GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O Kυριάκος Μητσοτάκης για τον Σαμαρά και τη σχέση του με τη ΝΔ...

Από τον Κώστα Ζωγράφο Εξολομολογητικός κι αποκαλυπτικός υπήρξε o βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών , κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντε...

Από τον Κώστα Ζωγράφο

Εξολομολογητικός κι αποκαλυπτικός υπήρξε o βουλευτής της ΝΔ στη Β' Αθηνών, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο περιοδικό Crash και στον Δ. Κωνσταντάρα.
Για τον Πρόεδρο της ΝΔ, με τον οποίο διάφοροι κύκλοι επιμένουν να εμφανίζουν ότι οι σχέση του είναι έκρυθμη, δήλωσε:
"Για να μην ανησυχούν κάποιοι, σου λέω ότι η σχέση μου με τον πρόεδρο του κόμματος, τον Αντώνη Σαμαρά, είναι πολύ καλύτερη από ότι κάποιοι επιμένουν να την παρουσιάζουν. Μένω σε αυτό, δεν λέω κάτι παραπάνω, αλλά αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορούν να δημιουργήσουν πρόβλημα στο κόμμα με διάφορες φήμες, είναι πολύ βαθιά νυχτωμένοι."
Ενώ, για τον λώρο του με το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σημείωσε:...
"Δε νομίζω ότι χρειάζομαι πιστοποιητικό κομματικού φρονήματος ούτε να ξεσκονίσω την κομματική μου ταυτότητα. Εγώ είμαι στη ΝΔ από μικρό παιδί. Η ΝΔ είναι κομμάτι της ζωής μου, της ψυχής μου. Είναι κάτι που δεν ξεριζώνεται. Δεν διαγράφεται. Ποτέ. Γι’ αυτό, άλλωστε, και δεν έχω αισθανθεί ποτέ καταπιεσμένος στη ΝΔ. Ό,τι κάνω και ό,τι λέω το κάνω και το λέω για να βοηθήσω τη ΝΔ. Δεν κινούμαι με στόχο να πλήξω, να κάνω κακό στο κόμμα μου. Πιστεύω ακράδαντα ότι για να μπορέσει η ΝΔ να διευρύνει την απήχησή της στην κοινωνία και να ξαναγίνει ένα κόμμα που θα διεκδικήσει αυτοδύναμη πλειοψηφία, πράγμα το οποίο βλέπω σήμερα ότι είναι κάτι που μπορεί να πετύχει νωρίτερα απ’ ότι κάποιοι πιστεύουν, πρέπει να ενσωματώνει δημιουργικά και διαφορετικές φωνές. Εγώ είμαι μια τέτοια φωνή. Δεν το κρύβω. Δεν το έκρυψα ποτέ."

22 σχόλια

  1. Ένα όραμα που έσβησε .
    Αν ο Κώστας Καραμανλής βρισκόταν ακόμα στην εξουσία , η Ελλάδα θα ήταν ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός ενεργειακός κόμβος , θα έλυνε δια παντός το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδος για τους Έλληνες .
    Με τους Ρώσικους αγωγούς πετρελαίου και φυσικού αερίου που θα διέσχιζαν την Ελλάδα και με την ενοικίαση των λιμανιών μας στην Κίνα οι Έλληνες θα είχαν μόνιμο και αυξανόμενο εισόδημα .
    Σκέφτηκε ο Κώστας Καραμανλής σαν πραγματικός Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του :
    Ο Έλληνας δεν παράγει τίποτα , δεν έχει βιομηχανίες , έχει υποτυπώδεις γεωργία και κτηνοτροφία όλα τα εισάγει και με μαθηματική ακρίβεια θα τον πτωχεύσουν οι Εβραιοαμερικάνοι αρχήτοκογλύφοι δανειστές μας με κάποιον Εφιάλτη που θα βρουν , για να τον πάνε στο Δ .Ν Τ. και να δημεύσουν την Ελλάδα μαζί και τους Έλληνες με μισθούς και συντάξεις πείνας όπως στην Λατινική Αμερική , στα Σκόπια και στην Βουλγαρία και έκανε συμφωνίες με την Ρωσία και την Κίνα για πετρέλαια , αγωγούς πετρελαίων , αγωγούς φυσικού αερίου , λιμάνια , που ο Έλληνας θα ζει πλουσιοπάροχα για πάντα και χωρίς άλλα δάνεια .
    Αυτό ήταν το όραμα του Κώστα Καραμανλή ,άλλα δυστυχώς βρέθηκε αντίθετος στις ξένες εχθρικές δυνάμεις κατά τα άλλα φίλους μας ο Δούρειος ίππος , o Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Επείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Ελληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάλεσμα προς τον ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ , να επιστρέψει
    με ένα νέο κόμμα , για να ξαναφέρει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ της χώρας μας που χάθηκε .
    Και να επανέλθει η οικονομία μας όπως ήταν μέχρι τον Οκτώβριο του 2009 .
    ΕΠΙ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ :
    Spreads : κάτω από 150 μονάδες , τώρα με τον Γ.Παπανδρέου είναι : 2046 μονάδες .
    Δανεισμός : επιτόκιο 1.56 % , τώρα με τον Γ. Παπανδρέου είναι : Από 5% -15% .
    Στα 5 χρόνια διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή , άφησε χρέος 7,2 δισεκατομμύρια ευρώ , στα 21 χρόνια του ΠΑΣΟΚ άφησε χρέος 392 δισεκατομμύρια ευρώ και του Γιώργου Παπανδρέου (ΠΑΣΟΚ) σε , 1 χρόνο 100 δισεκατομμύρια ευρώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΡΑΤΗ ΚAI OXI ΑΠΟΙΚΙΕΣ...
    ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ;
    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΟΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΙ,ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ;
    ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΑ 100-200 ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΚΟΜΜΕΝΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΚΙ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ!ΝΤΡΟΠΗ!
    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΣΦΟΡΑ 30% ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 3 ΧΡΟΝΙΑ!
    ΚΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ 'ΜΑΓΑΖΙΑ' ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΦΑΛΙΡΙΣΜΕΝΑ,ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!

    Στην επιβολή φόρου στα υψηλά εισοδήματα, δηλαδή σε όσους δηλώνουν εισόδημα άνω των 250.000 ευρώ ετησίως, προχωρά η γαλλική κυβέρνηση, με σκοπό να μειώσει το δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας.

    Βάσει της συμφωνίας που επήλθε ανάμεσα στην κυβέρνηση και την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, θα επιβληθεί φόρος 3% στα εισοδήματα που ξεπερνούν τα 250.000 ευρώ και 4% σε όσα είναι μεγαλύτερα των 500.000 ευρώ. Ο νέος φόρος θα προστεθεί στο φόρο εισοδήματος και το φόρο περιουσίας που καταβάλλουν οι εύποροι Γάλλοι.

    Ο φόρος θα επιβληθεί εκτάκτως για δύο χρόνια αλλά ενδέχεται να συνεχιστεί η καταβολή του εάν δεν εξισορροπηθεί ο προϋπολογισμός, δηλαδή αν το έλλειμμα δεν πέσει κάτω από το 3% του ΑΕΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άθλος ΠΑΣΟΚ: ...................άθλιος.
    Στο έλεος των ληστών η Αθήνα
    και γενικά η Ελλαδα.

    Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά ληστειών ανυποψίαστων πολιτών μέσα στα ίδια τους τα σπίτια, την ώρα που χθες το ΠΑΣΟΚ μας ενημέρωσε ότι έλυσε όλα τα προβλήματα ασφάλειας του πολίτη (κλικ στη φώτο). Το πιο ανησυχητικό όμως είναι ότι αυξάνονται τα κρούσματα που οι αρρωστημένοι ληστές, όταν βρίσκουν μέσα στα σπίτια ανυπεράσπιστες γυναίκες, δεν διστάζουν να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες σεξουαλικές τους ορέξεις.
    Τελευταίο τέτοιο κρούσμα είχαμε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Ηλιούπολη. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σπίτι βρίσκονταν και το ανήλικο παιδί της, αφού ο άντρας έλειπε σε επαγγελματικό ταξίδι. Οι δράστες αυτή τη φορά ήταν δύο, παραβίασαν την πόρτα και βρέθηκαν τετατέτ με την γυναίκα που ώρες αργότερα μεταφέρθηκε σε κακή κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να πρόκειται για τους περίφημους ληστές με τα καλάσνικοφ, που έχουν κάνει παρόμοιες ενέργειες και ενδεχομένως πλέον να μην παίρνουν πλέον μαζί τους τα συγκεκριμένα όπλα, που αποτελούν έμμεση ταυτότητα.

    Τα ξημερώματα της Κυριακής είχαμε όμως και άλλες δύο εισβολές σε σπίτια στην Αθήνα.
    Η μία περίπτωση ήταν στο Ζεφύρι με τους δράστες να εισβάλουν στο σπίτι και να ληστεύουν τους ενοίκους του και άλλη μια στην Καλλίπολη του Πειραιά, όπου όμως έμειναν στην απόπειρα και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την προσπάθεια μόλις έγιναν αντιληπτοί.

    Υπενθυμίζεται ότι τρία άτομα συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου στην Ραφήνα μετά από ληστεία σε σπίτι της περιοχής, που μάλιστα εκτιμάται από τον τρόπο που έδρασαν ότι δεν αποκλείεται να πρόκειται για τους ίδιους που είχαν χτυπήσει και στο σπίτι του Ανδρέα Φουστάνου.

    Σε κάθε περίπτωση, πάντως, η εγκληματικότητα έχει εκτοξευθεί στα ύψη.
    Και κάτι πρέπει να γίνει. Και άμεσα...

    Τα ακούνε τα μΠατΣΟΚ της ΧΟΥΝΤΑΣ
    ή στα αμελέτητά τους !!~!!! τα γουρουνίσα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ Ο ΑΛΛΟΣ.
    ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΕΓΙΝΕ!
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΔΝΤ,ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ,
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ.
    ΟΜΩΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΣΚΕΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΑΦΕΣ.
    Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ Σ'ΑΥΤΟ;
    (ΟΧΙ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ,ΓΙΑΤΙ ΧΙΛΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΚΑΝΕ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟ).
    ΑΝ ΝΑΙ,ΚΑΚΩΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ.
    ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΤΙ
    ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ,ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΒΑΖΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΣΦΟΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΥΓΓΡΟΙ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΑΣΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣ
    ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ(ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ,ΑΓΩΓΟΙ,ΒΕΤΟ ΚΛΠ).
    ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΔΕ ΜΙΛΑΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΔΝΤ,ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    Η' ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ.
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ.ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ.
    ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΚΑΙ Ο... ΛΟΥΚΑΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΗΣ !

    ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΚΗ.
    Μέχρι και το Νίκο Παπανδρέου ως δολοφόνο με το... λουκάνικο έκραξε σήμερα ο Λάκης.

    Κριτική όλης της οικογένειας και κυρίως των ανθρώπων του πρωθυπουργού μέσα από το σόι που τον επηρεάζουν περισσότερο απ΄' όλους τους άλλους.
    Τους έχει βγάλει...όλους στη σέντρα.

    Λίγοι το τολμούν με τέτοια αποτελεσματικότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟΥ ...KAI TΙΣ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ… ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΙΖΕΝΣ…

    Κυριάκο ¨κρείτον το σιγάν¨

    Όταν ένας βουλευτής της Ν.Δ. δηλώνει πως θεωρεί απαραίτητο το Μεσοπρόθεσμο και θα απέτρεπε την καταψήφισή του αν χρειαζόταν, … αλλά δεν το ψηφίζει διότι δεν χρειάζεται (λόγω ύπαρξης κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας του ΠΑΣΟΚ), είναι απλά βλαξ.

    Χρειάζεται πολύ μυαλό να καταλάβει κανείς από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές ο γιός του φαταούλα Μητσοτάκουλα .

    ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πως να προκόψει η Ελλάδα, όταν κάτι τέτοια άχρηστα ,άπληστα και ανεπάγγελτα υποκείμενα , ελέω οσίας οικογενείας, είναι μέσα στο κοινοβούλιο;

    Κυριάκο, είσαι το τρίτο βιολί του Μητσοτάκη στην ορχήστρα των αρπαχτικών.

    Τον Κούλη τον έχει αφήσει η Ντορούλα στην ΝΔ, για να την κάνει μπουρδέλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ
    Η' ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ;
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΛΗΜΜΑ!
    ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ!
    ΔΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ!
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΧΟΥΝΤΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ.
    ΟΛΟΙ ΞΑΝΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Η ΤΡΟΪΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ.ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΕΡΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΕΝΤΟΥΚΙ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ.
    ΗΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ.
    Ο,ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ.ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΟΒΗΘΟΥΝΕ ΤΩΡΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οπως η σχεση...των αρπακτικων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΕ 8.20 ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΠΟΝΑΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ,ΑΛΛΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΒΑΡΩΝΩΝ ΑΠΟ Ο,ΤΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ.
    ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.
    ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΙΧΑΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟ.
    ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.
    ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΕΤΡΕΧΑΝ ΞΟΠΙΣΩ ΤΟΥ,ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ,ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΧΝΑΝΕ!
    ΑΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΣΥΝΗΘΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΔΩ ΣΤΟ PRESS,
    ΟΤΑΝ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΒΡΑΧΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΚΕΙ!
    ΚΑΙ,ΘΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΑ ΕΓΩ,ΜΕΤΑ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
    ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όσο μεγαλώνει τόσο και πιό πολύ φτυστός ο Τέρης γίνεται, ρε πούστη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι έχεις πάθει Κούλη μου και πας σα συγκαμένος;
    Μήν σου κάναν το Οθωμανικό οι αγανακτισμένοι;
    -Ναί
    -Σου άρεσε;
    -Μου άρεσε
    -Θα ξαναπάς;
    -Δεν ξέρω. Καλό το πισωκολλητό μα τώρα υποφέρω…
    -Δώσε καιρό στον κώλο σου να ηρεμήσει λίγο
    -Πόσο καιρό; Πονάω πολύ τα πόδια σαν ανοίγω
    Σε δύο μέρες αρχικά θα πάψεις να υποφέρεις
    έπειτα θέλει άλλες εφτά μέχρι να συνεφέρεις
    ό,τι σου λέω οι σοφοί πατέρες μας το βρήκαν
    του κώλου τα εννιάμερα πως λες εσύ να βγήκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ 6:45:00 π.μ
    ΑΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΣΟΥ ΤΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ,ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΤΟΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ .
    ΓΙΕ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Που είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τα μαύρα χάλια. Μας έκαναν οι βουλευτές κουρέλια και παρτάλια. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Που είσαι Παπαδόπουλε, ν' ανοίξουμε την Γυάρο Και όλα αυτά που κλέψανε, πίσω για να τα πάρω. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Κατάντησαν την χώρα μας, σκέτο κωλοχανείο. Γιατί μας κυβερνά η γενιά, απ' το πολυτεχνείο. .............. [youtube ΠΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ το παλιο καλο τραγουδι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΙΔΙΟΣ Ο ΤΕΡΗΣ ΧΡΥΣΟΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΥΡΙΑΚΟ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ - ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση