GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στη Συγγρού οι ταξιτζήδες μετά τη διαγραφή Λυμπερόπουλου...

Από το http://www.kentrinews.gr/ Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΝΔ, πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκατοντάδες ταξιτζήδες δ...

Από το http://www.kentrinews.gr/

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΝΔ, πραγματοποιούν αυτή την ώρα εκατοντάδες ταξιτζήδες διαμαρτυρόμενοι για την διαγραφή του Θύμιου Λυμπερόπουλου. Οι ιδιοκτήτες ταξί έχουν παρατάξει τα ταξί τους στο δεξί ρεύμα της Συγγρού προς Πειραιά, και ζητούν αφενός να...
 συνατηθούν με κάποιο υπέυθυνο να τους εξηγήσει τρα αίτια διαγραφής και αφετέρου να ακυρωθεί η απόφαση για διαγραφή του Λυμπερόπουλου.
Σε μια συμβολική κίνηση οι ταξιτζήδες πάρκαραν τα αυτοκίνητά τους στις θέσεις που χρησιμοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.

21 σχόλια

  1. «Βούτυρο στο ψωμί» του συστήματος η τακτική Λυμπερόπουλου !
    ________________________________________
    Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε πεί κάποτε, σ΄ένα προσωπικό ξέσπασμα, «στέγνωσα την ψυχή μου για να κυβερνήσω αυτόν τον τόπο».
    ________________________________________

    Ένας ηγέτης κρίνεται, κυρίως, από τις αποφάσεις που λαμβάνει όταν μπροστά του τίθεται η επιλογή μεταξύ αυτού που προτάσσει το συναίσθημα και εκείνου που επιβάλλει η αδήριτη λογική. Στην προκείμενη περίπτωση η λογική μου λέει ότι ο κ. Σαμαράς έπραξε ορθώς, διαγράφοντας τον κ. Λυμπερόπουλο.
    Από την άλλη, το συναίσθημα με τσιγκλάει.
    Δεν …στέλνεις εύκολα έναν αγωνιστή της παράταξης, πολλώ δε μάλλον, όταν αυτός σε στήριξε από την αρχή και δίνει μια μάχη για την περιουσία του.

    Στους αγώνες δικαιολογούνται και οι υπερβολές. Ενίοτε και οι επιπολαιότητες και οι βλακείες. Ναι, αρκεί να μη θέτουν σε κίνδυνο την έκβαση της μάχης και το κοινό σκοπό.

    Όμως, ένα καλός αξιωματικός στο πεδίο της μάχης δεν μπορεί να κάνει του κεφαλιού του! Κυρίως δεν έχει το δικαίωμα να δυσκολεύει το έργο, τις αποφάσεις και τον σχεδιασμό του αρχηγού.
    Πρέπει να τον διευκολύνει.
    Αλλιώς δεν είναι καλός αξιωματικός !

    Είμαι βέβαιος ό,τι πιο πολύ απ’ όλους θα στενοχωρήθηκε εκείνος που πήρε την απόφαση διαγραφής. Δεν είναι εύκολες αυτές οι αποφάσεις. Αλλά, αν δεν προχωρούσε, θα έπρεπε κάθε μέρα να δικαιολογεί και να απολογείται για συμπεριφορές που ούτε την ΝΔ χαρακτηρίζουν, ούτε από την κοινωνία είναι αποδεκτές.

    Με δηλώσεις του τύπου «θα τον λυώσω» χάνεις το δίκιο σου και όταν ακόμα αυτό είναι βουνό! Όποιος και αν είναι απέναντί σου!
    Πέφτεις στην παγίδα και παίζεις το παιχνίδι τους!

    Εκεί που οδήγησε τα πράγματα ο κ. Λυμπερόπουλος προκάλεσε τη διαγραφή του! Μπορεί και να την επιδίωξε! Ίσως να αισθάνεται και λυτρωμένος που θα δίνει πλέον τον αγώνα του απαλλαγμένος από την επίσημη κομματική γραμμή!

    Διατυπώνουν μερικοί το ερώτημα, μα το ΠΑΣΟΚ εξέθρεψε και αντάμειψε τους «Κολλάδες» που ξεγύμνωναν συναδέλφους τους στην Ομόνοια. Κάλυψε και άλλες συνδικαλιστικές ασχήμιες. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ ήταν και αυτοί που «εισέβαλλαν» στην ΚΕΔΚΕ και ξυλοφόρτωσαν δικούς τους δημάρχους – γιατί δεν τους διέγραψε;

    Η απάντηση στο ερώτημα είναι πάρα πολύ απλή και την έδωσε ο ίδιος ο κ. Σαμαράς. «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι κ. Παπανδρέου!» Χαίρομαι που το εννοεί και το αποδεικνύει στην πράξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γ@ΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΤΗΣ ΝΔ !!!
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΤΕ ΚΙ'ΑΛΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΣΤΑ ΚΟΜΑΤΑ ΣΑΣ;
    ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΑΛΗΤΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΑΛΛΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΟΥΣ ΤΟΥ ΤΙΜΟΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαψομαλιά... ΄Αρχησαν τα όργανα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ.
    ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΑΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάποιοι άλλοι έσπευσαν πονηρά να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι ο κ. Σαμαράς «δίνει εξετάσεις στην τρόικα και το σύστημα» διαγράφοντας τον κ. Λυμπερόπουλο!
    Αλήθεια ;
    Έχω την εντύπωση ότι η τακτική του κ. Λυμπερόπουλου ήταν «βούτυρο στο ψωμί» του συστήματος!
    Τους εξυπηρετούσε αφάνταστα καθώς έστρεφαν την κοινωνία εναντίον των ταξιτζήδων!

    Τοποθετούσαν την Κυβέρνηση από την πλευρά των μεταρρυθμιστών και τους αυτοκινητιστές σ’ εκείνους που εκπροσωπούσαν το παλιό που ευθύνεται για τη σημερινή μας κακοδαιμονία!
    Η τακτική του κ. Λυμπερόπουλου, ενώ επί της ουσίας έχει δίκιο, κοντεύει να αναδείξει έναν αποτυχημένο και εμπαθή υπουργό, σε σύμβολο αλλαγών !

    Λέχθηκε, επίσης, ότι η διαγραφή του κ. Λυμπερόπουλου έγινε σε κακό πολιτικό χρόνο και ότι θα έχει αρνητικές επιπτώσεις στο εκλογικό αποτέλεσμα. Κατ’ αρχήν πότε θα ήταν κατάλληλος ο πολιτικός χρόνος;
    Μετά από ένα μήνα; Όσον αφορά στις πολιτικές επιπτώσεις.
    Εκείνοι που καταλήγουν στη διαπίστωση αυτή τείνουν να λησμονήσουν ότι στη διαμάχη των αυτοκινητιστών με τον κ. Ραγκούση η Ν.Δ. έχει πάρει ξεκάθαρη θέση!

    Είναι εναντίον του νομοσχεδίου!
    Άρα, γιατί θα έχει αρνητικές επιπτώσεις ; Επειδή αποδοκιμάζονται ακραίες συμπεριφορές ;

    Ο κ. Σαμαράς, αν θέλει να δημιουργήσει ένα ευρύτατο κοινωνικό-πλειοψηφικό ρεύμα που θα τον φέρει παντοδύναμο στην εξουσία, πρέπει να απευθυνθεί στην κοινωνία, ως σύνολο και όχι να χαϊδεύει τα αυτιά οργανωμένων μειοψηφιών ! Έστω, και αν αυτές είναι ισχυρές.
    Αν δεν αποδοκιμάζει σήμερα τις ακρότητες,
    θα τις βρεί αύριο μπροστά του, ως κυβέρνηση!

    Ναι, αλλά όταν έχεις απέναντι σου μια ανάλγητη και αδίσταχτη κυβέρνηση που ισοπεδώνει τα πάντα, χωρίς να σέβεται τίποτα, δεν μπορείς να την αντιμετωπίζεις με το γάντι ;
    Σωστό !
    Όμως, τι θα προβλημάτιζε και θα τρομοκρατούσε περισσότερο την Κυβέρνηση ;
    Αν μαζευόταν δυο εκατομμύρια άνθρωποι στην Πλατεία Συντάγματος ή δυο-τρείς χιλιάδες αυτοκινητιστές που κάνουν καταλήψεις και κλείνουν δρόμους και λιμάνια ;

    Κάποια στιγμή ως κοινωνία πρέπει να ξεφύγουμε από τα σύνδρομα της μεταπολίτευσης που μας οδήγησαν εδώ. Νόμος δεν είναι πάντα το «δίκιο του εργάτη», οι συνδικαλιστές δεν έχουν, εξ ορισμού, πάντα δίκιο, οι μειοψηφίες, μικρές και μεγάλες, δεν μπορούν να καταδυναστεύουν την κοινωνία, οι ακραίες πρακτικές είναι καταδικαστέες.
    Πρέπει, επιτέλους, να τελειώνουμε μ’ αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι χιλιάδες ταξιτζήδες ολο ζητάνε κι εκβιάζουν.

    Φόρους ποτε θα πληρωσουν;

    Εισφορές στα ταμεία πότε θα πληρώσουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΚΟΛΟΤΑΡΙΦΕΣ ΝΔ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΝΔ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΚΟΙΤΑΤΕ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εαν η διαγραφη δεν ειναι μαιμου,καλα εκανε ο σαμ κ διεγραψε τον κατα τα αλλα αγαπητο κ λυμπεροπουλο...ελπιζω ο σαμ να καταλαβε οτι η ελλαδα καταντησε εδω που ειναι τωρα,απο τις διαφορες συντεχνειες που δεν εννοουν οτι η κατασταση δεν παει αλλο κ θα βυθισθουμε ολοι...εκτος φυσικα απο τα λαμογια που εβγαλαν τα χρηματα τους εξω κ θα ελθουν ως απελευθερωτες οταν θα χρεοκοπησουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΞΕΘΑρΕΨΑΝ ΚΑΙ....ΟΙ ΒΟΘΡΟΙ ΡΕ... !!
    ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗς ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΑΣΟΚ

    Αι στο διάολο
    κρετίνοι.
    ------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όταν η ΝΔ και ο Σαμαράς στέλνουν τους συνδικαλιστές τους και υπογράφουν κατάπτυστες συμβάσεις με την εργοδοσία όπως έγινε με την κατάπτυστη σύμβαση που υπέγραψε η πλειοψηφία της ΟΜΕ-ΟΤΕ ( ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ ) με την Deutshe - Telekom συναινώντας στην μείωση των μισθών των εργαζομένων τουλάχιστον 12% στην τριετία παρόλο που ο ΟΤΕ είναι κερδοφόρος τότε είναι καλά.
    Αντιθέτως όποιος αντιδρά στη λαίλαπα του μνημονίου, του ΠΑΣΟΚ και της Τρόικας τον διαγράφουν.
    Το ερώτημα είναι απλό.
    Είχαν ή δεν είχαν την έγκριση του κόμματος οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ - ΟΤΕ που πήγαν και συνθηκολόγησαν με τους γερμανούς στον ΟΤΕ ξεπουλώντας τους εργαζόμενους;
    Αν δεν είχαν, τότε αυτούς γιατί δεν τους διαγράφει;
    Έτσι θα γίνει κυβέρνηση η ΝΔ φτιάχνοντας αντιμνημονιακό μέτωπο με τέτοιες συνθηκολογήσεις;;;
    Φτάνει πια η κοροϊδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eτσι ειναι απο ενστικτο πηγαν
    στον χωρο δουλειας τους.
    Της βραδυνης δουλειας....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΗΝ ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    ΚΟΡΙΣΤΙΑ
    ΤΗΣ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ

    ΜΑΣΤΟΥΡΩΣΑΤΕ

    ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΨΑΤΕ ΠΑΛΙ...ΨΩΛΕΣ _

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κίτρινη φυλή και σιχαμερή! Λεχρίτες! Κοπρόσκυλα!

    Απελευθέρωση των αδειών από όλες τις συντεχνίες στην Ελλάδα εδώ και τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανάμεσα στις θρυλούμενες μεταρρυθμίσεις, που αργά ή γρήγορα θα επιβληθούν και στην χώρα μας, περιλαμβάνεται και η περίφημη απελευθέρωση επαγγελμάτων. Τα πλεονεκτήματα της είναι πολλά και προφανή:

    •Αύξηση του ανταγωνισμού, άρα και
    •πτώση των τιμών για τους τελικούς καταναλωτές,
    •παροχή δυνατοτήτων απασχόλησης σε πολλούς νέους που μέχρι σήμερα ήσαν αποκλεισμένοι από συγκεκριμένα επαγγέλματα ή που, για να μπορέσουν να δραστηριοποιηθούν, έπρεπε να καταβάλουν υπέρογκα «μαύρα» ποσά σε ενδιάμεσους ή μεσάζοντες,
    •καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και, ενίοτε, της διαφθοράς και του λαδώματος στην διαδικασία «αδειοδότησης» και
    •κατάργηση της πάσης φύσεως στεγανών και τεχνικών εμποδίων στην άσκηση του επαγγελματικού επιχειρείν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Giati oi adeies twn taxi na mhn mporoyn na metabibastoyn/pwlh8oyn kai na klhronomh8oyn (swsto san metro ayto toy Ragousi), alla oi -kratikes- adeies twn farmakeiwn na mporoyn na metabibazontai/pwloyntai kai na klhronomoyntai kai na emporeyonta mayra... apo toys farmakopoioys?

    Giati ayth h e3airesh gia toys farmakopoioys, oi adeies se ka8e periptwsh kratikes htan kai einai. Gia na mhn anaferw oti akoma kai shmera yparxoyn plvy8hsmiakva kai gewgrafika krhthria poy prostateyoyn toys farmakopoioys apo to plhres anoigma... toy epaggelmatos toys? Giati kyrie Paapandreou synexizete na afhnete ton k. Loverdo na mas empaizei psyxra? Apeley8erwse to wrario o k. Loverdos twn hdh askoyntwn to epaggelma kai etsi anoi3e... to farmakeytiko epaggelma? Ti 8a ginei kyrie Prw8ypoyrge me thn klhronomikothta twn kratikwn adeiwn farmakeiwn kai me th mayrh... agorapwlhsia kratikwn adeiwn mesw ths metabibashs? Eimaste sobaroi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Giorgo, kane pra3h tis desmeyseis soy ths D.E.8., apeley8erwse twra ola ta kleista epaggelmata (syntexnies, kastes) plhrws, oysiastika kai xwris ponhres... e3aireseis. Farmakopoioi, ta3itzhdes kai forthgatzhdes einai oi prwtoi sth lista ths ntrophs, me mayres... kai paranomes agorapwlhsies kratikwn adeiwn leitoyrgias.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. KATARGHSH PLY8HSMIAKWN KAI GEWGRAFIKWN PERIORISMWN GIA TOYS NEOYS FARMAKOPOIOYS. KATARGHSH THS KLHRONOMIKOTHTAS TWN KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS FARMAKEIWN APO GONEIS SE TEKNA KAI KATARGHSH THS MAYRHS... KAI PARANOMHS AGORAPWLHSIAS KRATIKWN ADEIWN. AYTO POY KANOYN KAI OI TA3ITZHDES/FORTHGATZHDES DHLADH.
    PLHRHS KAI OYSIASTIKH APELEY8ERWSH OLWN TWN KLEISTWN EPAGGELMATWN XWRIS E3AIRESEIS, SYMFWNA ME TIS APOFASEIS THS OLOMELEIAS TOY SYMBOYLIOY THS EPIKRATEIAS (06/2011), THS KOINHS LOGIKHS KAI TOY SYNTAGMATOS THS ELLADAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. H TRO'I'KA ZHTA PLHRH APELEY8ERWSH OLWN TWN KLEISTWN EPAGGELMATWN XWRIS E3AIRESEIIS. FARMAKOPOIOI, TA3ITZHDES, FORTHGATZHDES KAI SYMBOLAIOGRAFOI EINAI OI PRWTOI STH LISTA THS NTROPHS. PREPEI NA KATARGH8OYN PLY8HSMIAKA KAI GEWGRAFIKA KRHTHRIA, KLHRONOMIKOTHTA KRATIKWN ADEIWN KAI OI METABIBASEIS/AGORAPWLHSIES KRATIKWN ADEIWN LEITOYRGIAS POY EINAI KRATIKH PERIOYSIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το 1992, ο τότε υπουργός Στ. Μάνος ανακοίνωσε εν μια νυκτί την απελευθέρωση των φαρμακείων, των περιπτέρων και των ιδιοκτητών ταξί. Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ εκείνη την περίοδο, Κ. Λαΐνης, κινητοποίησε τους συναδέλφους του, οι οποίοι "επισκέφτηκαν" τον Κ. Μητσοτάκη στην οικία του. Δεν χρειάστηκαν παρά λίγα λεπτά για να πειστεί ο Κ. Μητσοτάκης ότι η κίνηση του υπουργού του "χτυπούσε" την ίδια την παράταξη. Αμέσως τηλεφώνησε στον Στ. Μάνο και του ζήτησε με έντονο ύφος να αποσύρει το μέτρο, όπως τελικά έγινε.

    Οταν οι συνδικαλιστες ταξιτζήδες και φαρμακοποιοί κυβερνουν την Ελλαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση