GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής ζήτησε ο Γ. Ανατολάκης για την υπόθεση Ορφανού...

Την διερεύνηση από τη Βουλή της υπόθεσης Ορφανού απ’ όπου προκύπτει ζημία 14 εκατομμυρίων ευρώ για το Ελληνικό Δημόσιο, ζήτησε ο κ. Γ. Ανατο...

Την διερεύνηση από τη Βουλή της υπόθεσης Ορφανού απ’ όπου προκύπτει ζημία 14 εκατομμυρίων ευρώ για το Ελληνικό Δημόσιο, ζήτησε ο κ. Γ. Ανατολάκης. Ο Βουλευτής Β΄ Πειραιώς του ΛΑ.Ο.Σ. κατά τη σημερινή συζήτηση Eπίκαιρης Eρώτησής του προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, ζήτησε να διερευνηθεί άμεσα το σκάνδαλο που προκύπτει από την διοργάνωση της τελετής απονομής των ετησίων βραβείων της Διεθνούς Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών 2006.
Όπως εξήγησε ο Γιώργος Ανατολάκης, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει ήδη από τις 27 Ιουνίου 2011 διαβιβάσει στον Πρόεδρο της Βουλής δικογραφία για τον πρώην υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος έκλεισε συμφωνία με την...
αγγλική εταιρεία RAM MEDIA που θα αναλάμβανε τη διοργάνωση, έναντι ποσού 4 εκατομμυρίων ευρώ! Μετά τη ματαίωση, ωστόσο, της διοργάνωσης, αγγλικά δικαστήρια επέρριψαν την ευθύνη στην ελληνική πλευρά, η οποία και κλήθηκε να καταβάλει αποζημίωση ύψους 14 εκατομμυρίων ευρώ!
Στη δύσκολη αυτή οικονομική συγκυρία για το χειμαζόμενο Ελληνικό λαό, ο κ. Ανατολάκης, ζήτησε την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και την έγκαιρη απόδοση ευθυνών, διότι σε έναν μήνα παραγράφονται οι όποιες ευθύνες από την καταδίκη της Ελλάδας που έγινε το 2008.
Κατήγγειλε την Κυβέρνηση ότι ενώ σύσσωμη επικαλείται τη διαφάνεια, επί 2 μήνες έχει την υπόθεση στο συρτάρι. Ο Βουλευτής απαίτησε «να βγουν όλα στη φόρα» και την προέτρεψε να καταθέσει αίτημα σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, αφού απαιτούνται 30 υπογραφές βουλευτών, τις οποίες δυστυχώς ο ΛΑ.Ο.Σ. δεν διαθέτει. Ειδάλλως, όπως τόνισε ο βουλευτής, «θα έχει δίκιο ο κόσμος έξω που βρίζει και λέει ότι “κανένας πολιτικός δεν τιμωρείται ποτέ”!»
Ο Υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Πεταλωτής απάντησε στον κ. Ανατολάκη, ότι η διενέργεια Εξεταστικής δεν είναι θέμα του Υπουργείου του και πως την απόφαση πρέπει να την λάβει η Βουλή..
Όπως φαίνεται λοιπόν, κανείς στην Βουλή δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την διερεύνηση των σκανδάλων και την απόδοση ευθυνών, παρά μόνο ο ΛΑ.Ο.Σ.

12 σχόλια

  1. του τελειώσαν τα ευρά του βλάκα
    του ΛΑγΟΣ
    και θέλει να ρεφάρει απο επιτροπές της πλάκας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων αρχήτοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος σε διόρισε "σωτήρα" μας ανεκδιήγητε ;;;
    ----------------------------------
    Το σάπιο μυαλό του κατοχικού πρωθυπουργού δεν μπορεί ή αρνείται να καταλάβει ότι δεν είναι ελέω Θεού μονάρχης αυτής της χώρας και μπροστά στους Γερμανούς βιομηχάνους που σύντομα θα αγοράσουν έναντι πινακίου φακής την Ελλάδα ολόκληρη.

    Αλαζόνας και....προκλητικός δήλωσε ότι έχει γραμμένη τη λαϊκή υποστήριξη, αφού δε χρειάζεται τη στήριξη του λαού για να επιβάλει τα απίστευτης σκληρότητας μέτρα της κυβέρνησής του !
    «…και όταν πολλοί άνθρωποι με ρωτούν αν έχουμε την στήριξη (για τα μέτρα που παίρνουν) η πρώτη μου απάντηση είναι: «αυτό δεν είναι πρόβλημά μου», λέω πως είμαι εδώ για να δουλέψω για την χώρα, να σώσω την χώρα, να αλλάξω την χώρα, είτε επανεκλεγώ είτε όχι δεν με ενδιαφέρει, με ενδιαφέρει να σώσω την χώρα».
    ....................................
    YouTube.
    Ο Παπανδρέου παραδέχεται ότι δεν χρειάζεται λαϊκή υποστήριξη
    Μεταφορτώθηκε από το χρήστη filologos10 την 28 Σεπ 2011
    (ολόκληρο το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ)
    ....................................

    Έχε υπόψη σου δοσίλογο πουλημένο τομάρι ότι η ύβρη που ξεστόμισες αποτελεί εκτροπή που ενεργοποιεί αυτομάτως το ακροτελεύτιο άρθρο 120 του Συντάγματος που ρητά αναφέρει στις παραγράφους 3 και 4:

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία…

    Και κάτι ακόμα που το διεστραμμένο σου μυαλό αρνείται να αποδεχτεί.

    Κανένας από τους πατρόνες σου δε θα δακρύσει όταν θα περνούν τη θηλιά της προδοσίας στο λαιμό σου…

    Όσο δάκρυσαν για τους συνεργάτες σου στη σοσιαλιστική διεθνή, Μπεν Άλι, Μουμπάρακ, Καντάφι κλπ… Άλλο τόσο θα δακρύσουν και για σένα…



    Γράφει ο Βασίλης Τριανταφυλλίδης
    ( Χάρρυ Κλύνν)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σήμερα σχολιάζουν τα δίδυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Γιώργαρε ήτανε μπενάλτυ ή δεν ήτανε; Γαμώ το μπενάλτυ μου μέσα γαμώ, με σας που έμπλεξα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς τους εδώ καραμανλικούς ανώνυμους κωλογλείφτες:

    Ας παραδεχτούμε ότι "οι εχθρικές δυνάμεις" δεν τον αφίσανε στα θέματα εξωτερικής πολιτικής, στην επανίδρυση όμως του κράτους ποιός τον εμπόδισε, και με ποιό τρόπο;;
    Όσο αυτά τα ερωτήματα δεν τυγχάνουν απαντήσεως όλα τ' άλλα δεν είναι παρά κλανιές.
    Και βέβαια περιμένουμε απάντηση σας επί της ουσίας. Άντε γειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. πανε στην Ιποκτάτους γραφείο 2 αριστερά
    τράβα μία πίπα στον πασοκο υπηρεσίας
    και αμα ξεμποκάρεις
    έλα να σε τραβήξουμε και ένα πούτσο
    να έρθεις στα ίσια σου
    επι της ουσίας...
    Στόκε Πασόκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρουφιάνε της Ντοράκλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση