GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ...

Από την Όλγα Σαράφη Το επιμελητήριο Χειροτεχνίας , τμήμα του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Γερμανίας, βράβευσε τη Fresh Line με το μετάλλιο ...

Από την Όλγα Σαράφη

Το επιμελητήριο Χειροτεχνίας, τμήμα του Εμπορικού Επιμελητηρίου της Γερμανίας, βράβευσε τη Fresh Line με το μετάλλιο Franz-von-Mendelssohn, για τα χειροποίητα προϊόντα της!
Τα χρήματα του βραβείου δωρίστηκαν από την εταιρία μας στο Icke Verein στο Βερολίνο, οργανισμό για την υποστήριξη παιδικού νοσοκομείου.
Στη φωτογραφία η...
κυρία Anna-Lena Zunke, υπεύθυνη της Fresh Line στο Βερολίνο.
Τι δήλωσε η ιδρύτρια & πρόεδρος της εταιρίας Fresh Line Μάυρα Βαγιωνή-Στασινοπούλου για αυτή τη βράβευση:
“ Μπορεί οι πολιτικοί στη Γερμανία να θεωρούν τους Έλληνες τα άτακτα κακά παιδιά της Ευρώπης οι φορείς όμως του συστήματος της χώρας τους ,δεν μεροληπτούν στις αξίες. Εμείς στη Fresh Line το μεγαλύτερο μέρος των προϊόντων μας το κάνουμε χειροποίητα δίνοντας άλλη διάσταση στην έννοια καλλυντικό προϊόν.
Για παράδειγμα το σαπούνι Ποσειδών είναι μια θάλασσα με τα κύματα της. Ο Ολύμπιος Ζευς είναι ένας γρανίτης κ.λ.π. αυτό σημαίνει πως χρειάζονται ώρες δουλειάς για το κάθε ένα από αυτά, ταλέντο, μεγάλη αγάπη για αυτό που κάνεις και εξαιρετική φαντασία.
Όταν λοιπόν εμφανίζεται ένας κρατικός φορέας και βραβεύει όλη αυτή τη προσπάθεια δε μένει παρά να καταθέσω τη μεγάλη συγκίνηση που νιώθω και ένα μεγάλο ευχαριστώ με όλη μου τη καρδιά εκ μέρους όλων των ανθρώπων που εργάζονται για το αποτέλεσμα αυτό.
Δε σας κρύβω πως θα χαιρόμουν διπλά αν το βραβείο ερχόταν από την πατρίδα μου την Ελλάδα και χώρα παραγωγής των προϊόντων.”

3 σχόλια

  1. Κύριε Παπαδήμο
    Να προσέχεις τον φιλόδοξο βαγγέλα το ιδρυτή του νόμου να προστατεύονται οι κλέφτες. Βέβαια τον στρίμωξαν και υπέκυψε, μα είναι χωρίς Αξιες. Ε αυτούς να προσέχεις.
    Ε! αυτούς τους πρόστυχους , να σε βοηθήσει ο Θεός να τους ελέγχεις !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ζουσαμε σε ενα κρατος δικαιου,αν ο Ελληνικος λαος κανονιζε αυτος τα του οικου του,αν οι Ελληνες ηταν πραγματι ο "κυριαρχος λαος" που αποφασιζει αυτος για την τυχη του ,τωρα ΔΕΝ ΘΑ ΖΟΥΣΑΜΕ αυτη την τραγωδια και κωμωδια συναμα που βιωνουμε τα τελευταια δυο χρονια...

    Ολα τα πραγματα θα κυλουσαν ομαλα
    οπως πριν..
    Ωραια, καποιοι τυπαδες με 2.500 κ.ε τζιπαρες και καποιοι αλλοι με ανω των δωδεκα μετρων σκαφος "αναψυχης" θα πληρωναν κατι φορους αλλα για αυτους δεν τρεχει και τιποτα.(Ασχετα αν ειναι λιγουρια και γαυγιζαν ΟΜΑΔΙΚΑ και συντεταγμενα ΤΟΤΕ εναντιον της κυβερνησης,οι αλιτηριοι)..

    Γεγονος παραμενει οτι δεν θα ξεραμε τα .."σπρεντς" που πηγαν στις 2500 μοναδες (απο 130 που ηταν) ,δεν θα ξεραμε ΔΝΤ ,δεν θα ξεραμα κανενα Γερμανο κυβερνητη/επιτροπο ,που αντι να ερχεται καθε τρεις μηνες εδω του δωσαμε μια θεση στη βουλη να μην ..πηγαινοερχεται ο κακομοιρης ,οπως με περισσο θρασος δηλωσε το ηλιθιο βλακογιοργο.
    Θα ειχαμε τα δωρα Χριστουγεννων,Πασχα,αδειες ..
    Θα ειχαμε εστω 20% ΦΠΑ (και οχι 23% απο 19% που ηταν) αντε 6% ΦΠΑ (και οχι 13% απο 5% που ηταν) και κυριως δεν θα ειχαμε γινει ρεζιλι διεθνως..
    Ειχαμε ενα πρωθυπουργο σοβαρο,μετρημενο ΕΛΛΗΝΑ πρωτιστως,και μια κυβερνηση με καποια λαθη? ωραια ,αλλα μην ξεχναμε οτι "δουλευε" με πορωμενα πασοκοσκυλα στη δημοσια διοικηση που ακομα "αφηστε να καουν για να φυγει η δεξια' σε τετοιο σημειο φτασαν τα τζογλανια τα μισαλλοδοξα καθικια!!

    Δυστυχως δεν κυβερναει ο Ελληνικος λαος .. ΔΕν αποφασιζουν οι Ελληνες ,αλλα καποιες συμμοριες που ελεγχουν με τα συγχρονα οπλα καταστολης,τα ΜΜΕξαπατησης ηλεκτρονικα και εντυπα, (μπομπολαδες,λαμπρακισταν,αλαφουζαιοι και λοιπες συμμοριες ) σε συνεργασια και με ξενα κεντρα μηδε της Κοζα νοστρα εξαιρουμενης..
    Αυτες οι συμμοριες επεβαλλαν για πρωθυπουργο ενα ηλιθιο διανοητικα αναπηρο ελληνοαμερικανακι το διαβοητο βλακογιοργο και επεδοθηκαν σε μια ανευ προηγουμενου λεηλασια του "ελληνα λαου" οπως ειπε και το ηλιθιο βλακογιοργο..

    Τωρα αγαπητοι μου θα περιμεναμε τις προσεχεις εκλογες του Μαρτιου,οπου η Νεα Δημοκρατια (του κυριου Καραμανλη οπως ελεγε και το ηλιθιο βλακογιοργο) πιθανωτατα θα ξανα εκλεγοταν ..
    Και θα ζουσαν αυτοι καλα και μεις καλλιτερα..
    Ενω τωρα τραβαμε ενα ανευ προηγουμενου Γολγοθα..
    Το ηλιθιο βλακογιοργο,δεν προκειται να παθει τιποτε..
    Απεναντιας δηλωσε ,οτι θα ..ειναι παρων για να ..βοηθησει!!!
    Φανταστειτε τωρα!! Αν ειναι δυνατον να εχει επαφη με το περιβαλλον αυτο το αθλιο ΑΜΕΑ...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πονηρούληδες!
    Δώσατε τα χρήματα του βραβείου για φιλανθρωπικό σκοπό στη Γερμανία;
    Στην Ελλάδα κλείνουν παιδικά νοσοκομεία λόγω έλλειψης χρημάτων, αλλά εσείς καλά κάνετε και φροντίζετε για το εμπορικό σας συμφέρον τα Γερμανόπουλα.
    Τα Ελληνόπουλα , ας πεθάνουν,ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση