GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κέρδισαν το χαράτσι ο δήμαρχος και πολίτες στην Αλεξανδρούπολη!

Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/ Τελεσφόρησε η προσπάθεια του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη, αφού εκδικάστηκε τ...


Από το http://piazzadelpopolo.blogspot.com/

Τελεσφόρησε η προσπάθεια του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Ευάγγελου Λαμπάκη, αφού εκδικάστηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η προσωρινή διαταγή των ασφαλιστικών μέτρων και η πρόεδρος Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης απαγόρευσε, μέχρι...
 την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων που θα πραγματοποιηθεί στις 16 Δεκεμβρίου, την διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος σε 34 νοικοκυριά που αδυνατούν να πληρώσουν το ειδικό τέλος ακινήτου.
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του δημάρχου «πρόκειται για μια αισιόδοξη είδηση που αναδεικνύει την ανεξαρτησία της δικαιοσύνης και το αίσθημα Δικαίου των δικαστών μας».

4 σχόλια

  1. Ναι.
    Αλλα οπως εχουμε ξαναπει ,η λυση ειναι ΜΙΑ και μοναδικη:

    Ενας "τρελλος" Παπαδοπουλος ,που αφου επικρατησει θα συλλαβει και θα ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ χωρις πολλα-πολλα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    ΑΜΕΣΩΣ,σε μια νυκτα ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ .."ΝΑΤΟ" και λοιπες συμμοριες να επεμβουν..

    Οι περιουσιες τους (που τις βρηκαν??),θα δημευτουν ΑΜΕΣΑ!!
    Κατι .."μεταβιβασεις" θα ελεγχονται.. και αν ειναι ανακριβεις θα οδηγουνται στο αποσπασμα "για ψευδη δηλωση του νομου 2011-12"..

    Παιδια σκυλια που εχουνε αυτοι οι αλητες θα περιελθουν στην ιδιοκτησια του κρατους..
    Δωρεαν υπνο (σε ορφανοτροφειο),δωρεαν σιτιση (στο οφανοτροφειο) δωρεαν ενδυση-πεδηση (στον διεθνη Ερυθρο σταυρο) και μισο ευρω (αντε ο,72 ευρω) ημερησιως για καμμια τυροπιττα ,μεχρις ενηλικιωσεως..

    Κανενα ελεος ..
    Κανενας οικτος..

    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ να ξεπαστρευτει..

    P.S
    Κατι βγαλανε το λαμπρακισταν και λοιπες συμμοριες (ειδα και μια περιεργη "Φατσα" (ημαρτον ρε!!!) καποιο .."βερυκιο" γαμω το .ριστο τους!!!!!!!!!!1ΡΡΡΡΡΡΡΡ^Ε4)
    να λεει για κατι Ευελπιδες ..

    Ω!Πιστευω αν υπαρχουν ΑΚΟΜΑ Ευελπιδες που "το θελουν αυτο" ..
    Καλα βαδιζουμε..
    Θα τους ξεπαστρεψουμε την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

    ΠΡΕΠΕΙ!!!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενας "τρελλος" Παπαδοπουλος

    Πίσω σου Τζων χουντόβρασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πίσω και σε σένα πασοκοχουντόβόθρε..!
    και πίσω σε όλους όσοι ξεχνούν το λαό προς ιδίον ώφελος.
    Λαμόγια έξω από την Ελλάδα.
    Ξενολάτρες ουστ να πάτε να ζήσετε εκεί που προσκυνάτε, όχι να σας ταίζουμε και να μας κράζετε κιόλας.
    Εκκολαπτόμενοι ακέφαλοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΣ..ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΜΕ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ) ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΛΛΟ..Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση