GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλευτής κατηγορείται για κακοποίηση;...

Από το http://thiva-press.blogspot.com/ Η κακοποίηση. Στη Βουλή των Ελλήνων πρόκειται να φθάσει η αποκάλυψη που έκανε η εφημερίδα μας και...

Από το http://thiva-press.blogspot.com/

Η κακοποίηση. Στη Βουλή των Ελλήνων πρόκειται να φθάσει η αποκάλυψη που έκανε η εφημερίδα μας και συγκεκριμένα ότι Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ παραπέμφθηκε να δικαστεί με την κατηγορία της κακοποίησης του ανήλικου παιδιού της.
Η παραπομπή. Η εν λόγω Βουλευτής παραπέφθηκε να δικαστεί στα Δικαστήρια της Σχολής Ευελπίδων στην Αθήνα μετά από μυνητήρια αναφορά του εν διαστάσει συζύγου της ο οποίος έχει καταθέσει και ιατρική βεβαίωση του Νοσοκομείου Παίδων με την οποία...
 αποδεικνύεται η κακοποίηση του νεαρού αγοριού.
Πρωτοφανής
Η ενέργεια της κυρίας Βουλευτού είναι πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά, αφού πρόκειται για ένα σοβαρότατο θέμα ηθικής και πολιτικής τάξης για το οποίο πολύ σύντομα αναμένεται να κληθεί για να λογοδοτήσει.
Η τσιμπίδα
Θα πρέπει εδώ να πούμε ότι η κακοποίηση του παιδιού έγινε την χρονική περίοδο κατά την οποία η εν λόγω κυρία δεν ήταν Βουλευτής, αλλά δεν παύει να προσπαθεί να αποφύγει την τσιμπίδα του Νόμου με την απαλλαγή της, λόγω της βουλευτικής της ασυλίας.
Η καταδίκη
Εμείς δεν μπορούμε να μην καταδικάσουμε την απαράδεκτη ενέργεια της και να της πούμε ότι «πρέπει και να είμαστε και να φαινόμαστε ηθικοί».
Το πολυτιμότερο
Τι το πολυτιμότερο από το να φέρεις ένα αγγελούδι, ένα παιδί στη ζωή;
Δυστυχώς
Κι όμως αυτή η κυρία το έφερε όχι για να το «υπηρετήσει» και στη ζωή να ευτυχήσει, αλλά για να το κακοποιήσει. Δυστυχώς, αυτή είναι η αλήθεια.
Το παράλογο
Μα, πως, μπορούμε να δεχθούμε αυτή την κυρία να συγκαταλέγεται μεταξύ των τριακοσίων (300) του Ελληνικού Κοινοβουλίου και να νομοθετεί για μας; Δεν είναι παράλογο;
Η μάνα
Αναγκάζομαι να γράψω αυτές τις σκληρές κουβέντες γιατί είμαι και εγώ μάνα και μεγάλωσα παιδί, όπως όλες οι μανάδες, με αγώνα για να μην του λείψει τίποτα το απαραίτητο.
Στήλη «Μια στο καρφί και μια στο πέταλο»
Βοιωτικά Νέα, Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

12 σχόλια

  1. τα πασοκια γουσταρουν τα ματ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για να κακαοποιούν και τα παιδιά τους

    όπως η βλάχα βολευτίνα του πασόκ
    η Αποτυχιμένη και σε Αγρανάπαυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν δεν μπορούν να κακοποιήσουν τους υπόλοιπους έλληνες, κακοποιουν τα παιδιά τους. Δεν εκπλήσομαι με τα πεπραγμένα των πασόκων πλέον. Αφού έχασαν την μάσα τώρα τα βάζουν με τα παιδιά τους.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην χαλάτε φαιά ουσία τι και πώς για τους γαμημένους .===============================

    Ο καριόλης υπηρετεί αμερικάνικα συμφέροντα και εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία όπως έκανε με τους αγωγούς , όπως έκανε με το σχέδιο Ανάν, όπως έκανε με τo T3 που έγινε Τ10 , οπως έγινε με τα CDS του ΤΤ.

    Το θέμα δεν ειναι αυτός, ειναι τι σκατά κάνουν οι υπόλοιποι που τον περιτριγυρίζουν , υπουργοί, βουλευτές παρατρεχάμενοι και λοιπά λαμόγια.

    Όσο γλυκιά αν ειναι η εξουσία και όσο πεινασμένοι/ξιπασμένοι αν ειναι αυτοί, δυσκολο να μην καταλαβαίνουν οτι οχι μόνο οι μέρες τους ειναι μετρημένες αλλά και το μέλλον τους προδιεγραμμένο και μαύρο.

    Τελευταία τους προσπάθεια για διάχυση/συγκάλυψη ευθυνών η συγκυβέρνηση με πρόσχημα την αποφυγή στάσης πληρωμών/χρεοκοπίας οταν ειναι γνωστό οτι το επόμενο ομόλογο λήγει τον μαρτιο 2012 αρα δεν υφίσταται τέτοιος κίνδυνος.

    Ο πού στης που θα δεχθεί κάτι τέτοιο και συμπλεύσει μαζύ τους θα έχει την ίδια τύχη.
    κατάλαβατε πουλιά μου?

    Υ.Γ.
    και επειδή πολύ μελάνι(?) χύνεται γι΄αυτούς τους αλήτες.
    Ειναι ξεκάθαρο οτι έχουν γατζωθεί και δεν πρόκειται να φύγουν μόνοι τους αν δεν τους διώξει ο κόσμος the ..hard way.

    Ξυπνάτε ....μπέεε...προς θάνατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το ονοματάκι της; Κι'εδὠ προσωπικά δεδομένα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΕ...
    ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ.

    ΒΙΟΩΤΙΑ. 2 ΒΟΥΛΕΥΤΙΝΕΣ ΠΑΣΟΚ.
    Η ΜΙΑ ΤΕΡΑΣ
    Ή ΑΛΛΗ ...ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
    ΓΙΑ ΣΕΞΙΣΤΕΣ Κ.Λ.Π.

    ΚΑΙ ΜΑΝΤΕΨΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εγώ τη Μιλένα υποπτεύθηκα αλλά δεν ξέρω που στο διάολο εκλέγεται...τώρα με τα νέα δεδομένα σας πάω να γκουγκλάρω τη Βοιωτία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σκατά...δυο θειάδες βρήκα που δεν τις ξέρω, ούτε ποιά φώναζε στους αγρότες βρίσκω. Πείτε το συνθηματικά!!!Και που το ξέρουμε ότι είναι από τη Βοιωτία;;;Μπορεί να το έγραψε Βοιωτική εφημερίδα αλλά να είναι απ' αλλού!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΦΑΤΕ ΣΚΑΤΑ! ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 2 βουλευτινες εχει το ΠΑΣΟΚ στη Βοιωτια.Τη περιφημη Βασιλικη Τσονογλου κι αλλη μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. « Μια νύχτα μαγική,
    σαν την Αργεντινή , να δούμε στο ελικόπτερο ποιός θα πρωτομπεί!».

    Ο υπουργός Εσωτερικών είχε πάει για να παρακολουθήσει την προβολή κινηματογραφικής ταινίας, κάποιοι φοιτητές που αντιλήφθηκαν την παρουσία του, εισέβαλαν στην αίθουσα του κινηματογράφου και τον περιέλουσαν με γιαουρτάκια.

    Ο κόσμος απλά επιδοκιμάζει και χειροκροτεί !

    Το αποκορύφωμα; Μια ολόκληρη διμοιρία των ΜΑΤ προστατεύει τον Καστανίδη για να δεί σινεμά !!!

    Πάρε την κατάσταση στα χέρια σου Λαέ... έτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η τσονογλου δεν ειναι εν διαστασει ουτε εχει ανηλικα παιδια
    ψαξε για την αλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση