GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτοιμο το νομοσχέδιο για τα ιστολόγια...

Από το  elawyer.blogspot.com Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με τίτλο " Ανωνυμία στο Δ...

Από το elawyer.blogspot.com

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών με τίτλο "Ανωνυμία στο Διαδίκτυο", συζητήθηκε το θέμα του επικείμενου νομοσχεδίου για την διεύρυνση των όρων άρσης του απορρήτου και της ταυτοποίησης των κατόχων ιστολογίων.
Από συζητήσεις που έγιναν στο περιθώριο της εκδήλωσης άκουσα από διάφορες πηγές ότι το νομοσχέδιο είναι έτοιμο. Οι δικηγόροι ζήτησαν την...
δημοσιοποίησή του και τη θέση του σε δημόσια διαβούλευση.
Υπήρξε βιντεοσκόπηση της εκδήλωσης από blogger και αναμένουμε την ανάρτηση των video.
Στην σύντομη παρέμβασή μου είπα ότι ο νόμος θα είναι αναποτελεσματικός αφου θα προσκρούσει στην αμερικάνικη νομοθεσία, η οποία καλύπτει την αποκάλυψη στοιχείων για τις συνήθεις περιπτώσεις προσβολή κατά της τιμής. Η λύση βρίσκεται στην ενεργοποίηση της ευθύνης των εταιριών που φιλοξενούν παράνομο περιεχόμενο, όταν αυτό τους επισημαίνεται και εφόσον αρνούνται να το αποσύρουν.

6 σχόλια

  1. ΜΗΝΥΣΕΙΣ, ΑΓΩΓΕΣ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΑ ΤΗΣ ΔΙΕΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ

    ΑΡΧΗΓΟΙ, ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ ΠΡΑΣΙΝΗΣ "ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ"
    που δερνανε τον κοσμο,
    φυτευαν ασφαλιτες στις πορειες κτλ.. κτλ..
    οργανωνανε προσεκτικα προβοκατσιες

    ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΩΞΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ
    η ασχημη χοντροκωλα που εστελνε ακομα και
    bloggers στα δικαστηρια

    ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΑΤ
    που προξενησαν ακομη και μονιμες βλαβες σε διαδηλωτες

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ Νο1 ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ
    η εμετικη λερα

    τσακιστε τους στις μηνυσεις, αγωγες κτλ.. κτλ..
    ατομικα και ομαδικα

    ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΙΕΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ "ΑΝΤΑΜΕΙΨΕ" ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ.., ΟΛΟΥΣ...

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΟΥΤΣΗ..,
    ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ ΔΕΙΞΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πασοκ

    Το Ονομα Παπανδρεου προσφερει μια περιεργη ασφαλεια στους Ελληνες λογω του Ανδρεα ειπε ο δρ Κουτσουκος στην Γαλλικη και Γερμανικη τηλεοραση στο Συνταγμα που μετεδιδαν απευθειας την κριση...

    Ολοι θελαν να φυγει ο Παπανδρεου αλλα οταν εφευγε ολοι θελαν να γυρισει ειπε ο δρ Κουτσουκος που στηριξε για αλλη μια φορα Γιωργο.... αλλα ο Γιωργος ειναι θυμα του περιβαλλοντος που δεν το αλλαζει

    Ας γινει ανασχηματισμος ειπε ο δρ Κουτσουκος χωρις εκλογες και δημοψηφισμα



    Απομακρύνεται παραίτηση και δημοψήφισμα
    «Επίτευγμα ότι η ΝΔ στηρίζει τη δανειακή σύμβαση» είπε ο Παπανδρέου στο Υπουργικό

    Απομακρύνεται το θέμα του δημοψηφίσματος, όπως και το ενδεχόμενο παραίτησης του Γιώργου Παπανδρέου από την πρωθυπουργία. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα όσα είπε στο έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο.

    Νικος Πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ηχητικό-Αίσχος!!!

    Η Αστυνομία δεν εκκενώνει τη γωνία Β. Σφίας-Ηρ. Αττικού για προσγείωση ελικοπτέρου!!!




    Ακούστε τη φάρσα της Ελληνοφρένειας:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η κυβέρνηση κοινής αποδοχής να μήν αποτελείται απο πολιτικά πρόσωπα και να είναι αυτή που θα αποφασίσει άν θα αποδεχθούμε την νέα δανειακή σύμβαση! Γιατί άν θα κληθεί να επικυρώσει την νέα δανειακή σύμβαση,έχουμε την σημερινή καταστροφική κυβέρνηση που το κάνει μια χαρά! Μάλλον το κόλπο ΄έγινε για να έχουμε συναίνεση απο την πλειοψηφία! Εδώ ο Σαμαράκος αποκαλύφτηκε, παίσαν οι μάσκες...Η εθνική μας κυριαρχία παραδίνεται εξ ολοκλήρου στα ξένα συμφέροντα απο τους οσφυοκάμπτες και προδότες της πατρίδας μας...συλληπητήριά μας! Με πρόσχημα την 6η δόση βρέ παιδιά δεν μας έμεινε και τίποτε...τί άλλο να δώσουμε πιά; πάρτε και τις ζωές μας να τελειώνουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζήτω! Ζούμε μέρες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ 89 !
    Ζήτω! Ζούμε μέρες των Ιουλιανών του 1965!
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89, ΖΗΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΙΟΥΛΙΑΝΑ του 1965!

    Στις Βουλευτίνες και Βουλευτές που εκλέχτηκαν με το Πασόκ αλλά τώρα είναι εκτός Πασόκ.
    Κυρίες και Κύριοι, δεν έχει σημασία για εμάς τους ψηφοφόρους πως βρεθήκατε εκτός Πασόκ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, σημασία έχει όμως το ότι δεν παραδώσετε το βαλιτσάκι σας ( την βουλευτική έδρα) ως οφείλατε στο ΠΑΣΟΚ καθώς δεν ήταν δικό σας αλλά δικό μας, των ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΤΟ ΔΩΣΑΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΡΦΙΤΣΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΠΕΤΟ ΣΑΣ, ΜΑΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΑΤΕ!
    (Λένε ότι σε ένα διαζύγιο σπανίως να μην φταίνε και οι δυο εκτός και αν έχουμε να κάνουμε με κακοποιά στοιχεία ή τρελούς)
    Έχει όμως σημασία ότι έπρεπε να γνωρίζατε, και να είχατε αντιληφθεί βαθιά ότι ΑΥΤΗ η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κλήθηκε από ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ να βουτήξει στα ΣΚΑΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ!
    Αν δεν είχατε αντιληφθεί ότι αυτή η διαδικασία ήταν και είναι αναπόφευκτη ή το χειρότερο δεν το έχετε αντιληφθεί ακόμη και αφήσετε να εξελιχθούν τα πράγματα προς εκλογές με τον Ελληνικό Λαό, την Ελλάδα και το Πασόκ στα σκατά, τις εκλογές θα τις κερδίσει η παράταξη που μας έριξε σε αυτά με μύριους τρόπους.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ και τότε δεν θα φέρνετε απλώς το στίγμα του ΑΠΟΣΤΑΤΗ αλλά και θα ζείτε με τον εφιάλτη του!
    Κυρίες και Κύριοι, η μόνη παράταξη που μπορεί να μας σώσει, με τις όποιες αδυναμίες της είναι το Πασόκ..
    Κυρίες και Κύριοι Βουλευτίνες και Βουλευτές προερχόμενοι από το Πασόκ έχετε την εντύπωση ότι σε μια Ευρώπη όπως την σημερινή και πολύ περισσότερο πριν από δυο χρόνια μια ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ θα μπορούσε να ΑΠΑΙΤΗΣΗ καλύτερη μεταχείριση;
    Θα μπορούσε από την πρώτη στιγμή που διαπιστώθηκε το πρόβλημα μας να φτάσει στην σημερινή απόφαση για το « κούρεμα»; Όταν βήμα βήμα παρακαλούσαμε να μας δανείσουν, με ένα κρατικό μηχανισμό διαλυμένο, την Υγεία γεμάτη αρπαχτικά όρνια, πχ, στο νοσοκομείο του Πύργου αγοράζανε 250.000 γάντια κάθε μήνα, το ΙΚΑ να μην ξέρει που δίνει σύνταξη, με την πρόσφατη απογραφή αποκαλύφθηκε ότι 60.000 συνταξιούχοι δεν υπήρχαν, όμως 800 εκατομμύρια ευρώ ετησίως πήγαιναν σε κατεργάρηδες, το ΣΔΟΕ καταργημένο από την καλύτερη κυβέρνηση που είχαμε ποτέ , έτσι λέγανε για την κυβέρνηση της ΔΕΞΙΑΣ, ένα φορολογικό μηχανισμό είτε διαλυμένο είτε αρνητικό να κάνει το αυτονόητο υπακούοντας στο καθήκον του να μαζεύει έσοδα.
    Και μπορείς να πεις όταν χρωστάς τα μαλλιοκέφαλα σου σε αυτούς που σου κάνουνε μείωση του χρέους σου, αφού τους έχεις και ανάγκη να σε στηρίζουν και μετά την χασούρα τους ότι δεν θα δεχτείς να σε ελέγχουν στο πως θα χειριστείς τα επόμενα δάνεια σου που αναγκαστικά θα πάρεις από αυτούς αφού αλλιώς δεν μπορείς να επιβιώσεις;
    Θα μπορούσε να πει μια κυβέρνηση ότι δεν θα προσπαθήσει το αυτονόητο, δηλαδή να μην ξοδεύει περισσότερα από όσα κερδίζει, στο σπίτι σας εσείς τι κάνετε; Και αφού κατά καιρούς έχουμε δώσει αποδείξεις αναξιοπιστίας ΠΩΣ να μην δεχτούμε να μας ελέγξουν για ότι κάνουμε σε οικονομικό επίπεδο προκειμένου να παίρνουμε χρήματα από αυτούς για να συντηρούμαστε στοιχειωδώς; ΟΧΙ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑ.
    Τόσα χρόνια που ξοδεύαμε δανειζόμενοι δεν ξέραμε; Δεν ξέρατε ότι θα έρθει η στιγμή της πληρωμής; Και καλά οι αγράμματοι και αδαείς ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΓΓΡΑΜΜΑΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΙΑΤΕΛΕΣΑΝΤΕΣ και ΔΙΑΤΕΛΟΥΝΤΕΣ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ, ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΩΣ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ, άνθρωποι που έχετε λιώσει στο κουρμπέτι , δεν ξέρατε; Πως αφήνατε την Ελλάδα κάθε τόσο και λιγάκι να πηγαίνει στον Τοκογλύφο; Δεν ξέρατε ότι κάθε δάνειο είναι υποθήκευση Εθνικής Κυριαρχίας; Τώρα όμως κάποιοι ΙΗΣΟΥΙΤΕΣ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΙ και είναι και βολεμένοι αρκετά! Αλί και τρισαλί σε εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση