GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ισχύς των δημοσιογράφων...

Η άποψη ότι η Κυβέρνηση επιδιώκει να ξεδοντιαστεί η όποια ισχύς των δημοσιογράφων, που είναι πάντα μια απειλή για την εξουσία, επιβεβαιώνετ...

Η άποψη ότι η Κυβέρνηση επιδιώκει να ξεδοντιαστεί η όποια ισχύς των δημοσιογράφων, που είναι πάντα μια απειλή για την εξουσία, επιβεβαιώνεται από όσα αναφέρει το newpost: Όταν ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε με μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ στη Βουλή τα οποία διαμαρτυρήθηκαν για το πολυνομοσχέδιο και όσα αφορούν την ΕΡΤ, το ΑΠΕ, την ΓΓΕ -ΓΓΕ κλπ, αφού εμφανίστηκε έκπληκτος, τους προέτρεψε να πάνε στον Κουτρουμάνη για τα ασφαλιστικά, αλλά...
ταυτοχρόνως δήλωσε ότι δεν βλέπει τον λόγο να μην ενταχθούν οι δημοσιογράφοι στο ενιαίο μισθολόγιο, προσθέτοντας ότι αυτό θα γίνει!!!
Κάτι που σημαίνει ότι επιδιώκεται η υπαγωγή τους στο ΙΚΑ, και που σε άλλες φάσεις θα γίνει για όλους τους δημοσιογράφους, όλων των ΜΜΕ δημόσιων και ιδιωτικών, εφημερίδων και ιδιωτικών καναλιών-ραδιοσταθμών. Και φυσικά αποδυνάμωση των δημοσιογραφικών οργανώσεων και καταλήστευση των αποθεματικών ΕΤΑΠ-ΜΜΕ – ΤΣΠΕΑθ, ΕΔΟΕΑΠ.
Ετσι ο κίνδυνος δεν αφορά τους δημοσιογράφους των δημόσιων ΜΜΕ αλλά όλους τους λειτουργούς του Δημοσιογραφικού Κλάδου, ο οποίος σημειωτέον προστατεύεται από το Συμβούλιο της Ευρώπης και από την ευρωπαϊκή νομοθεσία.
Φυσικά τις συνέπειες εξ αυτού του κινδύνου, εύκολα μπορεί κανείς να αντιληφθεί.  ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

10 σχόλια

  1. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ….
    ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..
    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΕΥΛΟΗΜΕΝΗ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…
    ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ…ΕΦΤΑΣΕ… ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ…

    ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΥΓ.ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…

    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ..ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΜΩΣ…
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιος να μας τόλεγε παιδιά, ότι ένας... συνταγματολόγος(!), με τη συμπεριφορά του μετατρέπει το ίδιο το Σύνταγμα σε... κουρελόχαρτο! Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. EEEEE.... ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ, ΜΗ ΠΑΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ. Η ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΕΙΠΕ ΝΑ ΑΝΑΙΒΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΒΓΕΙΤΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΕΙ Ο ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ. ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    Mαζέψτε τον τρελλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ELLHNIDES, ELLHNES,
    APOFASHZWMEN KAI DIATASWMEN.

    NA KYRHX8EI EPEIGWNTOS STRATIOTIKOS NOMOS, GIATI ETSI OPWS PATE OI ELLHNES THS ELLADOS
    8A KATALH§ETAI SE EMFYLIO POLEMO. MONO ENAS DEYTEROS PAPADOPOULOS MPOREI NA SWSEI THN ELLADA.
    O ELLHNAS XREIAZETAI ARBILA STO SBERKO TOY ALOIWS DEN SYNERXETAI. KAI GI AYTO KALYTERA H ARBILA NA EINAI ALLHNIKH PARA EISAGOMENH.


    ZHTW H ELLAS
    ZHTW TO E8NOS

    ELLHN TOY E§WTERIKOY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο δημοσιογράφος υπερασπίζεται τη συντεχνία του. Γιατί ρε φίλε να εξαιρεθούν οι δημοσιογράφοι από το ΙΚΑ. Όσα άλλα επαγγέλματα μπήκαν στο ΙΚΑ τί είναι; Δευτέρας κατηγορίας;
    Αθάνατε Έλληνα, αρκεί να μη σου θίξουν προσωπικά τα συμφέροντα, έστω και αν θίγουν τα συμφέροντα των διπλανών σου. Καρφάκι δε σου καίγεται για τους άλλους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Και καλά όλα αλλά εκείνο το ότι δεν πληρώνει την ΕΡΤ η Κυβέρνηση τι το θέλατε; Δε γνωρίζετε πως πενήντα και πάνω χρόνια οι έλληνες σας πληρώνουν και μέχρι τελευταία και με το φώς των κοινοχρήστων για να ακριβομπληρώνεστε, επειδή σας φοβόνταν πάντα οι κυβερνήσεις; Τώρα που κάποιος ήλθε αποφασισμένος να βάλει τα πράγματα στη θέση τους βαλθήκατε με ψευτιές να τον ρίξετε με το σύνθημα τάχα πως δεν ανέχεστε να ιδιωτικοποιηθεί η ΕΡΤ! Σαν τους αχαρακτήριστους, τάχα συνδικαλιστές, της ΔΕΗ, που τους "καίει" λέει ο καημός για τη φτωχολογιά και δεν αφήνουν την κυβέρνηση να κάνει τη δουλειά της . Το πάτε όλοι λάου λάου να φτάσουμε στην εποχή του 65 όπου όλοι μετά τις απεργίες και την αναρχία περιμέναμε πως θα μας βρεί το κακό! Και μας βρήκε έτσι όπως το φοβόμναστε και το περιμέναμε! Είσαστε όλοι παλιόπαιδα ανεύθυνα κα κακοήθη!
    Και οι Τσιπράδες και οι της μεγάλης Αλέκας και του Καρα-Τζαφέρη πουλάνε ούτε λίγο ούτε πολύ "Δημοκρατία".
    Η Δημοκρατία στη αρχαία Ελλάδα έτρωγε τα παιδιά της. Σήμερα τα παιδιά της τρώνε τη Δημοκρατία! Τέτοια Δημοκρατία ανεκτική είχε η Ευρώπη δοκιμάσει σε όλες σχεδόν τις χώρες της και πάντα κατέληγαν σε αναρχία και ανυπακοή όπως σήμερα με αποτέλεσμα να βρίσκουν οι θιασώτες της κατάργησης των ελευθεριών του λαού να εφαρμώσουν τις αρχές τους! Αυτό θέλετε και μην πιστεύετε πως η αναρχία σας έχει μέλλον!


    ΙΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΑΠ..."Μια φωνή, ένα πάθος, ένα όραμα"
    _______________________________________
    Σκάστε και πληρώστε
    την "πράσινη ανάπτυξη":

    ΙΜΜ,, και ΤΟΥ ΚΩ ΛΟΥ..... σκλαβάκια
    ---------------------------------------------

    Νέο χαράτσι της ΔΕΗ για τα φωτοβολιταϊκά κ.λπ
    Νέες αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος αναμένονται από την 1η Νοεμβρίου, καθώς βαίνει προς αύξηση κατά 4,80 ευρώ το τέλος υπέρ Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας .

    Η αύξηση αυτή επιλέχθηκε προκειμένου να μειωθεί το έλλειμμα του Διαχειριστή Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΣΜΗΕ) ώστε να είναι εφικτή η πληρωμή των επενδυτών που δραστηριοποιούνται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

    Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας προτείνει στην ηγεσία του υπουργείου Περιβάλλοντος τη σταδιακή μείωση του ελλείμματος ύψους 100 εκατ. ευρώ του Ειδικού Λογαριασμού ΑΠΕ του ΔΕΣΜΗΕ μέχρι τον Δεκέμβριο του 2012.

    Στο πλαίσιο αυτό πρότεινε την αύξηση από την 1η Νοεμβρίου του 2011 και μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2012 του ειδικού τέλους ΑΠΕ, αλλά και την αλλαγή του τρόπου υπολογισμού τους, ώστε να επιμερίζει με δίκαιο τρόπο το κόστος στις κατηγορίες κατα ναλωτών.

    Η ΡΑΕ προτείνει το ειδικό τέλος να διαμορφωθεί από τα 3,2 ευρώ το τετράμηνο στα 4,8 ευρώ, ήτοι σε ετήσια βάση να αυξηθεί κατά 4,80 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ELLHNIDES, ELLHNES,
    APOFASHZWMEN KAI DIATASWMEN.

    Χουντομαλάκας που λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση