GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλάζει η ώρα...

11 σχόλια

  1. Ο δεκαοχτάστιχος του Γιωργάκη
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε στον κώλο να στον χώσει .
    To Δ.Ν.Τ. το έφερε φόρο για να σου βάλει
    και το βρακί σου έβγαλε στον κώλο στον φερμάρει .
    Αχ πονεμένε μου ραγιά τι σούμελε να πάθεις
    και για τον έρωτα πολλά τώρα εσύ να μάθεις .
    Αντίσταση δεν έφερες τον κώλο έχεις στήσει
    κι ο Κάρολος ο γέροντας στο στόμα σου θα χύσει .
    Πονάς φωνάζεις τραγουδάς μα τη μιλιά δε βγάζεις ,
    ευθυγραμμίζεις το κορμί με λεβεντιά τ’ αρπάζεις .
    Την ευκαιρία βρήκανε στο σπίτι σου να μπούνε
    και συ μοναχά λες ας πα να γαμηθούνε .
    Δεν το κατάλαβες καλά , στον κώλο σου τον έχεις
    τον Πασοκόπουτσο καλά και λες πως τον αντέχεις .
    Γιωργάκη μου καλέ γαμιά το έθνος μας ξεκάνεις ,
    να ξέρεις όμως μια στιγμή θα έρθει που θα πεθάνεις .
    Γιωργάκη επιβήτορα και του λαού ρουφιάνε ,
    στό στόχαστρο θα σ΄έχουνε και θα σε τουφεκάνε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν έρχεται Γερμανός τουρίστας στην Ελλάδα μας να τον χρεώνετε
    1000 % επί πλέον της τιμής με απόδειξη φυσικά , σε ότι αγοράσει .
    Π . Χ : ΤΑΞΙ , ξενοδοχεία ,δωμάτια , ταβέρνες καφετέριες , μπαρ κ.λ.π.
    Για να τους τιμωρήσουμε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γαμήστε κάθε Γερμανό και Γερμανίδα που βρίσκετε στην Ελλάδα μόνιμα η μη μόνιμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η λυση τοπαμε ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ.
    Καποιος "τρελλος" Παπαδοπουλος (ηγετες τυπου αειμνηστου Ι.Μεταξα δυστυχως εξελιπαν),που θα βαλει μεν το κεφαλι του στον ντορβα ,αλλα αν επιβληθει θα καθαρισει σε μια μια νυκτα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Το γοργον και χαριν εχειν..

    Σε μια νυκτα συλληψη και εκτελεση της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    δηλαδη αυτα τα 50 ανθρωποειδη τομαρια που παριστανουν το υπουργο ,αναπληρωτη υπουργο και πορδηπουργο και αντιπροεδρες!!!.
    Αν καθυστερησει θα επεμβει το ΝΑΤΟ ,αυτος ο προστατης των .."λαων"!!

    Απο την επαυριον θα αρχισει η συστηματικη εξοντωση των αλλων αλιτηριων της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Μεχρις ενος..

    Διοτι ας πουμε αγαπητοι μου συνανθρωποι, οτι αυριο τα αφεντικα του ηλιθιου βλακογιοργο και της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια αποφασισουν να διωξουν το ηλιθιο σκατοπραμμα παιντι της τσαντ που τον διορισαν πορδηπουργο..

    Γινονται .."ελευθερες" εκλογες ,και ο .."λαος" "ελευθερα" καταψηφιζει το ηλιθιο βλακογιοργο και την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Οπως -παλι "ελευθερα" το ειχε υπερψηφισει!!!! φτου! -

    Ε?! Λοιπον τι θα γινει??
    Περιμενετε να ξαναδειτε τα δωρα Χριστουγεννων,Πασχα,Αδειες που θεσπισε ο αειμνηστος Ι.Μεταξας??
    Περιμενετ να ξαναδειτε το 8ωρο που επισης θεσπισε ο αειμνηστος Ι.Μεταξας??
    Περιμενετε να ξαναγινουν τα ασφαλιστικα ταμεια η "σιγουρια" για τα γεραματα ,οπως τα ονειρευτηκε ο αειμνηστος Ι.Μεταξας οταν τα εκανε??

    Αν πιστευετε κατι τετοιο αγαπητοι συνανθρωποι ( δεν αναφερομαι στα σκυλια του πασοκ καθολου), εισαστε βαθεια νυκτωμενοι.. και να με συμπαθατε φιλοι μου..

    ΜΟΝΟΝ ενας "τρελλος" Παπαδοπουλος αφου καθαρισει την κοπρο του Αυγεια θα μπορεσει να βγαλει στη φορα τις πουστιες της Γερμανιας και τα λαδωματα των μπασταρδων αλιτηριων της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..

    Ελα εδω φραου Μερκελ για κυττα εδω..
    Ποσο πηγαιναν ΤΟΤΕ τα Λεοπαρντ??
    Ποσο τα πουλησατε?? Ε??
    Εδω βλεπουμε οτι ταχετε υπερτιμολογησει δεκα φορες πανω..
    Απο που και ως που λοιπον σας χρωσταμε??
    Να πατε να τα παρετε απο αυτα τα παλιοσκυλα που λαδωσατε..
    Τα υποβρυχια καναν τοσο ,ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙς στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    Λοιπον ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ χρωσταμε αυτα .
    Τα αλλα βρεστε τα παλιοσκυλα της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια και παρτε τα ..

    Συμφωνειτε αγαπητοι μου φιλοι??

    Ευχαριστω.Το ηξερα οτι συμφωνειτε.
    Αληθειες λεω αγαπητοι μου

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χα! Επεσε "συρμα" και στο "Φιμοτρο.γρ" !!~
    Και ενω στην αρχη γελοιοποιουσε το .."προεδρο της ντεμο(νο)κρατιας" το "κ.παπουλιας' που μας δηλωσε (με δακρυα στα ματια!) οτι ..πολεμησε σε ηλικια 11 χρονων τους ..Γερμανους(σιχτιρ γαμωτο!!) τωρα τα μαζεψε!!

    Λοιπον επιβεβαιωσε απο "αξιοπιστες πηγες" οτι ο εν λογω προεδρας(χουυυ!) ελαβε μερος το 1944 σε μαχες εναντιον των ..Γερμανων!!!
    Δηλαδη κατι μερες πριν φυγουν οι Γερμανοι!!
    Ω! καταπληκτικο! Δεν ειναι??

    Διευκρινιζει μαλιστα "πολεμησε στο πλευρο του ΕΑΜ"!!!
    Φτουυυυ!!!!!!!!!!! γαμωτοοοοοοοοοοοοο

    ουστ καθικια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλάζει η ώρα...ώρα γιά τάνκς!
    Έπρεπε ήδη να είχαν βγει τα τανκς, να είχαν συλλάβει τους πολιτικούς που πρόδωσαν την πατρίδα και να τους είχαν εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες,μέσα σε μία νύχτα.
    Όλα τα άλλα είναι ιστορίες για να περνάει την ώρα του ο Έλληνας και να έχει μια αμυδρή ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει. Άν δεν πέσουνε κορμιά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Και υπάρχουν δύο επιλογές, ή να πέσουμε πολεμώντας ή να πέσουμε πεινώντας. Και επειδή οι Έλληνες "πιαστηκαν" στον ύπνο, απο την προδοσία του Jeffry, θα πεινάσουμε κύριοι. Η πείνα που υπέστη ο Ελληνικός λαός απο την κατοχή των Γερμανών το 1941, θα μοιάζει με παιδικό πάρτι μπροστά στην πείνα που θα υποστούν οι επόμενες γενιές μας.
    Ίσως είναι σκόπιμο να θυμήσουμε προς πάσα κατεύθυνση τις παραγράφους 3 και 4 του ακροτελεύτιου άρθρου 120 του Συντάγματος που λέει:
    " 3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.
    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΡΕ ΡΕΜ ΑΛΙΑ,ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΣΑΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙ.ΤΟ ΚΑΘΕ ΒΛΑΧΑΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩ ΡΑΧΟΥΛΑ,ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ,ΣΕΚΛΑΝΑ,ΠΟΥ ΒΟΣΚΕ ΓΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΜΕ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΧΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΕΦΟΔΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΣ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ,ΤΣΑΚΩΝΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΑΠΟ 1500 ΕΩΣ 2500 ΠΟΣΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΜΟΡΦΩΤΟ,ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟ ΓΙΔΟΒΟΣΚΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΜΠΑΜ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ,ΜΕ ΤΟ ΝΤΥΣΗΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕ ΣΕ ΜΟΔΑ ΤΟΥ 80.ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΛΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΤΑ ΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ.ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΦΑΝΕΛΑΚΛΙ ΚΑΙ ΠΕΔΙΛΟ Η ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΠΑΡΕΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΟΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ,ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΦΡΑΓΚΟ ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΠΑ, ΕΦΕΡΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΑΥΤΟ ΥΟ ΧΑΛΙ ,ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ,ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙΤΕ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κύριε Υπουργέ Υγείας.

    Είναι δυνατόν αυτές τις μέρες που τα Ταμεία Υγείας έχουν χάσει ένα τεράστιο μέρος από τα αποθεματικά τους και με την σύμφωνη γνώμη της Ελληνικής Κυβέρνησης , να εξακολουθείτε να δέχεστε και εσείς αλλά και ΟΛΟΣ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΟΛΗ Η ΒΟΥΛΗ, και προπαντός εκείνοι όλοι που αγανακτούν για την οικονομική πολιτική της Κυβέρνησης που συμμετέχετε, το γεγονός ότι το κέρδος των φαρμακοποιών να βρίσκετε στο 26/100 κατά αυτούς ή στο 36/100 όπως έχετε δηλώσει εσείς;
    Κύριε Υπουργέ.
    Αν αυτό το κέρδος δεν είναι μια αιμορραγία από το σώμα των πολλών με αποδέκτη το σώμα μιας οικονομικής ολιγαρχίας, τότε τι είναι;
    Και επί τέλους για να σταματήσει το παιχνίδι με τις καθυστερημένες ή όχι πληρωμές και επειδή είναι πλέον Εθνική υπόθεση το να εξοικονομούνται χρήματα ( ΑΕΡΑΣ ) σας προτείνω εφ’ όσον δεν είναι δυνατόν να εξευρεθούν τα απαιτούμενα χρήματα το εξής.
    Να μετρηθεί τι οφείλουν στους φαρμακοποιούς τα Ταμεία, και το Κράτος, και να παρακρατηθεί από κάθε μισθό και σύνταξη αναλογικά, ΟΧΙ οριζόντια, ένα ποσό που στο σύνολο να είναι ίσο με τα οφειλόμενα προς αυτούς, ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΕΚΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ, 10/100.
    Κύριε Υπουργέ όταν μια ιδιωτική βιομηχανία δουλεύει με κέρδος 2/3/4/5/6/100, πρόσφατα έμαθα ότι μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, και με δική της παραγωγική βάση από τις καλύτερες στην χώρα μας εδώ και χρόνια δουλεύει με ποσοστό κέρδους κάτω από μισό τοις εκατό, πως είναι δυνατόν σε ιδιωτικά καταστήματα ( ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ ) με εξασφαλισμένη πελατεία, και με την σύμφωνη γνώμη του Παραπαίοντος Οικονομικά Ελληνικού Κράτους και το οποίο Κράτος καταβάλει μέγα μέρος για την ενίσχυση των Ασφαλιστικών Ταμείων τα οποία Ταμεία είναι εξ ανάγκης οι πελάτες αυτών των καταστημάτων να έχουν ποσοστά κέρδους κατά τους ιδιοκτήτες τους 26/100 κατά εσάς 36/100;
    Και βέβαια στα κέρδη των Φαρμακείων να μην έχουμε υπολογίσει την δαπάνη για όλα εκείνα τα φάρμακα που ο κάθε ένας από εμάς παίζοντας το γιατρός αγοράζει από αυτούς, ή ακόμη από καλλυντικά, και από τόσα άλλα παραϊατρικά και μη.
    Κύριε Υπουργέ αυτό το καθεστώς πρέπει να αλλάξει το συντομότερο, αλλιώς να το πάρουμε απόφαση ότι οι, Μηχανικοί, Δικηγόροι, Γιατροί, και λοιποί διαχρονικά Ευγενείς της Ελληνικής Βουλής αμυνόμενοι συναδέλφων και εαυτών, και αφού με τα καλά τους και τα κακά τους μας έριξαν στο λάκκο με τα σκατά, θα μας δώσουν και μια πατητή για να μην ξαναβγούμε από εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

    Στον κώλο σου μαλάκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση