GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εστάλη φάκελος με σφαίρες για τους «προδότες» στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ...

Φάκελος με σφαίρες και απειλητικό μήνυμα κατά στελεχών του ΠαΣοΚ στάλθηκε προ τριών ημερών στα γραφεία του κινήματος στην οδό Ιπποκράτους! ...

Φάκελος με σφαίρες και απειλητικό μήνυμα κατά στελεχών του ΠαΣοΚ στάλθηκε προ τριών ημερών στα γραφεία του κινήματος στην οδό Ιπποκράτους! Η αποστολή του φακέλου προκάλεσε αναστάτωση στην ΕΛΑΣ και κυρίως στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αλλά και στην Κρατική Ασφάλεια που έχει αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης. Ηδη έχουν ζητηθεί να...
 υπάρξουν έκτακτα μέτρα ασφαλείας στα γραφεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες του «Βήματος» ο φάκελος στάλθηκε το μεσημέρι της Τρίτης . Περιείχε τρεις σφαίρες των 9 μμ και σημείωμα με αναφορά σε «άλλες σφαίρες που προορίζονται για τους "προδότες" του ΠαΣοΚ», όπως χαρακτηριστικά μνημονευόταν. Ο φάκελος είχε σταλεί με ταχυδρομική εταιρεία, χωρίς να υπάρχει καμία αναφορά για τον αποστολέα του.
Στελέχη του ΠαΣοΚ ενημέρωσαν την ηγεσία της ΕΛΑΣ και αστυνομικοί παρέλαβαν τον φάκελο, το σημείωμα και τις σφαίρες για περαιτέρω αναλύσεις. Απ' όλους ζητήθηκε να τηρηθεί απόλυτη μυστικότητα για την αποστολή του φακέλου και τη σχετική έρευνα.
Σημειώνεται ότι τέτοιου είδους φάκελοι με σφαίρες είχαν σταλεί προ αρκετών μηνών σε γραφεία δικαστικών λειτουργών. Ωστόσο όπως τόνισαν ανώτατα στελέχη της ΕΛΑΣ ο φάκελος που στάλθηκε στο ΠαΣοΚ είχε σημαντικές διαφορές στη συσκευασία, στο σημείωμα και στις αναφορές από αυτά στα γραφεία δικαστών.

14 σχόλια

  1. apo to 2004ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Eλληνες! πρεπει να ξαναεπαναφερουμε τη Βασιλευομενη Δημοκρατια στην πατριδα μας

    η σοσιαλκομμουνιστικη αριστερα που αρχει ιδεολογικα στη χωρα μας ειναι υπευθυνη που καταντησαμε ετσι. Αυτοι φωναζαν μαζι με τους Βουλγαρους Σκοπιανους του "Δημοκρατικου Στρατου" "δε θελουμε Βασιλια" το 46. Μισουν εκτος απτο Βασιλια και ολους τους ηρωες που πολεμησαν για τη χωρα μας

    απο Πλαστηρα,Παπαγο,Βενιζελο,Μεταξα,Γεωργιο Παπανδρεου. Τους μισουν ολους γιατι τους ειχαν οπως τους αξιζει

    αν δεν απαλλαγουμε απτα κομμουνια και δε ξαναφερουμε βασιλια, δεν προκειται να δουμε ασπρη μερα, ουτε οικονομικα ουτε ηθικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο κάθε παπάρας όπως ο 15 Οκτ 2011 2:45:00 π.μ. κάνει την σπέκουλα του για βασιλιάδες και αρχίδια μάντολες,που είναι αυτοί; στο Λιχτενστάιν;...

    Λοιπών τα πράγματα έχουν χοντρύνει πολύ, έφεραν και ES ES από το εξωτερικό- Εκπαιδευμένους- και στρατολογούν και αλλοδαπούς εγκληματίες ώστε να καταστείλουν την όπια εξαιργεσει του Ελληνικού ΛΑΟΥ .. Η μάχη αυτή είναι ΤΩΡΑ πια δικιά μας για τα παιδιά μας..

    Η μάχη θα μετωπική με απώλειες είναι για αποφασισμένους {οι αγανακτισμένους απέτυχαν} Η μάχη ΘΑ ΔΟΘΕΊ χωρίς κομματικές ταμπέλες, ΚΑΙ Όσοι αυτή την ώρα σπεκουλάρουν με τα πολιτικά ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΆ η τα πιστεύω τους, θα ΘΕΩΡΗΘΟΎΝ ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και θα έχουν την ίδια τύχη ...

    Τώρα είναι η ώρα ΓΙΑ ΤΟ Άρθρο 120 του Συντάγματος …{H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.} ΚΆΘΕ ΜΈΣΟ ΛΕΙ..

    ΑΚΌΜΑ και όσοι της αντιπολίτευσης πηγαίνουν στην βουλή από εδώ και εμπρός ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΟΎΝ ΜΑΖΊ ΤΟΥΣ
    {δεν κατάφεραν ΔΑ και τίποτα μέχρι σήμερα με αυτή την δημοκρατία των παπατζήδων } θα μας βρεθούν απέναντι τους και θα έχουν την ίδια τύχη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορει και να τις εστειλε η ιδια η αλητοσυμμορια πασοκ για να την .."λυπηθουμε"..

    Φτουυ καθικια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ ΤΩΝ 1.40 ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑ......ΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧ.........Η ελλαδα καταστραφηκε απο τον σκατ.......ψυχο τον ΑΝΔΡΕΑ τον γλυκοτσουτσουνο!!!!!!!!!!!!!!!ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΩΝΤΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΟΤΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΛΥΦΟΚΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ.ΑΝΤΕ ΜΗΝ ΤΑ ΠΑΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ ΤΩΡΑ.ΕΤΣΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η στραβος ειναι ο γυαλος η στραβα αρμενιζουμε..
    Λοιπον εχω μια απορια :
    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια παρελαβε -λεει-ενα χρεος 300 δις..
    Οπως παλι η ιδια αλητοσυμμορια παραδεχεται το 2004 το χρεος -που δημιουργησε η ιδια αυτη αλητοσυμμορια πασοκ-ητανε 200 δις ευρω..

    Τα 200 δις ευρω εχουνε τοκους ..Στα πεντεμισυ χρονια διακυβερνησης απο την μεγαλη δημοκρατικη παραταξη της Νεας Δημοκρατιας (του κυριου καραμανλη οπως ελεγε και το βλακογιοργο) αυτοι οι τοκοι ητανε περιπου 65 δις ευρω .. Επρεπε να πληρωθουν ,σωστα?
    Οκ.
    Αρα στα 5,5 χρονια η Νεα Δημοκρατια (του κυριου καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) δανειστηκε 35 δις ευρω,σωστα??
    Οκ..

    Ερχεται η αλητοσυμμορια πασοκ κυβερνηση ,εξαπατωντας με τον πλεον αισχρο τροπο 3 εκατ πολιτες, και λεει οτι θελει να σωσει την Ελλαδα,σωστα??
    Δεν καταλαβα τι εννοει να "σωσει την Ελλαδα"..
    Εγω με τα Ελληνικα που γνωριζω ,υπεθεσα οτι σε δυο χρονια θα μας ελεγε η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ,μεσω του ηλιθιου βλακογιοργο,των αλλων καθικιων της ιδιας αλητοσυμμοριας η εστω με τα παπαγαλακια του ΜΕΓΚΑλου μπουρδελου -και οχι μονον- οτι το χρεος πληρωθηκε !
    Η ΕΣΤΩ!! μειωθηκε τοσο!!

    Αντ αυτου εδω βλεπουμε το χρεος να εχει φτασει στα 450 δις ευρω!!!
    Και αυτο μαλιστα με αφαιμαξη του "ελληνικου εργαζομενου" (οπως θαλεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) με περικοπες μισθων,δωρων,αδειων ,με διπλασιασμο της τιμης των καυσιμων,ποτων, τσιγαρων κλπ..
    με ΦΠΑ 23 και 13% απο 19 και 5% που ηταν πριν...με δανειο απο το ΔοΝηΤη 110 δις..
    Με "κλεψια τυπου "αλληλεγγυη"!! εκτος της νεας κλεψιας μεσω ΔΕΗ για το σπιτι ΜΟΥ που εχω ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΓΩ ...

    Λοιπον τι πρεπει να γινει αγαπητοι μου φιλοι??
    Οκ ,να περιμενουμε ενα σαν τον αειμνηστο Γ.Παπαδοπουλο να συλλαβει και εκτελσει μεσυνοπτικες διαδιλασιες αυτα τα παλιοσκυλα της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Ωραια!!

    Αλλα αν δεν ερθει?
    Θα αφεθουμε στην μοιρα μας??
    Οχι οχι οχι..

    Πρεπει να παρουμε την τυχη στα χερια μας,αδελφια ..
    Μια μολοτωφ και .."αγωνας"..

    Ενοχο ειναι ΚΑΘΕ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ..
    Φυσικα .."ενοχωτατη" ειναι η συμμορια μεγαλο-πασοκοσκυλων,αλλα και οι .."μικροι" φερουν μεριδιο ευθυνης..

    Υ.Γ
    Και μετα απο δυο βγαινουνε και διαλαλουνε οι αλητες ,τα τομαρια,τα ζαγαρια τα ξεφτιλισμενα καθικια οτι στα μεσα Οκτωβρη "τα ταμεια του κρατους θα ειναι αδεια"!!

    Το φανταζεστε??
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ρτα λεφτα ρε αλητες??

    Υ.Γ
    Εγω παντως αν ημουνα διοικητης στρατιωτικης μοναδος θα την εκααε την δουλεια..
    Μωρε θα εβαζα μεν το κεφαλι μου στο ντορβα αλλα θα εκτελουσα αυτα τα παλιοσκυλα με συνοπτικες διαδικασιες..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε, δε φεύγουνε ούτε με σφαίρες αυτοί.
    Μας πήρανε χαμπάρι, ότι ήμαστε μαλάκες.
    Και βάλανε σκοπό να... μας σώσουνε... όπως και τις άλλες φορές...

    Γ@@ώ την ατυχία μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε τι απατεωνες ειναι οι ανθρωποι!!!
    οι ιδιοι που βαζουν τους κουκουλοφορους τραμπουκους κανουν τα ιδια παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το μπουρδέλο της Ιπποκράτους όπου φωλιάζουν εκτός από πουτανες και πούστηδες έχει από ολα ο μπαξές, απατεώνες μιζαδόρους λαδωμένα λαμογια πολιτικούς του κώλου αυτιστικούς μαλάκες πανηλίθιους βλαμμένους παπατζήδες νεοταξίτικα τσογλάνια δοσίλογους ξεπουλημένα κοπρόσκυλα βρωμιάρηδες ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ...; οτι πλέον οι μέρες τους είναι μετρημένες και το μπουρδέλο υπό κατεδάφιση.
    Κατάλαβαν ότι ερχονται σκαμνιά και κυνήγι, καταλαβανε ότι δεν τους σώζει τίποτε από εδώ και πέρα και θα τους γαμηθεί οτι τους έχει μείνει αγάμητο.
    Ετσι σωστά σκεπτόμενοι μια και έχουν όλα τα ανωτέρω προτερήματα είπαν οτι πρέπει να γαντζωθούν πάσει θυσία στην εξουσία γιατι πλεον δεν μιλάμε για πολιτικό κόστος αλλά για γαμησι στον ανηφορο παραφύση και με στενά παπούτσια κλωτσήδια και σφαλιάρες.
    Με την κήρυξη εκλογών εχουν καταλαβει ότι πρέπει να πανε να κρυφθούν γιατι θα αρχίσει το κυνηγητό οπότε προτιμούν να πάνε το πράγμα στα άκρα για θεσμική εκτροπή και να εμφανίσουν τους εαυτούς τους ώς σωτήρες που ανατράπηκαν!!!!ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ. Αυτό όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας περιέχει ΑΙΜΑ που είναι έτοιμοι να χύσουν προκειμένου να σώσουν τα βρωμιάρικα τομάρια τους χρησιμοποιώντας υπαλληλους των 700 ευρώ με στολές ενάντια στην λαική οργή, ασφαλώς τότε και κάτω απο τέτοιες συνθήκες που επιθυμούν διαμορφώσουν δεν υπάρχουν σκαμνιά αλλά εκτελέσεις επί τόπου οτι και αν έχουν σκεφθεί δεν θα τους βγεί πλέον κανένα σενάριο.
    Οτι και να κάνουν θα ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.
    Αυτό το μπουρδέλο που στήθηκε από το 1981 ήρθε η ώρα της κατεδαφισης και καψιμο των υλικών κατεδάφισης.
    Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη που πέρασε από την πολιτική ιστορία της Ελλάδος ολοκληρώνεται στα χέρια ενός σύγχρονου Νέρωνα αυτιστικού μαλάκα.
    Οσο ακόμα μπορεί να χαλιναγωγηθεί η λαική οργή παραιτηθείτε και γκρεμοτσακιστείτε ξεκουμπιστειτε ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ γιατι μετά θα είναι πολύ αργά.
    ΦΥΓΕΤΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. η σοσιαλκομμουνιστικη αριστερα που αρχει ιδεολογικα στη χωρα μας ειναι υπευθυνη που καταντησαμε ετσι.

    Ναι ρε μαλάκα αυτοί κυβερνάγανε και δεν τόχαμε προσέξει.Σούργελο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "«Η κατάσταση μυρίζει σαν άταφος νεκρός»,
    λένε στελέχη του ΠΑΣΟΚ"
    __________________________________
    Αυτό ακριβώς με ρώταγε τη Δευτέρα πρώην σύμβουλος του Γιώργου:
    "Τι λες θα την βγάλει ακόμη λίγες μέρες" ;

    Μάλλον με δούλευε: τι να βγάλει ο άνθρωπος ρε παιδιά;!
    Είναι προφανές ότι τον εξαπάτησαν οι "δικοί" του.
    Αυτοί που του είχαν υποσχεθεί προφανέστατα ότι σε άλλον θα έσκαγε η βόμβα.
    Τώρα είναι εγκλωβισμένος και από την Ουάσιγκτον εγκαταλελειμμένος.

    Κανείς ποτέ δεν σώθηκε αποκλειστικά από Νέα Υόρκη – Λονδίνο.
    Μόνον ο Ερετζούμης από απέναντι μπορεί να τον σώσει.....
    Αλλά αυτά είναι ακόμη πιο επικίνδυνα παιχνίδια από ότι τα "πτωχευτικά"!

    Ο Θεός να βάλει το χέρι του,
    αν δεν φοβάται ότι θα το χάσει,
    εδώ που φτάσαμε !
    ________________________________

    O αλήτης παίζει το τελευταίο του χαρτί.
    Γιατι ξέρει οτι αν δεν προλάβει το ελικόπτερο
    ο κόσμος θα τον λυντζάρει στη ψύχρα.

    Μαζϊ με τους υπάρχους και κάθε άλλο πού
    στη του μνημονίου +

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Eλληνες! πρεπει να ξαναεπαναφερουμε τη Βασιλευομενη Δημοκρατια

    Κόψε τη φούντα, σε χαλάει. Α, βάζε και τόνους στις μαλακίες που γράφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 15 Οκτ 2011 1:51:00 μ.μ.

    σαρεσει δεν σαρεσει το πασοκ ειναι σοσιαλκομμουνιστικο κομμα απο παντοτε (δεκαετια του 70). Κατσε και απολαυσε το. Μαλλον εσυ απτη μιζερια σου το χεις ριξει στις φουντες και ονειρευεσαι σοβιετιες

    ξερεις κατι? ειμαι χεδον σιγουρος οτι η Βασιλεια θα επιστρεψει. Για τον εξης λογο: θα το ζητησει η πλειοψηφια των Ελληνων οταν ξυπνησει και δει που την οδηγησατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση