GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα μεγάλη πτώση στα χρηματιστήρια την Δευτέρα – Κάτω από τις 700 μονάδες το Χ.Α. ...

Η νέα εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά για τις αγορές μετοχών και εμπορευμάτων.Η εκλογή του νέου πρωθυπουργού στην Ισπανία δεν βοήθησε τις “αγορέ...

Η νέα εβδομάδα δεν ξεκίνησε καλά για τις αγορές μετοχών και εμπορευμάτων.Η εκλογή του νέου πρωθυπουργού στην Ισπανία δεν βοήθησε τις “αγορές” να ηρεμήσουν έστω και για λίγο. Ο επενδυτικός οίκος Moody’s “άναψε φωτιές” στην Γαλλία,καθώς δήλωσε πως ενδεχομένως να υποβαθμίσει την χώρα εξαιτίας των υψηλών ελλειμμάτων και των χαμηλών ρυθμών ανάπτυξης που παρουσιάζει. Με αποτέλεσμα τα γαλλικά Spread να εκτοξευτούν και τα χρηματιστήρια να υποχωρήσουν.Μέσα σε αυτό το άσχημο κλίμα,το ΧΑ έχασε και τις 700 μονάδες και πέρασε σε νέα ιστορικά χαμηλά από το 1993.
Ο Nikkei ξεκίνησε την εβδομάδα με μικρές απώλειες 0,32% στις 8348,27 μονάδες.Οι βασικοί Ευρωπαϊκοί δείκτες ξεκίνησαν πτωτικά και όσο περνούσε η...
ώρα βυθίζονταν όλο και περισσότερο.Τα Spread στην Ευρώπη άρχισαν να ανεβαίνουν και πάλι,με αποτέλεσμα η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη να στοχεύει πλέον την Γαλλία.Οι εκροές κεφαλαίων από την χώρα πέρασαν σε νέο υψηλό,με αρκετούς επενδυτές και αναλυτές να αναρωτιούνται εάν η χώρα θα είναι το επόμενο θύμα της κρίσης και υποβαθμιστεί,χάνοντας το ΑΑΑ.
Η πτώση της Δευτέρας επηρέασε και τους βασικούς δείκτες στην Αμερική που υποχώρουσαν σημαντικά μέχρι αργά το βράδυ.Και οι 3 βασικοί δείκτες υποχωρούσαν κοντα στο 2% και είχαν βρεθεί κάτω από τον ΚΜΟ 50 ημερών τους το οποίο είναι μια αρνητική εξέλιξη για τις αγορές μετοχών.Αντίθετα,η αγορά ομολόγων κατέγραφε κέρδη,επίσης αρνητικό για την αγορά μετοχών.
Το Εύρω μέσα σε αυτό το κλίμα κινήθηκε με αρνητικά πρόσημα προς το 1,35.Μεγάλες απώλειες άνω του 3% κατέγραψε ο Χρυσός που επέστρεψε προς τα 1680 δολάρια.Αρνητικά κινήθηκε και το Πετρέλαιο κλείνοντας προς τα 97 δολάρια.
Τέλος,το ΧΑ υποχώρησε σημαντικά κατά 3,74% και θα ξεκινήσει την Τρίτη από τις 686 μονάδες.Αυτά τα επίπεδα τιμών είναι φρέσκα ιστορικά χαμηλά σχεδόν δυο δεκαετιών,με τις περισσότερες μετοχές του ΧΑ να βαδίζουν και αυτές σε νέα ιστορικά χαμηλά όλων των εποχών.Η αξία συναλλαγών έφτασε μόλις τα 30 εκ ευρώ,ενώ το μηχανικό σύστημα του 3F2012 συνεχίζει να βαθμολογεί αρνητικά και τους 3 βασικούς χρονικούς ορίζοντες του ΓΔ.

GSTA/EKTA

6 σχόλια

  1. Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ.

    Το συνολο σχεδον των προφητειων της χριστιανοσυνης μιλουν για τον βασιλεα ιωαννη του ελληνισμου, που θα ερθει ταυτοχρονα με την αποκατασταση της ελληνικης κυριαρχιας στην κωνσταντινουπολη, για τον ερχομο του βασιλια αυτου που θυμιζει το θρυλο του ''μαρμαρωμενου βασιλια'' ο Αγιος Γεωργιος ο Χοζεβιτης προσφατα απεκαλυψε οτι ο Αγιος βασιλεας ιωαννης ειναι ελληνας κυπριος και ζει στις μερες μας αναμεσα μας.Γνωριζει οτι ειναι ο Αγιος βασιλεας ιωαννης και δεν το αποκαλυπτει μεχρι να τον αναδειξει ο Θεος.Οταν θα τον αναδειξει ο Θεος με ολη του τη δοξα θα ειναι ηλικιας 30 και 40 ετων.Η αναδηξει του θα γινει μερα παρασκευη στης 9.00π.μ.Θα φανει ενας πορφυροκοκκινος σταυρος στον ουρανο απο το κατω μερος της καθετης δοκου του οποιου θα ανακλασθει μια δεσμη φωτος, η οποια θα καταληγει πανω απο την φτωχικη ''καλυβη'' του εκλεκτου Αγιου βασιλεα ιωαννη.Θα του χρισει ο Θεος τα χερια με λαδι και το κεφαλι με ακτιστο φως.Ειναι μετριου αναστηματος.Ενα απο τα δακτυλα των χεριων του θα φερει σζημα δρεπανου.Οταν θα τον αναδειξει ο Θεος θα εχει το πιο σπανιο βλεμμα του κοσμου.Θα ειναι μοναδικος ανθρωπος που εζησε στη γη με πολυ πραο και ταυτοχρονα πολυ αυστηρο βλεμμα.Αυτο το βλεμμα μονο ο Ιησους Χριστος το ειχε.Ο παρακλητος δηλαδη το Αγιο Πνευμα θα κατοικει μεσα στον Αγιο βασιλεα ιωαννη.Θα εχει 18 χαρισματα του Αγιου Πνευματος, τα οποια θα χρησιμοποιει επικαλουμενος παντοτε το ονομα της Αγιας Τριαδος.Θα ειναι πολυ υπομονετικος αλλα και πολυ αυστηρος.Θα εχει τη χαρη του Θεου να ελεει αμεσως αλλα και να θεραπευει αμεσως.Δεν θα τιμωρει αμεσα.Η τιμωρια θα εκδηλωνεται σιγα-σιγα.Το νυχι του πρωτου δακτυλου του δεξιου ποδιου θα φερει τυλωμα [θα ειναι δηλαδη κυρτο εξογκωμενο].Δεν ειναι ρασοφορος αλλα λαικος.Τον εχουν διωξει οι ανθρωποι απο την οικια του και τον εχει σημαδεψει ο Θεος.Στα χερια του θα εχει σειρα απο αρματα και πορφυρους σταυρους.Το βασιλεα ιωαννη τον γνωριζουν πολλοι,αλλα κανεις δεν τον βλεπει.Σαν απο μεθυσι θα συκωθει και ολοι θα τον δουν να κρατα τα σκηπτρα αυτου του βασλειου.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οπως τοχουμε ξαναπει..
    Η λυση ειναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ.

    Καποιος "τρελλος" Παπαδοπουλος ,που αφου επιβληθει θα συλλαβει ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΛΗΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΑΣΟΚ-ΣΚΥΛΙΑ..

    Ολοκληρη την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

    Σε μια νυκτα ΠΡΕΠΕΙ να τελειωσει η .."δουλεια"..
    Μην μπλεξουμε με τιποτα ΝΑΤΟ και τετοιες συμμοριες..(που εσχατως αγαπανε τους .."λαους"! ουστ ρεεε!)

    ΑΜΕΣΗ δημευση των περιουσιων που απεκτησαν κλεβοντας..

    Παιδια σκυλια που πιθανον να εχουν αυτα τα παλιοσκυλα θα περιελθουν στην κηδεμονια του κρατους,δηλαδη δωρεαν υπνος,σιτιση, ενδυση μεχρις ενηλικιωσεως..
    και μισο ευρω την ημερα για καμμια τυροπιτα..

    Αλλιως δεν μας βλεπω καλα..

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H Iva Daleva είναι στο Facebook .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΑΦΙΟΖΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ , ΠΟΥ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΑΝ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ , ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ , ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ, ΣΤΟ Ι.Κ.Α. .
    Προς τους εισαγγελείς , δικαστές , δημοσιογράφους να παρέμβουν και να τους συλλάβουν ,να κατασχεθεί η περιουσία που έκαναν με τους παράνομους μισθούς που παίρνουν από το δημόσιο, να δεσμευτούν οι καταθέσεις τους που είναι και αυτές παράνομα εισοδήματα να καταδικαστούν σε φυλάκιση χωρίς αναστολή για εξαπάτηση εις βάρος του δημοσίου , για παράνομη πορνεία , από την κομπίνα που έστησαν οι Βούλγαροι , Ρουμάνοι αλλά και Αλβανοί που να διορίζονται στο δημόσιο και στα δημόσια νοσοκομεία και στο ΙΚΑ ως μόνιμοι ιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό .
    Παράδειγμα τρανταχτό που ο διοικητής του Ι.Κ.Α κάνει τουμπεκί ψιλοκομμένο , είναι η κομπίνα που έστησαν το περιβόητο Βουλγάρικο δίδυμο ΝΤΑΛΕΒΑ – ΣΙΝΙΚΟΦ,
    Ξέρετε πόσες Ντάλεβες και Σινίκοβοι έχουν διοριστεί μόνιμοι στο δημόσιο χωρίς να είναι Έλληνες .Ακλουθώντας τον δρόμο της ΠΟΡΝΕΙΑΣ και του ΣΕΞ που με το πήδημα και τα σεξουαλικά όργια διορίστηκαν μόνιμοι ιατροί στο Ελληνικό δημόσιο έρε ξευτίλα για την Ελλάδα !!!!!
    ΙΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΣΙΝΙΚΟΒΑ βουλγάρα διορισμένη ψυχίατρος στο ΙΚΑ ΚΑΜΙΝΙΩΝ ΜΟΝΙΜΗ ΙΑΤΡΟΣ , Πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία και αυτές τις ημέρες πήρε και προαγωγή και μετατέθηκε στο Ι.Κ.Α ΠΕΙΡΑΙΩΣ .
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ , βούλγαρος ψυχίατρος διορισμένος στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΜΟΜΙΜΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ σύζυγος της πρώτης(ΙΒΑΣ ΝΤΑΛΕΒΑ) και αυτός πριν μερικά χρόνια έμενε στη Βουλγαρία .
    H Iva Daleva είναι στο Facebook
    21 Νοε 2011 3:50:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….
    21 Νοε 2011 3:51:00 μ.μ.
    Ανώνυμος είπε...
    ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Όπου νάνε τελειώνουν τα ψωμιά σας στο
    δημόσιο .αρκετά έχετε φάει, χρήματα που δεν σας ανήκουν παράνομα και παράνομος πλουτισμός χωρίς φορολογία και αλλά παράνομα έσοδα ……. ετοιμάστε τις βαλίτσες σας για την Βουλγαρία γιατί όταν σας καλέσουν θα είναι αργά ………..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΔΙΔΥΜΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΤO ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΥΟ ΗΡΘΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΑΘΗΝΩΝ ΩΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΡΚΕΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΑΤΡΟΙ …………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ : ΠΑΡΧΑΡΙΔΟΥ - ΣΙΝΙΚΟΒΑ ΝΤΑΛΕΒΑ ΙΒΑ ΚΑΙ
    ΠΑΡΧΑΡΙΔΗΣ ΣΙΝΙΚΟΦ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΟΙ .
    Να πάνε στην πατρίδα τους την Βουλγαρία να κάνουν τις μαγκιές τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιουχαν Ελληναρους22 Νοε 2011, 1:39:00 μ.μ.

    οταν το χρηματιστηριο φτασει τις 550 μοναδες
    τ ο τε
    ειναι ευκαιρια
    να αρχισετε
    να
    α γ ο ρ α ζ ε τ ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση