GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θα μπορούσε να λέει...

Αντώνης Σαμαράς : Αδημονώ να ᾽ρθει επιτέλους η ώρα που θα γίνω πρωθυπουργός... Δια την ευφάνταστη σκέψη: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης Φωτογραφία

Αντώνης Σαμαράς: Αδημονώ να ᾽ρθει επιτέλους η ώρα που θα γίνω πρωθυπουργός...

Δια την ευφάνταστη σκέψη: Αντώνης-Μάριος Παπαγιώτης

36 σχόλια

  1. οσο υπαρχουν κοτες και προβατα,το γιοργακι και το αντονακι θαχουν δουλιτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. που ειναι αυτο το κωλομαγκακι ο χρυσοχοιδης να συλλαβει τους διεθνεις κερδοσκοπους που απειλουν τη ζωη του ελληνικου λαου;
    κωλοβλαχε χωροφυλαξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 3:22:00 μ.μ.
    τους κερδοσκοπους θα πολεμησουν οι καθηγηταραδες του ευρω,σημιτης,αλογοσκουφης,χριστοδουλακης...
    θα αναστηθει και ο καθηγηταρας του berkeley να βοηθησει στον αγωνα...
    ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ...
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουραδόμαχίες …………
    Επειδή με το σκατό δεν βάλατε μυαλό , φάτε την κουράδα με το κιλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκάσε και πλήρωνε το σκατό του μετανάστη γιατί άμα δεν το πληρώσεις το σκατό που τρως , θα σου κατάσχουν το μισθό και την περιουσία σου , και έχεις πολύ σκατό να φας , ακόμα δεν έφαγες τίποτα , λίγο γεύση μόνο πήρες .
    Σκάσε λοιπόν και πλήρωνε …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΜΕΤΡΑ.ΒΑΛΘΗΚΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΝΕΑ ΓΕΝΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΤΡΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3:29:00 μ.μ.
    ποιος σουπε οτι θα ζησεις;
    ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 3:29:00 μ.μ.
    η λεξη malakas ειναι παγκοσμιως γνωστη και κατανοητη.γιατι αραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΟΙΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΦΘΗΝΑ ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ,ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΥΠΑΙΤΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ,ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σωστά πρωθυπουργό έχουμε υπεύθυνο που αγωνίζεται σκληρά με όλες του τις δυνάμεις να σώσει την χώρα, να κοιτάξει λοιπόν ο Σαμαράς να είναι δίπλα του να τον στηρίξει απο το να κάνει βλέψεις για να ικανοποιήσει τις εγωπαθητικές του φιλοδοξίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 3:35:00 μ.μ.
    ΤΡΕΜΕΤΕ νουδουπασοκια.
    λες να ξυπνησουν τα θυματα;ΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΑΖΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΕΓΚΑΙΡΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Σκάσε και πλήρωνε το σκατό του μετανάστη γιατί άμα δεν το πληρώσεις το σκατό που τρως , θα σου κατάσχουν το μισθό και την περιουσία σου , και έχεις πολύ σκατό να φας , ακόμα δεν έφαγες τίποτα , λίγο γεύση μόνο πήρες .
    Σκάσε λοιπόν και πλήρωνε …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κουραδόμαχίες …………
    Επειδή με το σκατό δεν βάλατε μυαλό , φάτε την κουράδα με το κιλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παιδιά η χώρα καταρρέει,ας είμαστε
    όλοι μας λίγο πιο υπεύθυνοι στα λεγόμενά μας.
    Ας περάσουμε τον κάβο να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα,και μετά έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τα μικροκομματικά μας παιχνίδια.
    Αν καταρρεύσει η χώρα δε θα μείνει κανείς ανέγγιχτος.
    Αντίθετα,το βιοτικό επίπεδο όλων θα καταβαραθρωθεί.
    Εννοώ,ακόμα περισσότερο από όσο μειώνεται τώρα.
    Λάθος-σωστή,αυτή την κυβέρνηση έχουμε και αυτή οφείλει να μας γλιτώσει από το γκρεμό.Μπορεί;
    Δεν ξέρω.Αλλά άλλη επιλογή σήμερα δεν υπάρχει.Δεν υπάρχει χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. το βιοτικο επιπεδο δεν σωζεται.ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΧΩΝ,ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ.
    αν δειλιασεις τωρα,θα εξοντωθεις φυσικα και συ και τα παιδια σου...
    ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 3.29# ειλικρινα εχω μεγαλυτερες ανυσηχιες απο εσενα και πιθανον να ειμαι και σε χειροτερη θεση απ'οτι εσυ, αλλα σε παρακαλω παρα πολυ μπορεις να μου λυσεις μια μεγαλη απορια που μετρωει εδω και πολυ καιρο. Να διωξουν τους τροικανους και μαλιστα με τις κλωτσιες σημερα οχι αυριο και φυσικα μαζι και τα δανεικα. Η επομενη μερα που θα ξημερωσει πως εσυ την φανταζεσαι?? ασε εμενα και ειδικα του τι λενε οι πολιτικοι, εσυ να μου πεις τι θα γινει και ευχομαι να μου πεις καλα νεα για να μου φθγει το μεγαλο αγχος που εχω. Οχι γενικα και αοριστα!!! γιατι κει εγω βριζω ειδικα οταν βλεπω νεα στην τηλεοραση και εχω γινει ρεζιλι με του γειτονες αλλα προταση δεν εχω!!! μεσα μου λεω δεν με ενδιαφερει να πανε να βρουνε λεφτα απ'οπου θελουν αλλα να μην πειραξουν τιποτα. Εαν τωρα μου πεις και εσυ το παραμυθι του ΚΚΕ για τους πλουσιους κλπ τοτε αστο δεν παιζει και ξερεις γιατι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 5:48:00 μ.μ.
    το βιοτικο επιπεδο θα πεσει στο 50%.εσυ ακομα ελπιζεις....
    το θεμα ειναι να ξεφορτωθουμε τους ενοχους και να φορολογηθουν οι πλουσιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 5:48:00 μ.μ.
    το βιοτικο επιπεδο θα πεσει στο 50%.εσυ ακομα ελπιζεις....
    το θεμα ειναι να ξεφορτωθουμε τους ενοχους και να φορολογηθουν οι πλουσιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 5:48:00 μ.μ.
    γιατι μπερδευεσαι;
    εχεις αυτοκινητο;θα το πουλησεις η θα καταθεσεις τις πινακιδες.
    εχεις δυο ακινητα;θα πουλησεις κοψοχρονια το ενα.
    παει το παιδι σου σε ιδιωτικο;κακως.
    μενεις στο νοικι και χανεις τη δουλεια σου;αστεγος θα τρως στα συσσιτια του δημου.
    ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΤΩΧΟΣ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ;
    ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΤΙ ΠΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ?

    ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ
    ΖΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΧΛΙΔΗ,
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ
    ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ/ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
    ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ?

    ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ?

    ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ?
    ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ 250 ΑΡΝΙΑ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ?

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ,
    ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ?

    ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ
    ΖΟΥΣΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΖΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΧΛΙΔΗ,
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!

    ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ
    ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΙΣΘΩΝ/ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ
    ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ?

    ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΣΒΗΣΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ?

    ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΣΤΕ ΡΕ ΖΩΑ?
    ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ 250 ΑΡΝΙΑ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΝΕ?

    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ,
    ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΟΥΒΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΣΕ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Θα μπορούσε να λέει...
    ================================

    Ποιος μαλάκας
    ποιος παλιομαλάκας
    ποιος τρόμπας ......του Υπουργείου Οικονομικών
    το σκέφθηκε αυτό... !!!!

    να βάλει 13% ΦΠΑ στην γλυκιά μπουγάτσα,
    και 23% στην αλμυρή.".

    Πώ πω !

    Τόοοοοσσσσσσοοοοοοοοοοοο
    ρε σαλταρισμένοι !!!

    οι.. 90 Παστόκοι σύμβουλοι των 5.000 ευρω του Χοντρομαλάααακαααααααα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γέννησαν μίσος και ετοιμάζονται
    να το εισπράξουν ______________ +

    Η οικογένεια Παπανδρέου αρχίζει πλέον να νιώθει την καυτή ανάσα του πολιτικού τέλους.

    Η αίσθηση ότι από στιγμή σε στιγμή θα σκάσει ένα τσουνάμι αποκαλύψεων είναι διάχυτη στην ατμόσφαιρα.
    Το διαισθάνονται και οι ίδιοι, γι αυτό και οι σχετικές οδηγίες για την αύξηση της δοσολογίας βίας στις καταστολές των πολιτών που....
    διαδηλώνουν.

    Κάθε βράδι μετά από μια επιτυχημένη καταστολή του πλήθους, ο Παπουτσής επικοινωνεί με το Καστρί και αφού περιγράψει τη κατάσταση δέχεται τα πρωθυπουργικά συγχαρητήρια.
    Οι σχετικές συνομιλίες δεν καταγράφονται μόνο στο υποσυνείδητο των δύο αλλά το «αποτύπωμά» τους παραμένει και κάπου «αλλού».
    (Ο πρωθυπουργός λησμόνησε γρήγορα τα «νεκρά» τηλέφωνα της κατοικίας του, αμέσως μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.)
    Είναι πολλοί εκείνοι που γνωρίζουν μυστικά και έχουν οικειοποιηθεί, στη μνήμη τους, ντοκουμέντα από το οικογενειακό παρελθόν.

    Στο σπίτι των Παπανδρέου μπαινόβγαιναν άνθρωποι όπως ο Αντώνης Λιβάνης και ο Κώστας Λαλιώτης. Ο Λαλιώτης σας θυμίζουμε ότι αντικαταστάθηκε από τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη, τον άνθρωπο που εξάρθρωσε τη «17 Νοέμβρη», στη Γραμματεία του Κινήματος.

    Το περιοδικό «Επίκαιρα», ιδιοκτησίας Λιβάνη και Λαυρεντιάδη, αφού ολοκλήρωσε την επιχείρηση "Δολοφονία Καραμανλή" κυκλοφορεί με αποκαλύψεις για το ρόλο του Παπανδρέου στην περίφημη υπόθεση του αγωγού Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη κι όχι μόνο.

    Στην ουσία δίνει στεγνά τον γιο
    του Ανδρέα._________________
    Με τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη συνεργάζεται ο Κώστας Λαλιώτης,
    το προσωπικό τσιπάκι του οποίου
    θα ζήλευε και ο Έντγκαρ Χούβερ.

    Αίφνης οι παλαιοί φίλοι που κατέχουν το μυστικό του «οικογενειακού»-Παπανδρεικού Δισκοπότηρου απελευθερώνουν τις «αναμνήσεις» τους και αυτές ξεχύνονται- άγρια άτια στην ατμόσφαιρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δεν είναι μόνο ο Αλέξης Τσίπρας
    που μιλάει ανοιχτά για οργανωμένο σχέδιο σε βάρος της χώρας με τον Παπανδρέου σε ρόλο ντίλερ.

    Είναι το γεγονός ότι αυτό που ξεκίνησε σαν μοναχική καταγγελία του Πάνου Καμμένου-η εμπλοκή της οικογένειας σε σκοτεινές μπίζνες με τη χρεοκοπία της χώρας-αρχίζει να αποκτά μυθικές διαστάσεις.

    Ο αστικός μύθος του οργανωμένου ξεπουλήματος της χώρας αποκαλύπτει όλο και πιο πολλές αληθοφανείς πλευρές του, λες και μέρα με τη μέρα συμπληρώνεται ένα εφιαλτικό παζλ για την ιστορική πολιτική οικογένεια.

    Τα σύννεφα πυκνώνουν πάνω από το Καστρί και ο ΓΑΠ, από ένστικτο,
    το διαισθάνεται.Άλλωστε έχει ζήσει από πολύ κοντά την κολασμένη πτώση του πατέρα του Ανδρέα Παπανδρέου και την εποχή του Ωνασείου.
    Δεν είναι λίγοι εκείνοι που ψηλαφούν τον δικό του ρόλο σ’ εκείνη τη συγκυρία.

    Αλλά και από την άλλη άκρη του Ατλαντικού τα μηνύματα μόνο φιλικά δεν είναι για έναν πρωθυπουργό που πολλοί τον αποκαλούν «Αμερικανάκι».
    Κάποιοι υποστηρίζουν ότι είναι
    πολύ περίεργο το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός έχει να πατήσει το πόδι του στην Αμερική από την εποχή που συνελήφθη ο Ντομινίκ Στρος Καν.

    Τι φοβάται ο ΓΑΠ και δεν ταξιδεύει στις ΗΠΑ ; Πόσο καιρό έχει να συνομιλήσει τηλεφωνικά με τον Μπαράκ Ομπάμα ; Μέσα σε 2 χρόνια, αυτά της εξουσίας, τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του φαίνεται να έχουν «αλλάξει».

    Οι Παπανδρέου, για όσους τους γνωρίζουν, είναι πλέον «άλλοι» άνθρωποι.Μόνο ένα πράγμα παραμένει ίδιο, βαθιά ριζωμένο μέσα τους:
    Το ΠΑΣΟΚ μας ανήκει κι εμείς είμαστε αυτοί που θα του βάλουμε
    το λουκέτο, οι σκηνοθέτες που θα ρίξουμε τους τίτλους τέλους στην οθόνη.

    Το ζήτημα πλέον είναι αν θα προλάβουν ακόμη και αυτό.......
    Το ΠΑΣΟΚ για τη συνείδηση των πολιτών είναι το κόμμα της μεγάλης προδοσίας, αυτό που παρέδωσε τη χώρα και τις ζωές τους στη κόλαση.

    Ακόμη και οι 154 βουλευτές του γνωρίζουν πως ελάχιστοι από δαύτους θα επιβιώσουν την επόμενη μέρα.
    Με τη ψυχολογία του "όλοι μαζί", έχουν ταμπουρωθεί πίσω από τον Βασιλιά της Βίας Χρήστο Παπουτσή και ψηφίζουν αφουγκραζώμενοι τα ανοιγμένα κεφάλια των διαδηλωτών εκεί έξω, με την ψευδαίσθηση ότι
    θα διασωθούν οι ίδιοι.

    Οι πιο ανόητοι από τους δελφίνους του ΓΑΠ-υπάρχουν και τέτοιοι-πυκνώνουν τα πάρε δώσε σε βίλες και θαλαμηγούς των γνωστών σεσημασμένων και απαξιωμένων ιδιοκτητών των ΜΜΕ ελπίζοντας στην στήριξή τους.

    Σε αυτό το σημείο έχουν την κατανόησή μας, τη συμπάθειά μας.
    Είναι ανθρώπινο να μην αντέχουν
    στη θέα του ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΙΣΟΥΣ + + +

    που έρχεται κατά πάνω τους…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σκάσε και πλήρωνε το σκατό του μετανάστη

    Bάλτο πίσω σου αγορίνα μου στο ρατσιστικό και χαζό κωλαράκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ Σκάσε και πλήρωνε το σκατό του μετανάστη

    Ο ίδιος χαζός είσαι, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. το σκατό του μετανάστη είναι στο facebook.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ

    ένας κολλημένος μαλέας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τα παιδιά, για να κάνουν εκείνο που θέλουμε αρκετοί ακόμη και τώρα τα φοβερίζουμε, ίσως όχι με τον μπαμπούλα ή τον φοβερό {γύφτο}, όπως παλιότερα, αλλά με πιο σύγχρονους φόβους. Πιο αλλόκοτους.

    Στα παιδιά η λειτουργία της κριτικής ικανότητας δεν είναι ανεπτυγμένη. Δεν μπορούν να αξιολογήσουν το δίλημμα φόβος ή {πρέπει}. Ο,τι περίπου συμβαίνει σήμερα στη χώρα, όπου πολιτικοοικονομικό κατεστημένο και τα πρόθυμα Μέσα Μαζικής Επικονωνίας μάς φοβερίζουν με την αποβολή από την Ευρωζώνη αν δεν κάνουμε ό,τι επιβάλλουν οι δανειστές. Μάλιστα.

    Μπορούν να μας πουν, κατ' αρχάς, τι ακριβώς προβλέπουν οι συνθήκες και κυρίως ΑΝ προβλέπουν κάτι τέτοιο; Και δεύτερον ποια είναι η διαφορά της πείνας, της ανεργίας, της έλλειψης περίθαλψης και της έλλειψης Παιδείας, ας πούμε, με ή χωρίς ευρώ;..


    {ΟΙ ΓΚΕΣΤΑΠΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ ΑΛΛΗ ΜΟΦΡΗ} Το οργανωμένο σχέδιο τους είναι η εξαγορά της χωράς και υποδούλωση του Ελληνα, αφού λοιπών θα πεινάσουμε που πεινάσουμε ΑΣ ΣΏΣΟΥΜΕ ΤΑ ΆΓΙΑ ΧΏΜΑΤΑ ΜΑΣ ΩΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση