GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι είπαν στον άγριο καβγά τους Σαρκοζί και Κάμερον...

Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον σημειώθηκε στη διάρκε...

Φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί και τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον σημειώθηκε στη διάρκεια της συνόδου κορυφής της ΕΕ χθες Κυριακή, σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης.
Ο Σαρκοζί φέρεται, σύμφωνα με τις εφημερίδες The Guardian και The Daily Telegraph που επικαλούνται διπλωματικές πηγές, να είπε στον Κάμερον: «αηδιάσαμε να...
 σας ακούμε να μας επικρίνετε και να μας λέτε τι να κάνουμε. Έχετε πει ότι απεχθάνεστε το ευρώ, δεν θέλετε (η Βρετανία) να ενταχθεί σε αυτό, και τώρα θέλετε να ανακατεύεστε στις συνόδους μας».
Η εφημερίδα Times του Λονδίνου έκανε επίσης λόγο περί φραστικού επεισοδίου ανάμεσα στους δύο ηγέτες, χωρίς όμως να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Από την πλευρά του ο Κάμερον, όπως μεταδίδουν τα βρετανικά ΜΜΕ, επέμεινε ότι η «η κρίση στην ευρωζώνη πλήττει όλες τις οικονομίες» (των κρατών-μελών της ΕΕ), περιλαμβανομένης και της Βρετανίας, προσθέτοντας ότι είναι «προς το συμφέρον της Μεγάλης Βρετανίας οι χώρες της ευρωζώνης να επιλύσουν τα προβλήματά τους».
«Υπάρχει όμως ο κίνδυνος (...) οι χώρες της ευρωζώνης να λάβουν αποφάσεις για τον χρηματοοικονομικό τομέα που αφορούν ολόκληρη την ενιαία αγορά» χωρίς να διαβουλευθούν με τις χώρες-μέλη της ΕΕ που δεν ανήκουν στην ευρωζώνη", φέρεται να τόνισε.

12 σχόλια

  1. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ισχύς εν τη ενώσει .

    Είδες βρέ κουτό που μας αγαπούν όλοι οι Ευρωεβραίοι και εσύ τους κατηγορείς .

    Θέλουν το καλό μας για αυτό μιλούν για συναίνεση , ομοψυχία , ενότητα ,

    όλοι μαζί βρέ χαζουλίνι θα καταφέρουμε πολλά .

    Η δανειακή σύμβαση δεν έχει ακόμα υπογραφεί , μην ξεγελιέσαι . Τα μνημόνια 1,2,3 , κ.λπ. είναι μόνο ένα μικρό μέρος της .

    Ας συναινέσουμε όλοι μαζί και ας την υπογράψουμε ,

    μήπως έχουμε να χάσουμε τίποτα…..!

    και με την βούλα του συντάγματος ,γιατί ξέρεις βρέ μαλκισμένο και αυτοί το ξέρουν βέβαια ,

    δανειακή σύμβαση με 151 βουλευτές δεν εξασφαλίζουν τα χρήματα των δανειστών,

    γιατί σου λέει πως

    εάν έρθει ο Τρελαντώνης θα τους πει να πάνε να τα πάρουν από τον γιο του εωσφόρου .

    Κατάλαβες λοιπόν γιατί θέλουν την συναίνεση με 181 βουλευτές ,

    η δανειακή σύμβαση θα είναι και συνταγματικά ενυπόθηκη και έτσι θα εξασφαλίζουν τα χρήματα τους οι δανειστές, έχοντας ως υποθήκη Ελληνικά νησιά , Ελληνική γη , Ελληνικές ψυχές και Έλληνες σκλάβους .

    Ότι άλλο και αν σου πω γλυκό μου αγόρι και τρυφερή μου γατούλα θα είναι περιττό.

    Ο mindcup της σκέψης σου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΛΑ ΡΕ 'ΕΠΕΙΓΟΝ' ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΕΜΑΘΕΣ ΟΤΙ ΜΑΣ ΞΕΠΡΗΣΤΙΚΑΝΕ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΞΑΝΑΠΡΗΞΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πασοκ

    ΟΧΙ δεν θα παραιτηθει ο Γιωργος ειπε ο δρ Κουτσουκος στους εντιμους πρασινοφρουρους στην Μηλιωνη!

    Σχετικα τα πηγε καλα αφου δηλωσε οτι η Ελλαδα δεν φταιει για την κριση

    Κατω η νεοφασιστρια Μερκελ που κτεστρεψε την Ευρωπη!
    1300 δις χρωσταει η Γερμανια στην Ελλαδα.


    Κουρεμα ως 40% με εξαιρεση ταμειων δεν ειναι τοσο καταστροφικο!

    Οι πρασινοφρουροι να στελεχωσουν το κρατος

    Εξω τα λαμογια οι γκευ και οι πορνες απο το ΠΑΣΟΚ.
    ΘΑ βελτιωθει το κλιμα

    Νασος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. νασος ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΠΙΑΤΣΑ ,,ΤΡΑΒΕΣΤΩ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΟΚ: “Κούρεμα” εώς και 80% λέει non paper του ΔΝΤ!
    ---------------------------------
    Αναρτήθηκε από τον/την economikos στο Οκτωβρίου 24, 2011
    ----------------------------------
    Η απάντηση Βενιζέλου στους πολιτικούς αρχηγούς ότι το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων θα είμαι πολύ πάνω απο 50%, έφερε νέο γύρο ανησυχιών.

    Non paper του ΔΝΤ αναφέρει ότι το κούρεμα Θα είναι θηριωδες. Η έκθεση του ΔΝΤ έχει χρονική ορίζοντα χρόνου έως το 2030, ενώ αίσθηση προκαλεί το ότι τοποθετεί την πολυαναμενόμενη επάνοδο της Ελλάδας στις διεθνείς αγορές το 2021!

    Σύμφωνα με το ΒΉΜΑ:

    Ο διεθνής χρηματοπιστωτικός οργανισμός διαπιστώνει τέσσερις λόγους για τους οποίους απαιτείται να αναθεωρηθεί η μέχρι τώρα στρατηγική αντιμετώπισης της ελληνικής κρίσης:

    1. Η πιο αργή από την αναμενόμενη ανάκαμψη της οικονομίας, δεδομένου ότι η ύφεση προβλέπεται να συνεχιστεί εφέτος (προβλέπεται συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 5,50%) και το 2012 (προβλέπεται συρρίκνωση κατά 3%). Το ΔΝΤ προβλέπει ετήσια ανάπτυξη 1,25% την περίοδο 2013-2014, μέση ανάπτυξη 2,66% την περίοδο 2015-2020 και μέση ανάπτυξη 1,66% την περίοδο 2021-2030.
    2. Η καθυστέρηση των ιδιωτικοποιήσεων.
    3. Η καθυστέρηση στην εμφάνιση πρωτογενούς πλεονάσματος,
    4. Η προβλεπόμενη καθυστερημένη επιστροφή της χώρας στις αγορές για τη χρηματοδότησή της (προβλέπεται για το 2021)

    Για τους λόγους αυτούς το ελληνικό χρέος θα συνεχίσει να συσσωρεύεται ως ποσοστό του ΑΕΠ για να φθάσει στο 186% το 2013 και να υποχωρήσει μόλις στο 152% στα τέλη του 2020 και στο 130% στα τέλη του 2030. Το ΔΝΤ, ωστόσο, δεν αποκλείει λόγω της βαθιάς ύφεσης που θα επιφέρει η εσωτερική υποτίμηση στην Ελλάδα μπορεί, σε περίπτωση που συνδυαστεί με δυσμενείς διεθνείς συνθήκες σε ό,τι αφορά τα επιτόκια που θα επηρεάσουν αρνητικά το κόστος δανεισμού και της Ελλάδας παρά το ότι θα βρίσκεται εκτός αγορών, να εκτινάξει βραχυπρόθεσμα το ελληνικό χρέος στο 208% τα επόμενα χρόνια.

    Για να καταστεί βιώσιμο το ελληνικό χρέος είναι αναγκαία ένας γενναίος υποστηρικτικός συνδυασμός και του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, δηλαδή όλων των πιστωτών της χώρας. Το ΔΝΤ συστήνει «εκτεταμένη, μακροπρόθεσμη και γενναιόδωρη κρατική στήριξη» εκ μέρους του δημοσίου τομέα και «βαθύτερη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα».

    Εκτιμά συγκεκριμένα ότι με κούρεμα κατά το ήμισυ (50%) των ελληνικών οφειλών το ποσοστό του χρέους θα μειωθεί μόλις στο 120% το έτος 2020. Για δραστικότερη μείωση του χρέους θα απαιτηθεί μεγαλύτερη συμμετοχή του ιδιωτικού τομέα. Με ένα κούρεμα τουλάχιστον κατά 60% των οφειλών, το χρέος θα μειωθεί στο 110% του ΑΕΠ στα τέλη του 2020, εκτιμά το ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει


    Ξεμείναμε από σούργελα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση