GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το δράμα του εργατοπατέρα...

Γράφει ο Βασίλειος Μπαλάφας Μέλος Π.Ε. Ν.Δ. Από την εφημερίδα "ΣΗΜΕΡΑ" Το «Matrix» του ΠΑΣΟΚ Τις ημέρες που για διάφορους λόγ...

Γράφει ο Βασίλειος Μπαλάφας
Μέλος Π.Ε. Ν.Δ.
Από την εφημερίδα "ΣΗΜΕΡΑ"
Το «Matrix» του ΠΑΣΟΚ

Τις ημέρες που για διάφορους λόγους απεργούν τα ΜΜΕ, αν συμπίπτουν συζητήσεις στην Ολομέλεια, ανακαλύπτει κανείς τη «μαγεία» του καναλιού της Βουλής, το οποίο μεταδίδεται πλέον και μέσω επίγειου ψηφιακού σήματος στην Κορινθία μας. Με εξαιρετική εικόνα και...
ήχο λοιπόν, μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει τη συζήτηση στη Βουλή και να εντοπίσει πολλές και ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες που δεν είναι δυνατό να χωρέσουν στον περιορισμένο χρόνο ενός δελτίου ειδήσεων.
Αυτές τις ημέρες που διεξαγόταν στη Βουλή η συζήτηση για το πιο απεχθές, μέχρι στιγμής, νομοσχέδιο που έχει φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, άξιζε τον κόπο να παρακολουθήσει κανείς τις τοποθετήσεις βουλευτών της κυβερνητικής παράταξης. Όσοι δεν ξέρουν ή δεν ασχολούνται με την πολιτική και δεν έχουν υπόψη τους διαχρονικές στάσεις και συμπεριφορές, απλώς θα εξοργίζονταν. Όσοι παρακολουθούν, μεταπολιτευτικά τουλάχιστον, τα πολιτικά τεκταινόμενα, θα χρειάζονταν οπωσδήποτε κάποια δυνατότητα εγγραφής βίντεο για να πιστοποιούν ότι άκουσαν καλά και δεν έκαναν λάθος, το λιγότερο ένα μπουκάλι αλκοόλ και ίσως ένα χάπι από αυτά που είχε ο Μορφέας στο «Matrix», που σε έκαναν να ξεχάσεις οτιδήποτε ήξερες μέχρι τη στιγμή που θα τα έπαιρνες.
Μόνο έτσι μπορεί πλέον να παρακολουθήσει κανείς τις τοποθετήσεις βουλευτών και υπουργών του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή, σε θέματα όπως είναι τα εργασιακά, το φορολογικό, το ασφαλιστικό, οι δομές παραγωγής της χώρας, η δημόσια διοίκηση, η υγεία, η παιδεία, η οικονομία και μια σειρά άλλων. Οι άνθρωποι, οι ίδιοι άνθρωποι, εμφανίζονται με απόλυτη φυσικότητα, λες και έχουν αναβαπτιστεί ή να τους έχει έρθει μια επουράνια επιφοίτηση και λένε με πάθος τα ακριβώς αντίθετα από αυτά που έλεγαν μερικά χρόνια πριν, με το ίδιο πάθος.
Στην ψυχολογία κάτι τέτοιο θα περιγραφόταν ίσως με την περίπτωση της «διχασμένης προσωπικότητας», στην αεροπορία θα ταίριαζε ο όρος «βέρτιγκο», που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την κατάσταση της απώλειας προσανατολισμού και συνείδησης. Από τον κινηματογράφο, η λογική της ταινίας «Matrix» ταιριάζει απόλυτα, γιατί στο ΠΑΣΟΚ άλλα έλεγαν 30 χρόνια, άλλα έκαναν και σήμερα έρχονται και παριστάνουν τους «ιερείς» και τους «απόστολους» των ακριβώς αντίθετων πραγμάτων από όσα διαχρονικά πίστευαν και επέβαλαν με διάφορους τρόπους, ακραίους ή μη, στην ελληνική κοινωνία.
Νομίζουν αυτοί οι άνθρωποι ότι οι Έλληνες ξεχνάνε τόσο εύκολα και εν μέρει έτσι είναι, αλλά δε μπορείς να θες να συντηρείς 30 χρόνια το «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά» και από την άλλη να απαιτείς από τον κόσμο να ξεχάσει τα κυβερνητικά «φούμαρα» που του πούλησες για περισσότερο από 23 χρόνια και που οδήγησαν, σήμερα, στην κατάρρευση μια οικονομία που εσύ την έμαθες και τη γαλούχησες να στηρίζεται στον υπερδανεισμό, που τα έδινε όλα, που υποτασσόταν σε κάθε απαίτηση των δικών σου κομματικών συνδικαλιστών, οι οποίοι απετέλεσαν και το καμάρι της οργάνωσής σου όλα αυτά τα χρόνια.
Και αν υποθέσουμε ότι στο επίπεδο της κοινωνίας αυτό μπορεί και να περάσει σε μερικούς, είναι αδύνατο να περάσει σε εκείνους που θέριεψαν μέσα στα ίδια σου τα σπλάχνα, που θεωρούσαν αυτονόητη την προνομιακή τιμολόγηση των υπηρεσιών τους, που κάθε φορά ήθελαν να μετατρέψουν τους «αγώνες» τους σε ειδικού καθεστώτος, μισθολογικό ή ασφαλιστικό ή άλλου τύπου, χρήμα.
Γι’ αυτό και διαχρονικά όλοι οι εργατοπατέρες και οι συνδικατοκράτορες προέρχονταν και ανήκαν στο «σκληρό ΠΑΣΟΚ», ήλεγχαν σωματεία, συνεταιρισμούς, φορείς και πάντα στο μυαλό τους είχαν ότι όσο πιο καλά λειτουργούσαν για το ΠΑΣΟΚ ή την τσέπη τους, όχι για την πατρίδα, τόσο πιο κοντά θα έφταναν στο να μπουν στη Βουλή ή να γίνουν ακόμη και Υπουργοί.
Τα σοσιαλιστικά επιχειρήματα
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης του λαομίσητου νομοσχεδίου, όλες σχεδόν οι πτέρυγες της Βουλής έθεσαν ζητήματα συνταγματικότητας για κάποια άρθρα του. Τα κυριότερα σημεία ήταν ο καθορισμός του αφορολόγητου ορίου κάτω από το «κατώφλι» του ορίου της φτώχειας και η διάλυση κάθε έννοιας προστασίας σε ό,τι αφορά τις κατώτατες αποδοχές των εργαζομένων μέσω των συλλογικών συμβάσεων που διαμορφώνονταν μεταξύ των εργοδοτικών και των συνδικαλιστικών φορέων.
Τα επιχειρήματα που έθεσε ο αντιλέγων της κυβερνητικής παράταξης, κ. Δ.Παπουτσής, αξίζει να αναφερθούν και ανατρέπουν οτιδήποτε ξέρατε για το ΠΑΣΟΚ και εν γένει τον σοσιαλισμό στην Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια.
Είπε ο κ. Παπουτσής, για το αφορολόγητο ότι «οι πτέρυγες που ενίστανται σ’ αυτό συγχέουν την κατά περίπτωση ασκούμενη φορολογική πολιτική της χώρας με την προνοιακή πολιτική της πολιτείας» και για το θέμα των συμβάσεων ότι «δεν προβλέπεται στο Σύνταγμα απαγορευτική διάταξη προστασίας των ομοιοεπαγγελματικών ή κλαδικών συμβάσεων εργασίας έναντι των επιχειρησιακών συλλογικών συμβάσεων».
«Νομικίστικα», αυτά τα επιχειρήματα μπορεί και να στέκονται, αλλά αν σκεφτεί κανείς ότι ένας σοσιαλιστής κάθισε και είπε αυτά τα πράγματα στη Βουλή, ένας εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, του κόμματος της συνδικαλιστικής ασυδοσίας και προνομιακής μεταχείρισης, του κόμματος που κάθε επιχειρηματική προσπάθεια την κατήγγειλε ως ιμπεριαλισμό του κεφαλαίου και κάθε επιχειρηματία τον αντιμετώπιζε ως εχθρό του λαού, τότε μάλλον πρέπει να προμηθευτείτε άλλη μια μποτίλια αλκοόλ για να χωνέψετε ότι πλέον το ίδιο το ΠΑΣΟΚ αποβάλει τις διδαχές του λαοπλάνου Ανδρέα Παπανδρέου, ως απόβλητα της ίδιας της ιδεολογίας του.
Το δράμα του εργατοπατέρα
Κάθε μεγάλο δράμα έχει πάντα τις τραγικές του φιγούρες. Μόνο ως τέτοιες μπορούν να αντιμετωπιστούν οι παρουσίες των πάλαι ποτέ κραταιών και σκληρών συνδικαλιστών εργατοπατέρων που σήμερα βρίσκονται είτε στα βουλευτικά έδρανα της πλειοψηφίας, είτε σε κυβερνητικούς θώκους και αγορεύουν υπέρ των εξοντωτικών μέτρων.
Ο κ. Πρωτόπαπας, πρώην σκληρός συνδικαλιστής, πρώην πρόεδρος της ΟΤΟΕ, πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, επί σειρά ετών Γραμματέας της ΠΑΣΚΕ, πρώην Αντιπρόεδρος της Συνομοσπονδίας Ευρωπαϊκών Συνδικάτων, πρώην υφυπουργός και υπουργός, νυν βουλευτής, σε μια ανώμαλη ιδεολογικά τοποθέτησή του, προσέτρεξε να συγχαρεί τον κ. Παπουτσή για την ανάλυσή του και την άρτια αντιμετώπιση των αντιπολιτευτικών ενστάσεων !
Στο πρόσωπό του, μπορούμε άνετα να ευθυγραμμίσουμε μια σειρά συνδικαλιστών που κεφαλαιοποίησαν με διάφορους τρόπους την αήθη πλάνη στην οποία οδήγησαν εκατομμύρια εργαζόμενους, όντας επικεφαλής συνδικαλιστικών φορέων. Πρωτόπαπας, Πολυζογόπουλος, Μπάκουλης, Κανελλόπουλος, Παπασπύρος, Φωτόπουλος, Πιπεργιάς, Κολλάς, Παναγόπουλος, Ραφτόπουλος, Σταματόπουλος, Δημούδης, Βασιλόπουλος, Μπαλασόπουλος και πολλοί άλλοι αποτελούν απλώς τη ραχοκοκαλιά ενός συστήματος – ΠΑΣΟΚ που διέλυσε κάθε έννοια συνεπούς συνδικαλιστικής προσφοράς. Και μην πει κανείς ότι επαναστάτησαν το 2011, είναι πολύ αργά για δάκρυα.
Ξεχωριστή θέση μέσα σε όλους αυτούς έχει βέβαια ο σημερινός Υπουργός Εργασίας, κ. Γ.Κουτρουμάνης, πρώην Πρόεδρος της «Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής - Π.Ο.Π.Ο.Κ.Π.» και εκπρόσωπος της ΑΔΕΔΥ. Σκληρός ως συνδικαλιστής, με σημαία του την λευκή απεργία επί Ν.Δ., σήμερα και αυτός βιώνει το δράμα του εργατοπατέρα.
Καλά όλα αυτά, αλλά η Ελλάδα τι έφταιγε για να την διαλύσετε ;

13 σχόλια

  1. οι φραγκατοι θα σωθουν απο τους γερμανους το 2011,
    οπως σωθηκαν και το 44 απο τους αγγλους,
    δινοντας τις κορες τους για ανταλλαγμα στους τομμηδες..

    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό κείμενο. Αλλά υπάρχει και ο αντιλογος [από taxalia]:

    "24 Οκτ 2011
    Τελικά, η Βάνα Μπάρμπα είπε τη σοφότερη κουβέντα όλων των εποχών...

    Τι είπε ; Διαβάστε το κι αν διαφωνεί ένας έστω, να μου τρυπήσετε τη μύτη!

    «όποιος είναι έξυπνος σ' αυτόν τον τόπο ψηφίζει ΠΑΣΟΚ»!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το δραμα του τραπεζιτη

    εκτος απο τους πουλημενους συνδικαλες τυπου πρωτοπαπα,υπαρχουν και οι αποτυχημενοι τραπεζιτες τυπου δουκα,πρωην στελεχους της φαλιρισμενης CITIGROUP ,που διασωθηκε με δις δολλαρια του αμερικανικου δημοσιου..

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ,ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΩΣ...
    http://online.wsj.com/article/SB122747680752551447.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το δράμα του εργατοπατέρα...

    Η επέτειος του «ΟΧΙ» στη χώρα του …Yes men....ΠΑssΟΚ.

    Kαι για να γίνω πιο ακριβοδίκαιος, όχι στη χώρα του yes men αλλά στη χώρα της δωσίλογης κυβέρνησης, των υποτελών ανδρείκελων… Δεν είναι η χώρα το πρόβλημα αλλά οι προδότες ταγοί της που με δόλο υφάρπαξαν την ψήφο του καλόπιστου λαού και τώρα επιλέγουν την διάλυση της από το να παραδώσουν αναίμακτα την εξουσία!!!

    Γιατί είναι καθεστώς, γιατί κανένα καθεστώς δεν πέφτει αναίμακτα…
    Αυτή η ηρωική χώρα λοιπόν ετοιμάζεται να γιορτάσει αύριο την επέτειο του ΟΧΙ με σκηνικό λίγο πολύ ανάλογο με εκείνο 70 χρόνια πριν, Με Γερμανούς, με δυνάμεις του άξονα (Τροϊκα) με δωσίλογους και σπιούνους… Όμως πάντα με έναν λαό που αντιστέκεται και που στο τέλος θα νικήσει.

    Μέσα σ΄όλους λοιπόν τους εξευτελισμούς που επέβαλε η κυβέρνηση στις κότες της αυλής της (τους βουλευτές της φυσικά) τους εξαναγκάζει αύριο να παραστούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο και δη στην εξέδρα των επισήμων…
    Ε ρε γλέντια!!!

    Και ξαφνικά οι παρελάσεις αποκτάνε άλλο ενδιαφέρον…
    Μια κατάσταση τραγελαφική, όπου Έλληνες μαθητές, παιδία ανέργων, απολυμένων, οικονομικά κατεστραμμένων εμπόρων, παιδιά εξαθλιωμένων μισθωτών που είδαν το χαμόγελο να χάνεται από το οικογενειακό τραπέζι, θα παρελάσουν ενώπιον των υπευθύνων αυτής της κατάντιας τους και θα πρέπει να κλίνουν τιμής ένεκεν την κεφαλήν προς το μέρος της εξέδρας…

    Δεν είμαι μάντης κακών αλλά θα συμβούλευα στους κυβερνητικούς παράγοντες να μην αποτολμήσουν να εκτεθούν έτσι σε απόσταση…βολής αν δεν θέλουν να μοιάζουν σαν αβγοφέτα πριν το τηγάνι.

    Γιατί το κατοχικό σκηνικό που βιώνουμε έχει
    ( αλλοίμονο αν δεν είχε) και εθνική αντίσταση. Ίσως να λέγεται σήμερα κίνημα του δεν πληρώνω, κίνημα των αγανακτισμένων, κίνημα ανυπακοής, κίνημα της πλατείας, των γηπέδων, των καταλήψεων, των ταξιτζήδων, των οδοκαθαριστών, των εκπαιδευτικών των εργατών.

    ΚΙΝΗΜΑ ΟΛΟΥ του ΛΑΟΥ θα το συνοψίσω…
    11 εκατομμύρια απέναντι σε 154 νενέκους.
    Που με τα σωστά τους θα στηθούν πάνω στις εξέδρες να χειροκροτήσουν και να χειροκροτηθούν…

    Να αισθανθούν ρίγη εθνικής περηφάνιας που είναι απόγονοι των μαχητών του ΟΧΙ στον κατακτητή!!!

    Τον ίδιον κατακτητή ενώπιον του οποίου αυτοί σήμερα κάνουν κωλοτούμπες άδοντας το yes men και το ja herr….
    Δεν έχω τι άλλο να πω.

    Προσμένω και γω όπως όλοι τη μέρα της… απελευθέρωσης.
    Γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται πάντα.
    Όσο για το τι μέλει γενέσθαι κατά τη διάρκεια των παρελάσεων πανελληνίως νομίζω πως η ατάκα του Ρ. Χαραλαμπίδη με καλύπτει πλήρως…
    (Ε, ρε γλέντια)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι , είναι αυτός που βρήκε και αγόρασε οικόπεδο στην Γλυφάδα με 65.000 € .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαψεύδονται οι πληροφορίες ότι η κυβέρνηση
    “τα μαζεύει”..

    Έκτακτη τηλεδιάσκεψη της κυβερνητικής επιτροπής!

    Στις 7 ξεκινά η σύνοδος κορυφής της Ε.Ε. και στις 6.30 ο ΓΑΠ έβαλε αιφνιδίως τηλεδιάσκεψη της κυβερνητικής επιτροπής!

    Ο ΓΑΠ λένε ότι θέλει να τους ενημερώσει για την πορεία των διαπραγματεύσεων, διότι οι υπουργοί «έχουν ανέβει στα κάγκελα» επειδή δεν έχουν καμία ενημέρωση για το τι γίνεται.

    Υπενθυμίζεται ότι οι επιτελείς του ΓΑΠ διαρρέουν από το πρωί ότι θα θέσει σε δημοψήφισμα το αποτέλεσμα της συνόδου και την νέα δανειακή σύμβαση με τους επαχθείς όρους.

    Οι πληροφορίες ότι θα τους ζητήσει να μαζέψουν τα προσωπικά τους είδη από τα γραφεία τους, ελέγχονται ως ανακριβείς και διαψεύδονται.

    Αντίθετα πολιτικοί παρατηρητές εκτιμούν ως πιθανότερο να τους ενημερώσει ότι δεν θα γυρίσει τώρα γιατί για τα ΕΠΟΜΕΝΑ χρόνια
    έχει κάτι δουλίτσες
    στο Εξωτερικό.....
    ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς
    και το πρόγραμμά του θα είναι φορτωμένο.


    Ίσως..μαλλον ειναι απ έξω απ την αιθουσα συνεδριάσεων.
    Δεν τον αφηνουν να μπει μεσα και βαριέται.
    Θέλει να κάποιον να μιλήσει.


    Εγώ νομίζω οτι θα τους πει “δεν γυρίζω πίσω,
    κόψτε το λαιμό σας”

    ±± ±± ±± ±± ±± ±± ±±

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε κουκουλοφόροι της προπαγάνδας παίζεται με τον πόνο του λαού που του στείλατε τον λογαριασμό εμείς τι φταίμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρωτόφαγας.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η πουλημενη συνδικαλα γινεται υπουργος,μεγαλοστελεχος..
    με την ψηφο του αγνου λαου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΣΟΚοι καρεκλοκένταυροι των Βρυξελλών μας επιβάλλουν τα μέτρα και δεν θα επιτρέψουν συγκυβέρνηση.

    Γράψαμε χθες ότι η τρόικα και οι άνθρωποι των Βρυξελλών δεν αφήνουν τον Γιωργάκη να φύγει απ'το τιμόνι αν δεν τελειώσει το έργο...

    Σήμερα θα σας γράψουμε και ποιοι είναι πίσω απ'την τρόικα, τον Τόμσεν τον Ρεν, τον Γιούνκερ κ.λπ που βλέπουμε στην ΤιΒι. Ποιοί είναι λοιπόν οι άνθρωποι που μας κόβουν εργασία, μισθούς και συντάξεις και ακριβαίνουν την ζωή μας;

    Καλοπληρωμένοι υπάλληλοι πολλών χιλιάδων Ευρώ, με μισθούς με χαμηλή φορολογία (καθώς φορολογούνται από υπερεθνικούς οργανισμους όπως η Ε.Ε.) και μύριες φορολογικές ελαφρύνσεις και απαλλαγές. Να φανταστείτε μόνο ότι στην Ευρ. Επιτροπή ο μισθός του κλητήρα είναι 3000 και ενός απλού γραμματέα γύρω στα 4500...

    Φανταστείτε ότι τα υψηλά κλιμάκια όπως η ομάδα εργασίας της Τρόικας παίρνουν γύρω στα 10000 Ευρώ μηνιαίως, δηλαδή ετησίως 24 φορές περισσότερα από τον άνθρωπο των 5000 ευρώ που θέλουν να φορολογείται στην Ελλάδα.

    Είναι τεχνοκράτες, είναι υπάλληλοι με ζωές εξασφαλισμένες, και όχι πολιτικοί με δικαίωμα και εμπειρία να αποφασίζουν για λαούς. Σίγουρα ποτέ δεν έχουν ζήσει "στην αγορά", στο πεζοδρόμιο που λέει κι ο Παπαθανασίου. Και, έχοντας μάθει σε ζωές διαφορετικές, είναι ιδιαιτέρως αιμοβόροι με τις προτάσεις τους. Μην νομίζετε όμως ότι υπάρχουν μόνο ξένοι σε αυτές τις επιτροπές... υπάρχουν και Έλληνες και στη συντριπτική πλειοψηφία ΠΑΣΟΚοι!!

    Υπάρχει ας πούμε η κ. Φωτεινή, που είναι άρρωστη ΠΑΣΟΚα, παίρνει τα χιλιαρικάκια της και έρχεται εδώ και χρόνια για να ελέγχει τα δημοσιονομικά στοιχεία που δηλώνουμε στην ΕΕ. Επί Σημίτη πχ. ήλεγχε τη δημιουργική λογιστική και την έβρισκε "άψογη", έκανε μερικές παρατηρήσεις για τα μάτια του κόσμου και ούτε γάτα ούτε ζημιά... Τώρα η ίδια κυρία Φωτεινή που τα προηγούμενα 15 χρόνια τα έβρισκε όλα στην εντέλεια, έρχεται και μας αναλύει με παρουσιάσεις τα μέτρα τα οποία έχει αποφασίσει μαζί με άλλους καρεκλοκένταυρους στις Βρυξέλλες, χωρίς η ίδια να υφίσταται καμιά συνέπεια για τις μέχρι τώρα αστοχίες της τα προηγούμενα 15 χρόνια.

    Όλοι αυτοί δεν θέλουν επ' ουδενί τρόπο συγκυβέρνηση και γι αυτό διαδίδουν στην ΕΕ την άποψη "ο Σαμαράς δεν μπορεί να αναδιαπραγματευτεί"; Γιατί στην πραγματικότητα φοβούνται τον Σαμαρά. Τους τρομοκρατεί ότι ενώ σαν υπάλληλοι έχουν επιτέλους δικαίωμα ουσιαστικής παρέμβασης στην Ε.Ε., ο Σαμαράς μπορεί να τους το κόψει. Και γι'αυτό τριγυρνούν και όπου σταθούν και βρεθούν τον καθυβρίζουν...

    Σε αυτούς στηρίζεται ο κύριος Παπανδρέου. Αυτοί είναι που καθορίζουν τις πολιτικές του κινήσεις, και ουσιαστικά και τις ομιλίες του... Γνωρίζει ότι δεν στηρίζεται ούτε στους Έλληνες ούτε απλά στους ΠΑΣΟΚους. Αυτούς απλά τους χρησιμοποιεί...

    Αυτά για να μη νομίζετε ότι ο ΓΑΠ θέλει συγκυβέρνηση και θα του το επιτρέψουν

    ΥΓ. Όσον αφορά βέβαια την κ. Φωτεινή περιττό να σας πούμε ότι σε ιδιωτικές συζητήσεις πρεσβεύει την άποψη ότι πρέπει να νοικιάσουμε την Ακρόπολη σε ξένους, πχ. στο μουσείο του Λούβρου προκειμένου να την εκμεταλλευτούν καλύτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Άκουσε κι ο Μαγκριώτης τη γιούχα του το πρωί... στο έμπα μόνο γιατί βγήκε από την πίσω πόρτα

    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη tvseleo την 26 Οκτ 2011

    seleo: Αποδοκιμασίες Μαγριώτη Θεσσαλονίκη 26-10-11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΟΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Ο ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπεγλίτης κατανοεί τις διαμαρτυρίες πολιτών... αφού ξέρει τις μαλακ@@@ έχουν κάνει.

    Την κατανόησή του για τις διαμαρτυρίες των πολιτών εξέφρασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, μετά τις αποδοκιμασίες που δέχθηκε έξω από τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη.

    Βέβαια το πρωί ήταν έτοιμος να τους επιτεθεί αλλά τέλος πάντων...
    Τόνισε ότι δεν τον ενδιαφέρει το αν θα τσαλακώσει το πολιτικό του προφίλ.

    Ο υπουργός Άμυνας ακύρωσε την αυριανή του παρουσία στη μαθητική παρέλαση και την παρουσία σε εκδήλωση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο

    * ( το κόψιμο, η διάροια, η ευκοίλια
    και το χεστήκαμε πάνω μας, το τζάμπα μάγκας,
    έτσι λέγεται ...στη Πασοκική !! )*


    Αποδοκιμασίες δέχθηκαν επίσης ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης και εκπρόσωποι των τοπικών αρχών στη Θεσσαλονίκη, από πολίτες και εργαζόμενους στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση