GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλόγκερ είμαι και ξεσπάω...

Μπλόγκερ είμαι και ξεσπάω Λίγες γαλανόλευκες   εφέτος για το ΟΧΙ... Πολλών σημαία είναι το χρήμα Αρκετοί λόγοι υπάρχουν εφέτος που χιλιάδες...

Λίγες γαλανόλευκες
 εφέτος για το ΟΧΙ...
Πολλών σημαία είναι το χρήμα
Αρκετοί λόγοι υπάρχουν εφέτος που χιλιάδες αγανακτισμένοι Έλληνες δεν έβγαλαν τις γαλανόλευκες στα μπαλκόνια τους για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου... Κάποιοι, ζαλισμένοι και αλαφιασμένοι γιατί δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με την οικονομική κρίση  και  άλλοι, γιατί  έχασαν οφίτσια... Ιδού  κάποιες περιπτώσεις  τσαντισμένων -από τις χιλιάδες- που σημαία τους είναι η κονόμα...
1. Αρτιμελείς που τους  έκοψαν τη σύνταξη που έπαιρναν ως  ανάπηροι...
2. Αγρότες μαιμού που δεν έχουν πιά  επιδοτήσεις...
 3. Συγγενείς πεθαμένων που έπαιρναν τις ...συντάξεις τους.
 4. Εφοριακοί που λόγω γενικής οικονομικής απραγίας δεν εύρισκαν φοροφυγάδες να εκβιάσουν...
 5. Υπάλληλοι πολεοδομίας  που είχαν κεσάτια λόγω μη ανεγέρσεως οικοδομών και αυθαιρέτων...
6.  Γιατροί γιατί δεν μπορούσαν πιά να παραχωρήσουν σε υγιείς ασφαλισμένους πανάκριβα φάρμακα ή πιάστηκαν  για φακελάκια...  
 7. Υπάλληλοι  γραφείων αεροδρομίων  που τους έκοψαν το επίδομα επικινδύνου επαγγέλματος που έπαιρναν  πιλότοι και  αεροσυνοδοί... 
8. Οδηγοί νταλικών που λόγω της  πτώχευσης της χώρας δεν εύρισκαν να μεταφέρουν λαθρομετανάστες...
9. Γηγενείς νταβατζήδες και ντόπιες ιερόδουλες  που επλήγη  το επάγγελμά  τους από  αλλοδαπούς και αλλοδαπές...
10. Δημόσιοι υπάλληλοι που έπαιρναν  έξτρα αμοιβές για συμβούλια  αερολογίας και υπερωρίες  κατ΄ οίκον... 
11.  Όργανα του νόμου, της τάξης και της δικαιοσύνης που τους τσάκωσαν να συναλλάσσονται με υπόκοσμο...
12.     Πολυθεσίτες που λιγόστεψαν οι θέσεις τους...

16 σχόλια

  1. σεβασμο στο cayenne βρωμερα κουμουνια

    το πληρωσα με τον ιδρωτα και το αιμα σας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα τα λες δεν υπαρχει λογος πλην αυτων που ειχαν συμφεροντα να βγαλουν την ελληνικη σημαια.
    τωρα ποιοι να την βγαλουν??
    1.οι ανεργοι
    2.οι εθνικα μη υπερηφανοι πλεον
    3.οι μεταναστες που εφυγαν
    4.οι πακιστανοι ,μπαγκλαντεζοι που ηρθαν????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ Ο ΛΑΟΣ ΟΤΑ
    Ν ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΕ, ""ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ"" 27.000 (ΕΙΚΟΣΙ ΕΦΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ) ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!

    ΤΑ ΔΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ,
    ΕΜΠΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΕΜΟΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΤΟΥΣ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΕΣΤΑ ΜΑΓΚΑ ΠΕΣΤΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ...στα λιγοστα έστω, ακόμα
    Ζώωωααααααα, τομάρια πια, πασοκ !
    ______________________________________
    Ποιός έριξε την Μπουνιά στον Μαγκούφη.

    Βγήκε χθες ο βουλευτής Τρικάλων του ΠαΣοΚ Μαγκούφης σε όλα τα κανάλια και βρωντοφώναζε ότι τα επεισόδια τα οργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ και ότι ήταν υπεύθυνος για την μπουνιά που έφαγε.

    Για κακή του τύχη όμως υπήρξε εικόνα τηλεοπτική και αυτός που τον χτύπησε είναι ο Δημήτρης ΔΑλαμάγκας, στέλεχος του ΠαΣοΚ , είναι εκλεγμένο στέλεχος της Ν.Ε. Τρικάλων του ΠαΣοΚ και υποψήφιος με το «πράσινο» ψηφοδέλτιο στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές του Δήμου Τρικκαίων υπό το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Λάππα.

    Ο Δημήτρη Δαλαμάγκα δήλωσε «Θέλω να επισημάνω ότι η επίθεση αυτή έχει να κάνει πρωτίστως με την κακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ, που προσωπικά την θεωρώ προδοσία !
    Είναι αντιλαϊκή και.......... θεωρώ ότι γίνετε ξεπούλημα της χώρας μου !
    Ο κ. Μαγκούφης ήταν εντελώς τυχαίο πρόσωπο θα μπορούσε να είναι στόχος οποιοσδήποτε έβαλε την υπογραφή του, στο μνημόνιο και στην καταστροφή της χώρας μου !
    Επίσης θέλω να σημειώσω ότι τον κ. Μαγκούφη τον γνωρίζω όπως γνωρίζω και τους υπόλοιπους κατά καιρούς, υποψηφίους του ΠΑΣΟΚ, διότι είμαι μέλος της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ Τρικάλων από το 2008. Και αυτά διότι αποπροσανατολιστικά ειπώθηκαν ότι η επίθεση ή οι επιθέσεις γίνονται από ακροδεξιά στοιχεία ή ΣΥΡΙΖΑ ή οτιδήποτε άλλο φαντάζονται!

    Αυτό που δεν κατάλαβε ο κ. Μαγκούφης και πολλοί άλλοι πολιτικοί είναι ότι ο λαός βγήκε στους δρόμους σύσσωμος και απαλλαγμένος από κομματικές ταυτότητες».


    Αναρτήθηκε από kafeneio στις 10/29/2011 01:03:00 μμ
    ______________________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΝΑΙΙΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑΝΕ ΕΝΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ ΒΑΡΕΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πού να δεις πασόκε τί σας περιμένει, όρεξη νά' χεις να αντέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EIMASTE KOLOELLHNES politikoi dhmosiografoi laos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "1. Αρτιμελείς που τους έκοψαν τη σύνταξη που έπαιρναν ως ανάπηροι..."

    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ "ΕΧΡΗΣΑΝ" ΣΧΕΔΟΝ ΩΣ "ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ" ΜΕ ΑΠΩΤΕΡΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΜΕΙΩΣΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΩΝ ΒΟΗΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ.
    Σφαγή στις επιτροπές ελέγχου αναπηρίας

    Τον βίο αβίωτο φαίνεται ότι κάνουν οι επιτροπές που επανεξετάζουν τις υποθέσεις των αναπηρικών συντάξεων, με απώτερο σκοπό να μειώσουν τους δικαιούχους. Όπως τόνισε μιλώντας στην «Ε» ο πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Καβάλας Μάκης Κρεμμύδας, «υπάρχει τεράστιο πρόβλημα. Γίνεται πραγματικά «σφαγή» και το χειρότερο είναι ότι οι ίδιοι γιατροί που έβγαλαν τα ποσοστά αναπηρίας στα άτομα που περνούν από επιτροπή, σήμερα προσπαθούν να τους πείσουν ότι η κατάστασή τους έχει βελτιωθεί ή έχει σταθεροποιηθεί. Μιλάμε για πραγματική κοροϊδία. Υπάρχουν περιπτώσεις πολυανάπηρων, που οι επιτροπές έβγαλαν ποσοστό αναπηρίας άνω του 67% και σήμερα τους βγάζουν ποσοστό 50%, ενώ η κατάσταση της υγείας τους είναι ίδια, σύμφωνα και με πορίσματα των ίδιων αλλά και άλλων γιατρών. Όπως είναι προφανές, εκτελούν εντολές εξ’ άνωθεν, για να κόψουν τους δικαιούχους των αναπηρικών συντάξεων και προνοιακών επιδομάτων που σήμερα είναι 700.000 σε 300.000. Δυστυχώς για πάρα πολλούς δικαιούχους, η σύνταξη και το επίδομα είναι το μοναδικό τους εισόδημα και χωρίς αυτά δεν μπορούν να ζήσουν. Καθημερινά δεχόμαστε δεκάδες τηλεφωνήματα από ανάπηρους που διαμαρτύρονται γιατί οι επιτροπές τους μείωσαν το ποσοστό αναπηρίας, ενώ η κατάστασή τους είναι χρόνια. Την ίδια ταλαιπωρία βιώνουν και τα άτομα με αναπηρία που η κατάστασή τους είναι μη αναστρέψιμη. Όταν λείπει από ένα άτομο το πόδι, δεν είναι δυνατό να φυτρώσει... η κατάστασή του είναι μη αναστρέψιμη, γιατί πρέπει να περνά συνεχώς από επιτροπές;;» τόνισε κατηγορηματικά ο κ. Κρεμμύδας και συμπλήρωσε λέγοντας ότι με την φιέστα των παραολυμπιακών αγώνων εξανεμίστηκαν 25 εκατομμύρια ευρώ και την ίδια στιγμή, το κράτος κόβει από τους ανάπηρους το μοναδικό τους εισόδημα..

    Αναστασία ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΑΚΗ
    evdoanap@yahoo.gr

    http://www.evdomi.gr/admin/starcms/default.asp?print=true&action=article&ID=59929&language=1


    ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΝΗ ΑΓΓΛΙΑ Η ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ DAILYMAIL "ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΕΙ" ΚΑΙ ΕΚΕΙ "ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ ΜΑΙΜΟΥ"

    http://www.dailymail.co.uk/news/article-2054940/Benefits-Cheats-Olympics-Caught-red-handed-running-weightlifting-skydiving.html
    ΤΥΧΑΙΟ;
    Ή ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΟΣΗΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΚΩΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΝΤΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ATOS ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ 800 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΩΣ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΣΟ ΧΡΟΝΟ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ KAI ME ΠΛΗΡΗ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΚΑΛΥΨΗ !!!
    ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΑΝΕΡΓΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΙΡΝΕΙ 800€ ΑΥΤΟΣ + 800€ ΑΥΤΗ = 1.600€ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ!!
    Ή 19.200 € ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ !!!!!
    ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΞΕΓΕΡΣΕΙΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΜΑΘΕΙΣ - ΓΕΡΜΑΝΟΤΡΑΦΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑΤΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ;
    ΓΙΑ ΤΑ 800 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 38 ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ,ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΕΝΟΣ ΠΑΚΕΤΤΟΥ ΜΑΚΑΡΟΝΙΩΝ ΜΟΛΙΣ ΣΤΑ 40 ΛΕΠΤΑ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ

    http://www.haaretz.com/weekend/week-s-end/why-are-israelis-moving-to-germany-1.384831

    There are quite a few Israelis with European passports who complain about the ultra-Orthodox who "bled them dry" in Israel, but who have moved to Berlin, and are living on unemployment benefits of 800 euros a month. They don't have any problem with this: It's the Germans' money, and we deserve it, they assert.

    "Not everything revolves around money here," says one Israeli woman who has lived in Berlin for three years. "People work on average 38 hours a week. You won't see people with brand-name clothing. They dress stylishly but prefer second-hand. People rarely use credit cards, and some businesses don't accept them. I use a debit card. In Israel lunch costs NIS 40-50; here it's 5 euros at most. It takes me two months to recover financially from every visit to Israel, and I can't even understand what I spent so much money on."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τους πλακώνει το σαμαρι πολλούς και δε λένε λέξη για την ταμπακέρα, αλλά προσπαθούν με τα λιμά να μπερδέψουν τον κόσμο. Η αμαρτία είναι μια σάλτσα που την έφαγαν όλοι και τόση όση μπορούσε ο καθένας. Πολλή ή λίγη δεν έχει καμμία σημασία αφού ο καθέμας τοση μπορούσε τόση έφαγε και μην τα βάζει με τους μεγάλους επειδή και ο καθένας δε βρέθηκε στη θέση του μεγάλου, όπου θα έκανε το ίδιο!! Κλέφτες Ρωμιοί πληρώστε όλοι γιατί πολοι φάγατε! Ψάξτε πόσα ο καθένας !


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΕΥΘΗΝΕΣ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ

    ΟΙ ΕΥΘHΝΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ,ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ,ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ,ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΑΚΡΩΣ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΡΟΠΟ,ΥΠΟΣΤΗΚΑΜΕ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΖΗΜΙΑ.

    ΙΔΙΑΖΟΝΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΡΟΣΔΙΔΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΧΩΡΑ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΕΧΘΗ ΤΡΟΠΟ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ .
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ,ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΠΤΩΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ .
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ,ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΣΤΕΙ .
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΤΡΙΣΕ,ΟΛΙ ΡΕΝ ,ΓΙΟΥΝΚΕΡ,ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ,ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.

    ΒΑΣΙΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΩΡΑΙΑ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ
    1)ΤΑ 108+ ΔΙΣ.ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ
    2)ΤΟ ΑΡΘΡΟ 86 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟ 3126/2003 ΠΕΡΙ ΜΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ.
    3)ΤΑ 600 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΒΕΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    4)ΤΗΝ ΥΠΕΡΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗ ΥΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΡΓΩΝ -ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΣΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΤΟΤΕ.
    5) ΤΑ ΑΜΥΘΗΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΞΟΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ-ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΟΥΣΑ ΜΙΖΑ.
    .

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΠΗΡΟΥ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΙΤΛΕΡ Ή ΓΚΕΜΠΕΛΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ DEFAULT ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΟΡΓΟΥΕΛΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΠΟΥ
    ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ € ΜΙΣΘΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ" ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΕΝΝΥ ΜΟΥΣΣΟΛΙΝΙ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΔΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ,ΑΠΛΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΚΑΛΗ ΔΡΑΧΜΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση