GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι εσωτερικές κόντρες στον ΣΥΡΙΖΑ...

Πλειοδοτώντας σε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας ανέβασε στα άκρα τους τόνους της πο...

Πλειοδοτώντας σε βαρείς χαρακτηρισμούς κατά της κυβέρνησης, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλ. Τσίπρας ανέβασε στα άκρα τους τόνους της πολιτικής αντιπαράθεσης και έκανε κατά μέτωπον επίθεση προσωπικά στον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου, τον οποίο αποκάλεσε «ντίλερ στο πλιάτσικο που γίνεται αυτή τη στιγμή στη δημόσια περιουσία». Ωστόσο, την ίδια ώρα που επιχειρεί με κάθε τρόπο να προσδώσει ηγεμονικό ρόλο στον αντιπολιτευτικό λόγο του, προκαλώντας και θόρυβο με εκφράσεις «ακραίες», βρίσκεται αντιμέτωπος με την εσωκομματική κριτική.
Απέναντι στην ηγεσία της Κουμουνδούρου, που έχει χαράξει τον δρόμο της συγκρότησης αντιμνημονιακού μετώπου με προτάσεις διεξόδου από την κρίση οι οποίες...
 κινούνται εντός του πλαισίου της ΕΕ, το Αριστερό Ρεύμα του ΣΥΝ με επικεφαλής τον κ. Π. Λαφαζάνη εμφανίστηκε να διεκδικεί αλλαγή γραμμής περισσότερο απαιτητικά από άλλες φορές.
Αυτό ήταν εμφανές στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ το περασμένο Σαββατοκύριακο, όπου το Αριστερό Ρεύμα παρουσίασε κείμενο συμβολής, προτείνοντας ως άξονα για την πολιτική συμμαχιών του ΣΥΡΙΖΑ και για τον απεγκλωβισμό της Ελλάδας τη στάση πληρωμών προς τους δανειστές και την έξοδο από το ευρώ με στόχο «μια νέα προοδευτική πορεία με σοσιαλιστική προοπτική».
Στα χαρακώματα
Η μάχη χαρακωμάτων στην Κουμουνδούρου είναι συνεχής το τελευταίο διάστημα. Αλλοι εκτιμούν ότι αυτή η πολυφωνία , αν και δημιουργεί θολή εικόνα, διευκολύνει στην πολυσυλλεκτική προσέλκυση κόσμου. Ομως η αντίθεση μεταξύ της ηγεσίας και του Αριστερού Ρεύματος ως προς την πολιτική γραμμή έχει κάνει πολλούς να αναρωτιούνται αν ο κ. Λαφαζάνης φτάσει ως και την αποχώρηση...
Ωστόσο, αν και το «αντιευρωπαϊκό» νήμα ενώνει τις απόψεις του Ρεύματος με τις δυνάμεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του Μετώπου Αλληλεγγύης και Ανατροπής, ο κ. Λαφαζάνης συνηθίζει να λέει ότι τη μάχη τη δίνει εντός του ΣΥΝ για μετατόπιση των θέσεων της πλειοψηφίας, μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες και ζυμώσεις, ώστε να επέλθουν ανακατατάξεις στις οποίες, όπως πιστεύει, συνηγορούν και οι εξελίξεις στον χώρο της οικονομίας.
Πυρήνας συνασπισμού εξουσίας
Πάντως, ο κ. Τσίπρας επιμένει να δίνει προτεραιότητα στο ότι η κόκκινη γραμμή της περιόδου είναι να φύγει η κυβέρνηση και να σχηματισθεί ένας νέος συνασπισμός εξουσίας των αντιμνημονιακών και αντινεοφιλελεύθερων δυνάμεων με πυρήνα τις δυνάμεις της Αριστεράς που με βασικό εργαλείο και στόχο την πραγματική δημοκρατία θα ανατρέψει τον δικομματισμό, θα οδηγήσει την πολιτική και κοινωνική ζωή σε διέξοδο με βάση τις κοινωνικές ανάγκες, θα επηρεάσει θετικά τις εξελίξεις στην Ευρώπη και στη Μεσόγειο. Στην προοπτική συγκρότησης συνασπισμού εξουσίας, η πρόταση της ηγεσίας του ΣΥΝ και του ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται στις εντός και εκτός βουλής δυνάμεις της Αριστεράς, στους Οικολόγους - Πράσινους και στις δυνάμεις που απεγκλωβίστηκαν και απεγκλωβίζονται από το ΠαΣοΚ.
Παράλληλα, ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ και πρόεδρος του ΣΥΝ οξύνει την αντιπολιτευτική ρητορική του απέναντι στην κυβέρνηση, και έχοντας κατά νου και τα δημοσκοπικά ποσοστά, θέλει να ενισχύσει την ελκτική δύναμή του προς τη δεξαμενή των δυσαρεστημένων του ΠαΣοΚ αλλά και να καλύψει τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ.
Δεν είναι άσχετη η επίθεση στον Πρωθυπουργό τόσο από το βήμα του Φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΝ όσο και τη Δευτέρα σε συνέντευξή του στη ΝΕΤ, όπου οι χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε έκαναν αίσθηση - ορισμένοι μίλησαν για πρωτοφανείς διατυπώσεις, και ο ίδιος ο κ. Τσίπρας όταν μιλούσε για «ντίλερ» έλεγε στη ΝΕΤ ότι δεν θα το «παίξουν» τα άλλα ΜΜΕ.
Συνέδεσε τις επαφές του κ. Παπανδρέου με γερμανούς βιομηχάνους και με τον εμίρη του Κατάρ με την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας, σημειώνοντας: «Εχει καταντήσει πια να είναι απλά διαμεσολαβητής ανάμεσα στους ξένους επενδυτές και στην εγχώρια διαπλοκή».
Σκληρές εκφράσεις
Μάλιστα, χωρίς να φείδεται σε σκληρές διατυπώσεις και εξηγώντας στη ΝΕΤ γιατί η κυβέρνηση δεν προχωρά σε εκλογές, σημείωσε ότι ο κ. Παπανδρέου «δεν φεύγει γιατί το συμβόλαιό του λήγει το 2013». Και συμπλήρωσε: «Είναι συμβόλαιο αυτό που έχει υπογράψει. Είτε δεν θέλει ο ίδιος να φύγει είτε δεν τον αφήνουν να φύγει. Είναι συμβόλαιο οικονομικής εκτέλεσης της ελληνικής κοινωνίας...».
Ηταν η ίδια άποψη που είχε εκφράσει την Κυριακή (2/10) στο Φεστιβάλ της Νεολαίας του ΣΥΝ, σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου εδώ και δύο χρόνια «με απίστευτο επαγγελματισμό και κυνισμό εκτελεί ένα προσυμφωνημένο συμβόλαιο θανάτου της ελληνικής κοινωνίας», «ένα συμβόλαιο οικονομικής και κοινωνικής διάλυσης και εκποίησης του δημόσιου πλούτου».
Πηγή: http://www.tovima.gr/

33 σχόλια

  1. και λιγα λεει.
    το πασοκ ειναι τα επιθετικα,αγραμματα,κονομημενα βορεια προαστεια που θελουν να διατηρησουν τα κλεμμενα φραγκα τους ως τοπαρχες των γαλλογερμανων φραγκατων.
    αν αυτα τα τσογλανια επικρατησουν,η ζωη των υπολοιπων θα γινει κολαση.
    μην ξεχασετε να ξαναψηφισετε την τσογλαναρια νδ-πασοκ,δουλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οργισμένη διάψευση από το Μαξίμου για τις φήμες περί βαριάς κατάθλιψης
    – Aπώλειας επαφής του πρωθυπουργού για 30 ώρες.
    ------------------------------------

    Οι άθλιες φήμες που κυκλοφόρησαν όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά όπως ενημερωθήκαμε και στην Ευρώπη από αυτούς που θέλουν πτώχευση της Ελλάδας, διαψεύσθηκαν με δυναμικό τρόπο από το Μαξίμου: “Είναι για τα σκουπίδια”, ήταν η έκφραση.

    Σύμφωνα λοιπόν με τις αθλιότητες, ο πρωθυπουργός εμφανιζόταν να είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη για πάνω από ένα εικοσιτετράωρο, έχοντας μάλιστα παντελή απώλεια επαφής με το περιβάλλον για μεγάλα διαστήματα!

    Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, χρειάστηκαν οι απελπισμένες προσπάθειες του στενού οικογενειακού περιβάλλοντος για να συνέλθει.

    Σε e-mail τύπου “τορναδόρου” που κυκλοφόρησε μάλιστα, τα επιχειρήματα που χρησιμοποιήθηκαν ήταν του τύπου “Σύνελθε, θα μας καταστρέψεις αν καταρρεύσεις τώρα”.

    Στο εξωτερικό, τα ίδια χαλκεία τον εμφάνιζαν ως “βαρύτατα κουρασμένο”, χαρακτηρισμός που μας κάνει να πιστεύουμε ότι εκπορεύετο από καραμανλικά κέντρα, ως αντεκδίκηση.

    Στο “Ολυμπία” πάντως, η πληροφορία ήλθε από Παπανδρεϊκό παραδοσιακό Πασόκο με την προφανή σκοπιμότητα να “τσιμπήσουμε” και να το δημοσιεύσουμε ως είδηση την ίδια στιγμή που ο πρωθυπουργός βρισκόταν στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος !
    Θα μας είχαν δέσει δηλαδή σε δευτερόλεπτα !

    Ευτυχώς καταλάβαμε την παγίδα και δεν αναμεταδώσαμε ως είδηση αυτό το εξόφθαλμο ψέμμα. Αν είναι δυνατόν, ο πρωθυπουργός της χώρας να μην έχει επαφή με το περιβάλλον !

    Μπορεί να διαφωνούμε με την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, να αντιπολιτευόμαστε σκληρά τον πρωθυπουργό, αλλά ουδέποτε θα ισχυριζόμασταν ότι ο δημοκρατικά εκλεγμένος ηγέτης πασχει από έλλειψη επαφής με το περιβάλλον.

    Άλλωστε είναι ο μόνος ηγέτης των τελευταίων ετών που ασχολείται με περιβαλλοντικά σπορ, όπως η κωπηλασία, η ποδηλασία και η πράσινη ανάπτυξη. Συνεχής επαφή με το περιβάλλον δηλαδή.

    Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Οκτωβρίου 5, 2011
    Γράφει η Τρολυμπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ____________________________________
    Θεοδωράκης-Πρωταγωνιστές:
    Αν ζούσε ο Γκέμπελς και έβλεπε την εκπομπή, πιστεύω θα είχε δακρύσει !!


    Η προ-χθεσινή εκπομπή του Θεοδωράκη "Πρωταγωνιστές", ήταν απόλαυση προπαγάνδας.

    Με μοντάζ αλα videoclip, με σκόρπιες ατάκες των συνεντευξιαζόμενων και γρήγορη εναλλαγή για να εντυπώνονται μάλλον στο ασυνείδητο πιο εύκολα, κατέληξε στο μέγιστο συμπέρασμα στα τελευταία 5λεπτά της εκπομπής ότι η καλύτερη λύση για τη χώρα είναι η συγκυβέρνηση, με τουλάχιστον 3 υπουργούς του Πασόκ, και οτι αυτό θέλει το 50% των Ελλήνων !!

    Αυτή ήταν η τελευταία ατάκα του στην εκπομπή και αμέσως μετα καλυνήχτησε και έπεσαν τίτλοι τέλους!!

    Πιστεύω ότι αξίζει μια αναφορά γιατί αν ζούσε ο Γκέμπελς και
    το έβλεπε, πιστεύω θα είχε
    δακρύσει !!______________________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΟΥΔΟΥΛΟΙ και ΠΑΣΟΚΟΜΑΛΑΚΕΣ=ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μπραβο στο Τσίπρα!!! Μόνο 2 απο τους 300 λένε τα πράγματα με το όνομά τους Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ.
    ΤΟΥς ΑΞΙΖΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3.39 ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΥΘΥΝΟ ΠΑΙΔΑΡΕΛΙ. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΑΚΩΝΕΣ ΣΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΕΚΤΟΣ ΝΥΜΦΩΝΟΣ, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΘΑ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΕΒΡΙΣΚΕ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΚΑΠΟΤΕ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΛΑΒΟΥΝ ΟΛΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΑΝΕΡΓΕΙΑ, ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 3:55
    ψηφισε τσιπρα λοιπον,να αποτυχει,να δικαιωθεις,να καταλαβει η γειτονια ποσο μαγκας πασοκολαμογιος εισαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3:39
    συμφωνω.τσιπρας,καμμενος,λαφαζανης λενε παντα κατι ουσιαστικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 4:03:00 μ.μ.
    και η παπαρηγα και οι αλλοι αριστεροι
    ξερουνε τι λενε,και ξερουνε πιο πολλα αποσα λενε.Φοβουνται ομως τη βαρβαροτητα των πλουσιων και την απαθεια/αγνοια/βλακεια των θυματων,που εχουν μεγαλωσει βλεποντας μεγκα-σκαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. διαβαζοντας τα σχολια διαπιστωνω οτι οι φτωχοι ξερουν πολυ περισσοτερα αποτι αρμοζει στην κοινωνικη τους θεση.Να γιατι χρειαζοταν οι μεταρρυθμισεις γιαννακου-διαμαντοπουλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ο τσιπρας και ο καμμενος κανουν,οσο μπορουν,τη δουλεια που θαπρεπε να κανουν οι δημοσιογραφοι στα τσοντοκαναλα της εξουσιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 4:23:00 μ.μ.
    συμφωνω,και συμπεριλαμβανω τους δηθεν προοδευτικους θεοδωρακη,κουλογλου,βαρουφακη...
    σε ολα τα κρισιμα πηγαν με τους ματσωμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τσιπρα πες ονοματα.
    πες για τους τραπεζιτες που εβγαλαν δις απο τις αγορασμενες αλλαγες στην τραπεζικη νομοθεσια,και οδηγησαν στη χρεωκοπια μεσω του υπερδανεισμου.
    πες για τα δις των εργολαβων στους ολυμπιακους.
    πες για τα δις κοινοτικα φραγκα και ποιοι κονομισαριοι τα φαγανε.
    πες για τις εγγυησεις που δινει το δημοσιο σε δανεια επιχειρησεων,και καταληγει ο λαος να πληρωνει τους μπαταχτσηδες.
    ΣΥΧΝΑ,ΕΠΙΜΟΝΑ,ΣΤΑΘΕΡΑ,ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΨΗΦΙΟ Ο ΣΥΡΙΖΑ

    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. η λασπη ειναι το προσχημα.το βαθυτερο προβλημα,οπως και το 2009,ειναι οτι πολλοι πασοκοι ειναι δεμενοι συναισθηματικα με το πασοκ,γιατι ακομα και σημερα αισθανονται οτι ανηκουν στο κομμα των νικητων,και δεν ειναι κοροιδα αριστεροι μια ζωη υπο.Θα χρειαστει πολλη και διαρκης φτωχεια για να καταλαβουν ποσο τους εχουν προδωσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΔΙΨΗΦΙΟ ΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΑ ΩΡΑ..
    ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΘΗΚΕ ΚΑΛΑ.
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΝΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ 45% ΤΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ.οπως ειπε και ο προηγουμενος,το προβλημα ειναι η δειλια των πασοκων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. οποιος ξαναψηφισει πασοκ ειναι αξιος της μοιρας του,η ειναι λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ακριβώς 4.57 !
    Και τώρα δεν είναι το φτιαχτό διψήφιο που δίνανε στον ΣΥΡΙΖΑ οι δημοσκοπικές το 2008 που δεν πατούσε πουθενά,επειδή θέλανε αφενός να κάψουνε το εγχείρημα και αφετέρου να ελέγξουνε γρήγορα τον Γιωργάκη και την ομάδα του που τότε έλεγαν και καμιά αλήθεια.
    Τώρα είναι διψήφιο ποσοστό στηριγμένο σε γερές κοινωνικές βάσεις.
    Γι αυτό και το φοβούνται.
    Γι αυτό και δεν το εμφανίζουν τώρα οι δημοσκοπήσεις.
    Νομίζουνε ότι προσφέρουνε έτσι υπηρεσίες στον τελειωμένο δικομματισμό που με το ζόρι θα φτάσει συνολικά το 45%.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολύ μεγάλες δυνατότητες γιατί από τη μια μπορεί να γίνει χώρος υποδοχής και έκφρασης των απογοητευμένων και ξεγελασμένων Πασόκων,και από την άλλη να συσπειρώσει δυνάμεις πιο αριστερές που βάζουν αντιΕΕ
    αιτήματα.
    Μόνο το ένα ή μόνο το άλλο δεν μπορεί να περπατήσει γιατί θα περιχαρακωθεί και θα γίνει είτε μια παραλλαγή του Κουβέλη είτε ένα αριστερίστικο γρουπούσκουλο.
    Μαζί όμως μπορούν να πιάσουν ακόμα
    και το 20% σε λίγο καιρό και να ανοίξουν το δρόμο για σημαντικές αλλαγές στη χώρα μας.
    Και κανείς δεν θα πάρει την απόφαση να χαραμίσει αυτή την προοπτική,πόσο μάλλον ο Λαφαζάνης.
    Να μη σου πω ότι ακόμα και ο Αλαβάνος κάποια στιγμή θα γυρίσει στο φυσικό του χώρο.
    Η προσωπική κόντρα του Αλαβάνου με τον Τσίπρα δεν αφορά εξάλλου το λαό που υποφέρει.
    Όρεξη να έχουμε,και θα τρίβουμε τα μάτια μας σε λίγο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. διαβαζοντας τα σχολια διαπιστωνω οτι οι φτωχοι ξερουν πολυ περισσοτερα αποτι αρμοζει στην κοινωνικη τους θεση.Να γιατι χρειαζοταν οι μεταρρυθμισεις γιαννακου-διαμαντοπουλου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 3:55 πρωθυπουργός μπορεί να μήν βγεί ο Τσίπρας αλλά δεύτερο κόμμα σίγουρα όσο για το ΠΑΣΟΚ σου περαστικά στην 4η, 5η, 6η θέση με ποσοστά κάτω του 10% δέν υπάρχει περίπτωση πλέον κανένας αριστερός να το ξαναψηφίσει ούτε κατα φαντασία.
    Να δούμε πού θα βρείτε τώρα ψηφοφόρους τραβάτε να τους ζητήστε απο την δεξιά άν έχετε τα κότσια και το καθυστερημένο σας καραδεξιός του κερατά είναι που κοροιδεύει τόσο χυδαία τον κόσμο με τον σοσιαλισμό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. η δειλια του πασοκου φαινεται στις δικαιολογιες του:ας τα βρουν μεταξυ τους οι αριστεροι πρωτα...
    ΠΟΤΕ δεν θα τα βρουν μεταξυ τους οσο εχουν μονοψηφια ποσοστα,γιατι δεν παιζεται τιποτα σημαντικο.ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΥΣ με την ψηφο σου να κυβερνησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. τρομοκρατηθηκαν οι υπαλληλοι του μεγκα-σκαι επειδη μπορει ο τσιπρας να παιρνει διψηφιο στις δημοσκοπησεις.σκεψου τι θα παθουν αν η αριστερα παρει 30%...θα καθαρισει ο τοπος απο τα υπεροπτικα λαμογια που τρομοκρατουν τους φτωχους με την ανεργια και τη φτωχεια....
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΣΘΕΝΟΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Λέτε το ΠΑΣΟΚ να επαναφέρει ΚΑΙ
    το χαράτσι "αργομουνιάάτικο" ?

    ___________________________
    Τι ήταν το αργομουνιάτικο ?

    - Κατά τον 16ο αιώνα, στην νήσο Χίο, η οθωμανική αρχή δεν άφηνε ευκαιρία που θα της απέφερε έσοδα από φόρους να πάει χαμένη.
    Όπως δηλαδή κάνει τώρα το ΠΑΣΟΚ κακή ώρα...
    Γιατί λοιπόν να εξαιρεθούν
    οι χήρες ;

    Όσες λοιπόν είχαν χάσει τον άνδρα τους νέες,αν στη συνέχεια δεν ξαναπαντρεύονταν για να κάνουν παιδιά - αν δεν μετείχαν δηλαδή στην τεκνοποιία της κοινότητας - τιμωρούνταν με
    την υποχρεωτική....
    καταβολή ειδικού φόρου για την αποχή, που ονομάζονταν από τους ντόπιους αργομουνιάτικο.




    ΣΤΟΝ ερμαφρόδιτο ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΩΛΟΥ
    Αντώνη-Μάριο ΠαπαΡιώτη
    πρεπει να επιβληθει Α Μ Ε Σ Α

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

    Φάτο και παράτα μας. Οι μετανάστες σε μαράνανε χαζούλιακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ

    το έκανε η Iva Daleva

    Δε μας χέζεις ρε Νταλάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση