GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συμφώνησαν Μέρκελ και Σαρκοζί...

«Στόχος μας είναι η σταθερότητα του ευρώ και αναζητούμε μία σφαιρική λύση, καθώς επιδίωξή μας είναι μία επιτυχημένη σύνοδος κορυφής για το ...

«Στόχος μας είναι η σταθερότητα του ευρώ και αναζητούμε μία σφαιρική λύση, καθώς επιδίωξή μας είναι μία επιτυχημένη σύνοδος κορυφής για το καλό της παγκόσμιας οικονομίας», δήλωσαν η γερμανίδα και καγκελάριος και ο γάλλος πρόεδρος, σε κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν μετά το τέλος της συνάντησής τους στο Βερολίνο. Τόσο ο κ. Μέρκελ όσο και ο Σαρκοζί δε θέλησαν να μπουν σε λεπτομέρειες, λέγοντας ότι όλα θα ανακοινωθούν στο τέλος του μήνα.
Η κ. Μέρκελ τόνισε ότι έχουμε επίγνωση των ευθυνών μας και επιδιώκουμε ένα σταθερό ευρώ, ενώ...
 επεσήμανε ότι αυτή η κρίση θα πρέπει να έχει μία βιώσιμη απάντηση μέχρι το τέλος του μήνα και πριν από τη Σύνοδο Κορυφής στις Κάννες.
Αναφορικά με την Ελλάδα η γερμανίδα καγκελάριος τόνισε ότι δουλεύουμε σε συνεργασία με την τρόικα και αναζητούμε μία λύση μακράς πνοής.
Τέλος, η κ. Μέρκελ εξέφρασε την αποφασιστικότητα να κάνουμε ό,τι χρειαστεί για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, η οποία – όπως τόνισε – θα πρέπει να ιγίνει με ίδια κριτήρια.

18 σχόλια

  1. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα λογοδοτήσει ο πρωθυπουργός του Twitter;

    Ειδικό δικαστήριο για τον μεγάλο…στοχαστή που κατάφερε να μας κάνει αποικία των Γερμανών σε δύο χρόνια.
    Θα τρίζουν τα κόκκαλα κάποιων μαχητών της Κρήτης!

    Υ.Γ. Παρακολουθούσα τις εκφράσεις, το οργίλο ύφος και το γενικότερο στήσιμο της Μέρκελ στην πρόσφατη κομματική εκδήλωση του Χριστιανοκοινωνικού κόμματος. Μπρρ. Ανατρίχιασα.
    Κάτι μου θύμισε ο τρόπος ομιλίας. Ακούστε τη χωρίς εικόνα, με την υπόκρουση εμβατηρίων και θα καταλάβετε…

    ΠΡΕΠΕΙ να λογοδοτήσει.
    Αλλά να δείτε που σε λίγες μέρες θα ξαναπαριστάνει τον…σωτήρα.
    Με την συμφωνία του light κουρέματος υπό μάλης. Και τα γνωστά συγκροτήματα να τον αποθεώνουν!…

    Η ασυλία που συγκεντρώνει σήμερα ο Παπανδρέου δεν έχει ποτέ μα ποτέ ξαναφανεί σε περίπτωση πολιτικού-μειοδότη.

    Ειδικό Δικαστήριο και γρήγορα.
    Αφου πρώτα του βάλουν ορό της αλήθειας.
    Για να καταλάβουμε αν είναι απλώς βλάξ
    και οικονομάνε άλλοι,
    ή ενσυνείδητος προδότης και υπάλληλος ξένων συμφερόντων.

    Ένας “υπάλληλος” ξένων συμφερόντων όλο και κάποια “ψίχουλα” που πέφτουν θα μαζεύει από το τραπέζι τών αφεντικών του.

    Ή κάνω λάθος ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ
    ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΚΑΤΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ …..
    ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ .
    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΚΟΒΟΥΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ ( ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟ ) ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ……
    Ούτε καμία πρόνοια, ούτε κανένα φιλόπτωχο ταμείο ,ούτε η ευρωπαϊκή ένωση ούτε κανένας κάλος άνθρωπος τους τα ταΐζει και τους συντηρεί , παρά μόνο ο ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ .
    Τώρα πλήρωνε τους g.a.p and the mafia .
    << 1.000 κοστίζει στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο ο κάθε ένας μετανάστης – λαθρομετανάστης , η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει σταματήσει εδώ και 19 μήνες να μας δίνει χρήματα για την συντήρηση τους , και τα χρήματα αυτά τα δίνει τώρα όλα ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του δηλαδή από το κόψιμο του μισθού της σύνταξης και το κόψιμο των φαρμάκων, στην πλήρη εξαθλίωση του Έλληνα >>
    ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΛΑΒΑΝ ΤΕΛΟΣ .
    Τώρα και στο μέλλον πρέπει να τους συντηρεί ο Έλληνας φορολογούμενος από το υστέρημα του , με μνημόνια με μεσοπρόθεσμα προγράμματα , με τους κεφαλικούς φόρους με το κόψιμο των ακριβών φαρμάκων από τους ασφαλισμένους του Ι.Κ.Α και άλλων ταμείων και επακολουθούν πολλά ακόμα σκληρά μέτρα με χαράτσια έκτακτα , που θα μειώσει δραματικά το εισόδημα του Έλληνα φορολογούμενου , που ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ στην Βουλή , από το ΠΑΣΟΚ στις 29-6-2011 (ακλουθούν σύντομα και αλλά )
    Στον κάθε Έλληνα φορολογούμενο κοστίζει 1.000 (χίλια ευρώ ) τον ΜΗΝΑ , για τον ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ μετανάστη – λαθρομετανάστη .
    Αναλυτικά : Νοσοκομειακά έξοδα , παροχή πλήρης ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης , συντάξεις (ήδη παίρνουν οι βούλγαροι ,Ρουμάνοι, Αλβανοί ) συντήρηση κέντρων φιλοξενίας μεταναστών παροχή φαγητού πρωινού , μεσημεριανού , βραδινού από κέτερινγκ , παροχή ΔΕΗ , ΕΥΔΑΠ , τηλεφωνικών καρτών ,κινητά τηλέφωνα , έξοδα που κάνει για αυτούς το λιμενικό και η αστυνομίας , έξοδα δικαστικά – δικαστές-φυλακές – δικηγόρους-μεταφραστές , χρηματοδότηση από την κυβέρνηση στις Μ .Κ . Ο., επιδόματα όπως επίδομα μοναξιάς 410 ευρώ τον μήνα , απώλειες εσόδων και Φ.Π.Α από το παραεμπόριο , κ.λπ.
    Κάντε μόνοι σας λοιπόν τον λογαριασμό και θα καταλάβετε τι τεράστια ποσά χρειάζονται για να συντηρηθούν όλοι αυτοί που σύμφωνα με υπολογισμούς , διότι μπαίνουν ανεξέλεγκτα στη χώρα μας , είναι 6.000.000 και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ βάση σχεδίου και εντολών που έχει πάρει είναι να φέρει άλλους 10.000.000 μετανάστες , και φυσικά με δικαίωμα ψήφου που θα τους το δώσει το ΠΑΣΟΚ , και που θα τους συντήρηση και θα τους φροντίζει ώστε να μην τους λείπει τίποτα όπως πάντα . . . . . . . . . .
    Ο Έλληνας φορολογούμενος που ανέχεται να τον κοροϊδεύουν και να του κλέβουν τον μισθό , την σύνταξη , τα εισοδήματα του και αργότερα τις καταθέσεις του , μέσα από τα νομοσχέδια που τα περνάει νύχτα από την Βουλή , η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ , μαζί με τους βουλευτές του .
    ΣΗΜΕΙΩΣΗΣ : ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ- ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 8 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ : 6.000.000 , ΜΕΤΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ,ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΑ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΙ Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ 300 ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΕΤΕ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥΣ , ΤΟΣΟ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΨΙΜΟ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουραδόμαχίες …………
    Επειδή με το σκατό δεν βάλατε μυαλό , φάτε την κουράδα με το κιλό .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκάσε και πλήρωνε το σκατό του μετανάστη γιατί άμα δεν το πληρώσεις το σκατό που τρως , θα σου κατάσχουν το μισθό και την περιουσία σου , και έχεις πολύ σκατό να φας , ακόμα δεν έφαγες τίποτα , λίγο γεύση μόνο πήρες .
    Σκάσε λοιπόν και πλήρωνε …….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά έσοδα …. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έσωσαν τις τράπεζές τους, κουρεύουν 60% την Ελλάδα ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Πριν μας… πεθάνουν θα μας βγάλουν την ψυχή. Μέρκελ και Σαρκοζί αποφάσισαν στη συνάντηση κορυφής που είχαν να μην ανακοινώσουν απολύτως τίποτε από το σχέδιο που επεξεργάζονται.

    Αν και είναι πασίγνωστο ότι ετοιμάζουν κούρεμα 50%-60% του ελληνικού χρέους και… γαία πυρί μειχθήτω για την Ελλάδα.

    Λες και βλέπουν τις συνεντεύξεις του Βενιζέλου, οι δύο ευρωπαίοι ηγέτες μιλούσαν χωρίς να λένε τίποτε, παρά μόνο ότι θα υπάρξει συνολική λύση για την Ελλάδα εντός του επόμενου 20ήμερου. Εξέφρασαν τη βεβαιότητά τους πως θα βρεθεί μια βιώσιμη και τελεσίδικη λύση για την Ελλάδα την οποία χαρακτήρισαν μέρος της Ευρωζώνης, επομένως απέκλεισαν έξοδο από το ευρώ.

    « Το EFSF θέλουμε να είναι αποτελεσματικό και λειτουργικό. Συνολική, βιώσιμη και ταχεία απάντηση στο τέλος του μήνα», είπε ο Σαρκοζί, προαναγγέλλοντας το haircut αφού πρώτα η τρόικα δώσει την έκθεσή της για την ελληνική οικονομία. Όσο για τη Μέρκελ, περιορίστηκε να δηλώσει: «Δεν θα μπούμε σε λεπτομέρειες. Τέλος του μήνα θα δείτε πως θα λειτουργήσουν εύρυθμα όλες μας οι αποφάσεις»…
    Στο παρασκήνιο, πάντως, αυτό που φαίνεται να συμφωνήθηκε στον Γαλλογερμανικό άξονα είναι να διασωθούν οι ευρωπαϊκές τράπεζες από το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων. Το Ταμείο συμφωνήθηκε να χρηματοδοτήσει όσες τράπεζες (κυρίως γαλλικές) έχουν τοξικά ομόλογα ώστε να αντέξουν τους κραδασμούς. Αυτή ήταν απαίτηση του Σαρκοζί προκειμένου να συμφωνήσει κι ο ίδιος στο κούρεμα των ελληνικών ομολόγων.

    Ουσιαστικά συμφωνήθηκε να σωθούν οι τράπεζες και να χρεοκοπήσει η Ελλάδα. Το πόσο θα είναι το κούρεμα, αν θα στηριχθούν και πώς οι ελληνικές τράπεζες και τα ταμεία και ποιες θα είναι οι επιπτώσεις για την ελληνική οικονομία και τους πολίτες γενικότερα, θα το μάθουμε τις επόμενες ημέρες. Είναι σίγουρο ότι οι εξελίξεις θα είναι δραματικές για τη χώρα. Όσο για τις ελληνικές τράπεζες, ένα είναι σίγουρο: Δεν κρατικοποιούνται…. κοινοτικοποιούνται αφού περνούν στα χέρια των ξένων μέσω των κονδυλίων που θα χρειαστούν για να στηριχθούν. Ένα κούρεμα 60% που φημολογείται, απαιτεί κεφάλαια άνω των 40 δις. ευρώ που μόνο το ταμείο στήριξης μπορεί να δώσει.

    Αυτή είναι η… μόνιμη λύση που αποφάσισαν. Στην ουσία διέλυσαν τη συμφωνία της 21ης Ιουλίου και πάμε σε ένα μεγάλο κούρεμα με ακόμη μεγαλύτερα δεινά για τη χώρα.

    Δεν χρεοκοπούμε δηλαδή ανεξέλεγκτα αλλά συντεταγμένα.

    Και κάτι που θα είναι πλέον καθημερινή πρακτική μόλις ανακοινωθεί το κούρεμα. Τοποτηρητές σε όλα τα υπουργεία και το γενικό Λογιστήριο.
    ---- Δε θα εγκρίνεται δαπάνη αν δεν έχει την υπογραφή του τοποτηρητή.------

    - ωραια λοιπον.. !!!!
    μετα απο αυτο που τα εγχωρια παπαγαλακια
    θα το θεωρησουν μεγαλη επιτυχια....
    ___________________________________________
    Ας παμε λοιπον σε εκλογες για να αποφασισει
    ο ελληνικος λαος κατα ποσο ειναι επιτυχια αυτο
    το πραγμα.

    + Τοποτηρητές σε όλα τα υπουργεία
    + και το γενικό Λογιστήριο
    Αυτό είναι άνευ όρων παράδοση της Εθνικής Κυριαρχίας.
    ‘Ενας Μη ‘Ελληνας , ξένος τοποτηρητής να ορίζει και να δίνει την έγκριση των δαπανών εντός της επικράτειας.

    κατά τα άλλα ..ΖΗΤΩ Η 28η του 1940..
    Ν Τ Ρ Ο Π Η ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ
    ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.
    ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΟΣΗ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΕ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΧΡΗΜΑ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΧΕΔΙΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ Η΄ ΝΑ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΙΛΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ.
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝΕ.
    ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΗΡΥΞΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ,ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΑΛΑΚΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚ.
    ΞΑΝΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑ ΓΡΟΘΙΑ.
    Ο ΙΟΥΝΙΟΣ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ Η ΑΡΧΗ.
    ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ,ΚΑΘΕ ΑΠΟΓΕΥΜΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΕΚΕΙ,ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΤΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γ
    Α
    Μ
    Ω....ΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ, του χρήσιμού τους ΗΛΙΘΙΟΥ.

    25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΟ ΔΝΤ.
    28Η ΟΚΤΩΡΙΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.

    ΟΥΤΕ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ;
    Η' ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ;

    28Η ΟΚΤΩΡΙΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ.
    Η ΜΑΛ ΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΤΟ 2010 ΝΑ ΤΡΑΒΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΙΣ ΚΟΛΟΤΡΙΧΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΤΩΡΑ ΜΕΙΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΡΚΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΤΩΝ 110 ΔΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.

    ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΨΟΤΜΕ ΤΩΡΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ 60% ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

    ΚΡΕΤΙΝΟΙ Ή ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΚΕ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ 30% ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΓΑΛΑΖΟΥΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ
    ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΗ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ,ΘΑ ΞΕΚΟΥΝΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ
    ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ωραια ρε παιδια αντε και κανουμε επανασταση Ποιος θα μας κυβερνηση και με πιο συστημα.Ο τσιπρας η Παπαρηγα μιζερια ρε παιδια θα μας φαει η πεινα.Οποτε καταληγουμε στον φιλελευθερισμο ΝΔ η ΠΑΣΟΚ τα ιδια δηλαδη Τοτε γιατι να κανουμε επανασταση? να σκοτωθουμε τσαμπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση