GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οργισμένες αποδοκιμασίες και στην Κατερίνη...

Από το http://lefteria.blogspot.com/ Έντονες αποδοκιμασίες εισέπραξαν από πλήθος οργισμένων πολιτών, για το μνημόνιο, το "κούρεμα&qu...


Έντονες αποδοκιμασίες εισέπραξαν από πλήθος οργισμένων πολιτών, για το μνημόνιο, το "κούρεμα" και γενικότερα τα συνεχή εξοντωτικά αντιλαϊκά μέτρα, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου και ο γενικός γραμματέας κεντρικής Μακεδονίας- ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Θύμιος Σώκος, οι οποίοι...
 βρίσκονταν πάνω στην εξέδρα της παρέλασης στην Κατερίνη. Οι πολίτες τους αποδοκίμαζαν συνεχώς και κατά τη διάρκεια της παρέλασης, αλλά και μετά το πέρας, όπου έκαναν "ντου" προς την εξέδρα, φωνάζοντας : "προδότες, προδότες", αλλά παρεμποδίστηκαν από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Μερικά από τα συνθήματα που ακούστηκαν εναντίον των κυβερνητικών ήταν : "πάρτε την τρόικα και φύγετε από ΄δω", κλέφτες, κλέφτες", "δοσίλογοι, γερμανοτσολιάδες", "οι προδότες στο Γουδί", "κουφάλες, κουφάλες έρχονται κρεμάλες" κ.α.
Επίσης η παρελαύνουσα μαθητιώσα νεολαία της Κατερίνης απαξίωσε επιδεικτικά να στρέψει το κεφάλι προς της εξέδρα των επίσημων και αντίθετα το έστριψε προς τους διαδηλωτές, οι οποίοι βρίσκονταν ακριβώς απέναντι από τους επισήμους.

9 σχόλια

  1. φαλιρισμενοι ειμαστε.
    σε δυο χρονια θα μας πεταξουν και απο την ονε.
    ο εκσυγχρονισμος
    οι ολυμπιακοι
    και το ευρω
    εθαψαν την ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΑΣ. ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΚΑΙΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΟΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΠΟΜΕΝΗ κινηση,
    αν δεν βρεθουν μερικα παλληκαρια βουλευτες
    να παρουν την κατασταση στα χερια τους,
    θα ειναι ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ
    με ολα τα επακολουθα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΡΗΓΑ-ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ
    οι μονοι που αντιστεκονται...
    ο λαος δεν ξεχνα οτι οι υπολοιποι πουληθηκαν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πρέπει να βγεί ο Καραμανλής και να πεί επιτέλους:"΄Εργο δικό μας είναι το μπάχαλο που ζούμε σήμερα. Μας αδικείτε μην το χρεώνετε σε άλλους!
    "Αντί αυτού δηλώνει ο Σαμαράς:
    "Σε μια στιγμή που η χώρα μετράει τις πληγές της και προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, δεν θα έπρεπε να μπερδεύουν τα εθνικά μας σύμβολα και την ελληνική ιστορία με μια καταστροφική κυβέρνηση".Τρέλλα πουλάει η δεξιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΞΩ O TSIPRAS APO THN ARISTERA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Φασίζουσες μειοψηφίες επέλεξαν τη σημερινή μέρα του ΟΧΙ στο φασισμό, να επιβάλλουν με τη βία την παρουσία τους. Επέλεξαν να σπείρουν το διχασμό σε μια εποχή που χρειάζεται όσο ποτέ η ενότητα του λαού. Επέλεξαν να προσβάλλουν τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας , κορυφαίο θεσμό του πολιτεύματος. Τον Κάρολο Παπούλια, μία προσωπικότητα, που σε ολόκληρη τη ζωή του ταυτίστηκε πάντοτε με τους αγώνες του λαού για ελευθερία, δημοκρατία, εθνική αξιοπρέπεια και κοινωνική δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΓΙΞΕΙ ΤΙΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΣΕΙ ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΚΑΡΙΑΙΩΣ.ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΣΥΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΤΙ ΕΠΑΘΑΝ.ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΠΑΙΣΙΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση