GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι 4 της ΝΔ για τη νέα κυβέρνηση και ποια υπουργεία παίρνουν...

H Νέα Δημοκρατία έχει προτείνει να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα οι Σταύρος Δήμας, Γιάννης Μουρμούρας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Δημήτρη...

H Νέα Δημοκρατία έχει προτείνει να συμμετάσχουν στο νέο σχήμα οι Σταύρος Δήμας, Γιάννης Μουρμούρας, Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος και Δημήτρης Αβραμόπουλος. Τα ονόματα αυτά κατέθεσαν οι εκπρόσωποι της ΝΔ και στη σύσκεψη που είχαν με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ και του ΛΑΟΣ στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ειδικότερα για τον Δ. Αβραμόπουλο η ΝΔ σημειώνει ότι....
 «επέλεξε ο ίδιος να παραιτηθεί για να συμμετάσχει στην κυβέρνηση», καθώς όπως έχει ξεκαθαρίσει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, η συμμετοχή της στη νέα κυβέρνηση θα είναι με εξωκοινοβουλευτικά στελέχη.
Σύμφωνα με πληροφορίες  ο κ. Δήμας αναμένεται να οριστεί αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών, ο κ. Αβραμόπουλος υπουργός Εθνικής Αμυνας, ο κ. Αρβανιτόπουλος υπουργός Παιδείας και ο κ. Μουρμούρας θα τοποθετεί στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών.

5 σχόλια

  1. Αν ζουσαμε σε ενα κρατος δικαιου,αν ο Ελληνικος λαος κανονιζε αυτος τα του οικου του,αν οι Ελληνες ηταν πραγματι ο "κυριαρχος λαος" που αποφασιζει αυτος για την τυχη του ,τωρα ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ αυτη την τραγωδια και κωμωδια συναμα που βιωνουμε τα τελευταια δυο χρονια...

    Ολα τα πραγματα θα κυλουσαν ομαλα
    οπως πριν..
    Ωραια, καποιοι τυπαδες με 2.500 κ.ε τζιπαρες και καποιοι αλλοι με ανω των δωδεκα μετρων σκαφος "αναψυχης" θα πληρωναν κατι φορους αλλα για αυτους δεν τρεχει και τιποτα.(Ασχετα αν ειναι λιγουρια και γαυγιζαν ΟΜΑΔΙΚΑ και συντεταγμενα ΤΟΤΕ εναντιον της κυβερνησης,οι αλιτηριοι)..

    Γεγονος παραμενει οτι δεν θα ξεραμε τα .."σπρεντς" που πηγαν στις 2500 μοναδες (απο 130 που ηταν) ,δεν θα ξεραμε ΔΝΤ ,δεν θα ξεραμα κανενα Γερμανο κυβερνητη/επιτροπο ,που αντι να ερχεται καθε τρεις μηνες εδω του δωσαμε μια θεση στη βουλη να μην ..πηγαινοερχεται ο κακομοιρης ,οπως με περισσο θρασος δηλωσε το ηλιθιο βλακογιοργο.
    Θα ειχαμε τα δωρα Χριστουγεννων,Πασχα,αδειες ..
    Θα ειχαμε εστω 20% ΦΠΑ (και οχι 23% απο 19% που ηταν) αντε 6% ΦΠΑ (και οχι 13% απο 5% που ηταν) και κυριως δεν θα ειχαμε γινει ρεζιλι διεθνως..
    Ειχαμε ενα πρωθυπουργο σοβαρο,μετρημενο ΕΛΛΗΝΑ πρωτιστως,και μια κυβερνηση με καποια λαθη? ωραια ,αλλα μην ξεχναμε οτι "δουλευε" με πορωμενα πασοκοσκυλα στη δημοσια διοικηση που ακομα "αφηστε να καουν για να φυγει η δεξια' σε τετοιο σημειο φτασαν τα τζογλανια τα μισαλλοδοξα καθικια!!

    Δυστυχως δεν κυβερναει ο Ελληνικος λαος .. ΔΕν αποφασιζουν οι Ελληνες ,αλλα καποιες συμμοριες που ελεγχουν με τα συγχρονα οπλα καταστολης,τα ΜΜΕξαπατησης ηλεκτρονικα και εντυπα, (μπομπολαδες,λαμπρακισταν,αλαφουζαιοι και λοιπες συμμοριες ) σε συνεργασια και με ξενα κεντρα μηδε της Κοζα νοστρα εξαιρουμενης..
    Αυτες οι συμμοριες επεβαλλαν για πρωθυπουργο ενα ηλιθιο διανοητικα αναπηρο ελληνοαμερικανακι το διαβοητο βλακογιοργο και επεδοθηκαν σε μια ανευ προηγουμενου λεηλασια του "ελληνα λαου" οπως ειπε και το ηλιθιο βλακογιοργο..

    Τωρα αγαπητοι μου θα περιμεναμε τις προσεχεις εκλογες του Μαρτιου,οπου η Νεα Δημοκρατια (του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) πιθανωτατα θα ξανα εκλεγοταν ..
    Και θα ζουσαν αυτοι καλα και μεις καλλιτερα..
    Ενω τωρα τραβαμε ενα ανευ προηγουμενου Γολγοθα..
    Το ηλιθιο βλακογιοργο,δεν προκειται να παθει τιποτε..
    Απεναντιας δηλωσε ,οτι θα ..ειναι παρων για να ..βοηθησει!!!
    Φανταστειτε τωρα!! Αν ειναι δυνατον να εχει επαφη με το περιβαλλον αυτο το αθλιο ΑΜΕΑ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήν σας απασχολεί το ποιος θα μπεί στη κυβέρνηση.

    Αυτό είναι πλέον λεπτομερεια διοτι ο Παπαδήμος είναι πρωθυπουργός μαριονέτα.

    Τον επελεξαν οι ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΛΑΟΣ και το αμαρτωλό κατεστημένο,με γνώμονα το κομματικο τους συμφέρον και την καλυψη των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ΝΔ για τα σκάνδαλα και παραβλέψεις.

    Επομενως,

    ο Παπαδήμος θα συνεχίσει το εργο των προηγούμενων, την καλυψη των σκανδάλων την μειωση μισθών και συντάξεων, την μή φορολογηση οσων φοροδιαφεύγουν και την πιο σκληρή φορολογηση αυτων που συνήθως πληρώνουν.

    Μην περιμενετε ανακαμψη, επενδύσεις και μειωση ανεργίας.

    Ποιος είναι τρελός να πάρει στα σοβαρά μισότρελους υπουργούς σαν το Χρυσοχοίδη και "οικονομολογους" σαν το Βενιζέλο.

    Το καλύτερο που θα μπορούσε να κανει ο Παπαδήμας είναι να διορίσει υπουργό οικονομικών τον Καρατζαφερη, και προπαγάνδας τον Μανωλίδη.

    Ετσι ισως αποχτήσουν λίγο ρόζ χρώμα οι γκρίζες χειμωνιάτικες μέρες που περνάμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τ Ε Λ Ο Σ - πασοκοΤΡΥΠΙΟΙ ..GAY ηδες.
    __________________________
    ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΕ
    ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ
    ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟΣ.

    Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑ
    ΧΟΛΕΡΑΣ και σύφιλης
    ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ.

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ για την παρένθεση Γ.Α.Π...

    Ο Πρωθυπουργός που έφερε την χώρα στην χειρότερη στιγμή της από την μεταπολίτευση και μετά ΕΠΕΣΕ.

    Οι συνεχείς "ΖΑΡΙΕΣ" του , που του καθόταν καλά τόσες φορές (Αρχηγία στο ΠΑ-ΣΟΚ , Εκλογές "Λεφτά υπάρχουν" , Δημοτικές εκλογές , Εσωκομματικά παιχνίδια κλπ κλπ) την τελευταία φορά του κάθισαν ΚΑΚΑ στο τελευταίο παιχνίδι.

    Το "άσο-δυο" που πήρε ρίχνοντας την ζαριά -δημοψήφισμα ήταν η καταστροφή του.

    Δεν μας στεναχωρεί καθόλου η απομάκρυνσή του από την πρωθυπουργία , δύσκολα θα βρεθεί Πρωθυπουργός που να πάει την εικόνα της χώρας πιο κάτω στο παγκόσμιο στερέωμα...


    ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ ΟΥΣΤ
    ΚΙ ΟΛΟ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΜΑΖΙ + +
    ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ !!!
    ---------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η οικονομία ήταν εκτροχιασμένη πριν τις εκλογές, απο τον... καταλληλότερο! Το να προσπαθείτε τώρα να πιστέψουν όλοι ότι το πρόβλημα είναι η 2ετία, μάλλον ΄΄οσο τα αναδεύετε τόσο πιο πολύ βρωμάνε! Ο Γ. Παπανδρέου ήταν ο μόνος που έδωσε τη μάχη να μη χρεωκοπήσουμε δυό χρόνια, ανασκουμπώθηκε τον επομένη των εκλογών και βάλθηκε να καθαρίσει τα... γαλάζια σκατά! Περι αυτού και μόνο πρόκειται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση