GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Eπείγουσα εισαγγελική έρευνα για το διορισμό βουλευτίνας της ΝΔ σε ηλικία ...17 ετών!

Από το http://www.dimokratiki.gr/ Τη διενέργεια αυτοπρόσωπης κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας για τη διερεύνηση των διαδικασιών π...

Από το http://www.dimokratiki.gr/

Τη διενέργεια αυτοπρόσωπης κατεπείγουσας προκαταρκτικής έρευνας για τη διερεύνηση των διαδικασιών πρόσληψης, σε ηλικία 17 ετών, στην κοινότητα Καλυθιών, της Βουλευτού Δωδεκανήσου κ. Μίκας Ιατρίδη και τη μονιμοποίησή της 4 έτη αργότερα στον ομώνυμο δήμο, παρήγγειλε χθες, αιφνιδίως, ο Εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου κ. Κώστας Μπούτσικος.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες άγνωστο πρόσωπο διαμαρτυρήθηκε ενώπιον του Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Αθ. Κατσιρώδη, αρμοδίου για τον έλεγχο των Εισαγγελέων στην Περιφέρεια του Εφετείου Δωδεκανήσου, για το γεγονός ότι...
 δεν έχει διενεργηθεί σχετικός με την υπόθεση έλεγχος παρότι υπήρχαν καταγγελτικά δημοσιεύματα στον τύπο της Ρόδου και των Αθηνών.
Το θέμα τέθηκε την Τετάρτη από τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου στον Εισαγγελέα Εφετών Δωδεκανήσου κ. Σταύρο Αθανασάκη ο οποίος ζήτησε εν συνεχεία από Αντεισαγγελέα Εφετών να ζητήσει τη διενέργεια έρευνας από τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Στη σχετική παραγγελία δεν προσδιορίζεται κάποιο αδίκημα, ενώ αυτή δεν κατευθύνεται και δεν αφορά την Βουλευτή, η οποία «προστατεύεται» εξάλλου από τις διατάξεις που αφορούν τη βουλευτική ασυλία. Θα καταθέσουν συγκεκριμένα μη πολιτικά πρόσωπα συμπεριλαμβανομένων του πρώην δημάρχου Καλλιθέας κ. Γιάννη Ιατρίδη και του πρώην δημοτικού συμβούλου και καταγγέλλοντος κ. Αν. Αναστασά.
Η έρευνα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα με τις καταθέσεις συντακτών από τις τρεις ημερήσιες εφημερίδες της Ρόδου και θα ακολουθήσουν καταθέσεις των ανωτέρω και του πρώην δημοτικού συμβούλου κ. Παναγιώτη Τοκούζη. Επιπλέον θα ζητηθεί η άμεση αποστολή στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου όλων των στοιχείων που περιλαμβάνονται στον υπηρεσιακό φάκελο της κ. Ιατρίδη, που έχει αποσταλεί για διοικητική έρευνα στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, ενώ θα ζητηθούν και στοιχεία που αφορούν τη μισθοδοσία και ασφάλισή της στην κοινότητα και στον μετέπειτα δήμο.
Στον Εισαγγελέα θα κληθούν εξάλλου να καταθέσουν δημοτικοί υπάλληλοι που απασχολούνται στο δημοτικό διαμέρισμα Καλλιθέας και ο χωρικός Αντιδήμαρχος κ. Αθηνόδωρος Κωνσταντίνου που εξέδωσαν βεβαίωση σύμφωνα με την οποία η κ. Ιατρίδη εργαζόταν αμισθί.
Ενδεικτικό είναι επίσης το γεγονός ότι δεν έχουν κληθεί και δεν θα κληθούν πρόσωπα σε ανωμοτί κατάθεση στην παρούσα φάση ενώ η έρευνα που θα ολοκληρωθεί ταχύτατα θα καταλήξει στην έκδοση εισαγγελικού πορίσματος.
Αν προκύψουν αποχρώσες ενδείξεις για την τέλεση αδικημάτων από πλευράς της βουλευτού τότε και μόνο τότε θα ζητηθεί άδεια από τη Βουλή για περαιτέρω έρευνα ενώ σε περίπτωση τυχόν ενδείξεων για μη πολιτικά πρόσωπα η υπόθεση θα συνεχίσει σε επίπεδο Πλημμελειοδικείου Ρόδου.
Πιθανολογείται σφόδρα ωστόσο ότι τα στοιχεία που έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα δεν είναι επαρκή για να κινηθεί ποινική διαδικασία αλλά και αν ήθελε υποτεθεί ότι τελέστηκαν ποινικά αδικήματα αυτά έχουν ήδη υποπέσει σε πενταετή παραγραφή.
Σε κάθε περίπτωση προκειμένου να μην υπάρξουν υπόνοιες ότι η έρευνα αποσκοπεί στο να "συρθεί" σε μια προεκλογική περίοδο ως υποκείμενη σε εισαγγελική έρευνα η Βουλευτής, η εντολή που έχει δοθεί είναι η διερεύνηση να είναι ταχύτατη και τα αποτελέσματα αυτής να δημοσιοποιηθούν.
Θυμίζουμε ότι η κ. Ιατρίδη έχει ήδη δημοσιοποιήσει την παραίτησή της από δημοτική υπάλληλος του Δήμου Ρόδου για λόγους ευθιξίας.
Η κ. Ιατρίδη, που επεδίωξε αρχικώς με λακωνικές και επιφυλακτικές δηλώσεις της να αντιμετωπίσει τα όσα ακολούθησαν της δημοσιοποίησης του αιτήματος του πρώην δημοτικού συμβούλου κ. Αν. Αναστασά, που βρίσκεται σε δικαστική αντιπαράθεση με τον πατέρα της, πρώην δήμαρχο του δήμου Καλλιθέας, δεν αρνείται ότι προσελήφθη με απόφαση που υπέγραψε ο πατέρας της.
Η πλευρά Ιατρίδη διατείνεται, όπως έγραψε η «δ», ότι από το 1994 που άρχισε να απασχολείται σε προγράμματα ορισμένου χρόνου στο δήμο Καλλιθέας σε ηλικία 17 ετών έως και το έτος 2002 οπότε και μετατάχθηκε στο δήμο Ιαλυσού δεν έλαβε την οποιαδήποτε αμοιβή.
Αναφορικά με αποδείξεις παροχής υπηρεσιών που είχε εκδώσει για την απασχόλησή της αλλά και για βεβαίωση αποδοχών που της χορηγήθηκε από τον πατέρα της λίγο πριν την μετάταξή της στο δήμο Ιαλυσού υποστηρίζει ότι εκδόθηκαν για τυπικούς και μόνο λόγους που αφορούν την πληρότητα του φακέλου της.
Στην πορεία δημοσιοποιήθηκε και η αριθμ. Πρωτ. 2/130139/7-10-2011 ανακοίνωση που υπογράφει ο Αντιδήμαρχος επί των Οικονομικών του Δήμου Ρόδου κ. Νικόλαος Τσουκαλάς σύμφωνα με την οποία από το έτος 1997 έως το 2002 δεν έχει καταβληθεί αμοιβή από την Κοινότητα Καλυθιών και το Δήμο Καλλιθέας επ' ονόματί της. Στην ανακοίνωση γίνεται μνεία στην με αριθμό πρωτοκόλλου 7/130741/3972 06/10/2011 βεβαίωση που υπογράφουν ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνου Αθηνόδωρος και η υπάλληλος κ. Πολίτη Αναστασία, από την οποία προκύπτει ότι εργαζόταν αμισθί.
Το θέμα για την πρόσληψη και απασχόληση της κ. Ιατρίδη είχε τεθεί αρχικώς το Δεκέμβριο του 2010 σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με παρουσίαση εγγράφων από τον κ. Αναστασά. Τέθηκαν ερωτήματα που έμειναν αναπάντητα.
Το από 24 Αυγούστου 2011 αίτημα του κ. Αναστασά, για τη διενέργεια σχετικής έρευνας από το Δήμο Ρόδου, αφού δόθηκε πρώτα ανυπόγραφο στο δήμαρχο Ρόδου κ. Στάθη Κουσουρνά και έμεινε ασχολίαστο, καθώς ήταν ανεπίσημο, πρωτοκολλήθηκε την 8η Σεπτεμβρίου 2011 ημέρα της ονομαστικής εορτής της Βουλευτού.
Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι τα δύο επίμαχα έγγραφα προσλήψεως της κ. Ιατρίδη τόσο εκείνο του 1994 όσο και εκείνο του 1998 δεν φέρουν σφραγίδες ενώ οι δύο υπογραφές είναι ταυτόσημες με αποτέλεσμα να εικάζεται ότι πρόκειται για φωτοτυπημένες και όχι για γνήσιες που είχε θέσει ο κ. Ιατρίδης.
Στο μεταξύ εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάζει η πληροφορία που θέλει να μην υπάρχει στο φάκελο της κ. Ιατρίδη το υπ' αριθμ. 4428/31-3-1994 έγγραφο βάσει του οποίου φέρεται να έγινε η πρόσληψή της στην κοινότητα Καλυθιών σε ηλικία 17 ετών.
Η μονιμοποίηση της κ. Ιατρίδη με τη δημιουργία προσωποπαγούς θέσης στο Δήμο Καλλιθέας δυνάμει της υπ' αριθμ. 5191/ 27-3-1998 απόφασης του πατέρα της έγινε με επίκληση των διαλαμβανομένων στο άρθρο 32 του Ν. 2508/1997 "Βιώσιμη οικιστική ανάπτυξη των πόλεων και οικισμών της χώρας και άλλες διατάξεις" στο οποίο αναφέρονται τα εξής:
«Το προσωπικό που υπηρετεί στους πρωτοβάθμιους οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με σύμβαση έργου που αποδεδειγμένα υποκρύπτει σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου και εξυπηρετεί πάγιες και διαρκείς ανάγκες, εφόσον έχει προσληφθεί μέχρι 16 Σεπτεμβρίου 1994 με έγκριση του Υπουργού Εσωτερικών, ύστερα από εγκριτική πράξη του Υπουργικού Συμβουλίου, δύναται να κατατάσσεται σε προσωρινές προσωποπαγείς θέσεις ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, που συνιστώνται με την απόφαση κατάταξης. Τη συνδρομή των προϋποθέσεων αυτών βεβαιώνει το οικείο συμβούλιο και την ύπαρξη των απαιτούμενων εγκρίσεων, καθώς και τον αληθή χαρακτήρα των μετατρεπόμενων συμβάσεων έργου δύναται να ελέγξει το Α.Σ.Ε.Π. αυτεπαγγέλτως ή κατόπιν ερωτήματος του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης».
Η πλευρά Ιατρίδη διατείνεται ότι συνέτρεχαν σωρευτικά οι ως άνω προϋποθέσεις για τη μονιμοποίησή της. Στον αντίποδα ο εργατολόγος κ. Α. Μητρόπουλος χαρακτηρίζει παράτυπη την πρόσληψή της στο δημόσιο σε ηλικία 17 ετών.

18 σχόλια

  1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΕΝΑ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ?ΝΟΙΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΘΦΟΡΑΣ. ΑΣΕΠ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΣΥΝΑΦΕΙΑ ΚΛΠ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑ.
    ΤΣΑΜΠΙΚΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΜΩΡΗ!!!!!
    ΟΧΙ ΜΙΚΑ!! ΣΟΥΡΓΕΛΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 26 Νοε 2011 5:04:00 μ.μ.
    EDW GINETE THS POUTANAS KAI AYTO SE ENOXLHSE!!!!!!!!
    RE AI GAMHSOU VROMOKWLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ . .

    Καλά θα κάνουν να προσέχουν τώρα την Τσαμπίκα να μη πάει και αυτοκτονήσει πέφτοντας απο κανα παράθυρο, όπως είχε κάνει τότε κι εκείνος ο μορφονιός που τον είχε προσλάβει ανευ διπλώματος ο Χρυσοχοήδης από την πίσω πόρτα.

    --Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκεινο το παιδι ειχε (εχει) φιλότιμο. Γι' αυτο το έκανε. Ντραπηκε και τους γονεις του και τον Χρυσοχοιδη. Ετουτη εδω εχει θρασος!!!!
    ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΜΩΡΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Ανώνυμε - - - > 5:04:00 μ.μ.

    Σε παρακαλώ πολύ, εσύ να κοιτάς τη δουλειά σου
    και να μη με ξαναπείς Τσαμπίκα γιατί θα σου . .

    ακους εκεί να με πει εμένα Τσαμπίκα . .


    --Βόγλης :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟ ΚΙ' ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΑΕΙ!!!!!!!!!!!
    ΕΝΩ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ..............ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΛΑΣΠΗ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια χαρα όνομα ειναι το ΤΣΑΜΠΙΚΑ. Ολη η Ρόδος το εχει. Καραβλαχοι που δεν σας αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aν μπορεί να κάνει felatio,γιατί να
    μη μπορεί να γίνει βολευτής?
    Δλδ οι 300 τι κάνουν?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχχαχαχα. Ρε βόγλη γιατί οι κωλοδεξιοί όταν φτάνετε στην λέξη γαμίσι είστε όλο λόγια και πράξεις μηδέν. Μήπως το καλλιτεχνικό σου είναι Τσαμπίκα???
    χαχαχχα κωλοζώα δεξιοί κατεστρέψατε την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος - - - > 6:01:00 μ.μ.

    ΓΕΙΑΣΑΝ ΡΕ ΜΑΓΚΑΑΑΑ ! ! !
    ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΓΕΙΑΣΑΝ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ! ! !

    ΑΠΟ ΠΑΡΤΥ ΜΟΥ ΕΡΡΙΞΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΤΑΚΑ
    ΟΧΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΟΥΤΕ ΤΟΥ ΜΗΝΑ Ή ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ
    ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΗΜΟΤΕΡΗ ΑΤΑΚΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ

    --Βόγλης
    (ρε σεις, βάλτε ενα όνομα στο τέλος, οτι νά ΄ναι ρε έτσι για να συνεννοούμεθα λιγάκι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο Γιώργος Παπανδρέου αναδείχθηκε νικητής των εκλογών και ανέλαβε την Πρωθυπουργία της χώρας στις 4 Οκτωβρίου 2009, παραιτήθηκε δε και απεχώρησε από την θέση του Πρωθυπουργού στις 11 Νοεμβρίου 2011.

    1. Στις 2 Οκτωβρίου 2009 τα Spread των 10-ετών Ελληνικών Ομολόγων έναντι των Γερμανικών ήταν στις 129 μβ. Στις 11 Νοεμβρίου 2011 το αντίστοιχο spread των Ελληνικών Ομολόγων ήταν 2.656 μβ.

    2. Στις 2 Οκτωβρίου 2009 οι δύο (2) κυριότεροι δείκτες του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, δηλαδή ο Γενικός Δείκτης και ο δείκτης FTSE βρίσκονταν στις 2.593,43 και 1.372,44 μονάδες αντίστοιχα. Στις 11 Νοεμβρίου 2011 οι αντίστοιχες τιμές ήταν 755,650 και 296,310 μονάδες.

    3. Στις 2 Οκτωβρίου 2009 οι τιμές των μετοχών της Εθνικής και της ΔΕΗ βρίσκονταν στα 20,02 και 15 ευρώ αντίστοιχα. Στις 11 Νοεμβρίου 2011 οι τιμές των μετοχών της Εθνικής και της ΔΕΗ ήταν 2,09 και 5,65 ευρώ αντίστοιχα.

    4. Τον Οκτώβριο του 2009 η ανεργία αυξάνονταν με ρυθμό 9,8%. Τον Αύγουστο του 2011 η ανεργία αυξήθηκε με ρυθμό 18,5%.

    5. Το Δημόσιο Χρέος στο τέλος του 2009 (αναθεωρημένο) ήταν 127% του ΑΕΠ. Το Δημόσιο Χρέος στο τέλος του 2011 προβλέπεται ότι θα διαμορφωθεί στο 198,3 % του ΑΕΠ.

    Τι μας λένε τα παραπάνω;

    Επί Πρωθυπουργίας Γιώργου Παπανδρέου το κόστος δανεισμού και για το Ελληνικό Κράτος και για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις έγινε δυσβάστακτο και πρακτικά οι χρηματαγορές θα παραμείνουν κλειστές για το σύνολο της Ελληνικής Οικονομίας για αρκετά χρόνια. Το Χρηματιστήριο πηγή εύρεσης φθηνού χρήματος για την ανάπτυξη επιχειρήσεων διαλύθηκε.

    Οι τιμές των προς υπό ιδιωτικοποίηση ακμαίων και ισχυρότατων κρατικών εταιρειών υπέστησαν πρωτοφανή απαξίωση, με αποτέλεσμα σήμερα να είναι έτοιμες να χαριστούν, να πουληθούν σχεδόν δωρεάν. Μοιραία η ανεργία και το δημόσιο χρέος εκτοξεύθηκαν στα ύψη. Και όλα αυτά εν ονόματι κάποιας εκστρατείας για την μείωση του ελλείμματος, η οποία γίνεται υπό την οικονομική επιτήρηση της περιβόητης τρόικας.
    -------------------------------
    Η χώρα εντάχθηκε από τον Γιώργο Παπανδρέου στο μνημόνιο με διαδικασίες και συνθήκες οι οποίες πρέπει για λόγους δημοκρατικής νομιμότητας να διερευνηθούν από Ανεξάρτητη Υπερκομματική Επιτροπή.
    Η δικαιολογία ότι η ένταξη έγινε για να διορθωθούν οι χρόνιες διαρθρωτικές στρεβλώσεις της Ελληνικής Οικονομίας που προκάλεσαν το δημοσιονομικό πρόβλημα και κατά συνέπεια την αδυναμία δανεισμού, πρέπει να εξεταστεί διεξοδικά.

    Η διερεύνηση είναι απαραίτητο να γίνει διότι οι πολιτικές αποφάσεις κρίνονται εκ του αποτελέσματος και όπως φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού από τα παραπάνω στοιχεία τα αποτελέσματα είναι ολέθρια, άρα και οι πολιτικές αποφάσεις κρίνονται λίαν επιεικώς εθνικά καταστροφικές.
    -----------------------------------

    Είναι δεδομένο ότι οι πολιτικές του Γιώργου Παπανδρέου πήγαν την Ελλάδα πίσω.
    Στην δεκαετία του 1960-1970.
    Τότε που η μετανάστευση ήταν η μοναδική διέξοδος στην εξαθλίωση και την μιζέρια που ταλάνιζε τις μεγαλουπόλεις και την Ελληνική επαρχία. Τέτοιες στιγμές θα ξαναδούμε σύντομα.

    Όταν διαψευσθούν στην συνείδηση της μεσαίας τάξης και τα τελευταία εγχειρήματα (όπως πχ η κυβέρνηση Λ. Παπαδήμου) δημοσιονομικής εξυγίανσης και οικονομικής ανόρθωσης, θα είναι η πικρή ώρα που θα κατανοήσουν όλοι ότι τα επόμενα χρόνια δεν θα μοιάζουν σε τίποτε με
    με αυτά που ζούμε, ακόμα και ΤΩΡΑ!
    ______________________________
    Θα είναι τότε που ακόμα και οι πλέον καλοπροαίρετοι θα κατανοήσουν ότι ΤΟ ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε
    μία ΟΛΟΚΛΗΡΗ χώρα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ 9ΚΑΙ 04 ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΕΛΗΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΑΙΡΗΣ ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΚΑΤΑΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΤΟ ΘΗΜΑΣΑΙ ΤΟ ΑΣΤΟ ΓΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ . ΕΙΝΑ ΣΑΝ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΗΣ ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΕΓΚΑΤΕΛΙΨΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΜΕΓΑΣ" ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩΝ ΓΑΡΓΑΡΕΣ, ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ, ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ
    Υ Π Ε Γ Ρ Α Ψ Ε !!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ - ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ...

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ...

    ΠΡΩΤΑ (ΤΟ 1941-44),
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!

    ΜΕΤΑ,
    ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΕ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΝΕΟ-ΔΕΞΙΑ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ...

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΨΕΥΤΟ-"ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ", ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!



    *****************************

    Υ.Γ
    Ειμαι νυχτερινη βαρδια
    (σε νοσοκομειο,αν ενδιαφερεστε).

    τζων

    ***********************************

    Μωρή δεξιά γριά αδερφή, γιατί παραπλανείς τον κόσμο, βρε φασιστο-κωλόγερε???

    Αφού είσαι ένα γερασμένο δεξιό τομάρι, φανατικός φασίστας συνταξιούχος!!!

    Και επειδή πλέον δεν σου "σηκώνεται" και η γριά σου είναι για τα μπάζα, κάθεσαι όλη μέρα στο πρες και κάνεις προπαγάνδα για ποιον???

    Για τον γελοίο Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!!! Χι χι χι χι χι χι χι

    Βρε άντε γαμηθείτε, γελοίοι κι αμόρφωτοι δεξιοί "ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ"!!

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ" ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μα πόσο μαλάκες είστε μερικοί!!!
    Αντί να κατηγορήσει ο καθ' ένας το κόμμα του για το μερίδιο ευθύνης που έχει (όποιο και να είναι αυτό) για την κατάντια της Ελλάδος, κατηγορεί πάντα και μόνο το αντίπαλο (μεγάλο) κόμμα. ΜΑΛΑΚΕΣ εεε ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οχι ρε παιδια, και η ΝΔ στο κόλπο?!?! Και με βουλευτίνα μάλιστα? Πουτάνα ισότητα, σε όλα παίζεις. Νόμιζα ότι μόνο το ΠΑΣΟΚ τα έκανε αυτά. Στην ζούγκλα (Κρήτη), το 80% είναι δημόσιοι υπάλληλοι, το 35% είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, το 120% αγρότες, το 30% παραπληγικοί, το 20% τυφλοί, το 45% ανάπηροι και όλοι μαζί πασόκοι (εκτός από τον Δράκουλα και τους οπαδούς του).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "ΒΟΓΛΗ" ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΣΑΝ "ΣΠΟΥΡΓΟΣ",ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΧΑΤΖΟ. ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. θα ζησουμε λει στιγμες 60-70 σωπα μα τοτε κυβερνουσε αν δεν κανω λαθοσς η δεξια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση