GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η δήλωση Καστανίδη...

Από το  contemporaryjournalism.gr Σε εξέλιξη βρισκόταν μέχρι αυτήν την ώρα στη Βουλή η κρίσιμη για τις πολιτικές εξελίξεις συνεδρίαση του Υ...

Από το contemporaryjournalism.gr
Σε εξέλιξη βρισκόταν μέχρι αυτήν την ώρα στη Βουλή η κρίσιμη για τις πολιτικές εξελίξεις συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου, όπου όλοι περιμένουν ότι ο Γ. Παπανδρέου θα ανοίξει τα χαρτιά του σχετικά με τις διεργασίες, που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για το σχηματισμό κυβέρνησης συνεργασίας. Και ενώ από τη ΝΔ μηνύουν ότι «πρέπει ολα να γίνουν σύμφωνα με τια διαδικασίες που προβλέπονται από το Σύνταγμα, οι κυβερνητικοί κάνουν δηλώσεις περί σοβαρότητας και νηφαλιότητας. Πάντως η πιο αστεία -μακράν των υπολοίπων-δήλωση από έκείνες των υπουργών είναι του φωστήρα Καστανίδη:» Εμείς τους λέμε ότι για να...
κάνουμε κυβέρνηση πρέπει να παραιτηθεί ο Σαμαράς»;

25 σχόλια

  1. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΟΤΙ Ο ΣΑ(ΧΛΑ)ΜΑΡΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ "ΤΖΑΜΠΑ" ΧΩΡΙΑΤΟΜΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΑΡΧΙΑΣ??

    ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ 2 ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ...

    ΕΝΩ ΑΠ'ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΗ Η ΓΥΑΛΙΣΤΕΡΗ, ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΤΟΥ B M W, ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠ'ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ, ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Ε.

    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο "ΕΞΥΠΝΟΣ" Ο ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ: "ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 26ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΣΚΕΛΟΣ "…ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ"
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΜΕΤΡΑ! (ΑΥΤΑ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΡΪΔΕΥΕΙ ΤΟ ΛΑΟ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ...)

    ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΙ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΣΤΡΕΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΛΑΪΚΙΣΤΗ ΚΑΙ "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙΝ"- ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ!!!!

    ΧΑ, ΧΑ, ΑΣ ΓΕΛΑΣΩ ΤΩΡΑ!!

    ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ, ΤΡΑΒΑ ΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΒΑΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΣΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ, ΜΙΚΡΟΥΛΗ ΜΟΥ...

    ΑΚΟΜΑ ΜΙΚΡΟΣ ΕΙΣΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μυστικο το ξερετε γιατι ετσι απροκαλυπτα επεμβαινουν οι "εταιροι" μας στα εσωτερικα μας;
    Μεχρι και σημερα τα Ελληνικα ομολογα διεπονται απο το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, πραγμα που σημαιανει οτι αν πτωχευσουμε και γυρισουμε στη δραχμη μπορουμε ανετα να τυπωνουμε δραχμες και να πληρωνουμε τους δανειστες μας.
    Με το νεο μνημονιο της 26/10 που θα ψηφιστει με τη νεα Κυβερνηση Εθνικης Μειοδοσιας που θα προκυψει, ΨΗΦΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΥΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΣΤΟ ΑΓΓΛΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, δηλαδη αν πτωχευσουμε και γυρισουμε στη δραχμη ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΡΩ, καταλαβαινετε τι σημαινει αυτο;.....
    Τα παπαγαλακια της TV δεν το λενε και δεν προκειται να το πουν.
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ.
    Η' ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ,
    Η' ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΕ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ.
    ΟΥΤΕ ΜΠΑΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΑΣ,ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και το δούλεμα συνεχίζεται: Θα "παραιτηθώ" λέει αλλά δεν το λέει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η "ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΘΥΣΙΑ" ΓΑΠ ΔΗΘΕΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ..... ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΕΞΩΣΤΡΕΦΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΗ» ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν ήθελαν οι εταίροι μας να μας σώσουν δεν θα μας δίναν τελεσίγραφο.Τί θα πεί τελεσίγραφο..μήπως αι συχτίρ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΝΔ!!

    Δυστυχώς, αλλά σε αυτές τις κρίσιμες ώρες για το λαό και για τη χώρα, όταν παίζεται το μέλλον της χώρας, αποδεικνύεται το πόσο λίγος είναι ο κ. Αντώνης Σαμαράς, για την ηγεσία ενός εκ των δύο κομμάτων διακυβέρνησης της χώρας και λυπάμαι πολύ γι'αυτό!!

    Αποδεικνύεται περίτρανα το λάθος των ψηφοφόρων της ΝΔ, που τον εξέλεξαν σε αυτό το πόστο, αντί της κ. Μπακογιάννη!

    Ο άνθρωπος δείχνει να μην έχει συναίσθηση του ρόλου του, απεναντίας είναι πλασμένος μόνο για καταγγελία και αντιπολίτευση, για ηγέτης κόμματος του 5%!

    Είμαι βέβαιος, ότι η συμπεριφορά της κ. Μπακογιάννη, σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές, θα ήταν ολότελα διαφορετική και εθνικά υπεύθυνη.

    Λυπάμαι πραγματικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιστροφη στη δραχμη τωρα!!!
    Οσες χωρες εχουν εθνικο νομισμα πανε περιφημα!!!!
    Κινα, Ρωσια, Καναδας, Αυστραλια, Ελβετια, ολα τα σκανδιναβικα κρατη και αν συνυπολογισουμε τον τεραστιο ορυκτο πλουτο που εχουμε, τους 12 μηνες ηλιο που εχουμε, (ηλιος σημαινει ενεργεια) ευκολα μπορεις να καταλαβεις οτι αν παμε στη δραχμη αυτοματως θα ξαναγινουμε φθηνος προορισμος για τους υπολοιπους, και ο πιο βλακας καταλαβαινει οτι θα ανεβουν οι εξαγωγες, δηλαδη δεν θα φερνουμε.....πορτοκαλια Αργεντινης αλλα θα τρωμε τα δικα μας, που σημερα τα θαβουμε στις χωματερες!!!
    Απλα πραγματα που τα μαθαινεις στο δημοτικο!!!
    Ασε δε, που θα γλυτωσουμε και τα 370 δις ευρω το χρεος!!!

    Αφηστε μας λοιπον να χρεοκοπησουμε, να ησυχασουμε, με γνωμονα το παρελθον, αφου το ευρω κατερευσε, απετυχε παταγωδως, δεν ειναι βλακες οι σκανδιναβοι και οι υπολοιποι που δεν μπηκαν στο ευρω!!!

    Ποτε με τη δραχμη οσο και την πιεσαν εντεχνως οι αγορες, με πρωτεργατη το αρχιερεα της διαφθορας Κωστα Σημιτη, αντεξε, δεν ειχαμε ποτε προβλημα, δεν κινδυνευσαμε ποτε να πεινασουμε, ας παραμεινουμε στο νατο, ας παραμεινουμε στην Ευρωπη, εχοντας ομως το δικο μας νομισμα οπως η Αγγλια, δεν βλεπουμε οτι καταρεει η παντοδυναμη Ιταλια, εχοντας το 25% του πλουτου της ευρωπαικης οικονομιας!!!!
    Καταρεει η Γαλλια!!!!
    Το ευρω ειναι εκθετο τους καιροσκοπους των αγορων, ενω με την υποτιμημενη δραχμη δεν προκειται να σχοληθει ποτε κανεις καιροσκοπος!!!
    Δεν θα εχει οφελος κανενας απο τη δραχμη, παρα μονο ο Ελληνας!!!

    Ειναι αδυνατον να εχουμε το ιδιο νομισμα με την οικονομικη υπερδυναμη Γερμανια!!!!
    Ειναι σαν να κουβαλαει μια πορσε ενα φιατακι!!!
    Ειναι βεβαιο οτι το σκοινι θα σπασει!!!
    Ειναι σιγουρο!!!
    Αυτο εγινε τωρα και αν παραμεινουμε στο ευρω θα γινεται αυτο καθε 5-10 χρονια!!!!
    Πρεπει να εισαι οικονομολογος για να το καταλαβεις αυτο????
    Το ιδιο ακριβως επαθε και η Αργεντινη, εκαναν οι αμερικανοι ισοτιμο το πεσος με το δολλαριο και το σκοινι εσπασε!!!!
    Τωρα που γυρισε ουσιαστικα στο αυτονομο πεσος η Αργεντινη μεσα σε χρονο ρεκορ εχει αναπτυξη και εξαγωγες!!!!!!!

    Βεβαια ολα αυτα προυποθετουν να μην εχεις τους δικους μας κλεφτες πολιτικους.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ Ο ΚΑΣΤΑΝΙΔΗΣ ΘΑ ΛΕΜΕ Ο ΤΕΝΕΚΕΣ Ο ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο από πάνω ("επιστροφή στη δραχμή τώρα") είναι πράκτωρας των συμφερόντων, που θέλουν να χρεοκοπήσει η Ελλάδα, για να την αγοράσουν μισοτιμής!!!!

    Φτου σου, ξεφτυλισμένε, γαμώ την αδίστακτη δεξιά σου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παπαντρέου Τζορτζ, Καστανίδης, Μπενίτο Μουσολίνι εεεε συγνώμη Τούρκογλου, ε συγνώμη Βενιζέλος, και άλλοι πολλοί. Όλα τα γκάου σαπρόφυτα σε μιά κυβέρνηση! Γαμώ την ατυχία της Ελλάδας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πλαίσιο επτά σημείων για την κυβέρνηση εθνικής ενότητας κατέθεσε ο GAP... στους μαλάκ@@
    ----------------------------------------
    Πλαίσιο επτά σημείων στο οποίο θα κινηθεί η νέα κυβέρνηση εθνικής ενότητας κατέθεσε ο Γ. Παπανδρέου στο υπουργικό συμβούλιο, λαμβάνοντας την ομόφωνη στήριξη των υπουργών.

    Μεταξύ των επτά σημείων που έθεσε ο πρωθυπουργός είναι η άμεση εκταμίευση της 6ης δόσης, η κατάθεση και ψήφιση του προϋπολογισμού πριν από το τέλος του 2001 και η λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για τη διασφάλιση των τραπεζών και των ασφαλιστικών ταμείων μετά το «κούρεμα».

    Οι υπουργοί έφυγαν απ' το υπουργικό συμβούλιο έχοντας την αίσθηση, απ' αυτά που τους είπε ο ΓΑΠ, ότι ήταν το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο με αυτή τη σύνθεση και αυτόν Πρωθυπουργό...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Καλά τόσο μαλάκ@@ είναι
    οι Υπουργοί ;

    Και την περασμένη Πέμπτη την ίδια ακριβώς αίσθηση είχαν: Ότι ο ΓΑΠ θα παραιτηθεί...

    ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΤΤ ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΟΝΤΟΠΕΡΜΑΝ!!!!
    ΑΛΗΤΗ!!!!!

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΗΤΗ,ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ?????

    ΑΛΗΤΗ!!!!!
    ΕΡΠΕΤΟ!!!!
    ΠΑΣΟΚΕ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τους εταίρους μας δεν τους ενδιαφέρει τί θέλει η πλειοψηφία του λαού;Γιατί δεν προτείνουν άμεσα εκλογές την στιγμή που είναι γνωστό οτι ο λαός αμφισβητεί τις πολιτικές των δύο μεγάλων κομμάτων! Η υποκρισία σε όλο της το μεγαλείο! Αποφασίζουν χωρίς τον ξενοδόχο! Και ποιός είναι o λαός για να τον σεβαστούμε άλλωστε...Γιατί φοβούνται τόσο τον λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣTO ΑΓΓΛΙΚΟ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΗΣ 27ΗΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ.
    ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.
    ΣΤΟ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΖΟΥΜΙ.
    ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΑΣΤΕΡΙΣΚΟΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΕΙΝΑΙ TAKE IT OR LEAVE IT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βεβαιως και η επιστροφη στη δραχμη μας επιφυλασει αρκετα δεινα. Βεβαιως και τα παπαγαλακια κατι υπερχρεωμενων καναλιων προπαγανδιζουν την επιστροφη στη δραχμη. ΟΜΩΣ ο φιλος που λεει για την επιστροφη στη δραχμη ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ! !! Οντως βαλαμε μια porse μηχανη σε ενα ξυλινο σασι με αποτελεσμα να μην αντεξει και να διαλυθει. Βεβαια συνετελεσαν τα μεγιστα τα εγχωρια λαμογια πρασινα και γαλαζια με τα ατελειωτα παρτυ που γινοτανε με τα ευρωπαικα κονδυλια και να τα αποτελεσματα.Το τραγικο ειναι οτι τα ιδια λαμογια που μας βουλιαξαν, ΤΑ ΙΔΙΑ βαλθηκαν να μας σωσουν.Ξερετε που ειναι το ζουμι?????
    Μα στα λεφτα φιλοι μου. Ανοιγω παρενθεση. Ο μητσοτακαρος ειχε πει πριν απο 20-25 χρονια οτι αυτος που θα χειριστει τα ευρωπαικα κονδυλια , θα κυβερνησει την Ελλαδα για 20 χρονια.Ποσο εκατσε το πασοκ στο σβερκο μας??? Και τωρα λοιπον το ζουμι ειναι στο ποιος θα χειριστει τα 130 δις που θα δανειστουμε με το νεο ετος, στα πλαισια του νεου προγραμματος.Το πασοκ ???? ή η νδουλα ??? Γι αυτο λυσανε για το χρονο που θα μεινει η μεταβατικη κυβερνηση.Αν μεινει μεχρι το Φλεβαρη, θα τα χειριστει το πασοκ.Θα στρεψει τις κανουλες στα δικα του διαπλεκομενα.Αν μεινει -η μεταβατικη κυβερνηση- μεχρι το Δεκεμβρη και βγει η δεξια στις εκλογες ,-κουνια που τον κουναγε- τοτε θα κανουν παρτυ οι κουμπαροι παρακουμπαροι και τα υπολοιπα λαμογια της νδουλας. Χ εστηκανε πασοκ και νδ για το λαο.Το ειδαμε τοσα χρονια θελουμε παλι επαναλειψη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΣΣΣΤΤ

    ΛΕΡΩΜΈΝΟ
    πληρωμένο αρχίδι της ΠΙΠΟκράτους και του

    ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΡΑΤΟΣ
    ΘΟΔΩΡΟΣ ΤΣΟΥΚΑΤΟΣ

    ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΥΛΟΝΤΟΠΕΡΜΑΝ!!!!

    ΑΛΗΤΗ !!!!!

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΛΗΤΗ,
    ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ?????

    ΑΛΗΤΗ !!!!!

    ΕΡΠΕΤΟ !!!!

    ΠΑΣΟΚΕ = ΧΟΝΤΡΗ ΒΡΙΣΙΑ.
    ΑΙΩΝΙΑΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣ
    ---------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΞΙΑ ΚΛΙΚΑ, ΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ Σ'ΕΚΛΟΓΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ. ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καστανίδης: ένας φελός που επιπλέει χρόνια τώρα . Ελεγε στο 4ο έτος της Νομικής στο ΑΠΘ : Μόλις τελειώσω θα πάω στρατό για να προλάβω τις επόμενες εκλογές γιατί η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ του πατέρα μου δεν μπορεί να περιμένει .." Ο πατέρας του ήταν βουλευτής της Ενωσης κέντρου , είχε αποβιώσει και αυτός θα υπηρετούσε 1 χρόνο στον στρατό Πράγματιο το 1981 ήταν βουλευτής αφού η δασκάλα μητέρα του είχε πάρει σβάρνα όλα τα σχολεία που είχε υπηρεστήσει . Αρε Χάρη πόσο βλάκες είναι αυτοί που σε ψηφίζουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επειδή θα είναι πολύ δύσκολος ο δρόμος που μας προτείνουν και κυρίως εκχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων, αντιπροτείνουμε εκλογές εδώ και τώρα! Τί πρόβλημα θα έχουν οι εταίροι μας απο την στιγμή που θα έχουμε μια σταθερή κυβέρνηση {και μπορούμε να δεσμευτούμε σ'αυτό} και μάλιστα εκλεγμένη απο το λαό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 7.52

    Το δημοψήφισμα δεν το γλιτώνουν.
    Θα γίνει γιατί ο λαός δε θέλει να γίνει η χώρα αποικία.
    Όταν μάθεις τι λέει η δανειακή σύμβαση φίλε μου,πρώτος θα το ζητάς εσύ.
    Αλλά θα το επιβάλει ο ίδιος ο λαός.
    Όχι αυτοί που του φόρεσαν τα μνημόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΒΑΣΤΑ ΑΝΤΩΝΗ ! ,ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ !
    ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΕΣΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία που μετέδωσε ο Σκαι, το 66% των Ελλήνων θέλει εκλογές! Ενδιαφέρεται κανείς για το τί θέλει ο λαός;; Ποιόν υπηρετούν οι κυβερνήσεις τελικά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΥΡΙΟ ΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ "ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ" 99%. ΟΠΟΤΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΕΛΟΣ. ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΙΑ ΜΑΚΡΥΑ ΝΥΧΤΑ ΑΝΕΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Α ΩΡΑΙΑ...Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ,Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ.
    ΑΠΟΛΥΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ.
    ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΗΓΕ ΠΕΡΙΠΑΤΟ.
    ΛΟΙΠΟΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.
    ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΟΡΓΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΠΛΟΚ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ 20% ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ 15% ΠΑΝΕ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ.
    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ!
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΕΚΤΡΟΠΗ,
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μονο και μονο που το ευρω το θελουν οι καναλαρχες και το προπαγανδιζουν τα παπαγαλακια, μονο και μονο που δεν μας διωχνουν οι ευρωπαιοι με ολα αυτα τα καραγκιοζιλικια που κανουμε ως κρατος και μονο και μονο που με μια μπαρουφα ενος κλοουν "πρωθυπουργου" περι δημοψηφισματος κατερευσε το παγοσμιο οικονομικο συστημα!!!! κατερευσαν οι αγορες σε ολο το πλανητη!!!
    αυτο που επρεπε να κανουμε ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 1 !!!!
    να εκβιασουμε καθως ειδαμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ οτι απο εμας εξαρταται το μελλον της ευρωπης....αντι να το διαπραγματευτουμε αυτο, να εκβιασουμε, να τους πουμε οτι ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ οτι θα κανουμε δημοψηφισμα να τους φυγει ο κωλος!!!! να δεις τι ψαλιδι θα μας εκαναν τοτε!!!!
    της αργεντινης της εκλασαν τα αρχιδια που τους πεταξε εξω και τους εδωσε ενα αρχιδι!!!
    και εκει δεν μιλαμε για την ευρωπη!!!!
    εκει μιλαμε για την παγκοσμια υπερδυναμη Α Μ Ε Ρ Ι Κ Η !!!!
    και αναπτυξη εχει η αργεντινη και ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ!!!!!

    τωρα οι αβασιμες σαχλαμαριτσες περι καταστροφης αν βγουμε απο το ευρω, τετοιες ωρες ακουγωνται ως χαριτωλογηματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση