GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Μέρκελ προανήγγειλε τις αποφάσεις...

Βερολίνο, Γερμανία. «Οδυνηρές μεταρρυθμίσεις» και «μόνιμη επιτροπεία» διότι «δεν αρκεί η τρόικα» προανήγγειλε για την Ελλάδα καταχειροκρ...


Βερολίνο, Γερμανία. «Οδυνηρές μεταρρυθμίσεις» και «μόνιμη επιτροπεία» διότι «δεν αρκεί η τρόικα» προανήγγειλε για την Ελλάδα καταχειροκροτούμενη από τους βουλευτές του κόμματός της η Ανγκελα Μέρκελ. Κατά τα άλλα, η γερμανίδα καγκελάριος, πανίσχυρη και στο εσωτερικό της χώρας της έπειτα από τη ρητή συμφωνία της αντιπολίτευσης στις θέσεις της μεταβαίνει στις Βρυξέλλες με... πλατφόρμα προτάσεων για την υπέρβαση της κρίσης. Διευκρίνισε, όμως, ότι...
 η σύνοδος κορυφής θα λάβει απόψε πολιτικές αποφάσεις. Θα ανακοινώσει δηλαδή μια απόφαση-πλαίσιο η οποία δεν θα καθορίζει πολλές ποσοτικές λεπτομέρειες των κοινών δράσεων για την έξοδο από την κρίση.
Αν και ξεκαθάρισε ότι «η Γερμανία δεν είναι ο ομφαλός της γης» (να είχε άραγε στο μυαλό της τους... Δελφούς;) η Μέρκελ είπε ότι θα πρέπει πάση θυσία να προστατευθεί η ευρωζώνη και το ευρώ. «Είναι ιστορικό καθήκον η προστασία της Ευρώπης και του ευρώ», είπε χαρακτηριστικά. Και αυτό, όπως είπε, θα συμβεί μέσα από διαρκείς προσπάθειες, που δεν θα προβλέπονται όλες στο σχέδιο δράσης που θα ανακοινώσουν σήμερα οι Ευρωπαίοι ηγέτες.
Σε ό,τι αφορά το εσωτερικό της ευρωζώνης, η Μέρκελ ζήτησε από τα κράτη-μέλη περισσότερη υπευθυνότητα - αποδέκτης της έκκλησης αυτής είναι βέβαια η Ιταλία. Και σε ό,τι αφορά την Ελλάδα, η γερμανίδα καγκελάριος υπαινίχθη ευρωπαϊκή επιτροπεία χωρίς ημερομηνία λήξεως.
Τα κράτη της ευρωζώνης θα πρέπει να αναγάγουν τη δημοσιονομική ευταξία σε συνταγματική υποχρέωση, είπε η γερμανίδα καγκελάριος. Η διατήρηση χαμηλών των ελλειμμάτων αποτελεί κανόνα του γερμανικού Συντάγματος, κάτι το οποίο το Βερολίνο επιθυμεί να επιβάλει και στους εταίρους. Ο διεθνής τύπος, άλλωστε, το τελευταίο διήμερο εξαίρει την ρύθμιση με συνταγματικού κανόνα των ανωτάτων ορίων ελλείμματος και χρέους στην οποία προχώρησε η κυβέρνηση Θαπατέρο στην Ισπανία.
Η Μέρκελ ξεκαθάρισε ότι η κρίση δημιουργήθηκε και επεκτάθηκε από την έλλειψη ρυθμιστικών κανόνων των αγορών. Στο πλαίσιο αυτό επανέλαβε την πάγια θέση της για την επιβολή φόρου επί των χρηματοοικονομικών συναλλαγών και είπε ότι θα στηρίξει τις προσπάθειες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προς την κατεύθυνση αυτή.
«Η γερμανική απαγόρευση του σορταρίσματος ήταν πολύ αποτελεσματική. Δεν θα αφήσουμε τους κερδοσκόπους να απειλούν το ευρωπαϊκό οικοδόμημα», είπε χαρακτηριστικά, ενώ ξεκαθάρισε ότι θα πρέπει να τεθούν υπό έλεγχο οι δραστηριότητες των hedge funds. Και προανήγγειλε δικαστικές μάχες εναντίον «εκείνων που επιτέθηκαν στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων και στο ευρώ».
Η Μέρκελ προανήγγειλε επίσης αλλαγή των ευρωπαϊκών συνθηκών, τάχθηκε υπέρ της αύξησης της «γραμμής πυρός» του EFSF διαβεβαιώνοντας, όμως, τους συμπατριώτες τους ότι η Γερμανία δεν θα επιβαρυνθεί επιπλέον των 211 δισ. ευρώ με τα οποία έχει συμφωνήσει να συνεισφέρει στο σημερινό «πακέτο» των 440 δισ. ευρώ που διαθέτει το Ταμείο Διάσωσης.
Τέλος, ενόψει της συνόδου κορυφής του G20 που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Νοεμβρίου στη Γαλλία, η Μέρκελ είπε ότι «η Ευρώπη δεν είναι η μόνη που υποφέρει από την υπερχρέωση», ότι «και οι ΗΠΑ και η Ιαπωνία έχουν υψηλά χρέη», ότι «η κρίση θα μας ταλανίζει για χρόνια ακόμη» και ότι «το G20 έχει ρόλο να διαδραματίσει στη μάχη για την περιστολή των χρεών των μελών του».

22 σχόλια

  1. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να ελθει το Δ.Ν.Τ .στην Ελλάδα Πελλοπονήσιοι το υπέγραψαν άλλη μια προδοσία για την Ελλάδα που θα μας τυραννάνε για πάρα πολλά χρόνια και που θα χαθεί και η εθνική μας κυριαρχία διότι δεν θα μπορέσουν να αποπληρωθούν τα δάνεια που πήρε ο Παπανδρέου με την παρέα του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για εσάς που κοροϊδεύεται και βρίζεται τον Κώστα Καραμανλή .
    Όταν θα φτάσει ο μισθός σας 500 ευρώ και δεν θα φτάνουν τα χρήματα σας να ζήσετε θα παρακαλάτε γονατιστοί τότε να επιστρέψει ο Καραμανλής και να κάνει την επανεκκίνηση των συμφωνιών Ρωσίας Κίνας , που είχε κάνει προσωπικά ο ίδιος και να γίνει εισροή χρημάτων και να γίνει επανεκκίνηση της οικονομίας .Τώρα φυσικά σας πληρώνει το ΠΑΣΟΚ και δεν έχετε πρόβλημα , αύριο όμως που δεν θα σας χρειάζονται στο ΠΑΣΟΚ ………………;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλα αυτά που λέτε κατά του Καραμανλή , είναι σταγόνα στον ωκεανό για να μην πω στο διάστημα , μπροστά στο ξεπούλημα της χώρας που κάνει το εβραιοαμερικάνικο ΠΑΣΟΚ .
    Όσο αφορά εσάς που τα γράφετε , δράτε ως ξένοι πράκτορες ενάντια στα Ελληνικά συμφέροντα και υπέρ ξένων εβραιοαμερικανικών πασοκικών συμφερόντων .
    Σας θυμίζω το εβραϊκό όνομα Μινέκο , καθώς επίσης και την εβραϊκή συμμορία της ανατολικής Γερμανίας που ονομαζόταν τότε Π.Α.Κ.
    Αν ο Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , με την προστασία της Ρώσικης αρκούδας .
    Ξυπνάτε εξαπατημένοι και δείτε την αλήθεια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. οι φραγκατοι θα σωθουν απο τους γερμανους το 2011,
    οπως σωθηκαν και το 44 απο τους αγγλους,
    δινοντας τις κορες τους για ανταλλαγμα στους τομμηδες..

    ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ ΣΗΜΕΡΑ...

    ΣΤΗΣΤΕ ΚΩΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. να βγαλει ανακοινωση το ερευνητικο τμημα της EUROBANK..
    να μιλησουν οι φωστηρες του ιδιωτικου τομεως..
    ΦΑΛΙΡΙΣΜΕΝΑ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ,ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ,ΘΑΤΣΕΡΙΣΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΝΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ.........ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΔΕΝ υπαρχει διλημμα υποταγη η φτωχεια.
    η φτωχεια ειναι δεδομενη,με υποταγη η οχι.

    ιδου η μοιρα των υποταγμενων

    ΛΟΥΚΑΣ ΝΟΤΑΡΑΣ

    του ζητήθηκε(του λουκα νοταρα) κατάλογος όλων των Βυζαντινών ευγενών της Πόλης οι οποίοι κατόπιν σχετικής διαταγής περιήλθαν στα χέρια του Μωάμεθ. Την επομένη ο Νοταράς δέχτηκε την τιμητική επίσκεψη του σουλτάνου στην οικία του, όπου έγινε αποδέκτης των τυπικών βασιλικών τιμών εκ μέρους της οικογένειας καθ' οδόν προς τα αυτοκρατορικά ανάκτορα για τον εορτασμό των επινίκιων. Το ίδιο απόγευμα ο Νοταράς αποκεφαλίστηκε μαζί με τους δύο μεγαλύτερους γιους του. Kατά την επικρατέστερη άποψη αρνήθηκε να παραχωρήσει οικειοθελώς τον τρίτο και νεώτερο γιο του στο σουλτανικό χαρέμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και οπως εχουμε ξαναπει..
    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ να εξοντωθει..
    Θανατος δια πριονισμου..
    ΧΩΡΙΣ οικτο..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και οπως εχουμε ξαναπει..
    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ να εξοντωθει..
    Θανατος δια πριονισμου..
    ΧΩΡΙΣ οικτο..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μούτζες και άγριο μπινελίκι στον Μπεγλίτη κατά την αποχώρησή του από τον Αγ. Δημήτριο.
    _______________________________________
    Ακόμα πιο άγριο, απ' ότι στην άφιξή του,
    ήταν το μπινελίκι και οι μούτζες που έφαγε ο παλικαράς Μπεγλίτης κατά την αποχώρησή του από τον Αγ. Δημήτριο, στη Θεσσαλονίκη, όπου μάλιστα είχε το θράσος να απαντήσει και σε όσους τον αποκαλούσαν άχρηστο με αποτέλεσμα να τον πάρει σηκωτό η φρουρά του για να μην δημιουργηθεί επεισόδιο!!!

    Και σε αντίθεση με άλλες φορές όπου μερικοί κομ*******στές μόνος έκαναν ντόρο, αυτή τη φορά συμ*******ίχε όλος ο κόσμος στις αποδοκιμασίες όπως βλέπετε στη διπλανή φώτο όπου τον μουτζώνουν ηλικιωμένοι άνδρες και γυναίκες !!

    Για άλλη μια φορά φαίνεται ότι η λύση θα έρθει απ' τη Θεσσαλονίκη...

    Δείτε το βίντεο και τις φώτο από τους τσαμπουκάδες του (στο 0:17 του βίντεο):
    Thestival.gr Άγρια γιούχα στον Μπεγλίτη
    thestivalgr Φόρτωση...

    Ενώ αποχωρεί και ακούει τα εξ αμάξης:
    σταματάει για να ζητήσει το λόγο απ' τον αγανακτισμένο κόσμο:

    Σκουλήκια της κυβέρνησης... πάτημα και λιώσιμο θέλουν!
    Ξεπουλήσατε και προδώσατε την Ελλάδα!


    στη θΕΣ/ΝΙΚΗ.

    ΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ Η ΕΞΕΔΡΑ ΤΩΝ ΕΠΙΣΗΜΩΝ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΝΙΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΚΥΜΜΑΤΙΖΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ !

    ΤΥΧΑΙΟ ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ___________________________________________
    Ανησυχία Καραμανλή με τα όσα μαθαίνει από Βρυξέλλες.

    Πολύ ανήσυχος είναι και ο Καραμανλής για τα όσα συμβαίνουν αυτή την ώρα στις Βρυξέλλες καθώς έχει άμεση επικοινωνία με το περιβάλλον Σαρκοζί από όπου του μεταφέρονται τα χειρότερα για τη στάση του Παπανδρέου. Ο πρώην πρωθυπουργός έχει μιλήσει με επιτελείς της Ν.Δ. συνιστώντας να επιδειχθεί μεγάλη αποφασιστικότητα στην ανακοίνωση που θα εκδοθεί μόλις γίνουν γνωστά τα τελικά αποτελέσματα.
    «Καλό σενάριο δεν υπάρχει, μόνο επώδυνο» αναφέρει σε ελάχιστους συνομιλητές του ο Καραμανλής.
    _____________________________________________
    Για ακόμα μεγαλύτερο κούρεμα (75%) μιλούν Ευρωπαίοι αξιωματούχοι.

    Σύμφωνα με δηλώσεις ενός Ευρωπαίου αξιωματούχου στην Wall Street Journal, το κούρεμα του ελληνικού χρέους αναμένεται να φτάσει το 75%, ενώ το Ευρωπαϊκό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κρατά το «στόμα» του κλειστό. "Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο πιστεύει ότι ένα κούρεμα του ελληνικού χρέους της τάξεως του 60%, δεν θα είναι επαρκής και...ένα μεγαλύτερο κούρεμα θα είναι αναγκαίο στο πλαίσιο μιας νέας προσπάθειας για τη διάσωση του ελληνικού χρέους", δήλωσε σήμερα ένας ανώτερος υπάλληλος της Ε.Ε., σε δημοσιογράφο της Wall Street Journal.

    "Το ΔΝΤ εκτιμά ότι το 60% κούρεμα δεν είναι αρκετό - και θέλουν περισσότερο," δήλωσε ο δίδιος αξιωματούχος στο Dow Jones Newswires, ενώ υπογράμμισε ότι το κούρεμα:
    "Θα πρέπει να είναι 65% ή περισσότερο."

    Δεν απέκλεισε ένα κούρεμα της τάξεως του 70% έως 75%.
    ---------------------------------------------
    ΝΔ: Η πολιτική του μνημονίου ευθύνεται για το ”κούρεμα”

    Σε απευθείας γραμμή με τις Βρυξέλλες βρίσκονται τόσο ο Αντώνης Σαμαράς και οι συνεργάτες του, που παρακολουθούν τις εξελίξεις τόσο από την πλευρά του γαλλο-γερμανικού άξονα, όσο και από την πλευρά των τραπεζών.

    Η ανησυχία που εκφράζεται από το περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ είναι έντονη, για το τι θα συμβεί ενδεχομένως με τη ρευστότητα των τραπεζών, μετά το "κούρεμα", αλλά και με τα ασφαλιστικά ταμεία.

    Οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά υπογραμμίζουν μάλιστα ότι το "κούρεμα" είναι αποτέλεσμα της πολιτικής του μνημονίου, καθώς και της υφεσιακής πολιτικής που ακολουθεί η κυβέρνηση.

    Όσο για το θέμα που προέκυψε με τους "180", επιμένουν στην αρχική τους θέση ότι πρόκειται για κακοστημένο θέατρο από την πλευρά της κυβέρνησης που επιχειρεί με αυτό τον τρόπο απόδραση από το αδιέξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ενα πουτσο θελει η Μερεκλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πασοκ

    Οχι στο κουρεμα
    οχι στον φασισμο ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη

    καλυτερα που ολα αναβαλλονται..

    οσο περναει ο χρονος τοσο ολοι καταλαβαινουν οτι το προβλημα ειναι η Μερκελ ειπε

    και εστειλε αρθρο στο πρεσσσ

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. --- αποκλειστικά για ζώα ΠΑssΟΚ-ΛΑγΟΥΣ
    και δρα κω λο κόρες --------------

    Ράιχενμπαχ: "Είμαι εδώ γιατί το ζήτησε ο πρωθυπουργός σας"

    -Πανικός με ερώτηση γερμανού..Τράγκα

    "Δεν συνυπογράφω, ούτε επικυρώνω αποφάσεις υπουργών, βρίσκομαι εδώ μετά το αίτημα του Έλληνα πρωθυπουργού προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να συνεισφέρει τεχνοκρατικά στην υλοποίηση του προγράμματος".
    Αυτό τόνισε, μιλώντας στους δημοσιογράφος, ο Χορστ Ράιχενμπαχ επικεφαλής της ομάδας Δράσης για την εφαρμογή του μεσοπρόθεσμου προγράμματος από την ΕΕ.

    Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες κάποιος Γερμανός δημοσιογράφος τον ρώτησε εκνευρισμένος γιατί δεν μιλάει γερμανικά
    και αφού ο Ράιχενμπαχ είπε ότι είναι εδώ
    εκ μέρους της ΕΕ, ο γερμανός ..Τράγκας
    τα πήρε στην κράνα και τον ρώτησε πως αισθάνεται σαν Γκαουλάιτερ :)----------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανησυχία Καραμανλή με τα όσα μαθαίνει από Βρυξέλλες.

    Ναι, τον πιάνει ρέψιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει

    Κώστααααααααααααααααα τρέχα.χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. οχι στον φασισμο ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Μηλιωνη

    Το σούργελο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση