GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Σε πείσμα πολλών, οι Έλληνες εξακολουθούν να πιστεύουν στην Ευρώπη»...

Από την Όλγα Σαράφη Σύμφωνα με έρευνα* του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2011 και αφορά στο πώς αντιλαμβάνονται...

Από την Όλγα Σαράφη

Σύμφωνα με έρευνα* του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που διεξήχθη τον Σεπτέμβριο του 2011 και αφορά στο πώς αντιλαμβάνονται οι Ευρωπαίοι την οικονομική κρίση, προκύπτει ότι οι Έλληνες πιστεύουν σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από πολλούς άλλους Ευρωπαίους πολίτες ότι η ύπαρξη του κοινού νομίσματος, του ευρώ, έχει μετριάσει τις αρνητικές συνέπειες της οικονομικής κρίσης. Μάλιστα, το ποσοστό των Ελλήνων που συμμερίζεται αυτή την άποψη ανέβηκε στο 40%, από 36% πέρυσι τον Σεπτέμβριο.
Την ίδια στιγμή σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες (69%) επιθυμούν την...
δημιουργία ενός ευρωπαϊκού οίκου αξιολόγησης, μια σαφής ένδειξη της εμπιστοσύνης που έχουν στους κοινούς ευρωπαϊκούς θεσμούς, αλλά φυσικά και της απαξίωσης των τριών μεγάλων οίκων αξιολόγησης. Παράλληλα, το 72% (πρώτοι στην Ε.Ε.) δηλώνουν ότι έχουν επίγνωση της συζήτησης για τα ευρωομόλογα.
Οι Έλληνες αποδεικνύονται εξαιρετικά φιλοευρωπαϊστές και αλληλέγγυοι. Συγκεκριμένα, στο ερώτημα αν συμφωνούν στην εφαρμογή αυτόματων κυρώσεων σε περίπτωση που ένα κράτος μέλος δεν κατορθώσει να επιτύχει τους στόχους για το χρέος και το έλλειμμα, οι Έλληνες απαντούν θετικά σε ποσοστό 62%. Επίσης, στο ερώτημα εάν θα επιθυμούσαν μία προκαταρκτική διαβούλευση μεταξύ των ευρωπαϊκών και των εθνικών πολιτικών οργάνων στο ζήτημα της κατάρτισης του εθνικού προϋπολογισμού, οι Έλληνες εμφανίζονται πολύ θετικοί, καθώς 7 στους 10 συμφωνούν με κάτι που ουσιαστικά παραχωρεί μεγαλύτερες αρμοδιότητες στις Βρυξέλλες επί της εθνικής οικονομικής πολιτικής.
Τέλος, στο ερώτημα κατά πόσον θεωρούν ότι το να φέρουν τα κράτη μέλη από κοινού ένα μέρος του βάρους του συνολικού ευρωπαϊκού δημόσιου χρέους θα μείωνε τις επιπτώσεις της κρίσης, οι Έλληνες εμφανίζονται σίγουροι σε ποσοστό 79%, ενώ στο ερώτημα εάν σε περίοδο κρίσης θα επιθυμούσαν η χώρα τους να προσφέρει βοήθεια σε άλλο κράτος μέλος που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα οι Έλληνες απαντούν θετικά σε ποσοστό 52% (από 48% πέρυσι τον Σεπτέμβρη).

*Ολόκληρη η έρευνα είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο: http://www.europarl.europa.eu/parliament/public/staticDisplay.do?language=EN&id=40

25 σχόλια

  1. Την ίδια στιγμή σχεδόν 7 στους 10 Έλληνες (69%) επιθυμούν την...
    δημιουργία ενός ευρωπαϊκού οίκου αξιολόγησης)
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 31%!!!!ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ??ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΙ ΤΟΥ 1821 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΤΖΉ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΎΟΥΜΕ
    με τίποτε πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι πίπες είναι αυτές? Εσείς έχετε σκυλιάσει να ζητάτε χρεοκοπία-δραχμή-Γουδί. Τώρα σας πήρε ο πόνος? Αι σιχτιρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλακογιωργος1 Νοε 2011, 9:11:00 μ.μ.

    ΕΚΤΑΚΤΟ:
    ΑΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΤΡΙΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΣΤΟ ΤΑΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΑΔΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΠΑΠΑΤΖΗΔΩΝ . . . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. επειγον προς Ολγα Σαράφη
    7 στους 10 δεν μπορουν να πληρώσουν τα δάνεια και όχι μόνο,γιατι δεν έχουν και να φάνε.
    την ίδια στιγμή οι τράπεζες μπαουλιάζουν τα ευρω απο οσους μπορούν να πληρώνουν δόσεις ,αφου δεν δίνουν άλλα δάνεια.
    μετά θα πουλήσουν τα μαγαζιά τους(μπουρδέλα)για ένα κομμάτι ψωμι σε νηστικούς τοκογλήφους και άν τους αφήσουν θα αρχήσουν τους πληστηριασμούς.
    καταλάβατε ποιό ειναι το πρόβλημα αγαπητή μου κυρία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΑΠ,ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ.
    ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΝΕΙ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΓΙΑ 10 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ.
    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ 'ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ' ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ ΑΠΟ ΧΤΕΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ 10ΧΡΟΝΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΕΡΩΤΗΜΑ 'ΝΑΙ Η ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ'.
    ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑΙ Η' ΟΧΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ.
    ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΩΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ 10ΕΤΗ ΕΠΙΤΡΟΠΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ.
    ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΣΙΧΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
    ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΔ,ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΕΡΑ ΟΜΩΣ ΔΕ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΝΑΙ Η' ΟΧΙ ΓΑΛΑΖΟΦΙΛΟΙ;
    ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΛΑΟ.
    ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΕ ΝΑΙ.
    ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ.
    ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΠΟΥ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑΤΙ ΒΟΛΕΥΟΤΑΝ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ.
    ΕΥΚΟΛΟ ΟΧΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ,ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.
    ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ
    ΔΥΣΚΟΛΑ.
    ΜΕΤΑ (ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ 'ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ') ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.
    ΟΧΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μήπως οι εξελίξεις στην Ελλάδα γίνονται γιά να παγιδεύσουν την Τουρκία με δόλωμα την Ελλάδα ..?? Μην μασάτε πάντως με τα πραξικοπήματα δεν τα κάνει η ανώτατη ηγεσία , αλλά ανώτερα ηγετικά στελέχη .... Οι σημερινές κρίσεις του ΚΥΣΕΑ έχει άλλο στόχο , από ότι δείχνει .. Αλλού θέλει να στείλει μήνυμα ....
    Γιά ακούστε όμως αυτό εδώ που προβλέπει αυτός ο καλόγερος .. Μας λέει πως ο Παπανδρέου γιά να εκδικηθεί την Ελλάδα θα καλέσει την Τουρκία να της επιτεθεί .. Έχει ένα ενδιαφέρον να το έχουμε στην άκρη του μυαλού μας γιά να ξέρουμε ποιός θα είναι αυτός που φταίει σε μια τέτοια περίπτωση .... Καλό είναι να το έχουν και οι Τούρκοι στο μυαλό τους , γιατί μάλλον την παγίδα γιά αυτούς την στήνουν και όχι γιά την Ελλάδα που έτσι και αλλιώς οι φίλοι μας οι Φράγκοι και οι Γότθοι θα την κάνουν να υποφέρει .... Ο καλόγερος λέει πως έχει ενημερώσει τον Σαρκοζί , εγώ όμως ρωτώ .Μήπως αυτό το σχέδιο το έχουν εξυφάνει οι Ιησουίτες και το έχουν πει σε αυτόν τον καλόγερο για να τα πει τώρα που τα παρόμοια γεγονότα τρέχουν και έτσι η Τουρκία να τσιμπήσει και να δοθεί έτσι το δικαίωμα στους Φράγκους να την διαμελίσουν ..??? Ίσως για αυτό να δίνουν και όλες αυτές τις σχιζοφρενικές εντυπώσεις με τις αλλοπρόσαλλες κινήσεις τους οι κυβερνώντες του Ιησουίτη Παπανδρέου του στολισμένου με τους τόσους Καθολικούς Μεγαλόσταυρους .... Ομολογουμένως το σχέδιο είναι σατανικό , αλλά αυτός ο καλόγερος εκεί μόνο θεϊκό χάρισμα δεν φαίνετε να έχει όπως ομολογεί μόνος του ότι έχει ... Άρα λοιπόν ότι συμβαίνει εδώ στην Ελλάδα σήμερα γίνετε σε άμεση συνεννόηση με την δύση γιά να πείσουν την Τουρκία ότι την ώρα που ο Παπανδρέου θα πει στον Ερντογάν «πήγαινε σκίσε τους κ@λοέλληνες» αυτός να πειστεί και να το κάνει , γιά να πέσει στην παγίδα που του έχει στήσει η δύση και να καταστήσουν και την δική του χώρα προτεκτοράτο τους όπως είμαστε και εμείς ...... Και αυτό εξηγεί και το γιατί καθαρίσανε και τον Στρος Καν όταν αποκάλυψε τον ρόλο του Παπανδρέου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κάποιος να κλείσει τα σύνορα !
    *****************************
    Καταρέει η δοσίλογη κυβέρνηση Παπανδρέου !

    Τα ποντίκια ξεκίνησαν να εγκαταλείπουν το καράβι !

    Ανεξαρτητοποιήθηκαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, Μιλένα Αποστολάκη,
    Τόνια Αντωνίου και η Εύα Καϊλή!!

    Με 150 πλέον το ΠΑΣΟΚ, ενώ έξι ακόμα βουλευτές ζητούν παραίτηση του....Πρωθυπουργού και εκλογές!

    Η ”ομάδα των 6″, που αποτελείται από τους Γιώργου Θωμά, Βαγγέλη Μαλέσιο, Στέφανο Μανίκα, Δημήτρη Μπατζελή, Γιάννη Νικολάου και Μηνά Σταυρακάκη, χαρακτηρίζει την εξαγγελία για δημοψήφισμα ως ανεύθυνη που οδηγεί τη χώρα σε πολιτική ανωμαλία και διχασμό και τονίζει ότι ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να απολογείται αντί να πανηγυρίζει.

    Συν την Κεφαλίδου της Δράμας, που του έστειλε και επιστολή και λέει
    σχεδόν τα ίδια.. !


    ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ Ο ΔΟΣΙΛΟΓΟΣ !!


    Πλησιάζει η ώρα της λευτεριάς αδέρφια, αρκεί βέβαια να φανούμε συνετοί και ώριμοι στις αποφάσεις που θα κληθούμε να λάβουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω το βρισκω ευφυεστατο
    και μπραβο μου που τοπα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΑ.
    ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΠΕΡΓΙΕΣ-ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ.

    ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ-ΔΡΑΧΜΗ-ΔΗΜΕΥΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ
    ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΦΡΑΓΚΑΤΩΝ
    ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ

    ΑΠΑΛΛΑΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και η Κατερίνα Μπατζελή λέει ΟΧΙ στο δημοψήφισμα και προτείνει Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας
    Την παραίτηση του Πρωθυπουργού ζήτησε και ο αδελφός της πρώην υπουργού, Δημήτρης Μπατζελής, μαζί με άλλα 5 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ

    Η Κατερίνα Μπατζελή μιλώντας πριν από λίγο στο LamiaReport δήλωσε: <>

    Εν τω μεταξύ, έξι στελέχη του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, μεταξύ των οποίων και ο αδελφός της βουλευτού Δημήτρης Μπατζελής, ζητούν την παραίτηση του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου μετά την εξαγγελία για τη διενέργεια δημοψηφίσματος. Πρόκειται για τους Γιώργο Θωμά, Βαγγέλη Μαλέσιο, Στέφανο Μανίκα, Δημήτρη Μπατζελή, Γιάννη Νικολάου και Μηνά Σταυρακάκη.

    LamiaReport.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. οποιος πιστευει στο ευρω ειναι κομπλεξικος μαλακας.
    αρα η πλειοψηφια των ελληνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα πρώτα Ευρωπαϊκά σύννεφα.
    --------------------------
    Ανέβαλε η Ολλανδική Βουλή το ελληνικό κούρεμα.
    _________________________________________
    Αναβλήθηκε η συζήτηση στην Ολλανδική Βουλή για την έγκριση της συμφωνίας της Συνόδου Κορυφής για το κούρεμα του ελληνικού χρέους, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, καθώς ακροδεξιοί και εργατικοί αντιδρούν ενώ η κυβερνητική παράταξη δεν έχει την απαιτούμενη πλειοψηφία.
    Συγκεκριμένα, οι χριστιανοδημοκράτες του κ. Μάρκ Ρούτε (φωτό με τη Μέρκελ) διαθέτουν 52 έδρες σε σύνολο 150 της Ολλανδικής Βουλής και γι' αυτό χρειάζονται τη συνεργασία κάποιου κόμματος της αντιπολίτευσης για να εγκριθεί η συμφωνία για το ελληνικό κούρεμα. Με δεδομένο ότι το ακροδεξιό κόμμα της Ελευθερίας του Γκέερτ Βίλντερς έχει ταχτεί υπέρ της εξόδου της Ελλάδας από την.............
    ευρωζώνη, η μόνη περίπτωση να ψηφιστεί η συμφωνία διάσωσης (και η επέκταση του EFSF) είναι με τη βοήθεια των Εργατικών που διαθέτουν 30 έδρες. Ωστόσο και οι Εργατικοί δήλωσαν χτες ότι δεν προτίθενται να ψηφίσουν τη διάσωση όσο δεν ξεκαθαρίζει το τοπίο με το δημοψήφισμα στην Ελλάδα...
    Όπως είπε εκπρόσωπος του Εργατικού Κόμματος το δημοψήφισμα που προανήγγειλε ο Γιώργος Παπανδρέου «μπορεί να καταστρέψει την συμφωνία», ενώ τόνισε ότι «οι χρηματοοικονομικές αγορές δεν μπορούν να περιμένουν επί μήνες για το αν οι Έλληνες θα υποστηρίξουν ή όχι το πακέτο».


    ΑΝΤΕ.....

    ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΑΛΑΒΑΝΕ ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. είτε με το καλό ή με το ΚΑΚΟ αδελφέ του Κανταϊφι, με το κω.λάντερο απέξω

    ΠΑΡΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΚΑΙ ΓΑ ΣΕΝΑ..ΚΑΙ ΤΗΝ σκύλαΕΒΡΑΙΑ ΜΑΜΥ
    ---------------------------------


    ............../´¯/)........... (\¯`\
    ............/....//........... ...\\....\
    .........../....//............ ....\\....\
    ...../´¯/..../´¯\.........../¯ `\....\¯`\
    .././.../..../..../.|_......_| .\....\....\...\.\..
    (.(....(....(..../.)..)..(..(. \....)....)....).)
    .\................\/.../....\. ..\/................/
    ..\................. /........\................../
    ....\..............(.......... ..)............../
    ......\.............\......... ../...............

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑΚΙΑ ΣΟΥ
    ΤΑ gay ΛΑΜΟΓiΑ £££££££££££££££££
    $$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
    που θα ξεράσουν
    ΟΛΑ
    όσα βγάλανε
    σήμερα με τον ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΙΣΜΟ σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΘΙΞΕ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΗ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥΣ ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΣΟΚΑΡΑΣ ΘΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΘΡΕΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

    ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

    ΤΖΕΦΡΕΙ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΟΥ.ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΑΡΧΗΓΟ.ΔΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΑΣ ΕΠΡΗΞΑΝ ΤΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΟΤΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ,ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΗ ΒΓΑΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΖΩΝΤΑΝΟ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
    ΘΥΜΑΣΤΕ;10 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΝΗΤΟΣΚΟΠΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΕΙΧΑΝ ΒΓΑΛΕΙ ΤΡΕΪΛΕΡ ''ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ''.
    ΤΟΝ ΓΑΠ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ,
    ΟΧΙ ΟΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ 10ΕΤΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΝΩ ΛΕΝΕ ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ,ΩΣ ΤΩΡΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΕ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.ΜΟΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ.
    ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΠΕΛΩΡΙΑ ΣΤΗ ΝΔ ΠΟΥ ΤΗΣ ΠΗΡΑΝΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ.
    Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ,
    ΤΩΡΑ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΝΑΙ.
    Ο ΓΑΠ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Η' ΕΣΤΩ ΨΗΦΟ ΜΕ 180 ΗΔΗ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΤΟ ΜΑΪΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ,ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ.
    ΕΣΤΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΓΑ,ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗ ΣΕΝΤΡΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ,ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΗ ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ.
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ.
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΥΚΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΟΔΕΣ ΦΩΝΕΣ ΑΠ'ΤΗ ΓΩΝΙΤΣΑ ΜΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ.
    ΘΕΛΕΙ;ΜΠΟΡΕΙ;
    ΤΩΡΑ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο Παπανδρέου πάει στις Κάννες για τη Σύνοδο των G20 και έχει για πρώτη φορά στη φαρέτρα του το όπλο του δημοψηφίσματος.
    Να δείτε που θα γυρίσει με χαλάρωμα της θηλειάς από το λαιμό της Ελλάδας.
    Όσο και να λυσσάνε οι Ευρωπαίοι,
    έχουν πιο πολλά να χάσουν από μας αν καταρρεύσουμε.
    Δεν θα πάρουνε ποτέ την απόφαση να διαλυθεί το ευρώ.
    Επιτέλους ξύπνησε ο Γαπ,έστω και τώρα.
    Κρατηθείτε γιατί έχουμε πολλά να δούμε ακόμη...
    Θα το βουλώσουνε πολλοί στη χώρα και πολύ σύντομα μάλιστα.
    Και οι κωλοτούμπες που θα δούμε από την Παρασκευή και μετά μόνο γέλιο θα προκαλούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΣΦΙΓΓΟΥΝ ΟΙ ΚΩΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!
    ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΩΡΑ Π.Χ. ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΛΟΙΔΟΡΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ.
    ΦΤΙΑΞΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑ ΝΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!
    ΑΝΤΕ ΝΤΕ,ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ ΝΑΙ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ...
    ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΛΕΝΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
    ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ ΑΣ
    ΚΑΝΟΥΝ.
    ΜΑ ΑΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΥΡΩ,
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΟΗΜΑ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ,ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;
    ΕΚΕΙ,ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΟΛΟΙ...
    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ .
    ΑΡΚΕΤΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παρόλο που παίζαν εχθές τις κουμπάρες 7 ώρες.
    Ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν ποιο θα είναι το ερώτημα.

    Πριν από λίγο ο μαγκάκος Καστανίδης δήλωσε ότι το ερώτημα θα αφορά την ίδια τη δανειακή σύμβαση...
    Το τι θα αφορά βέβαια το ερώτημα θα το δούμε μετά το "ξύλο" που θα φάει το Γιωργάκη στις Κάννες...

    Γιατί βλέπω να του επιβάλλουν κανα ερώτημα:
    Πόσα πόδια έχει ο άνθρωπος; 2 ή 3;


    ----------------------------------
    Το κοκκορακι κικιρικ (πορδυπουργαρα)

    οι κωτουλες κοκο (αρσενικοι πασοκοβουλευτες)

    οι αλεπουδες χιχιχι (αντρικος και λοιποι)

    Τα γαιδουρακια ωχωχωχωχ (λαος)
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    πάμε στον διάβολο ....ολοταχώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πασόκοι παραιτηθείτε!

    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί πήρανε τα αποθεματικά των ταμείων και αφού τα κάμανε ομόλογα και τα βουτήξανε στο αίμα, το αίμα των ασφαλισμένων, τα βγάλανε βόλτα σε πισίνες με καρχαρίες, και έγινε το έλα να δεις, δώσμου και μένα μπάρμπα! Κι όταν τα γυρίσανε στα ταμεία αλουνού του έλειπε το χέρι, αλουνού το πόδι, αλουνού του είχαν ανοίξει την κοιλιά και κρατούσε τ’ άντερα του στα χέρια.
    Παραιτηθείτε να έρθουν αυτοί που για τίνος το συμφέρον τα είχανε κατεβάσει σε ένα καλόγερο και ο αθεόφοβος μια ολόκληρη κυβέρνηση, μόνος του; την γλύκαινε και τον γλυκαίνανε, την τάιζε και τον τάιζαν, τους έδινε και του δίνανε, μιλάμε για εκατομμύρια ευρώ.
    Παραιτηθείτε να κυβερνήσουν αυτοί που όταν καιγότανε ολόκληρη η Ελλάδα, και για όνομα του Θεού καήκανε ζωντανοί σχεδόν εβδομήντα άνθρωποι ο πρωθυπουργός Καραμανλής δήλωσε από τηλεοράσεως ότι έβλεπε τα τεκταινόμενα από την τηλεόραση του σπιτιού του στην Ραφήνα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στο όνομα της τυφλής παράλογης κομματικής εκδίκησης με την ασυνάρτητη < απογραφή > τους ρίξανε την πατρίδα μας, την Ελλάδα μας στον βαθύτερο λάκκο με σκατά που έγινε ποτέ για μια χώρα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που κρύβανε το οικονομικό έλλειμμα της χώρας για να μην φανούν, για να μην ψάξει κάποιος που πήγανε τόσα δισεκατομμύρια ευρώ και με την τελική πρόθεση να το φορτώσουν σε άλλη κυβέρνηση και αυτή να βγάλει κυριολεκτικά το φίδι από την τρύπα.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί που στις πρώτες νομοθετικές πράξεις τους μετά τις εκλογές του 2004 ήταν να καταργήσουν τον ΣΔΟΕ, δίνοντας έτσι το σύνθημα στην αγορά, στην ραχοκοκαλιά της παραοικονομίας, της φοροδιαφυγής και εισφοροδιαφυγής τους μικρομεσαίους να κλέβουν τον ΦΠΑ, να μην κόβουν αποδείξεις να ρημάξουν τα κάθε είδους ταμεία.
    Παραιτηθείτε για να έρθουν αυτοί οι ικανότατοι που το χρέος της Ελλάδας από 150 δις το πήγανε στα 330 έτσι για να μπορούν να κάνουν μεγάλες μπίζνες ; και κομματικά ρουσφέτια.
    Παραιτηθείτε γιατί όταν ο Πάγκαλος στη Βουλή κατήγγειλε τον Αλογοσκούφη ότι χάρισε με νόμο στα στελέχη των τραπεζών που πήραν bonus 800.000.000 ΕΥΡΩ τον αναλογούντα φόρο 350.000.000 ΕΥΡΩ, ΔΕΞΙΑ ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, , Ξύνανε τα αρχίδια τους
    Παραιτηθείτε το απαιτεί ο κύριος Καρατζαφέρης, αυτός που επί πρωθυπουργίας Μπουχέσα δήλωσε έξω από το μέγαρο Μαξίμου ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ στο Πασόκ να κυβερνήσει
    Παραιτηθείτε, γιατί το φωνάζει όλη η Αριστερά δηλαδή οι Αριστεροδεξιούληδες, δεν μπορούν οι άνθρωποι να σας βλέπουν να κυβερνάτε, το καταλαβαίνετε ή είσαστε χαζοί; Δεν μπορούν να κάνουν τους διορισμούς που θέλουν! Τις δουλειές που θέλουν! Τους θυμάστε στην Βουλή πόσες και πόσες φορές με ερωτήσεις απαιτούσαν να προσληφθούν στο Δημόσιο μόνιμοι υπάλληλοι όλοι όσοι δούλευαν STAGE με Αριστεροδεξιόστροφη πρόσληψη;
    Παραιτηθείτε, το απαιτεί ο κύριος Συνταγματλόγος που καθιέρωσε- έντυσε με το κύρος του τις προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω της προσωπικής συνέντευξης για να μπορούν να ορμήσουν ανεμπόδιστα τα στίφη από Δεξιά και Αριστερά, σε αυτό το από τότε πτωχευμένο Ελληνικό Δημόσιο, όμως αυτός εκεί ακλόνητος στο κομματικό καθήκον του
    Παραιτηθείτε γιατί σύσσωμη η Αντιπολίτευση δεν ασχολείται με το ποιος δημιούργησε το χρέος και το έλλειμμα αλλά με αυτούς που προσπαθούνε μέσα στις πιο αντίξοες συνθήκες να σώσουν την Ελλάδα
    Παραιτηθείτε για χάρη εκείνων που ζουν χλιδάτη ζωή στο εξωτερικό φυγαδευμένοι από την τότε Δεξιά κυβέρνηση προκειμένου να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό και αν χρειαστεί να πούνε και ένα καλό λόγο για την ΔΕΞΙΑ!
    Παραιτηθείτε γιατί το MEGA CHANEL στις 09.35 22/10/2011έβγαλε σποτάκι¨ «Μια κοινωνία προβάτων θα βγάλει, αναπόφευκτα κάποια στιγμή, μια κυβέρνηση λύκων » Henry de Jouvenel το όνομα εκείνου που το είχε πει, αλλά ο συνειρμός που θέλουν να δημιουργήσουν είναι αναπόφευκτος.
    Συμπέρασμα, Πασόκοι, αν για όλα αυτά πρέπει να παραδώσετε την κυβέρνηση στην Δεξιά, στις Παραφυάδες της και στους Αριστεροδεξιούληδες κάντε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. χαχ.αχαα...

    γειά σου ΔΑΜΑΝΑΚΗ με τα ωραία σου.

    Οι Βρυξέλλες καλά
    η ΕΟK ΖΕΙ ;;;;;


    AYTOKΡΑΤΟΡΙΣΑ ΤΟΥ ΠΑ$$ΟΚ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΜΟΥ


    ΠΑΣΟΚ καμάρι μου ΕΣΥ...$$$$$$$$$$$$$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κολοτούμπα το ΓΑΠάκι...

    θα κάνει δημοψήφισμα -το συντομότερο-
    για την παραμονή στο ευρώ και όχι για τη δανειακή σύμβαση ;)

    Το δημοψήφισμα θα αποτελέσει μια ξεκάθαρη εντολή, δήλωσε ο πρωθυπουργός

    Λες και του είπε κανεί ότι θέλουμε να φύγουμε...

    Αλλά έπρεπε να κάνει την κολοτούμπα του.

    ΑΝΤΡΙΚΟοοοοο σε καλή μεριά τα
    Υπερκέρδη $$$$$$$$$$$$$$$$ ...χθές

    -

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση