GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Σε αδιέξοδο η κοινωνία, δημοσκοπική κατάρρευση για ΠΑΣΟΚ..."

Ανασφάλεια και απαισιοδοξία των πολιτών για το μέλλον, εκτιμήσεις για κοινωνικές συγκρούσεις στο προσεχές δωδεκάμηνο, γενικευμένη απαξίωση ...

Ανασφάλεια και απαισιοδοξία των πολιτών για το μέλλον, εκτιμήσεις για κοινωνικές συγκρούσεις στο προσεχές δωδεκάμηνο, γενικευμένη απαξίωση του πολιτικού συστήματος και κατακρήμνιση του ΠΑΣΟΚ σε ποσοστά της δεκαετίας του ’70 (καταγράφει χαμηλότερα ποσοστά από τις βουλευτικές εκλογές του 1977 - 22,5% έναντι 25,34%) είναι μερικά μόνο από τα ευρήματα του Βαρόμετρου Οκτωβρίου της Public Issue για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής που...
 συνθέτουν ένα ζοφερό σκηνικό για τη χώρα.
Στην παράσταση νίκης η ΝΔ καταγράφει σημαντικό προβάδισμα, με 59%, ενώ το ΠΑΣΟΚ σημειώνει μόλις 9%, ενώ στην εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων και σε αυτό το Βαρόμετρο, «πρώτο κόμμα» είναι η αποχή με 34%, με την αξιωματική αντιπολίτευση να καταγράφει πλέον 9 μονάδες διαφορά σε σχέση με το κυβερνών κόμμα (31,5% - δεν επιτυγχάνει αυτοδυναμία - έναντι 22,5%).
Ειδικότερα, σύμφωνα με τα ευρήματα του Βαρόμετρου ως μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας αναφέρεται το οικονομικό με 67%, η ανεργία με 34% ενώ στην τρίτη θέση οι ερωτηθέντες θεωρούν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας είναι οι πολιτικοί με 17% με θεαματική μάλιστα άνοδο συγκριτικά με τα προηγούμενα Βαρόμετρα του αντίστοιχου μήνα στα έτη 2009 (3%) και 2010 (7%).
Για την ικανοποίηση σχετικά με τη λειτουργία της κυβέρνησης και της αξιωματικής αντιπολίτευσης το κυβερνών κόμμα να καταγράφει πτώση των ποσοστών του στο 7% (από το 20% του Ιανουαρίου) ενώ η ΝΔ παραμένει σε σταθερή δημοσκοπική τροχιά αλλά στο χαμηλό του 10%.
Στην ερώτηση για το ποια είναι η καλύτερη κυβέρνηση για τη χώρα, ΠΑΣΟΚ και ΝΔ καταγράφουν το ίδιο (ποσοστό 11%) ενώ το 73% θεωρεί ότι καμία από τις δύο μπορεί να δώσει απαντήσεις στα προβλήματα της χώρας. Η διαφορά μεταξύ των δύο κομμάτων είναι ότι η κυβερνώσα παράταξη καταγράφει σταθερή πτώση των ποσοστών της, ενώ η ΝΔ ελαφρά άλλα σταθερή άνοδο.
«Κόκκινο» στους πολιτικούς αρχηγούς Ως προς τη δημοτικότητα των πολιτικών αρχηγών, σύμφωνα με τα ευρήματα το «ισοζύγιο» για άπαντες είναι αρνητικό: λιγότερο αρνητικά αντιμετωπίζεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης (38% θετικές γνώμες 57% αρνητικές), ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας (36% - 58%), ο Αντώνης Σαμαράς (35% - 59%), η Αλέκα Παπαρήγα (27% - 68%) και την κορυφή καταλαμβάνει ο Γιώργος Παπανδρέου (23% - 73%).
Χαρακτηριστικό είναι ότι η δημοφιλία του πρωθυπουργού καταγράφει πτώση 7% σε ένα μήνα: στο 23% τον Οκτώβριο από 30% τον Σεπτέμβριο. Πτώση 2% καταγράφει και η δημοφιλία του Αντώνη Σαμαρά για το ίδιο διάστημα (από 37% σε 35%), αλλά και της Αλέκας Παπαρήγα (από 28% σε 27%). Άνοδο καταγράφουν αντίθετα ο Γιώργος Καρατζαφέρης (από 37% σε 38%) και ο Αλέξης Τσίπρας (από 34% σε 36%).
Σύμφωνα με το 47% των ερωτηθέντων καταλληλότερος πρωθυπουργός δεν είναι ούτε ο πρωθυπουργός ούτε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ το 28% εκτιμά ότι καταλληλότερος είναι ο Αντώνης Σαμαράς και το 22% ο Γιώργος Παπανδρέου (1% δηλώνει ότι και οι δύο είναι καταλληλότεροι για πρωθυπουργοί και 3% δεν έχουν άποψη). Πάντως ο κ. Σαμαράς παρουσιάζεται να έχει ελαφρά αλλά σταθερή άνοδο, ενώ ο κ. Παπανδρέου καταγράφει σταθερή πτώση των ποσοστών του.
Στην ερώτηση για το ποια θα είναι η βέλτιστη μορφή διακυβέρνησης όποτε προκύψουν βουλευτικές εκλογές από 18% συγκεντρώνουν οι απαντήσεις κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και οικουμενική, 9% αυτοδύναμη κυβέρνηση ΝΔ, 7% κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ – ΛΑΟΣ, 5% κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ, 4% κυβέρνηση συνεργασίας ΠΑΣΟΚ – ΣΥΡΙΖΑ, από 2% κυβέρνηση προσωπικοτήτων/ τεχνοκρατών ή κυβέρνηση των κομμάτων της Αριστεράς, και 1% αυτοδύναμη κυβέρνηση ΚΚΕ. Ενδεικτικό είναι ότι στην ίδια ερώτηση στο Βαρόμετρο Οκτωβρίου του 2009 το ΠΑΣΟΚ συγκέντρωνε 27%, και του 2010 17%.
Το 53% του ερωτηθέντων εκτιμά πάντως ότι δεν χρειάζονται αυτή τη στιγμή βουλευτικές εκλογές, 39% θεωρεί ότι μάλλον χρειάζεται ενώ το 7% δεν έχει γνώμη.
«Μονοψήφιο» στην παράσταση νίκης το ΠΑΣΟΚ Στην παράσταση νίκης η ΝΔ καταγράφει σημαντικό προβάδισμα, με 59%, ενώ 9% σημειώνει το ΠΑΣΟΚ, ενώ το 32% δηλώνει κανένα/ άλλο/ χωρίς γνώμη. Ενδεικτικό είναι ότι συγκριτικά με το Βαρόμετρο Σεπτεμβρίου η ΝΔ καταγράφει άλμα 14 ποσοστιαίων μονάδων, ενώ το ΠΑΣΟΚ υποχωρεί κατά 8 μονάδες.
Όσον αφορά την εκτίμηση της εκλογικής επιρροής των κομμάτων και σε αυτό το Βαρόμετρο, «πρώτο κόμμα» είναι η αποχή με 34%, η ΝΔ καταγράφει 31,5% το ΠΑΣΟΚ 22,5%, το ΚΚΕ 10,5%, το ΣΥΡΙΖΑ 9,5%, το ΛΑΟΣ 9%, οι Οικολόγοι 3%, η Δημοκρατική Αριστερά 5% και η Δημοκρατική Συμμαχία 2% (7% λοιπά κόμματα). Η ΝΔ γνωρίζει τον Οκτώβριο μικρή πτώση συγκριτικά με το Σεπτέμβριο (30,5% έναντι 32%), ενώ το ΠΑΣΟΚ, μετά την «αναλαμπή» του Αυγούστου, (31,5%) καταγράφει σταθερά πτωτική πορεία. ΣΥΡΙΖΑ και ΛΑΟΣ παρουσιάζουν τους τελευταίους μήνες σταθερά ανοδική πορεία ενώ το ΚΚΕ τους δύο τελευταίους μήνες γνωρίζει ελαφρά πτώση από το υψηλό Ιουλίου και Αυγούστου (10,5% έναντι 11,5%).
«Σε λάθος κατεύθυνση η χώρα» Σύμφωνα με τα ευρήματα τα πράγματα στη χώρα πηγαίνουν σε λάθος κατεύθυνση 85% και μόλις 10% σε σωστή (ούτε σωστή ούτε λάθος 2%, χωρίς γνώμη 3%).
Αναφορικά με τη διεθνή ισχύ της χώρας συγκριτικά με ένα χρόνο πριν, το 81% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι έγινε πιο αδύνατη, το 14% παρέμεινε η ίδια, το 4% ότι έγινε πιο ισχυρή και το 1% δεν έχει γνώμη.
Το 89% νοιώθει ανασφάλεια για τα επόμενα χρόνια, το 2% δεν έχει γνώμη, ενώ το 4% νοιώθουν ασφαλείς. Το 89% εκτιμά ότι θα σημειωθούν κοινωνικές συγκρούσεις στους προσεχείς μήνες ενώ το 7% εκτιμά ότι οι κοινωνικές συγκρούσεις θα είναι λίγες.
Σε ό,τι αφορά τις προσδοκίες για την προσωπική οικονομική τους κατάσταση, το 76% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι θα χειροτερέψει, και το 3% ότι θα καλυτερέψει. Το 94% δε, του δείγματος θεωρεί απίθανο να αποταμιεύσει χρήματα για το προσεχές έτος ενώ το 5% πιθανό.
Πηγή: http://www.skai.gr/
Στέλιος Κάνδιας

19 σχόλια

  1. Πρωτότυπο γκάλοπ απ'την Public Issue:
    22,5% των Ελλήνων είναι ακόμη
    ΠΑΣΟΚομαλάκ@@ !

    ΕΝΩ...Η επιρροή του κυβερνώντος κόμματος
    παρουσιάζει εικόνα κατάρρευσης.

    ΚΑΙ.. Οι δείκτες κοινωνικής δυσαρέσκειας
    βρίσκονται στα ύψη..........

    ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΙΣΕ ΜΑΖΙΚΑ Η ΧΡΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ
    ΣΤΙΝ Τ.Ο. ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΟΚΟΚΟΚΟΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!
    ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΑ ΔΟΥΛΙΚΑ.ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΥΠΑΚΟΥΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι δυνατόν να υπάρχει ακόμα σε αυτό τον τόπο άνθρωπος που να πιστεύει στο παγκοσμιοποιημένο μπουρδέλο που λέγεται ΠΑΣΟΚ εκτος από τις μπουγελοχυστρες τους βουλευτές του αυτούς που αλλάζουν σεντόνια στο κρεββάτι της πουτανας και μαζευουν το κωλοχαρτο.

    Υπαρχει άνθρωπος με στοιχειώδη λογική που να πιστεύει αυτά τα νεοταξίτικα κοπρόσκυλα; τους δούλους των Αμερικανοεβραιομασόνων τοκογλύφων σιωνιστών;

    Υπάρχει ανθρωπος Ελληνας γαμω το κερατό μου που να πιστεύει αυτον τον ηλίθιο μαλάκα που επαγγέλεται τον πρωθυπουργό;

    Ειναι δυνατόν να πιστεύει κανείς αυτόν τον ατέλειωτο μπαρουφολογο που δεν ξέρει τι του γίνεται; συνταγματολόγος που ψηφίζει νόμους που παραβιάζουν το σύνταγμα και το ακαταδίωκτο των μιζαδόρων κλεφτων λαμογιών απατεώνων λαδωμένων ποντικών υπουργών;

    Ρε εσείς της εταιρείας δημοσκοπήσεων είστε τόσο κοπριές και αβανταδόροι; από που βγάλατε ρε το 22% από την Βεραντζερου και την Ζηνωνος ρε πεταμένοι ή από την Καμπούλ; α να χαθείτε κοπρόσκυλα.

    Θέλετε ρε γαμημένοι πραγματικό γκάλοπ κάντε εκλογές ρε πουστόφλωροι μπασταρδοι να παρετε την απάντηση.

    Αμερικανόδουλε ΓΑΠ διεθνιστούλη της πλάκας πολιτικέ της δεκαρας και της ξευτίλας ιδού ρε η Ροδος ιδού ρε σίχαμα και το πηδημα. Και τι πήδημα σε περιμένει ουτε που το έχεις φανταστεί και ανα νομίζεις οτι θα την κανεις με ελαφρά πηδηματακια γελιέσαι μάγκα μου θα πληρώσεις και θα δικαστείς για όλα όσα εκανες και έφερες σε αυτ΄οτον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελευταία ευκαιρία απογραφής -μέσω των τραπεζών, έως σήμερα, και μέσω των υποκαταστημάτων του ΙΚΑ - ΕΤΑΜ του τόπου κατοικίας τους, τις επόμενες ημέρες- δίνει το ΙΚΑ στους 109.421 συνταξιούχους - «φαντάσματα» που δεν προσήλθαν να...
    απογραφούν ώστε να δικαιούνται να εισπράξουν τις συντάξεις τους.
    -----------
    Αν στους πιο πανω προσθεσεις ολα τα λαμογια παντος καιρου και χρωματος που αποζημουσαν το κρατος και τωρα τους κοπηκαν μαχαιρι, απορω πως ακομη ειναι στο 22% το Πασοκ και οχι στο 5%.
    Απο το ποσοστο αυτο αφαιρω οντως τους ταλαιπωρημενους ανθρωπους που οντως πληττονται απο τα μετρα και δεν ενοω βεβαια του Δμοσιους υπαλληλους γιατι συμπρατοντας με τους πολιτικους εφεραν την χωρα σε αυτο το χαλι. Αν εχω αδικο ας μας υπενθυμισουν ποτε εκαναν απεργια και κατεβηκαν στους δρομους οταν διοριζαν χιλιαδες κολλητους και κομματικους απο παραθυρα-πορτες και φεγγυτες.Αρα καλως υποφερουν τωρα γιατι εξαιτιας τους υποφερουν και ανθρωποι που δεν τους φτεξανε σε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ξεπουλημενα τσογλανακια του μεγκα-αλτερ-σκαι...
    πουτανες αρθρογραφοι στα εγκυρα κιτρινοφυλλα..
    συμβουλοι επιχειρησεων,πολιτικων,τραπεζων,σωματειων...
    τραπεζιτες,επιχειρηματιες,εισαγωγεις,χονδρεμποροι,λιανεμποροι,σωματεμποροι...
    ο μπαρουφακης...

    τα καλυτερα εμετικα για βουλιμικες που αγαπουν τη σιλουετα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιος μαλάκας
    ποιος παλιομαλάκας
    ποιος τρόμπας ......του Υπουργείου Οικονομικών
    το σκέφθηκε αυτό... !!!!

    να βάλει 13% ΦΠΑ στην γλυκιά μπουγάτσα,
    και 23% στην αλμυρή.".

    Πώ πω !

    Τόοοοοσσσσσσοοοοοοοοοοοο
    ρε σαλταρισμένοι !!!

    ΟΙ 90 Παστόκοι σύμβουλοι των 5.000 ευρω του Χοντρομαλάααακαααααααα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. θα εισπρατουν 23%,θα αποδιδουν 13%.ολη η προσπαθεια του πασοκ ειναι να προστατεψει απο την τροικα , με παρομοια κολπακια, την τσογλαναρια του 20% των ψηφοφορων που ειναι η σκληρη του βαση.
    ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΡΟΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κλασικοι αχρηστοι ελληνες επιχειρηματιες:το κρατος να δημιουργησει ζητηση,το κρατος να φτιαξει υποδομες,το κρατος να φροντιζει για υγιεις και μορφωμενους εργατες,το κρατος να ριχνει τους μισθους,το κρατος να κρατησει κλειστη την αγορα,
    ενω ο αχρηστος φραγκατος θα πουλαει σαπακια,θα κονομαει,θα επιδοτειται,και δεν θα πληρωνει φορους.
    ΒΑΡΙΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εβαλε φορο στα εισοδηματα της φτωχειας των 5,000ευρω ο αρχιμαλακας!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρόμος και απελπισία στην κοινωνική πτέρυγα
    του ΠΑΣΟΚ
    - Στην «έξοδο» οι βουλευτές !

    Σε αναζήτηση στρατηγικής «εξόδου» βρίσκονται πολλοί βουλευτές αλλά και κορυφαίοι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ εν όψει μιας πιθανής εκλογικής πανωλεθρίας του κυβερνώντος κόμματος.

    Η τελευταία δημοσκόπηση της Public Issue που δείχνει ότι σε περίπτωση εκλογών περισσότεροι από τους μισούς βουλευτές θα χάσουν τις έδρες τους, αλλά και ότι η βάση του ΠΑΣΟΚ αποσυντίθεται κυρίως με κατεύθυνση την Αριστερά έχει προκαλέσει πανικό κυρίως στους βουλευτές της λεγόμενης «κοινωνικής» και «παπανδρεϊκής» πτέρυγας του κόμματος, καθώς διαπιστώνουν ότι είναι ακριβώς η εκλογική τους πελατεία εκείνη που εγκαταλείπει τρέχοντας το κυβερνών κόμμα.
    Η κραυγές αγωνίας του κ. Χ. Καστανίδη τις τελευταίες μέρες αντανακλούν ακριβώς αυτή τη διάθεση.

    Αν μέσα στις τάξεις των εκσυγχρονιστών πρυτανεύει η άποψη ότι η βέλτιστη στρατηγική είναι η συνέχιση της εφαρμογής του προγράμματος σε συνεργασία με τη ΝΔ, ώστε να μοιραστεί το πολιτικό κόστος, οι Παπανδρεϊκοί και οι
    κοινωνιστές αντίθετα φαίνεται να πιστεύουν ότι η μόνη σωτηρία για το κόμμα και για τους ίδιους είναι να φύγουν από την κυβέρνηση και να παραδώσουν τα ηνία σε άλλους.
    Καθώς βλέπουν με τρόμο ότι η παραμονή τους στην εξουσία οδηγεί σε αποσύνθεση την εκλογική τους βάση.

    Η διαπίστωση αυτή ενδεχομένως να οδηγήσει κάποιους βουλευτές σε κινήσεις απελπισίας,
    κάτι που θεωρείται πολύ επικίνδυνο για την κυβέρνηση, αφού πρόκειται για βουλευτές του Παπανδρεϊκού μπλοκ, στους οποίους μπορούσε να βασιστεί στις προηγούμενες ψηφοφορίες η κυβέρνηση.

    Σε ότι αφορά τους υπουργούς και τα κορυφαία στελέχη, δεν αναμένεται να κινηθούν προτού οριστικοποιηθεί η νέα ευρωπαϊκή λύση για το ελληνικό πρόβλημα, αν αυτή δεν καθυστερήσει πολύ.

    Σε κάθε περίπτωση πάντως, από το νέον έτος,
    αν δεν έχουν γίνει ακόμα εκλογές αναμένονται κινήσεις από όλους.

    Την ανησυχία, ότι το κυβερνών κόμμα μπορεί να οδηγηθεί όχι μόνον στη συντριβή αλλά και στη διάλυση συμμερίζονται πολλοί στο ΠΑΣΟΚ.

    Θέμης Δαγκλής Από το : newpost

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. οι κοτες δεν κανουν επαναστασεις.Στην αναγκη θα γινει και πολεμος,για να μπορει η καθε κοτα να κρυψει τη δειλια της πισω απο το πατριωτικο καθηκον.Για τους ελαχιστους τολμηρους υπαρχουν και τα τροχαια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΠΑΛΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tί λέτε ρεεεε 22% 1 στους 5 Έλληνες έχει ακόμα αυτόν τον απίστευτο τύπο για καταλληλότερο πρωθυπουργό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 17 εγκριτοι οικονομολογοι, με αρθρο τους στην καθημερινη,υπερ του μεσοπροθεσμου...
    1000 πανεπιστημιακοι υπερ των μεταρρυθμισεων διαμαντοπουλου...
    χαζονομπελιστες με αρθρα τους στην καθημερινη υπερ του στρατιωτικου νομου...
    οι εμβριθεις σχολιαστες στα τσοντοκαναλα...
    εγκυροι αρθρογραφοι στα κιτρινα μπλογκς...

    ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε καριόληδες,με το νέο μισθολόγιο-φτωχολόγιο βάζετε ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ !!!!
    ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ το επίδομα γάμου!
    ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ το επίδομα μεταπτυχιακών!
    ΚΑΘΗΛΩΝΕΤΕ ΟΣΑ ΠΑΙΔΙΑ μπήκαν αξιοκρατικά την τελευταία δεκαετία με σπουδές και τυπικά προσόντα που αποκτήσανε με ιδρώτα κι αίμα!
    Τους υποβιβάζετε,τους παίρνετε βαθμούς και τους αφαιρείτε κανα 300άρι έτσι στην ψύχρα!
    Και τους μόνους που προστατεύετε με τα στεγανά που βάζετε στην ανέλιξη είναι (ποιους άραγε...) όσους μπήκαν τη δεκαετία του '80 στο Δημόσιο!!!!
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ,ΚΑΤΑΡΓΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΝΤΑΧΑΟΥ!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΑΠΛΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ!
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ,ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΣΑΣ!
    ΑΡΧΙΔΙΑ,ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΓΕΝΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. γεωργαντα ,μελος πασοκ,εδινε ψευτικα στοιχεια για το ελλειμα ο παπακωνσταντινου
    κουσαλας εδωσα λιστα με 3,800 οφειλετες του παπακωνσταντινου και την επνιξε
    κουρουπλης χαρισαμε 2,5δισ φορους σε ιδιωτες και η γερμανικη εταιρεια που εκμ/ται το αεροδρομιο δεν εχει πληρωσει 2 χρονια.
    πασοκ για μια κοινωνια δικαιη στην υπηρεσια του πολιτη
    καιτο αφορολογητο στις 5,000 ετσι ετσι .
    εκλογες να πατε στο διαολο απατεωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΤΡΑ ΔΙΑΣΩΗΣ Ο ΚΟΥΡΑΔΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ Η Ο ΠΕΝΤΙΚΙΟΡ Α ΝΤΩΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΣΙΠΡΑΣ,ΠΑΠΑΡΗΓΑ,ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΑΛΗΤΕΣ,ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Παιδιά η χώρα καταρρέει,ας είμαστε
    όλοι μας λίγο πιο υπεύθυνοι στα λεγόμενά μας.
    Ας περάσουμε τον κάβο να μην χρεοκοπήσει η Ελλάδα,και μετά έχουμε χρόνο να ασχοληθούμε με τα μικροκομματικά μας παιχνίδια.
    Αν καταρρεύσει η χώρα δε θα μείνει κανείς ανέγγιχτος.
    Αντίθετα,το βιοτικό επίπεδο όλων θα καταβαραθρωθεί.
    Εννοώ,ακόμα περισσότερο από όσο μειώνεται τώρα.
    Λάθος-σωστή,αυτή την κυβέρνηση έχουμε και αυτή οφείλει να μας γλιτώσει από το γκρεμό.Μπορεί;
    Δεν ξέρω.Αλλά άλλη επιλογή σήμερα δεν υπάρχει.Δεν υπάρχει χρόνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση