GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΑΣ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΜΠΟΤΑ!...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Γ ερμανικό προτεκταράτο  βλέπει το Βερολίνο την Ελλάδα Ξένοι διοικητές με ΤΕΛΙΚΟ Λ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη

Γερμανικό προτεκταράτο  βλέπει το Βερολίνο την Ελλάδα
Ξένοι διοικητές με ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΟ στις αποφάσεις

Με το βαρύ σφυρί του χρέους η «Γερμανική ΕΕ» σχεδιάζει να χτυπήσει κατακέφαλα και την εθνική μας ανεξαρτησία.
Το κυρίαρχο Βερολίνο θεωρεί πια προτεκτοράτο του την Ελλάδα –και όπως αποκαλύπτει το Reuters- ετοιμάζει ευρεία παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας.
Θα φέρει διοικητές –νέους Εδουάρδους Λω- που θα έχουν ΤΕΛΙΚΟ ΛΟΓΟ για όλες τις αποφάσεις.
Η Ελλάδα χάνεται και οι εδώ πολιτικοί Πινόκιο ξιφομαχούν (κουστουμάτοι και λουσάτοι) για το τίποτα!..
Ένα εμετικό ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ που τολμάει (και τέτοιες ώρες) να μιλάει για εκλογές και διαδόχους. Δελφίνους και δελφινάκια…
Αφασία, για αυτούς δεν κινδυνεύει η Ελλάδα.
Έλεος!
Όμως. Σχέδιο ευρείας παρέμβασης στα εσωτερικά της χώρας, προκειμένου να υλοποιηθούν τα σχέδια των δανειστών, αποκάλυψε κορυφαίος αξιωματούχος της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Reuters.
Το πρακτορείο τονίζει πως η ιδέα αυτή, δηλαδή να...
 τεθεί η Ελλάδα υπό εποπτεία και να υπάρξει περιορισμός της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, έχει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές.
Βάσει της πρότασης, η προς το παρόν ολιγομελής ομάδα δράσης της Κομισιόν που βρίσκεται στην Αθήνα υπό τον κ. Horst Reichenbach θα στηριχθεί με περισσότερες τεχνοκράτες που θα έρθουν στην Ελλάδα, θα αποκτήσει ορισμένες εκτελεστικές αρμοδιότητες και θα έχει τον τελικό λόγο σε διάφορους τομείς, όπως επί παραδείγματι στις αποκρατικοποιήσεις.
Πηγές του πρακτορείου Reuters αναφέρουν πως, αν και ορισμένοι, κυρίως οι Ιρλανδοί, απορρίπτουν την πρόταση ως μία νέα μορφή αποικιοκρατίας, η ευρύτερη στήριξη ενισχύεται.
«Ή θα γίνει αυτό ή δεν θα λάβουν άλλα χρήματα» αναφέρει μία πηγή του Reuters προσκείμενη στις διαπραγματεύσεις και συμπληρώνει πως η ομάδα δράσης πρέπει να αναλάβει ορισμένες από τις λειτουργίες του κράτους.
 Θα τεθεί υπό εποπτεία:
Ευρεία υποστήριξη αποκτά η πρόταση να τεθεί η Ελλάδα υπό εποπτεία ακόμα και με περιορισμό της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, σύμφωνα με το Reuters, που μάλιστα κάνει λόγο για νέα μορφή αποικιοκρατίας.
«Το μέγεθος της παρέμβασης θα είναι άνευ προηγουμένου» αναφέρει Ευρωπαίος αξιωματούχος και συμπληρώνει: «Εάν είχαμε ενδείξεις υπεύθυνης διαχείρισης όπως συνέβη στην Ιρλανδία, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Αυτό όμως, λείπει στην Ελλάδα». «Είναι σαφής η στήριξη για μεγαλύτερη εποπτεία στην Ελλάδα» καταλήγει.
Άλλος αξιωματούχος αναφέρει στο Reuters ότι υπάρχει η σκέψη για την δημιουργία μόνιμου σώματος στην Ελλάδα που θα συνεχίσει το έργο του κλιμακίου της τρόικας.
«Χρειαζόμαστε κάποιον που να μιλάει ελληνικά, αλλά που να μην είναι με την πλευρά των Ελλήνων» αναφέρει ο αξιωματούχος συμπληρώνοντας πως το σχέδιο «πρέπει να παρουσιαστεί προσεκτικά, ας το ονομάσουμε τεχνική βοήθεια.. ή κάπως αλλιώς. Δεν μπορούμε να τους ποδοπατήσουμε».
«Είναι θέμα εξουσίας» παραδέχεται ο αξιωματούχος και συμπληρώνει: «Θα υπάρξει μεγάλη αντίσταση. Η επίσημη εξουσία δεν θα είναι πλέον στα χέρια τους, οι Έλληνες πρέπει να το δεχθούν αυτό».
Χλιαρή διάψευση από Κομισιόν
Απαντώντας σε σχετική ερώτηση πάντως, ο εκπρόσωπος της Κομισιόν διευκρίνισε πως όλα αυτά δεν είναι νομικά εφικτά βάσει των υπαρχουσών συνθηκών της ΕΕ. (Συνέχεια εδώ)

21 σχόλια

  1. ΟΧΙ στην 6η δοση ..
    Θα τα φαει η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια και αυτα ..
    Θα τα μοιρασει σε Μ.Κ.Ο με προεδρο τη μαμα του ανεκδιηγητου φιογκου του ηλιθιου βλακογιοργο μαργκαρετ τσαντ η καποιο αλλο μπασταρδο αλητη πασοκοσκυλο ...

    Και μετα θα γινει η μοιρασια ..
    Σαν σκυλια γυρω γυρω θα γεμισουν τις τσεπες τους οι αλητες..

    Ακους εκει ρε οι μπασταρδοι οι αλητες οι τυχοδιωκτες επιμενουν ΑΚΟΜΑ να γαυγιζουν οτι θελουν "να σωσουν την ελλαδα"!!!
    Ακους εκει γαμω τη μαννα τους οι ξεφτιλισμενοι..

    Σε δυο χρονια εχοντας κανει αφαιμαξη του ελληνικου λαου βγαινουν και λενε οτι τα ταμεια ειναι αδεια!!!
    Και εχοντας παρει και το δανειο 110 δις ευρω!
    Γαμω το ..στο τους ..
    ξεκοιλιασμα θελουν οι μπασταρδοι ..

    Θανατος στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

    Ποντικομουρη καθικι μισοτρελλο ανδρουλακη να σε ειχα στα χερια μου θα περναγες ζαχαρη μπασταρδε.....
    Ακους εκει οι πουστηδες..
    Σε δυο χρονια επρεπε με τοσες κλεψιες (δωρα αδειεσ,ΦΠΑ κλπ κλπ) να μας πουν οτι το χρεος πληρωθηκε..
    Η εστω μειωθηκε τοσο..

    Και το χρεος εχει παει στα 460 δις ευρω σε δυο χρονια απο 300 δις που ητανε!!

    Και αυτα τα παλιοσκυλα λενε οτι θελουν να σωσουν την Ελλαδα ΑΚΟΜΑ!!!

    Ω! Μα καλα γαμωτο κανενας Παπαδοπουλος δεν υπαρχει γαμωτοοοο????

    Να τα συλλαβει και να τα εκτελεσει ενα προς ενα ΟΛΑ ΑΥΤΑ τα σκυλια??????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βροντάει ο Όλυμπος, αστράφτει η Γκιώνα μουγκρίζουν τ’ Άγραφα σειέται η στεριά στ’ άρματα, στ’ άρματα εμπρός στον αγώνα για τη χιλιάκριβη τη λευτεριά

    Ξαναζωντάνεψε τ’ αρματολίκι
    τα μπράτσα σίδερο φλόγα η ψυχή
    λουφάζουν έντρομοι οι ξένοι λύκοι
    στην εκδικήτρα μας αντρίκια ορμή

    Ο Γοργοπόταμος στην Αλαμάνα
    στέλνει περήφανο χαιρετισμό
    νέας ανάστασης χτυπάει η καμπάνα
    μηνάν τα όπλα μας τον λυτρωμό

    Σπάμε την άτιμη την αλυσίδα
    που μας εβάραινε θανατερά
    θέλουμε ελεύτερη εμείς πατρίδα
    και πανανθρώπινη την λευτεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γατακι στιφαδο εχεις φάει;;;; εάν όχι ελα στην οδος Αγησιλάου στο κέντρο της Αθήνας να δοκίμασες…..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τη ΓΕΡΜΑΝΙΚΉ ΜΠΌΤΑ την φέρανε τα διορισμένα τα κομματόσκυλα οι κοπρίτες που πολύ ορθά λέει ο Πάγκαλος. Και οι μεγαλοδημοσιογράφοι που γαυγίζουν τώρα στη τηλεόραση. Πατήστε τους ώσπου να λυώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μακαρι να ερθουν μπας και γινει σοβαρο κρατος αυτο το κολοχανιο.Και απο τη στιγμη που παραγουν και δεν κλεβουν δεν εχουμαι αναγκη τα αρχιδακια που επιλεγουμαι να μας κυβερνοκλεβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μακαρι να ερθουν μπας και γινει σοβαρο κρατος αυτο το κολοχανιο.Και απο τη στιγμη που παραγουν και δεν κλεβουν δεν εχουμαι αναγκη τα αρχιδακια που επιλεγουμαι να μας κυβερνοκλεβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μακαρι να ερθουν μπας και γινει σοβαρο κρατος αυτο το κολοχανιο.Και απο τη στιγμη που παραγουν και δεν κλεβουν δεν εχουμαι αναγκη τα αρχιδακια που επιλεγουμαι να μας κυβερνοκλεβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακαρι να ερθουν μπας και γινει σοβαρο κρατος αυτο το κολοχανιο.Και απο τη στιγμη που παραγουν και δεν κλεβουν δεν εχουμαι αναγκη τα αρχιδακια που επιλεγουμαι να μας κυβερνοκλεβουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν έτσι:
    1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε αρκετές καταθέσεις για να καλύψουμε αρκετούς μήνες. Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50 δις ευρώ ομολόγα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολάρια (δείτε το γιατί στο 4)
    2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των "Εταίρων" όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μια άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.
    3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους Ευρωπαίους
    4. Καλούμε την Κομισιόν να δει το θέμα εξόδου μιας χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, μια και αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του ως προς το δολάριο. Στο σημείο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πουλάει τα δολλάρια και αγοράζει Ευρώ. Το κέρδος είναι 25% (με τις προμήθειες) και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνουν.
    5. Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους
    6. Συνάπτουμε συνθήκη με την Τουρκία σύμφωνα με την οποία δίνουμε Ελληνική (άρα και Ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β' βαθμού με Τούρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. Όλοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία... Ταυτόχρονα θεσπίζουμε ακόμα πιό εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης (με παράβολο 3.000 Ευρώ) των παράνομων προσφύγων. Και αυτοί παίρνουν την επόμενη μέρα το τραίνο για τη Γερμανία και Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι Εταίροι εισροή 15.000 μουσουλμάνων την εβδομάδα με Ελληνικά διαβατήρια.
    7. Η Κομισιόν απελπισμένη καλεί τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι αργά.
    8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν και η Ιταλία και Ισπανία που υποφέρουν χρόνια από το σκληρό Ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών. Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Άγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν μούσκεμα και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Συνθηκών.
    9. Έχουμε φτάσει στον Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι το να τα βάλουν μαζί μας ήταν λάθος. Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου. Όχι για όλους όμως. Οι Έλληνες (και τα 15 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο) έχουν μεταφερθεί με τα διαστημόπλοια των Ελ στον Άλφα του Κενταύρου. Μαζί τους σώθηκαν και μερικές ξέμπαρκες Γερμανίδες που είχαν παντρευτεί κάτι γκαρσόνια από την Μύκονο...
    Φυσικά και κάνω πλάκα. Δεν είναι δυνατόν να γίνει το 5!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ ΧΟΡΤΑΣΑΝΕ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ΜΕ ΤΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΕΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ? ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
    Ο ΜΟΝΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σήκω Ανδρέα για να δεις το κω λοπαίδι σου
    της… καταστροφής.
    -------------------------------
    Πριν από 30 χρόνια, 18 του Οκτώβρη 1981, η Ελλάδα πανηγύριζε την Αλλαγή. Ο Ανδρέας Παπανδρέου διέλυε την… επάρατη Δεξιά και με 48% πανηγύριζε τη νίκη του ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή σελίδας στη σύγχρονη πολιτική ιστορία της χώρας.

    Πόσες ελπίδες είχε εναποθέσει ο ελληνικός λαός σ’ εκείνους τους πολιτικούς νέας γενιάς, στο Λαλιώτη, τον Ακη, το Σημίτη, τον Χαραλαμπόπουλο, τον Αλευρά, τον Κου λούρη,
    τον Απ. Κακλαμάνη και τόσους άλλους.

    Πόσες απογοητεύσει λίγα χρόνια αργότερα, όταν η σημαία της Αλλαγής έγινε κουρελόπανο και όταν –για να συνδεθούμε με τα σημερινά- το ελληνικό χρέος είχε πολλαπλασιαστεί αφού ο… large Ανδρέας μοίραζε αφειδώς χρήμα.

    Αυτά, όμως είναι ιστορία, στο παρόν τώρα.

    30 χρόνια μετά το ΠΑΣΟΚ είναι στην εξουσία και… γιορτάζει τα 30χρονα της πρώτης εκείνης νίκης. Πώς τα γιορτάζει;

    Με το γιό του Ανδρέα να έχει διαλύσει τη χώρα και τον κόσμο να φωνάζει «Σήκω Ανδρέα για να δεις το παιδί της… καταστροφής».

    Τριάντα χρόνια μετά έχουμε μια πλήρη αντιστροφή. Τότε ο κόσμος ήλπιζε στον ανατέλλων ήλιο, περίμενε το καλύτερο για τη ζωή του. Κι ακόμη δεν είχε αλλοτριωθεί με τις θεσούλες που μοίραζε αργότερα ο Ανδρέας στο Δημόσιο, ούτε με τα θαλασσοδάνεια και τις επιδοτήσεις.

    Στην εποχή μας ο κόσμος δεν περιμένει το καλύτερο, το χειρότερο περιμένει. Ο γιος του Ανδρέα, σε αντίθεση με τον πατέρα του, προσφέρει στον ελληνικό λαό το απόλυτο πιάτο καταστροφής. Σε δύο ημέρες καλεί τους βουλευτές να ψηφίσουν ένα νόμο ο οποίος, πέραν όλων των άλλων, έχει και το άρθρο 37. Την κατάργηση των κλαδικών συμβάσεων για τις οποίες κάποιοι έχουν δώσει αίμα. Πόσο περήφανος θα ήταν ο Ανδρέας για το γιο του.

    Τι τραγική ειρωνεία. Ο “Γιωργάκης” έμεινε Γιωργάκης από τότε, από τη δεκαετία του 1980. Και γιορτάζει τα γενέθλια της μεγάλης νίκης του κόμματος που κληρονόμησε από τον πατέρα του, σβήνοντας κεράκια με τη διαπλοκή. Κάνοντας ραντεβού με τους εκδότες ικετεύοντάς να στηρίξουν μια πολιτική που διαλύει κάθε έννοια κοινωνικής δικαιοσύνης.

    Φυσικά οι παραπαίοντες επίτροποι του συστήματος δεν θα του πουν όχι. Τους συμφέρει η πολιτική που συνθλίβει τα εργασιακά δικαιώματα.

    18 Οκτώβρη του 1981: τα Κάρμινα Μπουράνα έσκιζαν τον ουρανό και τα τραγούδια του Λοίζου, του Ανδρεόπουλου, του Μαρκόπουλου έκαναν τον κόσμο να ανατριχιάζει. Εκείνη την ημέρα μπήκαν τα θεμέλια του μεταπολιτευτικού εκτρώματος της Ελλάδας. Μιας χώρας πνιγμένης στα σκάνδαλα, στη διαπλοκή, στα ρουσφέτια, στα πράσινα εργατικά συνδικάτα, στο «Τσοβόλα δώσε τα όλα», στη δημιουργία πολιτικών αστέρων όπως ο Ακης, ο Σημίτης και οι λοιποί.

    18 Οκτώβρη του 2011, οι συνθέτες έχουν απαγορεύσει να παίζονται τα τραγούδια τους στις συνάξεις του ΠΑΣΟΚ. Ο Γιωργάκης, που τη δεκαετία του ’80 δεν θα τον γνώριζε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας αν δεν ήταν ο Ανδρέας (έκφραση του Κατσιφάρα), είναι πρωθυπουργός μιας χώρας υπό χρεοκοπία. Και δεν έχει ούτε μια στάλα ταλέντου να κληρονομήσει από τον πατέρα του. Δημαγωγός ο Ανδρέας αλλά είχε κότσια. Ο γιος ούτε δημαγωγός είναι, ούτε ρήτορας και δεν έχει και κότσια.

    Τραγική ειρωνεία. Μια χώρα που στήθηκε έτσι όπως στήθηκε από τον Ανδρέα, καταρρέει στα χέρια του γιου. Όχι ότι ήταν μια καλά δομημένη και αξιόλογη χώρα, όχι ότι δεν χρειαζόταν αλλαγές.
    Αλλά, εδώ μιλάμε για τον “Εξολοθρευτή 1″.

    Μελαγχολικά γενέθλια για τον προσωρινό ένοικο του Μαξίμου.

    1981 Carmina Burana.Σοσιαλισμός!

    2011 +
    Σώσον Κύριε τον λαόν Σου
    ΠΑ/SS/OK ΧΟΥΝΤΑ ΔΝΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ολοι οι τρελοί (εκτός από μένα) εδώ γράφουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΓΙΑΤΡΟΙ , ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΑΠΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΛΠ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΜΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ Ο ΣΔΟΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ - ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΗ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΟ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕΙΣ? ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΣΑ ΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΙ ΕΜΑΣ ΟΤΙ ΤΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΑ ΦΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΜΑΤΩΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ, ΠΟΥ "ΕΠΕΖΗΣΑΝ" ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΘΛΙΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΜΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΘΝΟΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ "ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ" ΚΑΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ.
    "ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ"
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΞΥΓΚΙΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΡΩΕΙ ΠΛΕΟΝ ΠΙΤΟΥΡΑ ΓΙΑ Ν'ΑΔΥΝΑΤΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το MEGALO ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΗΓΕΜΟΝΑ. Κατέβασε τα παντελόνια του (ή το ποδηλατικό κολάν του) στα αφεντικά. Κι από αύριο θα σταματήσουμε να πεινάμε. Θα παρακολουθούμε εκπομπές μαγειρικής στο MEGA και καπάκι γιόγκα και διανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χίλιες φορές καλύτεροι οι Γερμανοί από τους Τσοχατζόπουλους και τους Βουλγαράκηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑΣΑΣ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΟ ΜΑΟ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ.ΑΧΡΙΣΤΟΙ-ΜΙΖΕΡΟΙ,ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ,ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΕΣ,ΤΟΥ ΦΡΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΤΟΥ ΤΗΛ. ΦΤΑΙΕΙ Ο ΓΑΠ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΠΑΛΙΟΚΑΘΙΚΙΑ. ΤΙ ΠΑΡΑΓΕΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ,ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ? ΚΑΙ ΕΚΑΤΟ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΖΟΥΣΑΤΕ ΑΝΕΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΔΑΝΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΚΟΥΜΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΕΣΕΙς ΦΤΙΑΞΑΤΕ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΠΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ.ΛΥΠΗ - ΟΙΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕΝΙΟΙ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.ΞΕΥΤΙΛΕΣ Ε!! ΞΕΥΤΙΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΠΕΡΓΙΕΣ - ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κρατικοποιηση ολων των τραπεζων για ενα ευρω.
    τσογλανια τραπεζιτες,επιχειρηματιες,
    πουτανες αναλυτες,δημοσιογραφοι,
    πουλημενοι καθηγηταδες,συνδικαλιστες,πολιτικοι,
    ΗΓΓΙΚΕΝ Η ΩΡΑ!
    ΤΟΝ ΟΙΚΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΟΙΚΟΝ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΕΠΟΙΗΣΑΤΕ!
    ΟΥΑΙ ΥΜΙΝ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ΤΣΟΜΠΑΝΑΡΑΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να μια καλή πρόταση για τη διακυβέρνηση της χώρας: Να έλθει εδώ η Μέρκελ να κυβερνήσει με σύσσωμο το κυβερνητικό της σχήμα και να εγκατασταθεί Κommandatur η οποία θα ΕΚΤΕΛΕΙ όποιον διαφωνεί με τις αποφάσεις, ή δεν συμμορφώνεται! Μόνο έτσι θα «στρώσει» αυτός ο λαός».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση