GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ θέλει και την Παιανία...

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ και οι συνεργάτες του επιθυμούν η ομάδα του Παναθηναϊκού να συνεχίζει να προπονείται στην Παιανία. O Σαουδάρα...

Ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ και οι συνεργάτες του επιθυμούν η ομάδα του Παναθηναϊκού να συνεχίζει να προπονείται στην Παιανία. O Σαουδάραβας επενδυτής φέρεται να έχει έρθει σε καταρχήν συμφωνία με την πλευρά του Γιάννη Βαρδινογιάννη, προκειμένου να νοικιάσει το προπονητικό κέντρο της Παιανίας για τα επόμενα τρία χρόνια.
Στις προθέσεις του πρίγκιπα είναι να αγοράσει σε λίγα χρόνια το προπονητικό κέντρο. Όπως άλλωστε...
δήλωσε αποκλειστικά στα prasinanea.gr "ο Παναθηναϊκός είναι διαρκώς στη σκέψη μου και σχεδιάζουμε το καλύτερο για την επόμενη μέρα".
Στα άμεσα σχέδια των εκπροσώπων του πρίγκιπα είναι και το γήπεδο στον Βοτανικό και θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον πρώην εντεταλμένο σύμβουλο της "πράσινης" ΠΑΕ, Βαγγέλη Σαμαρά, ώστε να σχηματίσουν πλήρη εικόνα για το έργο.
Τέλος, είναι δεδομένη η υποστήριξη του για τα τμήματα του ερασιτέχνη, όπως υποσχέθηκε ο Βλάσης Τσάκας στους πολίστες κατά την παρουσία του στο κολυμβητήριο του Παλαιού Φαλήρου.

11 σχόλια

  1. ΕΡΧΕΤΑΙ . . . . . . .

    Saddam Hussein ███████████████ 100% Complete.

    Osama Bin Laden ███████████████ 100% Complete.

    Mu'ammar Gheddafi ███████████████100% Complete.

    Georgios Papandreou █████▒▒▒▒ Loading

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα όπλα που έχουν οι έλληνες πολίτες τι τα φυλάνε στις αποθήκες τους ;
    Μόνο για μπεκάτσες τα έχουν ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ .

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ .

    ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΝΟΠΛΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΠΕΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο Καντάφι έπεσε .
    Ο Γιωργάκης πότε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΡΟΛΟΣ Ο ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ

    Επτά χρόνια στην ανατολική Γερμανία, αλλά και αλλού «ο μέθυσος ημιεβραίος» οργάνωνε το σαρωτικό πέρασμα του Ποσοκνυκτίου από την ανυποψίαστη κοιμόμενη ως τότε Ελλάδα .

    Το «ημιεβραίικο ρεμάλι» μαζί με την κουστωδία της ανατολικής Γερμανίας , εξαπάτησε τον Eλληνικό λαό αποκρύπτοντας τα «alien σωθικά του», με ένα πρόσωπο κοινωνικής δικαιοσύνης και πλουραλιστικής δημοκρατίας .

    Ας μας πει αυτή η κουστωδία και ας μας δείξει τα ένσημα της από την φάμπρικα της ανατολικής Γερμανίας και μιλάμε για τον Άκη ,τον Κάρολο , τον κινέζο κλόουν και όλα τα άλλα εξαρτήματα του «express του πασοκνυκτίου» που έφτασαν με εξαπάτηση στα ύπατα αξιώματα της χώρας.

    Άξιος συνεχιστής και νέος οδηγός του «express του ποσοκονυκτίου» , «ο αβάπτιστος», ο νεώτερος.

    Τριάντα χρόνια μετά, η μάσκα τουalien έπεσε άλλα δυστυχώς το «express του πασοκονυκτίου» λεηλατεί τα σωθικά της χώρας και τον λαό της εξυπηρετώντας τα συμφέροντα των εντολέων του.

    Εξαπατημένοι συμπολίτες μας, ξυπνήστε επιτέλους και δείτε το τραίνο με το οποίο ταξιδεύετε ,

    δεν θέλουμε να γίνουμε μάντεις κακών,

    αλλά το «express του πασοκονυκτίου»

    θα αφήσει πίσω του όλεθρο, καταστροφή,

    «στρατιές Ελληνικών πτωμάτων»,

    μετά τιμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε τηλεφωνική επικοινωνία Παπούλια Παπανδρέου είπε ο Παπούλιας στον Παπανδρέου : Την δουλεία θα την φτάσουμε μέχρι το τέλος μαζί .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λουλα η ασχημη4 Νοε 2011, 4:08:00 μ.μ.

    Αυτος ειναι σπουδαρχιδης
    η
    κλαπαρχιδης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αν σκεφτεί κανείς ότι η ισοτιμία ευρώ-δολλαρίου από τη στιγμή της δήλωσης μέχρι χτες βράδυ έπεσε 2% τότε μπορείτα να καταλάβετε οτι κάποιος έβγαλε μέχρι και 200.000.000$ μέσα σε λιγότερο από 36ώρες κάνοντας το αυτονόητο

    ποιος?.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βρε αχαΐρευτοι από την άκρα δεξιά ως την άκρα αριστερά ο Παπανδρέου πέτυχε τον μεγαλύτερο άθλο που μπορούσε να πετύχει Έλληνας πρωθυπουργός από τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετά, πέτυχε το μεγαλύτερο πακέτο διάσωσης που έγινες ποτέ παγκοσμίως, και θέλετε να του βγάλετε τα μάτια;
    Βρε Άθλιοι όχι του Ουγκώ αλλά της πιο ξεφτιλισμένης πολιτικής συμπροφοράς εδώ ξεσηκωθήκανε μεγάλες χώρες του λεγόμενου Τρίτου Κόσμου και είπανε , μα τι είναι επιτέλους η Ελλάδα και πρέπει να πάρει τόσα χρήματα για να μην βαρέσει φαλιμέντο, και δεν τα δίνετε σε εμάς να ξεπεινάσουμε, και σεις κοιτάτε αν το άλογο που μας χαρίσανε είναι σταχτί ή με ρίγες;
    Βρε επιστήμονες της ίντριγκας που μαζί με τα κανάλια της τηλεόρασης προσπαθείτε να κάνετε και τον πιο φτωχό Έλληνα να μιλά για δις Ευρώ λες και είναι πασατέμπος , δις Ευρώ που φεύγουν από την πλάτη του και θα ελαφρύνουν όλες τις γενιές των Ελλήνων.
    Θέλετε βρε παλιομασκαράδες, υποκριτές να φύγει από την μέση για να λεηλατήσετε τις καλύτερες μέρες που θα προκύψουν εξ αιτίας αυτού του πακέτου διάσωσης;
    Ουστ και μέσα από το Πασόκ και έξω από το Πασόκ, δεν ντρέπεστε βρε ντενεκέδες, ζηλόφθονοι, ανερμάτιστοι, κακομοίρηδες, που και μόνο εξ αιτίας του η Ευρώπη σήμερα διαθέτει μηχανισμούς που δεν τους ονειρευότανε ούτε για δεκαπέντε χρόνια μετά.
    Δεν κοιτάτε βρε ανίκανοι που η Ισπανοι, οι πορτογάλοι, οι Ιρλανδοί όλοι μαζί, ενωμένοι, έχουν παραμερίσει το κομματικά συμφέροντα και παλεύουν να σωθούνε;
    Θέλατε βρε κατεργάρηδες της πολιτικής να γίνει κυβέρνηση το Πασόκ, να στραπατσαριστεί,να βγάλει το φίδι από την τρύπα, και μετά εσείς ελεύθεροι και ωραίοι να το παίζετε κυβερνήτες και σωτήρες;
    Δεν είναι βρε έτσι οι σωτήρες, έτσι είναι οι τυχοδιώχτες, οι κακοποιοί, οι δόλιοι, οι άχρηστοι που περιμένουν τους ικανούς στην γωνία, σε κάποιο σφάλμα τους για να τους αρπάξουν την μπουκιά από το στόμα!
    Δεν ντρέπεστε βρε σεις που στο όνομα του κομματικού σας συμφέροντος και του ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, σφουγγαρίστρες ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ΠΟΥ ΣΕΡΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΛΥΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΚΚΑΛΟ, προπηλακίζετε βουλευτές, και υπουργούς του Πασόκ, με τους εγκάθετους σας, οργανωμένα και σχεδιασμένα για να τους δείξετε πως δεν τους θέλει ο λαός, παροτρύνετε αυτό το λαό σε στάση, και τον φλομώνετε στο ψέμα;
    Από την μια μεριά ο Μπούλης που τον κάμανε πρόεδρο μπας και με τα μαγουλάκια του τραβήξει κανένα γκομενάκι και το κάνει ψηφοφόρο του ΣΥΡΙΖΑ, και από την άλλη το ΚΚΕ που την εποχή που ο Κάστρο έστελνε στην Αφρική τον ανθό της Κούβας, τα παλικάρια της, για να ξεκινήσει και εκεί επαναστάσεις και οι Αφρικανοί σφάξανε σαν κοτόπουλα πάνω από πενήντα χιλιάδες Κουβανούς στρατιώτες , το ΚΚΕ του έστελνε « εθελοντές» για να μαζέψουν τις σοδιές της Κούβας!
    Που ήσασταν παλιομασκαράδες όταν οι τοκογλύφοι δίνανε το ένα δάνειο πίσω από το άλλο έχοντας στο νου τους ότι όσο πιο πολλά παίρνουν οι «άχρηστοι Έλληνες» και τα τρώνε στα προϊόντα που δεν παράγουν αλλά στα δικά τους, εκείνων των τοκογλύφων, Κρατών και Οργανισμών, τόσο πιο πολύ τους έχουμε στο χέρι; Τότε βρε λαμόγια, άχρηστοι, ψευταράδες η Εθνική Κυριαρχία που τάχατες σας ενδιαφέρει δεν περνούσε στα χέρια εκείνων των τοκογλύφων;
    Δεν την ξέρετε βρε ζουμπάδες της πολιτικής την ταχτική του τοκογλύφου; Σου δίνει σου δίνει και στην κατάλληλη στιγμή σου παίρνει και τα σώβρακα! Πότε είπατε βρε αλήτες τέρμα, ως εδώ ήτανε , δεν θα πάρουμε άλλα δάνεια, θα νοικοκυρέψουμε το σπίτι μας, θα φερθούμε όπως πρέπει σαν καλοί νοικοκύρηδες, και όχι σαν τον ηλίθιο που βγάζει πέντε και ξοδεύει δέκα; …..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εργολαβια εχει παρει το ΜEGA,ο ΑΝΤ1,το ΑΛΤΕΡ ΒΑΝΚ και το ΣΤΑΡ με την Τατιανα παρακαλω και τον Μαλλελη, τον Α.Σαμαρα. Οι μετοχοι των καναλιων που τυγχανει να ειναι μετοχοι και των τραπεζων εκνευριστηκαν με το δημοψηφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. SEX and DARK Papandemonium:

    Το πρωί ...μαθήτρια (δεν παραιτείται)
    το βράδυ ...πόρνη (παραιτείται)...

    Πρόθυμος να συζητήσει μεταβατική κυβέρνηση δηλώνει ο Γ.Παπανδρέου...

    Αλλά δεν τον πιστεύει κανείς πλέον.
    Αν δέν ξέρει τι ΧΑΠΙΑ κατανάλωσε με τον κουβά
    Δυναμωτικά ή Ναρκωτικά
    καθώς και
    Πόσους Μπάφους ή ενέσεις βάρεσε.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    Εκτός απο το έμμισθο εργολαβικό
    Μ
    Α
    Σ
    Τ
    Ο
    Υ
    Ρ
    Ω
    Ν
    Ε
    Ν
    ο...ΜΟΥΝΙ ..
    Kourdistiri είπε...ΕΠΕΣΕ!!!
    _____________________________________________
    ΠΑΣΟΚο εθνικοσοσιαληστικό ΣΤΟΚΟ.

    ...ΒΑΡΑ ΜΠΑΦΟΥΣ..ώρες σου μείνανε
    πουτανάκι της πιποκράτους.

    ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ ΣΤΟΥ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
    ΝΑ ΠΗΔΙΕΣΑΙ ΕΦ΄ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ " ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ¨"

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ..
    ΈΝΑ μπαφοοοοοοο ~~~~~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση