GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΜΕΡΕΣ ΚΑΤΟΧΗΣ»…

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Τι σημαίνει το «κούρεμα» για την τσέπη του, υπό κατάθλιψη Έλληνα   Οι οικονομικοί κα...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη

Τι σημαίνει το «κούρεμα»για την τσέπη του, υπό κατάθλιψη Έλληνα
 Οι οικονομικοί κατακτητές της χώρας θέλουν να πάρουν τα πάντα. Ακόμη, και τον Παρθενώνα…
Οι, εδώ, νέοι «Τσολάκογλου» με σκυφτό κεφάλι δίνουν ό,τι τους ζητούν.
Ελλάδα και Έλληνες ζουν τις χειρότερες ώρες.
Κανένας σοβαρός άνθρωπος δεν τολμά πρόβλεψη για το αύριο.
Τις τελευταίες μέρες γίνεται λόγος για κούρεμα του χρέους έως και 50% (δηλαδή διαγραφή 170 δισ. ευρώ). Τι σημαίνει όμως αυτό για εμάς τους πολίτες και πώς θα μας επηρεάσει στην καθημερινότητά μας;
Στο θέμα των μισθών στον ιδιωτικό τομέα δεν θα υπάρξει άμεσα πρόβλημα ή θα αφορά αυτό μικρές κυρίως εταιρείες. Όμως, σε δεύτερο χρόνο η εσωτερική υποτίμηση κατά 50% είναι πολύ πιθανό να...
 φέρει μειώσεις μισθών και ομαδικές απολύσεις. Στο Δημόσιο ενδέχεται να εφαρμοστούν και άλλα μέτρα.  Ενώ για τις συντάξεις ίσως αργήσει μερικές εβδομάδες η καταβολή τους αλλά το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στη βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων.
Όσον αφορά τις καταθέσεις θα παρουσιαστούν μεγάλες ζημιές εξαιτίας των ομολόγων που βρίσκονται στην κατοχή τους. Για τη  στήριξή τους θα δοθούν κεφάλαια από τον Έκτακτο Μηχανισμό Ρευστότητας της ευρωζώνης (EFSF). Πρόβλημα θα υπάρξει στην περίπτωση που οι καταθέτες να αποσύρουν μαζικά τα χρήματά τους από την τράπεζα. Εάν συμβεί κάτι τέτοιο τότε υπάρχει το ενδεχόμενο να επιβληθούν μέτρα για τη «μη επιλεκτική χρεοκοπία», πχ πλαφόν στα όρια αναλήψεων, για ορισμένο διάστημα.
Στο θέμα των δανείων, ενδέχεται να δούμε διακοπή κάθε πίστωσης από τις τράπεζες λόγω της πίεσης της ρευστότητας. Σε περίπτωση που το EFSF ανταποκριθεί άμεσα στο καθήκον του να χορηγήσει ρευστότητα, το πρόβλημα θα είναι στη χειρότερη περίπτωση μικρής διάρκειας. Όμως αν συνεχιστεί το πρόβλημα τότε θα  διακοπούν οι «ανοιχτές» γραμμές πίστωσης ενώ οι τράπεζες θα πάψουν να χορηγούν πιστώσεις για κάποιο διάστημα και θα συνεχίσουν να ζητάνε την αποπληρωμή των δανείων που ήδη έχουν δώσει. Ωστόσο ενδέχεται να υπάρξει συντονισμένη κίνηση ρύθμισης των δανείων, με επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής ή  με καταβολή μόνο των τόκων για ένα διάστημα,  ώστε να μην καταρρεύσει από την αδυναμία πληρωμών όλο το σύστημα.
Για τα σούπερ μάρκετ, σε περίπτωση που η Ελλάδα μείνει στο ευρώ δε θα υπάρξει πρόβλημα εφοδιασμού από εισαγόμενα είδη. Οι τιμές των αγαθών θα πέσουν, προσαρμοζόμενες και αυτές στη μείωση του βιοτικού επιπέδου.
Τέλος, αναμένεται να πέσουν οι τιμές των ακινήτων. Όσοι αγόρασαν σπίτι με δάνειο θα παρατηρήσουν να μεγαλώνει το ποσοστό του εισοδήματος που πρέπει να διαθέτουν για το στεγαστικό τους δάνειο.

25 σχόλια

  1. Αντιχαμαμικός10 Οκτ 2011, 8:53:00 π.μ.

    Μην διαμαρτύρεσθε το χαμάμ της βουλής καταργήθηκε τελος.
    Τώρα να τελειώσουμε και με τους φωστήρες της οικονομίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ELLHNIDES, ELLHNES, (THS ELLADOS) ALA§TE NOOTROPIA, GIATI ETSI OPOS PATE DEN 8A EXETE KALA APOTELESMATA.
    GIA THN KATANTIA AFTHN DEN FTAIEI KANEIS ALLOS EKTOS APO ESAS TOUS IDIOUS.

    APODHMOS ELLHNAS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων αρχήτοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΑΙΝΕΙ , ΟΤΙ ΚΟΥΡΕΨΟΥΝ

    ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΦΟΡΟΥΣ !!!!!


    ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΜΩΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΧΥΛΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ
    ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΙΣΥΝΕΣ
    ΟΧΙ ΣΤΑ ΤΖΙΠ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ 42 ΡΙΔΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΟΧΙ ΣΤΙΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΝΤΟΥΣΑΝ
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΟΥΣΤ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. «Γάκης ο σωματέμπορος»

    Για πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά πρωθυπουργός πολιτισμένης χώρας , εμπορεύεται όχι μόνο το σώμα αλλά και τις ψυχές των Ελλήνων προκείμενου να συνδράμει στο ταμείο των Εβραιοσυντρόφων του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι, εδώ, νέοι «Τσολάκογλου»
    ==
    Η συγκριση ειναι ατυχης.(εν μερει μονον ομοιαζει)..
    Ο Τσολακογλου παραιτηθηκε καποτε.
    Πιστευεις οτι το ηλιθιο βλακογιοργο θα κανει ποτε κατι τετοιο??
    Ο Τσολακογλου δικαστηκε και καταδικαστηκε σε θανατο(ποινη που ανεσταλη)..
    Πιστευεις εσυ οτι το διανοητικα αναπηρο παιντι της τσαντ το διαβοητο ηλιθιο βλακογιοργο (και η αλητοσυμμορια πασοκ) θα δικαστει ποτε και θα καταδικαστει σε θανατο??
    Εγω δεν το πιστευω..

    Το ευχομαι,το θελω αλλα...
    (εκτος ισως αν καποιος "τρελλος" Παπαδοπουλος βαλει το κεφαλι του στο ντορβα και (αφου επικρατησει).. εκτελεσει με συνοπτικες διαδικασιες αυτα τα παλιοσκυλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΑΑΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

    Ποιο ΜΕΓΚΑ ,ποιο ΣΚΑΙ ,ποια ΝΕΤ και ποιος ΑΝΤΕΝΑ. ΑΛΦΑ κυρίες και κύριοι. Η κορωνίς της ενημερώσεως.
    Έχετε κάτσει να παρακολουθήσετε δελτίο ειδήσεων στον ΑΛΦΑ ?Όχι ? Δυστυχώς χάνετε. Μιλάμε δεν υπάρχει χειρότερο και πιο εμετικό δελτίο,από αυτό.
    Λες και κάνουν ενημέρωση σε διανοητικά ανάπηρους ( ζητώ συγγνώμη από τους πραγματικά πάσχοντας) αλλά δεν έχω άλλη έκφραση. Ίσως μακάκες .
    Στον ΑΛΦΑ λοιπόν μαθαίνεις ότι τώρα με την κρίση υπάρχουν μαγαζιά που πωλούν γυναικίες τουαλέτες των1000 ευρώ προς 500 ευρώ εκάστη.Τσάμπα πράγμα δηλαδή ,ευκαιρία.
    Στον ΑΛΦΑ μαθαίνεις ότι η νεολαία ευτυχισμένη τρώει σουβλάκια στα παγκάκια και έτσι έρχονται πιο κοντά ο ένας με τον άλλο.
    Στον ΑΛΦΑ βλέπεις ευτυχισμένους ποδηλάτες να πηγαίνουν στη δουλειά τους με τα ποδήλατα και να μακαρίζουν το ΔΝΤ ,για αυτή την αλλαγή στη ζωή τους.
    Στον ΑΛΦΑ συνειδητοποιείς ότι η μείωση του μισθού σου μπορεί να σου βγει σε καλό γιατί βλέπεις τη ζωή με άλλο μάτι.
    Στον ΑΛΦΑ ενημερώνεσαι ότι οι σουίτες των πεντάστερων ξενοδοχείων έχουν μέχρι και 30% έκπτωση τώρα το τριήμερο της 28 Οκτωβρίου.
    Όλα αυτά τα συντονίζει ο φοβερός και τρομερός ΣΡΟΙΤΕΡ με την συμπαράσταση του Βερύκιου και που και που του Βλάχου.
    Ξέρω ότι θα με ρωτήσετε αν αναφέρουν τίποτα για το ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΟ.
    Αυτό κάνει ΤΖΙΖ τώρα,χώρια που καραδοκεί και ο Ρουσόπουλος με καμιά αγωγή.
    Για αυτό λοιπόν σας συμβουλεύω,αν κάποιο βράδυ έχετε βαρεμάρα, η ,κάποια στεναχώρια ,βάλτε ΑΛΦΑ.
    Είναι το μόνο δελτίο ειδήσεων που θα σας φτιάξει το κέφι. ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πήρε ο πισινός σας αέρα με το πέρασμα σε πρώτη θέση με τη μεγάλη πλειοψηφία του 20% και κοντεύετε να πάθετε λόρδωση από το καμάρι εκτός του πόλιτικού παραληρήματος! Κακόμοιροι και δύστυχοι άνθρωποι! Δε βλέπετε τη μύτη σας και αυτό είναι το χειρότερο για τη χώρα! Ακόμα και το δήμιο της εθνικής μας οικονομίας τον βλέπετε για σωτήρα όσοι δε βλέπετε ως σωτήρα τον άλλο που δεν έχει έρμα και γίνεται κλωτσοσκούφι στην Ευρώπη!
    Χαρά σε σας, κακομοίρηδες!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΙΣΟΡΟΠΟΙ, ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ, ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ, ΤΟ ΕΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΚΕΙΝΟ. ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΕΣΤΕ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΠΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΑΧΝΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ ΑΦΟΥ ΤΟ 2008 Ή ΤΟ 2009 ΗΘΕΛΕ 1 ΔΙΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟΚΟΥΣ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΩΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ,ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΑΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΚΡΟΥΟΜΕΝΕΣ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?? ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΟΥΤΕ ΚΡΥΟ ΟΥΤΕ ΖΕΣΤΗ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ.ΤΩΡΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ 2009 ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΑ ΧΡΕΗ, ΤΑ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ?? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΕΠΝΕΥΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΑΚΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ?? ΓΙΤΙ ΡΕ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΑΧΡΕΙΟΙ ΔΕΝ ΚΛΕΙΝΑΤΕ ΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΤΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΟΤΑΝ ΔΙΟΡΙΖΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΦΕΓΓΥΤΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ?? ΣΑΣ ΒΟΛΕΥΕ ΟΛΟΥΣ?? Ε ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΙΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΙΣΟΥΝ ΣΩΣΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΕΓΩ ΡΕ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μην χαλάτε φαιά ουσία τι και πώς για τους ΠΑΣΟΚγαμημένους .
    συλ ΙΜΜ..

    ο καριόλης υπηρετεί αμερικάνικα συμφέροντα και εκτελεί διατεταγμένη υπηρεσία όπως έκανε με τους αγωγούς , όπως έκανε με το σχέδιο Ανάν, όπως έκανε με τo T3 που έγινε Τ10 , οπως έγινε με τα CDS του ΤΤ.

    το θέμα δεν ειναι αυτός, ειναι τι σκατά κάνουν οι υπόλοιποι που τον περιτριγυρίζουν , υπουργοί, βουλευτές παρατρεχάμενοι και λοιπά λαμόγια.
    όσο γλυκιά αν ειναι η εξουσία και όσο πεινασμένοι/ξιπασμένοι αν ειναι αυτοί, δυσκολο να μην καταλαβαίνουν οτι οχι μόνο οι μέρες τους ειναι μετρημένες αλλά και το μέλλον τους προδιεγραμμένο και μαύρο.

    τελευταία τους προσπάθεια για διάχυση/συγκάλυψη ευθυνών η συγκυβέρνηση με πρόσχημα την αποφυγή στάσης πληρωμών/χρεοκοπίας οταν ειναι γνωστό οτι το επόμενο ομόλογο λήγει τον μαρτιο 2012 αρα δεν υφίσταται τέτοιος κίνδυνος.

    ο πούστης που θα δεχθεί κάτι τέτοιο και συμπλεύσει μαζύ τους θα έχει την ίδια τύχη.


    υ,γ,
    και επειδή πολύ μελάνι(?) χύνεται γι΄αυτούς τους αλήτες ειναι ξεκάθαρο οτι έχουν γατζωθεί και δεν πρόκειται να φύγουν μόνοι τους αν δεν τους διώξει ο κόσμος the hard way. ξυπνάτε ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. BIAZOYN ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΤΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ,
    ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΕΣ νεο ναζι ΠΑssOK ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ!
    ............................

    Από το : Κουρδιστό Πορτοκάλι

    Κι άλλη μητέρα 40 χρόνων βιάσαν τα καθάρματα στην Ηλιούπολη, αφού πρώτα λήστεψαν το σπίτι της οικογένειας.

    Ε, λέμε λοιπόν στον ανεκδιήγητο δίδυμο Παπουτσή και Οικονόμου να βγάλουν τα βάρβαρα ΜΑΤ στις γειτονιές της πόλης μας και να συλλάβουν τα...
    καθάρματα και να τους κόψουν τις καρωτίδες και στη συνέχεια να τις δώσουν να τις φάνε τα σκυλιά.
    Διαφορετικά τόσο ο πρώην πρόεδρος της ΕΦΕΕ που κατάντησε γραφικός στη προσπάθειά του να συγκαλύπτει τις βαρβαρότητες των ανεγκέφαλων πιτ μπουλ που δέρνουν αδιάκριτα τους πολίτες στο Σύνταγμα, όσο και ο αποτυχημένος Οικονόμου θα πρέπει να εξαφανιστούν το συντομότερο από το οπτικό μας πεδίο.

    Η παρουσία τους έχει συνδεθεί με την μεγαλύτερη απαξίωση που γνώρισαν ποτέ τα Σώματα Ασαφαλείας στη χώρα μας.
    Η Αστυνομία των συνταγματαρχών της Τρόικας Παπουτσή και Οικονόμου συναγωνίζεται σε βαρβαρότητα και ανικανότητα την Αστυνομία Πόλεων της Χούντας.

    Α, να χαθείτε αποτυχημένοι…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΝΩΝΥΜΕ 10 Οκτ 2011 9:31:00 π.μ.
    Γιατί επικρίνεις και κατηγορείς το τόσο χρήσιμο και ενημερωτικό δελτίο του ΑΛΦΑ?
    Επιτέλους πάντα είχα όνειρο να μείνω σε μια σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου. Να λοιπόν η ευκαιρία (ας είναι καλά η ύφεση το ΔΝΤ και ο ΓΑΠ) έκπτωση 30% !!!! Ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα και η συμβία μου θα φορά ένα συνολάκι Αρμάνι, Κωστέτσου κλπ που θα το έχω πάρει μισοτιμής? Ουάου ( Αμερικανιά…. Επιφώνημα απεριορίστου θαυμασμού και έκπληξης) Τι άλλο θέλαμε για να αισθανθούμε ολοκληρωμένοι σαν καταναλωτές και θιασώτες της παγκοσμιοποίησης και του καπιταλισμού, τι άλλο να επιθυμήσω από την ζωή μου? Ο ΓΑΠ υλοποίησε όλα μου τα όνειρα μπορεί να ξεπούλησε την χώρα μου, μπορεί να ξεφτίλισε μισθούς συντάξεις εργατικά δικαιώματα, μπορεί να αυτοκτονούν πέντε συμπατριώτες μου καθημερινά ΑΛΛΑ…… αλλά μου δίνει την ευκαιρία να απολαύσω επιτέλους τα αγαθά του άκρατου καπιταλισμού και της ισοπεδωτικής παγκοσμιοποίησης το μισθό και το τίμημα της σιωπής μου της ανοχής μου και της συνενοχής μου, σε αυτούς που ξεπουλάνε την χώρα μου το μέλλον μου τους αγώνες και τα δικαιώματά μου. ¨Αξιος ο μισθός μου!
    Επί τη ευκαιρία παρακολούθησε και το δελτίο του ALTER και απόλαυσε σε παρακαλώ εκείνον τον μέγιστο δημοσιογράφο – οικονομικό αναλυτή τον έμμισθο κονδυλοφόρο και τσιράκι του ΔΝΤ και του παγκοσμίου κεφαλαίου, τον δοσίλογο των γερμανικών συμφερόντων και θιασώτη του δόγματος ότι οι Έλληνες είναι κλέφτες και τεμπέληδες και ομιλώ για τον πολύ Κο Κώνστα.
    Μόνο μην τον δεις ή τον ακούσεις με γεμάτο στομάχι. Είναι σίγουρο ότι θα κάνεις εμετό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σωστη η διαγνωση.
    για τα ΜΜΕ της ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ.

    Η Ελλαδα και ο λαος της σε κριση !
    Οι εχθροι οσμιζονται αδυναμια και αλικτιζουν εξω απο την πορτα της.
    Οι συμμαχοι ξεσκιζουν ο,τι εχει απομεινει αφηνοντας την Ελλαδα ερημη και μονη .
    Κι’εμεις αβουλοι,δειλοι μοιραιοι αναμενουμε το τελος ?
    Που ειναι το ”οι Ελληνες μπορουμε ” να μπει μπροστα ? Ως ποτε αυτη η κακομοιρια θα προσμετρα την χωρα ?

    Εδω και τωρα απαιτειται το ανθρωποειδες ΓΑΠ να παραστει στην Βουλη για λογοδοσια πεπραγμενων της Κυβερνησης ανδρεικειλων που εχει το απυθμενο θρασος να διαφημιζει την 2ετια της στον καθημαγμενο λαο.
    Εδω και τωρα πορεια 1.000.000 λαου στο συνταγμα με απαιτηση εκλογων !
    Ο τολμων νικα !

    Mια ξεχαρβαλωμενη κυβερνηση και ενας ελεινος προθυπουργος που περελαβε κρατος και θα παραδωσει νομαρχια διοικουμενη απο τοιχοδιωκτες και απο διεθνη σπειρα τοκογλυφων !

    Αυτη ειναι η θλιβερη εικονα της χωρας σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ….
    ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..
    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΕΥΛΟΗΜΕΝΗ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…
    ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ…ΕΦΤΑΣΕ… ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ…

    ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΥΓ.ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…

    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ..ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΜΩΣ…
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. [[Ο όρκος του ταγματασφαλίτη 1942

    «Ορκίζομαι εις τον Θεόν τον άγιον τούτον όρκον, ότι θα υπακούω απολύτως εις τας διαταγάς του ανωτάτου αρχηγού του γερμανικού στρατού Αδόλφου Χίτλερ.
    Θα εκτελώ πιστώς απάσας τας ανατεθησομένας μοι υπηρεσίας και θα υπακούω άνευ όρων εις τας διαταγάς των ανωτέρων μου.
    Γνωρίζω καλώς ότι διά μιαν αντίρρησιν εναντίον των υποχρεώσεών μου, τας οποίας διά του παρόντος αναλαμβάνω, θέλω τιμωρηθή παρά των γερμανικών στρατιωτικών νόμων».]]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. [[Ο όρκος του ταγματασφαλίτη 1942
    και του ΠΑssΟΚ ..ΑΣΦΑΛΙΤΗ ΤΟ 2011
    ----------------------------------

    Άθλος ΠΑΣΟΚ: Στο έλεος των ληστών η Αθήνα
    και γενικά η Ελλαδα.

    Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ληστειών ανυποψίαστων πολιτών μέσα στα ίδια τους τα σπίτια, την ώρα που χθες το ΠΑΣΟΚ μας ενημέρωσε ότι έλυσε όλα τα προβλήματα ασφάλειας του πολίτη (κλικ στη φώτο). Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι αυξάνονται τα κρούσματα που οι αρρωστημένοι ληστές, όταν βρίσκουν μέσα στα σπίτια ανυπεράσπιστες γυναίκες, δεν διστάζουν να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους ορέξεις.
    Τελευταίο τέτοιο κρούσμα είχαμε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ηλιούπολη. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι βρίσκονταν και το ανήλικο παιδί της, αφού ο άντρας έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι. Οι δράστες αυτή τη φορά ήταν δύο, παραβίασαν την πόρτα και βρέθηκαν τετατέτ με την γυναίκα που ώρες αργότερα μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για τους περίφημους ληστές με τα καλάσνικοφ, που έχουν κάνει παρόμοιες ενέργειες και ενδεχομένως πλέον να μην παίρνουν πλέον μαζί τους τα συγκεκριμένα όπλα, που αποτελούν έμμεση ταυτότητα.

    Τα ξημερώματα της Κυριακής είχαμε όμως και άλλες δύο εισβολές σε σπίτια στην Αθήνα.
    Η μία περίπτωση ήταν στο Ζεφύρι με τους δράστες να εισβάλουν στο σπίτι και να ληστεύουν τους ενοίκους του και άλλη μια στην Καλλίπολη του Πειραιά, όπου όμως έμειναν στην απόπειρα και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια μόλις έγιναν αντιληπτοί.

    Υπενθυμίζεται ότι τρία άτομα συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Ραφήνα μετά από ληστεία σε σπίτι της περιοχής, που μάλιστα εκτιμάται από τον τρόπο που έδρασαν ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για τους ίδιους που είχαν χτυπήσει και στο σπίτι του Ανδρέα Φουστάνου.

    Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η εγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί στα ύψη.
    Και κάτι πρέπει να γίνει. Και άμεσα...

    Τα ακούνε τα μΠατΣΟΚ της ΧΟΥΝΤΑΣ
    ή στα αμελέτητά τους !!~!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΙΜΜ

    10 Οκτ 2011 11:00:00 π.μ.

    ==
    Οριστε!!
    Δειτε δειγμα αλητοσυμμοριας πασοκ..
    Δειτε πουστη-ριζετε!!!

    Α! Ξαναλεω..
    Περιμενω ενα "τρελλο" Παπαδοπουλο..
    Αφου επικρατησει να εκτελεσει με συνοπτικες διαδικασιες τετοια παλιοσκυλα..

    Προγραφες τυπου Συλλα..
    Αυτα τα παλιοσκυλα μπορειτε να τα εκτελεσετε και μαλιστα με αμοιβη..

    Υ.Γ
    Ο ΙΜΜ ειναι "απογονος"!! του σκυλου κακαουνακη.. Οχι κατ αναγκη "βιολογικα" !!
    το γκαγκαουνακη δεν μπρουσε να κανει κατι τετοιο..

    Κατι σαν σε κωλοφυλλαδα υπαλληλο.. κατι τετοιο..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ Το πρωτο του παρθενικο ταξίδι στο Αιγαίο, θάκανε έναν Αύγουστο το πλοίο το μοιραίο.
    Ολοι επιβιβάστηκαν με μπρίο και με χάρη,
    γιατι ένοιωθαν ξεχωριστοί το είχαν και καμάρι.
    Αφού εμοιραστήκανε ο κόσμος στα δωμάτια
    βγήκανε να ξεναγηθούν με γουρλωτά τα μάτια.
    Νέοι , γέροι και παιδιά όλο ετριγυρνούσαν
    ωσπου ενύχτωσε βαθειά και λίγο σκουντουφλούσαν.
    Οι πάντες κοιμηθήκανε, ήπιανε κι ήταν χάλια
    φάγανε και χορέψανε και γίνανε παρτάλια.
    Κι εκεί που ησυχάζανε ακούγεται η Ρίτα [Μαργαρίτα]
    που έψαχνε το γιόκα της επάνω στην προβλήτα.
    «Γιωργάκη φύγε από κεί μην παίζεις με τα τιμόνια
    πρόσεχε κακομοίρη μου μην κάνεις τσιριμόνια».
    Χοροπηδούσε το παιδί όλο χαρά γεμάτο
    κι η μάνα του εκστατική «παιδί μου πιάνουμε πάτο!»
    Ξερνούσε όλο το πλήρωμα ο κόσμος θα πεθάνει
    κι ο Γιώργος βροντοφώναξε «μαμά στεριά εφάνη!»
    Και ξάφνου εμφανίζεται μπροστά τους ένας βράχος
    είναι ο Μπένυ ο ξακουστός, γι αυτό τους πιάνει άγχος.
    Χτυπιέται αλύπητα σ’ αυτόν τον βράχο το καράβι
    και μια αποδώ και μια αποκεί η μηχανή ανάβει.
    Τρέξτε σωθείτε φίλοι μου με λέμβους με βαρκούλες,
    το πλοίο μας βυθίζεται πιάστε και σανιδούλες!
    Και σαν εβγήκαν στ’ ανοιχτά κι η θάλασσα αλλάζει,
    ηρέμησαν τα κύμματα, ο κόσμος δεν φωνάζει.
    Όταν απομακρύνθηκαν σκεφτόνταν τι εχουν πάθει
    τι χάσανε, τι κέρδισαν, γιατί είχαν κάνει λάθος.
    Αχ Ελληνάρες δυνατοί βρέστε τον εαυτό σας
    διώξετε τους κακόβουλους τους ξένους απ’ το βιό σας.
    Μόνοι ορθοποδήσετε μόνοι σας στηλωθείτε
    κι αυτούς που σας επλήγωσαν χεσμένους να τους δείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ είναι για τις τράπεζες.
    Δεν είναι ούτε για μισθούς ούτε για συντάξεις.
    ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ δεν πάει για μισθούς και συντάξεις.
    Αν θέλουμε να συνεχίσουν να υπάρχουν μισθοί,συντάξεις,σχολεία,
    νοσοκομεία,πρέπει ΤΩΡΑ Η ΤΡΟΪΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
    ΤΩΡΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝΕ ΟΙ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.
    ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ:
    ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
    Η' ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ;
    ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!
    ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ!
    ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ,ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ Η ΤΡΟΪΚΑ,ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΟΥΤΕ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΨΕΛΛΙΖΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΥΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΤΡΟΪΚΑ!
    ΑΛΛΙΩΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΛΟΙΠΟΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση