GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΡ...ΑΜΕΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ - ΚΑΤΑΡ...ΑΜΕΝΗ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΕΙΑ

Μετά από μήνες ανεπιτυχών προσπαθειών προσέλκυσης επενδύσεων εκ μέρους της Κυβέρνησης (και πώς να έρθουν οι άνθρωποι με το οικονομικό περιβ...

Μετά από μήνες ανεπιτυχών προσπαθειών προσέλκυσης επενδύσεων εκ μέρους της Κυβέρνησης (και πώς να έρθουν οι άνθρωποι με το οικονομικό περιβάλλον στην Ελλάδα) και μετά από μήνες, επίσης, προσπαθειών να επιτευχθεί συμφωνία με τους μόνους, προς το παρόν, ενδιαφερόμενους, το Κατάρ, επιτέλους κάτι...
υπογράφηκε!!!
Υπογράφηκε, δηλαδή, η συμμετοχή κεφαλαίων από το Κατάρ στην επένδυση για την εξόρυξη χρυσού στη Β.Α. Χαλκιδική.
Τι σημαίνει αυτό; Πρακτικά, όπως το καταλαβαίνω, σημαίνει ότι επιτέλους θα αρχίσουν να κινούνται τα πράγματα στο συγκεκριμένο έργο. Η Περιβαλλοντική άδεια δόθηκε από το καλοκαίρι, όμως αν κρίνω από την ανυπαρξία κινήσεων εκ μέρους της ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ Α.Ε. δεν υπήρχε η κινητήρια δύναμη, δηλαδή το χρήμα. Το γεγονός, ότι στην επένδυση αυτή συμμετέχουν μεγάλα σχήματα, εγχώρια και του εξωτερικού, δε σημαίνει ότι υπάρχει το κεφάλαιο έναρξης των δραστηριοτήτων. Με την Ελλάδα σε επιχειρηματική, κατασκευαστική και γενικά αναπτυξιακή ύπνωση, με ένα Κράτος που πληρώνει μόνο μισθούς και συντάξεις κι αυτά με τις γνωστές περικοπές και μειώσεις, χωρίς να δίνει δραχμή από τα οφειλόμενα σε προμηθευτές, εργολάβους, μελετητές, κατασκευαστές και λοιπούς έχοντες λαμβάνειν, ακόμη και μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι, όμιλοι με χιλιάδες απασχολούμενους τείνουν να βρεθούν σε αδυναμία πληρωμών, πόσο μάλλον ανεύρεσης κεφαλαίων για επενδύσεις. Η έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και η δυστοκία στις δανειοδοτήσεις εκμηδενίζει κάθε δυνατότητα έναρξης νέων δραστηριοτήτων.
Πώς να γίνουν οι προσλήψεις των ανθρώπων, που η προαναφερθείσα εταιρία χρειάζεται για να υλοποιηθεί η επένδυση; Αυτό το δυναμικό χρειάζεται για να στηθούν τα έργα, έργα απαραίτητα για να έρθει το κέρδος, που θα έρθει αργότερα, το προσωπικό όμως πρέπει να αρχίσει να πληρώνεται τώρα! Άρα, χρειάζονται κεφάλαια για να προσληφθούν οι άνθρωποι, που θα υλοποιήσουν τα έργα, που θα φέρουν το κέρδος! Και τα κεφάλαια ήρθαν! Και επιτέλους ανοίγει ο δρόμος και για προσλήψεις, για δουλειά, προκοπή, ανάπτυξη.......
Ήρθαν κεφάλαια τόσα, που θα μπορέσουν να επιτευχθούν και όλοι οι περιβαλλοντικοί στόχοι, που η εταιρία περιέλαβε στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων... Στόχοι, που ανεβάζουν κατακόρυφα το κόστος της επένδυσης, απαραίτητοι όμως και για την εναρμόνιση με τα τωρινά δεδομένα των απαιτήσεων διατήρησης του περιβάλλοντος και για την εναρμόνιση με τις απαιτήσεις της τοπικής κοινωνίας.
Άρα.... καλώς ήρθες Κατάρ!!!! Ναι; Όοοχι!!!!!
Στην περιοχή, από πολύ λίγους ευτυχώς, «αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν»!!!! Τυχαία χρησιμοποιώ τους στίχους από το σουλιώτικο δημοτικό τραγούδι; Όχι! Αφού τα σχόλια των «οικολόγων» της περιοχής, μεταξύ άλλων, που φθάνουν μέχρι και στην απαξίωση του ίδιου του Κατάρ χαρακτηρίζοντάς το «φούσκα», φθάσαν μέχρι και πριν το ’21! Θυμήθηκαν, ότι η Μ. Παναγιά λεγόταν Ρεβενίκια, από τη νίκη τους εναντίων των Αράβων (Αραβενίκεια) ή έτσι λέει ο σχολιαστής!
Γιατί, σύμφωνα με το http://dim-meg-panag.chal.sch.gr/istoria_tou_horiou.htm «Από το 942 μ.Χ. έχουμε τις πρώτες γραπτές μαρτυρίες για την Αραβενίκαια ή Αραβενίκεια. Οι εκδοχές προέλευσης του ονόματος είναι δύο: Σύμφωνα με την πρώτη, η ονομασία αυτή δόθηκε στην περιοχή προς τιμήν της νίκης των Αράβων κατά των ντόπιων κατοίκων, το 904 μ.Χ......» . Τα μπέρδεψε λίγο ο σχολιαστής, αλλά λίγη σημασία έχει! Αυτό που έχει σημασία, είναι ότι τα «οικολογικά» κινήματα της περιοχής βρήκαν νέο «πεδίο δόξης λαμπρόν», τώρα θα αντισταθούν κατά του Κατάρ!!!!
«Άιντε ωρέ παλληκάρια, πάρτε τα καριοφίλια γενναίοι μου.......», υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ντόπιου δημιουργού επικών «οικολογικών» αριστουργημάτων!
Πάει ο πόλεμος εναντίον της «καταστροφής» του Περιβάλλοντος, ζήτω ο πόλεμος κατά του Κατάρ!! Πόλεμος να’ ναι κι ότι θέλει ας είναι! Δουλειά να υπάρχει, νά’χουμε λόγο ύπαρξης!
Κάποιος να πει στο Κατάρ να εξαγγείλει έρευνες για πετρέλαιο στον κόλπο της Ιερισσού! Άμα θεωρήσουν τα τοπικά «οικολογικά» κινήματα, ότι δε θα «χάσουν το ψωμί» τους, θα αφήσουν την επένδυση της εξόρυξης να προχωρήσει, να φάει ψωμάκι κι ο υπόλοιπος κόσμος της περιοχής!
Άλλωστε, έτσι κι αλλιώς, τώρα ξεχάσανε πάλι τον «Αρμαγεδώνα» που απειλεί το Περιβάλλον και θυμηθήκανε τα οικονομικά στοιχεία, που τους καίνε, γιατί η κάθε εταιρία εδώ στην Ελλάδα, πρέπει, κατ’ αυτούς, να επενδύει χωρίς κέρδος! Όοοοχι, οι επιχειρηματίες πρέπει να επενδύουν για την «ψυχή της μάννας τους» και μόνος κερδισμένος πρέπει να είναι ο εργαζόμενος! Μονά – ζυγά δικά μας! Είμαστε έξυπνοι εμείς, Ελληνάρες! Επίσης στηλιτεύουνε, ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας εκτέλεσε χρέη μεσάζοντος (broker) στο συγκεκριμένο «αρραβώνα», Κατάρ-Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.». Μακάρι να εκτελεί χρέη μεσάζοντα (broker) – που αμφιβάλλω - και να κλείνει συμφωνίες επενδύσεων για τις ελληνικές επιχειρήσεις, παρά να εκτελεί χρέη «δήμιου» για τον ελληνικό λαό, λέω εγώ!
Τελειώνοντας, για να σοβαρευτούμε, ας σταματήσουν κάποτε τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας και οι εκατέρωθεν αντεγκλήσεις, αυτό που πρέπει να νοιάζει τώρα όσους αγαπούν τον τόπο τους είναι το Περιβάλλον. Δηλαδή, οι Άνθρωποι και η Φύση! Δουλειά, άμεσα για τους ανθρώπους και διασφάλιση της τήρησης των περιβαλλοντικών όρων! Τελεία.......και παύλα!
Αναγνώστρια

12 σχόλια

  1. αλλο επενδυση,αλλο επιδοτουμενη αρπαχτη.
    αιωνιες πασοκιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Παπανδρέου …απειλεί με προκήρυξη εκλογών την Δευτέρα.

    Έρχεται η «μεγάλη» Δευτέρα της απαλλαγής ;
    --------------------------------
    Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα μετά την συνάντηση Μέρκελ – Σαρκοζί, ειδικά αν ο τελευταίος δεν αλλάξει στάση έναντι της κυβέρνησης Παπανδρέου.

    Οι πληροφορίες μας λένε ότι ο Γάλλος πρόεδρος έχει βάλει «στον πάγο» τον ΓΑΠ και η προσπάθεια του να του αλλάξει γνώμη στην έκτακτη συνάντηση που είχαν την περασμένη εβδομάδα απέτυχε.

    Έτσι ο Παπανδρέου στράφηκε στη Μέρκελ και της ζήτησε χθες να βοηθήσει. Και η αλήθεια είναι ότι αυτός την ζήτησε πρώτος στο τηλέφωνο και όχι το αντίστροφο όπως έλεγαν χθες τα κυβερνητικά παπαγαλάκια.

    Η Μέρκελ είπε στον ΓΑΠ ότι κάνει κύκλο συζητήσεων εν όψει της συνάντησης με τον Σαρκοζί. αλλά δεν μπορεί να υποσχεθεί τίποτα.
    Η απάντηση του Παπανδρέου σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ήταν ότι, αν δεν αλλάξει κάτι στην συνάντηση Μέρκελ – Σαρκοζί, την Δευτέρα θα οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές.

    Βέβαια, επειδή ο πρωθυπουργός μας είναι γνωστό ότι χειραγωγεί τον συνομιλητή του, ίσως να έριξε το χαρτί των εκλογών ώστε να κάνει την Μέρκελ να είναι πιο «αποφασιστική» στην συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο. Στο ίδιο πνεύμα ερμηνεύονται εξάλλου και οι προχθεσινές πληροφορίες των Fianancial Times Γερμανίας, ότι θα παραιτηθεί

    Σε κάθε περίπτωση, όμως, ο ΓΑΠ άνοιξε το δρόμο προς τις κάλπες. Τουλάχιστον αυτό κατάλαβαν οι Γερμανοί…
    __________________________________
    Η ημερομηνία 13.11 ώστε να μην σκάσει η πτώχευση στα χέρια του.
    Το δίλημμα ή με ψηφίζετε ή πτωχεύουμε, θα ακολουθηθεί από στάση πληρωμών, την οποία θα αποδώσει στην λαϊκή ετυμηγορία.

    Καποια στιγμη κοντά θα αναγκαστεί εκ των πραγμάτων να πάει σε εκλογές.

    Πάντως εμένα όλη αυτή η κλίκα που μας κυβερνάει μου δίνει την εντύπωση πως αν τέλειωνε τώρα η 4ετία τους, θα εβρίσκαν κάποια δικαιολογία και δε θα έφευγαν από την εξουσία. Όσο περίεργο και αν ακούγεται, το εννοώ.
    Και το πιστεύω πως έτσι θα γινόταν κιόλας.

    Από πολύ νωρίς είχα φόβους ότι είναι τέτοια τα δημοκρατικά ελλείματα του καθεστώτος αυτού,
    που δημιουργούν υποψίες και μία ακόμα δημοκρατική υστέρηση,
    δηλαδή την αποφυγή εκλογών.

    Αμήν !

    Να γιορτάσουμε την Ανάσταση, έστω και Δευτέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κονομημενη τσογλαναρια εναντιον ολων των αλλων.
    Ξαναψηφισε τους,για να σου παρουν και τη ζωη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

    Φάτο και παράτα μας. Οι μετανάστες σε μαράνανε χαζούλιακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

    το έκανε η Iva Daleva

    Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση