GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/ Με τη συμβολή του Στρατού θα συνεχιστεί η επιχείρηση « καθαρή Αθήνα », καθώς διαπιστώθηκε ότι μόνοι ...

Από το http://www.aftodioikisi.gr/

Με τη συμβολή του Στρατού θα συνεχιστεί η επιχείρηση «καθαρή Αθήνα», καθώς διαπιστώθηκε ότι μόνοι τους οι ιδιώτες δεν  μπορούν να τη φέρουν σε πέρας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της aftodioikisi.gr, η κυβερνητική απόφαση που επιχειρεί να στείλει μήνυμα αποφασιστικότητας προς πάσα κατεύθυνση θα υλοποιηθεί άμεσα, καθώς η έξοδος των πρώτων στρατιωτικών οχημάτων και στρατιωτών, προκειμένου να συμβάλουν στην αποκομιδή των απορριμμάτων, θα γίνει σήμερα.
Επιπλέον, οδηγοί του Στρατού θα κληθούν εντός της ημέρας, μαζί με στρατιώτες, να...
 χρησιμοποιήσουν όσα δημοτικά απορρριμματοφόρα δεν είναι μπλοκαρισμένα από τους εργαζομένους και άρα είναι διαθέσιμα.
Η απόφαση ελήφθη ύστερα από σχετική πρόταση του Δήμου Αθηναίων αλλά τουυφυπουργού Εσωτερικών Πάρη Κουκουλόπουλου, ο οποίος είχε επικοινωνία με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ζητώντας τη βοήθεια του Στρατού. Κι αυτό, γιατί μετά την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ να σταματήσει την αποκομιδή και σε ευαίσθητους χώρους (λαϊκές, νοσοκομεία, σχολεία), μόνο με τους ιδιώτες ο όγκος των σκουπιδιών υπολογίζεται ότι θα αυξανόταν τις επόμενες ημέρες αντί να μειωνόταν.
Σύμφωνα με ις ίδιες πληροφορίες της aftodioikisi.gr,  ο σχεδιασμός της εμπλοκής του στρατού βρίσκεται σε εξέλιξη κι έτσι ακόμη κανείς δεν γνωρίζει πόσα στρατιωτικά οχήματα (υπενθυμίζεται ότι ο Στρατός διαθέτει  μεγάλο αριθμό απορριμματοφόρων) θα ριχθούν στη «μάχη» των σκουπιδιών.
Σπηλιόπουλος στην aftodioikisi.gr
Σε δηλώσεις του στην aftodioikisi.gr, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Κώστας Σπηλιόπουλος τόνισε πως «η απόφαση της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας ελήφθη έπειτα από σχετικό αίτημα του υπουργείου Εσωτερικών. Εκτός από το βασικό στόχο για την υπεράσπιση της πατρίδας, ο στρατός έχει και κοινωνικό ρόλο».
«Στο πλαίσιο αυτού του κοινωνικού ρόλου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για τους πολίτες της Αθήνας, θα βοηθήσει να ξεπεραστεί αυτό το τεράστιο πρόβλημα», κατέληξε ο υφυπουργός Άμυνας.

11 σχόλια

  1. Ευκαιρια ρε παιδια..
    Κανενας αρχ-δατος γαμωτο να ηγηθει ενος αγηματος εκπαιδευμενων να συλλαβει και να εκτελεσει επι τοπου την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια...

    Αντε ρε παιδια.. Σας δινετε μια ευκαιρια..
    Να σωσετε την Ελλαδα απο αυτα τα παλιοσκυλα,τους προδοτες ,τους κατοχικους αλητες...την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια...

    Ιτε παιδες Ελληνων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λειτούργησε το ΠΑΣΟΚικό αντανακλαστικό του Μπαλασόπουλου:
    Επίθεση ΠΟΕ-ΟΤΑ σε ΝΔ-Ντόρα
    Επιτέλους !

    Ο Μπαλασόπουλος απέδειξε ότι ζει και τα αντανακλαστικά του λειτουργούν πλήρως μιας και αντέδρασε σαν γνήσιος ΠΑΣΟΚος στις κατηγορίες της ΝΔ απαντώντας ότι αυτή διόγκωσε το χρέος και διόρισε «ημετέρους»... και όχι τίποτ' άλλο αλλά είχαμε αρχίσει να αγχωνόμαστε ότι δεν ισχύει η θεωρία μας ..
    "Μια φορά ΠΑΣΟΚος, για πάντα ΠΑΣΟΚος"...δλδ. ΑΛΗΤΑΡΑΣ


    Ανέκδοτο με πολύ γέλιο για τον Μπαλασόπουλο διακινεί η ίδια η ΠΟΕ-ΟΤΕ !!!

    Από ανακοίνωση της ΠΟΕ=ΟΤΑ:
    «ο κ. Μπαλασόπουλος δουλεύει από το 1983».
    ΩΩΩ.. Ναι ναι !

    Και ο Μπρατής δουλεύει απ' το 1973

    Kαι ο Παπασπύρου δουλεύει απ' το 1963

    Kαι ο Παναγόπουλος δουλεύει απ' το 1953...

    ΠΑΣΟΚ ..ΟΛΕ ..ΟΛΕ..ΟΛΕ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Εμπρηστική επίθεση σε ιδιωτικό απορριμματοφόρο στη Νέα Ιωνία.

    Στις φλόγες τυλίχτηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί της Δευτέρας ιδιωτικό απορριμματοφόρο στη διασταύρωση των οδών Κύμης και Κασταμονής στη Νέα Ιωνία, όταν ομάδα περίπου 50 ατόμων πέταξε στην καμπίνα του οδηγού βόμβα μολότοφ ή αναμμένο στουπί.

    Ο οδηγός του απορριμματοφόρου είχε προλάβει να βγει από το όχημα και έτσι δεν υπήρξε τραυματισμός.

    Νωρίτερα στο ίδιο σημείο οδηγός απορριμματοφόρου κατήγγειλε ότι δέχτηκε φραστική επίθεση από μέλος της ΠΟΕ-ΟΤΑ, ο οποίος προσήχθη, αλλά στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος καθώς δεν υποβλήθηκε μήνυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ωραίο είναι ότι ο Κουκουλόπουλος έλεγε την Παρασκευή ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά αποδείχτηκε ξεκάθαρα σλημερα για ποιους δουλεύθουν οι ΑΛΗΤΕΣ πουνλέγονται εργαζόνμενοι στην αποκομιδή σκουπιδιών στην Αθήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Otan leme stratos omws na ennooyme toys karabanades poy plhrwnontai, oxi toys stratiwtes poy plhrwnoyn oi goneis toys gia na yphretoyn. An einai na pane oi karabanades, kalws, as kanoyn kai kati na dikaiologoyn ta lefta poy pairnoyn. Elpizw na mh xwsoyn... pali stratiwtes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. don't get mad,get even.
    ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΠΑΛΛΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. που ειναι ο κουτρουμανης να στειλει το ΣΕΠΕ να ελεγξει ολους αυτους τους αλλοδαπους που μαζευουν τα σκουπιδια και ποσα παιρνουν.Τολμα?ερχεται η ωρα της κρισης για ολους ρε αρχιδια ΠΑΣΟΚΟΙ 12% ΘΑ ΠΑΡΕΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Θεσσαλονίκη: Νέα επίθεση στον Σίμο Δανιηλίδη -Τον έφτυσαν και τον κλώτσησαν!"
    _____________________________________________
    Το κόκκινο πανί για τους εργαζομένους στην καθαριότητα είναι ο δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών Σίμος Δανιηλίδης καθώς...δέχτηκε δεύτερη επίθεση μέσα σε λίγες μέρες.
    Στη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής του συνδέσμου ΟΤΑ Θεσσαλονίκης μερικοί εργαζόμενοι έθεσαν θέμα συμπαράστασης στον αγώνα τους από τον κ. Δανιηλίδη.
    Επειδή εκείνος τους απάντησε αρνητικά στο αίτημά τους, εκείνοι προσπάθησαν να τον κλωτσήσουν και τον έφτυσαν.
    Θυμηθείτε KAI τι είχε γίνει στις 13 Οκτωβρίου, στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ, μετά από εισβολή συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ....

    - αφού δεν τον γάμησαν, πάλι καλά, δόξα τον Αλλάχ...να λέει.

    Νά τόν ξεβρακώσετε, α λά Κολλά, τήν επόμενη φορά!!! Πρασινορουφιάνοι.

    Από τίς τηλεοπτικές παρουσίες/ομιλίες του στά διάφορα μπουρδελοMEGAκάναλα, δείχνει πόσο λαμόγιο είναι (τού πούστη τό ένα μάτι, πετάει από δώ καί τό άλλο από ΄κει, σάν τού τηλεοπτικού δοσίλογου αείμνηστου Αρτεμη Μάτσα).
    Πρασινοφρουρός καί αμετανόητος !!!
    ΞΕΒΡΑΚΩΣΤΕ ΤΟΝ, ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΕΤΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ "ΠΑΣΟΚ"
    ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΡΟΥΓΕΣ
    ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΟΪΔΑ ..ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

    ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΙ
    ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΕΡΕΣ....χοχοχοχο

    ΣΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ = ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ AYTA
    ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. γαλλια βγαινει η αριστερα εδω ???
    συριζα-κκε 20%++++++

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση