GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τα έμαθες, πατέρα του Γιώργου!..."

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου Τα έμαθες πατέρα του Γιώργου ; Ο γιος σου μέσα από μια συρραφή ομιλιών του παρελθόντος, μέσα από την παραμυθία τ...

Του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Τα έμαθες πατέρα του Γιώργου; Ο γιος σου μέσα από μια συρραφή ομιλιών του παρελθόντος, μέσα από την παραμυθία της ιστορίας του ΠΑΣΟΚ και μέσω μιας υπερβατικής ηθικολογίας και πατριδοκαπηλίας με σαφή ίχνη κινδυνολογίας και υπαινιχτικής υποσχεσιολογίας, ζήτησε ψήφο εμπιστοσύνης για να διαχειριστεί την ανασφάλεια και την απορρύθμιση που ο ίδιος προκάλεσε στην κοινωνία.
Εκφωνώντας μία απολύτως ασυνάρτητη ομιλία από του βήματος της βουλής, έμοιαζε να απευθύνεται ως super star μιας πτωχευμένης χώρας στο διεθνές κοινό κι όχι στον Έλληνα πολίτη, τον οποίο...
 οι κυβερνητικές αποφάσεις οδηγούν καθημερινά σε μεγαλύτερη απελπισία και αδιέξοδο.
Ο Έλληνας πρωθυπουργός, προσβάλλοντας κάθε νοήμονα άνθρωπο που γνωρίζει ή/και βιώνει την ελληνική κρίση, απηύθυνε την πλέον ανούσια και παράλληλα τρομοκρατική ομιλία που έχει ποτέ εκφωνηθεί στην βουλή στο πλαίσιο της διαδικασίας ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Ζήτησε την εμπιστοσύνη της βουλής για να δρομολογήσει αορίστως εξελίξεις με στόχο την συγκρότηση κυβέρνησης «εθνικής ενότητας». Όμως και το «εθνική» υπονόμευσε με τα λεγόμενά του και την «ενότητα» διασκέδασε προβάλλοντας την κυβέρνησή του ως τον μοναδικό φορέα «υπευθυνότητας» και ηρωισμού στην ανάληψη του πολιτικού κόστους.
Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι ο γιος του Ανδρέα. Παπανδρέου έδειξε να μην έχει ίχνος συνείδησης για τα σφάλματά του, τόσο στην επιδίωξη δημιουργίας του ατομικού μηχανισμού, που μόνον η κυβέρνησή του - σε αντίθεση με τις κυβερνήσεις των άλλων χωρών της ευρωζώνης που βρέθηκαν επίσης στο φάσμα της πιστωτικής κρίσης - ο οποίος (μηχανισμός) αποτέλεσε το οικονομικοθεσμικό αίτιο της κοινωνικής απορρύθμισης και οικονομικής κατάρρευσης, όσο και για τις τραγικές αντιφάσεις και ανακολουθίες σε ότι αφορά στην αναδιάρθρωση του δημόσιου χρέους, που τελικά καταλήγουν στην τυπική χρεοκοπία μέσα στο άγνωστο και με βάρκα μία ιδιαίτερα επαχθή μορφή επιτήρησης, που καταλύει όχι απλώς την λαϊκή κυριαρχία, αλλά και κάθε έννοια πολιτικού ανταγωνισμού για την επανάκτησή της.
Τα νέα, πατέρα του Γιώργου, δεν είναι καθόλου καλά για τον γιό σου που δήλωσε απόψε ότι δεν είναι επαγγελματίας της πολιτικής, όχι για να δικαιολογήσει τους απίθανους ερασιτεχνισμούς του ως πρωθυπουργός, αλλά για να υπονοήσει τον αντιεξουσιαστικό χαρακτήρα της εξουσίας του. Προφανώς τον δίδαξες ότι αν είσαι επαγγελματίας λαοπλάνος έχεις δικαίωμα να αρνείσαι μετά από τριαντατόσα χρόνια και την μοναδική επαγγελματική σου υπόσταση, δίχως μάλιστα να ανησυχείς για τα γέλια που προκαλείς στο διεθνές κοινό σου.
Το χειρότερο απ’ όλα είναι ότι, Ανδρέα Παπανδρέου, τα νέα δεν είναι καθόλου καλά και για το κόμμα που ίδρυσες. Ψάχνοντας απεγνωσμένα να βρει συνεταίρους στην υιοθέτηση μιας διαδικασίας πτώχευσης του κράτους και φτωχοποίησης της κοινωνίας, δεν διστάζει να γίνεται φορέας του πλέον αντιδραστικού πολιτικού ρόλου, ο οποίος ούτε ως φάρσα πλέον της σοσιαλδημοκρατίας δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο γιος σου έριξε απόψε στα ξώφαλτσα και δυο κορώνες που συνδέονται με τις εκκρεμότητες της εξωτερικής μας πολιτικής, τις οποίες προφανώς φύλαγε στο συρτάρι του για αν τις χρησιμοποιήσει ως πυροτέχνημα στην επιχειρηματολογία του για την συγκρότηση μιας κάποιας «οικουμενικής κυβέρνησης». Όχι, δεν πρόκειται περί καιροσκοπικής πολιτικής λογικής, αλλά απλώς για εξευτελιστική λογική που δεν θα υιοθετούσε κανείς σύγχρονος πολιτικός. Όχι, Ανδρέα Παπανδρέου, ο γιος σου δεν έμαθε τίποτα περισσότερο τόσα χρόνια πέρα από τα κόλπα που του δίδαξες, τις γλοιώδεις δημόσιες σχέσεις και δέκα νεοφιλελεύθερα τσιτάτα του συρμού. Έμαθε ασφαλώς να προφέρει και τις λέξεις «συναίνεση», «αξιοκρατία», «διαφάνεια» και «διαβούλευση», καθώς και «οικονομικά συμφέροντα που τον πολεμούν», αλλά ποτέ δεν κατάλαβε το πολιτικό περιεχόμενό τους. Μάλλον είναι πολύ προχωρημένα αυτά τα πράγματα για έναν απολύτως αγνό, αθώο, αγαπησιάρη, τρυφερό, αλτρουιστή, ανιδιοτελή πατριώτη, στον οποίο δεν κληροδότησες τίποτα περισσότερο από το όνομά σου για να τον ταλαιπωρεί.
Ο γιος σου, Ανδρέα Παπανδρέου, σήμερα στην βουλή έδειξε να νοιώθει ότι θέλει να απελευθερωθεί από την οικογενειοκρατία που τον καταδυναστεύει, όπως και από τον πρωθυπουργικό θώκο, ο οποίος φαντάζει σε αυτόν ως καρέκλα κολλημένη στα πισινά του, που πολύ θα ήθελε να απομακρύνει, καθώς, όπως δηλώνει, δεν του αρέσει να είναι κολλημένος σε καρέκλες, αλλά προς το παρόν δεν δύναται διότι δεν συναινεί ο Σαμαράς! Ο κ. Σαμαράς, δηλαδή, διαθέτει το remover, το οποίο ο μίζερος αρνήθηκε να προσφέρει σε έναν έντιμο πρωθυπουργό που ζήτησε απόψε την εμπιστοσύνη της βουλής για την συγκρότηση μιας διαφορετικής κυβέρνησης από την δική του. Αυτό κι αν είναι πολιτική υπέρβαση, Ανδρέα!! που μάλλον δεν θα μπορούσες να την φανταστείς για το κόμμα σου. Είναι υπέρβαση όχι απλώς του συντακτικού νομοθέτη, τον οποίο μεταξύ μας, ούτε εσύ σεβόσουν, αλλά και κάθε γνωστής αντίστοιχης Δυτικής κοινοβουλευτικής πρακτικής. Ήταν πάντως μία αναμενόμενη υπέρβαση που ακολούθησε την προηγούμενη υπερβατική λογική του γιου σου και πρωθυπουργού, που αναπαρέστησε την πτώχευση της χώρας ως σωτηρία από την χρεοκοπία και την κατάλυση της λαϊκής κυριαρχίας ως ευκαιρία αναδιοργάνωσης όλων αυτών που το κόμμα σου σε συνεργασία με την ΝΔ, με επιμέλεια και ιδιαίτερη πελατειακή ευθύνη οργάνωσε για δύο σχεδόν γενιές.
Πάντως, πατέρα του Γιώργου Παπανδρέου, ο κανακάρης σου κατάφερε να πείσει τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, κερδίζοντας απόψε την εμπιστοσύνη τους με τον εμπνευσμένο λόγο του – τον οποίο προφανώς δεν θεώρησαν καθόλου υπερβατικό ούτε ασυνάρτητο, ούτε θεατρικό, ούτε «ανυπόστατο» και παρελκυστικό – ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες διερεύνησης των δυνατοτήτων συγκρότησης μιας κυβέρνησης συνεργασίας, σε κάθε περίπτωση πολύ περιορισμένης πολιτικής ισχύος. Στόχος αυτής της κυβέρνησης είναι να κάνει την «βρώμικη δουλειά», δηλαδή να φροντίσει για την κύρωση της νέας Συμβάσεως χρεοστασίου και των συμπαραμαρτούντων, για να καταλήξει μετά την ψήφιση της δανειακής σύμβασης, σε εκλογές τον Φεβρουάριο, όπως διευκρίνισε ο αρμόδιος επί των διευκρινίσεων των πρωθυπουργικών αποφάσεων, αντιπρόεδρος Ευάγγελος Βενιζέλος. Άρα, πατέρα του Γιώργου, καλά έπαιξε η ομάδα και απόψε και μη δίνεις σημασία σ’ αυτά που σημειώνουν όσοι επιχειρούν να βρουν τρόπο να ασκήσουν κριτική στα καλαμπούρια που συνεχίζουν τον καλαμπούρι που ξεκίνησες!

24 σχόλια

  1. Πραγματικα ακουγοντας αυτο το ηλιθιο βλακογιοργο χτες καπου στη μεση πιστεψα οτι "κανει απολογισμο,οποτε τον βλεπω να δηλωνει οτι υποβαλλει την παραιτηση σου ,οταν τελειωσει" σκεφτηκα..

    Αμ δε!! Το ηλιθιο βλακογιοργο εκανε "απλα συρραφη παλιοτερων ομιλιων"-οχι κατ αναγκη δικων του-

    Ειμαι σιγουρος αν τον ρωτουσε κανεις σημερα τι ειπες χτες ρε ηλιθιο βλακογιοργο??
    Ε! ειμαι σιγουρος οτι ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τι διαβασε χτες..
    Χιλια τα εκατο,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ τι διαβασε χτες..

    Σημερα με την ιδια ανεση θα μπορουσε να διαβασει αλλο κειμενο των προπαγανδιστων που οχι μονον να μην εχει καμμια σχεση με το χτεσινο αλλα "ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ"!!!!

    Το διποδο ανθρωποειδες χανει λαδια..
    Εχει νοημοσυνη μικρου παιδιου.
    Ειναι ΗΛΙΘΙΟ διανοητικα αναπηρο..
    Ειναι ο διαβοητος βλακογιοργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ?
    ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΗΤΑΝ Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΟΣΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ`ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ.

    ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΕΤΣΟΥΞΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΚΑΣΑΤΕ ΑΠ`ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΚΙΜΙΑΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΠΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΦΤΙΑΧΤΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΓΚΑΛΛΟΠ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

    ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ Ε!!! ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγω το βρισκω ευφυεστατο
    και μπραβο μου που τοπα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΧΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΑΡΕ. ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ MEGA-ΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΥΡΙΟ ΔΙΝΟΥΜΕ 2 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΓΙΩΡΓΟ ΑΥΤΗ Η ΛΥΣΣΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    30% Η ΠΤΩΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΕΤΗΣΙΩΣ ΤΩΝ ΦΥΛΛΑΔΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΕΝΘΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΚΑΦΡΟΥΣ.

    ΤΟΥΣ ΦΤΥΝΕΙ ΟΛΗ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝΕ ΟΤΙ ΒΡΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝεοΔημοκρατες.
    Διωξτε τον αργηγο σας Σαμαρα, ο ανθρωπος εχει ψυχολογικα προβληματα που κρηρονομησε απο τη γιαγια του, του εχει γινει εμμονη ιδεα να γινει πρωθυπουργος. Τον εχουν απομονωσει οι ομοιδεατες του Λαικου Ευρωπαικου Κομματος γιατι βλεπουν οτι αυτα που λεει δεν ευσταθουν, τα ξερετε. Απορω πως δεν ασχοληθηκε κανενας ψυχολογος ψυχιατρος με την περιπτωση του. Νομιζει οτι θα καταφερει να φορτωσει τα βαρη στα αλλα κομματα και να παρει την εξουσια ανετα, μαυρο φιδι που τον εφαγε, αμ δεν κανουν ολες οι μελισσες μελι κ.Σαμαρα.
    Δεν υπαρχει κανενας του κομματος να τον αμφισβητησει ή ολοι περιμενετε να βγειτε να τα κονομησετε. Καντε οτι νομιζετε αλλα εξουσια , γιοκ.. Και αν βγειτε θα πεσετε αμεσως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. γιατι να μην χαιρεται ο πασοκομαλακας;
    ολα πανε συμφωνα με το πασοκοσχεδιο,και στο τελος του 2011 θα ξαναβγουμε στις αγορες..
    δυο μηνες υπομονη..
    τελειωσαν τα βασανα μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Παπανδρέου είναι ο εκλεγμένος πρωθυπουργός της χώρας.
    Έχει βγει από το λαό.
    Δε μπορούν να τον ρίξουν τα χουντοκάναλα ούτε να διατάζουν την αποχώρησή του.
    Μπορεί να τον ρίξει μόνο ο λαός.
    Δεν υπάρχει άλλη λύση σαν αυτή που ψάχνουν τα χουντοκάναλα και οι πολιτικοί τους.
    Μόνο μέσα από το λαό περνάει οποιαδήποτε λύση.
    Τα άλλα είναι εκτροπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ.
    ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.
    ΔΡΑΧΜΗ.
    ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μπραβο 5:15
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τα έμαθες πατέρα τα νέα;Ξεπέρασα ακόμη κι εσένα σε πολιτική αθλιότητα!Μα βρίσκω και κάνω πατέρα όπως έβρισκες κι έκανες κι εσύ!Με τέτοιους ψηφοφόρους μυαλοφυγόδικους που έχει το κίνημα τα καταφέρνουμε στο τέλος!Τι σόι βρωμοοικογένεια είμαστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΛΑΨΤΕ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ & ΜΑΥΡΑ ΟΡΦΑΝΑ
    & ΠΑSSΟΚ αχόρταγα αιμοβόρικα ΣΚΥΛΙΑ.

    T E Λ Ο Σ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..... ΜΟΝΟ Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ
    --------------------------------------------

    ..η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑssΟΚ
    αμύνεται λυσααλέα
    αλλά απομονωμένη πια,
    σε δύο κτίρια στο κέντρο της Αθήνας


    Οι Μισθοφόροι (βολευτές)
    του Κανταϊφι Παπανδρέου
    αμύνονται απελπισμένα
    για τα τελεταία $$$$$$$$$$$$$$$$$.

    Ολα τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης απο το μέτωπο της Αθήνας.

    Τονίζουν ότι λίγες είναι μέρες
    (μετρημένες)..
    του ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ Καθεστώτος ΚΑΝΤΑΪΦΙ.
    -------------------------------------
    Συμβάν.
    Με μισθοφόρο $$$$$$$$$$$$$ σκύλο.

    Κουτρουμάνης: Ρε ρεμάλια τι θέλετε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, όταν σας κυβερνάει ο ίδιος
    ο Σωτήρας ;;

    Είπε και κάτι άλλο ο φοβερό Κουτρουμάνης:
    «Αν δεν υπάρξει συναίνεση για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας...
    μένει ο Παπανδρέου Πρωθυπουργός»

    Ε πες το αγόρι μου και μας σκάσατε!!!
    Έλα ντε ;

    Μας κυβερνάει ο Σωτήρας και του ζητάμε και τα ρέστα ;
    ΜΑΣΤΟΥΡΗ ΜΟΥ !
    ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ
    ΠΑΝΤΩΣ
    ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ
    ΗΤΑΝ ΟΤΙ..

    ## ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΛΈΠΩ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ .....ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!!!!!!!##.


    ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΣ ΘΑ-ΠΑΠΑΤΖΗΣ,
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ (ΑΡΧΙΠΑΠΑΤΖΗ)
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ (ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥ).


    ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΣΥ
    ΜΑΛΑΚΑ ΓΑΠ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!!

    Δυστυχώς, αλλά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για το λαό και για τη χώρα, όταν παίζεται το μέλλον της χώρας, αποδεικνύεται το πόσο λίγος είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς, για την ηγεσία ενός εκ των δύο κομμάτων διακυβέρνησης της χώρας και λυπάμαι πολύ γι'αυτό!!

    Αποδεικνύεται περίτρανα το λάθος των ψηφοφόρων της ΝΔ, που τον εξέλεξαν σε αυτό το πόστο, αντί της κ. Μπακογιάννη!

    Ο άνθρωπος δείχνει να μην έχει συναίσθηση του ρόλου του, απεναντίας είναι πλασμένος μόνο για καταγγελία και αντιπολίτευση, για ηγέτης κόμματος του 5%!

    Είμαι βέβαιος, ότι η συμπεριφορά της κ. Μπακογιάννη, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, θα ήταν ολότελα διαφορετική και εθνικά υπεύθυνη.

    Λυπάμαι πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ
    _____________________________

    ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΚΑΓΙΟΛΑ
    ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ

    ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ
    ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΜΕ


    ΦΤΟΥ..ΦΤΟΥ,,,, ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ
    ΤΩΡΑ

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ
    ΔΡΑΚΟΥΛΙΑΡΑΑΑΑΑΑ
    ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΗ
    ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ
    ΔΙΣΛΟΓΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΛΑΨΤΕ ΖΩΝΤΟΧΗΡΕΣ & ΜΑΥΡΑ ΟΡΦΑΝΑ
    & ΠΑSSΟΚ αχόρταγα αιμοβόρικα ΣΚΥΛΙΑ.
    T E Λ Ο Σ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ..... ΜΟΝΟ Ε Κ Λ Ο Γ Ε Σ
    --------------------------------------------


    ..η ΧΟΥΝΤΑ ΠΑssΟΚ
    αμύνεται λυσααλέα
    αλλά απομονωμένη πια,
    σε δύο κτίρια στο κέντρο της Αθήνας


    Οι Μισθοφόροι (βολευτές)
    του Κανταϊφι Παπανδρέου
    αμύνονται απελπισμένα
    για τα τελεταία $$$$$$$$$$$$$$$$$.

    Ολα τα Διεθνή Μέσα Ενημέρωσης απο το μέτωπο της Αθήνας.

    Τονίζουν ότι λίγες είναι μέρες
    (μετρημένες)..
    του ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ Καθεστώτος ΚΑΝΤΑΪΦΙ.
    -------------------------------------
    Συμβάν.
    Με μισθοφόρο $$$$$$$$$$$$$ σκύλο.

    Κουτρουμάνης: Ρε ρεμάλια τι θέλετε κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, όταν σας κυβερνάει ο ίδιος
    ο Σωτήρας ;;

    Είπε και κάτι άλλο ο φοβερό Κουτρουμάνης:
    «Αν δεν υπάρξει συναίνεση για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας...
    μένει ο Παπανδρέου Πρωθυπουργός»

    Ε πες το αγόρι μου και μας σκάσατε!!!
    Έλα ντε ;

    Μας κυβερνάει ο Σωτήρας και του ζητάμε και τα ρέστα ;
    ΜΑΣΤΟΥΡΗ ΜΟΥ !
    ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση