GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εισαγγελέας μπαίνει στα κόμματα για τα ...δανεικά κι αγύριστα που παίρνουν

O  επικεφαλής του τμήματος οικονομικού εγκλήματος της Eισαγγελίας Πρωτοδικών  Γρηγόρης Πεπόνης με αφορμή καταγγελίες για δάνεια που λάμβανα...

O  επικεφαλής του τμήματος οικονομικού εγκλήματος της Eισαγγελίας Πρωτοδικών  Γρηγόρης Πεπόνης με αφορμή καταγγελίες για δάνεια που λάμβαναν τα πολιτικά κόμματα με εγγύηση την κρατική επιχορήγηση,  παρήγγειλε τη διενέργεια ποινικής έρευνας, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν τα τραπεζικά δάνεια που χορηγούνται είναι επισφαλή, δεδομένου ότι...
ουδείς γνωρίζει αν τα κόμματα θα εξακολουθούν στο μέλλον να λαμβάνουν κρατικές επιχορηγήσεις και αν αυτές θα είναι στο ίδιο χρηματικό ύψος.

8 σχόλια

  1. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πως είναι τόσο σίγουροι ότι θα υπάρχουν και αύριο; Και όταν ένα κόμμα διαλυθεί ποιός θα πληρώσει το τεράστιο ποσό στις τράπεζες; πάλι εγώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να που πηγαινουν τα χαρατσια νεοελληνες στα κομματα και στους τοκογλυφους. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΩΝΟΥΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σκανδαλίδης: Το ΠΑΣΟΚ έχει ξεπεραστεί από την ιστορία.

    «Το ΠΑΣΟΚ όπως το ξέραμε έχει ξεπεραστεί από την ιστορία όχι ως αξιακό και ευρύτερα ιδεολογικό και στρατηγικό πλαίσιο αλλά ως πολιτικές, ιεραρχήσεις και κυρίως πρακτικές» γράφει σε άρθρο του στα «Νέα» ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Κώστας Σκανδαλίδης.

    Μετά την Άννα Διαμαντοπούλου και ο Κώστας Σκανδαλίδης μιλάει για την ανάγκη ανασυγκρότησης του ΠΑΣΟΚ, επισημαίνοντας ότι «χρειαζόμαστε ένα πραγματικό νέο κόμμα να....
    συνθέσει τον χώρο της Κεντροαριστεράς, δίνοντας οριστική απάντηση στην κρίση προσανατολισμού της χώρας».

    «Το ΠΑΣΟΚ και οι εν δυνάμει συμμαχικές δυνάμεις που αρνούνται τόσο τον αριστερό λαϊκισμό μιας ανεπίδοτης ελπίδας όσο και τον δεξιό λαϊκισμό που στο όνομα του μεταρρυθμισμού απεργάζονται από τα πάνω τη νέα μορφή και διάταξη των πολιτικών δυνάμεων στη χώρα οφείλουν να συναντηθούν στο πεδίο της μάχης για την ανασύνταξη της Κεντροαριστεράς» επισημαίνει ο κ. Σκανδαλίδης στο άρθρο του, τονίζοντας:

    «Το πεδίο της μάχης καθορίζεται με την επιστροφή στη βάση όχι ως επιστροφή στο παρελθόν αλλά ως σημείο ενδοσκόπησης και αναζήτησης του κοινού στόχου και εκκίνησης της νέας πορείας. Μόνο έτσι οι διαδικασίες που πρότεινα στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ έχουν νόημα. Αλλιώς από καλλιστεία είναι γεμάτες οι τηλεοράσεις απέναντι σε κοινό που απολαμβάνει μεν το θέαμα, είναι όμως παγερός θεατής των εξελίξεων. Και χωρίς τον λαό και η τελευταία ελπίδα θα έχει χαθεί. “Οι καιροί ου μενετοί”».


    ΣΗΜ. ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΗΡΙ
    ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΞΥΝΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ
    ΜΕ ΤΟΝ πράσινο ΔοΝηΤήηηηηηηη της.

    και απο ότι βλέπω
    ΧΥΝΕΙ απο ΛΑΤΡΕΙΑ και ΑΠΟΛΑΥΣΗ
    απο τον κώλο, σκατίλα & ευκοίλια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Κομισιόν: Μόνος του ο Παπακωνσταντίνου αύξησε το έλλειμμα του 2009"
    _________________________________________
    Νέα βόμβα από την Κομισιόν σχετικά με το «φουσκωμένο έλλειμμα του 2009 είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.
    Ο αρμόδιος επίτροπος της ΕΕ, Αλγκίρντας Σεμέτα αποκάλυψε ότι δεν έγινε με παρότρυνση της Επιτροπής, η συμπερίληψη ολόκληρης της έκτασης των οφειλών των νοσοκομείων στις προβλέψεις του ελλείμματος για το 2009!

    Ο έλληνας ευρωβουλευτής, κ. Χουντής τόνισε πως από την απάντηση του Επιτρόπου προκύπτει ότι ήταν κυρίως πρωτοβουλία της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ να συμπεριληφθούν στο έλλειμμα τα χρέη των νοσοκομείων. Χωρίς, όπως επισημαίνει ο κ. Χουντής να υπάρχει σχετική υποχρέωση ούτε προηγούμενο αίτημα από την Κομισιόν ή την Eurostat. Αντίθετα οι νοσοκομειακές δαπάνες έπρεπε να καταγράφονται στη βάση αυτοτελών χρήσεων.
    ___________________________________________
    Στην απάντησή του ο κ. Σεμέτα, τονίζει ότι σύμφωνα με τους κοινοτικούς κανόνες «όλες οι ροές πρέπει να καταγράφονται στη βάση αυτοτελών χρήσεων» και επομένως και «οι κρατικές δαπάνες πρέπει, να καταγράφονται στη βάση αυτοτελών χρήσεων, όταν προκύπτει υποχρέωση πληρωμής από την παροχή εμπορεύματος ή υπηρεσίας και όχι κατά τη στιγμή του διακανονισμού».

    Όσο για τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε η ελληνική κυβέρνηση το θέμα, σημειώνει ότι
    «τα ελληνικά δημόσια νοσοκομεία συγκέντρωναν απλήρωτες υποχρεώσεις προς τους προμηθευτές τους για μια μεγάλη χρονική περίοδο και οι σχετικές δαπάνες δεν είχαν καταγραφεί στον υπολογισμό του κρατικού ελλείμματος».

    «Η αρχική συμπερίληψη εκ μέρους της ελληνικής κυβέρνησης ολόκληρης της έκτασης των οφειλών στις προβλέψεις του ελλείμματος για το 2009 δεν έγινε με παρότρυνση της Επιτροπής», καταλήγει στην απάντησή του ο Ευρωπαίος Επίτροπος.
    _______________________________________________
    Εξηγήσεις για το θέμα έχει κληθεί να δώσει στις 12/12, με την ιδιότητα του υπόπτου, ο επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέας Γεωργίου, στον εισαγγελέα, που ερευνά τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του αναθεωρημένου ελλείμματος του 2009..

    Σύμφωνα με τις καταγγελίες τα στοιχεία του ελλείμματος παραποιήθηκαν ώστε να εμφανίζονται ότι αγγίζουν το 15,5%, προκειμένου να ληφθούν επιπλέον μέτρα, ενώ ουσιαστικά το έλλειμμα ήταν πολύ μικρότερο....

    + plus = ΙΣΟΒΙΑ...Παπακέ & ΕΛΙΤ ΑΛΗΤ ΠΑ$$ΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το οικονομικό επιτελείο του Αντώνη Σαμαρά δηλώνει, ότι το κόμμα λόγο οικονομικής δυσκολίας δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει στις προσεχείς εκλογές ....

    Τα κρυφά χρέη προς τους συνεργάτες και προμηθευτές του κόμματος , από τις προεκλογικές εκδηλώσεις του 2009 του Μικρόνοου Kωστάκη , δεν έχουν ακόμη εξοφληθεί και ανεβάζουν τους τόνους δυσφορίας με κάθε ευκαιρία για την αποπληρωμή των.

    Οι αρμόδιοι τομεάρχες, βλέπουν μάλιστα, ότι πίσω από τα μικρό-κομματικα χρέη, μια «ομολογία αποτυχίας» της νέας προεκλογικής εκστρατείας λόγο οικονομικής δυστοκίας , υπογραμμίζοντας πως η κομματική πολιτική αδυνατεί να επιτύχει την αναγκαία οικονομική προσαρμογή και να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ανάταξη του ταμείου του κόμματος , καθώς μέχρι σήμερα το έλλειμμα διευρύνεται δραματικά, οι δαπάνες διογκώνονται και οι επιχορηγήσεις συν τις χορηγίες μυστηριωδώς εξαφανίζονται.

    Όλο το μυστικό βρίσκεται στα οικονομικά των κομμάτων.

    Όταν ένα κόμμα χρωστάει πως να είναι ελεύθερο;

    Εξαρτάται από το δανεικό χρήμα.

    Δυο χρόνια από την ανάληψη της αρχηγίας και είναι πια ξεκάθαρο σε όσους μπορούν να κρίνουν λίγο ανεπηρέαστοι ,ότι ο Αντωνάκης και οι τηλεαστέρες συνεργάτες του “ σπουδαρχίδες οικονομολόγοι των ΜΜΕ ” δεν μπορούν να ρυθμίσουν τα ταμειακά ελλείμματα ενός αδρά δημοσιά επιχορηγούμενου… και κρυφά ιδιωτικά χορηγούμενου… κόμματος …

    Δεν μπορούν να φέρουν εις πέρας τα ( ελάχιστα ) κομματικά οικονομικά, δηλώνουν όμως ανερυθρίαστα, ότι θα τα καταφέρουν στα (μέγιστα) κρατικά ;;;

    Ποιός σοβαρός πολίτης με ενεργά αντανακλαστικά αυτοσυντήρησης, θα δώσει την ψήφο εμπιστοσύνης του για να τα οικονομήσουν και πάλι τα φρόκαλα που συγκροτούν τη “ΣΚΙΩΔΗ” κυβέρνηση» τoυ κ. Σαμαρά ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΣΟΚΙΑΑΑΑΑ ο kadyrov θα σας κανει στειρωσηηηηηη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το ΠΑΣΟΚ όχι μόνο πρέπει να διαλυθεί ως κόμμα, αλλά πρέπει να αποπασοκοποιηθεί και όλη η κοινωνία.
    __________________________________
    Είπε ο Ραγκούσης: "Το ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε μετά την Μεταπολίτευση έχει τελειώσει".
    Είναι πολύ θετικό που υπάρχουν φωνές εντός του ΠΑΣΟΚ, που έχουν το θάρρος της γνώμης τους και δημόσια κάνουν λόγο για την ανάγκη να διάλυσης του πασοκισμού.
    __________________________________
    Αναφέρει ο Ραγκούσης στο μέγκα επί λέξη «εδώ και δύο χρόνια οριστικοποιήθηκε το τέλος του».
    Είναι θλιβερό, που έπρεπε να καταστραφεί πρώτα η Ελλάδα, για να κατανοήσουν μερικοί την ανάγκη διάλυσης του ΠΑΣΟΚ και την όλη του πολιτική και κοινωνική ιδεολογία.

    Και, μην τρέξουν πολλοί από τους υπόλοιπους πολιτικούς χώρους να νομίζουν ότι δεν είναι και αυτοί λίγο ΠΑΣΟΚ, γιατί όπως πολύ ορθά είπε ο Μίμης Ανδρουλάκης στο ΒΗΜΑ: Έχει πασοκοποιηθεί όλη η κοινωνία.
    __________________________________
    Μα μήπως αλήθεια αυτό δεν ήταν και το μεγάλο σφάλμα του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος κάτω από τον φόβο του βαθέως ΠΑΣΟΚ, του λαϊκισμού, και των φανατικών συνδικαλιστών, αναγκάστηκε να δηλώσει ότι είναι θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου, και ακλουθώντας μια πολιτική παρόμοια του ΠΑΣΟΚ, οδηγήθηκε στην γωνιά της πολιτικής.
    Ακόμη και ο Καρατζαφέρης έχει μελετήσει τον Ανδρέα Παπανδρέου.
    ___________________________________
    Εύχομαι ο Σαμαράς από τώρα να έχει ξεκαθαρίσει μέσα του ότι δεν θα του βγει σε καλό, αν και αυτός έχει πασοκοποιηθεί.

    Για τον Γιώργο Παπανδρέου, έχω να πω ότι αυτός προσπάθησε να ξεπεράσει ακόμη και τον πατέρα του σε πασοκισμό.

    Δεν γνωρίζω αν τελικά θα κυριαρχήσει στο ΠΑΣΟΚ το αίσθημα αυτοσυντήρησης της πράσινης καρέκλας του λαϊκισμού μεταξύ των πρωτοκλασάτων στελεχών του πασοκισμού, η αν θα βρουν κάποιοι το απαιτούμενο θάρρος να αφήσουν πίσω στο παρελθόν, το όνομα ΠΑΣΟΚ την οικογένεια Παπανδρέου τον λαϊκισμό του Καστανίδη τον συνδικαλισμό του Φωτόπουλου και Γιάννη Μίχα τον καρεκλοκεντραυισμό του Παπουτσή και του Αθανασάκη.
    ___________________________________
    Αν κάποιοι φύγουν από τον πασοκισμό ιδεολογικά και φυσικά, σίγουρα αυτοί θα βοηθήσουν την πατρίδα, ανεξάρτητα από το αν είναι πρώτοι η δεύτεροι, πολλοί η λίγοι στον εσωκομματικό ανταγωνισμό.

    Αν κάποτε πριν 30 -50 χρόνια το δίλλημα ήταν δεξιά η αριστερά, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ η χούντα,
    Ευρώπη η όχι Ευρώπη.
    Τώρα το δίλλημα είναι αποπασοκοποίηση της κοινωνίας, η συνέχιση της πασοκοποίησης ?
    __________________________________
    Ελπίζω να αρχίσει η αποπασοκοποίηση της κοινωνίας, από την αποπασοκοποίηση του ΠΑΣΟΚ.
    Η Ελλάδα θέλει πολιτικά κόμματα, όχι θρησκείες.

    Τώρα θα φανεί αν πράγματι εντός του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν πραγματικοί οραματιστές, η αν υπάρχουν απλώς συνεχιστές (κοινός διάδοχοι) στο μοναστήρι ..ΤΗΣ ΑΚΟΛΑΣΙΑΣ) του ΠΑ$$ΟΚ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση