GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Τολμήστε κύριε Σαμαρά.."

Από το  aioakimides.posterous.com Τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία του  Αντώνη Σαμαρά για τους 180 για τη νέα δανειακή σύμβαση, είναι το λιγότ...

Από το aioakimides.posterous.com

Τα όσα λέει η Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά για τους 180 για τη νέα δανειακή σύμβαση, είναι το λιγότερο φαιδρά και υποκριτικά… Ο κ. Σαμαράς επανειλημμένως έχει ζητήσει εκλογές, ενώ από την άλλη αρνείται πεισματικά τους 180. Ο λόγος είναι απλός, τρέμουν σα το διάολο την εξουσία και πιο πολύ ακόμα τρέμουν να κληθούν να αποφασίσουν αυτοί για τη νέα δανειακή σύμβαση που συμφωνήθηκε πρόσφατα στην Ευρώπη. Το ίδιο έτρεμαν για το Μνημόνιο πέρσι το Μάιο, όταν τις πρώτες ημέρες πριν αποφασίσουν έβγαζαν δύο γραμμές, ναι αν χρειάζονταν 180... και όχι αν χρειάζονταν μόνο 151… Μέχρι που...
στην τελευταία κατ' ιδίαν συνάντηση του Σαμαρά με την Ντόρα η τελευταία του μίλησε για το ναι και κλείδωσε η απόφαση του Σαμαρά στο ΟΧΙ.
Και ένα απλό αφελές παιδί θα μπορούσε να σκεφτεί, κύριε Σαμαρά, ότι αποδεχόμενος τους 180 -και με σαφή την αντιμνημονιακή θέση της Νέας Δημοκρατίας που σας κρατάει μήνες τώρα κολλημένο πρώτο κόμμα στο 22%- ακόμα και με ελεύθερους τους βουλευτές σας να ψηφίσουν κατά συνείδηση, η δανειακή σύμβαση δεν θα λάμβανε τους 180 απαραίτητους ψήφους και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα κατέρρεε. Κάτι που τόσο επιθυμείτε άλλωστε, όπως μας λέτε διαρκώς, επαναλαμβάνοντας το αίτημά σας για εκλογές, για να φύγει το ανίκανο ΠΑΣΟΚ και να σώσετε τη χώρα. Αφήστε που μόνο και μόνο λέγοντας ναι στην πρόταση του Βενιζέλου για ψήφιση του πακέτου με 180 βουλευτές, θα δημιουργούσατε αναταραχή στο ΠΑΣΟΚ, φέρνοντας ενδεχομένως σε δύσκολη θέση και τον συμφοιτητή σας Γιώργο Παπανδρέου που φαίνεται να πιέζεται από τον διεκδικητή αντιπρόεδρο, κάτι που όμως, όπως φαίνεται, δεν θέλετε…
Κύριε Σαμαρά, στο παρελθόν (1993) είχατε την τόλμη, το τσαγανό, την μαγκιά -όπως θέλετε πείτε το- να ανατρέψατε μία ολόκληρη κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας ("να ρίξετε" όπως είχατε πει για την ακρίβεια στη Βουλή -πρακτικά 1994- ως Αρχηγός της Πολιτικής Άνοιξης). Να ρίξετε μία κυβέρνηση στην οποία ήσασταν μέλος και όχι τυχαίο, υπουργός Εξωτερικών, να ρίξετε μία κυβέρνηση της παράταξης που τώρα ηγείστε, για να γίνουν εκλογές... Και όλα αυτά για να «σώσετε» την Ελλάδα από τον «βούρκο Μητσοτάκη» (για να μην ονομαστούν τα Σκόπια Μακεδονία… και να μην ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΤΕ). Τελικά η προδοσία, ανατροπή, υπέρβαση -όπως θέλετε πείτε την- του 93, είχαν ως συνέπεια να έρθει το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, για τα επόμενα 11 χρόνια... Παρεμπιπτόντως να ιδιωτικοποιηθεί ο ΟΤΕ αφού πρώτα, επί κυβερνήσεων Σημίτη, κάνει ο ΟΤΕ όλες τις business με τον Κόκκαλη και τη Siemens... Και να συνεχίσει η μία χώρα μετά την άλλη να αναγνωρίζει τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία... Ενώ εσείς άδοξα… να αναγκαστείτε να διαλύσετε την ΠΟΛΑΝ που με τόσα όνειρα είχατε ιδρύσει, μετά την αποτυχία σας να μπείτε στη Βουλή (1996) και στην Ευρωβουλή (1999)...
Και αναρωτιέται ο κόσμος, κ. Σαμαρά, τώρα σας έπιασαν οι ηθικότητες και οι ευαισθησίες όταν η χώρα καταρρέει, και δεν ρίχνετε την κυβέρνηση του αντίπαλου ΠΑΣΟΚ, για να μην χαλάσουμε τη μαγιονέζα στον flatmate Γιωργάκη που δεν μπορεί να αποχωριστεί την εξουσία, όταν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη τρία χρόνια πριν με το ίδιο επιχείρημα των 180, που τώρα μας δίνει στο πιάτο, απειλούσε να ρίξει την κυβέρνηση Καραμανλή (την οποία επίσης υπηρετούσατε ως υπουργός Πολιτισμού) με αφορμή την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας; Μια απειλή που τελικά έπιασε τόπο και οδήγησε τελικά σε πρόωρες εκλογές και τη συντριβή της Νέας Δημοκρατίας -θα τα θυμάστε άλλωστε, αυτά είναι πιο πρόσφατα- και το ΠΑΣΟΚ ξανά στην εξουσία! Και εσάς βέβαια πρωταγωνιστή πλέον, ως νέο αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας να ξαναψηφίζετε τον Παπούλια για Πρόεδρο της Δημοκρατίας! Γιατί λοιπόν να μην ξε-πληρώσουμε τους πασόκους με το ίδιο νόμισμα, όταν μας το ζητάνε και οι ίδιοι, κ. Σαμαρά?
Απαιτήστε τώρα 180, κ. Σαμαρά, που είναι και αίτημα του λαού (75% λέει ναι στην πρόσφατη έρευνα της Kappa Research), μην το ψηφίσετε, συνεπής στην αντιμνημονιακή γραμμή σας -δε συναινώ στο λάθος και όλα τα σχετικά, δε θα σας κατηγορήσει κανείς για την συνέπειά σας, και μη φοβάστε για τους βουλευτές σας, άλλωστε δε φημίζονται για την τόλμη τους...Ενδεχομένως να αποβληθείτε από το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα αλλά έτσι και αλλιώς ποτέ δε το πολυαγαπήσατε. Και που συμμετέχετε, όπως ανέδειξε και η τελευταία σας επίσκεψη, μάλλον για notekeeper κάνατε. Οπότε το πακέτο δε θα συγκεντρώσει τους 180, ότι και να κάνουν τα εξαπτέρυγα και τα δεκανίκια όπως τα αποκαλείτε…Και αναίμακτα και λογικά θα οδηγηθούμε σε εκλογές!
Είναι το πάγιο αίτημά σας άλλωστε, είναι αυτό που ζητάει (ενδεχομένως?) και η βάση της Νέας Δημοκρατίας, που τόσο συχνά επικαλείστε και σας εξέλεξε άλλωστε. Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα κ. Σαμαρά! Ρίξτε τους!

15 σχόλια

  1. ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΦΑΝΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΜΟΝΟ δημοψηφισμα, ειναι οι ΕΚΛΟΓΕΣ!
    Μας πηρατε με 120 ο/ο ελλειμμα του ΑΕΠ και μετα ΔΥΟ μολις χρονια το πηγατε στο 170 ο/ο για να μας πειτε οτο θελουμε μονο ΕΝΝΙΑ χρονια ακομα για να πεσει το ελλειμμα στο.... 115 ο/ο του ΑΕΠ !!

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Αυτο χρειαζεται ΕΙΔΙΚΑ δικαστηρια.
    Οχι δημοψηφισμα.
    ΠΩΣ την καταντησατε την Ελλαδα μας ετσι;!
    Ολοι καταλαβαινουμε οτι πονταρετε στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ για να κερδισετε και οχι στα ελληνικα ομολογα!!
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!
    Μας φερατε στο χειλος του γκρεμου, ΧΩΡΙΣ κανενα δημοψηφισμα, με το ετσι θελω και αντι να εχετε την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ να παραιτηθειτε, θελετε, ταχα μου, δημοψηφισμα;!
    Δεν σας λεω ΑΛΗΤΕΣ γιατι προσβαλλω τους πραγματικους ΑΛΗΤΕΣ, που ποιος ξερει ποια κυματα τους ριξανε εκει, αλλα δεν παυουν να ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ, κατι που ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ειστε!
    Εχετε γινει ΖΩΑ, τρωκτικα, ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ για το Δημοσια συμφερον οπως ΑΠΟΔΕΙΧΝΕΙ η Ιστορια.
    Εχει ομως ο καιρος γυρισματα και θα σας βγουν ξυδι τα φερσιματα σας, σε σας και στους απογονους σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα πάθει τα ίδια με τον Γιωργάκη αν θελήσει να κυβερνήσει.
    Δυστυχώς το σήμερα είναι εύκολο να προβλεφθεί, το αύριο είναι που τρομάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι να τολμήσει ρε παιδιά, σοβαρολογούμε τώρα; Αλίμονο στον κοσμάκη. Από το πρωί ξαναβγήκαν στην τηλεόραση όλες οι φιγούρες των άθλιων κυβερνήσεων της ΝΔ. Γιαλίζουν τα κουστούμια πάλι. Αν ο λάος τους ξαναδώσει εξουσία καλά να πάθει, αφού επιλέγει από τη Σκύλα τη Χάρυβδη.. Μια φορά τους ψήφισα στη ζωή και με βρίζω κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντως απο το ποδηλατο
    δεν πεφτω πια


    Μου δωρισαν ενα
    με τρεις ροδες . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟΥΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μετά την παντελή ανικανότητα του Καραμανλή, την πλήρη ασχετοσύνη του Παπανδρέου έρχεται τώρα άλλος διάτοντας αστέρας ... στην πατρίδα. Γειά σου πατρίδα με τις σοφές επιλογές σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η κολοτούμπα της χρονιάς απ' τον Ρέππα:
    Ψαφνικά είναι εναντίον του δημοψηφίσματος!!!

    [Το άτομο χθες μίλησε στη Βουλή και τάχθηκε υπερ του δημοψηφίσματος και σήμερα λέει ότι είναι εναντίον!!]

    Ε,,,,ναι !
    ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΟΙ ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΔΕΣ
    ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ... για " αρχίντια κρέππα ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΥΠΗΡΕΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ αλλα και ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ !!!
    Οταν πας να σηκωσεις αναστημα, εστω και αργα, εστω και μετα απο τοσα λαθη και συνεχεις παραχωρησεις, ενσκηπτουν τα γερακια και σου υπενθυμιζουν οτι σε βλεπουν αφ υψηλου σαν ενα ειδος τροφης που πρεπει να ειναι δεδομενο να ικανοποιησει οποτε το θελησουν τις ακορεστες ορεξεις τους.
    Δε μπορω να δεχτω οτι δυο πρωθυπουργοι της χωρας, ευτελιστηκαν πληρως απο τους "συμμαχους " μας και ταυτοχρονα συνηγορουν σ αυτο τον ευτελισμο γνωστα κεντρα στηριξης της παγκοσμιοποιησης, δειτε και τα παπαγαλακια παρακατω.
    Εκδοτες καναλαρχες και δημοσιογραφοι, καλοταισμενοι και καλοπληρωμενοι, που δε διαβαζουν και δε μεταφερουν ποτε σωστα τα μηνυματα και τις αγωνιες των πολιτων, αλλα τις διαστρεφουν και τις παρουσιαζουν κατα το δοκουν των αφεντικων τους.
    Ταχα εκπληκτοι, κωλοτουμπες πολιτικοι, που καθε μερα λενε διαφορετικα και προκαλουν συγχυση στο λαο, αποντες οταν χρειαστηκε να στηριζουν την αγωνια των πολιτων απο τις συνεχεις μειωσεις αποδοχων και την απωλεια θεσεων εργασιας, μεχρι και ο Μανος !!! εμφανιστηκε υπερμαχος της σωτηριας των τραπεζων.

    Γιατι ταχα δε μπορει να θεσει ο κυριαρχος λαος σε αμφισβητηση οποιαδηποτε συμφωνια, οταν εχει ηδη υποστει τις συνεπειες ενος ασυγκρατητου οικονομικου κατηφορου, οταν μαλιστα επιβαλλεται απο προστατες και αυτοκλητους σωτηρες, που σαν αναταλλαγμα ζητουν επιμονα την απωλεια της εθνικης κυριαρχιας , τη λεηλασια του εθνικου πλουτου και την υποδουλωση της σκεψης και της βουλησης ενος λαου για τα επομενα τριαντα χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γ. Μιχελάκης: Μόνη λύση οι εκλογές
    _________________________________
    «Αυτό το δημοψήφισμα διαλυει κατ’ αρχήν την κυβερνητική παράταξη», παρατήρησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης, μιλώντας στον τ/σ ΣΚΑΙ, σημείωσε ακόμη ότι η μόνη λύση είναι οι εκλογές και πως το δημοψήφισμα δεν πρέπει να γίνει.

    Ερωτηθείς αν η ΝΔ συναινεί στη συγκρότηση κυβέρνησης εθνικής σωτηρίας, ο κ. Μιχελάκης απέφυγε να τοποθετηθεί, αναφέροντας ότι θα υπάρξει υπεύθυνη τοποθέτηση σε μερικές ώρες.

    «Η ΝΔ ήταν η παράταξη που έβαλε την Ελλάδα στην ΕΕ και είναι η παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί την πορεία στην ΕΕ», ήταν το σχόλιό του.

    «Αυτή τη στιγμή η χώρα είναι ακέφαλη, ποιος θα διαχειριστεί το ζήτημα της δανειακής σύμβασης;», διερωτήθηκε ο εκπρόσωπος και συμπλήρωσε ότι χρειάζεται λαϊκή εντολή.

    Οπως είπε, η δανειακή σύμβαση είναι αναπόφευκτη και πως η αξιωματική αντιπολίτευση μιλάει για επαναδιαπραγμάτευση για το μνημόνιο που τη συνοδεύει. «Αλλο πράγμα η δανειακή σύμβαση, άλλο πράγμα οι πολιτικές που τη συνοδεύουν», κατέληξε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρεγκίνα Βαρτζελή: Δεν παραιτείται ο ΓΑΠ!!!
    ------------------------------------------
    Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters η Ρεγκίνα Βαρτζελή ( Διευθύντρια του Γραφείου του ΓΑΠ) δήλωσε ότι ο ΓΑΠ δεν σκοπεύει να παραιτηθεί. Στην περίπτωση αυτή το επικρατέστερο σενάριο είναι αυτό που είπε ο ΠΑΣΟΚος Παπαχρήστος στο ΒΗΜΑ FM: Ο Γιωργάκης θα πάει μετά το υπουργικό συμβούλιο στην ΚΟ και θα ζητήσει την επιβεβαίωσή του με κάλπη από τους βουλευτές.

    Ξαναρωτάμε: Τι διαφορετικό θα έκανε ο Στρατός απ' αυτό που κάνει ο Βενιζέλος ;

    Η μόνη λύση είναι οι εκλογές... αλλιώς όλα τ' άλλα θυμίζουν πραξικόπημα Βενιζέλου όπως δείχνει και το παρακάτω εκπληκτικό βίντεο:

    το βίντεο είναι απ' το diaforetikimatia..


    Τελικά μάλλον έχει γίνει προβλέψιμο το ΠΑΣΟΚ. Βλέποντας ορισμένα "ΣΗΜΑΔΙΑ" καταλαβαίνεις πολλά.

    - Το δεδομένο είναι ότι ο ΜΠΕΝΥ δεν ανέλαβε Υπουργός Οικονομικών,δηλαδή να φάει όλο το ΑΓΓΟΥΡΙ για το ΤΙΠΟΤΑ.

    Ο Μπένυ θέλει να είναι ο επόμενος πρωθυπουργός.
    Εκτός και αν τον έπιασε ΚΟΤΣΟ ο ΓΑΠ.

    - Σαν πολλοί ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΙ δεν μαζεύτηκαν ξαφνικά στα κανάλια,εξηγώντας μας, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΣΑΣ .......ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κράταααααααααααααα ..σύντροφε
    Γιώργο.

    ο φίλος σου
    Σόρος.


    Σε πρωτοφανή ύψη το ελληνικό σπρεντ, στις 2.931 μ.β.
    Oι πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις τόσο στο εσωτερικό της Ελλάδας όσο και στην Ευρώπη, με το ερώτημα της παραμονής της χώρας στο ευρώ να πλανάται σαν φάντασμα πάνω από τις αγορές, έχει οδηγήσει σε πρωτοφανή εκτίναξη της επιτοκιακής ψαλίδας.
    Ειδικότερα, το σπρεντ των ελληνικών 10ετών τίτλων διογκώνεται σήμερα το πρωί στις 2.931 μονάδες βάσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΤΣΙ!!!!ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.
    ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ=ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 10 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    ΝΑΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ!
    ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΕΡΙ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ!
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ Ο ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ!
    ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ=ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ.
    Ο,ΤΙ ΕΛΕΓΕ Η ΚΟΜΙΣΙΟΝ,ΤΟ ΔΝΤ,
    Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ,ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΝ.
    ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΙΚΟΥ ΟΧΙ!
    ΕΤΣΙ ΡΕ !!!
    ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΜΟΝΗ.
    ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΧΟΥΝΤΑ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ 'ΕΘΝΙΚΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ' ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ.
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΚΑΝΕ ΚΡΙΤΙΚΓΗ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ,ΟΤΙ Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΩΝ 50 ΔΙΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ,ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ.
    ΕΤΣΙ!!!ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΕ.
    ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΓΑΠ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ ΠΡΟΤΟΥ ΚΑΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΕΓΧΩΡΙΑ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.
    ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ 2 ΧΕΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΠΙΣΩ,ΑΛΛΑ
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ Ο ΓΑΠ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΤΡΙΜΩΞΑΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΕΤΡΕΞΕ ΝΑ ΠΕΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ=ΣΚΛΗΡΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΣΟ
    ΨΕΥΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΟΧΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΕ ΟΥΤΕ 3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ Ο ΓΑΛΑΖΙΟΣ ΤΡΟΪΚΑΝΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ.ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΟΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΔΟΧΟ.
    ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΒΟΛΤΑ.
    ΤΟΥΤΟΣ ΕΔΩ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ.
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΗΤΑΝ ΛΥΤΡΩΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΕΡΕΣ.
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ Η ΛΑΪΚΗ ΟΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΓΗΤΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΑΛΑΖΙΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση