GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ, ΑΜΕΣΩΣ!.."

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη http://www.nasostsaganelis.gr/ Αυτός ο κύριος τίποτα που ως υπουργό «Οικονομικών» του ανέθεσαν στην πρώτη φάση τ...

Από τον Νάσο Τσαγκανέλη
http://www.nasostsaganelis.gr/

Αυτός ο κύριος τίποτα που ως υπουργό «Οικονομικών» του ανέθεσαν στην πρώτη φάση της καταιγίδας να αναχαιτίσει (άκουσον-άκουσον) τη χρεοκοπία…
Έγραψε ρεκόρ. Χρεοκόπησε με τη μία όλους τους Έλληνες.
Πυρ ομαδόν. Φόροι, χαράτσια, περικοπές μισθών-συντάξεων, επιδομάτων. Ακόμη και του τοκετού…
Αυτός, ο κύριος «αφασία» ξαναχτύπησε.
Κάτω όλοι μας. Ξεροί.
Έριξε απίστευτη βόμβα βλακείας.
Παλεύει –όπως είπε- να...
ηλεκτροδοτήσει τα νησιά στο Αιγαίο με τουρκικό ρεύμα!!!
Δώστε του παράσημο ηλιθιότητας και στείλτε τον σπίτι του. ΑΜΕΣΩΣ!!!
Σύμφωνα με την εφημερίδα Hurriyet Daily News, σε συνέντευξή του στην ίδια εφημερίδα, ο κ. Παπακωνσταντίνου προτάσσει τον ηλεκτρισμό ως μέσο επίλυσης των πολιτικών προβλημάτων μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας.
Ο Έλληνας υπουργός, σύμφωνα με την εφημερίδα, κάλεσε τις τουρκικές εταιρείες να επενδύσουν στις ενεργειακές υποδομές της Ελλάδας, σημειώνοντας πως «δεν έχουμε κανέναν κανόνα διάκρισης εναντίον των τουρκικών εταιρειών». Συνέχεια εδώ.

13 σχόλια

  1. ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ .
    Κατεπείγον άμεση επιστροφή του Κώστα Καραμανλή , για την σωτηρία της Ελλάδος .Να γίνουν επανεκκίνηση των συμφωνιών που έκανε ίδιος προσωπικά για την Ελλάδα και τους Έλληνες , με την Ρωσία και την Κίνα , να έχουμε την στρατιωτική τους κάλυψη δηλαδή ασπίδα προστασίας από την Ρωσία και την Κίνα από τις συνέπειες που θα έχουμε από την αποχώρηση και την αθέτηση των καταστροφικών συμφωνιών για την Ελλάδα που έκανε ο Γιώργος Παπανδρέου μαζί με την Πασοκόσυμμορία του με το Δ .Ν .Τ . και των άλλων Εβραιοαμερικάνων και Εβραιογερμανών.
    Όλες οι άλλες λύσεις που δίνουν όπως τώρα Λουκάς Παπαδήμος με συγκυβέρνηση εθνικής σωτηρίας δεν μπορούν να μας βγάλουν από την κρίση διότι αυτοί είναι οι εκπρόσωποι του Δ.Ν.Τ. της παγκόσμιας τράπεζας των Εβραιογερμανών και των Εβραιοαμερικάνων που ο στόχος τους δεν είναι να βοηθήσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες , αλλά να την παραδώσουν στα χέρια όλων αυτών που σας αναφέραμε , την Ελλάδα μαζί με τον ορυκτό πλούτο και τους Έλληνες .
    Όπως καταλαβαίνετε έχουμε μπλέξει με προδότες και πρέπει όταν συλληφθουν και δικαστούν να τιμωρηθούν για εσχάτη προδοσία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι να επιστρέψει ο Καραμανλής να φέρει με τον Σαμαρά και άλλους Αλβανούς να κτίσουν την Ελλάδα. Να μην αφήσουν οι νταβατζήδες εργολάβοι κατασκευαστές ούτε σπιθαμής άκτιστο. Να φέρει τους κουμπάρους να κατακλέψουν το Δημόσιο. Να διορίσουν και άλλους δημοτικούς αστυφύλακες στο Δήμο Αθηναίων. Να γεμίσει με άχρηστους τις νέες εταιρείες.(ΑΓΡΟΓΗ-ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ).
    Σωκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αντώνη βάστα γερά ! Μόνο τα εν Ελλάδι λαμόγια επιμένουν πλέον στην υπογραφή
    ____________________________________________
    -Οι Γερμανοί λένε ότι παίρνουμε τη δόση χωρίς υπογραφή !

    Παρά την προπαγάνδα όλων των καναλιών κανένας από τους Ευρωπαίους που έκαναν χθες δηλώσεις δεν αναφέρθηκε σε υπογραφή Σαμαρά προκειμένου να δοθεί η 6η δόση!
    Ο Μπαρόζο μίλησε γενικά για ισχυρή δέσμευση και ο Αλταφάζ (εκπρόσωπος του Ρεν) μίλησε μόνο για γραπτή δήλωση που ζητάει το Eurogroup χωρίς να τους ενδιαφέρει αν η δήλωση θα είναι από κάθε αρχηγό ξεχωριστά.

    Αυτός δε που ήταν ο αποκαλυπτικότερος όλων ήταν ο...Ρομπάι που είπε ότι το Eurogroup της 29ης Νοεμβρίου θα είναι σε θέση να δώσει στην Ελλάδα την 6η δόση.
    Μάλιστα οι τελευταίες αυτές δηλώσεις οδήγησαν τους Γερμανούς να λένε ότι μάλλον θα δοθεί η 6η δόση χωρίς υπογραφή Σαμαρά!

    Αντίθετα στην Ελλάδα προσπαθούν σκόπιμα να δημιουργήσουν μια διαφορετική εικονα.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Τσοντοκάναλα και κολοφυλλάδες έχουν
    πρώτο θέμα ότι δεν δίνεται η 6η δόση με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν μισθοί, συντάξεις
    και το εξευτελιστικό δώρο ΠΑΣΟΚ των 350 ευρώ.

    Αέρα στα πανιά τους δίνουν και οι πολιτικοί απατεώνες:
    - Ο Παπαδήμος που δίπλα στον Μπαρόζο, ο οποίος δεν είπε τίποτα για υπογραφή, έσπευσε να πει πως θεωρεί λογικό να ζητείται υπογραφή
    - Ο Βενιζέλος που δήλωσε, δικαιολογώντας τις αυξημένες απαιτήσεις των πιστωτών, πως
    "κανείς δεν μπορεί να παίζει με τις ανάγκες τις χώρας" υπονοώντας ότι ο Σαμαράς βάζει σε κίνδυνο μισθούς και συντάξεις (αυτό που ακούμε απ' το Σεπτέμβριο δηλ.), καθώς και το γρήγορο ξεπούλημα της χώρας που προωθεί ο ίδιος και το ΠΑΣΟΚ.

    - Τέλος ο γνωστός κολοτούμπας και μόνιμος σχολιαστής του Mega, ΚαρατζαFuhrer, δήλωσε "Απέναντί μου βρήκα έναν τοίχο.
    Θέλουν πάση θυσία υπογραφή και δεν υποχωρούν στο θέμα αυτό"...

    Οι ξένοι λοιπόν δε λένε κουβέντα και οι δικοί μας πιέζουν για υπογραφή Σαμαρά προκειμένου να τον ξεφτιλίσουν

    Γι αυτό Αντώνη προσπάθησε να σώσεις ότι έχει απομείνει...ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ & ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ____________________________
    Αλλιώς ΚΑΙ είσαι τελειωμένος
    και ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ..
    ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ θα φάνε λάχανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο ΠΡΟΦΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΕΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

    Το συνολο σχεδον των προφητειων της χριστιανοσυνης μιλουν για τον βασιλεα ιωαννη του ελληνισμου, που θα ερθει ταυτοχρονα με την αποκατασταση της ελληνικης κυριαρχιας στην κωνσταντινουπολη, για τον ερχομο του βασιλια αυτου που θυμιζει το θρυλο του ''μαρμαρωμενου βασιλια'' ο Αγιος Γεωργιος ο Χοζεβιτης προσφατα απεκαλυψε οτι ο Αγιος βασιλεας ιωαννης ειναι ελληνας κυπριος και ζει στις μερες μας αναμεσα μας.Γνωριζει οτι ειναι ο Αγιος βασιλεας ιωαννης και δεν το αποκαλυπτει μεχρι να τον αναδειξει ο Θεος.Οταν θα τον αναδειξει ο Θεος με ολη του τη δοξα θα ειναι ηλικιας 30 και 40 ετων.Η αναδηξει του θα γινει μερα παρασκευη στης 9.00π.μ.Θα φανει ενας πορφυροκοκκινος σταυρος στον ουρανο απο το κατω μερος της καθετης δοκου του οποιου θα ανακλασθει μια δεσμη φωτος, η οποια θα καταληγει πανω απο την φτωχικη ''καλυβη'' του εκλεκτου Αγιου βασιλεα ιωαννη.Θα του χρισει ο Θεος τα χερια με λαδι και το κεφαλι με ακτιστο φως.Ειναι μετριου αναστηματος.Ενα απο τα δακτυλα των χεριων του θα φερει σζημα δρεπανου.Οταν θα τον αναδειξει ο Θεος θα εχει το πιο σπανιο βλεμμα του κοσμου.Θα ειναι μοναδικος ανθρωπος που εζησε στη γη με πολυ πραο και ταυτοχρονα πολυ αυστηρο βλεμμα.Αυτο το βλεμμα μονο ο Ιησους Χριστος το ειχε.Ο παρακλητος δηλαδη το Αγιο Πνευμα θα κατοικει μεσα στον Αγιο βασιλεα ιωαννη.Θα εχει 18 χαρισματα του Αγιου Πνευματος, τα οποια θα χρησιμοποιει επικαλουμενος παντοτε το ονομα της Αγιας Τριαδος.Θα ειναι πολυ υπομονετικος αλλα και πολυ αυστηρος.Θα εχει τη χαρη του Θεου να ελεει αμεσως αλλα και να θεραπευει αμεσως.Δεν θα τιμωρει αμεσα.Η τιμωρια θα εκδηλωνεται σιγα-σιγα.Το νυχι του πρωτου δακτυλου του δεξιου ποδιου θα φερει τυλωμα [θα ειναι δηλαδη κυρτο εξογκωμενο].Δεν ειναι ρασοφορος αλλα λαικος.Τον εχουν διωξει οι ανθρωποι απο την οικια του και τον εχει σημαδεψει ο Θεος.Στα χερια του θα εχει σειρα απο αρματα και πορφυρους σταυρους.Το βασιλεα ιωαννη τον γνωριζουν πολλοι,αλλα κανεις δεν τον βλεπει.Σαν απο μεθυσι θα συκωθει και ολοι θα τον δουν να κρατα τα σκηπτρα αυτου του βασλειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο πιο γλυώδης αντιπαθητικος ψεύτης και με φάτσα ξεπουλημένου σπιούνου πολιτικός που πέρασε από την Ελλαδα.
    Ενας βολεμένος ρεμπεσκες δημοσιοσχετίστας που γαντζώθηκε από εκεί που έπρεπε να ειναι κρεμασμένος.
    Μια πεταμένη μαλαστούπα άχρηστος και ανίκανος παρλαπίπας της συμφοράς και εθνικά επικινδυνος.
    Αυτό το τομαρι συνεχιζει να προκαλεί, ξυνει την πλάτη του στην γκλιτσα του τσομπάνη.
    Θα έρθει η ωρα του δεν είναι μακρια.
    Σε αυτό τον τόπο καποιοι ξεχνούν υπαρχουν όμως και αυτοί που δεν ξεχνουν ποτέ.
    Τα τσογλάνια αυτά τα τσανακια των τοκογλύφων και των παγκοσμιοποιητών νεοταξίτικων κοπρόσκυλων ήταν η κερκοπορτα στην ΕΕ που αναζητούσαν.
    Αυτά τα πουστόπαιδα είνα η αιτία όλων των γεγονότων που διαδραματίζονται σήμερα στην Ευρώπη μετέφεραν το ιδιωτικό χρέος στα κράτη σπέρνωντας την θύελλα και ακόμα προκαλούν οι αληταράδες.
    θα έρθει η ωρα τους όσο και αν πιστεύουν ότι θα την κανουν με ελαφρα πηδηματακια κανένας τσογλαναρας του ειδους τους δεν γλύτωσε ποτε όσο και αν είναι ανιστόρητα γουρούνια θα το μάθουν καλα. Το φινάλε ανήκει στον λαό και κατι πουσταρια σαν και του λόγω τους θα περάσουν υπέροχα.
    Εκείνο που θελω να τους θυμίσω είναι δεν θα τους φυλανε πάντα οι μπάτσοι γιατι θα γκρεμιστούν από εκεί που είναι και τοτε θα κοιτάνε μονιμα γυρω γυρω η θα μενουν στο σπίτι τους αν δεν καταλήξουν συγκάτοικοι με τον Ρετζαι όπου εκεί θα τους σκισουν τον πάτο μια και καλή και αυτο το σεναρι οπαιζει πιο πολυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δώστε του παράσημο ηλιθιότητας και στείλτε τον σπίτι του. ΑΜΕΣΩΣ!!!
    ==\
    Εχωτην εντυπωση οτι αυτο ειναι αιτια της κακοδαιμονιας..

    Γιατι .."ΣΤΕΙΛΤΕ΅ΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ" και ΟΧΙ στο εκτελεστικο αποσπασμα?????

    Δηλαδη αυτο το μαμουνι "παπακωνσταντινου" θα παει σπιτι του ? και λυθηκε το προβλημα?

    Ω! Νομιζω ΔΕΝ ΘΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ "ΓΙΑΤΡΕΙΑ" ΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΜΟΥΝΙΑ την βγαζουν "καθαρη" με το ..να πανε σπιτι τους..

    Στο Γουδι ΠΡΕΠΕΙ να πανε αυτοι οι αλητες...

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΥΠΟΣ ΑΛΗΤΗΡΙΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΗΣ ΓΚΟΛΜΑΝ ΣΑΞ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΘΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΕΔΡΑΝΟ ΕΚΑΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΣΦΥΡΙΖΕ ΑΔΙΑΦΟΡΑ... ΤΕΤΟΙΟΙ ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ... ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κανονικό γερμανο-οθομανικό τσογλάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ Ο "ΜΕΓΑΣ" ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩΝ ΓΑΡΓΑΡΕΣ, ΤΖΑΜΠΑ-ΜΑΓΚΑΣ, ΨΕΥΤΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ!!!

    Ο Σαμαρούλης, προκειμένου να εκλεγεί πρωθυπουργός και δη αυτοδύναμος (χλωμό το βλέπω...), κάνει το μάγκα-πατριώτη στο εσωτερικό, αλλά στο εξωτερικό σκύβει το κεφάλι και τρώει τη σφαλιάρα.

    Μα δεν έχει καταλάβει, ότι σε αυτήν την κρίση και στην απίθανη περίπτωση που "πιάσει" αυτοδυναμία, θα έχει το πολύ 6 μήνες ζωής η δεξιά κυβέρνησή του???

    Εδώ το ΠΑΣΟΚ, που ήλεγχε (όχι πιά...) όλα τα συνδικάτα και με 10% διαφορά το 2009, έχασε το μπούσουλα...

    Γελοίοι λαϊκιστές της νουδούλας...

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΕΞΙΑ - ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ΛΑΟΣ...

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ, ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΙΚΟΙ...

    ΠΡΩΤΑ (ΤΟ 1941-44),
    ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΜΕ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!!!!

    ΜΕΤΑ,
    ΓΛΥΦΤΕΣ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!!!!

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΞΑΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΕΣ, ΣΕ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΝΕΟ-ΔΕΞΙΑ, ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ, ΜΟΝΕΤΑΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ...

    ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ, ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ, ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ
    ΓΑΜΗΜΕΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΗΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΨΕΥΤΟ-"ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ", ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!!



    *****************************

    Υ.Γ
    Ειμαι νυχτερινη βαρδια
    (σε νοσοκομειο,αν ενδιαφερεστε).

    τζων

    ***********************************

    Μωρή δεξιά γριά αδερφή, γιατί παραπλανείς τον κόσμο, βρε φασιστο-κωλόγερε???

    Αφού είσαι ένα γερασμένο δεξιό τομάρι, φανατικός φασίστας συνταξιούχος!!!

    Και επειδή πλέον δεν σου "σηκώνεται" και η γριά σου είναι για τα μπάζα, κάθεσαι όλη μέρα στο πρες και κάνεις προπαγάνδα για ποιον???

    Για τον γελοίο Αντωνάκη Σαχλαμαρά!!!! Χι χι χι χι χι χι χι

    Βρε άντε γαμηθείτε, γελοίοι κι αμόρφωτοι δεξιοί "ΕΠΑΝΙΔΡΥΤΕΣ"!!

    ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ "ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑΣ" ΕΙΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση