GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι καταγγελίες για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο...

Από την ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Τη μεθόδευση, από τη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρ...

Από την ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΝΟΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τη μεθόδευση, από τη διοίκηση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, για την ενοικίαση καταστήματος που ανήκει στο περιβάλλον της οικογένειας του πρωθυπουργού, και συγκεκριμένα στην πεθερά του αδελφού του πρωθυπουργού Αντρίκου, καταγγέλλει ο βουλευτής Βʼ Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Σάββας Αναστασιάδης.
Όπως σημείωσε σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε σήμερα ο κ. Αναστασιάδης, μαζί με τον πρόεδρο της ΝΔ Θεσσαλονίκης, Δημήτρη Βαρτζόπουλο, το ΤΤ άνοιξε νέο υποκατάστημα στην οδό Β. Όλγας, στην περιοχή της Ανάληψης, σε απόσταση περίπου 100 μέτρων από υποκατάστημα που...
 ήδη λειτουργεί, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει μέλος της οικογένειας του πρωθυπουργού.
«Το παλιό κατάστημα νοικιάστηκε πριν από δύο χρόνια, με μηνιαίο μίσθωμα 5.200 ευρώ και είχαν δαπανηθεί περί τις 150.000 ευρώ για να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις μετατροπής του. Τον Ιανουάριο του 2011, οι ιδιοκτήτες του καταστήματος συμφώνησαν στη μείωση του ενοικίου κατά 1.000 ευρώ και η τιμή διαμορφώθηκε στα 4.200 ευρώ μηνιαίως. Όμως το ΤΤ προχωρά στη μετακόμιση του καταστήματος. Το ενοίκιο του νέου, σύμφωνα με πληροφορίες, ανέρχεται στις 7.800 ευρώ, ενώ απαιτήθηκαν εκ νέου περί τις 150.000 ευρώ, ώστε να εκτελεστούν εργασίες διαμόρφωσης. Σημειωτέον ότι το εν λόγω κατάστημα ʽʽέτυχεʼʼ να μείνει ξενοίκιαστο πριν από περίπου τρεις μήνες», υπογράμμισε ο κ. Αναστασιάδης. Ο ίδιος καταλήγοντας τόνισε ότι «όλως τυχαίως, με την αποκάλυψη του θέματος, το ΤΤ προχώρησε διαφημιστική καμπάνια».
«Πιστεύουμε ότι η πολιτική πρέπει να κινείται με όρους διαφάνειας και τιμιότητας. Ιδίως τώρα που οι πολίτες υποφέρουν από τη μείωση στο εισόδημά τους, είναι ανεπίτρεπτο οι εκλεκτοί της κυβέρνησης να σπαταλούν τα λεφτά του ελληνικού λαού», υπογράμμισε ο κ. Βαρτζόπουλος.
Λιμάνι«Κατά τη γνωστή πρακτική του ΠΑΣΟΚ, υφέρπονται φήμες για διάθεση του 23,5 % των μετοχών του ΟΛΘ μέσω του χρηματιστηρίου. Η Νέα Δημοκρατία είναι αντίθετη με την τακτική αυτή, όπως έχει εξηγήσει ο Αντώνης Σαμαράς, διότι είναι ατελέσφορη μέσα σε ένα τόσο έντονο περιβάλλον κρίσης. Με τον τρόπο αυτό ούτε αρκετά χρήματα εισπράττονται, ούτε δίδεται κάποια αναπτυξιακή προοπτική», τόνισε ο κ. Βαρτζόπουλος.
Ο ίδιος σημείωσε ότι σταθερή στρατηγική θέση της ΝΔ παραμένει η πρόταση για δημιουργία στη Θεσσαλονίκη ενός περιφερειακού διαμετακομιστικού κέντρου εμπορευμάτων με επίκεντρο το λιμάνι της, όπως ήδη έχει διατυπωθεί.
«Στόχος της ΝΔ ήταν και παραμένει η ανάπτυξη του Σταθμού Εμπορευματοκιβωτίων (ΣΕΜΠΟ) του λιμένος, να γίνει με καθαρά ιδιωτικά κεφάλαια. Στόχος της ΝΔ είναι να χρησιμοποιηθούν τα ίδια κεφάλαια που διαθέτει ο ΟΛΘ, για τον εκσυγχρονισμό του μηχανολογικού εξοπλισμού. Άλλωστε αυτό επιχείρησε η ΝΔ να κάνει το 2008 στο ΣΕΜΠΟ», είπε χαρακτηριστικά.
Όπως εξήγησε ο κ. Βαρτζόπουλος, με τον τρόπο που προτείνεται: α) Δεν πωλείται ο λιμένας και οι υποδομές του, β) Δεν μεταβιβάζεται πακέτο μετοχών και μάλιστα πλειοψηφικό σε τρίτους, γ) Με τη λήξη της παραχώρησης περιέρχονται στον λιμένα πρόσθετες λιμενικές υποδομές και εξαιρετική εμπειρία από τον διεθνή πάροχο.
Επίσης, πρόσθεσε ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης, πρέπει να επιδιωχθούν συνέργειες με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με το αεροδρόμιο «Μακεδονία», αλλά και να βελτιωθούν οι τελωνειακές υπηρεσίες που υπάρχουν μέσα στο λιμάνι.
Καταλήγοντας, υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατό να λησμονηθούν οι απίστευτες προσπάθειες σημερινών υπουργών και βουλευτών του ΠΑΣΟΚ, όπως του κ. Καστανίδη, που πρωτοστατούσαν στην προσπάθεια γκρεμίσματος της κεντρικής πύλης του ΟΛΘ για την αποτροπή απόφασης κατακύρωσης του διαγωνισμού παραχώρησης.
Για την εκλογή Μπουτάρη στην ΚΕΔ«Η εκλογή του κ. Μπουτάρη, στην Κεντρική Ένωση Δήμων, με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, επιβεβαιώνει την ουσιαστική προχώρηση του δημάρχου Θεσσαλονίκης, ο οποίος εξελέγη ως ανεξάρτητος, στο κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Αυτό οπωσδήποτε θα δημιουργήσει προβλήματα στη λειτουργία της δημοτικής του ομάδας, διότι υπάρχουν αρκετοί σύμβουλοι οι οποίοι εκφράζουν διαφορετικές πολιτικές. Σύμβουλοι οι οποίοι συστρατεύτηκαν σε αυτόν τον φορέα επειδή πίστεψαν ότι είναι ανεξάρτητος», σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης.
Για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού«Οι σπουδαστές της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού προχώρησαν σε κατάληψη. Επιβεβαιωνόμαστε για την αβελτηρία της κυβέρνησης, σε ένα τόσο σημαντικό θέμα για την εξέλιξη πολλών παιδιών της περιοχής, τα οποία θα αναγκαστούν να μεταναστεύσουν», υπογράμμισε ο κ. Βαρτζόπουλος.
Για το ΨΝΘ «Η κυβέρνηση προχωρά στην απαξίωση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, με την ψήφιση ενός οργανισμού που κατʼ ουσίαν μειώνει στο ελάχιστο τις δημόσιες υπηρεσίες ψυχικής υγείας στο χώρο της Βόρειας Ελλάδας. Είναι ένα θέμα το οποίο απασχολεί δεκάδες χιλιάδες συμπολιτών μας οι οποίοι έχουν παιδιά και συγγενείς ψυχικά ασθενείς. Η απαξίωση του ΨΝΘ θα οδηγήσει στην αποκλειστική παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας από τους ιδιώτες, στους οποίους από την άλλη πλευρά δεν δίνεται νομοθετικά η δυνατότητα να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα μεγάλων ομάδων ασθενών (αναγκαστική νοσηλεία, τοξικομανείς)», κατήγγειλε ο κ. Βαρτζόπουλος.

4 σχόλια

  1. "Είναι μια ξεκάθαρη υπόθεση τυρανίας και προδοσίας.." Max Kaiser στο blog κλασσικοπερίπτωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΕ 150000€ ΧΤΙΖΕΙΣ 120τμ ΣΠΙΤΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΙ ΣΟΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΕΚΑΜΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρητή εντολή ΓΑΠ σε οικονομική Αστυνομία:

    "Μη χαριστείτε σε κανέναν...
    παρά μόνο στον αδερφό μου τον Αντρίκο"

    __________________________________________
    Το ΝΟΜΙΜΟ είναι και ΗΘΙΚΟ κύριε Παπανδρέου;

    Όταν οι δημοσιογράφοι κοροιδεύουν κατάμουτρα τους Έλληνες: το νόμιμο του Βουλγαράκη ήταν ανήθικο, ενώ το ΝΟΜΙΜΟ του Αντρίκου είναι ΗΘΙΚΟ;
    Ζήτω το ΠΑΣΟΚ !
    Ζήτω το Έθνος !
    Ζήτω η Πατρίς !

    Ελλάδα: η μόνη χώρα της Αφρικής στην Ευρώπη

    taxalia.blogspot.com

    4 Οκτωβρίου 2011 2:26 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σ. Αναστασιάδης: Δύο ακόμα έγγραφα βόμβες αποδεικνύουν τη διαπλοκή στο σκάνδαλο ΤΤ-Αντρίκου ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.


    Ακόμη δύο αποκαλύψεις έκανε ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της ΝΔ Σάββας Αναστασιάδης, που έδωσε σήμερα συνέντευξη τύπου στη ΝΔ Θεσσαλονίκης για την πολύκροτη υπόθεση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, που νοίκιασε άρον- άρον το ακίνητο της πεθεράς του Αντρίκου Παπανδρέου στη Θεσσαλονίκη...

    Συγκεκριμένα, παρουσίασε το ιδιωτικό συμφωνητικό από το οποίο αποδεικνύεται ότι οι δύο πλευρές (ΤΤ και ιδιοκτήτες του πρώτου ακινήτου) συμφώνησαν να ρίξουν το ενοίκιο από πέρυσι τον Απρίλιο και να το κάνουν από 5.000 στα 4.000 ευρώ.

    Ο Σάββας Αναστασιάδης παρουσίασε ακόμη την εξώδικο του Τ.Τ. προς τους ιδιοκτήτες του ακινήτου που νοικιάζει ακόμη και το αφήνει για να πάει σε αυτό της οικογένειας Παπανδρέου, με το οποίο καταγγέλλει τη μίσθωση. (Κάντε κλικ πάνω στα έγγραφα για να το διαβάσετε).

    Πρόκειται για μία ακόμη απόδειξη της μεθόδευσης που ακολούθησε η διοίκηση του Τ.Τ. μόνο και μόνο για να ευνοήσει την οικογένεια του αδελφού του πρωθυπουργού. Και αυτό γιατί: όταν ο Σάββας Αναστασιάδης αποκάλυψε το θέμα, η διοίκηση του ΤΤ απάντησε ότι είναι πολιτική της να αφήνει ακίνητα των οποίων οι ιδιοκτήτες δεν συναινούν στη μείωση των μισθωμάτων. Η αλήθεια είναι ότι οι ιδιοκτήτες όχι μόνο συναίνεσαν αλλά προσέφεραν και περισσότερα μέτρα από διπλανό (πάλι δικό τους) μαγαζί προκειμένου να κρατήσουν εκεί το υποκατάστημα του ΤΤ! Και το εξώδικο καταγγελίας της μίσθωσης έχει ημερομηνία ίδια με αυτήν της ερώτησης στη Βουλή του Σάββα Αναστασιάδη για την υπόθεση. Ενώ δηλαδή το ΤΤ άρχισε την ανακαίνιση του ακινήτου της "οικογένειας" τον Ιούνιο, δεν κατήγγειλε τη σύμβαση και στη συνέχεια όταν η υπόθεση αποκαλύφθηκε έστειλε εξώδικο και ανακοίνωσε ότι φεύγει !

    Με απλά λόγια: Θα κρατούσαν και το παλιό υποκατάστημα (στο 84 της Β.Όλγας), δεν ήθελαν να φύγουν, δεν ήταν αυτή η αιτία της μίσθωσης του νέου καταστήματος (στην Β.Όλγας 219).

    ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΝΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

    Παραμύθια η απάντηση του Τ.Τ. Ιδού η απόδειξη:


    η απάντηση του Τ.Τ. έλεγε:

    "Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, στο πλαίσιο μείωσης του λειτουργικού του κόστους έχει προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση των μισθωμάτων των ακινήτων του συνόλου του δικτύου καταστημάτων του.

    Σε περιπτώσεις καταστημάτων, όπου οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν να μειώσουν το μίσθωμα, η τράπεζα προέβη στη διερεύνηση αγοράς για τη μεταστέγαση των εν λόγω καταστημάτων σε ακίνητα που γειτνιάζουν με τα υπάρχοντα ώστε να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση της πελατειακής του βάσης. "

    http://taxalia.blogspot.com/2011/10/blog-post_3072.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση