GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο κ. Σαμαράς ξέχασε την επιτροπή αξιολόγησης στελεχών στο συρτάρι...

Δια την διαπίστωση: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού

Δια την διαπίστωση: Ένας μακρινός ξάδελφος του Κ. Αγοραστού

6 σχόλια

  1. Η Ελλάδα έχει το επάνω χέρι μέχρι σήμερα γιαυτο και το κόψιμο να μας βάλουν οι προδότες πολιτικοί μας στο Αγγλικό δίκαιο , μετά ΣΙΓΟΥΡΑ να μας διώξουν μετά ,αλλά να ζητάνε το χρέος σε ΕΥΡΩ} που θα είναι ο τάφος για 4-5 γενεες Ελλήνων…

    Αν όμως πάρομε χρήματα ακόμα και σήμερα ΝΑ ΘΕΣΟΜΕ ΟΡΟΥΣ ΕΜΕΙΣ με Ελληνικό δίκαιο ,αυτό είναι το τελευταίο χαράκομας, που αν θα πέσει ΑΔΕΛΦΙΑ τελειώσαμε … Γιαυτο λέω ναι στην δραχμή, η στο Ελληνικό δίκαιο ως έχει ΑΥΤΑ είναι τα όπλα του έθνους πια..

    Όποιος τολμήσει και βάλει την χώρα σε Αγγλικό δίκαιο θέλει κρέμασμα, γιατί αμέσως θα μας ΔΙΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ αλλά με χρέος ΕΥΡΩ.
    Ας τους βάλομε εμείς να διαλέξουν , αυτά είναι τα μυστικά που κρύβουνε επιμελώς ΟΛΟΙ πολιτικοί και ΜΜΕ …Ακούσατε έναν να πει ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩ αλλά με Ελληνικό δίκαιο !!! Η ακούσατε κανένα να λέει ΟΧΙ στο Αγγλικό δίκαιο σε ένα κείμενο συμβάσεις;

    Σας λέω υπεύθυνα ότι αν μας βάλουν στο Αγγλικό δίκαιο θα είμαστε εκτός ευρω σε 1-2 το πολύ μήνες.. Άρα τώρα είναι η ώρα να δούμε τι πατριώτες είναι 255 που είπαν ΝΑΙ στον τραπεζίτη…

    Μπούτζουκας Θ . Τ

    ΑΝΑΡΤΗΣΕΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θέλετε και αξιολόγηση ρε λαμόγια? Τι να αξιολογηθεί, ο Στυλιανίδης ή ο Σαμαράς ο ανίκανος που άνοιξε τα σύνορα και έβαλε την υπογραφή του στο fyro M?
    Η καλύτερη αξιολόγηση είναι του λαού στις εκλογές. Ούτε 15% λαμόγια γερμανοτσολιάδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Georg Καρατζαführer: «Δέχομαι επιθέσεις λόγω της δημοφιλίας μου»...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    να φταίει η μαλακ@@ του,
    δεν του περνάει απ' το μυαλό... !!!

    Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό εξαιτίας της συμμετοχής του κόμματός του στην κυβέρνηση συνεργασίας υπό τον Λουκά Παπαδήμο επιχειρεί ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.

    «Η συνεχής αύξηση των ποσοστών δημοφιλίας, όσο και η πίστωση που μου έγινε από τον Τύπο για την συμβολή μου στις εξελίξεις, με έχουν πείσει ότι θα δεχθώ αυτού του είδους τις επιθέσεις» απαντά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

    ____________________________________________
    Μartin Schultz:«...άτομο χαμηλού πνευματικού επιπέδου» ο Πρόεδρος!

    Μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στο MEGA την 15/11/11. Πρόεδρος Σοσιαλιστών Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μartin Schultz: «
    Τον Καρατζαφέρη τον γνωρίζω από τότε που ήταν ευρωβουλευτής.
    Πρόκειται για άτομο χαμηλού πνευματικού επιπέδου»....


    αούυυυυυυυυυυ Πρόεδρα....... σε πήραν χαμπάρι παντού
    μάλλον θα φταίειτο Περιστέρι που σε κουτσούλισε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φ. Κρανιδιώτης: «Ο Χατζηγάκης μας πρόσβαλε. Ο Καμμένος διαφώνησε πολιτικά». ______________________

    Ένας από τους τακτικούς συνομιλητές του Προέδρου της ΝΔ, ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης σε συνέντευξη του στήριξε τον Π. Καμμένο και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές. Υποστήριξε επίσης πως δεν υπάρχουν τάσεις μέσα στο κόμμα της ΝΔ και σημείωσε πως οι δηλώσεις του Σ. Χατζηγάκη πρόσβαλαν όλη την παράταξη.

    «Ομαδοποιήσεις συμφερόντων υπάρχουν στο ΠΑΣΟΚ. Λέω απλά ότι δεν υπάρχουν στη ΝΔ. Στη ΝΔ υπάρχουν κάποιοι ελάχιστοι οι οποίοι έχουν μία άλλη άποψη, αλλά φυσικό είναι αυτό. Η ΝΔ δεν είναι το ΚΚΕ της ΕΣΣΔ. Είναι ένα μεγάλο, φιλελεύθερο, πατριωτικό κόμμα. Βεβαίως θα υπάρχουν και κάποιες αποκλίσεις σε επιμέρους θέματα, αλλά αυτό δεν συνιστά τάση».

    Σε συνέντευξή του στην ΝΕΤ ο Φαήλος Κρανιδιώτη τόνισε πως οι «νεοφιλελεύθεροι» μέσα στην ΝΔ είναι μειοψηφία. «Η βάση της ΝΔ και η συντριπτική πλειοψηφία των στελεχών της είναι φιλελεύθεροι, πατριώτες, νοικοκυραίοι. Το πιο βάρβαρο, ακραίο, ολοκληρωτικό και φασιστικό πράγμα είναι ο νεοφιλελευθερισμός, είναι η κοινωνική ανθρωποφαγία την οποία πρεσβεύει. Δεν αναγνωρίζω τον εαυτό μου, για έναν πολύ απλό λόγο. Η θέση του κ. Χατζηγάκη πρόσβαλε όλη την παράταξη, ο κ. Καμμένος είχε μία συγκεκριμένη πολιτική διαφωνία, για την οποία τέθηκε εκτός ΚΟ»

    Καταλήγοντας τάχθηκε υπέρ των ισχυρών κυβερνήσεων και εκτίμησε πως η ΝΔ θα κερδίσει με αυτοδυναμία τις εκλογές. «Πιστεύω ότι θα υπάρξει μία ενότητα και κινητοποίηση στη βάση, διότι στη βάση οι σύμμαχοι μας είναι η πατριωτική αριστερά, το πατριωτικό ΠΑΣΟΚ, είναι όλοι αυτοί που θέλουν μία ισχυρή κυβέρνηση. Επειδή οι Έλληνες θέλουν ισχυρές κυβερνήσεις, επειδή μόνο οι ισχυρές κυβερνήσεις μπορούν να λύνουν τα προβλήματα, εγώ πιστεύω ότι θα υπάρχει αυτοδυναμία, είμαι απόλυτα σίγουρος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτο το σαχλαμαραα, oh what a name!,
    απορω πως εχει τοσο black μαλλι,
    το βαφει;

    who knows...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΝΔ

    Εκνευρισμό έχει δημιουργήσει στους συνεργάτες του Α. Σαμαρά, η ξαφνική και εντελώς αναίτια επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα το πρωί μέσα από το Βήμα fm στον Φαήλο Κρανιδιώτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Συνεργάτες του Α. Σαμαρά διέρρεαν ότι η επίθεση του Κ. Μητσοτάκη σχετίζεται...με την επαναφορά σε εσωκομματικό επίπεδο της συζήτησης περί "φιλελεύθερων" και "λαϊκών" μέσα στη Νέα Δημοκρατία, με στόχο τη δημιουργία εσωκομματικών πονοκεφάλων στον Α. Σαμαρά και τη δημοσιοποίηση ρεπορτάζ στα Κυριακάτικα φύλλα για την ύπαρξη πολλών τάσεων μέσα στη Ν.Δ.

    "Το κόλπο είναι παλιό και το δίδαξε ο πατέρας στον υιό" σχολίαζε στο Fimotro, στενότατος συνεργάτης του Α. Σαμαρά για την επίθεση του Κυριάκου Μητσοτάκη...

    ΠΟΥΣΤΙΕΣ δηλαδή
    Του επίτημου του ΠΑΣΟΚ.
    ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ..........ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΣΟΥ +
    ΒΑΜΠΙΡ

    φτου..φτού....ΦΤΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
    σκόρδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση