GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η νεοτευχθείσα εγχώρια πολιτική "τρόικα"...

Από το http://tyxaios.blogspot.com/ Αρλούμπες Αυτοκριτικής Ανίκανων Πολιτικών... Μελέτησα με προσοχή το άρτι αναρτηθέν άρθρο της νεοτευ...

Από το http://tyxaios.blogspot.com/

Αρλούμπες Αυτοκριτικής Ανίκανων Πολιτικών...
Μελέτησα με προσοχή το άρτι αναρτηθέν άρθρο της νεοτευχθείσας εγχώριας πολιτικής "τρόικας" - Διαμαντοπούλου, Λοβέρδου, Ραγκούση (αλφαβητική η σειρά...)- καθώς ενόψει των επερχομένων εξελίξεων οι πολιτικές ζυμώσεις θα εντείνονται ραγδαία και θα παρουσιάζουν το ανάλογο ενδιαφέρον. Απογοήτευση.
Όχι ότι δεν ήταν αναμενόμενη, δεδομένης της πρόσφατης αλλά και παλαιότερης εμφανούς αδυναμίας του πολιτικού προσωπικού να διαχειριστεί αποτελεσματικά κρίσεις, πολλώ δε μάλλον κρίσεις του τρέχοντος μεγέθους, έντασης και πολυπλοκότητας. Αλλά...
 σε κάθε περίπτωση ο καλόπιστος παρατηρητής θα μπορούσε να ελπίζει σε μια ουσιώδη μεταστροφή πριν την κορύφωση του ελληνικού δράματος.
Ουδέν. Και το χειρότερο είναι πως όπως διαφαίνεται και από το περιεχόμενο του κειμένου, η αντίληψη των τριών Υπουργών και κορυφαίων στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τα πράγματα και τις εξελίξεις δεν έχει μετακινηθεί ούτε κατ' ελάχιστο από τις ίδιες καταστροφικές ιδέες. Απλώς, δείχνουν την πρόθεσή τους να συμπεριληφθούν με την "άλλη πλευρά", την υγιή.
Κεντρικό συμπέρασμα για τον βαριεστημένο αναγνώστη που δεν ενδιαφέρεται για τα παρακάτω: Δυστυχώς, για άλλη μια φορά τα πολιτικά στελέχη τοποθετούν το προσωπικό τους συμφέρον - το οποίο στην παρούσα φάση εντοπίζεται στην πολιτική "διάσωσή" τους για την "επόμενη μέρα" - υψηλότερα από το συμφέρον της χώρας.
Το άρθρο είναι κατάπτυστο, ως προϊόν τυχοδιωκτικής "αυτοκριτικής" με έντονες δόσεις αβάσιμης - ελλείψη απτών έργων - αποστασιοποίησης από τα κεντρικά προβλήματα, ενδεικτικό της προσπάθειας ένδυσης "προβιάς αρνιού" από τους "λύκους" της άσωτης και καταστροφικής ψηφοθηρικής συναλλαγής μεταξύ πολιτικών, συνδικαλιστών και κομματοκρατούμενου κράτους. Και ακριβώς είναι κατάπτυστο, γιατί δανείζεται ή προωθεί θέσεις όλων όσων εκλιπαρούσαν τόσα χρόνια για το αυτονόητο, και τις δανείζεται όχι για να τύχουν εφαρμογής αλλά για να χρησιμοποιηθούν ως έξοδος πολιτικής διαφυγής των αρθρογράφων-Υπουργών.
Ως πολιτική θέση, ως πρόταση άρνησης δηλαδή, της μέχρι τώρα καθεστωτικής παρουσίας του εκάστοτε κυβερνώντος κόμματος και των "συνοδοιπόρων" του στην οικονομική και δημόσια ζωή της χώρας, το περιεχόμενο του άρθρου θα είχε κάποια αξία μόνο στην περίπτωση που υιοθετούνταν εγκαίρως και αποτελούσε αδιαπραγμάτευτη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των τριών σε θέσεις εξουσίας άρα και συνευθύνης. Τώρα πλέον, θυμίζει φτηνή δικαιολογία μετερχόμενη τις πιο τετριμμένες αρχές της επιχειρηματολογίας του ενόχου που προσπαθεί να περιορίσει την έκταση και το βάρος της ενοχής. "Ευθύνες για αυτή την κατάσταση έχουμε όλοι!", σημειώνουν στο άρθρο τους οι τρεις Υπουργοί. Όλοι, ποιοι; Όλοι οι πολιτικοί; Όλοι οι πολίτες; Όλοι οι ασκήσαντες εξουσία; Δυστυχώς για τους αρθρογράφους, δεν φταίμε όλοι. Και πολιτικοί υπήρχαν που διαφοροποιήθηκαν από τα κακώς κείμενα και πολίτες και κοινωνικές ομάδες υπήρξαν που εξέφρασαν τις επιφυλάξεις τους για τις αποφάσεις που λαμβάνονταν ή επιβάλλονταν από συγκεκριμένες ομάδες και κόμματα υπήρξαν που άσκησαν κριτική στην "σοβιετικού τύπου" δόμηση της ελληνικής οικονομίας.
Στην παρούσα φάση, το καράβι βυθίζεται. Η αναγνώριση πως η "άλλη πλευρά" είχε δίκιο και προκειμένου να μην καταλογιστούν ευθύνες, επιχειρείται "εισπήδηση" από την "λάθος" στη "σωστή" όχθη. Ουδέν προσθέτει διότι δεν ομιλούμε περί ανανηψάντων σχολιαστών αλλά περί Υπουργών εν ενεργεία, περί πολιτικών με πολλάκις επκπεφρασμένη άποψη λόγοις και έργοις αντιδιαμετρικά κείμενη με όσα οψίμως παραδέχονται.
Αγαπητή Κυρία και αγαπητοί Κύριοι Υπουργοί-αρθρογράφοι, ο "Τιτανικός" προσέκρουσε και οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Οι πολίτες ή μάλλον η (μειοψηφική) μερίδα των πολιτών των οποίων επικαλείσθε τις απόψεις στο άρθρο σας, έχουν και γνώση και θέσεις και μάλιστα πολύ καιρό πριν εσείς τις ανακαλύψετε. Προφανώς και με τη δική σας ενεργή συμμετοχή, οι απόψεις αυτές κατέστησαν μειοψηφία και επεκράτησαν οι καταστάσεις που σήμερα περιγράφετε.
Οι ενεργοί και ειλικρινείς πολίτες το μόνο που θα μπορούσαν να ανεχθούν από τους τρεις συνυπευθύνους για το ναυάγιο θα ήταν η αλήθεια αφενός και αφετέρου συγκεκριμένες πολιτικές πρωτοβουλίες που θα βοηθούσαν πραγματικά και ουσιαστικά.
Ποια είναι η αλήθεια;
Γιατί ακόμη δεν έχουν απολυθεί - όχι τιθέμενοι εν εφεδρεία, αλλά απολυθεί - οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν χρειάζονται; Γιατί δεν έχουν απολυθεί κατά άμεση προτεραιότητα όσοι διορίστηκαν με νόμους που επέτρεπαν τη μονιμοποίηση συνεργατών βουλευτών; Γιατί δεν έχουν απολυθεί όσοι διορίσθηκαν εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ και γιατί δεν έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες ενοποίησης και κατάργησης οργανισμών του Δημοσίου; Αν πράγματι επιθυμείτε την εξυγίανση του δημόσιου τομέα, ιδού κυρία και κύριοι Υπουργοί, θέστε το ως προϋπόθεση όχι προς εμάς. Προς τον κ. Πρωθυπουργό. Όχι με λόγια, με έργα.
Γιατί δεν προχωρείτε σε κατά περίπτωση πωλήσεις ή κλείσιμο των ΔΕΚΟ άμεσα;Γιατί δεν εξηγείτε πόσα περισσότερα θα εισπράξει το κράτος από φόρους των επιχειρήσεων που θα λειτουργήσουν όταν αυτό το κράτος πάψει να υποκρίνεται τον επιχειρηματία (και τον προαγωγό συνδικαλιστών) και γιατί δεν εξηγείτε πόσα χάνει το κράτος όταν καλείται να χρηματοδοτήσει αυτές τις ΔΕΚΟ με τον ιδρώτα παλιότερα και το αίμα σήμερα των φορολογουμένων; Γιατί δεν απομονώνετε τα "σύμβολα" του συνδικαλισμού και εν τέλει γιατί δεν βλέπουμε να συλλαμβάνονται όσοι εμποδίζουν τη λειτουργία των επιχειρήσεων, όσοι κλείνουν δρόμους, όσοι αυθαίρετα εκβιάζουν την κοινωνία; Γιατί επιτέλους δεν εφαρμόζονται οι νόμοι για όλους, αλλά η μεταχείριση εξαρτάται από την κομματική θέση που κατέχει ο κάθε ηγέτης ή ηγετίσκος, τύραννος της καθημερινότητάς μας;
Γιατί δεν έχετε συνδράμει - και δυστυχώς αυτό περιλαμβάνει και τον κ. Ραγκούση παρά τις εικαζόμενες περί αντιθέτου τελικώς πομφόλυγες - σε ειλικρινές, άμεσο και πλήρες άνοιγμα όλων των επαγγελμάτων; Γιατί ενώ γράφετε πολύ νόστιμα πράγματα στο διαδίκτυο και οι τρεις, στην πράξη κάνετε ό,τι μπορείτε για να παραμείνουν κλειστά και προστατευμένα λίγο έως πολύ τα επαγγέλματα συγκεκριμένων ομάδων;
Κι επειδή οι καιροί έχουν σκληρύνει και μαζί τους και οι άνθρωποι ωριμάσει:
δεν είδαμε την Υπουργό Παιδείας που με τόση θέρμη υποστηρίζει "διαρθρωτικές αλλαγές" στο εν λόγω άρθρο να κλείνει εκείνον τον οργανισμό που απέτυχε να εφοδιάσει με βιβλία τα σχολειά. Κάθε δικαιολογία είναι περιττή. Δεν στείλαμε βιβλία, το κατάστημα κλείνει. Μπορεί να συνέβη για χίλιους δυο λόγους. Βάσιμους ή αβάσιμους. Αντικειμενικούς ή υποκειμενικούς. Το κατάστημα που απέτυχε να εξυπηρετήσει τον πελάτη-μαθητή κλείνει και οι εργαζόμενοι απολύονται. Δεν έκλεισε; Απλώς ανεχόμαστε άλλη μια περίπτωση αδυναμίας ανάληψης πολιτικού κόστους.
δεν είδαμε τον Υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Λοβέρδο να κλείνει και να απολύει υπευθύνους υποκαταστημάτων ασφαλιστικών οργανισμών που εξακολουθούν να μην εξυπηρετούν τον πολίτη και να τον διατηρούν σε καθεστώς ταλαιπωρίας. Και γιατί έπρεπε να περάσουν τόσες μέρες για να υπογράψει την υγειονομική εγκύκλιο σχετικά με τα απορρίμματα στους δρόμους; Γνωρίζω και αναγνωρίζω τις διαδικασίες. Με αφήνουν αδιάφορο. Αποτυχία στην εξυπηρέτηση, αποτυχία στην άμεση προστασία της δημόσια υγείας, κλείσιμο και απόλυση. Διαφορετικά; Άλλη μια περίπτωση αδυναμίας ανάληψης πολιτικού κόστους. Κατά τα λοιπά, γράφουμε άρθρα βαρύγδουπα.
δεν είδαμε τον Υπουργό Μεταφορών κ. Ραγκούση να ανοίγει άμεσα και χωρίς προϋποθέσεις τα επαγγέλματα του τομέα του. Αντίθετα, ανεχόμαστε κάθε λογής μελλοντικό βουλευτή και νυν αρχι-συνδικαλιστή να απειλεί, να κλείνει δρόμους, να διαφεντεύει μέρος της ζωής μας. Για κάθε ημέρα που οι πόλεις δεν έχουν ταξί, δηλαδή για κάθε ημέρα που οι αδειοδοτούμενοι από το κράτος ελεύθεροι επαγγελματίες-ιδιοκτήτες αρνούνται να εκτελέσουν το έργο που έχουν αναλάβει, θα έπρεπε να εκδίδονται αντίστοιχες άδειες για την εξυπηρέτηση των πολιτών και να ακυρώνονται άμεσα όλων όσων δεν επιθυμούν ή αρνούνται να εξασκήσουν πλέον το επάγγελμα, το οποίο βεβαίως δεν είναι υποχρεωτικό. Επίσης, δεν είναι δυνατόν να περιμένουμε στα ραδιόφωνα και στις τηλεοράσεις για να μάθουμε ποια και πόσα μέσα μεταφοράς θα λειτουργήσουν. Απολύστε όποιον συμμετάσχει σε παράνομη απεργία ή όποιον προτρέπει άλλους να απεργήσουν παράνομα. Ορίστε προσωπικό ασφαλείας και λειτουργήστε τα μέσα μεταφοράς. Άλλη μια περίπτωση "κλεισίματος του ματιού" και δεύτερης σκέψης μήπως το πολιτικό κόστος είναι βαρύ.
Για να μην κοροϊδευόμαστε λοιπόν...
Αγαπητοί Υπουργοί μου, αρθρογραφούντες και μη.
Όλοι εμείς που πραγματικά ονειρευόμαστε και επιδιώκουμε ένα σύγχρονο κράτος, μια ελεύθερη οικονομία, μια πραγματικά ευρωπαϊκή Ελλάδα, είμαστε μειοψηφία. Εσείς, φροντίσατε να μας καταστήσετε έτσι και το γνωρίζουμε. Δεν έχουμε πολιτική έκφραση, δεν είμαστε "αγανακτισμένοι", "συνδικαλισμένοι" και γενικώς πληρώνουμε φόρους, ανεχόμαστε τον κάθε αγράμματο κομματικό εγκάθετο που μας τον φορτώσατε στην πλάτη για να τον τρέφει το Δημόσιο με χρήματα δικά μας, ανεχόμαστε τον κάθε συνδικαλιστή να μας κλείνει το δρόμο, να μας κόβει το ρεύμα, να μας κλείνει το λιμάνι - πολλές φορές μαζί με εσάς - για να πάρει αυτός και η συντεχνία του κι άλλα επιδόματα κι άλλες παροχές κι άλλα προνόμια εις βάρος μας. Ανεχόμαστε τον κάθε ένα από εσάς να τρέφει τριγύρω του ορδές γραμματέων, συμβούλων, οδηγών, ασφάλειας, αυτοκινήτων, κτιρίων με δικά μας έξοδα. Ανεχόμαστε τα βουλευτικά προνόμια της ασυλίας, της εύκολης σύνταξης, των διοριζομένων συγγενών. Ανεχόμαστε τα ρουσφέτια σας, ορατά και μη, την εξουσία σας -ως κράτος - να μοιράζετε από άδειες ταξί μέχρι άδειες πρακτορείων προπό. Να ορίζετε πως και ποιος μπορεί και αν μπορεί να ανοίξει μια επιχείρηση. Γενικώς ανεχόμαστε.
Επειδή λοιπόν είμαστε μειοψηφία και ανεχόμαστε, από εμάς δεν έχετε να κερδίσετε κάτι σε πολιτικό όφελος.
Από την άλλη, μας κοροϊδεύετε για μια ακόμη φορά. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι αν πράγματι επιθυμούσατε μια άλλη Ελλάδα, θα είχατε προ πολλού είτε παράγει το ανάλογο έργο ή θα ήσασταν εκτός Κυβέρνησης. Τι ωφελεί η - για μια ακόμη φορά - αναγνώριση του λάθους και η δημόσια αυτομαστίγωση;
Αν πάλι πραγματικά έχετε τις στοχεύσεις που περιγράφετε, ουδείς σας εμποδίζει. Είπαμε, πείτε την αλήθεια και δείξτε έργο. Αύριο κιόλας:
Απολύστε έστω και έναν υπεράριθμο υπάλληλο, κι ας τον ξαναπροσλάβει ο διάδοχός σας.
Απολύστε έστω και έναν υπάλληλο που απεργεί παρανόμως ή απεργεί απειλώντας τη δημόσια υγεία ή στερεί τους πολίτες από στοιχειώδη αγαθά ή ελευθερίες και ας σας αντικαταστήσουν.
Κλείστε έστω και έναν οργανισμό που μας είναι άχρηστος ή δεν μας εξυπηρετεί, δόξα τω Θεω και στα τρία Υπουργεία οι Οργανισμοί που εποπτεύετε είναι υπέραρκετοί και δε θα πάθουμε και τίποτα αν κλείσει ένας, και ας τον ξανανοίξει ο επόμενος
Αναλάβετε έστω και για μια φορά την ευθύνη να λειτουργήσετε σύντομα και αποτελεσματικά εις όφελος του πολίτη και ας σας κατηγορήσουν γι' αυτό. Ας πληρώσει ένας διευθυντής, προϊστάμενος ή υπεύθυνος του Δημοσίου τα "σπασμένα" μιας κατάληψης ή μιας καταστροφής.
Απελευθερώστε πλήρως ένα επάγγελμα της αρμοδιότητάς σας και αφήστε να το ξανανοίξει κάποιος άλλος.
Προτείνετε τη διαγραφή έστω και ενός συναδέλφου σας στο κόμμα που να μεθοδεύει ή να υποσκάπτει την πορεία που περιγράφετε στο άρθρο σας και στη συνέχεια μην ανεχθείτε την πολιτική συνύπαρξη στον ίδιο χώρο με αυτόν.
Και τέλος, αν τα πράγματα είναι τόσο σοβαρά - που είναι σοβαρότερα - προτείνετε την ποινικοποίηση της υπέρβασης του ψηφισθέντος Προϋπολογισμού. Κάντε το αδίκημα απαράγραπτο και βαρύτατα κολάσιμο από τον Υπουργό μέχρι τον τελευταίο υπάλληλο.
Κατά τα λοιπά, χάνετε τα λόγια σας. Και το άρθρο θα παραμείνει ιστορικά καταγεγραμμένο ως Αρλούμπες Αυτοκριτικής Ανίκανων Πολιτικών...Γνωρίζουμε και ποιοι συσπειρώθηκαν γύρω από το "λεφτά υπάρχουν" και ποιοι υποστήριζαν την επιστροφή της Ολυμπιακής, του ΟΤΕ και του Λιμανιού στην αγκαλιά του κομματικού κράτους και ποιοι κώφευαν όταν η Ευρώπη βοούσε να ληφθούν μέτρα και εσείς ψηφίζατε άστοχα επιδόματα και παροχές. Ήσασταν κι εσείς εκεί. Και οι τρεις.

39 σχόλια

  1. Αυτλη τη γυφτογκόμενα ποιός τη γαμάει ρε σεις, και είναι από 24(!) ετών νομάρχης Πιερρίας και έκτοτε συνέχεια μεσ' στα πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μας χορτάσατε αέρα!!!!
    Να πάτε παραπέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν αυτή ειναι δημοκρατία τότε η κωλοτρυπίδα της αννούλας είναι αεροδρόμιο.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν το σκάφος βουλιάζεται, πρώτα φεύγουν τα ποντίκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κουράγιο αδέρφια !
    Σε λίγες μέρες ο Φλωρίδης θα φέρει το "νέο" στην πολιτική ζωή του τόπου..... χιχιχιχι

    [Στόχος των ΠΑΣΟΚων είναι να αποτελέσει ο Φλωρίδης τη μαύρη τρύπα γύρω απ' το ΠΑΣΟΚ που θα απορροφάει όποιον πάει να βγει απ' το μαντρί...
    Και όλα τ' άλλα, ότι οι Φλωρίδης, Παπαδόπουλος κ.λπ είναι εκτός ΠΑΣΟΚ είναι κουραφέξαλα:

    Μια φορά ΠΑΣΟΚ για πάντα ΠΑΣΟΚ λέει,
    ο δεσμός αίματος που τους συνδέει]....
    χαχαχαχα

    το DNA το σάπιο, της Κλεψιάς και της Αλητείας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριοι της Κυβέρνησης, μόνο οι άδειες των ταξί είναι κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβάζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται;
    Οι άδειες των Φαρμακείων είναι επίσης κρατικές και δεν θα πρέπει να μεταβιβαζονται/πωλούνται και να κληρονομούνται. Δεν θέλετε να απελευθερώσετε το φαρμακευτικό επάγγελμα ουσιαστικά (κατάργηση πλυθησμιακών και γεωγραφικών κρητηρίων) για λόγους πελατειακών... σχέσεων με τους φαρμακοποιούς, τουλάχιστον βάλτε... ένα τέλος στο παράνομο, χουντικό/φασιστικό και αντισυνταγματικό "δικαίωμα" των κλειστοεπαγγελματιών.... Φαρμακοποιών να μεταβιβάζουν/πωλούν και να κληρονομούν όπου θέλουν τις κρατικές άδειες των Φαρμακείων που οι ίδιοι έχουν λάβρι δωρεάν από το κράτος. Η κύρια ευθύνη βέβαια για την φεουδαρχική... και παράλογη συμπεριφορα και προνομιακή ! αντιμετώπιση των κλειστοεπαγγελματιών... Φαρμακοποιών ανήκει στον κ. Πρωθυπουργό και στον κ. Α. Λοβέρδο. Σε ποιά άλλη χώρα του δυτικού κόσμου υπάρχει το παράλογο δικαίωμα της κληρονομικής εργασίας με τη διαδικασία της κληρονομικής μεταβίβασης κρατικής άδειας για την άσκηση ενός επαγγέλματος και μάλιστα επιστημονικού; Εξαίρεση -με την καλή ένοια- αποτελεί για το Υπουργικό Συμβούλιο ο κύρος Γ. Ραγκούσης που ήρθε σε σύγκρουση με μία συντεχνία και σκοπεύει -παρά τις πελατειακές... αντιδράσεις των περισσότερων Βουλευτών σας- να απελευθερώσει πλήρως το επάγγελμα των ταξί όπως ορίζει το Σύνταγμα και η πρόσφατη άπόφαση -06/2010- της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για πλήρες άνοιγμα... ΟΛΩΝ των κλειστών... επαγγελμάτων, συμπεριλαμβανομένων και των Φαρμακοποιών που προστατεύονται ακόμα και σήμερα από το "κράτος δικαίου... της Δ.Ε.Θ. το 2011" του κυρίου! Γ. Παπανδρέου, με πλυθησμιακά/γεωγραφικά κρητήρια, παράνομες μεταβιβάσεις/αγοραπωλησίες κρατικών αδειών Φαρμακείων (όπως και οι ταξιτζήδες/φορτηγατζήδες) και "δικαίωμα" κληρονομικής μεταβίβασης των αδειών αυτών. Παλέψτε με τις ισχυρές συντεχνίες και τα αδικαολόγητα προνόμια και συμφέροντα κύριε Παπανδρέου, κύριε Βενιζέλο και κύριε Πάγκαλε και όχι με τους ανέργους στην Πλ. Συντάγματος, όπως είπε και ο κ. Η. Μόσιαλος. Κάντε αυτά που πρέπει και οι πολίτες θα αλλάξουν στάση. Τώρα όμως, η κοινωνία βράζει... στην ανεργία που προκαλούν τα κλειστά... επαγγέλματα. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΠΛΗΡΩΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ -ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΩΝ, ΤΑΞΙ, ΦΟΡΤΗΓΩΝ, ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΩΝ Κ.Α.- ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ... ΟΛΑ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. Το αυτονόητο ζητάει η κοινωνία, ίσα δικαιώματα και ίσες ευκαιρίες στην εργασία. Προσωπική και επαγγελματική ελευθερία για όλους θέλουμε, αυτός είναι ο ορισμός της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε πολιτικοι γιγαντες όλοι ειμαστε συντεχνιες.....
    Τι θα πρεπει να γινουμε ολοι κακοπληρωμενοι ανασφαλιστοι λαθρομεταναστες στον ιδιο μας τον τοπο;
    Φελοι προσπαθειτε να επιπλευσετε δια του κοινωνικου αυτοματισμου...
    Αλλα για την mega συντεχνια των τραπεζιτων καναλαρχων εφοπλιστων νταβατζηδων χρηματοδοτων σας ουτε λεξη...
    ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ πανω απ όλα!
    Αηδια!
    Απο τα γαμημένα παιδιά της λέσχης bildenberg
    τι περιμένετε.

    Δεν χρειάζεται να διαβάσει κανείς τι λένε αυτά τα τσογλάνια οι προδότες οι άνθρωποι που εξαθλίωσαν,εξευτέλισαν και κατέστρεψαν ενα λαό.

    Ότι και να λένε ειναι ψέυτες υποκριτές δόλιοι και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τη προδοσία τους αισθανόμενοι οτι έρχεται το τέλος τους και οχι μόνο πολιτικά.

    Το χυμένο μουνόπανο 'δεν έχει σάλιο στα ταμεία' σε συγχορδία με τα άλλα τσογλάνια του "τιτανικού" και "λεφτά υπάρχουν" ειναι οι πρωταίτιοι της καταστροφής.
    Μονο με τη κρεμάλα τη δική σας ρε αλήτες θα σωθεί αυτός ο τόπος.
    ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Υ.Γ.. ξεχάσατε τη συντεχνία των κομμάτων/βολευτών και ιδαιτέρως αυτή του πασοκ. τυχαίο ρε καριόληδες ?

    Και τωρα που κοιτανε να σωθουν παλι
    μας βριζουν ;;;;;
    Οι ανθρωποι ειναι μισέλληνες !

    Τα κούφια λόγια τους δεν αξίζουν ούτε το μελάνι με το οποίο γράφονται,
    δικαιολογούν τις προδοτικές πράξεις τους με το να σπέρνουν διχόνοιες.

    Περιμένω με λαχτάρα τη μέρα που θα τιμωρηθούν για αυτά που προκάλεσαν στον Ελληνικό λαό...ελπίζω να έρθει σύντομα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε κουτορνίθια , και οι τρεις είναι ανθρωππι του ΓΑΠ. Αυτός τους έβαλε για να εκτονωθεί η κατάσταση ...δεν βλέπετε πως καταλήγει μη επιστολή "... να βάλουν τα ξίφη στις θήκες ...να ψηφίσουν και μετά βλέπουμε ..."
    Ξυπνάτε ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θα μας φάνε οι τουρκόγυφτοι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ήθελα ο κύριος… Α. Λοβέρδος, ως καλός… και πιστός… υπάλληλος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, να μας ανακοινώσει ποιός είναι ο μισθός του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέχασες σύντροφε οτι έγινε με το ΣΠΑΘΙ της ('ΑΛΑ ΒΑΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑ) και συνέχισε στα 40 επίτροπος της ΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος είδε κράτος λιγοστό
    σ` όλη τη γη μοναδικό,
    εκατό να εξοδεύει
    και πενήντα να.....
    μαζεύει;

    Να τρέφει όλους τους αργούς,
    νά `χει επτά Πρωθυπουργούς,
    ταμείο δίχως χρήματα
    και δόξης τόσα μνήματα;

    Νά `χει κλητήρες για φρουρά
    και να σε κλέβουν φανερά,
    κι ενώ αυτοί σε κλέβουνε
    τον κλέφτη να γυρεύουνε;

    Όλα σ` αυτή τη γη μασκαρευτήκαν
    ονείρατα, ελπίδες και σκοποί,
    οι μούρες μας μουτσούνες εγινήκαν
    δεν ξέρομε τί λέγεται ντροπή.
    Σπαθί αντίληψη, μυαλό ξεφτέρι,
    κάτι μισόμαθε κι όλα τα ξέρει.

    Κι από προσπάππου κι από παππού
    συγχρόνως μπούφος και αλεπού.
    Θέλει ακόμα -κι αυτό είναι ωραίο-
    να παριστάνει τον ευρωπαίο.

    Στα δυό φορώντας τα πόδια που `χει
    στο `να λουστρίνι, στ` άλλο τσαρούχι.
    Σουλούπι, μπόϊ, μικρομεσαίο,
    ύφος του γόη, ψευτομοιραίο.
    Λίγο κατσούφης, λίγο γκρινιάρης,
    λίγο μαγκούφης, λίγο μουρντάρης.

    Και ψωμοτύρι και για καφέ
    το «δε βαρυέσαι» κι «ωχ αδερφέ».
    Ωσάν πολίτης, σκυφτός ραγιάς
    σαν πιάσει πόστο: δερβέναγάς.

    Δυστυχία σου, Ελλάς, με τα τέκνα που γεννάς!
    Ώ Ελλάς, ηρώων χώρα, τί γαϊδάρους βγάζεις τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία ..."

    ΕΛΕΟΣ!!! Η ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΗΤΑΝ - ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΩ ΚΟΣΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟ. ΑΛΛΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΔΕΝ ΚΟΥΝΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΑΚΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εξαιρετικά εύστοχος.
    Η σιωπηλή μειοψηφία καταγράφεται για την ώρα ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΥΝΑΜΗ.
    Ο εμπράγματος λόγος σου μπορεί να συσπειρώνει αλλά δυστυχώς μέχρι στιγμής δεν απειλεί.
    Δεν απειλεί τους "συντρόφους" που είχαν μάθει να πείθουν στημένα ακροατήρια.
    Σιγά -σιγά η εξουσία τους έφτιαξε επαγγελματίες.
    Και το "γαμώτο" δεν είναι οτι πλασσάρονται σαν "επαναστάτες" αλλά η σιωπή μας τους συντηρεί.........
    έτσι πεισματικά στους αβάσταχτους καιρούς που τους αφήσαμε να μας εγκλωβίσουν , η πολιτική τους καινοτυπία να μας θυμίζει τη ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΗΤΤΑ ....για τις μικρές ή τις μεγάλες ευθύνες μας στην ¨σοσιαλιστική" τους διαδρομή.
    "ΑΡΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. + τους έθαψε ακόμα και το δικό τους χέρι
    ο Ψυχάρης του βήματος της κάθε ΧΟΥΝΤΑΣ.
    ____________________________________
    Κυνική ομολογία ΠΑΣΟΚου Υπουργού:
    Το μνημόνιο εγκρίθηκε μέσα σε 3 ώρες... συντάχθηκε στο πόδι... δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε" !!.

    "Πρόκειται για διαπραγμάτευση άρπα κόλλα.
    Δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε και σε ανάλογη σύγχυση ήταν οι εμπειρογνώμονες της τρόικας,
    οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταμείου"...

    Κανείς από την κυβέρνηση δεν πιστεύει στην οικονομική πολιτική που ακολουθείται σύμφωνα τουλάχιστον με ρεπορτάζ του "Βήματος" που επικαλείται μαρτυρία υπουργού.

    "Ούτε ο Παπανδρέου, ούτε κανένας από εμάς πιστεύει στο Μνημόνιο" λέει ο υπουργός ανώνυμα σύμφωνα με το "Βήμα".

    "Θα θυμίσω ότι το Μεσοπρόθεσμο ήρθε προς συζήτηση στο υπουργικό συμβούλιο πέμπτο στη σειρά μετά το νομοσχέδιο για τα ζώα συντροφιάς.
    Ολόκληρη η κυβέρνηση βρίσκεται σε άρνηση", αναφέρει στην εφημερίδα.

    Υψηλόβαθμο κυβερνητικό στέλεχος αναφέρει σύμφωνα με το "Βήμα" ότι "το Μνημόνιο συντάχθηκε στο πόδι από εμάς και την τρόικα".

    "Πρόκειται για διαπραγμάτευση άρπα κόλλα.
    Δεν είχαμε ιδέα τι γράφαμε και σε ανάλογη σύγχυση ήταν οι εμπειρογνώμονες της τρόικας,
    οι οποίοι εργάζονταν υπό την ασφυκτική πίεση της Επιτροπής και του Ταμείου", προσθέτει
    και λέει στο "Βήμα"
    ότι είχε στη διάθεσή του λιγότερες από
    τρεις ώρες για να το διαβάσει,
    να κατανοήσει να αξιολογήσει και να εγκρίνει το τμήμα της συμφωνίας.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα το Μνημόνιο ήταν συρραφή των αντίστοιχων που δόθηκαν σε Ουγγαρία και Τουρκία ενώ μόνο τα δύο πρώτα κεφάλαια ήταν αμμιγώς "ελληνικά".

    Το ρεπορτάζ αναφέρει επίσης ότι κυβερνητικό στέλεχος αναφέρει ότι "ο Γιώργος γνώριζε τα πάντα" και ότι "από τον Φεβρουάριο του 2009, οκτώ μήνες πριν τις εκλογές, γνωρίζαμε ότι ή Ελλάδα είναι τεχνικά πτωχευμένη"....


    ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ....... θα πάτε οικογενειακά ΑΛΗΤΕΣ-ΔΟΣΙΣΛΟΓΟΙ
    -ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΜΕ ΤΡΟΙΚΕΣ ΚΑΙ "ΤΡΟΙΚΕΣ" ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Los tres vigilantes Troika!
    Les trois vigiles Troïka!
    I tre vigilantes della troika!
    The three vigilantes Troika!
    Të tre vullnetarët e Trojkës!
    Die drei Bürgerwehr Troika!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΑΝΝΟΥΛΑ

    ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟ Τ.Ε.Ε ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ

    Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΑΠΟ ΠΙΣΩ

    Ο ΡΑΓΚΟΥΣΗΣ ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Οι τρεις εμβριθεις παπαρολογοι,
    με τους εκατονταδες συμβουλους,
    θα επρεπε να δικαστουν για εσχατη μαλ ακια...

    Τρια γουρουνια θρεμμενα με πακετα delors,
    συνιστουν διαιτα στους υπολοιπους...

    Η τριαδα της αποτυχιας βγαζει και μανιφεστα του κω.λου..

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΙΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΓΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ.
    ΑΜ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΓΑ.ΜΗ.ΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΓΑ.ΜΗ.ΣΑ.ΤΕ !!

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝ ΟΧΙ ΩΡΕΣ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΣΑΣ !

    ΟΥΣΤ ΠΟΥ ΜΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
    Ε.. ΛΑΜΟΓΙΑ !!
    ΜΑΥΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ !
    ΣΑΝ ΤΑΦΟΥ +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ελεγα οτι τα έχω δει όλα αλλα αυτά τα τομάρια με εξέπληξαν πάλι.
    Αθεράπευτα προδότες.
    Τελικά μόνο η κρεμάλα μπορει να αποδώσει
    δικαιοσυνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στις επόμενες βουλευτικές εκλογές ΜΗΝ ψηφίσετε κανένα πολιτικό κόμμα, το οποίο δεν έχει τυπώσει έντυπο, με προγραμματικές δεσμεύσεις.
    Τέλος στα μισόλογα και τις αόριστες απαντήσεις που δίδονται σε κάποιες συνεντεύξεις και debate προεκλογικά(εκεί που οι ερωτήσεις και η πίεση που μπορεί να ασκήσει ο δημοσιογράφος είναι προκαθορισμένες και τέλος πάντων χάρη σας κάνω που δίνω σε εσάς την συνέντευξη και όχι στο ανταγωνιστικό σας κανάλι).
    Περιθώρια ελαφριάς παρέκκλισης θα υπάρχει, για αστάθμητους παράγοντες, ( δεν είμαστε και μονόχνοτοι ) πάντα αιτιολογημένα, αλλά η κατάπτυστη κοροϊδία θα είναι αιτία πτώσης της κυβέρνησης.
    Απαιτήστε νομοθετικό πλαίσιο, μέσα στο οποίο θα κινούνται τα πολιτικά πρόσωπα και μην περιμένετε από αυτούς να το θέτουν…
    Η δημοκρατία φτιάχνεται από κάτω προς τα πάνω και όχι αντίθετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. __________________________________________
    Για όσους δεν το πρόσεξαν:

    Σήμερα κάποιος έγραψε και ένα άρθρο που υπογράφει ο ΓΑΠ.........

    Δημοσιεύθηκε στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ αλλά το ότι όλοι ασχολούνται με όσα είπε η τρόικα του ΠΑΣΟΚ, δείχνει την απαξίωση του κόσμου προς το πρόσωπο του Πρωθυπουργού.

    Τα όσα βέβαια του έγραψαν στο άρθρο, 3
    ότι δηλ. το ΠΑΣΟΚ εκτός από Μαρούδα, Μένιο, Λαλιώτη, Μαντέλη και Άκη, έφερε και ελευθερία λόγου, ισότητα και δικαιοσύνη, δεν αντέχουν σε σχολιασμό αλλά παρατίθενται για γέλιο]

    του GAP.....
    σε όποιον μπορεί να αντέχει στις Υπερμαλακίες...... του ΠΙΑ !!! ....________________________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Tώρα έρχεται, περίμενε.Πολύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτή η σούρδα που έδωσε παράταση στον παπανδρέου στην αναμέτρηση του με τον νομοθέτη της απαλλαγής από το κακούργημα των απατεώνων πολιτικάντηδων βολεμένων , ε αυτή θέλει να διαχειριστεί την συνέχεια ενός λεηλατημένου κράτους από τους βολευτάκιδες τους ξεβράκωτους που πλούτισαν λεηλατώντας τα ταμεία του κράτους, η υπουργός της παιδείας και του ξύλου του απελέκητου η σούρδα που ξεπροβόδησε τον μηχανικό για την νυχτερηνή βάρδια την άνοιξη του 83 στον Άγιο Δημήτριο και μετά στα σκοτεινά της πλατείας ………. Ε ΟΧΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΤΟΥ . ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ρε καθυστερημένε που κάθε τόσο άρρωστε λες να γυρίσει ο πρώην πρωθυπουργος και υπουργός Πολιτισμού, ρε ηλίθιε σου το έχω ξαναπεί πεστου ότι φορτώθηκε πάλι το υπουργείο γιατί έκαναν φτερά επί ημερών του 2,4 δις βλαμμένε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. don't get mad,get even.
    ΤΣΙΠΡΑΣ-ΠΑΠΑΡΗΓΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΤΡΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΠΑΛΛΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΝ ΔΕΝ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ..ΧΟΛΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ..ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ..ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΤΩΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ.. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΜΑΣ Η ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΤΕΛΑ ΣΚΛΑΒΟΙ ΜΙΑΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ 2000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ..(ΣΤΗΝ ΓΑΛΑΖΙΑ-ΠΡΑΣΙΝΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥΣ..ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΤΟΥΑΝ ΣΑΜΑΡΙΣΚΟΣ)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Με τι προσόντα ρε τούβλα ;
    Θέλετε να καταστρέψετε και άλλο τη χώρα ;
    αφου..Tη διαλύσατε.


    Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Ετσι και οι τρείς κύριοι της φωτογραφίας την έχουν δει διάδοχοι του ΓΑΠ. Μισός ψυχίατρος δεν υπάρχει στο ΠΑΣΟΚ να τους εξετάσει; Κάναμε εμμετό.

    Για να αποκαλέσεις κάποιο άπατρι, προδότη κλπ δεν θέλει ιδιαίτερες γνώσεις. Τα έργα του καθενός δείχνουν το....
    ποιόν του. Οι τρείς κάποτες της φωτογραφίας δοκιμάστηκαν και απέτυχαν. Επειδή δεν έχουν αίσθηση του μέτρου θέλουν να είναι στη λιστα των δελφίνων της επόμενης μέρας.

    Θα πω κάτι που δεν βλέπουν οι τρείς τους αλλά θα το δούν.

    Το ΠΑΣΟΚ έχει τελειώσει σαν κόμμα. Ποτέ δεν πρόκειται να ξανακυβερνήσει. Είναι όλοι τους τελειωμένοι.

    Το «Γνωθι Σαυτόν» θέλει πολυ συζήτηση αλλα το «κοίτα προς τα πίσω να δείς ότι επι δύο και βάλε χρόνια, πλην απο στημένες συνεντεύξεις και θεατρικά δρώμενα, είσαι ανίκανος να παορυσιάσεις έργο» είναι εύκολο να το δείς.

    O Θεός να μας σώσει στο τέλος από αυτά, τα όρνεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Η συντεχνία των ανέργων και
    η συντεχνία των 600 ευρώ
    δημιουργεί τα προβλήματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Άννα-Παναγόπουλος γεσε- χέσε
    όταν στην Κοζάνη έτριβαν πιπέρι σαν ΠΑΣΟΚοι καλογέροι... (φώτο)

    Η φώτο είναι απ' το Facebook της Αννούλας όταν έτριβε τι πιπέρι με τον Παναγόπουλο και διαφήμιζε τη γνωριμία της για τα ψηφαλάκια και όχι όπως σήμερα που τον αποκύρηξε:


    Πώς το τρίβουν το πιπέρι ( Ήπειρος )

    Στίχοι: Παραδοσιακό
    Μουσική: Παραδοσιακό

    Πώς το τρί- βλάχα μου καλή,
    πώς το τρίβουν το πιπέρι;
    Πώς το τρίβουν το πιπέρι
    του διαβόλου οι καλογέροι;

    Με το γό- βλάχα μου μωρή,
    με το γόνατο το τρίβουν.
    Με το γόνατο το τρίβουν
    και το ψιλοκοπανίζουν.

    Άιντε για σκωθείτε παλικάρια
    με σπαθιά και με χαντζάρια.

    Με την μύ- βλάχα μου μωρή,
    με την μύτη τους το τρίβουν.
    Με την μύτη τους το τρίβουν
    και το ψιλοκοπανίζουν.

    Άιντε για σκωθείτε παλικάρια
    με σπαθιά και με χαντζάρια.

    Με την γλώ- βλάχα μου μωρή,
    με την γλώσσα τους το τρίβουν.
    Με την γλώσσα τους το τρίβουν
    και το ψιλοκοπανίζουν.

    Άιντε για σκωθείτε παλικάρια
    με σπαθιά και με χαντζάρια.

    Με τον κώ- βλάχα μου καλή,
    με τον κώλο τους το τρίβουν.
    Με τον κώλο τους το τρίβουν
    και το ψιλοκοπανίζουν.

    Άιντε για σκωθείτε παλικάρια
    με σπαθιά και με χαντζάρια.

    Με τον πού- βλάχα μου καλή,
    με τον πούτσ@ τους το τρίβουν.
    Με τον πούτσο τους το τρίβουν
    και το ψιλοκοπανίζουν.

    Άιντε για σκωθείτε παλικάρια
    με σπαθιά και με χαντζάρια.

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΜΑΛΑΚΑ
    ΝΕΚΡΟΧΟΥΝΤΙΚΟ 10.26

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ Ε ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΑΛΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ (ΚΑΙ ΑΟΥΤΟΣ ΑΛΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ 0ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΑΙΤΕΙΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΗ ΠΑΤΟ.ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΙΑ ΠΟΤ--ΣΑ ΣΤΟΝ Κ--ΛΟ ΚΙΑ ΕΝΑ ΜΑΝΙΚΙ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ.ΕΝΟΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑ-ΝΛΗ (ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΛΕΞΗ)ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΙ ΕΚΑΝΕ? ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΑΝ.ΔΗΛΑΔΗ Ο ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΤΙ ΕΚΑΝΕ,Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ,Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ,ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΚΟΙΤΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ.ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΝΕΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΕ ΗΛΙΚΙΑ ΕΣ 40 ΕΤΩΝ,ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΤΕΤΡΑΕΤΙΕΣ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση