GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δικαιοσύνη στην χώρα του παραλόγου…

Γράφει ο  Διογένης ο Κυνικός Σήμερα όλοι ασχολούνται με τα οικονομικά και τις διάφορες εξελίξεις και δικαίως. Αλλά αν δεν κοιτάξουμε τα α...

Γράφει ο  Διογένης ο Κυνικός

Σήμερα όλοι ασχολούνται με τα οικονομικά και τις διάφορες εξελίξεις και δικαίως. Αλλά αν δεν κοιτάξουμε τα αίτια του κακού η όποια αλλαγή γίνει στην χώρα μας θα είναι προσωρινή και όχι ουσίας. Έχουμε μπει στον χορό και θα χορέψουμε στην μουσική που μας παίζουν. Τουλάχιστον όμως μέσα από όλα τα δεινά που περνάμε και θα περάσουμε ως λαός ας κοιτάξουμε να βγούμε κερδισμένοι. Για αυτό και πρέπει να βρούμε τι...
 μας οδήγησε σε αυτή την κατάσταση. Για εμάς η αιτία είναι «απλή» και περιγράφεται με δύο μόνον λέξεις. Απληστία και διαφθορά. Από την απληστία ξεκινούν τα πάντα, γιατί το κίνητρο για εύκολο κέρδος οδηγεί τους ανθρώπους σε λάθος ατραπούς. Και μετά έρχεται η διαφθορά η οποία στην χώρα μας, μακάρι να περιοριζόταν στο πολιτικό σύστημα της χώρας. Όσο και αυτό ακούγεται παράδοξο! Δυστυχώς έχει εξαπλωθεί οριζοντίως και καθέτως και είναι παντού. Για αυτό άλλωστε εμείς δίνουμε και τόση σημασία, ειδικά τις ημέρες που περνάμε, στην δικαιοσύνη. Η δικαιοσύνη θα πρέπει λειτουργήσει, τουλάχιστον από εδώ και πέρα, άψογα για να είναι η κινητήριος δύναμης στην αλλαγή συνηθειών, πρακτικών, κλπ….
Είμαστε δε από εκείνους που τιμούν την δικαιοσύνη, με τα όποια λάθη της, γιατί ακόμη και σήμερα είναι μια όαση μέσα στον βάλτο που είμαστε. Για αυτόν τον λόγο και πολλά «παπαγαλάκια» σπεύδουν κατά διαστήματα να την πληγώσουν, να την υποτιμήσουν, να κόψουν κάθε σοβαρή πρωτοβουλία που αναλαμβάνει. Αφορμή για τις σκέψεις αυτές μας έδωσε η επίθεση εναντίον του Εισαγγελέως κ. Δραγάτση που χειρίστηκε την υπόθεση των 51 εκ ευρώ που «έλειπαν» από την τράπεζα PROTON και τελικά συμφώνησε να επιστρέψει ο κ. Λαυρεντιάδης. Γιατί η υπόθεση δεν έχει κλείσει ακόμη, όχι μόνον για το συγκεκριμένο θέμα, αλλά και για πολλά άλλα. Με αποτέλεσμα ο κύριος Λαυρεντιάδης σύμφωνα με δημοσιεύματα των media να τρέχει μπας και προλάβει τα χειρότερα. Επομένως, τι πέτυχε ο κύριος Δραγάτσης; Κατά πάσα πιθανότητα θα πετύχει να έχει «και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο» μια που και χρήματα επιστρέφει ή θα επιστρέψει και άλλα ο εν λόγω επιχειρηματίας και μάλλον θα πάρει και την άγουσα προς τα δικαστήρια με την άσκηση ποινικής δίωξης…..
Άλλο λαμπρό παράδειγμα δικαστού, είναι ο Πρόεδρος Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Γεράσιμος Τσούνης ο οποίος σε πρόσφατη ομιλία του είπε τα πράγματα με το όνομα τους. Μάλιστα ανέφερε ότι «για τη δικαιοσύνη είναι πιο βασανιστική η συγκυρία γιατί η τελευταία θα κληθεί να εφαρμόσει εργατικούς νόμους που έχουν παραχθεί σε εχθρικό περιβάλλον μειωμένης εθνικής κυριαρχίας». Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι δικαστικοί δεν θα εφαρμόσουν τους νόμους. Δεν μπορεί όμως κάποιος να τους απαγορεύσει να σχολιάσουν την πραγματικότητα που είναι και σκληρή. Βεβαίως, θα πρέπει να δέχονται και οι ίδιοι την κριτική, ειδικά όταν τα πράγματα είναι θέμα λογικής και λιγότερο νόμων. Γιατί καλά κάνει η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων και θέλει να προστατεύσει το μέλος της, τον Ανακριτή κύριο Κασσίμη, με την ανακοίνωση που εξέδωσε, από την άλλη πλευρά όμως ο κύριος Κασσίμης εξέθεσε την δικαιοσύνη. Πολύ απλά γιατί ή είχε δίκαιο ότι έβγαζε αρχικά ένταλμα σύλληψης, μετά διεθνές ένταλμα σύλληψης για τον Μάκη Ψωμιάδη ή όταν έκρινε ότι δεν είναι προφυλακιστέος, και δεν υπάρχει και κίνδυνος φυγής. Κάτι βεβαίως που διαψεύστηκε πανηγυρικά!!! Για αυτό και η δικαιοσύνη από μόνη της έπρεπε ήδη να έχει ασχοληθεί πειθαρχικά μαζί του. Επίσης, δείγμα δικαιοσύνης μας δίνει και η πειθαρχική επιτροπή της FOOTBALL LEAGUE, η οποία απαρτίζεται και από συνταξιούχους δικαστικούς (τι ρουσφέτι είναι αυτό;) και η οποία με πρόσφατη της απόφαση αθώωσε πρόεδρο ΠΑΕ με το αιτιολογικό ότι η ΟΥΕΦΑ δεν ανέφερε το συγκεκριμένο παιχνίδι στα στημένα, ενώ συνέβαινε το αντίθετο!!! Η δικαιοσύνη ειδικά τώρα δεν πρέπει να δίνει δικαιώματα για σχόλια…
Σε αυτήν, στην ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, έχει εναποθέσει τις ελπίδες τους ο λαός μας. Γιατί αν περιμένει από τους πολιτικούς να αλλάξουν, την «έβαψε» κατά το κοινώς λεγόμενο!! Για παράδειγμα, πριν από λίγο με απόφαση του το ΚΥΣΕΑ όρισε νέους Αρχηγούς στην ΕΛ.ΑΣ και στο ΠΣ. Ξέρετε ποιο είναι το τραγικό; Ότι στον κατηγορούμενο για άμεση συνέργεια σε κακουργηματική απιστία και για εμπρησμό εξ αμελείας για τα 190.000 στρέμματα στο Γραμματικό που κάηκαν το 2009, πρώην Αρχηγό του ΠΣ κ. Στεφανίδη, το ΚΥΣΕΑ του απένειμε τον τίτλο του Επίτιμου Αρχηγού του ΠΣ!!!! Τα συγχαρητήρια μας στον κύριο Παπουτσή!!! Από την άλλη ο κύριος Βενιζέλος, προς τιμή του, ανάγκασε σε παραίτηση τον ΓΓ Πληροφοριακών Συστημάτων, γιατί είχε πάρει χρήματα από ερευνητικά κονδύλια, όταν ήταν καθηγητής. Κάτι που έχουν κάνει πάμπολλοι καθηγητές των πανεπιστημίων μας!!! Όχι τώρα. Όχι στην εκτέλεση των καθηκόντων του ως ΓΓ όπως ο άλλος, ο ΓΓ του ΠΡΟΠΟ κος Τασούλας που παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους (βλέπε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος εδώ και 8 μήνες περίπου)…. Τι να τους πεις τώρα; Τουλάχιστον ο κύριος Παπουτσής δεν έπαιρνε παράδειγμα από τον κο Βενιζέλο; Σε καλό θα του έβγαινε…. Δυστυχώς όμως, για εμάς, φαίνεται ότι ο κύριος Υπουργός ΠροΠο είναι παλαιάς κοπής πολιτικός….. Κρίμα!

14 σχόλια

  1. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    σαν τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πειράζει που σου κόβουν τον μισθό ,
    Θα πληρώσουν του μετανάστη το σκατό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλοι εσείς που είστε υπέρ των μεταναστών ,
    ξέρουμε πλέον ότι εξυπηρετήστε σεξουαλικά από αυτούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην ψάχνετε φθηνή σεξουαλική ικανοποίηση στους μετανάστες ,
    οτι πλήρωσης παίρνεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκάσε και πλήρωνε το σκατό του μετανάστη γιατί άμα δεν το πληρώσεις το σκατό που τρως , θα σου κατάσχουν το μισθό και την περιουσία σου , και έχεις πολύ σκατό να φας , ακόμα δεν έφαγες τίποτα , λίγο γεύση μόνο πήρες .
    Σκάσε λοιπόν και πλήρωνε ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουραδόμαχίες …………
    Επειδή με το σκατό δεν βάλατε μυαλό , φάτε την κουράδα με το κιλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΟΧΗ – ΠΡΟΣΟΧΗ
    Πωλούνται αποξηραμένα σκατά μεταναστών ,
    για μαυρόλιγούρηδες σε τιμές έκπληξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ ΚΑΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ...
    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ...

    δύο ιδιαίτερα προβεβλημένα στελέχη του οικονομικού επιτελείου του οποίου ηγούνται οι Ευάγγ. Βενιζέλος και Παντελης Οικονόμου εμφανίζονται να οφείλουν χιλιάδες ευρώ στο ελληνικό Δημόσιο, τα οποία έλαβαν ως αχρεωστήτως καταβληθέντα για δήθεν συμμετοχή τους σε ερευνητικά προγράμματα ως καθηγητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και τώρα καλούνται να τα επιστρέψουν.

    τα δύο πρόσωπα είναι πολύ σημαντικά και κατέχουν θέσεις κλειδιά: Ο ένας είναι ο Γιώργος Ζανιάς, πρόεδρος του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων, αυτός που συχνά δίπλα στον πρωθυπουργό συμμετέχει στις συναντήσεις με όλους τους μεγάλους της Ευρώπης. Και ο δεύτερος είναι ο Διομήδης Σπινέλης, γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το τέρας που εξέθρεψε το πελατειακό σύστημα αντιστέκεται.
    Θα πληρώσει τώρα η πατρίδα μας δηλ οι φτωχοί της, ακόμα μια φορά την ιδιοτέλεια, τη συναλλαγή και τον καιροσκοπισμό των πολιτικών μας.
    Είμαι δημόσιος υπάλληλος ΠΕ (από τους πληβείους) με τελευταίο μισθό σε Διευθυντική θέση πριν από τη σύνταξη 1660 €.
    Διαχειρίστηκα τα πενιχρά μου εισοδήματα με στερήσεις που όμως δεν αφαίρεσαν από την αξιοπρέπειά μου, σπούδασα δε δύο παιδιά που ψάχνουν για δουλειά.
    Τα ρετιρέ που βγαίνουν στους δρόμους με το νέο μισθολόγιο θα έχουν ίδιο με το μισθό που συνόδευε την υπηρεσιακή μου σταδιοδρομία; Προφανώς όχι, θα είναι πολύ μεγαλύτερος.
    Όταν κάτω από το τραπέζι αυτά τα ρετιρέ συναλλάσσονταν με τους πολιτικούς προϊσταμένους τους και έπαιρναν επιδόματα που διπλασίαζαν ή τριπλασίαζαν (ακόμα και για τους κλητήρες) τους μισθούς τους, τι έκανε η συνδικαλιστική νομενκλατούρα που δήθεν εκπροσωπούσε όλους τους υπαλλήλους; Η μισθολογική ανισότητα, έξω από κάθε λογική, δεν ναρκοθετούσε τη λειτουργία της δημόσιας διοίκησης; Σήμερα όλοι αυτοί, μας καλούν σε απεργία και διαδηλώσεις κατά του νέου μισθολογίου δηλ υπέρ της διατήρησης των τεράστιων ανισοτήτων που διαχώριζαν τους υπαλλήλους σε πατρικίους και πληβείους.
    Κλείνω με μία γενική επισήμανση. Ενώ αρχικά η κοινωνία ήταν ανεκτική σε μία περιοριστική πολιτική αναγνωρίζοντας το τεράστιο πρόβλημα της πατρίδας μας, η ισοπεδωτική πολιτική μείωσης εισοδημάτων προφανώς για να μη θιγούν πολύ τα ρετιρέ και οι ισχυρές συντεχνίες δημόσιου και ΔΕΚΟ, έφερε κοινωνική αναστάτωση και αγανάκτηση.
    Είμαι σίγουρος ότι αν με κάποιο τρόπο η συνδικαλιστική νομενκλατούρα και οι συντεχνίες κάνουν πέρα, τότε οι πραγματικά αδικημένοι (άνεργοι, εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, νέοι επιστήμονες, φτωχοί συνταξιούχοι κλπ) θα βγουν στους δρόμους και θα σαρώσουν το σάπιο πελατειακό σύστημα.
    Μερικές ακόμα σκέψεις
    • Πως γίνεται και στις πορείες του ΠΑΜΕ παρά τον όγκο τους δεν υπάρχουν περιθώρια για έκτροπα που αμαυρώνουν τις κοινωνικές αντιδράσεις? Γιατί αυτό δεν συμβαίνει στις πορείες των ΑΔΕΔΥ- ΓΣΕΕ ?
    • Ο λαός είναι αποσβολωμένος από τη περιφορά των δικαστών που οι αμοιβές τους και οι κατά καιρούς αναδρομικές τους αυξήσεις ξεπερνούν και τα όρια του παραλόγου.
    • Είναι γνωστό ότι η ΑΔΕΔΥ εκπροσωπούσε τα συμφέροντα των ρετιρέ του δημοσίου και στελεχών της με πολιτικές βλέψεις. Μήπως για να μην έρθει σε σύγκρουση με τους συνδικαλιστές των ρετιρέ που είχαν ισχυρή, κυρίως στο ΠΑΣΟΚ θέση, ανέχθηκε την απύθμενη ανισότητα στο χώρο των δημοσίων υπαλλήλων?
    • Η ΓΣΕΕ είναι και στις πέτρες γνωστό ότι ποτέ δεν ήταν εκπρόσωπος των εργαζομένων (ιδιωτικός τομέας). Δείτε την εκπροσώπηση σε επίπεδο προέδρου (σχεδόν πάντα υπάλληλος των ΔΕΚΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΕΡΑΣ..
    Γιατί ψήφισαν οι ΠΑΣΟΚοι το Γιωργάκη παρόλο που έβλεπαν ότι δεν μπορεί ; ...οοεεοο

    Βλέπω που γράφουν τις κλασσικές συζητήσεις συμβιβασμού ΠΑΣΟΚων που καταλήγουν φυσικά ότι "το παν είναι να μην πέσουμε από κυβέρνηση ρε μαλάκ@".
    Ξέρεις γιατί το λένε αυτό συνέχεια ;

    Μα γιατί όταν ήταν γνωστό ότι ο Γιώργος κορόιδευε τον κόσμο, όταν έβλεπαν ότι ο αρχηγός τους είναι τελείως άχρηστος, ανίκανος να κυβερνήσει και ακατάλληλος για την θέση κάποιοι έλεγαν:

    "Μα καλά, θα ψηφίσουμε εμείς αυτόν τον βλάκα;"
    Και οι υπόλοιποι τους απαντούσαν:

    "Ναι, γιατί το παν είναι να γίνουμε κυβέρνηση ρε μαλάκ@!" ..ΝΑ ΦΑΜΕ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑΑ$$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μην ψάχνετε φθηνή σεξουαλική ικανοποίηση στους μετανάστες ,
    οτι πλήρωσης παίρνεις .

    Δοκίμασες ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση