GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν θρηνώ...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη Δεν θα θρηνήσω για ένα φόρεμα αδειανό για μια Ελένη. Αυτή η Ελλάδα που χάνεται, ήταν ένα φόρεμα γεμάτο με χάν...

Από τον Λεωνίδα Ορφανουδάκη

Δεν θα θρηνήσω για ένα φόρεμα αδειανό για μια Ελένη. Αυτή η Ελλάδα που χάνεται, ήταν ένα φόρεμα γεμάτο με χάντρες και καθρεφτάκια για ιθαγενείς και με απαξίες , προδοσίες , απάτες , αναξιοκρατία , ψευτιές και δολιότητα . Με την κοιλιά της φίσκα με λόγια , με τα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα είναι στην ουσία άδεια από Ελλάδα .
Δεν είναι η Ελλάδα μου αυτό. Είναι ένα...
 φόρεμα αδειανό που δεν θρηνώ για το χαμό του ! Δεν θα πάψω όμως να προσπαθώ με όλες μου τις δυνάμεις , για αλλάξει και να γεμίσει αυτό το άδειο φόρεμα , με τις παλιές μεγάλες αρετές και τις αξίες και να γίνει η πατρίδα μας η Ελλάδα αυτή που όλοι ονειρευτήκαμε και ποτέ δεν γνωρίσαμε !

14 σχόλια

  1. " Έλληνες ο Ράιχενμπαχ είναι ο νέος σας πρωθυπουργός"!
    -----------------------------------------
    “Τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων δεν σώζουν τους Έλληνες αλλά τους κατόχους ελληνικών ομολόγων” αναφέρει ο βουλευτής της γερμανικής “Αριστεράς”, Ντίτερ Ντεμ ο οποιός εξαπολύει επίθεση στην καγκελάριο Μέρκελ.Για τα περί “τεμπέληδων του Νότου” αναφέρει, μιλώντας στη Real News: “Η κυρία Μέρκελ επενδύει στις προκαταλήψεις και αναμοχλεύει εθνικιστικές εντάσεις. Κάνει τα πάντα για να δημιουργήσει την εντύπωση ότι οι Έλληνες – όπως και οι Ισπανοί, οι Πορτογάλοι και οι Ιταλοί – ήταν τεμπέληδες και έζησαν πάνω από τις δυνατότητές τους. Μία πολύ επικίνδυνη δημαγωγία. Δεν αντιλήφθηκε τη μεγάλη ιδέα και το πνεύμα της Ενωμένης Ευρώπης”.

    Ως προς το ρόλο του επικεφαλής της Task Force της Κομισιόν για την Ελλάδα, Χορστ Ράιχενμπαχ, ο κ. Ντεμ είναι κοφτός: “Η απάντηση είναι κυνικά ότι 'ναι' είναι ο νέος σας πρωθυπουργός.
    ______________________________________________
    Όλοι αυτοί που δουλεύουν για την Task Force δεν είναι φίλοι της Ευρώπης, αλλά υπάλληλοι των αγορών. Δεν μπορώ να ξέρω τις προθέσεις του κ. Ράιχενμπαχ αλλά πιστεύω ότι υπάρχει κάποιο σχέδιο στους σκοπούς του και για μένα είναι κάτι παραπάνω από φανερό ότι ο ελληνικός λαός δεν αποτελεί προτεραιότητα για τον ίδιο και την ομάδα του”.
    O Diether Dehm - βουλευτής της "Linke"

    Παράλληλα η εφημερίδα φιλοξενεί αφιέρωμα για το “πως τα περνά” ο κ. Ράιχενμπαχ στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο που διαμένει στους πρόποδες του Λυκαβηττού.
    Όπως λέει ο δημοσιογράφος ο κ. Ράιχενμπαχ
    δίνει την εικόνα κλασσικού γερμανού τεχνοκράτη με ατσαλάκωτο προφίλ και συγκρατημένο χαμόγελο – ευγενούς και λιτού κατά τα άλλα.

    Το πρωινό του απαρτίζεται κυρίως από φρούτα ενώ τελευταία κάνει παρασπονδίες με τα παραδοσιακά ελληνικά τυροπιτάκια, στα οποία φαίνεται να έχει αδυναμία.

    Σύμφωνα με την Real οι κρατήσεις τριών μονόκλινων – για τον ίδιο και τους δύο βοηθούς του - στον πέμπτο όροφο του πολυτελούς ξενοδοχείου έγιναν απευθείας από την Κομισιόν.

    ΑΚΟΥΣΑ ΤΙΠΟΤΑ ....ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ
    ΑΠΟ ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ - ΛΑγΟΥΣ ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΥΛΟΚΟΡΕΣ
    ή μου φάνηκε ζώωωωωωωωωωαααααααααααα!

    π.χ. οΡΟΥΦ..... ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δεν το θεωρείτε παράταιρο, να θυμηθούμε το ποίημα του Ι.Πολέμη!
    Τι είναι η πατρίδα μας; Μην είν' οι κάμποι;
    Μην είναι τ' άσπαρτα ψηλά βουνά;
    Μην είναι ο ήλιος της, που χρυσολάμπει;
    Μην είναι τ' άστρα της τα φωτεινά;

    Μην είναι κάθε της ρηχό ακρογιάλι
    και κάθε χώρα της με τα χωριά;
    κάθε νησάκι της που αχνά προβάλλει,
    κάθε της θάλασσα, κάθε στεριά;

    Μην είναι τάχατε τα ερειπωμένα
    αρχαία μνημεία της χρυσή στολή
    που η τέχνη εφόρεσε και το καθένα
    μια δόξα αθάνατη αντιλαλεί;

    Όλα πατρίδα μας! Κι αυτά κι εκείνα,
    και κάτι που 'χουμε μες την καρδιά
    και λάμπει αθώρητο σαν ήλιου αχτίνα
    και κράζει μέσα μας: Εμπρός παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσμα Νησιώτικον
    ( τραγουδιέται όπως, τη βράκα μου την κουρελού τη χιλιομπαλωμένη)

    Ζορίζετε η Δεξιά, κι έβγαλε τα τσιράκια
    τα STAGE της, τα κουκουέ, κι όλα τα Συριζάκια,
    βρε σεις μπακούρια κάντε τους, φάτε τους το τσερβέλο
    των πασοκσίδων όπου δει, ρίχτε τους και μπουγέλο
    ρίχτε τους και καμιά χωστή στα αχαμνά να δούνε
    με ποιον τα βάζουν το γιατρό να τρέχουνε να βρούνε,
    δεν ντρέπουνται δεν ντρέπουντε να λένε πως μειώσαν
    κάμποσα δις το χρέος μας και έτσι ξελασπώσαν
    Βρε κάντε με κυβέρνηση φωνάζει με τους άλλους
    τσ’ αριστερούς τσι Δεξιούς και με τσι παπαγάλους,
    θα σας σε δώσω και δουλειές, και θα σας διορίσω
    και χρέη και ματσακωνιές όλα θα σας τα σβήσω,
    κάντε τα όλα μπάχαλο, κι όπου σταθείτε λόγο
    να βγάνετε και του Πασόκ να κρίνετε το ρόλο,
    φωνάζετε πως εκλογές, θέλετε για να βρούμε
    διέξοδο στην κρίση μας, να ξαναγεννηθούμε,
    να ‘ρθω ‘γω στα πράματα να κυβερνήσω, Χάλι
    Μαντάρα, Σκόνη, Κουρνιαχτό για να τα κάμω πάλι.
    Με τις Υγείες μας!
    Με έντονο ύφος ο Πάγκαλος καυτηρίαζε μια απόφαση του Υπουργού Οικονομικών Αλογοσκούφη, στην Ελληνική Βουλή επί Κυβερνήσεως Καραμανλή, καθώς ο Αλογοσκούφης με την απόφαση του αυτή, δηλαδή απόφαση της καλύτερης κυβέρνησης που είχαμε ποτέ σύμφωνα με ΔΕΞΙΟΥΣ και ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ, χάριζε στα στελέχη των Ελληνικών τραπεζών που έλαβαν συνολικά 800.000.000 ευρώ, BONUS εκείνη τη χρονιά, ΟΚΤΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, τον αναλογούντα φόρο περίπου 300.000.000 ευρώ, ΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΟ που έπρεπε να πληρωθεί στην εφορία, έτσι τον έκανε ΜΗΔΕΝ, τον ΔΙΕΓΡΑΨΕ!
    Αυτήν την απόφαση του ανέμιζε στα μούτρα ο Πάγκαλος, νομίζω την εφημερίδα της Κυβερνήσεως που την περιείχε, πλην ο Κύριος Αλογοσκούφης κύταζε αλλού, όπως και ολόκληρη η ΔΕΞΙΑ.
    Τι έκαναν οι ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟΣ; Άλλοι κοιτούσαν το ταβάνι, άλλοι ψάχνανε στον χαρτοφύλακα τους, άλλοι φέρνανε το χέρι τους στο στόμα για να χασμουρηθούν, ένας έξυνε τη μύτη του, φοβερά πράγματα δηλαδή, τρόμαξε ο Αλογοσκούφης μέχρι που φοβήθηκε μην σηκωθούνε έτσι αγριεμένοι που ήταν και τον δείρουνε και έφυγε, έτσι ηρεμήσανε τα πράγματα αλλιώς Θε μου φύλαε, θα χυνότανε αίμα…..
    Υπόθεση.
    Υπάρχει έστω και ένας Έλληνας ή Ελληνίδα που να πιστεύει ότι αν, λέω αν, στην υποθετική περίπτωση που βρισκότανε ένας μάγος από την σημερινή Κυβέρνηση του Πασόκ και διέγραφε όλο το Ελληνικό χρέος, με την ρήτρα όμως ότι από εδώ και πέρα σαν χώρα δεν θα ξοδεύαμε ούτε δεκάρα τσακιστή παραπάνω από όσα κερδίζουμε, αλλά και κάθε χρόνο θα βάζαμε και κάτι στην άκρη σαν καλοί νοικοκύρηδες, η ΔΕΞΙΑ, η σημερινή ΔΕΞΙΑ για να μην φαίνετε αυτή, δεν θα έβγαζε και πάλι στους δρόμους τα τσιράκια της για να τα κάνουν μπάχαλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΡΕΧΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ δοσιλογοι
    ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ ΠΑΣΟΚώ λοι >>>>>>

    «Η φλόγα άναψε» και στα γήπεδα
    Το Σάββατο σε Καραϊσκάκη και Αγρίνιο,
    την Κυριακή σε ΟΑΚΑ και Παγκρήτιο.
    ___________________________________________
    Φουντώνει το κύμα διαμαρτυρίας ενάντια στην απάνθρωπη κυβερνητική πολιτική. Έπειτα και από το αυθόρμητο πανελλαδικό ξέσπασμα των πολιτών κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου η φλόγα άναψε για τα καλά και στα γήπεδα.

    Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο οι «αγανακτισμένοι των γηπέδων» έδωσαν το πρώτο στίγμα, με εκδηλώσεις οργής στους εντός έδρας αγώνες του Παναθηναϊκού, του Ατρόμητου, του ΟΦΗ και του Πανιώνιου. Τούτο το Σαββατοκύριακο, τη σκυτάλη σ' αυτό το μπαράζ αντικυβερνητικών εκδηλώσεων, πήραν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη, του Εργοτέλη στο Παγκρήτιο και της ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο. Παρά τις προειδοποιητικές βολές της ΕΠΟ και τις ολιγόλεπτες διακοπές αγώνων από τους διαιτητές, ο κόσμος δεν κατεβάζει τα πανό της οργής και τα ματς διεξάγονται κανονικά μέσα σε έντονο αντικυβερνητικό κλίμα.

    Χαρακτηριστικό είναι ότι το απόγευμα της Κυριακής ο επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ, έδωσε σαφή εντολή στους αστυνομικούς να μην περάσει στις εξέδρες ούτε ένα πανό με πολιτικό περιεχόμενο για το ματς της ΑΕΚ με τον Άρη! Τελικά "πέρασε" των οπαδών και το ΟΑΚΑ γέμισε με πανό.

    Ο έλεγχος ήταν εξονυχιστικός στη θύρα 31 που φιλοξενεί τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ με τον επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στο ΟΑΚΑ να μεταφέρει ρητή εντολή σε αστυνομικούς και υπαλλήλους σεκιούριτι: "Απαιτείται απ' όλους να κάνουν εξονυχιστικό έλεγχο στα άτομα που θα εισέλθουν στις εξέδρες για τα πανό, δεν θα επιτραπεί η είσοδος πανό στο γήπεδο με πολιτικό και ιδίως υβριστικό περιεχόμενο".

    Τελικώς οι οπαδοί της ΑΕΚ πέρασαν τουλάχιστον τέσσερα πανό στο γήπεδο. Άλλα με υβριστικό περιεχόμενο κι άλλα με χιουμοριστικό τόνο.
    Ενδεικτικά:
    *160 ώρες, 592 ευρώ. Μπουνίδια και κλωτσίδια σε κάθε πολιτικό
    *Μετά το κούρεμα, έρχεται φάπα
    *Ξεπουλήσατε την Ελλάδα. Ταπεινώσατε τον λαό. Προδότες κρυφτείτε! (στο απέναντι πέταλο από τη θύρα 31)
    *Η φλόγα καίει εδώ και καιρό σε γήπεδα και δρόμους. Τώρα όμως φούντωσε και θα σας κάψει όλους
    Υπήρχε άλλο ένα πανό, σε κεντρική θύρα (απέναντι από την επισήμων) αλλά ήταν άσχετο με το όλο κλίμα και αφορούσε τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ, Ντέμη Νικολαΐδη ("Ντέμη οπαδέ του χαφιεδισμού").

    Στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, πέρα από τα μηνύματα στήριξης και συμπαράστασης προς την ομάδα τους, οι οπαδοί της ΑΕΚ δεν σταμάτησαν να φωνάζουν συνθήματα κατά του Γιώργου Παπανδρέου και του Ευάγγελου Βενιζέλου, τα περισσότερα υβριστικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο Παγκρήτιο

    Οι οργανωμένοι οπαδοί του Εργοτέλη, οι Alternatives, ανάρτησαν το απόγευμα της Κυριακής πανό στη θύρα 11 του Παγκρήτιου με τη φράση του Νίκου Καζαντζάκη "Δεν ξενοδουλεύουμε. Εμείς είμαστε οι αφέντες. Το αμπέλι τούτο της γης είναι δικό μας". Ο διαιτητής Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας δεν διέκοψε το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.


    Στο Καραϊσκάκη

    Στο γήπεδο Καραϊσκάκη πήγε το Σαββατόβραδο ο περισσότερος κόσμος (περίπου 21.000 εισιτήρια) απ' όλα τα ματς της 8ης αγωνιστικής. Εκρηκτικό το κλίμα στο γήπεδο του Ολυμπιακού, με τους οργανωμένους οπαδούς να σηκώνουν ψηλά τρία πανό στο 12ο λεπτό. Τα κατέβασαν αμέσως, αλλά με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου τα ανάρτησαν κανονικά στη θύρα 7. Το β' ημίχρονο καθυστέρησε σχεδόν πέντε λεπτά να ξεκινήσει, ο διαιτητής Σπύρος Σελίμος από τη Λακωνία ζήτησε να κατέβουν τα πανό, έγιναν οι σχετικές συστάσεις από τα μεγάφωνα, αλλά το ματς έγινε κανονικά χωρίς να τα αποσύρουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού.
    Το περιεχόμενο των τριών πανό:
    *Κανείς Βολευτής ξανά στο Καραϊσκάκη. Είστε ανεπιθύμητοι
    *Αλήτες, Προδότες Πολιτικοί θα κάψουμε εσάς και τη βουλή
    *50% κούρεμα κάντε σε κάνα γίδι από εμάς θα πάρετε ένα αρ....ι.


    Στο Αγρίνιο

    Στο Αγρίνιο ο διαιτητής Βοσκάκης δεν διέκοψε το απόγευμα του Σαββάτου ούτε λεπτό τον αγώνα Παναιτωλικού-Ξάνθης όταν οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ανέβασαν δυο πανό στη θύρα 6. Το ένα έγραφε "Μπάτσοι παντού, δικαιοσύνη πουθενά" και το άλλο
    "Το δίκιο το έχουν ο λαός και οι εξεγερμένοι, όχι οι πολιτικοί και οι βολεμένοι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πολύ κλάψα έχει πέσει, δεν σας προκύπτουν εκλογές και εκ των πραγμάτων να γίνει η πεφιλιμενη σας ΔΕΞΙΑ κυβέρνηση; Δεν σας χόρτασε το ξεφτίλισμα του 89;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ---->Kourdistiri
    Αυτό που σε κάνει να ξεχωρίζεις απο τους υπόλοιπους
    ανεγκέφαλους είναι το γεγονός ότι ήρθες στα λογικά σου
    αφού βρήκες την δύναμη να παραδεχτείς ότι είσαι μαλάκας.

    Για εκείνο το υποβρύχιο απο την γερμανία που δεν πιάστηκε
    στην κορινθία και "τα τσέπωσε γερά" όλη η γιάφκα του Πασοκ
    θα μας γράψεις κανένα νησιώτικο τραγούδι;

    αν χρειάζεσαι έγκυρα θέματα (όχι διαδώσεις) μίλα μου.

    --Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μας βρηκαν με 120% ελλειμμα του ΑΕΠ
    και μετα απο....... 9 + 2 = 11 χρονια
    θα μας το φτασουν.... 115% μ ο ν ο !!!

    Α ρε κουφαλα Γιωργο-χαζε-προδοτη
    asshole . . . . .. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ..και μπατιρημένους και δούλους
    και πουλημένα τα πάντα ολα !!
    ---------------------------------

    Να δω τι θα λέτε όταν στο τέλος ο ΓΑΠ θα πετύχει εκεί που απέτυχε η ιστορία !

    Πολλοί λένε ότι ο ΓΑΠ είναι ανίκανος, άχρηστος, συμφεροντολόγος κλπ. Ακούγεται επίσης ότι δεν είναι σοσιαλιστής, ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σοσιαλιστική, ότι θα αποτύχει, ότι θίγονται τα σοσιαλιστικά τους αντανα κλα στικά κλπ.

    Η αλήθεια είναι ότι η επιτυχία του ΓΑΠ είναι απίστευτη και άφταστη.

    Είναι από τους πιο ικανούς πολιτικούς του κόσμου, και είναι πραγματικός διανοητής και ουσιαστικός ιδεολόγος, και δικαίως είναι Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς. Γιατί, εκεί που απέτυχαν πολιτικοί, ηγέτες, αγωνιστές, συνδικάτα, λαοί, υπερδυνάμεις, συστήματα και φιλόσοφοι, πέτυχε αυτός:

    Μέσα σε πολύ λίγα χρόνια θα έχει ολοκληρωθεί η σοσιαλιστική μετάβαση της Ελλάδας και θα είμαστε έτοιμοι για τον κομμουνισμό, αφού
    δεν θα υπάρχουν πια ιδιώτες και ελεύθερη οικονομία
    δεν θα υπάρχει πια καμια εθνική κυριαρχία
    και το ΚΚΕ θα είναι κόμμα εξουσίας!!

    Συγχαρητήρια Πρόεδρε!

    ο Κακαουνάκης εκ του Τάφου +
    σε περιμένουμε Πρόεδρε
    - Φέρε και αυτό τον Πρόεδρα Παπούα &
    τον Μητσοτάκη, το Επίτημο $$$$$ Πρόεδρο του ΠΑΣΑΟΚ σου...επιτέλους !
    - Τον ψάχνει ο μπαμπά σου __________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΑΜΗΣΤΕ ΚΑΘΕ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΕΓΚΑΘΕΤΟ ΣΚΥΦΤΟΥΛΗ ΤΣΙΡΑΚΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΤΟΥΣ..OTΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Η ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. KKE και Παπαρηγα δαγκωτο ΤΩΡΑ Κρεμαλες για ολα τα λαμογια ΚΑΙ αν δεν κανει και το ΚΚΕ τιποτε απο οσα λεει ΔΕΥΤΕΡΗ ευκαιρεια δεν θαχει ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο/Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ είπε...
    Δεν έχω διαβάσει καλλίτερο άρθρο σχετικά με την πτώση της πατρίδας μας . Σε πέντε γραμμές περιγράφει και λέει ποια είναι η Ελλάδα που χάνεται και ποια κακά κουβαλούσε μέσα της και την οδήγησαν στην πτώση . Αυτή την Ελλάδα που δεν είναι Ελλάδα του . Αυτή είναι η ελλάδα εκείνων που ανώνυμα βρίζουν με κομματικές παρωπίδες ακόμα και σήμερα τον αρθρογράφο . Οι ίδιοι την έκαναν έτσι , οι οπαδοί την καταστέψαν , δική τους είναι να την χαίρονται !

    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση