GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ!...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Ποιο «κούρεμα», πόσο και που, σώζει Ελλάδα και Ευρωζώνη Το ζητούμενο, με το περ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη
http://www.nasostsaganelis.gr/

Ποιο «κούρεμα», πόσο και που,
σώζει Ελλάδα και Ευρωζώνη


Το ζητούμενο, με το περιβόητο «κούρεμα» (διάσημη λέξη εποχής) που όλοι μιλούν και ελάχιστοι ξέρουν…
Δεν είναι το 40 ή 50% που γράφεται και λέγεται. Μετά μανίας…
ΤΟ ΜΕΓΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ είναι το που μπαίνει το «βαρύ ψαλίδι» και που δεν μπαίνει.
Αυτό, μετράει. Αυτό, καίει αυτές τις ώρες την Ελλάδα.
Πάμε, με τη σειρά.
Πόσο μας λένε ότι είναι το συνολικό μας χρέος;
Άλλοι 350 και άλλοι 360 δις ευρώ.
Ούτε ένας δεν μας λέει λέξη για τους τόκους. Κανένας τους δεν τολμά να πει ότι...
 ο υπερτοκισμός είναι το μισό μας χρέος. Δηλαδή, πάνω από 160 δις ευρώ!!!
Ζαλιστήκατε; Και εγώ το ίδιο.
Για να δούμε, όμως, σε ποια χέρια βρίσκονται σήμερα τα «ανήθικα» ελληνικά ομόλογα.
ΠΡΩΤΟΝ, το 25-30% είναι  στην Ελλάδα. Το έχουν τράπεζες, Ταμεία Συντάξεων, ασφαλιστικές εταιρείες.
Είμαστε στο «ψητό».
Αν αύριο, ο γερμανός «κουρέας» -μην κάνετε λάθος, αυτός αποφασίζει- τραβήξει σε αυτό το 25-30% «βαριά ψαλιδιά» του 50%, θα μετακυλήσει όλα τα «σπασμένα» στους Έλληνες και θα αποτελειώσει την Ελλάδα. (Συνέχεια εδώ)

16 σχόλια

  1. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ 'ΚΥΒΕΡΝΙΣΗ' ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΓΙΑ ΓΟΜΑΡΙΑ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τα μαύρα χάλια. Μας έκαναν οι βουλευτές κουρέλια και παρτάλια. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Που είσαι Παπαδόπουλε, ν' ανοίξουμε την Γυάρο Και όλα αυτά που κλέψανε, πίσω για να τα πάρω. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Κατάντησαν την χώρα μας, σκέτο κωλοχανείο. Γιατί μας κυβερνά η γενιά, απ' το πολυτεχνείο. .............. [youtube ΠΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ το παλιο καλο τραγουδι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετά το κούρεμα έρχεται η φάπα, το «φατούρο» που λέγαμε στο σχολείο.
    Κι ο καθένας βγάζει τα εσώψυχα του πριν τη «συντέλεια» του χρέους:

    Ο Ανδρουλάκης έβγαλε ένα όψιμο απωθημένο για τις ΒΠ (βορείων προαστίων) «γκόμενες», που ποτέ προφανώς δεν είχε. Οι συντρόφισσες τον γέμισαν νεανικά τραύματα. Δήλωσε και ανεξάρτητος βουλευτής, φιλοξενούμενος (!!!) στο ΠΑΣΟΚ.
    Δεν φεύγει όμως από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, «γιατί δεν μπορεί να πάρει την ευθύνη της πτώσης της Κυβέρνησης».
    Είναι αδύνατον να παρακολουθήσει κανείς τον ειρμό της σκέψης του, χωρίς ψυχότροπα φάρμακα. Έξω από την Βουλή όλοι μάγκες το παίζουν.
    Μέσα όμως ; κο, κο, κο….

    Η δε Γιαννακά, ψήφισε τον τελευταίο νόμο,
    μετά από απαίτηση των ψηφοφόρων της !!!
    Αν όντως πρόκειται για πραγματικά και όχι μυθικά πρόσωπα πρέπει να ασχοληθούν μαζί τους οι αρμόδιοι διεθνείς οργανισμοί για τα απειλούμενα είδη.

    Άλλοι ψηφίζουν από συνήθεια, άλλοι από άνοια, άλλοι από στενό προσωπικό συμφέρον.
    Ο Σκανδαλίδης δηλώνει ότι δεν θα δεχτεί επίτροπο στο Υπουργείο του και επαναφέρει το ζήτημα του κατοχικού δανείου…

    Όλα τα αποθέματα της υπομονής έχουν εξαντληθεί προς την Κυβέρνηση και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έχοντας ξεπεράσει τα ανθρώπινα όρια, οδηγούμαστε σε καταστάσεις γαϊδουρινής υπομονής.

    Δεν υπάρχει όμως λόγος ανησυχίας γιατί οι όνοι είναι πολύ trendy, που λένε και στο χωριό του ΓΑΠ. Το γάλα της γαϊδούρας χρησιμοποιούνταν στην Αρχαία Αίγυπτο σε διάφορες ιατρικές συνταγές για την ίαση εσωτερικών και εξωτερικών φλεγμονών. Επίσης η Κλεοπάτρα έκανε μπάνιο σε γάλα γαϊδούρας για να διατηρήσει νεανική και λαμπερή την επιδερμίδα της. Στην αρχαία Ρώμη, ήταν το ποτό της αριστοκρατίας. Μόνο την τελευταία 5ετία έχουν δημοσιευτεί περίπου 60 επιστημονικές εργασίες, αποκλειστικά για το γαϊδουρινό γάλα. Ορίστε η καθημερινή λύση για τους Νεοέλληνες.

    Μεταφορικό μέσο και πηγή άντλησης ασβεστίου.
    Το σλόγκαν θα είναι..
    «πάρε και εσύ μια γαϊδούρα, μπορείς».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει


    Τρέχα Κώστα σε ζητάει ένας χαζός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ..ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ
    ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ.

    ΣΤΟ FIMOTRO

    ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΑΝ ΤΟΝ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟ

    ΑΓΡΙΕΣ AΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΠΕΓΛΙΤΗ.

    ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ.
    «Όχι» στην οικονομική πολιτική που ακολουθείται από την κυβέρνηση, λέει η ΟΛΜΕ με διακήρυξή της, η οποία θα διαβαστεί στις σχολικές εορτές για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

    Παράλληλα, καλεί τους εκπαιδευτικούς να φορέσουν, σε ένδειξη...διαμαρτυρίας, μαύρα περιβραχιόνια, κατά τις παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

    Την ίδια ώρα, μέσω του διαδικτύου ομάδες ζητούν από τουςσυμμετέχοντες στις μαθητικές και στρατιωτικές παρελάσεις να μην απευθύνουν χαιρετισμό προς τους επισήμους, αλλά να στρέψουν το κεφάλι από την άλλη πλευρά.

    «Πρέπει να ξανασηκωθούμε!
    Πρέπει να βγούμε όλοι έξω.
    Να πούμε ξανά ΟΧΙ!»

    Αναφέρει στη διακήρυξή της η ΟΛΜΕ, τονίζοντας πως «σήμερα καλούμαστε να πούμε 'ΟΧΙ' στην εξαθλίωση, στην εκποίηση του εθνικού πλούτου, στην ιδιωτικοποίηση των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών, στην καταρράκωση των ανθρώπινων δικαιωμάτων, στην κατάργηση των εργασιακών και κοινωνικών κατακτήσεων».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στις επομενες εκλογες που θα γινουν συντομα
    δεν κανουμε αποχη, που ευνοει τα, μεγαλα κυριως, κομματα
    αλλα
    ψηφιζουμε ΛΕΥΚΟ!
    Γιατι το λευκο ειναι ψηφος ΑΡΝΗΤΙΚΗ και οταν φτασει ή ξεπερασει το 51%,
    γινονται ξανα εκλογες απο τις οποιες ομως αποκλειονται οι βουλευτες που μετειχαν στις προηγουμενες!

    Νεοι ανθρωποι υποδεικνυονται για υποψηφιοι!

    Εαν αυτο θελουμε, τοτε:
    ΟΧΙ στην ΑΠΟΧΗ, ΝΑΙ στο ΛΕΥΚΟ (και μονο)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρωθυπουργός - Περίοδος διακυβέρνησης - Αύξηση χρέους



    Κων/νος Καραμανλής : πρωθυπουργός 1974 -: 1981 Αύξηση χρέους 416,5 %


    Ανδρέας Παπανδρέου: πρωθυπουργός 1982-: 1989 Αύξηση χρέους 782 %


    Μητσοτάκης : πρωθυπουργός 8-4-1990-: 10-10-1993 Αύξηση χρέους 179,6 %


    Ανδρέας Παπανδρέου: πρωθυπουργός 11-10-1993-:18-1-1996 Αύξηση χρέους 35,77%


    Σημίτης : πρωθυπουργός 19-1-1996-:7-3-2004 Αύξηση χρέους 109,17%


    Κων/νος Καραμανλής: πρωθυπουργός 8-3-2004-:4-10-2009 Αύξηση χρέους 53,1%

    (To χρέος όταν έπεσε η χούντα , ήταν 40 εκατομμύρια ευρώ περίπου)

    Στοιχεία από άρθρο της Ελευθεροτυπίας http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=320366

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πρωθυπουργός - Περίοδος διακυβέρνησης - Αύξηση χρέους



    Κων/νος Καραμανλής : πρωθυπουργός 1974 -: 1981 Αύξηση χρέους 416,5 %


    Ανδρέας Παπανδρέου: πρωθυπουργός 1982-: 1989 Αύξηση χρέους 782 %


    Μητσοτάκης : πρωθυπουργός 8-4-1990-: 10-10-1993 Αύξηση χρέους 179,6 %


    Ανδρέας Παπανδρέου: πρωθυπουργός 11-10-1993-:18-1-1996 Αύξηση χρέους 35,77%


    Σημίτης : πρωθυπουργός 19-1-1996-:7-3-2004 Αύξηση χρέους 109,17%


    Κων/νος Καραμανλής: πρωθυπουργός 8-3-2004-:4-10-2009 Αύξηση χρέους 53,1%



    Tα ανωτέρω στοιχεία είναι από άρθρο της Ελευθεροτυπίας http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=320366

    (To χρέος όταν έπεσε η χούντα , ήταν 40 εκατομμύρια ευρώ περίπου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με συγκέντρωση διαμαρτυρίας θα υποδεχθούν τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου την ερχόμενη Παρασκευή στον Άγιο Νικόλαο οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

    Η κινητοποίηση θα γίνει έξω από το ξενοδοχείο στο οποίο θα βρίσκεται ο Πρωθυπουργός στο Βαθύ του Αγ. Νικολάου.

    Ο πρωθυπουργός υπενθυμίζεται ότι θα βρεθεί στην Κρήτη για το Συνέδριο της Σοσιαλιστικής Διεθνούς .

    Η συγκέντρωση οργανώνεται από τα σωματεία εργαζομένων του Αγ. Νικολάου και θα γίνει την Παρασκευή το απόγευμα.

    Ως σημείο προσυγκέντρωσης έχει οριστεί η διασταύρωση της Εθνικής Οδού προς Βαθύ.

    Επισης οι ταξιτζηδες απο Ηρακλειο ξεκινουν στις 12 το μεσημερι με προορισμο το ξενοδοχειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. οι φραγκατοι θα σωθουν απο τους γερμανους το 2011,
    οπως σωθηκαν και το 44 απο τους αγγλους,
    δινοντας τις κορες τους για ανταλλαγμα στους τομμηδες..

    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση