GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΣΚΑΪ θέμα" για το Βατοπαίδι...

Από το  amen.gr Το « ΣΚΑΪ Θέμα » την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 23.00 παρουσιάζει την πρώτη συζήτηση για το « Βατοπαίδι όλη η ιστορία » μέσα ...

Από το amen.gr
Το «ΣΚΑΪ Θέμα» την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 23.00 παρουσιάζει την πρώτη συζήτηση για το «Βατοπαίδι όλη η ιστορία» μέσα από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Καθηγητές Πανεπιστημίου και ειδικοί ερευνητές μιλούν για την υπόθεση που συγκλόνισε την πολιτική ζωή της Ελλάδας για περισσότερα από τρία χρόνια.
Στο στούντιο ο Επίτιμος Καθηγητής του...
Πανεπιστημίου Αθηνών Μιχάλης Σταθόπουλος, ο Καθηγητής Εκκλησιαστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών Ιωάννης Κονιδάρης, ο νομικός Σπύρος Αλεξανδρής και ο δημοσιογράφος Τάσος Τέλλογλου.
Τη συζήτηση συντονίζει ο Άρης Πορτοσάλτε.
«ΣΚΑΪ Θέμα» την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στις 23.00 στο ΣΚΑΪ.

4 σχόλια

  1. οτι εμαθα για τη SIEMENS,δηλαδη τιποτα,θα μαθω και για τους παπαδες...
    πουλημενοι δημοσιογραφοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΠΟΙΩΝ "ΚΙΤΡΙΝΩΝ" ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ. ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΑΦΟΥ "ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΝ" ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΚΑΙ εχει αποφανθει οτι το Βατοπαιδι δεν ηταν σκανδαλο και οτι το ελληνικο δημοσιο ειχε μαλιστα και κερδος.

    Επειδη λοιπον ειχε κερδος, σκαστε τωρα και πληρωστε μουνοπανα ελληνες.

    Γαμω τη μανα σας ξεφτιλισμενοι ελληνες.

    Θα ερθει η ωρα οπου ενα αλλο μεγαλο καναλι θα αποφανθει οτι δεν υπηρξε σκανδαλο και στη SIEMENS. Για κερδος δεν ξερω αλλα για ζημια αποκλειεται.

    Πληρωστε μουνοπανα τωρα την ΔΕΗ γαμω το χριστο σας.

    ΣΚΑΣΤΕ ΒΛΑΚΕΣ!!!!!! ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!

    ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!!!!!!!!

    ΣΚΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΣΚΑΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το Βατοπέδι παραμένει μέγα σκάνδαλο(!) που δεν ερευνήθηκε και δεν παραγράφεται! ΄Οταν οι επιθεωρητές του υπουργείου Οικονομικών πήγαν να κάνουν έλεγχο στα οικονομικά του Βατοπεδίου, βρήκαν μπροστά τους "τείχος" τους εμπόδισαν τον έλεγχο, επειδή ανήκει η Μονή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο!
    Αυτή είναι η μόνη αλήθεια! Και αν όσοι απο τα ΜΜΕ ασχολούνται με το θέμα παραβλέπουν αυτό το γεγονός οδηγούνται σε λάθος συμπεράσματα! ΄Ετσι, τα περί... αθωότητας που αποδείχθηκε τάχα, του Εφραίμ(!) είναι αναλύσεις για αγρίους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση