GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάρωσε ο Ασκούνης στις εκλογές για την προεδρία των δημάρχων...

Από το http://www.e-aftodioikisi.gr/ Με μεγάλη διαφορά κερδίζει τις εκλογές της ΚΕΔΕ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ, καθιστώντας βέβαιη την εκλογή ...

Από το http://www.e-aftodioikisi.gr/

Με μεγάλη διαφορά κερδίζει τις εκλογές της ΚΕΔΕ η παράταξη του ΠΑΣΟΚ, καθιστώντας βέβαιη την εκλογή του δημάρχου Καλλιθέας Κ. Ασκούνη στη θέση του Προέδρου.
Συγκεκριμένα το Αυτοδιοικητικό Κίνημα συγκέντρωσε 255 ψήφους κερδίζοντας 16 έδρες στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο (13 δημάρχους και 3 δημοτικούς συμβούλους)
Η Αδέσμευτη Δημοκρατική Αυτοδιοικητική Κίνηση (ΑΔΑΚ) που...
 πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία συγκέντρωσε 178 ψήφους κερδίζοντας 11 έδρες (6 δημάρχους και 5 δημοτικούς συμβούλους).
Ακολουθεί η Δημοκρατική Αυτοδιοίκηση που αποτελεί συμμαχία της Δημοκρατικής Αριστεράς και των Οικολόγων με δυο έδρες, (έναν δήμαρχο και έναν δημοτικό σύμβουλο) και η Αυτοδιοικητική Πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ με μια έδρα (ένα δημοτικό σύμβουλο).
Η παράταξη του ΚΚΕ δεν κατάφερε να κερδίσει καμία έδρα, ενώ μια θέση στο Δ.Σ εξασφαλίζει εξ οφίτσιο ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης.

6 σχόλια

  1. Και δεν ήξερα γιατί με τρώγανε πρωί-πρωί....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΒΑΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΆΤΟ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ...
    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας έχεις χάρη στο ότι δεν σπρώχνω αντρικό σκατό αλλιώς θα τα 'βαζα στον δικό σου Ανώνυμε/ασκούνη (4 Οκτ 2011 10:23:00 π.μ. ). Γκέγκε;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Σαμαράς θα μπορούσε να αντλήσει χρήσιμα διδάγματα από τον Πορτογάλο κεντροδεξιό Πέδρο Πάσος Κοέλιο. Κι αυτός ήθελε να γίνει πρωθυπουργός.
    Δεν ξέρω αν τον κ. Κοέλιο απασχολεί πώς θα εορταστούν τα 200 χρόνια εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας του. Είναι βέβαιο ότι έχει καταλάβει ότι για μια χώρα υπερχρεωμένη, ο μόνος δρόμος ανάκτησης εθνικής, οικονομικής και δημοσιονομικής ανεξαρτησίας, είναι η άμεση δημοσιονομική εξυγίανση. Υποθέτω ότι στις πατριωτικές ομιλίες του ο κ. Κοέλιο δεν μοιράζει φτηνές υποσχέσεις «επαναδιαπραγμάτευσης», αλλά ένα σοβαρό σχέδιο ταχείας μετάβασης σε πρωτογενές πλεόνασμα.
    Σε μια περίοδο που επιτάσσει καθολική ευθύνη, θυσίες και πόνο, η πολιτική του κ. Σαμαρά έχει τον λαϊκισμό γραμμένο στο κούτελό της. Θέλει το δάνειο αλλά χωρίς τους όρους, θέλει ευρωομόλογο και σχέδιο Μάρσαλ, δηλαδή τα λεφτά των Γερμανών, αλλά χωρίς έλεγχο του πώς τα ξοδεύουμε.
    Μιλά για μείωση του ελλείμματος, αλλά εξαγγέλλει μειώσεις φόρων που θα το γύριζαν στο 2009. Μιλά για μείωση του κράτους, ανώδυνα, χωρίς απολύσεις.
    Μιλά για απελευθέρωση των επαγγελμάτων, αλλά στηρίζει κάθε πληττόμενη συντεχνία.
    Μιλά για αποκρατικοποιήσεις, αλλά απειλεί με ειδικά δικαστήρια αν πουλήσουν σε χαμηλή τιμή. Μιλά για μεταρρυθμίσεις, αλλά καταψηφίζει τις περισσότερες, από το ασφαλιστικό μέχρι τον Καλλικράτη. Μιλά για αλληλεγγύη και υπευθυνότητα στην Ε.Ε., αλλά αδιαφορεί για τις επιπτώσεις στην Ευρωζώνη από τον πολιτικό διχασμό στην Ελλάδα. Ο κ. Σαμαράς ξέρει ότι το μεγαλύτερο διαπραγματευτικό πρόβλημα της χώρας σήμερα δεν είναι ούτε ο δημοσιονομικός πανικός ούτε οι αστοχίες της κυβέρνησης. Είναι η έλλειψη εθνικής αξιοπιστίας.
    Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στο ευρώ που δεν πείθει ότι είναι αποφασισμένη να κάνει ό, τι χρειάζεται για να σωθεί. Οι εταίροι κοιτούν την Ελλάδα και τι βλέπουν; Βλέπουν μια κυβέρνηση που παλεύει, με τεράστιες αδυναμίες, με οριακή πλειοψηφία στη Βουλή. Από αριστερά δύο κόμματα να επενδύουν πολιτικά στην καταστροφή, στηρίζοντας την ανομία, το «δεν πληρώνω», για να μη λειτουργήσει τίποτα. Κι από δεξιά βλέπουν το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα να πολιτεύεται σαν να είμαστε ακόμα στο 2007.
    Βλέπουν μια οικονομία που η επιβίωσή της κρέμεται από τη μεγαλοψυχία των εταίρων, κι από την απειλή ότι αν βουλιάξει θα τους πάρει μαζί της. Και διακρίνουν τις πολιτικές δυνάμεις να διαγκωνίζονται για το καλύτερο τραπέζι πίστα στο κατάστρωμα του Τιτανικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συνέντευξη Τύπου του ΠΑΜΕ... μέσα απ' το γραφείο του Κουτρουμάνη!!!
    -Ο ίδιος κρύβεται!!! (βίντεο)

    Θεατρική παράσταση έδωσαν το μέλη του ΠΑΜΕ μέσα στο γραφείο του Κουτρουμάνη όπου ένα μέλος του ΠΑΜΕ παρίστανε τον υπουργό και οι άλλοι τον έλουζαν με συνθήματα!!!
    Ο ίδιος ο Κουτρουμάνης κρύβεται και δεν ανταποκρίνεται στο κάλεσμα του ΠΑΜΕ να επιστρέψει στο γραφείο του για να συζητήσουν για τη συλλογική σύμβαση εργασίας, παρά μόνο τους παρακαλάει να λήξουν την κατάληψη γιατί του δημιουργούν πρόβλημα... εννοώντας ότι τον κάνουν ρόμπα. Δείτε τα βίντεο:
    ----------------------------------------------
    newsIt.gr Σκετς στο γραφείο του Κουτρουμάνη
    newsittv
    Απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ "ΤΩΡΑ" 04/10/11
    ---------------------------------------------
    newsIt.gr Συνθήματα μέσα στο γραφείο
    newsittv

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση