GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η οικονομία μας καταρρέει! Ξυπνήστε!..."

Η κατάσταση που βιώνουμε είναι πραγματικά τραγική . Ανεργία στο maximum,φτώχεια και απελπισία είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τον σημερινό Έλλη...

Η κατάσταση που βιώνουμε είναι πραγματικά τραγική. Ανεργία στο maximum,φτώχεια και απελπισία είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τον σημερινό Έλληνα πολίτη. Η αγορά δεν έχει ρευστό και δεν κινείται τίποτα..Βλέπουμε αυξήσεις στο ΦΠΑ, έκτακτη εισφορά πάνω στα ακίνητα, εξόντωση των χαμηλοσυνταξιούχων, αυξήσεις στους φόρους..Επίσης προβλέπεται από τη τρόικα απόλυση 100000 δημοσίων υπαλλήλων και πολλά άλλα δυσβάστακτα μέτρα. Και σαν απλός πολίτης θέτω ένα ερώτημα. Πως είναι δυνατόν να μας κυβερνάνε άτομα τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με την οικονομική επιστήμη;;; Όταν αυξάνεις το ΦΠΑ μειώνεις τη κατανάλωση. Αυτό συνεπάγεται μείωση του τζίρου για τα μαγαζιά τα οποία...
κλείνουν και αυτό σημαίνει απόλυση υπαλλήλων..Απλή σκέψη είναι κύριε Παπανδρέου.. Η ελληνική οικογένεια βλέπει ότι οι κόποι της και οι στερήσεις της για τη δήθεν σωτηρία του κράτους πηγαίνουν χαμένες. Το νέο χαράτσι για τα ακίνητα είναι έκτρωμα. Ο κόσμος δεν έχει να πληρώσει χρήματα!!!! Και εσείς συνεχίζετε τη πορεία σας.. Όσον αφορά για το φορολογικό, πότε θα αποφασίσετε να το απλοποιήσετε;; Μειώστε τους φορολογικούς συντελεστές για τα μερίσματα, τα εισοδήματα και τα κέρδη των επιχειρήσεων.. Έτσι θα πολεμήσετε τη φοροδιαφυγή! Γιατί ένας να μη πληρώσει φόρους όταν το κλίμα είναι ευνοϊκό?? Αν μειωθούν τότε ο απλός πολίτης θα έχει περισσότερο χρήμα στη τσέπη του ,θα καταναλώνει περισσότερο, η αγορά θα ξαναλειτουργήσει.. Αν αλλάξετε τη φορολογία τότε θα προσελκύσουμε επενδύσεις. Δίνεται η δυνατότητα σε ξένους ομίλους να εισέλθουν στην ελληνικά αγορά. Αυτό τι σημαίνει? Καινούριες θέσεις εργασίας, μείωση της ανεργίας. Το μεγάλο έγκλημα όμως έγινε με τις ασθενέστερες τάξεις.. Τους εξαντλήσατε κανονικά! Μία είναι η λύση κύριοι (εκτός από το να παραιτηθείτε ). ΑΝΑΠΤΥΞΗ! Ξυπνήστε και δώστε μας ανάσα..
GS

10 σχόλια

  1. Απλή σκέψη είναι κύριε Παπανδρέου
    ==
    Και αλλος εδω!!
    Ρε φιλε "ηλιθιο βλακογιοργο" το λεει ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ελλαδα!!!
    Πως στο διαολο αποκαλειτε ΑΚΟΜΑ "κ.παπανδρεου" αυτο το ηλιθιο σκατοπραμμα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο συνταγματαρχης βενιζελος και ο αμερικανος τζεφρυ και οι αλλοι εχουν τον δεικτη νοημοσυνης του αινσταιν.δεν μπορουμε να τους πιασουμε εμεις.αλλωστε δεν ειναι τυχαιο οτι τα καλυτερα πανεπιστημια του κοσμου και ερευνητικα κεντρα τους παρακαλουσανε ταζοντας γη και υδωρ για να τους εχουνε .αυτοι ομως με αυταπαρνηση του προσωπικου τους συμφεροντος ειπαν οχι σαν τους πατριωτες εναντια των ιταλων και ειπαν ναι εμεις θελουμε να σωσουμε την ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κόβουν συντάξεις των 400 ευρώ και ο βενιζέλος έφτιαξε γραφείο με 900.000 ευρώ και ο πετσάλνικος χρηματοδότησε το καταφύγιο. Δεν ντρέπεστε ρε ξευτίλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ

    ΣΕ ΑΕΡΓΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

    ΣΕ ΨΕΥΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

    ΣΕ ΠΡΟΙΚΟΘΗΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ

    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ 70000 ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΤΟΥ ΥΠ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ
    τα υπολοιπα θα τα βρουμε στην πορεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υποστολή της Ελληνικής σημαίας...ίσως ειναι καλύτερα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. νδ-πασοκ
    μαζι χαλαρωσανε τους πιστωτικους περιορισμους των τραπεζων
    μαζι φερανε τους ολυμπιακους
    μαζι φερανε το ευρω
    μαζι ψηφισανε συνθηκες λισσαβωνας....
    μαζι καταστρεφουν το δημοσιο για να ξεπουλησουν την περιουσια του
    μαζι ψηφιζουν,ακομα και τωρα,τα περισσοτερα νομοσχεδια.

    ποιον κοροιδευετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρομαζω στη σκεψη να ηταν κυβερνηση η Νεα Δημοκρατια (του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) και να εκανε το ιδιο!!
    Να εβαζε δηλαδη αλλοδαπα (μαυρα η ασπρα) υποκειμενα, απεργοσπαστες να μαζεψουν τα σκουπιδια!!
    Ω! Ουτε να το σκεφτω δεν θελω..

    Την ιδια στιγμη θα εστελναν το χασικλη .."κ.ευθυμιου" να δωσει απο ενα 20ρικο στα πρεζονια των Εξαρχειων με εντολη να καψουν την Αθηνα..

    Ω! Την ιδια στιγμη ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΚΑΝΑΛΑ -ακομα και οι δημοσιες ερτ-μπουρδελα- θα εβγαζαν εναλλαξ και με συχνοτητα περιστροφου ΟΛΑ τα σκυλια της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Να γαυγιζουν να γαυγιζουν να γαυγιζουν..
    Ειναι σαν να βλεπω το γατί λοβερδο,το γουρουνι παγκαλο,το ανθρωποειδες τουρκογλου να βριζουν και να σιχτιριζουν την Νεα Δημακρατια την .."δεξια" που καταργει τα νομιμα δικαιωματα των φτωχων βιοπαλαιστων της καθαριοτητας.. κλπ κλπ..

    Ω! Μεγαλε αειμνηστε Γεωργιε Παπαδοπουλε,ειδες τι μαλακια εκανες που δεν εκτελεσες αυτα τα σκυλια???
    Ειδες μακαριτη μου??
    Αυτοι σε φαγανε χωρις οικτο.. Εσυ τους ειχες μην σταξει και μη βρεξει ...Φατε την τωρα...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΑΛΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΑΣ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ¨ΚΑΛΟ¨ ΕΠΙΘΕΤΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ.
    ΤΩΡΑ ΑΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ......
    ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ? ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ? ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΙ ΩΣ ΛΑΟΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΣΥΜΕΤΗΧΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΙ ? ΑΝ ΝΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΙ Γ@

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση