• ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

  Ο εισαγγελέας μπαίνει στα κόμματα για τα ...δανεικά κι αγύριστα που παίρνουν

  O  επικεφαλής του τμήματος οικονομικού εγκλήματος της Eισαγγελίας Πρωτοδικών  Γρηγόρης Πεπόνης με αφορμή καταγγελίες για δάνεια που λάμβαναν τα πολιτικά κόμματα με εγγύηση την κρατική επιχορήγηση,  παρήγγειλε τη διενέργεια ποινικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα τραπεζικά δάνεια που χορηγούνται είναι επισφαλή, δεδομένου ότι...
  ουδείς γνωρίζει αν τα κόμματα θα εξακολουθούν στο μέλλον να λαμβάνουν κρατικές επιχορηγήσεις και αν αυτές θα είναι στο ίδιο χρηματικό ύψος.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  10 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 29 Νοε 2011, 5:25:00 μ.μ.

  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  Ανώνυμος είπε... 29 Νοε 2011, 5:26:00 μ.μ.

  Πως είναι τόσο σίγουροι ότι θα υπάρχουν και αύριο; Και όταν ένα κόμμα διαλυθεί ποιός θα πληρώσει το τεράστιο ποσό στις τράπεζες; πάλι εγώ;

  Ανώνυμος είπε... 29 Νοε 2011, 5:45:00 μ.μ.

  να που πηγαινουν τα χαρατσια νεοελληνες στα κομματα και στους τοκογλυφους. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΝΟΥΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ

  Kourdistiri είπε... 29 Νοε 2011, 6:29:00 μ.μ.

  Βρε βρε λύσσα κακιά οι σφουγγαρίστρες των ΜΜΕ να ξωπετάξουν από το Πασόκ τον Γιώργο Παπανδρέου!
  Όχι γιατί θέλουν τόσο πολύ να φύγει, αλλά ενόψει εκλογών το Πασόκ να γίνει μπάχαλο με απώτερο στόχο η Δεξιά να αποκτήσει ή και δυνατόν αυτοδυναμία προκειμένου να επιστρέψουν στις παλιές καλές μέρες μπείτε φάτε και αλέστε και αλεστικά μην δώστε!
  Αφού οι Αθλιότατοι και πανάξιοι εκείνου του συνθήματος Αλ-ρου-δη, αποσιώπησαν υπηρετώντας την Δεξιά και τους παρατρεχάμενους της, το γεγονός ότι όταν ανέλαβε το Πασόκ κυβέρνηση το 2009 το καράβι - Ελλάς είχε ήδη ριχτεί από την ΔΕΞΙΑ σε ξέρα και το μόνο που είχε στην διάθεση της η κυβέρνηση Πασόκ ήταν μερικά κανό για να το τραβήξει από εκεί, την πολέμησαν κάθε μέτρο που πήρε για μην πετύχει το παραμικρό! Κάθε προσπάθεια να ξοδεύουμε λιγότερα από ότι παράγουμε πολεμήθηκε! Σε μια ΕΟΚ που για να αποφασίσει και οι μήνες περνούσαν και μας πολεμούσαν!
  Φαντάζετε κάποιος το περασμένο καλοκαίρι να είχαμε τέτοιες φωτιές, και Θεέ μου φύλαγε να είχαν καεί ζωντανοί εβδομήντα άνθρωποι όπως πριν λίγα χρόνια επί ΔΕΞΙΑΣ και ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ τι θα είχε γίνει;
  Όλοι τους μαζί κάθε κανάλι, κάθε ραδιοφωνικούς σταθμός, κάθε φυλλάδα θα απαιτούσε με συνοπτικές διαδικασίες την εκτέλεση του πρωθυπουργού, χαριστικώς του μισού Υπουργικού Συμβουλίου, και από τους υπόλοιπους Δήλωση ότι δεν θα ξαναπολιτευτούν ποτέ!
  Τότε όμως που αυτό ήταν γεγονός τι κάνανε οι σφουγγαρίστρες ; Τα κουνέλια!
  Τι τους έκανε να κάνουνε τα κουνέλια ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ!
  Ανέλαβε το Πασόκ το 2009 με το χρέος και το έλλειμμα απογειωμένα, δεν ασχολήθηκαν καθόλου με αυτό, δεν επιτεθήκανε σε αυτούς που ρίξανε το καράβι ΕΛΛΑΣ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑ, αλλά με τις αδέξιες μερικές φορές κινήσεις που έκανε ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί του πάνω σε εκείνα τα κανό που έχοντας δέσει το καράβι-ΕΛΛΑΣ, προσπαθούσαν εν μέσω τρικυμίας, εν μέσω επιθέσεων από όλη την Ευρώπη των ΔΕΞΙΩΝ και την Ελλάδα των Αριστερών, να το ξεκολλήσουν από την ξέρα που είχε κάτσει βαρεμένο από το φορτίο των χρεών και των ελλειμμάτων!
  Και μήπως κατάφεραν λίγα; Καθόλου, και μόνο το γεγονός ότι στήθηκε με την επιμονή του Παπανδρέου ο μηχανισμός στήριξης και τώρα μέσω αυτού προσδοκούμε κάποια στιγμή να ανασάνουμε είναι αρκετό!
  Ποιος από αυτούς, τις σφουγγαρίστρες της ΔΕΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΩΝ έκατσε μια μέρα να πει στους Έλληνες ήρεμα και απλά ότι αυτοί που μας δάνειζαν έχουν την λογική κατά αυτούς απαίτηση να πάρουν πίσω τα λεφτά τους ;
  Βγάλανε οι ψεύτες, ψεύτη τον Παπανδρέου για το ότι είπε προεκλογικά ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, τη στιγμή που στα DEBATE ο Καραμανλής ο Σιωπηλός, σε ερωτήσεις του Παπανδρέου που είναι το έλλειμμα και που θα φτάσει έκανε τη σουπιά!
  Αυτός δεν είναι που κατά τον κολλητό του τον Τράγκα, και από όσα αυτός ο Τράγκας επανειλημμένα έχει πει σε ραδιόφωνο και τηλεόραση χειμώνα και καλοκαίρι του 2009, ότι μετά τις προηγούμενες εκλογές ο Καραμανλής του εκμυστηρεύτηκε ότι θα κυβερνά για δεκαέξι μήνες ακόμη ;
  Δηλαδή ο Άσχετος μαζί με όλη την κυβέρνηση του ξέρανε που μας οδηγούν, δεν έκαναν τίποτα μα τίποτα για να το αποτρέψουν, και όταν είδαν ότι φτάσαμε στο αμήν και έχοντας ρίξει το καράβι ΕΛΛΑΣ στην ξέρα, έχοντας πάρει και το ραβασάκι από το ΔΝΤ ότι τα έχουν κάνει σκατά, του οποίου την ύπαρξη μάθαμε μόλις πριν λίγες μέρες, προκήρυξαν εκλογές και ΤΙΣ ΧΑΣΑΝΕ ΑΜΑΧΗΤΙ! Και μας άφησαν όλους βουτηγμένους στα ΣΚΑΤΑ!
  Και συνεχίζουν να υπηρετούν οι σφουγγαρίστρες την ΔΕΞΙΑ, που στο αποκορύφωμα της ΔΕΙΛΙΑΣ της αφού μέσω αυτών και των Αριστερών έφθειρε την κυβέρνηση του Πασόκ απέφυγε να τοποθετήσει βουλευτές της, στην κυβέρνηση συνεργασίας σε υπουργεία που ένεκα της κατάστασης ασκούν οικονομική πίεση στο λαό, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΡΩΣΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ Η ΠΑΡΘΕΝΑ, αλλά να βγει και να πει άλλοι τα κάνανε, πάρτε ένα ψίχουλο από εμένα την ΑΓΙΑ ΠΟΡΝΗ..
  Γιατί βεβαίως με τον αγώνα του Πασόκ και το χρέος θα μειωθεί και σιγά σιγά θα καλυτερέψουμε. Η ΔΕΞΙΑ όμως μυρίστηκε ψητό, έργα και προμήθειες, και ακονίζει τα μαχαιροπήρουνα για το. ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΦΑΜ ΝΤΕ ΛΑ ΠΑΤΡΙ!
  ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΕΞΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΟΎΛΗΔΕΣ!

  Ανώνυμος είπε... 29 Νοε 2011, 6:49:00 μ.μ.

  Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ έχει ξεπεραστεί από την ιστορία.

  «Το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε έχει ξεπεραστεί από την ιστορία όχι ως αξιακό και ευρύτερα ιδεολογικό και στρατηγικό πλαίσιο αλλά ως πολιτικές, ιεραρχήσεις και κυρίως πρακτικές» γράφει σε άρθρο του στα «Νέα» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκανδαλίδης.

  Μετά την Άννα Διαμαντοπούλου και ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλάει για την ανάγκη ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι «χρειαζόμαστε ένα πραγματικό νέο κόμμα να....
  συνθέσει τον χώρο της Κεντροαριστεράς, δίνοντας οριστική απάντηση στην κρίση προσανατολισμού της χώρας».

  «Το ΠΑΣΟΚ και οι εν δυνάμει συμμαχικές δυνάμεις που αρνούνται τόσο τον αριστερό λαϊκισμό μιας ανεπίδοτης ελπίδας όσο και τον δεξιό λαϊκισμό που στο όνομα του μεταρρυθμισμού απεργάζονται από τα πάνω τη νέα μορφή και διάταξη των πολιτικών δυνάμεων στη χώρα οφείλουν να συναντηθούν στο πεδίο της μάχης για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς» επισημαίνει ο κ. Σκανδαλίδης στο άρθρο του, τονίζοντας:

  «Το πεδίο της μάχης καθορίζεται με την επιστροφή στη βάση όχι ως επιστροφή στο παρελθόν αλλά ως σημείο ενδοσκόπησης και αναζήτησης του κοινού στόχου και εκκίνησης της νέας πορείας. Μόνο έτσι οι διαδικασίες που πρότεινα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έχουν νόημα. Αλλιώς από καλλιστεία είναι γεμάτες οι τηλεοράσεις απέναντι σε κοινό που απολαμβάνει μεν το θέαμα, είναι όμως παγερός θεατής των εξελίξεων. Και χωρίς τον λαό και η τελευταία ελπίδα θα έχει χαθεί. “Οι καιροί ου μενετοί”».


  ΣΗΜ. ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ
  ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ
  ΜΕ ΤΟΝ πράσινο ΔοΝηΤήηηηηηηη της.

  και απο ότι βλέπω
  ΧΥΝΕΙ απο ΛΑΤΡΕΙΑ και ΑΠΟΛΑΥΣΗ
  απο τον κώλο, σκατίλα & ευκοίλια !

  Ανώνυμος είπε... 29 Νοε 2011, 7:15:00 μ.μ.

  Ιδιωτική παραλία θέλει ο κινέζος...
  ...ο Καραμανλής φταίει!!!!!

  -(ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΜΑΣ..
  ΠΑΣΟΚ ΛΑγΟΙ ΚΛΠ)-

  Ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Σημίτης επιθυμεί να αποκτήσει ιδιωτική παραλία στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας της Κορινθίας.

  Την αποκάλυψη έκανε η εφημερίδα «Πολίτης της Κορινθίας», η οποία αναφέρει ότι την περασμένη Τετάρτη ο πρώην πρωθυπουργός κατέθεσε αυτοπροσώπως την σχετική αίτηση στην Κόρινθο.

  Συγκεκριμένα, η εφημερίδα δημοσίευσε:

  «Ιδιωτική παραλία θέλει να αποκτήσει στο σπίτι του στους Αγίους Θεοδώρους ο Κώστας Σημίτης. Ο πρώην πρωθυπουργός βρέθηκε στην Κόρινθο την περασμένη Τετάρτη προκειμένου να καταθέσει αίτημα παραχώρησης του αιγιαλού που βρίσκεται μπροστά στο σπίτι του. Βέβαια το Σύνταγμα λέει άλλα, λέει ας πούμε ότι ο αιγιαλός δεν παραχωρείται. Αλλά εδώ έχουμε παραχωρήσει άλλα κι άλλα και θα παραχωρήσουμε ακόμα περισσότερα. Σε δέκα μέτρα παραλία στον Σημίτη θα κολλήσουμε. Η απόφαση αναμένεται να εκδοθεί σε λίγες ημέρες και κατά πληροφορίες νομικών κύκλων θα είναι θετική».

  real.gr

  Ανώνυμος είπε... 29 Νοε 2011, 7:35:00 μ.μ.

  "Κομισιόν: Μόνος του ο Παπακωνσταντίνου αύξησε το έλλειμμα του 2009"
  _________________________________________
  Νέα βόμβα από την Κομισιόν σχετικά με το «φουσκωμένο έλλειμμα του 2009 είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.
  Ο αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ, Αλγκίρντας Σεμέτα αποκάλυψε ότι δεν έγινε με παρότρυνση της Επιτροπής, η συμπερίληψη ολόκληρης της έκτασης των οφειλών των νοσοκομείων στις προβλέψεις του ελλείμματος για το 2009!

  Ο έλληνας ευρωβουλευτής, κ. Χουντής τόνισε πως από την απάντηση του Επιτρόπου προκύπτει ότι ήταν κυρίως πρωτοβουλία της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ να συμπεριληφθούν στο έλλειμμα τα χρέη των νοσοκομείων. Χωρίς, όπως επισημαίνει ο κ. Χουντής να υπάρχει σχετική υποχρέωση ούτε προηγούμενο αίτημα από την Κομισιόν ή την Eurostat. Αντίθετα οι νοσοκομειακές δαπάνες έπρεπε να καταγράφονται στη βάση αυτοτελών χρήσεων.
  ___________________________________________
  Στην απάντησή του ο κ. Σεμέτα, τονίζει ότι σύμφωνα με τους κοινοτικούς κανόνες «όλες οι ροές πρέπει να καταγράφονται στη βάση αυτοτελών χρήσεων» και επομένως και «οι κρατικές δαπάνες πρέπει, να καταγράφονται στη βάση αυτοτελών χρήσεων, όταν προκύπτει υποχρέωση πληρωμής από την παροχή εμπορεύματος ή υπηρεσίας και όχι κατά τη στιγμή του διακανονισμού».

  Όσο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η ελληνική κυβέρνηση το θέμα, σημειώνει ότι
  «τα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία συγκέντρωναν απλήρωτες υποχρεώσεις προς τους προμηθευτές τους για μια μεγάλη χρονική περίοδο και οι σχετικές δαπάνες δεν είχαν καταγραφεί στον υπολογισμό του κρατικού ελλείμματος».

  «Η αρχική συμπερίληψη εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης ολόκληρης της έκτασης των οφειλών στις προβλέψεις του ελλείμματος για το 2009 δεν έγινε με παρότρυνση της Επιτροπής», καταλήγει στην απάντησή του ο Ευρωπαίος Επίτροπος.
  _______________________________________________
  Εξηγήσεις για το θέμα έχει κληθεί να δώσει στις 12/12, με την ιδιότητα του υπόπτου, ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, στον εισαγγελέα, που ερευνά τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009..

  Σύμφωνα με τις καταγγελίες τα στοιχεία του ελλείμματος παραποιήθηκαν ώστε να εμφανίζονται ότι αγγίζουν το 15,5%, προκειμένου να ληφθούν επιπλέον μέτρα, ενώ ουσιαστικά το έλλειμμα ήταν πολύ μικρότερο....

  + plus = ΙΣΟΒΙΑ...Παπακέ & ΕΛΙΤ ΑΛΗΤ ΠΑ$$ΟΚ.

  Ανώνυμος είπε... 29 Νοε 2011, 9:54:00 μ.μ.

  Το οικονομικό επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά δηλώνει, ότι το κόμμα λόγο οικονομικής δυσκολίας δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προσεχείς εκλογές ....

  Τα κρυφά χρέη προς τους συνεργάτες και προμηθευτές του κόμματος , από τις προεκλογικές εκδηλώσεις του 2009 του Μικρόνοου Kωστάκη , δεν έχουν ακόμη εξοφληθεί και ανεβάζουν τους τόνους δυσφορίας με κάθε ευκαιρία για την αποπληρωμή των.

  Οι αρμόδιοι τομεάρχες, βλέπουν μάλιστα, ότι πίσω από τα μικρό-κομματικα χρέη, μια «ομολογία αποτυχίας» της νέας προεκλογικής εκστρατείας λόγο οικονομικής δυστοκίας , υπογραμμίζοντας πως η κομματική πολιτική αδυνατεί να επιτύχει την αναγκαία οικονομική προσαρμογή και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάταξη του ταμείου του κόμματος , καθώς μέχρι σήμερα το έλλειμμα διευρύνεται δραματικά, οι δαπάνες διογκώνονται και οι επιχορηγήσεις συν τις χορηγίες μυστηριωδώς εξαφανίζονται.

  Όλο το μυστικό βρίσκεται στα οικονομικά των κομμάτων.

  Όταν ένα κόμμα χρωστάει πως να είναι ελεύθερο;

  Εξαρτάται από το δανεικό χρήμα.

  Δυο χρόνια από την ανάληψη της αρχηγίας και είναι πια ξεκάθαρο σε όσους μπορούν να κρίνουν λίγο ανεπηρέαστοι ,ότι ο Αντωνάκης και οι τηλεαστέρες συνεργάτες του “ σπουδαρχίδες οικονομολόγοι των ΜΜΕ ” δεν μπορούν να ρυθμίσουν τα ταμειακά ελλείμματα ενός αδρά δημοσιά επιχορηγούμενου… και κρυφά ιδιωτικά χορηγούμενου… κόμματος …

  Δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας τα ( ελάχιστα ) κομματικά οικονομικά, δηλώνουν όμως ανερυθρίαστα, ότι θα τα καταφέρουν στα (μέγιστα) κρατικά ;;;

  Ποιός σοβαρός πολίτης με ενεργά αντανακλαστικά αυτοσυντήρησης, θα δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης του για να τα οικονομήσουν και πάλι τα φρόκαλα που συγκροτούν τη “ΣΚΙΩΔΗ” κυβέρνηση» τoυ κ. Σαμαρά ;

  Ανώνυμος είπε... 30 Νοε 2011, 2:29:00 π.μ.

  ΠΑΣΟΚΙΑΑΑΑΑ ο kadyrov θα σας κανει στειρωσηηηηηη

  Ανώνυμος είπε... 30 Νοε 2011, 12:22:00 μ.μ.

  Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο πρέπει να διαλυθεί ως κόμμα, αλλά πρέπει να αποπασοκοποιηθεί και όλη η κοινωνία.
  __________________________________
  Είπε ο Ραγκούσης: "Το ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε μετά την Μεταπολίτευση έχει τελειώσει".
  Είναι πολύ θετικό που υπάρχουν φωνές εντός του ΠΑΣΟΚ, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και δημόσια κάνουν λόγο για την ανάγκη να διάλυσης του πασοκισμού.
  __________________________________
  Αναφέρει ο Ραγκούσης στο μέγκα επί λέξη «εδώ και δύο χρόνια οριστικοποιήθηκε το τέλος του».
  Είναι θλιβερό, που έπρεπε να καταστραφεί πρώτα η Ελλάδα, για να κατανοήσουν μερικοί την ανάγκη διάλυσης του ΠΑΣΟΚ και την όλη του πολιτική και κοινωνική ιδεολογία.

  Και, μην τρέξουν πολλοί από τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους να νομίζουν ότι δεν είναι και αυτοί λίγο ΠΑΣΟΚ, γιατί όπως πολύ ορθά είπε ο Μίμης Ανδρουλάκης στο ΒΗΜΑ: Έχει πασοκοποιηθεί όλη η κοινωνία.
  __________________________________
  Μα μήπως αλήθεια αυτό δεν ήταν και το μεγάλο σφάλμα του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος κάτω από τον φόβο του βαθέως ΠΑΣΟΚ, του λαϊκισμού, και των φανατικών συνδικαλιστών, αναγκάστηκε να δηλώσει ότι είναι θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου, και ακλουθώντας μια πολιτική παρόμοια του ΠΑΣΟΚ, οδηγήθηκε στην γωνιά της πολιτικής.
  Ακόμη και ο Καρατζαφέρης έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου.
  ___________________________________
  Εύχομαι ο Σαμαράς από τώρα να έχει ξεκαθαρίσει μέσα του ότι δεν θα του βγει σε καλό, αν και αυτός έχει πασοκοποιηθεί.

  Για τον Γιώργο Παπανδρέου, έχω να πω ότι αυτός προσπάθησε να ξεπεράσει ακόμη και τον πατέρα του σε πασοκισμό.

  Δεν γνωρίζω αν τελικά θα κυριαρχήσει στο ΠΑΣΟΚ το αίσθημα αυτοσυντήρησης της πράσινης καρέκλας του λαϊκισμού μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών του πασοκισμού, η αν θα βρουν κάποιοι το απαιτούμενο θάρρος να αφήσουν πίσω στο παρελθόν, το όνομα ΠΑΣΟΚ την οικογένεια Παπανδρέου τον λαϊκισμό του Καστανίδη τον συνδικαλισμό του Φωτόπουλου και Γιάννη Μίχα τον καρεκλοκεντραυισμό του Παπουτσή και του Αθανασάκη.
  ___________________________________
  Αν κάποιοι φύγουν από τον πασοκισμό ιδεολογικά και φυσικά, σίγουρα αυτοί θα βοηθήσουν την πατρίδα, ανεξάρτητα από το αν είναι πρώτοι η δεύτεροι, πολλοί η λίγοι στον εσωκομματικό ανταγωνισμό.

  Αν κάποτε πριν 30 -50 χρόνια το δίλλημα ήταν δεξιά η αριστερά, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η χούντα,
  Ευρώπη η όχι Ευρώπη.
  Τώρα το δίλλημα είναι αποπασοκοποίηση της κοινωνίας, η συνέχιση της πασοκοποίησης ?
  __________________________________
  Ελπίζω να αρχίσει η αποπασοκοποίηση της κοινωνίας, από την αποπασοκοποίηση του ΠΑΣΟΚ.
  Η Ελλάδα θέλει πολιτικά κόμματα, όχι θρησκείες.

  Τώρα θα φανεί αν πράγματι εντός του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν πραγματικοί οραματιστές, η αν υπάρχουν απλώς συνεχιστές (κοινός διάδοχοι) στο μοναστήρι ..ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ) του ΠΑ$$ΟΚ !!

  Item Reviewed: Ο εισαγγελέας μπαίνει στα κόμματα για τα ...δανεικά κι αγύριστα που παίρνουν Rating: 5 Reviewed By: Press- gr