GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Είναι ακόμα ΠΑΣΟΚοι;.."

Δια την e-μεταφορά: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού


Δια την e-μεταφορά: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού

34 σχόλια

  1. ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΜΟΥΓΚΑ ΕΠΕΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΑΠΙΑΤΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΑΣ?

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙ ΕΚΛΟΓΩΝ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ.

    ΕΑΝ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΤΕ ΑΠΟ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΑΡΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ ΖΩΑ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ
    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ε...

    ζζζζζζζζ
    ωωωωωωωωωωωωωωωωω
    αααααααααααααααααααααααααααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ζωωωωωωωοοοοο 12,09 πακιστανο ΕΙΣΑΙ;
    ---------------------------------
    Συμφωνία για να μπει η Ελλάδα 10 χρόνια
    “στο γύψο”.

    Η συμφωνία φέρνει κούρεμα του χρέους 50% και την τρόικα με το κλειδί του υπ. Οικονομικών στο χέρι.
    - Μόνιμη επιτροπεία για την Ελλάδα !
    Πουλήσαμε τον Ήλιο μας για το “κούρεμα”

    Το 1941 δεν πανηγύριζε κανείς!
    _____________________________
    Τώρα γιατί ;

    Ο διάβολος μπορεί πολλές φορές να γίνει ... σαρανταποδαρούσα. Οι λεπτομέρειες που θα κρίνουν το μέλλον όλων μας (εκεί κρύβεται ο διάβολος) εκτός του ότι είναι πολλές,
    δεν έχουν αποσαφηνιστεί πλήρως.

    Από τις σταθερές που έχουμε ως τώρα όμως προκύπτουν κάποια βασικά σημεία, τα οποία δεν είναι και πολύ ευχάριστα.
    Από τη συμφωνία προκύπτει ξεκάθαρα ότι η χώρα για τα επόμενα 10 χρόνια δεν θα δανείζεται από τις αγορές αλλά από τους εταίρους της στην Ένωση.
    Ταυτόχρονα η τρόικα εγκαθίσταται μόνιμα εδώ και θα έχει όπως πολύ “σικ” λέγεται ενισχυμένη συνεργασία με την ελληνική κυβέρνηση και τις υπηρεσίες του κράτους.

    Όλα αυτά γιατί ;
    Για να βγούμε από το τούνελ το 2020 ;
    Όχι, λένε ξεκάθαρα.
    Η συμφωνία λέει πως τότε, 10 χρόνια μετά το χρέος του Έλληνα θα είναι στο 120% του ΑΕΠ της χώρας. Θα εξακολουθούμε δηλαδή να είμαστε υπερχρεωμένοι.
    Θα είμαστε αναγκασμένοι να δανειζόμαστε.

    Από το πρώτο Μνημόνιο, ως τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου και από κει στο χθες από μέρα σε μέρα οι Ευρωπαίοι συμφωνούσαν ότι όποιο μέτρο και αν έπαιρναν αποτύγχανε και έτσι χρειαζόταν να πάρουν ένα ακόμη.

    Τώρα είναι πεπεισμένοι ότι βρήκαν λύση για μια... δεκαετία ;
    Όχι, απαντούν (απ' τα συμφραζόμενα) και οι ίδιοι. Εξακολουθούν να πειραματίζονται και για να είναι βέβαιοι ότι τα πειράματα θα διεξάγονται κανονικά στέλνουν μόνιμα εδώ τους τροϊκανούς.

    Άλλη μια λεπτομέρεια είναι πως η συμφωνία προβλέπει εξάλειψη του ελλείμματος της χώρας και πρωτογενές πλεόνασμα το 2012.
    Αρκεί να θυμηθούμε ότι το πότε θα έχει πλεόνασμα η Ελλάδα έχει μετατεθεί τουλάχιστον τρεις φορές μέχρι τώρα.
    Το να υπάρξει πλεόνασμα όμως σημαίνει και νέο πακέτο μέτρων (άλλος ένας λόγος να είναι εδώ η τρόικα μόνιμα).
    Παράλληλα όμως η Ελλάδα πρέπει να πληρώνει (όχι μόνο μέσω δανείων) τα χρέη της.

    Ήδη μια πρόγευση του πως ήρθε από το πρόγραμμα Ήλιος όπου θα ... προπληρωθούμε 15 δισ. για να τα ρίξουμε στο χρέος.
    200.000 στέμματα δημόσιας γης και 15 δισ. στο χρέος απευθείας, μάλλον δείχνουν και το δρόμο για τα υπόλοιπα ακίνητα και την περιουσίας (επιχειρήσεις κλπ) του Δημοσίου.

    Με μέτρα (φόροι κλπ) και πώληση κρατικής περιουσίας αν όλα πάνε καλά η χώρα θα φτάσει σε μια δεκαετία ...πίσω στο 2009 !

    Θα έχουν περάσει 12 χρόνια και ο Έλληνας θα χρωστάει περισσότερα απ' όσα παράγει.
    Αυτό θεωρούν όλοι από χθες επιτυχή συμφωνία ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακουσα χθές τον καθηγητή κ. Βαρουφάκη που είπε ότι τους έλεγε στους ηλίθιους τους κυβερνώντες από τον Ιανουάριο του 2010 ότι είναι αδύνατο να πληρωθεί το χρέος με 120% του ΑΕΠ και ζητούσε τότε το κούρεμα. Όπως είπε επειδή δεν μπορούσαν να το δουν τότε φάνηκε περίτρανα τον Μάιο του 2010. Αλλά τα καθήκια για να φέρουν την Τρόικα ούτε τότε ζήτησαν το κούρεμα με τα γνωστά που έφερε τα μνημόνια. Μας κάνουν το κούρεμα τώρα ενώ το χρέος έφθασε στο 160 % και το έχουμε πληρώσει ακριβά. Το ωραίο είναι ότι προσδοκούν το 2020 να πιάσουμε το Χρέος του 2010 με 120% του ΑΕΠ πληρώνοντας με το αίμα μας και καταδικάζοντας έναν Λαό οι ανίκανοι Κυβερνώντες. Επειδή μιλάμε για κηπουρούς , από αυτόν τον λιγοστό που κάνει τον Πρωθυπουργό και τα σαΐνια του τους υπουργούς αυτοί οι επικίνδυνα ανίκανοι πρέπει να απομακρυνθούν το ταχύτερο για το καλό του τόπου. ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το 1941 δεν πανηγύριζε κανείς!
    Τώρα γιατί ;
    _________________________________________
    - Θριαμβολογούν που δεν πτωχεύσαμε ΤΥΠΙΚΑ
    την ώρα που παραχωρήθηκε εθνική κυριαρχία, στιγματίστηκε η χώρα και υποθηκεύτηκε το μέλλον μας.
    - Δύο μόνο τα κέρδη της Ελλάδας, η μείωση του χρέους και η δέσμευση των Ευρωπαίων για στήριξη των ελληνικών τραπεζών που πάνε όμως ολοταχώς για κρατικοποίηση.
    - ''Παντρευόμαστε'' τη λιτότητα για δέκα χρόνια τουλάχιστον - Ούτε λέξη για ανάπτυξη.
    - Πάρτυ στις χρηματαγορές και το ευρώ,

    Όταν έμπαιναν οι Γερμανοί στην Αθήνα πριν 70 χρόνια οι παπούδες μας υποδέχονταν τους κατακτητές ''σφαλίζοντας'' πόρτες και παράθυρα.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τώρα έλληνες πολιτικοί σπεύδουν να πανηγυρίσουν και ανακράζοντας ''σας σώσαμε'', πιθανότατα ονειρεύονται υποδοχές ηρώων.
    Είναι αυτοί που εξαιτίας αναρίθμητων κραυγαλέων λαθών και εγκληματικών τους παραλείψεων οδήγησαν τη χώρα μία ανάσα από μία νέα Μικρασιατική καταστροφή.Για αυτό πανηγυρίζουν, επειδή η καταστροφή αποφεύχθηκε, και εκείνοι ως θεατές το παρακολούθησαν από κοντά.

    Από τις 04.30 το πρωί, μόλις τελείωσε τις εργασίες του το διανυκτερεύον ''κουρείο'' η Ελλάδα αλλάζει:

    - Η Εθνική Κυριαρχία γίνεται ξανά στόχος γιατί την χάσαμε.Πως αλλιώς εξηγείται το ότι μπαίνουμε σε μόνιμη επιτήρηση ; Ότι στο σχέδιο συμπερασμάτων της Συνόδου αναφέρεται ρητά πως ευρωπαίοι τεχνοκράτες έρχονται πια για μόνιμη εγκατάσταση;

    - ''Παντρευόμαστε'' για μια δεκαετία και βάλε με σκληρή λιτότητα από την οποία ΘΑ βγούμε εαν και εφόσον ξαναβγούμε στις αγορές για δανεικά το 2021!

    - Ανακουφιζόμαστε από το υπέρογκο χρέος μας με το κούρεμα 100 δις ευρώ

    - Δεν γίνεται όμως καμία αναφορά για επιστροφή στην ανάπτυξη, δεν ψελλίζει κανείς τον τρόπο που θα πετύχουμε πρωτογενή πλεονάσματα, ενώ οι τράπεζες μας φουλάρουν προς κρατικοποίηση έχοντας ως ''αερόσακκο'' 30 δις ευρώ από το νέο Μνημόνιο των 130 δις ευρώ για την Ελλάδα.Όσο για τα ασφαλιστικά μας ταμεία, οι Ευρωπαίοι πέταξαν την καυτή πατάτα στην κυβέρνηση που σκέφτεται να αποκαταστήσει το ''κουτσούρεμα'' της περιουσίας τους δίνοντας τους ακίνητη περιουσία.

    - Στιγματίστηκε για πάντα η Ελλάδα μπαίνοντας στη λίστα των χωρών που χρεοκόπησαν

    Για να δούμε με τη βοήθεια αμείλικτων αριθμών τι σημαίνει το κούρεμα που φάγαμε.
    Πριν το κούρεμα το χρέος μας ήταν περίπου 350 δις ευρώ και μόνο για τους τόκους πληρώναμε ετησίως λίγο πάνω από 19 δις ευρώ το χρόνο.
    Τώρα το χρέος πέφτει στα 250 δις ευρώ και οι τόκοι που θα πληρώνουμε υπολογίζονται περί τα 9 δις ευρώ ετησίως.

    Πραγματικά είναι ανακουφιστική η μείωση κατά 10 δις ευρώ.Όμως υπολογίστε την πραγματική της διάσταση.
    Σύμφωνα με το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, το έλλειμμα του προϋπολογισμού στο εννιάμηνο Ιανουαρίου – Σεπτεμβρίου 2011 ξεπέρασε τα 19 δις ευρώ.
    Και όπως μας ξεκαθάρισαν οι Ευρωπαίοι με τον πιο απόλυτο τρόπο, η προφορά και μόνο της λέξης έλλειμμα από εδώ και μπρος ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ
    για τους Έλληνες.

    Για να μας δέσουν μάλιστα χειροπόδαρα, στο τελικό ανακοινωθέν της Συνόδου Κορυφής προβλέπεται : '' η υιοθέτηση από κάθε κράτος-μέλος κανόνων για το ισοζύγιο του προυπολογισμού, ενσωματώνοντας μέχρι το τέλος του 2012 το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης στη νομοθεσία τους, ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ''.

    Μετά το κούρεμα ώρα για πάρτυ

    Οι αγορές σε Αμερική και Ασία ξεκίνησαν τον ανοδικό χορό που συνεχίζεται στην Αθήνα και τα κυριότερα ευρωπαικά χρηματιστήρια ενώ και το ευρώ μετά από 2 μήνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Είναι ακόμα ΠΑΣΟΚοι;.."
    =========================
    Top 20 Pasok Voters Countdown (Final)
    yianniskriti
    ==========================
    Αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να βλέπουμε ποιοι ψήφιζαν (και ψηφίζουν) όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας και απαρτίζοντας το σύνολο που ονομάζεται "Πάνσοφος Ελληνικός λαός".

    Επιτρέπεται η αναπαραγωγή σε όλα τα ΜΜΕ.
    ==============================================
    να φορολογησουν μονο τους 20 πασοκους που εχει το βιντεο
    NotioSellas Πριν από 1 ημέρα 9

    11 ΓΙΝΕ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΣΥ 
    alexthehistorian πριν από 2 ημέρες 7

    @exrubit Επισης αν κυβερνησω εγω θα σε κανω σε 5 χρονια να τρως με χρυσα κουταλια. Θα ανθισει η οικονομια, θα εκλειψει η ανεργια, θα παταχθει η διαφθορα, θα εξαφανιστει το δημοσιο χρεος (ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ!!!) Στην πραγματικοτητα θα καταφερω να σε παω σε 10 χρονια (2021) εκει που ησουν πριν 12 (2009)!!! Καταλαβαινεις τι μεγεθος προβληματων επρεπε να αντιμετωπιστει με την μη συναινεση (αυτην που εκβιαζουν τωρα) των "ευαισθητων σωτηρων" μας; Κι εμεις το χαβα μας..ετσι..ετσι...
    sonosolo101 Πριν από 1 ώρα

    @exrubit Ασε να σου δωσω ενα παραδειγμα κι εγω. Εχουμε μια αιθουσα δικαστηριου απου υπαρχει ενας απατεωνας (ναι, εδω συμφωνουμε) και ενας συναυτουργος. Ξερεις τι θα πει συναυτουργος; Αυτος που γνωριζει την πραγματικοτητα, διοτι του την ειπανε (ναι ναι αυτος που εταζε την ειπε), αλλα επιλεγει να συναυτουργησει προκειμενου να διαπραχθει η απατη. Στη συνεχεια παρουσιαζεται ως θυμα για να αποφυγει την συναυτουργια. Δες /watch?v=HtYuQJdbeg8&feature=r­elated και /watch?v=RX9977s93N0&feature=r­elated
    sonosolo101 Πριν από 1 ώρα

    @exrubit ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΕΡΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΤΡΩΜΕ ΠΛΕΟΝ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΙΚΟΛΑΚΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΜΕΣΑ.ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΗ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΕΥΘΕΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ Η ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ.Ο ΜΟΝΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ.
    alostratos πριν από 10 ώρες



    @exrubit ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟ.ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝ."ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΑ ΟΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΣΚΑΤΑ.ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ 2.5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΠΩΣ ΤΟ 70% ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥΣ,ΑΦΙΣΟΚΟΛΛΗΤΕΣ,ΛΑΜΟΓΙΑ,ΤΥΡ­ΟΒΛΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΘΥΜΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΜΕ ΤΟ ΖΙΒΑΓΚΟ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ
    alostratos πριν από 10 ώρες

    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΕΙ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ IQ TOY ΚΑΘΕΝΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΩΑ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ - (ΠΛΗΝ) ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟ ΣΩΣΤΟ
    AnteGeiaRee πριν από 11 ώρες

    goustarate mpatsok;AINTE FATE TA SKATA TORA
    Monsterspantou πριν από 11 ώρες

    @exrubit OXI ΦΙΛΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΟΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ "ΓΙΑΤΙ Μ'ΑΡΕΣΕΙ" "ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΤΥΛ ΠΟΥ ΘΕΛΩ" ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΘΑ ΔΕΧΟ******* ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΖΩΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΔΙΝΑΝ.ΜΟΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.
    alostratos πριν από 12 ώρες

    @exrubit apo pote oi psifoforoi tou pasok eginan 8ymata? gt apo tote pou 8umamai ton eayto mou partakhdes htane pou koitagane na voleftoun kai na volepsoun kai olo tous to soi. 8umata einai oi upoloipoi pou den to pshfisan kai twra to trwne sth mapa
    katia089 πριν από 13 ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @alostratos Φίλε μου, θέλεις να σου δείξω πόσο επικίνδυνο είναι αυτό που γίνεται εδώ? Πάμε να κάνουμε μια λογική σκέψη: Έστω ότι όλοι αυτοί είναι ζώα, όπως τους αποκαλούν. Έστω... Αυτοί οι 20 είναι ζώα.

    Κι άλλοι 2,5 εκατομμύρια άνθρωποι που ψήφισαν ΠΑΣΟΚ ζώα είναι?

    Ας πούμε ναι. Όλοι είναι ζώα.

    Αν το διευρύνουμε στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, όλοι όσοι ψηφίζουν και πιστεύουν στους πολιτικούς είναι ζώα?

    Έστω πως ναι.

    Τότε ποιοι "έξυπνοι" πρέπει να διθαλέγουν τους κυβερνήτες μας?
    exrubit πριν από 14 ώρες

    papadreiki anthropia!xoaxoaoxoaxoaoxaoxoa­xoa 1:35
    xristos135 πριν από 16 ώρες
    Το σχόλιο καταργήθηκε
    hellenic779 πριν από 16 ώρες

    Δεν εχω ψηφισει ΠΑΣΟΚ ποτε.Τωρα θα ψηφισω γιατι τοσα χρονια πληρωνα τους τεμπεληδες σαν αυτους εδω.τοσα χρονια με πηδαει το κρατος.Τωρα θα κανουμε παρτουζα!!!
    ThePerivoliotis πριν από 16 ώρες

    axaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax­a wraio video!!! sto america funniest videos na to steilete!! mpas kai paroume to epathlo twn 100.000 dollariwn!!
    silentface6 πριν από 17 ώρες

    Πούσταρε Γ.Α.Π. ,προδόταρε...να καείς και εσύ και όλοι οι ομοϊδεάτες σου!!!
    imperialman1988 πριν από 19 ώρες

    Καλά, λίγο φυσιογνωμιστης να ήταν κάποιος θα καταλάβαινε ότι ο ΓΑΠ είναι φελος. Αλλά μάλλον έχουμε αυτό που μας αξίζει και συνεπώς τα λόγια είναι περιττα.
    Nomisteraki1 πριν από 21 ώρες

    PSOFOS RE POU NOMIZETAI OTI EISTE K SE THESI NA EKFERETAI POLITIKI APOPSI!APO EIDIKA SXOLEIA THA EIXAN 100% KALYTERI KRISI! *******ZWA IDEA DEN EXETAI!
    smashd0wnauthorities πριν από 21 ώρες

    ZWA,KOIMISMENOI,******* TA ******* POU SAS PETAKSAN K TA MYALA POU SAS EVALAN!
    smashd0wnauthorities πριν από 21 ώρες

    Από φωνή 3:52 στην Ευρώπη...άλλο τίποτα...όλο αυτιά είναι στην ΕΥΡΩΠΗ...και περιμένουν να ακούσουν τι θα πει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ !!!

    ΤΡΟΜΑΡΑ ΜΑΣ !!!
    Batraxi1983 πριν από 22 ώρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένσταση!! Ο θεούλης στο νούμερο 2 που ήθελε νέο '81 και χόρευε σαν το καθυστερημένο με τα κλαρίνα είναι το πραγματικό νούμερο 1! ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!!! (με τα λεφτά των άλλων)
    MrAslamas πριν από 22 ώρες 2

    to No9 posa ths dwsane gia na pei autes tis pipes?
    georgepale Πριν από 1 ημέρα

    τσαπ,τσαπ,τσαπ!!!!Γιδιαααααααα­αα!!!!!Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε­εε!!!
    ThePerivoliotis Πριν από 1 ημέρα

    @AMANMETONAMETAKEN etsi !!!!! mpeeeeeee

    
    focusopoulos Πριν από 1 ημέρα

    ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.

    ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ­ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!
    AMANMETONAMETAKEN Πριν από 1 ημέρα 5

    ποσο γελοίος ειναι ο κόσμος που ψήφισε ΓΑΠ

    Metalgasparos Πριν από 1 ημέρα

    Σας ειχανε υποσχεθει βολεμα ε? Φατε τα @@@@@@@δια μου τωρα!
    argymixalis Πριν από 1 ημέρα 4

    ta ithele o *******s sas!tora pou sas ******* klegeste!o popio axristos pseftis politikos pou perase apo thn elada einai ree!
    xristos135 Πριν από 1 ημέρα

    είναι αυτό που λένε έξω,waste of Oxygent...Ο θείος μου είναι έτσι,αλλά με τη χούντα.Ε να ξαναήρθε και ησύχασε...
    pomakos21 Πριν από 1 ημέρα

    να φορολογησουν μονο τους 20 πασοκους που εχει το βιντεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ .
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ
    ΚΩΣΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. _______________________________________
    Αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να βλέπουμε ποιοι ψήφιζαν (και ψηφίζουν) όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας και απαρτίζοντας το σύνολο που ονομάζεται "Πάνσοφος Ελληνικός λαός".

    Επιτρέπεται η αναπαραγωγή σε όλα τα ΜΜΕ.
    ____________________________________________
    Γιατί εκπλήσσεστε; Δεν είναι αυτό αντιπροσωπευτικό δείγμα του Νεοέλληνα/ της Νεοελληνίδας; Είναι η πλειοψηφία που διασκεδάζει στα σκυλάδικα και βλέπει τούρκικα σήριαλ, κι ας προέρχεται από σμυρνιά οικογένεια, είναι η πλειοψηφία που καμαρώνει σα γύφτικο σκεπάρνι για την "ανωτερότητα" του έθνους σε σχέση με τους "κουτόφραγκους" αλλά είναι αμόρφωτη και γράφει γκρίκλις και άλλα πολλά που δε χωράνε σε ένα σχόλιο. Α, και δεν ψηφίζει ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚ αυτή η πλειοψηφία!

    annitanguera Πριν από 1 ημέρα 3

    @ESPM2DELUXE Πλάκα πλάκα φίλε το *******άκι που λές δεν παίζεται..!!!
    mitsmitsos Πριν από 1 ημέρα

    Εγώ ουδέποτε ψήφισα ΠΑΣΟΚ! Τώρα όμως, μα την αλήθεια, θα το ΨΗΦΗΣΩ και θα το ψηφίζω ΠΑΝΤΑ!!! ΠΑΣΟΚ δεν θέλατε? Τι? Δεν θέλετε τώρα? Ε, λοιπόν θα το έχετε!!!!

    WarWithin1992 Πριν από 1 ημέρα 2

    Μ' ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΚΙ ΑΚΟΥΩ ΕΧΩ ΑΣΥΝΑΙΣΘΗΤΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΑΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ - ΣΥΜΒΟΛΟ, ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ, Μ' ΕΛΑΦΡΑ ΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ... π.χ.

    ΘΑ ΤΟΝ Γ...ΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ , ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ!!!

    ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΑΠΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΝΑΙ...

    ΓΙΩΡΓΟ- ΒΑΓΓΕΛΗ, ΑΝΝΟΥΛΑ-ΘΟΔΩΡΗ, ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ!

    psaltisjohn Πριν από 1 ημέρα

    το να τους χαρακτηρισεις χαζους ειναι το λιγοτερο....

    palikaros1990 Πριν από 1 ημέρα

    hahah oreo to video alla xoris na psifizo pasok lew ego kai tous ble na ksana psifizate pistevete 8a alaze kati? :D osoi to pistevoyn afro einai apla xazoi :D
    maderi Πριν από 1 ημέρα

    ο 13 ειχε μεγαλο οραμα,πρωθυπουργος 20ετιας....*******χαχ.τωρα αυτη τη στιγμη πρεπει να ειναι στη ΔΕΗ για το διακανονισμο..Ααα κ ο γκαντζος στο 5 πρεπει να προσκυναει ακομα.ο 1 δε χρηζει σχολιασμου
    johnavgos πριν από 2 ημέρες

    ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΡΕ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΠ , ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΝΟΙΚΩ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΤΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ Ή ΤΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ..
    LysisRealEstate πριν από 2 ημέρες

    Πόσο καραγκιόζης (κος Νο. 5) πρέπει να είσαι για να φιλήσεις και να προσκυνήσεις μια σημαία κόμματος..; Τώρα μάλλον για να την καίει τον κόβω..
    lagman7 πριν από 2 ημέρες 3

    Η ******* ΣΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ 11 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ( ΨΩΛ ΚΑΥΛ ******* PORN ) ΤΟΥ ΣΕΙΡΗΝΑΚΗ ΜΕ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΤΗΝ ΤΖΟΥΛΙΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΤΟΥ >
    ESPM2DELUXE πριν από 2 ημέρες 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. για τις παλαιολιθικές και μικροπολιτικές μας διαφορές και να δράσουμε όλοι μαζί για να καταδικάσουμε όλους όσους καταχράστικαν την εθνική μας κληρονομιά. Όλους εκέινους τους κοινούς μας εχθρούς δηλαδή που προσπαθούν να μας κάνουν σκλάβους και πειραματόζωα, στο όνομα του νέου παγκοσμίου μοντέλου οικονομίας και διοίκησης.

    Καλή δύναμη σε όλους μας λοιπον..
    margyout πριν από 2 ημέρες

    Δυστοιχώς αυτοί είμαστε! Ενθουσιαζόματε εύκολα, γινομαστε θύματα του ίδιου μας του εαυτού. Αυτοί οι 20 ανθρωποι είναι δείγμα του πόσο αφελείς είμαστε όλοι οι Έλληνες και πόσο πιστεύουμε ακόμα σε παραμύθια με σωτήρες, ήρωες και πρίγκιπες. Ελπίζω τουλάχιστων τώρα μετά από όσα έχουμε τραβίξει όλοι μας να καταλάβουμε οτι τα πράγματα είναι ένας μονόδρομος και να ότι κανένας Παπανδρέου, Καραμανλής ή Μητσοτάκης δεν έρχεται για να μας βοηθίσει. Η ουσία είναι να σταματήσουμε να τσακονώμαστε μεταξύ μας...
    margyout πριν από 2 ημέρες 2

    @kostasg93 Ειδικά το 5, σε μία ευνομούμενη πολιτεία θα είχε ριχτεί σε φούρνο και θα 'ταν μέρα μεσημέρι και κανείς δεν θα το σχολίαζε δεύτερη φορά!
    mariuslupercus πριν από 2 ημέρες

    apo tis kalpes sto apospasma

    SpirosKok πριν από 2 ημέρες

    Μπράβο μαλάκες! Πυροβολημένοι είσαστε τελικά στα μυαλά σας!!!
    ManosSmooth πριν από 2 ημέρες

    τιμη και δοξα στο μεσολογγι και την αλεξανδρουπολη
    katithaginei πριν από 2 ημέρες

    Αν αύριο γίνουν έκλογες και οι 20 ΠΑΣΟΚ θα ψηφίσουν!!!
    thanarg08 πριν από 2 ημέρες 3

    Φάτε τα σκατά που σπείρατε μαλάκες Νεοέλληνες !!!
    tsarkamparararam πριν από 2 ημέρες 5

    11 ΓΙΝΕ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΣΥ
    alexthehistorian πριν από 2 ημέρες 7

    Ηλίθιοι Έλληνες,ηλίθιοι...Ξεφτύλα!!!

    Ο μαλάκας στο 5 προσκυνάει,ο ******* στο 2 πανηγυρίζει και το 11 να περάσει τώρα να της πάρω συνέντευξη.!.!.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. no 3 ο Γιώργος Παπανδρέου είναι 100 χρόνια μπροστά!χαχαααααχααχχα ζώον!
    brightoutside πριν από 2 ημέρες

    Βαλτε τον στον κολο σας τωρα τον γιωργακη ζωα ε ζωα!!!! λαμογια 
    giorgio16116177 πριν από 2 ημέρες

    αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....αμορφωτα κωλοζωα....
    91utuber πριν από 2 ημέρες

    το νούμερο τέσσερα μάλλον ζει σε άλλον αστερισμό, εκτός και αν το σόι Μινέικο- Παπανδρέου ήταν απο πάππου προς πάππου εργάτες σε φάμπρικα, ή έστω δημόσιοι υπάλληλοι!!!!
    HannahMagdalena πριν από 2 ημέρες 3

    Είναι μερικοί που διατείνονται καλοπροαίρετα βέβαια πως οι εν λόγω ψηφοφόροι εξαπατήθηκαν λόγω αφέλειας , λες και 35 χρόνια που τους ψηφίζουν διαρκώς και ανελλιπώς διέπραξαν το στιγμιαίο λάθος του Πασχάλη !!!
    gerontopoulos πριν από 2 ημέρες

    Σε αυτό το βίντεο θα μπορούσε να συμπεριληφθεί ο (κρητικός) υπεραιωνόβιος μπάρμπας που ψηφίζει πασοκ νομίζοντας πως ο αντρέας ζει ακόμη.

    Επίσης όφειλε να υπάρχει ο (κρητικός και πάλι) παππούς που είναι καθηλωμένος σε αναπηρικό καροτσάκι και τον πηγαίνει η φαμίλια σηκωτό να ψηφίσει,με το σταυρωμένο ψηφοδέλτιο,φορώντας του καπελάκι με το σήμα του πασοκ (κάπως στραβά είναι η αλήθεια).
    skata666nai πριν από 2 ημέρες

    ΡΕ ΧΑΖΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΡΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΙΕΣΤΕ Η ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ ΗΤΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΚΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΧΑΜΗΛΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΟΤΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!ΕΛΠΙΔΑ ΗΘΕΛΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ,,ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΖΕΦΡΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ......ΜΑΖΙ ΤΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ,,,ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΦΑΓΑΜΕ ΤΑ ******* ΜΑΣ ΕΝΩ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ
    lotosantonis πριν από 2 ημέρες

    ΓΙΓΑΝΤΑ ΛΑΕΕΕΕΕ
    NIKOLDGARDEN πριν από 2 ημέρες

    xaxa μ θυμίζει του Ομπάμα το "Yes we can"!!!
    omorfeas πριν από 2 ημέρες

    ΕΛΕΟΣ... ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΛΩΝΟΕΒΡΑΙΟ ΜΑΣΩΝΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ!!!!! ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ... ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΤΩΡΑ...

    Αγαπητοί ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ σας έχω μία είδηση! Ο αγαπημένος σας Τζέφρυ δεν είναι πια πρωθυπουργός...

    ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΡΑΙΧΕΝΜΠΑΧ!!

    Χαρήτε τον τώρα που μας ξανάφερε τους Γερμανούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να βλέπουμε ποιοι ψήφιζαν (και ψηφίζουν) όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας και απαρτίζοντας το σύνολο που ονομάζεται "Πάνσοφος Ελληνικός λαός". Επιτρέπεται η αναπαραγωγή σε όλα τα ΜΜΕ.

    533 θετικές, 38 αρνητικές ψήφοι
    Όπως προβάλλεται: Όπως προβάλλεται: CLOPYPASTE

    εμφάνιση όλων
    Όλα τα σχόλια (552)
    Συνδεθείτε ή Εγγραφείτε τώρα για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο!

    ΨΟΦΗΣΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ
    favici0us πριν από 2 ημέρες 2

    Τους κάνω την χάρη φίλε μου και τους χαρακτηρίζω, αλλά ίσως και να κάνω λάθος γιατί είναι απλά αχαρακτήριστοι !!!!!! Όσον αφορά για το αφελείς δεν συμφωνώ γιατί απλά εδώ που φτάσαμε, δεν φτάσαμε, από την αφέλεια μερικών αλλά από την σαδομαζοχιστική πόρρωση μέχρι μυελού οστέων ,ανθρώπων που 35 χρόνια τώρα δεν κρίνουν και δεν επιλέγουν με σωφροσύνη ,αλλά με εμπάθεια, εμμονές και συμπλέγματα!!! Αφελής είναι αυτός επιλέγει λάθος και αδικείται ,όχι αυτός που επιλέγει τον αφανισμό της χώρας του !!!
    gerontopoulos πριν από 2 ημέρες

    Wraia pou htan tote.... twra... viva RENA!
    nipaki69 πριν από 2 ημέρες

    @PAOKMAGEIA

    Σιγα μη φταιει ο αναδρομος Ερμης ρε φιλε. Σου λενε δλδ οτι ο γαυρος ειναι καθαρο σωματειο εδο κ 20 χρονια...ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙς? Δε μπορεις να πεις ......ακραδαντο επιχειρημα . χαχαχα

    Απο εκει κ περα....το 60% των ψηφοφορων ειναι χαιβανια....οπως δλδ κ στη καθημερινοτητα. Γινε λοιπον ΑΡΗΣ να γουσταρεις ( ε κ ενα οπαδικο λεει ε?)

    ribasg3 πριν από 2 ημέρες

    niwthw distixismenos gia tin xwra pou zw..

    freethedj πριν από 2 ημέρες

    @gerontopoulos αδερφε διαφωνω μαζι σου,δεν φταινε αυτοι,και ειναι κριμα να τους χαρακτηριζεις ετσι. Μη κοιτας αυτους,αλλα κοιτα αυτά που τους αποχαυνωνουν και τους κατευθινουν ωστε να πιστευουν αυτα που πιστευουν. Θα συμφωνησω οτι ειναι αφελεις οι περισσοτεροι,αλλα και αυτοι θυματα ειναι,μην κοιτας αυτα που λενε,τα λενε και τα πιστευουν οντως οι συγκεκριμενοι,το προβλημα ειναι τι τους εκανε να πιστευουν αυτα,εκτος απο τα ''σκουριασμενα'' μυαλα τους;οι περισσοτεροι ειναι ηλικιωμενοι.
    PAOKMAGEIA πριν από 2 ημέρες

    @exrubit ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΦΙΛΕ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2011 ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΩΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΝΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ.ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΟΥΝΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΛΕΓΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ;ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΙΝΙΚΑ ΗΛΙΘΙΟΣ
    alostratos πριν από 2 ημέρες 2

    me ton antiproswpeytiko koinovouleytismo stis ekloges mperdeyoun thn poutsa me thn vourtsa kai mazi me ta xlwra kaigontai kai ta ksera. resital atomwn me syndromo dawn.tha mas vlepoun oi arxaioi kai tha mas petane petres
    volf77 πριν από 2 ημέρες

    Νούμερο 6 και νούμερο 5 , πιστεύω πως θέλουν εκτέλεση !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Το νουμερο 12 περιεγραψε ακριβως την κατασταση που ειμαστε σμρ εξαιτιας του ΠΑΣΟΚ...
    papatns πριν από 2 ημέρες
    Το σχόλιο καταργήθηκε
    vag1908 πριν από 2 ημέρες

    oloi eseis p vrizete ayta t zwa(k mazi olous ts ypoloipoys apo t antistoixo synafi) gt dn afhsate ts ypologistes sas n kateveite stis ekloges k me thn pshfo sas na akyrwste th dikia toys?alla vevaia h apoxh toy +40% htan poly kalyterh...htan mia timwria sto politiko katesthmeno pou 8a toy meinei.sas exw nea omws paidia!me to 60% p pfhfise,aytoi vgalan t noumera tous k twra t loyzomaste.oso zwa einai aytoi p einai fanatismenoi allo toso einai osoi dn askoun t eklogiko ts dikaiwma otn xreiazetai
    Nakolth πριν από 2 ημέρες 4

    @Nakolth Συμφωνω μαζι σου κι εγω κατεβαινω και ψηφιζω ασχετα αν δεν εκπροσωπομαι επακριβως. Αλλα δεν μπορω και να μην σχολιασω για τον ευρω-πέος ανταγωνισμό στο #11 ούτε για το διαμάντι το #2 :D
    chefsputnik πριν από 2 ημέρες

    Εν τω μεταξύ όλοι μα όλοι που μιλάνε για τον Παπανδρέου το συνδέουν με τον πατέρα του. Ο άλλος μαλάκας στο 1:49 κοιμάται ορθός... και ψηφίζει κιόλας. Αλλά το ξόανο στο 2:15 είναι για πολλές κλωτσιές. Κι επειδή βλέπω το φίλο μας τον Γεροντόπουλο να βγάλουν τις φάτσες τους πάλι στην τηλεόραση αν τους βαστάει... να είστε σίγουροι οτι τα ζώα που μιλάνε τώρα έχουν πειστεί οτι αναγκάζεται να τα κάνει αυτά τώρα ο Παπανδρέου και είναι τα ίδια μοσχάρια που δίνουν ακόμα στο ΠΑΣΟΚ 20% στις δημοσκοπήσεις.
    oplon82 πριν από 2 ημέρες 2

    Θεωρώ απαραίτητη την ύπαρξη περιπτέρων όπου θα εξετάζονται σε ΙQ τεστ οι εκάστοτε ψηφοφόροι πριν την ψηφοφορία....Διότι ιδού τα αποτελέσματα...
    moraitisk πριν από 2 ημέρες 37

    @gerontopoulos ποτέ δεν πρέπει να εύχεσαι κακό για κάποιον... όπως και να έχει όποιον μαλ@κ@ και να ψηφίσαμε όλοι αφού είναι αυτα τα όντα στην κυβέρνηση μας αντιπροσωπεύει σαν λαός.. ο Θεος να μας κάνει....
    shineuptome πριν από 2 ημέρες

    kala malakes me tetoio eklogiko swma den einai tyxaio edw poy ftasame... kai pali kala.

    agramatoi apaideytoi ka8hsterimenoi kai xamenoi sthn aiwniothta...

    twra h No11 poy pernei pipes se poio politiko grafeio???

    an den pe8anei h genia toy polytexneioy dld oloi 50+ aytous tous grafikous 8a blepoyme.

    an kai gia No1 nomiza pws 8a eixes toys pakistanous kalos einai kai o blamenos poy den mporei na milisei...
    asd1985 πριν από 2 ημέρες

    @chrysa7669 Αυτοι που εξαπατηθηκαν ειναι αξιοι της μοιρας τους...Οι υπολοιποι τι φταιμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. #11 Να ανταγωνίζεσαι κι εσύ όλες τις υπόλοιπες ευρω-πέες ποια τον ρουφάει καλύτερα μορή ηλίθια
    chefsputnik πριν από 2 ημέρες 4

    ΜΗΠΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΕΞΑΠΑΤΗΘΙΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ?
    chrysa7669 πριν από 3 ημέρες

    opios malakas nomizei oti oi alloi einai kat'elaxiston kalyteroi einai arx-malakas .. opos leei to video auto kai mprabo tou atuou pou to anebase. einai malkes psifizoun malakes ... tin epomeni fora na skefteite 1. ayta pou lene einai sosta ..2. gia na boleuto aksizei na klespo? 3. gia na diekdikiso ta diuen dikaomata mou kai tou alpou aksizei na klepso allous synauropous mou ... ? tora fate ta oloi mazi kai ego diladi giati tetoioi eiamste ..den exo eleos gia kanenan .. oloi mazi ta fagame
    oriocoookie πριν από 3 ημέρες

    sas parakalw peite mou oti einai apla volepsakides k apla den exoun epixeirimata sto giati psifizoun pasok!!!!!!den mporei na einai TOSO ilithioi!!!! pio xazos pethaineis!

    
    Louizaki7 πριν από 3 ημέρες

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΚΑΤΟΦΥΤΑ.
    4bubas πριν από 3 ημέρες

    @THEFREESPIRITOFME το ΚΚΕ ποτε δεν υπηρξε "δεκανικι" του ΠΑΣΟΚ, παλεψε αρκετα με τον κοσμο του ΠΑΣΟΚ σε συνδικαλιστικους τομεις, αλλα αντιπαλεψε την αλαζονεια, τα ψεμματα, τον αντικομμουνισμο του ΠΑΣΟΚ απο την εποχη του '70 ακομη, δεν ξερω ποσο χρονω εισαι, αλλα εγω πρωτοψηφισα το '81 και θυμαμαι πολυ καλα τους ΠΑΣΟΚΟΥς να κυνηγουν ακομη και με οπλα τους οπαδους του ΚΚΕ εδω στην πολη μου, τα επομενα χρονια φανηκε καθαρα που το πηγαινε το ΠΑΣΟΚ και οτι ο πραγματικος του στοχος ηταν το ΚΚΕ
    Iraklio2010 πριν από 3 ημέρες

    @Iraklio2010 Συνομιλικοι ειμαστε :-) Εγω απο την αλλη ξερω παρα πολλους αριστερους που ψηφισαν και θα ξαναψηφιζαν ΠΑΣΟΚ για να μη βγει η ΝΔ ...οι "φασιστες" που αναγνωρισαν το κομμα τους :-) Τεσπα, δεν το συνεχιζω γιατι θα καταντησει προπαγανδα το ζητημα και δεν ειναι ο καταλληλος χωρος...ο καθενας εχει κριση, διαβαζει, ακουει, εχει τις εμπειριες του και αποφασιζει...
    THEFREESPIRITOFME πριν από 3 ημέρες

    @THEFREESPIRITOFME αυτοι που λες υπαρχουν και υπηρχαν, δυστυχως το ΠΑΣΟΚ "αρμεξε" τον κοσμο της Αριστερας και ειδικα του ΚΚΕ επι χρονια, γνωστη εξαλλου η ρηση του Ανδρεα"μονο εγω μπορω να μειωσω την δυναμη του ΚΚΕ" που ειχε κανει προεκλογικα πσιω στη δεκαετια του '80.Πατουσε στο ανωριμο πολιτικο και ιδεολογικο επιπεδο χιλιαδων τετοιων οπαδων του ΚΚΕ, αυτο δεν σημαινει ομως οτι το ΚΚΕ ποτε χαρισε ψηφους στο ΠΑΣΟΚ η οτι εγινε δεκανικι του, το αντιθετο, το πολεμουσαμε παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. --------------------------------------------
    μακαρι να τους βρισκαμε τωρα ολους αυτους να μας ελεγαν την αποψη τους - αν και κατι μου λεει οτι μερικοι θα ηταν αμετανοητοι
    kitcherella πριν από 3 ημέρες
    --------------------------------------------
    @Iraklio2010 Φυσικα εχετε επιχειρηματα. Ολοι εχουν επιχειρηματα, τζαμπα ειναι....Ειδικα τα μικροτερα κομματα (βλ. ΛΑ.ΟΣ.) εχουν δεκαδες, χιλιαδες επιχειρηματα. Εγω ομως γιατι βλεπω 300 ατομα (ολα με επιχειρηματα) να καταστρεφουν τη χωρα; Γιατι τροφοδοτουνται απο τον εθνικο διχασμο που εχουν δημιουργησοι οι ιδιοι. Για τους ξενους ειμαστε Ελληνες. Για τους Ελληνες ειμαστε φασιστες, κουμουνια και σοσια-ληστες...Ελλαδα κοιμησου...αυριο ξημερωνει μια ακομη νυχτα....
    THEFREESPIRITOFME πριν από 3 ημέρες

    @THEFREESPIRITOFME Και και για μην παρεξηγηθω, θεωρητικα οσο περισσοτερα κομματα υπαρχουν στη Βουλη, οσο ανεβαινει η δυναμη μικροτερων κομματων, τοσο απομακρυνομαστε απο τον δικτατορικο τροπο ασκησης εξουσιας...αυτο ομως θελω να το δω στην πραξη, οχι να ζω επι δεκαετιες την επιδρομη ενος κομματος με την βοηθεια, μικροτερων. Η ΝΔ εχει τα δικα της δεκανικια, δυστυχως του ΚΚΕ υπηρξε -στην πραξη- δεκανικι του ΠΑΣΟΚ...ΠΡΑΞΕΙΣ θελω...απο θεωρια εχω χορτασει....
    THEFREESPIRITOFME πριν από 3 ημέρες

    @THEFREESPIRITOFME Δυσκολευεσαι να δεις οτι ΠΑΣΟΚ-ΝΔ κυβερνουν απο το '74 αυτην την χωρα?Δυσκολευεσαι να δεις οτι η πολιτικη τους-και των πολιτικων προγονων τους-εφερε αυτο το χαλι?Απο που και ως που βλεπεις εσυ "300 ατομα"Βολικο ε?Οταν εχεις ψηφισει ΠΑΣΟΚ η ΝΔ στο παρελθον και σε πνιγουν οι "τυψεις".
    Iraklio2010 πριν από 3 ημέρες

    @Iraklio2010 Εγω μιλαω πολυ συγκεκριμενα και εσυ αοριστολογεις. Θα κυβερνουσε το ΠΑΣΟΚ (ειδικα απι Ανδρεα) αν δεν ειχε τη συνδρομη του ΚΚΕ; Δυστυχως επιβεβαιωνεις αυτα που ειπα περι φανατισμου. Οσο για μενα, σε διαβεβαιωνω οτι δεν εχω καθολου τυψεις, καμμια απο τις φορες που ψηφισα (ακομη και οταν ψηφιζα το κομμα σου). Δεν ακολουθω κανεναν τυφλα. Ευκαιριες πρεπει να δινουμε σε ολους, τυφλη υπακοη δειχνουν μονο τα σκυλια στα αφεντικα τους...κι εγω δεν ειμαι σκυλι κανενος...ουτε προκειται να γινω!
    THEFREESPIRITOFME πριν από 3 ημέρες

    ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ ΒΛΑΚΕΣ ΤΩΡΑ...

    ΚΑΙ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ
    equalizer43 πριν από 3 ημέρες 2

    @pininfarina1988 αναθεμα και αν καταλαβα γρι απο αυτα που τσαμπουνας, μαλλον ακομη ενας "μπερδεμενος" εισαι, μια κουβεντα μονο¨καμια εξεγερση η επανασταση στον κοσμο και πουθενα δεν εγινε επειδη καηκε η καταστραφηκε ενα κτιριο, χρειαζεται να "καει" εξολοκληρου η ουσια του συστηματος, η ταξη που το στηριζει να ανατραπει, και οσο για τον Ελληνισμο, αστο καλυτερα γιατι θα "ξυσουμε" πληγες
    Iraklio2010 πριν από 3 ημέρες

    Tora na sas ftiso tha xaso kai to salio mou

    kitek1000 πριν από 3 ημέρες

    ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΕΒΛΕΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΕΚΡΑΖΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....................­......

    ΤΟ 10 ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΟ... " Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ"....

    ΤΟ 5 ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΥ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΕ ΨΗΦΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ, ΔΙΟΡΙΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΝΙΨΙΑ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΝΑ ΜΠΑΣΤΑΚΩΘΕΙ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Top 20 Pasok Voters Countdown (Final)
    yianniskriti
    ________________________________________
    Αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να βλέπουμε ποιοι ψήφιζαν (και ψηφίζουν) όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας και απαρτίζοντας το σύνολο που ονομάζεται
    "Πάνσοφος Ελληνικός λαός".
    ____________________________________________


    ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 60 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ,Η ΚΟΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΛΙΓΕΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΓΥΡΑΔΙΚΟ,Ο ΤΡΟΜΠΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΠΑΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΟΥΖΑ ΣΕ ΚΑΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ....!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ....!!!!
    djstaif πριν από 3 ημέρες 4

    ο κυριος στο 4 ειπε την αληθεια... ακριβως ο,τι ισχυει,,,αραγε αν ξαναγινοταν το ρεπορταζ θα ελεγαν τα ιδια τωρα ολοι οι αυτοι οι ανθρωποι?
    balladsmaniac πριν από 3 ημέρες

    το προβλημα που αντιμετωπιζουμε δεν εχει να κανει με κυβερνησεις, ειναι πολυ πιομ βαθυ και πρεπει να αντιμετωπιστει συλλογικα και σε παγκοσμιο επιπεδο. Ειμαστε στην χειροτερη κατασταση σε ολη την ευρωπη..οκ αλλα ποσο καλυτερα ειναι οι ισπανοι , οι ισλανδοι κλπ, τα κρατη του παγκοσμιου χαρτη ειναι καταδικασμενα να πτωχευσουν και να καταφυγουν σε νεο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ, απλα τυχαινει να ειμαστε ο αδυναμος κρικος της ευρωπης

    Dimitriskon12 πριν από 3 ημέρες
    Το σχόλιο καταργήθηκε
    Dimitriskon12 πριν από 3 ημέρες

    Tόσοι μαλάκες....? Είναι απίστευτο...!
    DO4A1D πριν από 3 ημέρες 4

    @litsagian τα ειπες ολα .....
    Aprosarmostos94 πριν από 3 ημέρες

    Η δεποινιδα στο Νο 11 ας ξεκινησει απο τωρα τις πιπες για να ειναι ανταγωνιστικη σε σχεση με τους Ευρω-Πεους.Θελει το πανεπιστημιο ανοιχτο.....μαλλον κατι αλλο ετοιμαζεται να της ανοιξει το Πασοκ,το κομμα που ψηφισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. AFTOI EISTE

    
    xristalani πριν από 3 ημέρες

    Parakalw h despoinhs ston ari8mo 11 na vgei sthn agora porneias gia na antagwnistei e olous tous upoloipous eyrw-peous
    JohnyGrenadier πριν από 3 ημέρες 3

    καλλιστεια απο ψηφοφορα ζωα! Μου αρεσει που κανουν και πανηγυρια οι ουρακοταγκοι!
    aparadektoigr πριν από 3 ημέρες

    emetos...
    litsagian πριν από 3 ημέρες 3

    Του τυπα στο νο5 του ευχομαι να ψοφησει μεσα απτην καρδια μου

    Δεν τον ξερω,δεν μου εχει κανει τιποτα προσωπικο,αλλα τετοια παρασιτα δεν πρεπει να τους επιτρεπεται να ζουν.

    Ψοφος στα κομματοσκυλα παντος χρωματος κ ιδεολογιας.

    Οσο για το νο1,δεν περιμενεις κατι καλυτερο απο εναν ανθρωπο με ειδικες αναγκες.

    Πολυ θα ηθελα να μαθω τι αποψη εχουν τωρα ολοι αυτοι για τον πρωθυπουργος του.
    legendaryshinigami πριν από 3 ημέρες

    @pininfarina1988 distixos gia sena osoi psifizoume KKE exoume epixeirimata pou stekoun sta podia tous, oxi parlapipes
    Iraklio2010 πριν από 3 ημέρες

    @Iraklio2010 Δεν με νοιάζει αν έχουνε επιχειρήματα με ενδιαφέρει οτι είναι κόμμα του στιλ έκαψα εγώ την ουρά μου? Καιρός να την κάψουν και οι υπόλοιποι και είναι ξένη ιδεολογία ουδε μία σχέση με τον Ελληνισμό και αν είταν καθαροί θα τούς βάζανε όλους μέσα ανταυτου δεν κάνουν απολύτως τπτ παρόλο που είναι στη βουλή….. Δεν έχω καμία όρεξη για κομματική διαμάχη άλλωστε κάνεις απο αυτούς που είναι στη βουλή αξίζει τπτ το καταλάβαμε πολύ καλά καιρό τώρα!!

    pininfarina1988 πριν από 3 ημέρες

    Lol, milame fainontai toso "geloioi" oloi aytoi me ayta pou lene.....eskasa sto gelio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ....ας βγούνε τώρα όλοι αυτοί να μας πούν την γνώμη τους και το πόσο ωραία περνάνε!!!! Που μας το παίζουν και ξερόλες...ότι ήξεραν ότι θα βελτιωθεί η ζωή τους!!! Και τώρα λοιπόν ας μας δώσουν αυτοί τα λεφτά που μας μειώσανε ή τις δουλειές που μας απολύσανε!!! Αυτοί λοιπόν πρέπει να πληρώσουν για μας..... ας τους βρούνε και να τα πάρουν από αυτούς!!!
    skase80 πριν από 3 ημέρες 3

    Ο ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΠΠΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΑΠΠΟΥ ΣΚΥΛΟ ΓΑΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΙ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΤΟΣ>??
    feiazza πριν από 3 ημέρες

    ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!
    JohnMilton91 πριν από 3 ημέρες

    OLOI MAZI TA FAGAME!!!!!!!
    XEIRONAS1 πριν από 3 ημέρες

    Φίλε ωραίο το βίντεο!Υποστηρίζω μια πρόταση που είδα παρακάτω να φτιάξεις και από άλλα κόμματα!Να βλέπουμε την κατάντια μας από όλες τις πλευρές.Ως προς αυτό το βίντεο,"Αμερικανάκι" ο Παπανδρέου,"Αμερικανάκια" στα "επιχειρήματα" και οι ψηφοφόροι,αυτό έχω να πω μόνο.
    ObscuredInside πριν από 3 ημέρες

    έχω πολλές απορίες, αλλά ας μείνω στον κύριο στο Νο. 4... εντάξει, ο Καραμανλής δεν ήξερε τι είναι φτώχια,κλπ... ο Γιωργάκης, όμως, από που κι ως που διαφέρει??? ...πολλά κουλά σ'αυτό το βιντεάκι, αλλά αυτό το επιχείρημα μου έβγαλε κάτι πυροτεχνήματα από τα αυτιά!!!! :S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. φατε μλκες τον γιωργακη σας τωρα

    kourkakos πριν από 4 ημέρες

    ρε παιδια ποιο βλημα ειναι αυτο στο νουμερο 15 ... ετσι για να πουμε στο τριαναφυλοπουλο να την ξανακαλεση να δουμε τι εχει να μας πει

    chiokitorhino πριν από 4 ημέρες

    Η κοπελια στο Νο 11 μιλαει για ευρωπαϊκα πανεπιστημια και ρωταω εγω: Τα ευρωπαϊκα πανεπιστημια λειτουργουν χωρις εκπαιδευτικο προσωπικο; Οι φοιτητες πληρωνουν για τα συγγραμματα τους; Κοπελια παρε πουλο και πηγαινε σε κανα παρτυ της παραταξης σου να κερασεις σφηνακια τους πρωτοετεις...
    geosteffx πριν από 4 ημέρες

    " Ποιός άλλος θα μπορούσε να έχει αυτή τη φωνή που έχει ο Παπανδρέου; " εεεεμ άκουγε ο άνθρωπος " ο Γιώργος το ένα , ο Γιώργος το άλλο...".. Τον μπέρδεψε με τον Νταλάρα..
    StopPotatoViolence πριν από 4 ημέρες 2

    To xw dei to video kamia 10 ria fores... Gelasame, klapsame ola oraia kai kala...!

    Na poume omws kati allo pio sovaro??? Stis dimoskopiseis simera, to 11% tou ellinikou laou 8a psufize simera an ginontan ekloges PASOK.

    Kai sas erwtw... To upoloipo 10% poioi skata einai??? Mou lete???
    DjNiqueed πριν από 4 ημέρες

    Με τετοια πεινα που πεφτει κ θα πεσει οχι μονο το Νο.11 αλλα και τα 20 ΝΟΥΜΕΡΑ του βιντεο θα αρχισουν τις πιπες και τους σειρηνακηδες για να τα βγαζουν περα!! Δεν πειραζει ομως!! ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΝ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 1:35 #10 "Διαθέτει ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΗ ανθρωπιά"....να μου λείπει

    2:18 "Ο Λαός βαρέθηκε την ΔΕΞΙΑ, βαρέθηκε την ΑΚΡΙΒΕΙΑ"...ευτυχώς,ευτυχώς...­. ;-)

    Καλά για τον #5 δεν έχω λόγια.

    #4 "O Καραμανλής δεν ξέρει από φτώχια"....ενώ ο ΓΑΠ από μικρός τραγουδούσε το φτωχολογιά

    ΥΓ: Το #11 περιττά τα σχόλια.
    Προσεχώς σε ταινία SIRINAKIS PRODUCTIONS
    DocoptikN πριν από 4 ημέρες 4

    παντως πεσανε διανα ε?τα βρηκαν ολα **************χα
    BUGSHLK πριν από 4 ημέρες

    Τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ τώρα στον ******* σας μαλάκες .
    georgefocus πριν από 4 ημέρες 2

    Εσύ μαλάκα στο 5 τώρα πάρε την σημαία του ΠΑΣΟΚ και σκούπισε τον ******* σου μαλάκα.
    georgefocus πριν από 4 ημέρες

    Τα θέλατε και τα πάθαμε....
    TheRiggy123 πριν από 4 ημέρες

    gelaei h gh!
    boubalos101 πριν από 4 ημέρες

    ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΕΤΟΙΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ,Α-ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΣΤΟΥΣ.ΠΡ­ΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΔΕΕΛΟΓΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

    Zωα,μοσχαρια & μπουρτζοβλαχοι σας αφηνουν και ψηφιζεται

    ΑΣΧΕΤΟΙ!!!
    brightshark πριν από 4 ημέρες

    που ειναι ολοι αυτοι οι καριοληδες και οι ξεκωλιαρες τωρα;;;;;
    γιατι δε παει καποιος να τους παρει συνεντευξη;;;;;;;
    πλακα θα χει...
    giovancity12 πριν από 4 ημέρες 2

    Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη. Αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων σκέτο.
    Όπου φυσάει ο άνεμος όπου μυρίσει βόλεμα και χρήμα. ΠΑΡΤΑ ΤΩΡΑ ΚΩΛΟΕΛΛΗΝΑ..γενικά
    geometa πριν από 4 ημέρες 2

    i malakia se olo tis to megaleio....
    FAMKE4 πριν από 4 ημέρες 2

    παρτε τα ******* μου τωρα...
    panagiotisg83 πριν από 4 ημέρες

    Η ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΣΤΟ Νο 11 ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΡΩΣΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΡΟΥΜΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΠΛΕΟΝ.ΚΟΠΕΛΙΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ Ο ΣΕΙΡΗΝΑΚΗΣ ΓΙΑ ΚΑΣΤΙΝΓΚ.ΜΑΛΑΚΩ.....
    alostratos πριν από 4 ημέρες 106

    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΞΙΠΑΣΜΕΝΟΣ ΨΩΡΟΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΩΡΟΠΙΣΤΟΣ ΛΑΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.ΟΡΙΣΤΕ ΠΟΙΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΤΟΜΑ-ΖΩΑ ΜΕ ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΙQ.
    ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΡΡΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΤΣΙ.
    ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥΣ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΥΣ ΤΗΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.

    ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΑΝΑΠΝΕΩ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟ-ΖΩΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. η κολ όγρια που χαζοχαίρεται τελευταία τελευταία και μου κουνάει τη σημαία καλα να πάθει τώρα και να ψοφήσει γιατί μια χαρά τα πήρε τα λεφτάκια για να κάνει οτι μαλακία της πουν τα λαμογια γαμω την προδοσια σας γαμω ρε!
    greekman24711 πριν από 4 ημέρες

    η κοπελιά στο 11 εξαιρείται παίδες
    nakmax πριν από 4 ημέρες

    @DjNiqueed xaxaxaxaxaxa klaiw apo ta gelia me to sxolio sou
    alostratos πριν από 4 ημέρες

    aytoi exoun akoma dikaiwma psifou ? eidika aytos sto 5 thelw na tou kanw minisi gia prosvoli tis dimosias aidous ...!
    s0phi3gr πριν από 4 ημέρες

    @Tsaka1986 a diladi an mas afinan sti xounta tha ixane perisotero mialo !

    georok12 πριν από 4 ημέρες

    IQ πατημένης τσίχλας αθροιστηκά...
    drsakis22 πριν από 4 ημέρες

    ΑΧΡΗΣΤΕ ΕΛΛΗΝΑ, ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Θ-Υ-Μ-Η-Σ-Ο-Υ.
    tsoupatsoups πριν από 4 ημέρες

    Παπανδρέου θέλανε (πάλι); ας φάμε τώρα μια π*****α ομαδικώς, έτσι γιατί είμαστε ζώα και γουστάρουμε να μας δουλεύουν και να μας κατακλέβουν, καλά να πάθουμε.

    ΚΟΥΡΑΔΟΜΟΥΣΧΑΡΑ ...

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ ...
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ?

    ΔΗΛΑΔΗ Η ΨΗΦΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΕΣΟΜΥΑΛΩΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ?
    gaxatz πριν από 4 ημέρες

    ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΠΟΔΑ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΨΕΥΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αντιπροσωπευτικό δείγμα Ελλήνων ψηφοφόρων του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για να βλέπουμε ποιοι ψήφιζαν (και ψηφίζουν) όλα αυτά τα χρόνια εκπροσωπώντας και απαρτίζοντας το σύνολο που ονομάζεται "Πάνσοφος Ελληνικός λαός". Επιτρέπεται η αναπαραγωγή σε όλα τα ΜΜΕ.

    Top 20 Pasok Voters Countdown (Final)
    ----------------------------------
    το βιντεο αυτο δεν δειχνει μονο το δειγμα των ανθρωπων που ψφιζουν αλλα δειχνει περιτρανα πως ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ
    liana262 πριν από 5 ημέρες

    ο τελευταιος εχει απολυτο δικιο ειναι οβραιος πρωθυπουργος...χαχα!!
    anatol1204 πριν από 5 ημέρες

    μπρρρ κιτς κιτς
    anatol1204 πριν από 5 ημέρες

    epic
    LyricsVsMe πριν από 5 ημέρες

    πρίν βγεί καν προθυπουργός όλοι λέγανε ο καλύτερος γιατι είναι ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και να τον ψυφίσουμε γιατί θα μας κάνει όλα τα χατήρια σαν τον παπού του που άρπαξε όσα μπορούσε κ δεν του ρίξαμε ευθήνη καμιά , αμα πας όμως τώρα και τους ρωτήσεις ,τους ίδιους ανθρώπους ,θα τον ξανα ψηφίζατε ? Τι πιστεύατε οτι θα απαντούσαν? αλλά που θα τους βρείς τώρα αυτούς τους ανθρώπους μεσα σε 3εκ. πλήθος απ'εξω απο την βουλή?
    skssqs1 πριν από 5 ημέρες

    Kαντε τους μια πλακα και ψηφιστε ολοι δεξιοι αριστεροι ΚΚΕ να πηδηξει ολος ο πλανητης.
    MrPaokfan4 πριν από 5 ημέρες

    Αν είπε δυο αλήθειες αυτό το ξόανο που μας κυβερνά είναι:

    1: "Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα", Διάλεξε την βαραβαρότητα!

    2: Λεφτά υπάρχουν. Απλά η στρατηγική που υπηρετεί αυτός και οι όμοιοί του (Μέρκελ, Σαρκοζί και σία) είναι το να γίνουν οι πλούσιοι πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι.

    Και όσοι μιλάτε με όρους γενιά του πολυτεχνείου και τέτοια ξεκολλήστε.

    Οι αντίθεση δεν βρίσκεται ανάμεσα σε γενιές αλλά ανάμεσα σε κοινωνικές ΤΑΞΕΙΣ.

    Γι αυτό π.χ. καταργούνε τα 153 γομάρια τις Συλλογικές Συμβάσεις.
    vaswho7 πριν από 5 ημέρες

    @vaswho7 Σοσιαλισμος και βαρβαροτητα φιλε πηγαινουν ΠΑΝΤΑ μαζι!

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΟΔΙΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ '80 ΦΩΝΑΖΑΝ "ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ".

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ (ΕΟΚ) ΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ? ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Νο 5. χαρακτηριστικος ψηφοφορος του πασοκ
    oxiroterosefialtisou πριν από 5 ημέρες 2

    πασοκτζου η οχι το μουνακι στο 11 το ξεσκιζα
    FightForRedAndWhite7 πριν από 5 ημέρες 2

    parte ta arxidia mas twra malakes e malakes
    thanas21 πριν από 5 ημέρες

    Αααα, το γκομενάκι της ΠΑΣΠ στο 11 δικαιώθηκε πάντως! Τώρα που θα μεταναστεύσει θα τους ανταγωνίζεται όλους τους Ευρωπαίους!
    Giannis81S πριν από 5 ημέρες

    @Makedonwow

    Προφανώς οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ πάσχουν από μαλάκυνση και δεν ξέρουν να πατάνε like και τέτοια πράγματα! Αυτά τα ξέρει ο Γιωργάκης που είναι 100 χρόνια μπροστά, όπως λέει και στο βίντεο!

    Giannis81S πριν από 5 ημέρες

    @tsebam εεεετσι!!

    vaggelis23889 πριν από 5 ημέρες

    "Μπικόζ ιζ δε μπέστ το γκόβερν δε Γκρίς!" (Because is the best to GOVERN the GREECE!

    Χαχαχαχα,δώσε!
    antonysss24 πριν από 5 ημέρες

    ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!!!!!!

    Ο ΒΛΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ 2 ΑΚΟΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ

    ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΩΡΑ.........
    MrStefanakious πριν από 5 ημέρες 27

    To κοριτσι στο 11...θελει εργασια?

    Ρωτηστε την ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?

    ΒΑΡΔΑΡΗ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?
    TheSubzerogr πριν από 5 ημέρες 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η σωτηρία
    Γιωργάκη ψήφισες εσύ
    να έρθει για να σε σώσει ,
    μα εκείνος τ ‘ αποφάσισε
    στον κώλο να στον χώσει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    Μετανάστη τον ταΐζουν ,
    το μισθό σου εξαφανίζουν .
    Την κουράδα του θα τρως
    θα σε βλέπει και ο γιατρός .
    Φάε την κουράδα του Αλή
    να σε λένε μπεσαλή .
    Φάτε την κουράδα του Χασάν
    και όλοι σας θα λέτε αμάν – αμάν .
    Φάτε όλοι του μετανάστη το σκατό
    και να πείτε ευχαριστώ .
    Ο κουραδόλάτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΜΑΥΡΟΛΙΓΟΥΡΗΣ ΚΟΥΡΑΔΟΛΑΤΡΗΣ .
    Το μετανάστη έφερε
    στη χώρα του σκλαβάκι ,
    και εκείνος του την έπεσε
    τον έκανε πουστράκι .
    Ο μετανάστης έβγαλε
    την μακρουλή ψωλή του ,
    τον μαυρολάτρη πήδαγε
    μέχρι να βγει η ψυχή του .
    Εκείνος του την άρπαξε
    και συνεχώς βογγούσε ,
    στο στόμα του την έβαλε
    τσίχλα την εμασούσε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΜΠΑΣΤΑΚΑΣ
    ΣΕ ΚΑΘΕ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑ ΛΑΜΟΓΙΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ ΝΑ
    ΤΡΩΝΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ
    ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΤΟ ΠΑΡΤΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ .
    ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ολα αυτα τα ζωα που κοροιδευουμε ειναι οι διορισμενοι του πασοκ.
    αυτοι δουλευουν ολοι οι βλαχοι περνουν το μισθο και εμεις στην φτωχεια και την ανεργια.
    πασοκ για μια κοινωνια δικαιη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. o papandreou file eixe pappou k patera omws, oxi malakies... :P
    SonicMew πριν από 6 ημέρες 2

    Ιουυυυ....ανακατεύτηκα....ΟΥΣΤ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.
    MissOpenyourmind888 πριν από 6 ημέρες

    10 πρασινοφρουροι κομματοσκυλα ειδαν το βιντεο
    Nosferatu1871 πριν από 6 ημέρες

    ο μαλάκας προσκυνάει στο πέντε, άρε γαμήσι που θέλετε πασόκια,
    blowupmind πριν από 6 ημέρες 43

    Ήθελα να 'ξέρα αυτός στο 5 τι κάνει τώρα?????ΕΛΕΟΣ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!!
    morfidoxa21 πριν από 6 ημέρες 2

    ZWAAAAAA..BODIAAAAAAA....OU STO DIAOLOOOO APO EDW>>>PROVATAKIA

    Petruccikakias πριν από 6 ημέρες

    Άκου εκεί το 10: "Παπανδρεική ανθρωπιά" Τι λες ρε άνθρωπε!!!
    NikolasKK πριν από 6 ημέρες 3

    αχαχαχαχαχαχαχχαχααχαχ αυτη στο 12 θελω να βγει να τα πει τωρα...Τοτε επι νδ ημασταν πολυυυυ καλυτερα απο τωρα
    maroula8509 πριν από 6 ημέρες

    Poly wraio...Bravo!!!!!100 xronia mprosta einai o Papantreou...Poly wraio....xaxaxaxaxaxaxaxaxaxax­axa!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Άρφ,γάου,γούφ,γάβ (χωρίς τόνους).
    Τι έχουν οι έρημοι κύνες και ψοφάνε?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ιδια βαρυτητα εχει η ψηφος των ζωων αυτων με τη ψηφο ενος καθηγητη πανεπιστημιου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τι διαστροφη πρεπει να εχεις μεσα σου για να παραμενεις πασοκ σημερα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση