GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δυσφορούν και οι Γάλλοι Σοσιαλιστές για τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ...

Τη δυσφορία του για τη συμμετοχή της άκρας δεξιάς στη νέα ελληνική κυβέρνηση, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της δημοκρατίας στην Ελλάδα...

Τη δυσφορία του για τη συμμετοχή της άκρας δεξιάς στη νέα ελληνική κυβέρνηση, για πρώτη φορά μετά την επιστροφή της δημοκρατίας στην Ελλάδα το 1974, εκφράζει με δήλωσή του το γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα (PS).
«Ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί συνεχάρη την κυβέρνηση του κ. Λουκά Παπαδήμου, οι Γάλλοι σοσιαλιστές αρνούνται να το κάνουν», υπογραμμίζει το μεγαλύτερο κόμμα της γαλλικής αντιπολίτευσης.  Το PS εκτιμά μάλιστα ότι...
 ο Γιώργος Καρατζαφέρης, «ηγέτης του κόμματος της ακροδεξιάς ΛΑΟΣ, πρώην επικεφαλής ενός κινήματος νεολαίας που στήριζε τους συνταγματάρχες που επέβαλαν τη δικτατορία στη χώρα αυτή, δεν μπορεί καθόλου να βοηθήσει τον ελληνικό λαό να βγει από την κρίση».
«Να πού οδηγεί η Ευρώπη όταν γυρίζει την πλάτη της στους λαούς, με την επιβολή σκληρής και τυφλής λιτότητας, χωρίς να δίνει τη δυνατότητα και τον χρόνο για την ανόρθωση (των οικονομιών τους) και παρεμβαίνοντας στη δημοκρατική λειτουργία των κρατών μελών. Στην οικονομική και κοινωνική κρίση προστίθεται μια κρίση πολιτική και δημοκρατική», προστίθεται στην ανακοίνωση.

34 σχόλια

  1. Το Λάος είναι εδώ και 2 χρόνια ένα ακόμη κόμμα της διαπλοκής.Προχθές ο Καρατζαφέρης διέπραξε τη μεγαλύτερη προδοσία στη Νεότερη Ελληνική Ιστορία μετά την παράδοση της Ελλάδος από τον Τσολάκογλου κατά το Β'Παγκόσμιο Πόλεμο.Ο ίδιος, όχι κάποιος αριστεροπασόκος εκσυγχρονιστής ή κάποιος νεοφιλελεύθερος της ΝΔ, πρότεινε για Πρωθυπουργό το Μασώνο, τραπεζίτη-ελεγκτή τραπεζών και Προτεστάντη Ευαγγελιστή στο Θρήσκευμα, κύριο Λουκά Παπαδήμο.Αν κάνετε μια έρευνα στο όνομά του στην αγγλική και ελληνική έκδοση της wikipedia θα διαπιστώσετε ότι είναι μέλος της παγκόσμιας μη κυβερνητικής οργάνωσης Τριμερής Επιτροπή (Trilateral Commission).Πρόκειται για την κορυφή της πυραμίδας των ανθρώπων που προωθούν τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και της οποίας τις συνέπειες ήδη βιώνουμε σε βάρος του Ελληνισμού.Καλούνται λοιπόν και οι τελευταόι Έλληνες πατριώτες που στηρίζουν το κόμμα του Λαος να το εγκαταλείψουν άμεσα αλλιώς είναι και αυτοί συμμέτοχοι στα σχέδια της Νέα Τάξης και των ταγών της.Όσοι είναι Ελληνόψυχοι και Ορθόδοξοι έχουν αυτή την υποχρέωση απέναντι στις αξίες και στα ιδανικά του Έθνους των Ελλήνων.Ήδη εδώ και ένα χρόνο η φοιτητική νεολαία του Λαος, η "ΦΟΣ", διαλύθηκε και τα περισσότερα στελέχη της Νεολαίας Λαος , "ΝΕΟΣ", παραιτήθηκαν.Οι νέοι μας δείχνουν το δρόμο!Παράλληλα, οι περισσότερες τοπικές του Λαος στη Μακεδονία και στη Θράκη έχουν κλείσει ενώ σε πολλές άλλες περιοχές δεν έχουν ούτε 5 μέλη.ΤΟ ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ,ΑΠΛΑ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΣΑΝ ΜΠΑΛΛΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΦΟΥΛ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑΖΙΣΤΟΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΛΑΟΣ ειναι το δεξιο δεκανικι του ΠΑΣΟΚ.Ακομη και οι πιο τυφλοι το βλεπουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ το ευρω!

    Ο ΓΙΟΖΕΦ ΣΤΙΓΚΛΙΤΖ εκτιμα οτι η κριση ειναι εδω για να μεινει !
    Σε ομιλία του βραβευμένου με Νόμπελ οικονομίας, που οργανωθηκε απο το Πανεπιστήμιο Columbia, στο Μιλάνο o πρώην αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Τράπεζας επεσήμανε πως «ποτέ ξανά, όσο σήμερα δεν υπήρχε ο κίνδυνος, το ευρώ να αποτύχει» και πως "το μέλλον του κοινού νομίσματος, κρέμεται από μια κλωστή και από μεμονωμένες χώρες, όπως η Ιταλία"!
    Ειπε ακομα οτι «η κρίση που ξεκίνησε το 2007, θα έχει επιπτώσεις ακόμα και το 2017»!
    Παράλληλα, εξέφρασε την πεποίθηση πως «τα μέτρα λιτότητας που εφαρμόζονται στα κράτη μέλη της Ε.Ε είναι ένα σοβαρό λάθος. Οι περικοπές, που γίνονται αδιακρίτως, έχουν μειώσει δραματικά τη ζήτηση αλλά και έχουν επιδεινώσει την ανάπτυξη».
    Η λιτότητα από μόνη της δεν θα σώσει το ευρώ, είπε χαρακτηριστικά. «Ο μόνος δρόμος για την επιστροφή στην ανάπτυξη είναι να τονωθεί η οικονομία, για την οποία πολύ λίγες ενέργειες έχουν γίνει και μάλιστα πολύ αργά» δήλωσε ο Siglitz.
    Τι ειπατε, κυριε, δεν σας ακουσαμε καλα;! Δηλαδη τζαμπα τοση λιτοτητα;! Αποκλειεται!Μαλλον κανετε λαθος! Εμεις εδω στην "Ευρωπη" εχουμε τοσα σαϊνια με σοβαρα πτωχεια στα οικονομικα (βλεπε Μερκελ, Σαρκοζι, Σημιτη, ΓΑΠ) που πιστευουν το ακριβως αντιθετο: Λιτοτητα και παλι λιτοτητα εως εσχατων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΟΙ "ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ" ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΑΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ; ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΣΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ;
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΡΕ ΠΟΥΡΚΟΥΑΔΕΣ,ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΕΤΕΝ, ΝΤΡΙΓΚΙΝΤΡΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΑΛΑΚΑ..ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΛΑ.

    Μ Α Λ Α Κ Α .
    --------------------------------
    ''Δεν θέτω θέμα αλλά 8 αρχηγοί καραδοκούν στο ΠΑΣΟΚ''
    -------------------------------

    Ο Πάγκαλος και η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ

    ''Τίποτε δεν αποκλείεται, εγώ δεν θέτω θέμα, αλλά στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν 8 εν δυνάμει αρχηγοί'' ήταν οι γεμάτες νόημα δηλώσεις του Πάγκαλου στο πρωινό της ΝΕΤ, για το αν θα πρέπει να μείνει ή όχι ο Γ.Παπανδρέου στην προεδρία του ΠΑΣΟΚ.

    Για τον Θ.Πάγκαλο το δημοψήφισμα όχι μόνο ήταν λάθος αλλά όπως χαρακτηριστικά είπε ''ήταν ανάθεμα για την Ευρώπη''.

    Ο Αντιπρόεδρος αποκάλυψε επίσης πως σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί βιβλίο του με τίτλο ''Μαζί τα φάγαμε''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μέφτιαξες φιλε!12 Νοε 2011, 8:26:00 μ.μ.

    8:11
    ===

    Τι μπλεκεις τη βουρτσα με την πουτσα;
    Επειδη ειναι προτεσταντης τον απορριπτεις;!
    \\
    Τοσο ΗΛΙΘΙΟ κατασκευασμα παπαδακη εισαι;!

    Ολοι αυτοι που μας ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ορθοδοξοι
    σαν εσενα
    ηταν!
    Σκατα στα μουτρα τους!

    και στα δικα σου επισης!
    \
    Επειδη καποιος ειναι ορθοδοξος ειναι καλος;!

    Ρε ΤΟΥΒΛΟ, επειδη εχεις PC απεκτησες και αξια νομιζεις;!

    Καραβλαχε

    Μακαρι ο ανθρωπος να ειναι αληθεια ΠΙΣΤΟΣ
    και ολα θα πανε ΚΑΛΥΤΕΡΑ
    πανυβλακα, μουζαχεστιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΙΧΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΙΖΟΝΑΝ ΤΟΥΣ ΡΟΥΜΑΝΟΓΥΦΤΟΥΣ;;;;;;;;; ΝΟΜΙΣΑΤΕ ΟΤΙ ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΣΤΟ 1821 ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΑΤΕ ΣΕ ΓΑΛΛΟΦΙΛΟΥΣ ΑΓΓΛΟΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΦΙΛΟΥΣ. ΕΧΕΤΕ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟΑΠΟΙΚΙΣΜΟ ΝΑ ΒΓΑΛΕΤΕ ΤΑ "ΣΠΑΣΜΕΝΑ" ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΠΗΡΕ Η ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΖΩΑ. Ο ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΕΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟ. Η ΕΥΡΩΠΗ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΤΕ ΖΕΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΤΟΥ 1940.
    Ω!!! ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΟΥ ΣΟΥΡΩ ΚΙ'ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΙΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΚΤΗΝΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Ο ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΜΠΕΤΑ - ΔΙΟΔΙΑ - ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Fasistakia kai moynopania einai ta remalia toy Karatzafirer. Ka8ikia yper toy kefalaioy einai kai yper twn syntexniwn kai twn kleistwn epaggelmatwn, yper ths klhronomikhs ergasias dhladh kai ths pwlhshs kratikwn adeiwn farmakeiwn, taxi kai forthgwn. Alhtes einai kai dekanikia twn prasinofroyrwn kai twn poystaradwn pseftonoydoylhdwn toy Samaroblaka.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γ
    Α
    Μ
    Ω....τα ζώααααααααααααααααα σας ..ΖΩΑ ΠΑΣΟΚ.

    ______________________________________________
    Είναι δυνατόν να πανηγυριζουν την ξεφτίλα τους με το αποβλακωμενο αποβρασμα ;

    Είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι αυτο το τσουρμο των λαμογιών και των ξεφτιλισμενων θα ξανακατσει στα εδρανα της βουλής ;

    Ειναι δυνατόν να γελάνε και να αλληλοσυγχαίρονται οταν επί δυο χρόνια κατεστρεψαν τον τόπο με ψεμματα κοροιδιες εκβιαστικά διλληματα για να μείνει στην εξουσία ο πανηλιθιος και να εξυπηρετήσει ο "πρόθυμος" τα συμφεροντα των μασονων σιωνιστων τοκογλύφων απο την πατρίδα του ;

    Ειναι δυνατόν να πιστεύουν οτι το μπουρδελο της Ιπποκράτους δεν έχει καταδαφιστεί;

    Η μπουλντοζα έρχεται στις 19 Φεβρουαριου
    οταν θα γίνουν κομματια και ρεταλια και θα πεταχτουν ως άχρηστα υλικα κατεδαφισης.
    -------------------------------------------
    Ειναι δυνατόν να γιορτάζουν την ξεφτιλισμένη παραίτηση του πεταμενου τζογαδορου μασονου ώς επίτευγμα ;
    Ηξερα ότι η μαλακια προκαλεί εγκεφαλικες δυσλειτουργίες αλλα δεν ειχα δει τα συμπτώματα τωρα που τα βλέπω ανατριχιαζω και φοβαμαι να μην έχει και λοιμωδη κατασταση για τους υπόλοιπους που κατοικουν σε αυτό τον τόπο.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑ$$ΟΚ ΛΑΔΩΜΕΝΑ
    ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ Τ.Ε.Λ.Ο.Σ.
    ______________________________________________

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.

    __________________// πασοκο ζώα _______________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. @Ο/Η Μέφτιαξες φιλε!,Άντε ρε Νεοταξίτη φασίστα κοίτα τη φάτσα σου στον καθρέφτη.Εσείς είστε τα μεγαλύτερα λαμόγια στη γη και έχετε ρημάξει όλη την κοινωνία.Άθλιε φιλομασώνε μείνε με τους τραπεζίτες που τόσο αγαπάς αλλά όταν πέσει η χούντα σας, όλα τα αθλια ανθρωπάκια σαν εσένα θα αντικρύσουν την κρεμάλα αφου πρώτα σας κουρέψουμε ως άλλες πόρνες του Συστήματος.Μιλάνε και οι άθεοι Μασώνοι του Σημίτη και της Ντόρας.Ουστ από εδώ βρωμόσκυλο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο/Η Μέφτιαξες φιλε είναι ο κλασσικός κομπλεξικός μικροτσούτσουνος Ελληνάρας που επειδή δεν το σηκώνεται και του γαμάνε τη γυναίκα οι λαθρομετανάστες βγαίνει στο ίντερνετ για να ρίξει τη χολή και να δείξει πόσο σκατόψυχος είναι.


    Άντε από εκεί πουστάρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Μέφτιαξες ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΣ ΛΟΓΟΥ!!!

    Ή ΠΑΙΡΝΕΙ ΧΑΠΙΑ Ή Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΤΣΟΥΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΗ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ.

    ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΕΣ ΑΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΥ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΒΟΡΕΙΟΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΧΟΝΤΡΟΚΩΛΑΡΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Μέφτιαξες

    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ "ΦΤΙΑΧΝΕΣΑΙ"!!!

    Η ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ!!!

    ΖΩΟΝ ΑΝΕΡΓΕ ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Μέφτιαξες

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΗ ΦΑΤΣΑ ΣΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙ!!!

    ΜΑΓΚΑ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ....

    ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΛΟΙ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ!!!!

    ΚΟΨΕ ΤΟ ΣΕΞ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΒΛΑΚΑ ΚΤΗΝΟΒΑΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @Μέφτιαξες

    ΠΕΣ ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΣΩ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΣΠΑΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!!



    ΜΙΛΑ ΡΕ ΒΛΗΤΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @Μέφτιαξες

    Κοκοκοκοκο.....κοκοκοκοκοκοκο......

    Κοτούλα αγράμματη....

    Κλανιάρη χοντροκώλη.....

    Ουστ ρε ΠΟΥΣΤΑΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μη δίνετε σημασία στον Μέφτιαξες.

    Μόνο από όσα γράφει αποδεικνύει ότι είναι μονολιθικός και κολημμένος.

    Είναι κρίμα κάποιοι άνθρωποι να κάθονται όλη την ημέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή και να γράφουν τις βλακείες τους δημοσίως.

    Πάντα θα υπάρχουν οι γλείφτες των τραπεζιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Pasok

    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΓΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΣΟΚ?
    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΝΝΟΥΛΑ....

    Στο Υπουργειο Παιδειας κανανε τα παντα να βοηθησουν τους δεξιους και σημερα τους ηρθε και ο νεος δεξιος Αναπληρωτης Υπουργος που αναλαμβανει την τριτοβαθμια εκπαιδευση

    Το αστρο της κ. Αννας Διαμαντοπουλου σβηνει σιγα σιγα με τα δικα της λαθη, οπως βαστηξε στην Ασπαιτε την κ. Ευανθια Μακρη Μποτσαρη παρα τις αποδειξεις παρανομης εκλογης που εχει στο γτραφειο της!

    Επισης οπως πολλοι λεγανε οι συμβουλοι της λαδωνονταν απο δεξιους και βοηθουσαν δεξιους παντου σε βαρος του ΠΑΣΟΚ

    Αφου ολα τα εδωσαν με λιγες μιζες στην δεξια τωρα δινουν και την ανωτατη εκαπιδευση!

    Στο υπουργείο σήμερα ο νέος Αναπληρωτής υπουργός-Αναλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση


    Στο υπουργείο σήμερα ο νέος Αναπληρωτής υπουργός-Αναλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση



    Την «πύλη» του υπ. Παιδείας πέρασε σήμερα Σάββα το ο νέος Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιστόπουλος, όπου συναντήθηκε με στελέχη της πολιτικής ηγεσίας, ενώ όπως δήλωσε αμέσως μετά "ήρθα στο υπουργείο και ενημερώνομαι από τον γενικό γραμματέα Β. Κουλαϊδή και τον γενικό γραμματέα ανώτατης εκπαίδευσης Βασ. Παπάζογλου".


    Ο νέος Αναπληρωτής υπουργός , καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, θα αναλάβει τις αρμοδιότητες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η εφαρμογή του νέου νόμου πλαισίου , με το οποίο οι πανεπιστημι8ακοί έχουν διατυπώσει τη ριζική αντίθεση.

    Η επίσημη υποδοχή του κ. Αρβανιτόπουλου στο υπουργείο θα γίνει τη Δευτέρα.


    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ
    ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΘΑ ΤΗς ΕΥΝΑΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ!

    ΟΛΟΙ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΤΕ

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ

    για
    κ. Αννα διαμαντοπολυλου
    κ. Ευη Χριστοφιλοπουλου
    υπουργοι υπό προθεσμία από τα δικά τους λάθη!

    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΓΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΑΣΟΚ?
    ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΑΝΝΟΥΛΑ....

    Στο Υπουργειο Παιδειας κανανε τα παντα να βοηθησουν τους δεξιους και σημερα τους ηρθε και ο νεος δεξιος Αναπληρωτης Υπουργος που αναλαμβανει την τριτοβαθμια εκπαιδευση

    Το αστρο της κ. Αννας Διαμαντοπουλου σβηνει σιγα σιγα με τα δικα της λαθη, οπως βαστηξε στην Ασπαιτε την κ. Ευανθια Μακρη Μποτσαρη παρα τις αποδειξεις παρανομης εκλογης που εχει στο γτραφειο της!

    Επισης οπως πολλοι λεγανε οι συμβουλοι της λαδωνονταν απο δεξιους και βοηθουσαν δεξιους παντου σε βαρος του ΠΑΣΟΚ

    Αφου ολα τα εδωσαν με λιγες μιζες στην δεξια τωρα δινουν και την ανωτατη εκαπιδευση!

    Στο υπουργείο σήμερα ο νέος Αναπληρωτής υπουργός-Αναλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση


    Στο υπουργείο σήμερα ο νέος Αναπληρωτής υπουργός-Αναλαμβάνει την τριτοβάθμια εκπαίδευση



    Την «πύλη» του υπ. Παιδείας πέρασε σήμερα Σάββα το ο νέος Αναπληρωτής υπουργός Παιδείας Κώστας Αρβανιστόπουλος, όπου συναντήθηκε με στελέχη της πολιτικής ηγεσίας, ενώ όπως δήλωσε αμέσως μετά "ήρθα στο υπουργείο και ενημερώνομαι από τον γενικό γραμματέα Βασίλη Κουλαϊδή γνωστού συνεργάτη της δεξιάς επί Γιαννάκου, και τον γενικό γραμματέα ανώτατης εκπαίδευσης Βασ. Παπάζογλου".


    Ο νέος Αναπληρωτής υπουργός , καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, θα αναλάβει τις αρμοδιότητες της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

    Σημειώνεται ότι αυτή την περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη η εφαρμογή του νέου νόμου πλαισίου , με το οποίο οι πανεπιστημι8ακοί έχουν διατυπώσει τη ριζική αντίθεση.

    Η επίσημη υποδοχή του κ. Αρβανιτόπουλου στο υπουργείο θα γίνει τη Δευτέρα.


    Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΒΗΝΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΔΕΞΙΑ
    ΣΕ ΛΙΓΟ Η ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΥΠΗΡΕΤΡΙΘΑ ΤΗς ΕΥΝΑΘΙΑ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΣΠΑΙΤΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΥΣΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΗΞΕΡΟ!

    ΟΛΟΙ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΕΥΗΣ ΜΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΤΕ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΑΞΙΖΕΤΕ

    ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ...ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΔΕΞΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ!!

    ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ12 Νοε 2011, 11:42:00 μ.μ.

    εσεις οι παραπανω που βριζετε
    ειστε ορθοδοξοι;

    εαν ναι
    τοτε ΓΑΜΩ την θρησκεια σας
    ΑΛΗΤΑΡΙΟ
    καλα να παθετε και που ειστε ακομα
    τομαρια ΑΠΙΣΤΑ
    ΚΑΜΙΑ διαφορα δεν εχετε απο τους αλλους
    μουσουλμανους, βουδιστες, ινδουιστες, δωδακαθειστες, σατανιστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ETSI INE: OTAN AGAPAS TIN PATRIDA SOU SE LENE FASISTA.ENO OTAN AGAPAS TOUS LATHROMETANASTES ISE PROODEUTIKOS PISOGLENTIS!!!!
    PARTE TOUS STA SPITIA SAS RE MOUNOPANA KE AFISTE TIS 8EORIES
    RE AI GAMI8ITE KSEKOLIARIDES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ!!

    Η Ιδεολογία και η Πρακτική της ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ…

    (με αναφορές στον εμφύλιο, τον Μελιγαλά, τον Γράμμο-Βίτσι, με Πατρώνα-Πρότυπο, το Κράτος-Προστάτη και τα λεφτά του σχεδίου "Μάρσαλ", από τους Αμερικάνους Πατρώνες τους (τώρα έγιναν- ας γελάσω… "Πουτινικοί" όλοι τους!!),

    για όλους τους αγρότες, ΜΑΥδες, Ταγματασφαλίτες, Χωροφύλακες, πρώην συνεργάτες των Ναζί, που κατέβηκαν αγράμματοι από τα χωριά, για να γίνουν χωροφύλακες και στελέχη των Ε.Δ. της «Νέας Εθνικής Κυβέρνησης» το ‘49),

    …ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ (λαϊκής δεξιάς), ΗΤΑΝ Η ΔΗΘΕΝ "σοσιαλιστική" διακυβέρνηση του Ανδρέα Παπανδρέου 1981-1984 (τότε που καπέλωσε όλη την ΕΑΜική αριστερά με τα λαϊκίστικα- "Τσοβόλα, δώστα όλα" κλπ. Είναι δυνατόν "Αριστερή" πολιτική να είναι ΜΟΝΟΝ η αναγνώριση της Εθν. Αντίστασης, του πολιτικού γάμου και το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ δικαίωμα- «ΚΑΙ οι αριστεροί να ΜΠΟΡΟΥΝ να γίνονται δημόσιοι υπάλληλοι?),

    ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ, ΗΤΑΝ ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!!!

    ΑΥΤΗ Η ΒΑΘΥΤΑΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (από την εγκληματική Λαϊκή Δεξιά, εξαιρώ τους- Τάκη Μίχα, Στέφανο Μάνο, Ανδρέα Ανδριανόπουλο), με τον έναν ή άλλον τρόπο, έλκει την καταγωγή της, από τους ταγματασφαλίτες, γερμανοτσολιάδες και λοιπούς προδότες του ελληνικού λαού!!!

    Νίκησαν στον εμφύλιο, αλλά ήταν τόσο καθυστερημένοι και αγροίκοι (όλη η διανόηση, που ήταν αριστερή, ήταν στα ξερονήσια και στην προσφυγιά!), που ούτε καν σωστό Καπιταλισμό της προκοπής δεν μπόρεσαν να φτιάξουν, εδώ και 60 χρόνια!!!

    Ψευτο-οικονομία της αγοράς των επιδοτήσεων και των κρατικών προμηθειών και έργων, φεουδαρχικού-οθωμανικού τύπου πατριαρχικές σχέσεις πολιτευτών-λαού, πελατειακές σχέσεις, λαμογιά, ρουσφέτι, ανατολίτικη υπανάπτυξη...

    Κατηγορούν για όλα τον λαϊκιστή και λαοπλάνο Αντρέα, ενώ αυτός ακολουθούσε την ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ πεπατημένη (με «αριστερό» περιτύλιγμα), με ελάχιστες διαφορές!

    Γι' αυτό ζούμε αυτά τα χάλια και γελάει όλος ο κόσμος μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΚΑΙ ΜΕΣΑ Σ'ΟΛΑ,ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΤΑΕΤΙΑΣ.
    ΚΟΙΝΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΟΔΩΝ;
    ΜΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!
    Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΘΕΙ
    ΓΙΑ ΠΟΛΥ,Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ.
    ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΔΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ.
    ΘΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ 'ΠΑΝΔΗΜΗ' ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΟΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ.
    17 ΝΟΕΜΒΡΗ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΛΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΟΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΑΡΜΟΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Τελικά ο μόνος γνήσιος πατριώτης, ορθόδοξος και λαϊκός βουλευτής του ΛΑΟΣ είναι ο Κυριάκος Βελόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ;

    ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΕΝ ΣΤΑ ΥΨΗ ;

    ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ ΑΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ, (ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ),ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, (ΟΡΥΧΕΙΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ), ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ, ('Η ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. οι ψηφοφοροι θελουν παπαδημους,σημιτηδες,καραμανληδες,παπανδρεου..
    αν δεν τους θελουν,να το δειξουν στην καλπη.
    σιχτιρ πια γκρινιαρηδες δουλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ζωα θρησκοληπτοι ξυπνατε, μονο σε υποαναπτυκτα κρατη ασχολουνται με θρησκειες και μαλακιες. Η θρησκεια ηταν παντοτε εναντιον της επιστημης και της προοδου για τον απλουστατο λογο οτι οι λειτουργοι των παπαδες, δεσποταδες ηθελαν να εχουν το πανω χερι. Ο καθενας αποφασιζει μονος του τι θα πιστεψει και πως. Αφηστε κατα μερος τις βρισιες και τοις απειλες σας ανθρωποι του 'Θεου΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ---------------------------------
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------


    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.

    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.


    ΟΛΕ !! πασοκάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα
    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε βελιοπουλε 13 Νοε 2011 3:35:00 π.μ

    δε βαρεθηκες να λιβανίζεις τον εαυτό σου;

    Αντε πανε ψάξε για πετρελαιο σε κανα κανάλι,

    απ αυτά που χρωστουν και δεν πληρώνουν ουτε το ΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Που να δείτε δυσφορία στο Δρμοκαΐτειο, που τους την κοπάνησαν οι 4.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση