GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τρεις πράξεις προδοσίας της δημοκρατίας – τρία μέτωπα αντίστασης..."

Του Νίκου Κοτζιά Η Ελλάδα ζει στον αστερισμό των εκβιασμών . Η τρόικα εκβιάζει την Ελλάδα. Διαπλοκή, Κυβέρνηση, Τραπεζίτες εκβιάζουν τους...

Του Νίκου Κοτζιά

Η Ελλάδα ζει στον αστερισμό των εκβιασμών. Η τρόικα εκβιάζει την Ελλάδα. Διαπλοκή, Κυβέρνηση, Τραπεζίτες εκβιάζουν τους βουλευτές της πλειοψηφίας. Ολοι μαζί, συναποτελούν το Κόμμα του Μνημονίου που εκβιάζει τον λαό. Τον εκβιάζουν με τρία επιχειρήματα και πρακτικές που κυριαρχούν στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Τρεις αντιδημοκρατικές επιλογές που οφείλουμε να αποκαλύπτουμε συνεχώς: α) παραβίασης και υπονόμευσης των θεμελίων ίδρυσης και ύπαρξης της ΕΕ, β) της πολιτικής κυριαρχίας στην Ελλάδα και του Ελληνικού Συντάγματος, γ) της εντολής των ελλήνων πολιτών προς την κυβέρνηση και....
 το πολιτικό σύστημα γενικότερα.
Πρώτον, Γερμανία και Γαλλία δια στόματος των ηγετών τους προανήγγειλαν την εκδίωξη της Ελλάδας από την Ευρωζώνη. Πρόκειται για αναγγελία παραβίασης των Συνθηκών ίδρυσης της ΕΟΚ/ΕΕ και όλων των συνθηκών που ακολούθησαν. Πουθενά στις συνθήκες δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο. Επίσης, οι ηγέτες των δύο κρατών δεν δικαιούνται να ομιλούν για λογαριασμός των Κοινοτικών / Ενωσιακών θεσμών, όπως είναι κύρια η Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και πολύ λιγότερο να προδικάζουν μελλοντικές αποφάσεις τους. Οι δύο κυβερνήσεις με τις προκλητικές δηλώσεις τους γνωρίζουν ότι δεν έχουν τη δυνατότητα να εξοβελίσουν την Ελλάδα από την Ευρωζώνη. Εκείνο που μπορούν να κάνουν είναι να οδηγήσουν την Ελλάδα σε χρεοκοπία εντός της Ευρωζώνης. Σε αυτή την περίπτωση η Ελλάδα πρέπει αποφασιστικά να δείξει τη θέλησή της ότι αν θελήσουν να την στραγγαλίσουν, τότε και εκείνοι δεν θα διστάσει να απαντήσει με βέτο σε όλη την κλίμακα, δημιουργία συμμαχιών του νότου και των ελλειμματικών χρεωμένων κρατών, αξιοποίηση των νομικών μέσων που της δίνουν οι συνθήκες. Και πάνω, από όλα να μην τους παραδώσει τις κρατικοποιημένες τράπεζες της Ελλάδας.
Το πρόβλημα δεν είναι μόνο το θράσος των ισχυρών με το οποίο παραβιάζουν τις Συνθήκες. Το χειρότερο είναι ότι η Ελληνική Κυβέρνηση, η πλειοψηφία των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, οι πολιτικοί του Κόμματος του Μνημονίου, αντί να οργανώνουν την πολιτική, διπλωματική και νομική υπεράσπιση της θέσης της Ελλάδας, ως από της θέσεώς τους οφείλουν, υιοθετούν άκριτα τα συμφέροντα και τα επιχειρήματα των δανειστών. Να γιατί η Ελλάδα είναι απροστάτευτη στους ανέμους που έρχονται.
Δεύτερον, οι Μέρκελ και Σαρκοζύ κάνουν υπόδειξη για το πώς πρέπει και από ποιους να αποτελείται η ελληνική κυβέρνηση. Τα παπαγαλάκια τους στην Ελλάδα μετέδιδαν τον κίνδυνο εξόδου από την Ευρωζώνη αν δεν συντασσόταν και η αντιπολίτευση στην κατάπτυστη συμφωνία που εκπονήθηκε των Οκτώβριο. Πρόκειται για ωμή επέμβαση στα εσωτερικά της χώρας. Ουδείς από τις επίσημες αρχές της χώρας δεν υπερασπίστηκε τα κυρίαρχα πολιτικά δικαιώματα των ελληνικών θεσμών, των ελλήνων ψηφοφόρων και πολιτών. Η δε αντιπολίτευση πανικόβλητη από τις πιέσεις ενέδωσε. Αλλά ουδείς ρώτησε σε ποια παράγραφο των συνθηκών στηρίζεται η ευθεία επέμβαση τρίτων στο εσωτερικό της χώρας. Αντίθετα, όλοι αναπαρήγαγαν τους παπαγαλισμούς ως το πιο αυτονόητο στη χώρα. Με άλλα λόγια, την παραδίδουν με παπαγαλισμούς.
Τρίτον, εξίσου μεγάλο πρόβλημα με τα προηγούμενα είναι η προσπάθεια να επιβληθεί στην χώρα μια κυβέρνηση η οποία να είναι κατασκευή των υποτελών στο Βερολίνο και των υπαλλήλων των τραπεζών. Κατασκευή που βολεύει εκείνους τους υπουργούς και βουλευτές που θέλουν να θάψουν ζωντανό τον Παπανδρέου προκειμένου να επιζήσουν από το αίμα του και να καθαρίσουν τις πολιτικές και νομικές ανομίες. Όμως, θα πρέπει να θάψουμε πολιτικά μαζί με το πολιτικό πτώμα του Παπανδρέου και όλους τους συνυπεύθυνους υπουργούς. Είναι για όλα συνυπεύθυνοι! Και είναι ακόμα συνυπεύθυνοι διότι ενώ θέλησαν να καταψηφίσουν τον Παπανδρέου γιατί δεν πήγε σε «έγκαιρη συνεργασία» με τον Σαμαρά, από την άλλη, ψήφισαν όλα τα άθλια σε βάρος της ελληνικής κοινωνίας. Αλλά δεν φτάνει που προώθησαν και στήριξαν μια πολιτική κάθετα αντίθετη από το πρόγραμμα με το οποίο εκλέχτηκαν, θέλουν και επέβαλαν μια διαφορετική κυβέρνηση.

29 σχόλια

  1. Άραγε θα καταφέρουμε μια ΝΟΜΙΜΗ διακυβέρνηση του τόπου αυτού? Θα προσδιορίσουμε τη ζημιά που μας έκαναν οι δοσίλογοι και ανίκανοι πολιτκοί μας? Θα αρθούν η ασυλία και η παραγραφή των βουλευτών με αναδρομική ισχύ για τα παραπτώματά τους? Θα δημευθεί η περιουσία τους και θα τιμωρηθούν με εξορία και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων? Αναρωτιέμαι, έχουμε χρέος πιό μεγάλο στην πατρίδα απο τα παραπάνω?

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην είστε κορόιδα , ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΉΝΟΥΝ ΝΑ ΦΎΓΟΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ .. Γιατί θα ελευθερωθούμε.. Την γη μας πως θα την πάρουν αν φύγομε από ευρώ;

    Αυτά που λέει ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ μην τα περνάτε στο ντούκου τι είπε θα πουλήσω και εγώ που δεν έχω μετρητά για να πληρώσω το χαράτσι ,στην ουσία απευθυνόταν στον Ελληνικό λαό του έλεγε, εεε πουλά το χωράφι σου για να πληρώσεις το χαράτσι να γλιτώσεις το σπίτι σου , στο άλλο χαράτσι πούλα το σπίτι σου για να έχεις να φας ,η να πας σε να κοιτάξεις την υγεία του παιδιού σου..

    Τόσο απλά είναι τα πράγματα πατριώτες ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ , ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ αυτό είναι το σχέδιο τους..

    Τι έπρεπε το κάνει ένα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ κράτος; Να τους πει δεν θέλω το νόμισμα σας πτώχευσα ΤΕΛΟΣ με εσάς όλους τι θα κάνουν τότε; Θα μας βγάλουν από την ΑΓΟΡΕΣ; Πιες αγορές; Ο κόσμος ακούει αγορές και δεν λένε τα παπαγαλάκια οι δημοσιογράφοι αλλά δεν λένε ΟΧΙ της αγορές προϊόντων , γιατί είναι έτσι φτιαγμένος ο πλανήτης που δεν υπάρχουν παντού όλα τα αγαθά, ας πάρουμε μια χώρα ως παράδειγμα όπως η Σαουδική Αραβία, έχει πετρέλαιο σύμφωνο , ΝΕΡΟ όμως έχει; Ντομάτες έχει , λάδι έχει;, αγγούρια έχει; Ελιές έχει; Σταφίδα έχει, άρα η αγορές προϊόντων δεν κλείνουν ΠΟΤΕ, δίνεις και σου δίνουν, αυτές της αγορές δεν θέλουν γιατί οι καιροσκόποι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ και το ξέρουν .. Αυτό είναι η πραγματική πρωτογενής ανάπτυξη , όχι ο τουρισμός , ο τουρισμός στην ουσία είναι μια δευτερογενής ανάπτυξη μετά από και όλα τα άλλα που ανέφερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιά πρώτη φορά διάβασα 2 λογικά σχόλια και όχι φανατισμένες μπούρδες. Άντε καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακολουθώ την πορεία της χώρας μου και ντρέπομαι για το που μας πάνε , που πάνε την ζωή μου, την ζωή τον παιδιών μου ,των εγγονιών μου .. Στο σπίτι μου θέλω να δείχνω ψύχραιμος αλλά από μέσα μου βράζω .. Ξέρω πολύ καλά ότι το ιδεολογικό πολιτικό σύστημα κατέρρευσε από τον καιρό που Μιχαήλ Σεργκέγιεβιτς Γκορμπατσώφ άρχισε να διαφημίζει πίτσες..

    Τα πραγματικά γεγονότα θα τα γράψω απλά όπως τα καταλαβαίνω εγώ χωρίς κολέγια και πανεπιστήμια .
    Στην ουσία είμαστε χρεοκοπημένοι, αλλά όχι επίσημα, γιατί αν κάναμε πτώχευση θα έχαναν οι δανειστές μας!!! Μα θα μου πείτε θα έχανες και το σπίτι σου , ναι αλλά και το σπίτι την αγοραστική του άξια γιατί δεν θα υπήρχαν αγοραστές να το πάρουν Θα το πάρουν οι τοκογλύφοι τσάμπα με φόρους …
    Τι έπρεπε το κάνει ένα ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ κράτος; Να τους πει δεν θέλω το νόμισμα σας πτώχευσα ΤΕΛΟΣ με εσάς όλους τι θα κάνουν τότε; Θα μας βγάλουν από την ΑΓΟΡΕΣ; Πιες αγορές; Ο κόσμος ακούει αγορές και δεν λένε τα παπαγαλάκια οι δημοσιογράφοι αλλά δεν λένε ΟΧΙ της αγορές προϊόντων , γιατί είναι έτσι φτιαγμένος ο πλανήτης που δεν υπάρχουν παντού όλα τα αγαθά, ας πάρουμε μια χώρα ως παράδειγμα όπως η Σαουδική Αραβία, έχει πετρέλαιο σύμφωνο , ΝΕΡΟ όμως έχει; Ντομάτες έχει , λάδι έχει;, αγγούρια έχει; Ελιές έχει; Σταφίδα έχει, άρα η αγορές προϊόντων δεν κλείνουν ΠΟΤΕ, δίνεις και σου δίνουν, αυτές της αγορές δεν θέλουν γιατί οι καιροσκόποι ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ και το ξέρουν .. Αυτό είναι η πραγματική πρωτογενής ανάπτυξη , όχι ο τουρισμός , ο τουρισμός στην ουσία είναι μια δευτερογενής ανάπτυξη μετά από και όλα τα άλλα που ανέφερα...
    Μα θα μου πείτε γίνεται να φύγομε από ευρω ; ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΕ ποίος έχει τα @@@@ θα το κάνει όμως !!να τους κηρύξομε και το χρέος, απεχθές χρέος και κάνομε ένα εθνικό νόμισμα το οποίο θα έχει ίδια αξία όπως το ευρω η και πιο ανώτερη του ώστε να μην έλθουν να αγοράζουν τα κοράκια ΤΣΑΜΠΑ την πατρίδα μας.. Βάζομε και δασμούς στα προϊόντα που θα εισάγουμε, που στην ουσία τι θα είναι ; Αυτοκίνητα , μηχανήματα; Πετρέλαιο; Κ.Τ.Λ Συμφωνούμε ναι θα πούμε όλοι..
    Καλά εμείς σας Ελλάδα δεν έχομε ΤΙΠΟΤΑ δεν έχομε ΓΗ ; δεν έχομε Νερά; Δεν έχομε οπωροκηπευτικά; Δεν έχομε Λάδι ; δεν έχομε αναξιοποίητη ΑΟΖ; δεν έχομε Ανθρώπινο δυναμικό; Δεν έχομε Ήλιο για ενέργεια, δεν έχομε κτηνοτροφία; Με αυτά τα εργαλεία μπορεί να διαπραγματευτούμε ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ με της αγορές προϊόντων και όχι σαν προτεκτοράτο, με χώρες που θα παίρνομε- ανταλλάσσομαι τα προϊόντα μας και τα συμφέροντα μας ως ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ και με της πραγματικές αγορές των προϊόντων , ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ.. Πιες είναι τελικά αυτές αγορές αδέλφια; των τραπεζιτών !! Χεστήκαμε αν βγούμε ΑΥΡΙΟ ΚΙΟΛΑΣ ..
    Το μεγάλο μυστικό το ξέρουν να σκορπούν φόβο στον κόσμο. Γι΄αυτό δεν θα κάνουν ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ επίσημη χρεοκοπία, αυτό είναι το μυστικό της επιλεκτικής χρεοκοπία , είναι ένα μεγάλο κόλπο ώστε να είμαστε χρεοκοπημένοι αλλά όχι επίσημα !!!
    ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΑΔΕΛΦΙΑ , και βγαίνουν και λένε δεν θα έχομε να πληρώσουμε συντάξεις και μισθούς, μα θα κόψετε Εθνικό νόμισμα κύριοι ώστε να κάνει το Κράτος σου και ο Λαός σου της συναλλαγές του. Πολλοί θα πούνε και οι καταθέσεις; Εκεί είναι το μυστικό όταν θα κάνεις ένα εθνικό νόμισμα με την αγοραστική αξία του ΕΥΡΩ αυτό δεν θα το θέλουν όλοι στην Ευρώπη.. Αυτό όμως θα λέγεσαι ΚΡΑΤΟΣ, που εξασφαλίζεις με της πραγματικές αγορές των προϊόντων της συναλλαγές του.. Δεν θα είναι εύκολο αλλά δεν είναι ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ σε ένα δυο χρόνια θα έχουμε βρει το βηματισμό μας ..

    Μην μπερδεύεστε άλλο με ιδεολογίες και ονόματα που τώρα κάποιοι καλλιεργούν με τέχνη λέγοντας αυτός είναι αριστερός, αυτός δεξιός , αυτός φασίστας, αυτός αναρχικός , αυτός πράσινος, αυτός κόκκινος, αυτός μπλε. .Δεν είναι ώρα για αυτά, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ .. Και κανείς και κανένα κόμμα δεν έχει δικαίωμα αυτή την ώρα που είμαστε όλοι οι Έλληνες στην ίδια γαλέρα να ρωτάμε τον διπλανό μας ΤΙ ΚΟΜΜΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. συνέχεια:

    Τώρα μας λένε με αυτά τα τερατουργήματα ΑΝ ΤΑ καταφέρομαι σε 15- 20 χρόνια να μπούμε στης αγορές, αλλά μέχρι τότε θα αποφασίζω εγώ για την χώρα σου , μέχρι να μας πάρουνε και το τελευταίο μέτρο Ελληνικής ΓΗΣ …

    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ μερικές χιλιάδες είναι όλοι μαζί με τους μπράβους τους , και εμείς είμαστε εκατομμύρια εμείς είμαστε οι πολλοί , και μην περιμένετε κανένα ΠΑΠΑΔΗΜΟ που θα δείτε με πόσο πάθος θα υπερασπίζετε τα ευρω που έχουν κλέψει όλοι μαζί και τα έχον η στο εξωτερικό η στο εσωτερικό.

    Μην ακούτε μερικούς πράκτορες δημοσιογράφους πουν μας λένε η σωτήρα μας είναι το ΔΑΝΙΚΟ ευρώ ..

    Σας λέω ότι ποτέ μα ποτέ δεν θα δούμε άσπρη ημέρα θα παίρνουν δάνεια για να πληρώνουν τόκους, το ξεπούλημα θα το κάνουν με χειρουργικές επεμβάσεις..

    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ , ΟΥΤΕ ΝΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΟΜΕ ΕΠΊΣΗΜΑ, ποτέ δεν χρεοκοπήσαμε επίσημα από την σύσταση του κράτους γιαυτο πληρώνομε ακόμα τόκους από τα δάνεια του 1821..Δεν θα πάρουν ΤΊΠΟΤΑ ΈΤΣΙ θα πηγαίνουμε για κουρέματα ,όσο έχομε το χρέος στο Ελληνικό δίκαιο ακόμα είναι στα χέρια να μπορούμε να πτωχεύσομε και ΕΠΊΣΗΜΑ.. Αύριο θα τους δείτε ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ που θα τρέξουν να μας κάνουν συμβάσεις βάλουν στο Αγγλικό δίκαιο..

    Ένα απλό παράδειγμα , αν έπαιρνες δάνειο για πάρεις π.χ ένα σπίτι που έκανε 100.000 ευρω ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ , ήταν ένα πόσο που πλήρωνες πόσο ΧΧΧ ευρω τον μήνα για κάποια 20-25 χρόνια..

    ΑΝ όμως κέρδιζες ένα λαχείο, η σου ερχόταν μια κληρονομιά και τους πήγαινες τα χρήματα { που είναι στην ουσία χαρτί ,η πλαστικό, η νούμερα σε ένα υπολογιστή } δεν τα δεχόταν , αν δεν πλήρωνες και όλους τους ΤΟΚΟΥΣ ,στην ουσία σου έλεγαν δεν τα θέλω όπως θέλεις να μου τα δώσεις εσύ { έτσι πολλοί έπεφταν στην παγίδα και έλεγαν Εεε άστο θα αποπληρώσω όταν μου έρχεται η δόση } έτσι τα καταναλώναμε, η αν θέλετε υπέρ καταναλώναμε, δεν παράγαμε, ΔΕΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ .. Έτσι ερχόταν μια μέρα που τελείωνε το κεφαλαίο Π.Χ λαχείου και βρισκόμαστε χωρίς παραγωγή, χωρίς κεφάλαιο, χωρίς επαγγελματικές γνώσεις ,και χρωστούσαμε και το δάνειο , αυτή ήταν Η βάση του σχεδίου των παγκόσμιων τοκογλύφων και του συστήματος τους …

    Έτσι περνάμε άλλο δάνειο για να ξεχρεώσουμε το πρώτο δάνειο και συνεχίζαμε.. Αυτό το απλοϊκό παράδειγμα δείχνει τι πάθαμε από την Ε.Ε και την πολιτική της με την ένοχη των πολιτικούς μας ..

    ΔΕΝ ΈΧΟΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΕΙΡΗΞΩΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΆΛΛΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ... ΝΑ ΠΆΡΟΜΕ ΤΗΝ ΔΏΣΕΙ ΜΑΣ ΛΈΝΕ ΝΑ ΣΩΘΟΎΜΕ, ΜΑ ΟΛΟΙ ΚΆΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΉ ΠΕΘΑΊΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΏΣΕΙ..ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, Η ΡΩΣΙΑ, ΘΈΛΟΥΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉ ΜΑΖΊ ΜΑΣ ΕΜΠΟΡΙΚΉ ΣΥΝΑΛΛΑΓΉ { ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΚΟΎΣΩ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΑΝΤΙΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΎΝ ΚΆΠΟΙΟΙ ΤΆΧΑ ΜΑΣ ΦΤΑΊΝΕ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΊ} ΜΙΑ ΧΑΡΆ ΛΑΟΣ ΕΊΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΑΠΆΝΕ ΠΟΛΎ ΤΗΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΤΟΥΣ... ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ ΤΑ ΜΠΟΥΜΠΟΎΚΙΑ ΤΟΥΣ ,, ΕΜΕΙΣ ΆΡΑΓΕ ΔΕΝ ΈΧΟΜΕ!!! ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΊ; ΟΙ ΚΙΝΈΖΟΙ; ΟΙ ΙΝΔΟΊ; ΟΙ ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ;.. ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥΣ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΆ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩ ΗΤΑΝ ΕΞΑΡΧΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΕΤΕ,ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ,ΠΕΤΥΧΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΥΡΩΠΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΔΩΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΗ ΗΔΟΝΗ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΠΑΡΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ "ΔΙΑΣΩΣΗ" ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ:
    ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΒΟΗΘΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΙΣΧΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ , ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΜΠΡΑΓΜΑΤΕΣ ΥΠΟΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΡΙΚΑ ΕΠΙΤΟΚΙΑ,ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ROTHSCHILD, ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΕΣ "ΔΟΣΕΙΣ" -ΣΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΝΑΡΚΟΜΑΝΕΙΣ - ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΥΠΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η διαπλοκή σ'όλο της το μεγαλείο.
    Ούτε λέξη για τα μαγειρέματα των στοιχείων επί Σημίτη για να μας χώσουν άρον- άρον στην Ερωζώνη και να αποκτήσουμε το καταραμένο ευρώ που μας χαντάκωσε. Ο Λουκάς Παπαδήμος ήταν από εκείνους που διαπραγματεύτηκε την είσοδο της χώρας στο ευρώ που έγινε αρχές του 2001.
    Ήταν τότε που η χώρα έπαιρνε τα δάνεια με το τσουβάλι για να κάνει Ολυμπιακούς και μεγάλα έργα, δάνεια που μας έπνιξαν, τα πληρώσαμε διπλά και τρίδιπλα, μας έφαγαν οι τόκοι και τώρα δε μπορούμε να ξεπληρώσουμε.
    Και αυτόν τον άνθρωπο τον περιμένουμε να μας κυβερνήσει, ως σωτήρα!
    Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ;;

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΑ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΠΟΣΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ;
    ΟΙ ΛΑΔΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΧΕΣ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ ΤΟΥΣ ;
    ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η ελλαδα δεν ειναι, και δεν ηταν ποτε, ανεξαρτητο κρατος. οσο κι αν μας ποναει, το ηρωικο 21 απετυχε, αφου σκοτωθηκαμε μεταξυ μας και στη συνεχεια μας θερισε ο ιμπραημ. μια πολιτικη αποφαση του κανιγκ, και μια ναυμαχια των "συμμαχων" μας στο ναβαρινο, ουσιαστικα ιδρυσαν το ελληνικο κρατος. απο τοτε μεχρι και τωρα, το κρατος μας δανειζεται και σπαταλα. και ειμαστε παντα χρεωμενοι και απολυτως εξαρτημενοι απο τους δανειστες μας. εχουμε επισημα χρεωκοπησει τουλαχιστον τρεις φορες μεχρι τωρα ( χωρις να χασουν οι δανειστες φραγκο). οι ιδιοκτητες αυτης της χωρας, δυστυχως ειναι αυτοι. υπαρχουμε γιατι μας το επιτρεπουν, μας το επιτρεπουν επειδη τους συμφερει,και για οσο τους συμφερει. στην ουσια διοριζουν, η', στην καλλιτερη περιπτωση ανεχονται τις ηγεσιες μας.(κατα καποιο τροπο ενδιαφερονται να προστατεψουν την επενδυση ΤΟΥΣ!) ξερουν, μας εχουν διαχρονικα μελετησει, οτι ειμαστε αλλοπροσαλλοι, φιλοσοφοι του καφενειου, πρωτοποροι της μαλακιας. (στην ελλαδα η μαλακια διδασκεται σε πανεστημιακο επιπεδο!) και επειδη το ξερουν, μας χειριζονται πανευκολα. η πιο ευκολη δουλεια του κοσμου ειναι η διαμορφωση της κοινης γνωμης στην ελλαδα.
    σημερα ενω ο μεσος ελληνας νομιζει ο δυσμοιρος οτι επιτελους ξυπνησε. βρηκε τους "φταιχτες", και ετοιμαζεται να επαναστατησει, στην πραγματικοτητα βυθιζεται στην αγνοια και την συγχηση.
    ΝΥΧΤΑ ΒΑΘΙΑ ΚΑΙ ΑΞΗΜΕΡΩΤΗ ΑΔΕΡΦΙΑ!
    ΝΑ ΣΚΕΠΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΡΥΩΣΟΥΜΕ!
    καποιος να σβησει το φως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. diabaste

    http://www.gregpalast.com/lazy-ouzo-swilling-olive-pit-spitting-greeksor-how-goldman-sacked-greece/

    In 2002, Goldman Sachs secretly bought up €2.3 billion in Greek government debt, converted it all into yen and dollars, then immediately sold it back to Greece.

    Goldman took a huge loss on the trade.

    Is Goldman that stupid?

    Goldman is stupid—like a fox. The deal was a con, with Goldman making up a phony-baloney exchange rate for the transaction. Why?

    Goldman had cut a secret deal with the Greek government in power then. Their game: to conceal a massive budget deficit. Goldman's fake loss was the Greek government's fake gain.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σκουζάτο!!! σενιόρ Κοτζιά που ο τίτλος Μα ΟΛΟΙ? Βουλευτές και οικονομολόγοι, υποχείρια ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ? είναι ελλιπείς, θα πρέπει να συμπληρωθεί ΚAI δικαιοσύνη και δήμαρχοι και περιφερειάρχες κ.κ.κ...
    Τελικά που θα φτάσουν την Ελλάδα με το ΤΡΑΦΙΚΙΝΓΚ των ΤΑΠΙ και ΤΕΣΑΡΟΥΦ τους KAI μέσω τις τράπεζας της Ελλάδας

    Τελικά ΟΛΑ είναι θέμα πολιτικής παιδείας των "διανοούμενων" που σκέπτονται για το ΛΑΟ χωρίς το ΛΑΟ και σταθερά μπαίνουν μπροστά δείχνοντας το δρόμο της Παλιγγενεσίας για την προοπτική του μέλλοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://www.craigmurray.org.uk/archives/2011/11/
    the-day-democracy-died-in-europe/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ:
    ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ,ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΚΑ ΤΡΑΙΝΑ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ ΜΕ ΔΕΚΑΧΙΛΙΑΡΑ... ΚΑΙ
    Ξ Ε Χ Ρ Ε Ω Σ Α Μ Ε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΚΟΤΖΙΑ.
    ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΙΟΥΝΙΟΥ Ο Jean Claude Juncker ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΚΤΥΠΩΝΤΑΣ ΑΠΕΙΛΗΤΙΚΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ If Not...
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τζων, που είσαι μανάρι μου?
    Τώρα που κάνεις πιάτσα?
    Μετακόμισες από τη Ρηγίλης στη Συγγρού?
    Γιατί θέλω να έρθω από κει, να σου κάνω ένα καλό... κοκό από πίσω...,
    δεξιά παλιοαδερφάρα ξεσκισμένη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tρείς αντιδημοκρατικές επιλογές
    α)παραβίασης και υπονόμευσης των θεμελίων ίδρυσης και ύπαρξης της ΕΕ...
    /////////////////////////////////
    Σιγά μη σου κοπεί η καλτσοδέτα,
    που νοιάζεσαι για την ΕΕ.
    Δύο γαϊδούρια μαλώνανε σε ξένο
    αχυρώνα.
    Είναι σαν να νοιαζόταν Αμερικάνος
    για την αποσταλινοποίηση του έκανε
    ο Χρουτσώφ.
    Δλδ υποκρισίες.
    Αναστάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ίναι δυνατόν να πανηγυριζουν την ξεφτίλα τους με το αποβλακωμενο αποβρασμα ;
    ___________________________________
    Είναι δυνατόν να πιστεύουν οτι αυτο το τσουρμο των λαμογιών και των ξεφτιλισμενων θα ξανακατσει στα εδρανα της βουλής ;

    Ειναι δυνατόν να γελάνε και να αλληλοσυγχαίρονται οταν επί δυο χρόνια κατεστρεψαν τον τόπο με ψεμματα κοροιδιες εκβιαστικά διλληματα για να μείνει στην εξουσία ο πανηλιθιος και να εξυπηρετήσει ο "πρόθυμος" τα συμφεροντα των μασονων σιωνιστων τοκογλύφων απο την πατρίδα του ;
    __________________________________
    Ειναι δυνατόν να πιστεύουν οτι το μπουρδελο της Ιπποκράτους δεν έχει καταδαφιστεί;

    Η μπουλντοζα έρχεται στις 19 Φεβρουαριου
    οταν θα γίνουν κομματια και ρεταλια και θα πεταχτουν ως άχρηστα υλικα κατεδαφισης.
    -------------------------------------------
    Ειναι δυνατόν να γιορτάζουν την ξεφτιλισμένη παραίτηση του πεταμενου τζογαδορου μασονου ώς επίτευγμα ;
    Ηξερα ότι η μαλακια προκαλεί εγκεφαλικες δυσλειτουργίες αλλα δεν ειχα δει τα συμπτώματα τωρα που τα βλέπω ανατριχιαζω και φοβαμαι να μην έχει και λοιμωδη κατασταση για τους υπόλοιπους που κατοικουν σε αυτό τον τόπο.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΑ$$ΟΚ ΛΑΔΩΜΕΝΑ
    ΩΣ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ. ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ
    Τ.Ε.Λ.Ο.Σ.
    ______________________________________________

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou ███████████████ 100% Complete.

    _____________________// πασοκο ζώα ____________

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο κ.Τζων μας έχει κακή εμπειρία από "κοκό", που του έκαναν κάποιοι από την... "αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια", όπως εκφράζεται ο ίδιος...
    Δεν του το δώσαν όλο μέσα, εκεί πάνω στη γλύκα και τους μίσησε...

    Μέγας "τσουτσουνοπνίχτης", ο κ.Τζων μας! Μεγάλη και τρελή αδέρφω...
    Μη δει τσουτσού, αμέσως την πνίγει στο λαρύγγι του!!!
    Για δοκιμή- Συγγρού γωνία, κάτω απ'το μπαλκόνι της θείας ΠΟΛ.Ας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΕΣΥ...ΤΙ ΕΙΣΑΙ ;

    ΠΟΥΤΑΝΑΚΙ της ΠΙΠΟΚΡΑΤΟΥΣ
    του λαμόγιου ΚΑΡΧΙΔΑΚΗ ;

    ΚΑΙ ΖΟΡΙΣΕΣΙ ΠΟΥΤΑΝΑ
    ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ

    ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΒΑΡΝΑ
    ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ....


    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΟΙ
    ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΕΣ ΤΑ
    ΠΛΑΚΟΜΟΥΝΙΑ με τa gay του ΓΙΩΡΓΑΚΗ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όμως κ.Τζων μας, για να σου δώσω να μου τον "πνίξεις", απαιτώ Α' ποιότητα από σένα...

    Θέλω να μου τον "πνίγεις", ακριβώς όπως το κάνεις και του Φαήλου και των άλλων "αγοριών", με τα εθνικιστικά "τσουτσούνια" του Δικτύου 21 και της ΠΟΛ.ΑΝ.

    Αλλιώς δε σου "δίνω", όσο και να με παρακαλάς, δεξιά παλιοαδερφή της Συγγρού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ..η πραγματικότητα - ΘΑΥΜΑΣΕ !-
    ΠΑΣΟΚ, μαλάκα!
    __________________________________________
    Ασύλληπτα ρεκόρ ΠΑΣΟΚ:
    Πήρε χρέος 300 δις & 125%
    και το 2012
    θα το πάει σε 430 δις και 198%!!!
    __________________________________________

    Με δύο παράλληλα σενάρια και πολλές αβεβαιότητες σε ό,τι αφορά το ύψος της ύφεσης, και το κλείσιμο του 2011 καταρτίζεται με ταχείς ρυθμούς από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους ο προϋπολογισμός του 2012.

    Το κείμενο του προϋπολογισμού που πρόκειται να εγκρίνει το νέο υπουργικό συμβούλιο προς το τέλος της εβδομάδας θα έχει δύο βασικά σενάρια. Το ένα, θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις χωρίς να υπολογίζεται η διαγραφή του 50% του χρέους των ιδιωτών και ένα δεύτερο που θα περιλαμβάνει τις προβλέψεις στις οποίες έχει συμπεριληφθεί και η μείωση των δαπανών από τις μειωμένες υποχρεώσεις του Δημοσίου για τις πληρωμές τόκων.

    Το ύψος της διαφοράς αυτής όμως δεν αναμένεται να φτάνει τα 4,5 δισ. ευρώ που έχει κατά καιρούς δηλώσει ο υπουργός Οικονομικών κ. Ευάγγελος Βενιζέλος. Στο πολύ δύσκολο -τεχνικά- πολυετή προϋπολογισμό η ωφέλεια τουλάχιστον για το 2012 θα είναι περίπου 3,5 δις. ευρώ.

    Η διαγραφή του ελληνικού χρέους προσαρμόζει ανάλογα την εκτίμηση του ελλείμματος το οποίο όπως είπε ο κ. Βενιζέλος το Σάββατο αναμένεται να φτάσει φέτος στο 8,9% του ΑΕΠ με προοπτική να μειωθεί στο 7% του ΑΕΠ το 2012, όπως άλλωστε εκτιμά και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή

    Ενδεικτικό το ύψος του χρέους

    Το ύψος του χρέους θα είναι επίσης ενδεικτικό και υπό αναθεώρηση ανάλογα με το βαθμό επιτυχίας της συμμετοχής των ιδιωτών στη διαγραφή χρέους. Σύμφωνα με τη βασική πρόβλεψη (προ PSI ) το χρέος θα εκτιναχθεί στο 198,2% του ΑΕΠ φτάνοντας 428,2 δισ. ευρώ. Αν λοιπόν το PSI έχει απόλυτη επιτυχία θα υπάρξει μείωση του χρέους ως ποσοστού του ΑΕΠ στο 150% του ΑΕΠ που μεταφράζεται στα 325 δισ. ευρώ. Εκτιμήσεις μέσα από το υπουργείο Οικονομικών θεωρούν πολύ ικανοποιητική μια συμμετοχή των ιδιωτών στο 85-90%.
    ___________________________________
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΩΡΑΙΑ" ΠΑΣΟΚ ....... μαλακισμένε
    ΜΑΛΑΚΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ξαναγράφω όπως και στα αλλά κείμενα μου, έξω αμέσως από το ΕΥΡΩ, αυτό φοβούνται ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ , μην τους κάνομε εθνικό νόμισμα και ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ γιατί θα χάσουν την δυνατότητα να τυπώνουν ΑΥΤΟΙ το χαρτί που λέγεται νόμισμα: ΙΔΗ σας λέω ότι η θα ανακοινώσουν σήμερα ότι δεν θέλουν υπογραφές για να πάρομε την δόση μας η όχι από τον ΣΑΜΑΡΑ , τον ετοιμάζουν να κάνουν ήρωα με τα ΜΜΕ ώστε να μας αποτελειώσουν , να περάσουν το εξωντοντικο μνημόνιο με τους ευνούχους τους στο Αγγλικό δίκαιο ,ας μας πει ένας νομικός τι σημαίνει αυτό …
    Η Γερμανία θέλει την ενέργεια της χώρας μας , αυτό κλείδωσε..

    Δεν δέχομαι από κανένα κομματικό
    πολιτικό χαρακτηριστικό , πλην του ΕΛΛΗΝΑ , αν ήμουν Ινδός θα δεχόμουν του Ινδού.. Όμως είμαι Έλληνας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ο ολιγοφρενής και ψυχασθενής γόνος ταγματασφαλιτών και δοσίλογων της Κατοχής, κ. Τζων μας, αυτή η Δεξιά γριά βρωμο-αδερφή, πάει να μας τουμπάρει με "λογικά άλματα" (στο κενό), για να απενοχοποιήσει τον "κουρασμένο" και "μπουκωμένο" επανιδρυτή (και την καταστροφική του για τη χώρα κυβέρνηση), από τις "νόμιμες και ηθικές", "σεμνές και ταπεινές" έργα και ημέρες του...

    Προσθέτει, η παλιο-αδερφή της Συγγρού, στο χρέος του 2009, που άφησε ο "Κουρασμένος" "Επανιδρυτής"-Καταστροφέας, τα λεφτά που παίρνουμε εδώ και δυό χρόνια, από τους μηχανισμούς ΔΙΑΣΩΣΗΣ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΜΕ (!?!?!?!!!), διότι με το χρέος που μας άφησε ο κ. Γαρδούμπας της Ραφήνας, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕ!!!!

    Έτσι σκέφτεστε εκεί στη Συγγρού, στα διαλείμματα, όταν δεν κάνετε τσιμπ...?

    Έ, κ. Τζων μας????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θεόδωρε Τηλέμαχε πολυ θα γουσταριζα να σε γνωρίσω να πιούμε μια ρακί στο Ηράκλειο. Να σαι καλά όπου κι αν είσαι και οντε καμεις το Αρκάδι θα νείμαστε πολλοί μαζί σου

    LiMuBai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ------------------------------------ελα Μ Α Λ Α Κ Α ΜΟΥ
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ

    άλλαξε χέρι στην μαλακία σου
    ________________________________
    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας
    ένας πραγματικός μαλάκας"
    ----------------------------------

    - ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ..
    στο μπλοκ ....και με ΔΙΠΛΩΜΑ ΚΛΑΔΙΚΗΣ..και ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΑΣΟΚ κουλής

    __________________________________
    Σαρκοζί για Παπανδρέου:
    Είναι ένας μαλάκας .. πραγματικός μαλάκας !
    ________________________________
    Η γαλλική εφημερίδα "Le Canard enchaine" φέρνει στο φως το απίστευο υβρεολόγιο του Γάλλου προέδρου, Νικολά Σαρκοζί, για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου.

    "Ο Παπανδρέου είναι μαλάκας, ένας πραγματικός μαλάκας",
    φέρεται να είπε ο Νικολά Σαρκοζί μπροστά στους υπουργούς του κατά τη Σύνοδο Κορυφής των G20 στις Κάννες.

    "Στις Βρυξέλλες μας είχε πει ότι αποδέχεται το....σχέδιο διάσωσης και στη συνέχεια πήγε και ανακοίνωσε ένα δημοψήφισμα χωρίς να μας ενημερώσει.

    Ήταν μια πισώπλατη μαχαιριά.
    Το απόλυτο σκάνδαλο.
    Και ύστερα από όλα αυτά, τώρα πρέπει να τον ευχαριστήσω κιόλας", ανέφερε.

    Αν ισχύει αυτό που γράφει η εφημερίδα, αυτή είναι η πρώτη φορά που ξένος ηγέτης αναφέρεται με τέτοιο υποτιμητικό τρόπο για εν ενεργεία Έλληνα πρωθυπουργό.
    ______________________________
    ΟΛΕ !!
    ΠαΣοΚάρααααααααααααα
    Τέτοια μαλάκα

    ΜΌΝΟ υπερ-μαλάκες
    έχουν αρχηγο...........ΟΛΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο κ.Τζων μας έχει κακή εμπειρία από "κοκό", που του έκαναν κάποιοι από την... "αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια", όπως εκφράζεται ο ίδιος...
    Δεν του το δώσαν όλο μέσα, εκεί πάνω στη γλύκα και τους μίσησε...

    Μέγας "τσουτσουνοπνίχτης", ο κ.Τζων μας! Μεγάλη και τρελή αδέρφω...
    Μη δει τσουτσού, αμέσως την πνίγει στο λαρύγγι του!!!
    Για δοκιμή- Συγγρού γωνία, κάτω απ'το μπαλκόνι της "θείας" ΠΟΛ.Ας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση