GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυβέρνηση τεχνοκρατών απέκτησε η Ιταλία...

Από τεχνκράτες αποτελείται η νέα ιταλική κυβέρνηση υπό τον εντολοδόχο πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει κι ο ίδιος. Μ...

Από τεχνκράτες αποτελείται η νέα ιταλική κυβέρνηση υπό τον εντολοδόχο πρωθυπουργό Μάριο Μόντι, όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει κι ο ίδιος. Μετά από δυόμισι ώρες συνάντησης με τον Ιταλό Πρόεδρο της Δημοκρατίας Τζόρτζιο Ναπολιτάνο, ο Μάριο Μόντι αποδέχθηκε και τυπικά τη θέση του πρωθυπουργού και...
ανακοίνωσε τη σύνθεση της κυβέρνησής του.
Το υπουργείο Εξωτερικών αναλαμβάνει ο πρέσβης στις ΗΠΑ Τζούλιο Τέρτσι Ντι Σαντ' Άγκατα.
Υπουργός Εσωτερικών αναλαμβάνει η Άννα Μαρία Καντσελιέρι, νομάρχης στην Μπολόνια και υπουργός δικαιοσύνης η Πάολα Σεβερίνο, δικηγόρος και υποδιευθύντρια του πανεπιστημίου Luiss, που ανήκει στην Ένωση Βιομηχάνων.

Για το υπουργείο Παιδείας επελέγη ο Φραντσέσκο Προφούμο, επικεφαλής του Ιταλικού Ιδρύματος Ερευνών και για εκείνο της Άμυνας ο ναύαρχος Τζαμπάολο Ντι Πάολα, πρόεδρος της αμυντικής επιτροπής του ΝΑΤΟ.
Ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Ιντέζα Σαν Πάολο, Κοράντο Πάσερα, είναι ο νέος υπουργός Υποδομών και Οικονομικής Ανάπτυξης.
Η Έλσα Φορνέρο, οικονομολόγος στο πανεπιστήμιο του Τορίνο, αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας.
Οι υπουργοί, είναι, συνολικά, έντεκα, ενώ ο Μόντι αναλαμβάνει προσωπικά το υπουργείο Οικονομικών. Πέντε πρόσωπα ονομάστηκαν υπουργοί άνευ χαρτοφυλακίου - πρόκειται επίσης για τεχνοκράτες.
Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μάριο Μόντι τόνισε ότι «η απουσία πολιτικών θα βοηθήσει την κυβέρνηση να ριζώσει στο κοινοβούλιο και στις πολιτικές δυνάμεις. Οι πολιτικές δυνάμεις, έχουν, άλλωστε, πλήρη επίγνωση της δύσκολης πολιτικής και οικονομικής κατάστασης που διέρχεται η χώρα».
Ο Μόντι, τόνισε πρόσθεσε ότι το υπουργείο Υποδομών και Οικονομικής Ανάπτυξης θα είναι ενιαίο για να επιτευχθεί ουσιαστικότερο αποτέλεσμα, ενώ δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει ότι η παρουσία τριών γυναικών σε υπουργεία-κλειδιά θα είναι βασικής σημασίας για την επιτυχία της κυβέρνησης.

1 σχόλιο

  1. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ:

    "ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΣΕΣ, ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΝΝΕΔΙΤΗΣΣΕΣ!!!

    ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ!!!

    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΚΑΜΕ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΟΓΕΝΗ Κ. ΣΩΤΗΡΗ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗ,

    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ, ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΗΓΕΤΗ ΜΑΣ, ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΣΑΜΑΡΑ,

    ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΝΕΙΑ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΑΝΑΓΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 37 ΕΤΗ!!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ-ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΜΕ - ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ!!!

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ 1967-1974!!!

    ΖΗΤΩ ΟΙ ΥΨΗΛΟΝΟΗΜΟΝΕΣ ΗΓΕΤΕΣ ΜΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ!!!

    ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΑΣ ΦΥΣΗ!!

    ΝΑΙ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ, ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΤΑΓΜΑΤΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ, ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ - ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΜΑΝΤΑΤΟΥΡ!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ!!!

    ΝΑΙ, ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΜΑΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ΚΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ!!!

    ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΑ - ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΤΑ ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, Η ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!!!

    ΝΑΙ, ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ ΦΡΕΙΔΕΡΙΚΗ, ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΜΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΜΦΩΝΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΠΟΥ ΤΥΧΟΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!!!!

    ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΜΕ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ, ΔΕΞΙΑ ΑΔΕΛΦΙΑ!!!!"

    Αυτή είναι δυστυχώς η ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ!!!!

    ΟΙ ΠΡΟΔΩΤΕΣ, ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!

    Υ.Γ. ΤΟ ΔΕΞΙΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ (CDU), ΑΠΟΚΗΡΥΞΕ ΤΟ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ!!!

    Η ΝΔ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΞΕΙ ΠΟΤΕ, ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ, ΤΟΝ ΤΣΟΛΑΚΟΓΛΟΥ, ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΠΡΟΔΩΤΕΣ!!!!

    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!!

    Μωρή γριά δεξιά λούγκρα, κ. Τζων μας!!!

    Εσύ, γαμημένο γνήσιο τέκνο, της πιο καθυστερημένης κοινωνικά, πολιτισμικά, μορφωτικά και ηθικά, μερίδας του ελληνικού πληθυσμού- ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ…

    Εσείς, γαμημένοι «νοικοκυραίοι της πούτσας» (σας είδαμε, που οδηγήσατε την Ελλάδα με την «νοικοκυροσύνη σας»), που το πρωί «εκκλησιάζεστε ευλαβικά»… και το βράδυ, όταν η «χριστιανή» γυναίκα σας, σας αρνείται το «κοκό», πάτε στη δουλειά σας στη «Βασιλική Χωροφυλακή» και σαπίζετε στο ξύλο τον οποιονδήποτε άνθρωπο, που δεν μοιράζεται τα γαμημένα σας «πιστεύω»…

    Γαμώ τον Μάλλιο, τον Μπάμπαλη, Σπανό, τον Κραββαρίτη και τον Καραπαναγιώτη σας!!!

    Γαμώ τη Χούντα και το Βασιλιά σας, Καθυστερημένοι Υπάνθρωποι…

    Ο τόπος, πρέπει να απαλλαχτεί από την επιζήμια και ανούσια παρουσία και ύπαρξη σας…

    Εσείς, είστε σαν τα μικρόβια… πρέπει να εξολοθρεύονται εν τη γεννέσει τους!!!

    Κατάλαβες, κ. Τζων μας,
    Ακροδεξιά, φασίστρια πουστόγρια αδερφή??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση