GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είπε ότι δεν υπάρχουν λεφτά;...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης Με τίτλο «η Γερμανία κάνει τζίρο-ρεκόρ στις εξαγωγές όπλων» και με φωτογραφία του ενός από «τα έξι υποβρύχ...

Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης

Με τίτλο «η Γερμανία κάνει τζίρο-ρεκόρ στις εξαγωγές όπλων»
και με φωτογραφία του ενός από «τα έξι υποβρύχια υψηλής τεχνολογίας που παρήγγειλε η Ελλάδα από τη γερμανική Howaldtswerken (HDW), παρά την οικονομική κρίση», θριαμβολογεί το γερμανικό περιοδικό “Der Spiegel” στη χθεσινή on-line έκδοσή του.
«Ποτέ κατά το παρελθόν», σημειώνει το περιοδικό, «η Γερμανία δεν είχε σημειώσει τέτοιο ρεκόρ εξαγωγών σε όπλα(υποβρύχια, πολεμικά πλοία και τεθωρακισμένα), όπου τα 2/3 των εξαγωγών πηγαίνουν σε χώρες της ΕΕ». Παρότι επιμέρους πληροφορίες και λεπτομέρειες θα...
 έχουμε στην έκθεση που θα παρουσιαστεί την επόμενη Τετάρτη στο γερμανικό κοινοβούλιο, σίγουρο είναι ότι Ελλάδα και Τουρκία είναι οι καλύτεροι πελάτες. Υπάρχει μήπως κάποια μυστική δέσμευση για την ελληνική κυβέρνηση να αγοράσει όπλα από Γαλλία και Γερμανία με τα δανεικά;
Αν πιστέψουμε τον Κον Μπεντίτι, μάλλον ναι, κι αν πιστέψουμε τη λογική, παρότι λεφτά υπάρχουν, μάλλον δε θα ξεχρεώσουμε ποτέ!

8 σχόλια

  1. Ναι.
    Αλλα οπως εχουμε ξαναπει ,η λυση ειναι ΜΙΑ και μοναδικη:

    Ενας "τρελλος" Παπαδοπουλος ,που αφου επικρατησει θα συλλαβει και θα ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ χωρις πολλα-πολλα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    ΑΜΕΣΩΣ,σε μια νυκτα ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ .."ΝΑΤΟ" και λοιπες συμμοριες να επεμβουν..

    Οι περιουσιες τους (που τις βρηκαν??),θα δημευτουν ΑΜΕΣΑ!!
    Κατι .."μεταβιβασεις" θα ελεγχονται.. και αν ειναι ανακριβεις θα οδηγουνται στο αποσπασμα "για ψευδη δηλωση του νομου 2011-12"..

    Παιδια σκυλια που εχουνε αυτοι οι αλητες θα περιελθουν στην ιδιοκτησια του κρατους..
    Δωρεαν υπνο (σε ορφανοτροφειο),δωρεαν σιτιση (στο οφανοτροφειο) δωρεαν ενδυση-πεδηση (στον διεθνη Ερυθρο σταυρο) και μισο ευρω (αντε ο,72 ευρω) ημερησιως για καμμια τυροπιττα ,μεχρις ενηλικιωσεως..

    Κανενα ελεος ..
    Κανενας οικτος..

    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ να ξεπαστρευτει..

    P.S
    Κατι βγαλανε το λαμπρακισταν και λοιπες συμμοριες (ειδα και μια περιεργη "Φατσα" (ημαρτον ρε!!!) καποιο .."βερυκιο" γαμω το .ριστο τους!!!!!!!!!!1ΡΡΡΡΡΡΡΡ^Ε4)
    να λεει για κατι Ευελπιδες ..

    Ω!Πιστευω αν υπαρχουν ΑΚΟΜΑ Ευελπιδες που "το θελουν αυτο" ..
    Καλα βαδιζουμε..
    Θα τους ξεπαστρεψουμε την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

    ΠΡΕΠΕΙ!!!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ψυχάρης εμφανίζεται (και επισήμως) στο ΒΗΜΑ ως σύμβουλος του Σαμαρά

    Και, επισήμως, σήμερα ο γιος του Σταύρου Ψυχάρη, Σταύρος (σ.σ. είναι ο ίδιος ο πατέρας του στην φάτσα) υπογράφει σήμερα άρθρο στο ΒΗΜΑ, με την ιδιότητα του διπλωματικού Συμβούλου του προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά. Το γεγονός αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει με τον πλέον πανηγυρικό τρόπο τις πληροφορίες που ήθελαν τον γιο του ισχυρού άνδρα του ΔΟΛ, να βρίσκεται δίπλα στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, και να ετοιμάζεται για κάθοδο στην πολιτική. Για πρώτη φορά ο Ψυχάρης, επισημοποιεί με άμεσο τρόπο την εμπολοκή του στα πολιτικά δρώμενα της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέραμε οτι λεφτά υπάρχουν για τα κομματόσκυλα παπαγαλάκια του ΠΑΣΟΚ, την Μάργκαρετ, τον Αντρίκο, για τις σπατάλες των υπουργείων τις διακοπές τα ταξίδια του Γιωργάκη αυτό που δέν ξέραμε είναι οτι λεφτά υπάρχουν ακόμα και για την Μέρκελ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aλέξανδρε Βυζαντινέ σε χαιρετώ με
    χιούμορ.
    Αυτό στη φωτό είναι υπόθετο?
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ./



    ΒΑΓΓΕΛΗ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗ SIEMENS ΜΟΝΟ ΣΤΑ 250 ΕΚΑΤΟΜ. ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΓΟΥΔΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΣΕΝΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!!!!!!



    ./

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΣ..ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΜΕ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ) ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΛΛΟ..Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΣ..ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΜΕ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ) ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΛΛΟ..Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ενας "τρελλος" Παπαδοπουλος

    Χουντοκούραδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση