GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Νότης Μηταράκης αποκλειστικά στο PRESS-GR...

...μιλά στον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη , παρουσιάζοντας  τον πρότερο εργασιακό βίο του και εκθέτοντας τις απόψεις του για την περίοδο διακυβέρν...

...μιλά στον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη, παρουσιάζοντας 
τον πρότερο εργασιακό βίο του και εκθέτοντας τις απόψεις του για την περίοδο διακυβέρνησης Καραμανλή. 
Ο στενός συνεργάτης του Α. Σαμαρά επιχειρεί 
να ορίσει την έννοια του λαϊκισμού και του μεσαίου χώρου. 
Διαβάστε, ακόμη, πώς ο αναπληρωτής Τομεάρχης Οικονομίας της Νέας Δημοκρατίας και Περιφερειακός Σὐμβουλος Αττικής αρνείται ότι η στελέχωση του πολιτικού γραφείου του συντελέστηκε από συνεργάτες του κ. Αλογοσκούφη. Ποια η σχέση του με το Θεό και  ποια η θέση του για το ενδεχόμενο επανένωσης της Κεντροδεξιάς Παράταξης...

-Παρουσιάστε μας την ως τώρα εργασιακή σας εμπειρία, πριν κληθείτε από τον Αντώνη Σαμαρά να βοηθήσετε τη ΝΔ στο αντιπολιτευτικό της έργο; 
Ξεκίνησα τον εργασιακό μου βίο το 1998 στην Αγγλία, έχοντας εκπληρώσει τη στρατιωτική μου θητεία στην Ελλάδα και τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Οξφόρδη. Με έδρα το Λονδίνο, δούλεψα αρχικά σε επενδυτικά έργα στην Ανατολική Ευρώπη, στη βιομηχανία. Έζησα λοιπόν ένα μέρος της Ευρώπης το οποίο αναπτυσσόταν ταχύτατα, με φιλοδοξία να...
ξεπεράσει δεκαετίες μιζέριας. Δούλεψα στην χρηματοδότηση αλλά και την υλοποίηση αναπτυξιακών δράσεων στην πρώτη γραμμή, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες.
Το 2003, ολοκλήρωσα και το δεύτερο μεταπτυχιακό μου στο ΙNSEAD και επέστρεψα στο Λονδίνο όπου εργάστηκα ως οικονομικός αναλυτής σε εταιρεία αμοιβαίων κεφαλαίων. Είδα τις αγορές από μέσα, βίωσα πόσο σκληρές μπορεί να αποδειχθούν. Αποφάσισα μόνος μου να αφήσω αυτήν τη καριέρα, όσο προσοδοφόρα και αν ήταν, για να γυρίσω πίσω στον τόπο μου. Όποιος νιώθει ότι μπορεί να προσφέρει σήμερα στην πατρίδα πρέπει να το πράξει, βιώνουμε μια πρωτοφανή περίοδο όχι μόνο για την οικονομία αλλά για τη χώρα γενικότερα.
Στην καριέρα μου, είχα την τύχη να ζήσω σε αρκετές χώρες αποκτώντας εμπειρίες στις χρηματαγορές και στην πραγματική οικονομία. Εμπειρίες πολύ χρήσιμες ειδικά σήμερα όπου η Ελλάδα χρειάζεται να προσελκύσει επενδύσεις για να καταπολεμήσει την μάστιγα της ανεργίας, ειδικά των νέων ανθρώπων.
To PRESS-GR αποκάλυψε ότι εκτός από την ίδια πολυκατοικία που στεγάζονταν τα γραφεία του πρώην "τσάρου" κ. Αλογοσκούφη επιλέξατε και στενούς συνεργάτες του για συμβούλους σας. Τέτοια λειψυδρία στελεχών επικρατεί στη ΝΔ, που στρέφεστε σε παλαιότερες πηγές άντλησης ανθρώπινου δυναμικού; 
Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω; Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρα στελέχη και ταλαντούχα νέα παιδιά.
Ποιά η άποψή σας για την διακυβέρνηση της χώρας από τον Κώστα Καραμανλή (2004-2009); Πιστεύετε ότι ζημιώνει τη Συντηρητική Παράταξη η ως τώρα σιωπή του; 
Τους πρωθυπουργούς τους κρίνει ο λαός και η ιστορία. Σίγουρα, σε καμία περίπτωση δε μπορούμε να συγκρίνουμε την περίοδο Καραμανλή με αυτά που βιώνουμε σήμερα.
Θα προτείνατε τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων των ασφαλιστικών ταμείων, έτσι ώστε να μπορεί κάθε κόμμα να προτείνει τρόπους αξιοποίησης αυτών, με στόχο να καλυφθούν οι υποχρεώσεις τους (των ασφαλ. ταμείων), όπως συντάξεις, ιατροφαρμακευτικές παροχές; 
Το 2007 ξεκίνησε μία ουσιαστική προσπάθεια. Το θέμα όμως δεν είναι μόνο η δημοσιοποίηση, όπου ξεκάθαρα είμαστε υπέρ, αλλά και η αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων. Η προηγούμενη Κυβέρνηση είχε προχωρήσει σε δημοσιοποίηση, αλλά δυστυχώς η σημερινή, αν και κάνει λόγο για διαφάνεια, σταμάτησε λανθασμένα τη δημοσιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων. Κάτι που, όπως αποδεικνύεται σήμερα από τις εκθέσεις της Τρόικας, έπρεπε να είχε συνεχιστεί.
Φοβάται το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ, ότι μια ενδεχόμενη ανάληψη της εξουσίας σύντομα ενδεχόμενα να συμπέσει με επίσημη πτώχευση της χώρας και γι᾽ αυτό φαίνεται ν᾽ αλλάζει πολιτική στρατηγική, επιλέγοντας την πιο... χρονοβόρα τακτική του "ώριμου φρούτου"; 
Το να κυβερνήσουμε δεν είναι αυτοσκοπός. Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι την πολιτική ως τακτική. Οι εποχές άλλαξαν. Το μόνο ζητούμενο είναι το καλό του τόπου. Το κόστος παραμονής του ΠΑΣΟΚ είναι δυσβάστακτο και το πληρώνει ο κόσμος. Είναι ευθύνη μας να αναλάβουμε και να πετύχουμε.
Πόσο κοντά πιστεύετε ότι είναι το ενδεχόμενο επανένταξης της ευρύτερης Κεντροδεξιάς Παράταξης, με ένα πολιτικό κάλεσμα συνεργασίας του Αντώνη Σαμαρά προς τον κ. Καρατζαφέρη και τη κ. Μπακογιάννη; 
Η Νέα Δημοκρατία καλύπτει όλο το χώρο, εκφράζει την ελπίδα. Δικαιωμένη από τις εξελίξεις, έχει μια ολοκληρωμένη αυτοδύναμη πρόταση για ένα καλύτερο μέλλον. Όσοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν δικό τους δρόμο, έκαναν τις επιλογές τους.
Ορίστε την έννοια του "λαϊκισμού". 
Λαϊκισμός είναι να συνδέεις ένα νέο πρόσωπο με ένα παλαιότερο, επειδή τυχαίνει να έχει γραφείο στο ίδιο κτίριο που είχε ο άλλος κάποτε!
Ποιά η άποψή σας για το θεώρημα του "μεσαίου χώρου";
Σήμερα έχουν αλλάξει τα διλήμματα και τα ερωτήματα. Αντιλαμβάνομαι τον Κοινωνικό Φιλελευθερισμό ως το συνδυασμό της οικονομικής αποτελεσματικότητας και της κοινωνικής ευαισθησίας. Συνδέει την Ανάπτυξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη.
Πιστεύετε στον Θεό; 
Ναι.

32 σχόλια

  1. Τι αρχιψεύταρος είναι τούτος? Έχει δουλέψει, λέει στην πρώτη γραμμή στην χρηματοδότηση και στην υλοποίηση δράσεων.... Δηλαδή, μπακαλόγατος των τραπεζιτών. Ψηφίστε τον ζώα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΕ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΜΠΡΟΥΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΦΑΝΦΑΡΟΝΟΣ.ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΠΑΣΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ Η ΤΗΝ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ.ΠΟΙΟ ΗΘΙΚΟ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΝΙΧΡΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥΣ.ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΙΣ ΣΑΝ ΚΑΡΧΑΡΙΑΣ.ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΑΤΕ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΠΈΥΘΕΙΑΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΡΙΣΤΑ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ.ΠΕΡΑΣΕΣ ΑΠΟ ΠΟΣΤΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ.ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΑ ΜΗΝ ΤΟΛΜΗΣΗ ΝΑ ΤΑ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΛΓΗΤΑ ΜΕΤΡΑ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ.ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ.ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΞΑΕΡΩΘΕΙ.ΟΣΟ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα τι καρούμπαλο είναι κι αυτο και θελει και ψηφο γιατι πιστεύει στο Θεο!!!και μόνο γι΄αυτο μαύρο !!!τα θρησκευτικα είναι προσωπικα και δεν μας ενδιαφέρουν. της παλιονεαςνεοδημοκρατίας!!!!!καινουργιο βατοπαιδι!!!!!
    αμάν ρε παναγιώτη-μαριο! μάυτους θα παρετε εξουσία;
    χαχαχχαχαχαχαχα ίδρωσε κι αυτός!!!!
    μαρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξεχασα να αναφερθω σε αυτο που λει ότι δουλευε στην πρώτη γραμμη και ξερει πόσο σκληρές μπορούν να είναι οι αγορές !!!ΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΚΑΙ εγω που δεν έχω δουλεψει εκει το ξερω !!!αλλα; να το πω κι αλλιως, οταν ο γιώργος μιλαει για εφοδο των αγορων κερδοσκοπικων παιχνιδιων στις πλατες των χωρων και των λαων εσεις τις μοντενρας δεξιάς δε λέτε οτι δεν ξερει να διαπραγματεύετε και ότι εσεις μόνο μπορείτε;;;; βρε σούργελα να πάρετε εξουσία για να λέτε μετα αυτα που λέει ο γιώργοε χτες;;;;;;;
    μαρια
    αι σιχτηρ χαθήτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άλλη μία γιαουρτώσιμη κωλόφατσα. Στα υπ' όψιν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,
    ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
    ΟΥΣΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΤΑΝΤΗΜΕΝΗ ΑΛΒΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΤΗΣ "ΕΥΡΩΠΗΣ" ΠΟΥ ΑΦΑΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΑΣ. ΚΑΤΑ Τ'ΑΛΛΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Η "ΑΝΑΠΤΥΞΗ" ΣΚΑΛΩΣΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ 'Η ΜΑΛΛΟΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΑ ΣΥΜΦΑΙΡΟΝΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ.
    ΜΑΥΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΛΕΜΕ,ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΜΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΠΑΖΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΑΣ ΠΛΕΟΝ. ΚΑΛΑ ΕΝΑΣ ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ; ΜΟΝΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τουλάχιστον δεν είναι από αυτούς τους άεργους-επαγγελματίες πολιτικούς! Έχει δουλέψει ο άνθρωπος, γιατί ας μας πούνε οι άλλοι πότε και που εργάστηκαν..Και επίσης είναι και καινούργιος στην πολιτική, ας δούμε τι έχει να μας πει και μετά βλέπουμε..Αλλά έλεος πια με τους δεινόσαυρους που έχει μέσα η Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιατί όλη αυτή η λυσσαλέα κόντρα?ένας νέος άνθρωπος είναι που λέει τις δικές του αλήθειες,ας τον δούμε στην πράξη,και τον κρίνουμε μετα.Τελικα με το Πασοκ γέμισε η ¨Ελλάδα από ευτελείς τιμητές των πάντων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το πιο αστειο ανεκδοτο αυτον τον καιρο ειναι να βλεπω καποιο χαμουρτζη αλητη βουλευτη της αλητοσυμμοριας πασοκ να ..διαφωνει(!!) με την πολιτικη της αλητοσυμμοριας πασοκ(κυβερνησης)..
    Να .."βγαινει απο τα ρουχα του", οτι τα μετρα ειναι αδικα και λοιπα..

    Να.."εξομολογειται" οτι τα .."μετρα δεν τον βρισκουν συμφωνο" και τετοια..

    Ω! Σαλταρω παιδια αμα βλεπω κανενα τετοιο αθλιο υποκειμενο..

    Γεγονος παραμενει οτι αν ερθει καποιος "τρελλος" σαν τον μακαριτη Παπαδοπουλο και διαταξει προγραφες Συλλα,θα προσφερθω εθελοντης να ξεπαστρεψω ΟΣΑ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ παλιοσκυλα της αλητοσυμμοριας πασοκ..

    Αλλα για αυτα τα .."αγανακτισμενα" που .."διαφωνουν" και λοιπα τζογλανια.. που ειρησθω εν παροδω ψηφιζουν ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ θα ηθελα να τα περιλαβω και να τα περιποιηθω ιδιαιτερα..
    Τα ουρλιαχτα τους να ακουγονται μεχρι την κολαση..

    Μηπως ειμαι .."αγροικος" ??
    Δεν αποκλειεται.
    (αν και εγω πιστευω οτι θα ειμαι ΔΙΚΑΙΟΣ τιμωρος)..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ας πιστεψουμε στους νέους ανθρωπους και ας τους δωσουμε ευκαιρίες! Και στη τελική τα παλιά λαμόγια θα μας σωσουν;; Αυτοί δοκιμάστηκαν και απέτυχαν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν ψηφιζω νδ αλλά έχει θάρρος αυτός.. Παρά τα μπινελίκια που του έχουμε ρήξει έδωσε συνέντευξη.. Τουλάχιστον δείχνει να σέβεται τα blogs και να δέχεται τη κι κριτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δε ξέρω τι λένε για αυτό οι σύτροφοί του στη ΝΔ αλλά εμένα με πείθει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9:16:00 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕΙΟΔΩΤΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΣΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΤΟ. ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΚΙ'ΑΝ ΑΝΗΚΕΙ.
    ΤΩΡΑ ΠΕΙΡΑΜΜΑΤΑ ΚΙ'ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ, ΜΕ ΤΟ ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΕΣ ΤΟΥΣ "ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ" ΕΙΣΠΡΑΤΟΝΤΑΣ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΖΕΡΙΑ. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΘΕΣΟΥΛΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΓΕΜΑΤΕΣ ΨΕΜΑΤΑ. Η ΧΩΡΑ ΟΤΑΝ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΟΚ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΕ ΤΩΡΑ ΑΡΑ; ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΨΕΥΤΕΣ.
    ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ "ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ" ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΠΕΝΗΝΤΑΡΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιος είπε ότι η ΝΔ δεν έχει στελέχη να κυβερνήσουν. Αλλά στην Ελλάδα τα «συστήματα» έμαθαν να καταπίνουν τους αξιόλογους και να τους απαξιώνουν. Σου λένε ποιος είναι ο Μηταράκης; Όπως το ίδιο λέγανε ΓΙΑ ΤΟ Νανόπουλο, την Αρβελέρ (η όποια πρόσφατα είπε ότι στην Ελλάδα ουτε βοηθός καθηγητή δεν θα γινόμουνα) η΄τον άλλον τον πιτσιρικά που εδώ δεν τον έπαιρνε κανένας και τον «άρπαξαν» στο facebook και άλλοι πολλοί.

    Αντρέας Κοντολέτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απο τα σχολια καταλαβαινεις οτι πολλοι θα ξαναψηφιζαν γιοργακη-σημιτη,με τους κουστουματους ευρωπαιους κυριους με εργασιακη εμπειρια σε τραπεζες,ευρωπαικη ενωση,ξενοδοχεια..
    με τους περγαμηνουχους καθηγηταδες...
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΑΡΧΙΣΑΝ ΩΣ ΜΗΤΑΡΑΚΗΔΕΣ....
    ΑΙΩΝΙΑ ΘΥΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ.....
    10 ΜΕ 15% ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΑΡΡΩΣΤΟΙ
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
    ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ.

    ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ-ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ- ΗΛΙΘΙΟΙ
    ΚΑΙ ΠΑΣΤΟΚΟΙ.


    ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 85% ΤΩΝ ΝΟΡΜΑΛ
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι κουμάσι είναι αυτό ρε παιδιά ???? Πως γυαλίζει έτσι το μάτι του. ΄Ετσι και βγούνε θα μα πηδήξει χειρότερα από τους τωρινούς με πρόσχημα ότι βρήκαμε χειρότερα από ότι βρήκατε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ….
    ΦΤΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…
    Ο ΘΕΟΣ ΕΥΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ…..
    Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ Η ΕΥΛΟΗΜΕΝΗ!
    ΕΛΛΗΝΕΣ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΣΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ…
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ…
    ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΘΑΡΡΟΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ…
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ…ΕΦΤΑΣΕ… ΛΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ…

    ΖΗΤΩ Ο ΘΕΟΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!
    ΖΗΤΩ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

    ΥΓ.ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ…ΔΕΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ…ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΦΤΩΧΙΑ ΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ..ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ…

    ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΝ ΑΠΕΡΑΝΤΟ..ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΧΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΟΜΩΣ…
    ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. SOS———-SOS———-ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ———–SOS————-SOS———
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΑΣΙΛΕΥΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΙΩΑΝΝΗ

    ΜΕ ΑΙΤΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΘΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ 142 ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ <> ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ ΤΟΥΡΚΙΚΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΜΕΡΚΕΛ ΣΑΡΚΟΖΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο ΠΙΟ ΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ Ο ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΠΡΙΝ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΟΡΟ KAI ΜΟΙΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΟΛΩΝ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΟ ΠΛΟΥΤΟ.ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΛΑΪΚΙΣΜΟΥ ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΕ ΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Που είσαι Παπαδόπουλε, να δεις τα μαύρα χάλια. Μας έκαναν οι βουλευτές κουρέλια και παρτάλια. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Που είσαι Παπαδόπουλε, ν' ανοίξουμε την Γυάρο Και όλα αυτά που κλέψανε, πίσω για να τα πάρω. Σε κλείσανε στην φυλακή, και πήραν καλαμάκι. Και πίνουν ανελέητα το αίμα του κοσμάκη. Κατάντησαν την χώρα μας, σκέτο κωλοχανείο. Γιατί μας κυβερνά η γενιά, απ' το πολυτεχνείο. .............. [youtube ΠΑΡΗΣ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ το παλιο καλο τραγουδι]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΟΥ ....ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΑ ?
    Που είναι τώρα ο ΠΑΣΟΚΟ συνΙΔΡΥΤΗΣ, ο Σάλας ?

    Που είναι τώρα ο ΠΑΣΟΚΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ο Λάτσης ?
    Που είναι τώρα ο ΠΑΣΟΚΟΓΚΟΥΡΟΥ της οικονομίας ο Κωστόπουλος.
    Όλα αυτά τα καλά παιδιά, του οικονομικού θαύματος της ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    Χάθηκαν
    εξαφανίστηκαν
    εξαυλώθηκαν ....+

    Παρεπιμπτόντως η μετοχή της ΠΕΙΡΑΙΩΣ στοιχίζει όσο ένα ΤΣΙΓΑΡΟ.
    ΟΟΟΧΙ πακέτο τσιγάρα.
    ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ.

    Προς το παρόν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. NA KYRHX8EI EPEIGWNTOS STRATIOTIKOS NOMOS, GIATI ETSI OPWS PATE OI ELLHNES THS ELLADOS 8A KATALH§ETAI SE EMFYLIO POLEMO. MONO ENAS DEYTEROS PAPADOPOULOS MPOREI NA SWSEI THN ELLADA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΟΧΙ φίλε 10:49:00 π.μ.

    ΔΕΝ θα ξαναψηφισουμε γιοργακη-σημιτη, και καθηγηταδες...


    Αλλά ουτε και Μηταράκηδες,

    Οι ΝΔ ημοκράτες όμως, που σήμερα βρίζουν το ΠΑΣΟΚ, χάνουν την ώρα τους και τον καιρό τους.

    Κανονικά θα έπρεπε να προετοιμάζουν την διάδοχη κατάσταση που είναι το κόμμα τους.

    Το ΠΑΣΟΚ καλό -κακό αυτό είναι, απο δώ και πέρα τι κανουμε;

    Θα γίνουμε διαμαρτυρόμενος όχλος ή δεν θα επιτρέψουμε να ξανάρθει αλλο κόμμα στην εξουσία σαν το ΠΑΣΟΚ;

    Δια ταύτα,

    σταματήστε την στέιρα διαμαρτηρία, μήν κοιτάτε πίσω, οσοι είστε ΝΔ ημοκράτες βοηθήστε τον Αντωνάκη,

    δεν κανω πλάκα,

    βοήθεια θέλει ο άνθρωπος διότι και να θέλει δεν είναι εύκολο να ξεφορτωθεί τη σαβούρα που του φόρτωσαν στο κάρρο της ΝΔ που κληρονόμησε.

    Βοηθήστε τον αρχηγό σας, να διαλέξει τους καλύτερους απο σάς, και οχι τα παιδούδια που του πασάρει το κομιτάτο των μαφιόζων του Λονδίνου, η συμμορία των παπάδων, και ο υποκοσμος των νοικοκυραίων φοροφυγάδων του κόμματός σας.

    Ρε πάρτε το χαμπάρι,

    είτε μη ΠΑΣΟΚ είτε με ΝΔ, καποιοι που δεν πλήρωναν φόρους, τώρα θα πληρώσουν.

    Τέλος._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ικανοποιημένος o Θύμιος

    «Ικανοποιημένος από τις απαντήσεις του κ. Σαμαρά» δήλωσε ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος, μετά τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη με τον πρόεδρο της ΝΔ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος. Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ δήλωσε ότι οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν και ότι ο Γ.Ραγκούσης «θα σπάσει τα μούτρα του».

    http://www.in.gr/

    ΑΝΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΡΟΚΟΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.
    ΝΕΟΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ.
    ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΥΩ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΟΙ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,
    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ!
    ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΘΕΡΜΟΚΗΠΙΟ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ,ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!
    ΤΟΝ ΚΟΒΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΥΤΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΟΡΘΩΣΕΙ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΔΙΩΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ;
    ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ. ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ. ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΠΙΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ. ΑΝ ΕΙΧΑΝ ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ Σ΄ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. To PRESS-GR αποκάλυψε ότι εκτός από την ίδια πολυκατοικία που στεγάζονταν τα γραφεία του πρώην "τσάρου" κ. Αλογοσκούφη επιλέξατε και στενούς συνεργάτες του για συμβούλους σας. Τέτοια λειψυδρία στελεχών επικρατεί στη ΝΔ, που στρέφεστε σε παλαιότερες πηγές άντλησης ανθρώπινου δυναμικού;

    Ο ΝΤΙΝΤΗΣ!
    Ξέρετε κάτι που δεν ξέρω;
    Η ομάδα μου αποτελείται από έμπειρα στελέχη και ταλαντούχα νέα παιδιά.

    Ποιά ειναι αυτα τα ταλαντούχα στελέχη Μηταράκη μου ;;;
    Ονόματα δεν έχουν ;;;
    Πατρώνες ποιούς έχουν ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ελεος πια με αυτα τα νεοσαμαρικα στελεχη που δεν εχουν δουλέψει ποτε παρα μονο θεωρίες και μπουρδολογίες σαν τον αρχηγό του ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 11,5 μονάδες η διαφορά ΝΔ – ΠΑΣΟΚ
    _______________________________
    Δημοσιεύεται αύριο στα Επίκαιρα


    …όσο νυχτώνει η διαφορά μεγαλώνει…
    Και η αυτοδυναμία άρχισε να ξημερώνει…!

    Αλλά το ΜΠΑΤΣΟΚ δεν παραδίδει με τίποτα την εξουσία.
    Θα πέσει σε μονοψήφιο αριθμό και ακόμα θα κυβερνά.
    Δυστυχώς και κρίμα για την πατρίδα μας.

    Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ 1% και η Χρυσή Αυγή 1,5%.
    Το 1,5% σημαίνει κρατική χρηματοδότηση.
    Το ίδιο βέβαια ισχύει για Ντόρα, Δημαρά και όσους είναι πάνω από 1,5%.

    Επίσης όλοι οι αριστερόστροφοι μαζί πλην ΚΚΕ πιάνουν 36,5% που είναι σαφώς πάνω από το ποσοστό της ΝΔ.

    Επιμένω: Και αυτή η δημοσκόπηση απλά αποδεικνύει πως συνεχίζει να υπάρχει ένα 19,5% μαζοχιστών και ηλιθίων, ανάμεσά μας. Και (ακόμα) αγκυρωμένων και βολεμένων…

    Aν και τοο 19 προκυπτει,
    με αφαιρεση αποχης λευκου και ακυρου και με αναγωγη των αναποφασιστων.
    Το ποσοστο που δηλωνει οτι θα ψηφισει παΣΟΚ ειναι κοντα στο 10%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση