GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φεύγουν τα καλύτερα μυαλά στο εξωτερικό...

Από την Σία Κοσιώνη http://www.aixmi.gr/ Μα για ποια ανάπτυξη μιλάμε; Το πιάνω από εκεί που το άφησε η Μαρία Σπυράκη στο πολύ ενδιαφέρο...

Από την Σία Κοσιώνη
http://www.aixmi.gr/

Μα για ποια ανάπτυξη μιλάμε;
Το πιάνω από εκεί που το άφησε η Μαρία Σπυράκη στο πολύ ενδιαφέρον άρθρο της. Ας πούμε λοιπόν ότι το PSI  ολοκληρώνεται με επιτυχία. Ας πούμε ότι η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά πλεονασμάτων. Και ας πούμε ότι η Ευρώπη ξαναβρίσκει την ισορροπία της. Και μετά;
Η αλήθεια είναι ότι αναρωτιόμουν το ίδιο, πολύ πριν σχηματιστεί η κυβέρνηση συνεργασίας υπό το Λουκά Παπαδήμο. Όσο η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου πελαγοδρομούσε και πελάγωνε. Δε χωράει αμφιβολία ότι...
 όταν ένα καράβι πέφτει σε τρικυμία, πρώτο μέλημα του καπετάνιου και του πληρώματος είναι να το σώσουν και να σωθούν και οι ίδιοι και οι επιβάτες. Αυτό σημαίνει ότι «θα πας με τη θάλασσα», θα βρεις τον καιρό, θα τον βάλεις στις πάντες, θα βγαίνεις από την πορεία και μετά θα διορθώνεις για να την ξαναβρείς.
Η Ελλάδα έχει πέσει σε σφοδρή θαλασσοταραχή. Η γέφυρα, άλλοτε με σωστούς, άλλοτε με λάθος χειρισμούς, προσπαθεί να τη σώσει. Τι σημάδι έχει βάλει όμως η πλώρη; Ποιος είναι ο προορισμός; Ξέρουμε πού πάμε ή απλώς θαλασσοδερνόμαστε;
Έχω βαρεθεί ειλικρινά να ακούω πολιτικούς να μιλούν για ανάπτυξη. Έχουν κάνει τη λέξη καραμέλα. Αλήθεια, πώς θα φτάσουμε σε αυτό το νέο μοντέλο ανάπτυξης που ευαγγελιζόμαστε χωρίς συγκεκριμένο σχέδιο;
Ένα σχέδιο εθνικό, με την αποδοχή όλων των πολιτικών δυνάμεων και τις ευλογίες όλων των πολιτών για την ημέρα που θα ξημερώσει μετά τη μακρά και άγρια νύχτα. Ένα σχέδιο που θα διαγράφει τις στρεβλώσεις του παρελθόντος μοντέλου και θα ανοίγει νέους δρόμους έχοντας μετρήσει σωστά τις νέες ελληνικές δυνάμεις.
Ποιοι είναι οι τομείς της οικονομίας που πρέπει να ποντάρουμε; Ποια είναι τα πλεονεκτήματά μας; Ποιοι είναι οι νέοι τομείς που πρέπει να αναπτύξουμε; Πώς θα ανοίξουμε την έρευνα;
Καθημερινά ακούω για νέους ανθρώπους που εγκατέλειψαν ή εγκαταλείπουν την Ελλάδα όχι επειδή δεν υπάρχουν δουλειές, -αυτό είναι δεδομένο, αλλά γιατί εδώ δεν υπάρχει το αντικείμενό τους ή επειδή εδώ υπάρχουν ελάχιστες θέσεις για αυτούς, επειδή δε θα αμειφθούν ή δε θα αναγνωριστούν όπως στο εξωτερικό.
Νέοι που ασχολούνται με την έρευνα, την τεχνολογία, το design και τόσους άλλους τομείς που στην Ελλάδα είτε δεν υπάρχουν είτε βρίσκονται σε εμβρυακή κατάσταση. Ο Άγγελος σπουδάζει μοριακή βιολογία και θα πάει στην Αμερική να αφοσιωθεί στην έρευνα. Ο Γιώργος είναι κορυφαίος προγραμματιστής  και τον κρατά γερά μη της φύγει πασίγνωστη πολυεθνική στο Λονδίνο. Ο Αλέξανδρος είναι σπουδαίος μηχανολόγος μηχανικός ανερχόμενο στέλεχος σε μεγάλη εταιρεία στο Χονγκ Κονγκ.
Η πατρίδα οφείλει να τους δώσει ευκαιρίες. Να αναπτύξει νέους τομείς, να επενδύσει στην καινοτομία, την έρευνα, την τεχνολογία. Να δώσει νέα πνοή και νέα προοπτική στους ήδη δυνατούς τομείς της οικονομίας μας, τη γεωργία, την κτηνοτροφία, τον τουρισμό, τη ναυτιλία, τον πολιτισμό.  Να δώσει διέξοδο στη γνώση, την εξειδίκευση, τις ιδέες των νέων ανθρώπων. Να αξιοποιήσει το ανθρώπινο κεφάλαιό της. Τις γενιές των Master και των Phd. Να φέρει πίσω αυτούς που έχασε, να κρατήσει εδώ αυτούς που ετοιμάζουν βαλίτσες και να ανοίξει νέους δρόμους στους παραμένοντες.
Ποιος και πώς θα καταρτίσει αυτό το εθνικό σχέδιο;  Να γίνει ένα υπουργείο ανασυγκρότησης; Να δημιουργηθεί μία Αρχή με τη συμμετοχή των κορυφαίων από τους κορυφαίους; Δεν έχει σημασία το πώς. Σημασία έχει να γίνει. Και επειδή η μετάβαση σε ένα νέο μοντέλο ανάπτυξης παίρνει χρόνια, πρέπει να ξεκινήσουμε τώρα.
Follow on twitter:@SiaKossioni

29 σχόλια

  1. Θα πρέπει να συμπληρώσουμε ότι κάθε επιστήμονας για να σπουδάσει από το δημοτικό έως και το πανεπιστήμιο στοιχίζει στο ελληνικό κράτος και τον έλληνα φορολογούμενο περίπου 150.000€.
    Αυτήν την επένδυση των ελλήνων την πάρνεουν οι μάγκες τζάμπα και έμεσα την βάζουν στην παραγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι τι έγινε εκείνη η περίφιμη πράσινη ανάπτυξη, για την οποία τονίζαμε ότι ήταν μία δημαγωγική φανφάρα, αφού ούτε θέσεις εργασίας δημιουργοόσε, ούτε προστιθέμενη αξία παραγόμενων εν Ελλάδι προϊόντων , ούτε ασφαλιστικές εισφορές.
    Αντίθετα προκαλούσε τεράστια εξαγωγή συναλλάγματος και επιβάρυνση του ισοζυγίου τρεχουσών συναλλαγών.
    Επίσης για να είμαστε δίκαιοι περιβαλλοντικά ήταν και είναι ορθή επιλογή, όποιος επίσης κατόρθωνε μετά από τους δέκα άθλους της γραφειοκρατίας να κατασκευάσει μία μονάδα ατομικά οφελείτο, αλλά αυτά διαφέρουν από την πραγματική οικονομία που αναζητά και άλλες πιο κρίσιμες παραμέτρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και όχι τίποτε άλλο, μας παίρνουν τους άντρες οι αντροχωρίστρες. Αυτό που το βάζεις???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρεις βασικές ρήτρες της δανειακής σύμβασης του Μαΐου που πρέπει όλοι να γνωρίζουμε

    Αυτές είναι:
    1) Η Ελλάδα παραιτείται αμετάκλητα και άνευ όρων από κάθε ασυλία που της παρέχει η εθνική της κυριαρχία

    2) Η Ελλάδα δεν μπορεί πλέον να ζητήσει δανειακή βοήθεια από άλλη χώρα εκτός των δανειστών της ( πχ Κίνα, Ρωσία)
    3) Η Ελλάδα δεν μπορεί να προβάλλει αξιώσεις από τους δανειστές της ώστε να συμψηφιστούν τα χρέη της με χρέη των δανειστών της προς την ίδια, όπως για παράδειγμα κατοχικό δάνειο που έλαβε η Γερμανία από την Ελλάδα κατά τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο.
    Η παραπάνω σύμβαση έχει υπογραφεί από τον Κ. Παπακωνσταντίνου και από τον Κ.Προβόπουλο. Το μειονέκτημα για αυτούς και το πλεονέκτημα για μας είναι ότι δεν έχει περάσει από κύρωση από το Ελληνικό Κοινοβούλιο οπότε μπορούμε στο μέλλον να την καταγγείλουμε. Τώρα βέβαια αυτό προσπαθούν να περάσουν με τη νέα δανειακή σύμβαση που θα περάσει από την Βουλή και επικυρώνει όλα τα παραπάνω. Ελπίζω τώρα να γίνεται από όλους αντιληπτό ποιος είναι ο ρόλος της νέας φασιστικής κυβέρνησης που ήρθε στην εξουσία ερήμην μας και τελείως αντισυνταγματικά, μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα των Γερμανών και των διεθνών τοκογλύφων .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι.
    Αλλα οπως εχουμε ξαναπει ,η λυση ειναι ΜΙΑ και μοναδικη:

    Ενας "τρελλος" Παπαδοπουλος ,που αφου επικρατησει θα συλλαβει και θα ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ χωρις πολλα-πολλα ΟΛΟΚΛΗΡΗ την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..
    ΑΜΕΣΩΣ,σε μια νυκτα ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ .."ΝΑΤΟ" και λοιπες συμμοριες να επεμβουν..

    Οι περιουσιες τους (που τις βρηκαν??),θα δημευτουν ΑΜΕΣΑ!!
    Κατι .."μεταβιβασεις" θα ελεγχονται.. και αν ειναι ανακριβεις θα οδηγουνται στο αποσπασμα "για ψευδη δηλωση του νομου 2011-12"..

    Παιδια σκυλια που εχουνε αυτοι οι αλητες θα περιελθουν στην ιδιοκτησια του κρατους..
    Δωρεαν υπνο (σε ορφανοτροφειο),δωρεαν σιτιση (στο οφανοτροφειο) δωρεαν ενδυση-πεδηση (στον διεθνη Ερυθρο σταυρο) και μισο ευρω (αντε ο,72 ευρω) ημερησιως για καμμια τυροπιττα ,μεχρις ενηλικιωσεως..

    Κανενα ελεος ..
    Κανενας οικτος..

    Η αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια ΠΡΕΠΕΙ να ξεπαστρευτει..

    P.S
    Κατι βγαλανε το λαμπρακισταν και λοιπες συμμοριες (ειδα και μια περιεργη "Φατσα" (ημαρτον ρε!!!) καποιο .."βερυκιο" γαμω το .ριστο τους!!!!!!!!!!1ΡΡΡΡΡΡΡΡ^Ε4)
    να λεει για κατι Ευελπιδες ..

    Ω!Πιστευω αν υπαρχουν ΑΚΟΜΑ Ευελπιδες που "το θελουν αυτο" ..
    Καλα βαδιζουμε..
    Θα τους ξεπαστρεψουμε την αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια..

    ΠΡΕΠΕΙ!!!!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΦΤΥΣΙΜΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΣΚΕΤΑ ΤΕΡΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ ΤΑ
    ΦΕΡΣΙΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΑΙΣΧΡΑ.ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΑΝΙΣΧΥΡΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΤΗΝΗ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ.ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΧΝΑΤΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΘΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΘΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΝΟΜΑ , ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ;
    Τους Βούλγαρους , τους Ρουμάνους , τους Αλβανούς που έχει διορίσει παράνομα το ΠΑΣΟΚ , ως μονίμους :
    Στο δημόσιο , στα νοσοκομεία , στο Ι.Κ.Α και στους δήμους θα τους πιάσει η εφεδρεία η θα την πληρώσουν μόνο τα κορόιδα οι Έλληνες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ας φυγουν και μα μινουμε τα δυο μας ξανθουλα ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κύριε - - - > "τζων"

    μήμπως θα μπορούσαμε να έχουμε, αντι για μια, δύο τυρόπητες;
    α! . . και ξέρετε κάτι, εμείς με την πρωινή έχουμε συνηθίσει και λίγο χαβιάρι.

    α! . . συγνώμη και πάλι κύριε τζών,
    μόλις μου είπε ο αδελφός μου ότι θέλει και πορτοκάλι χυμό.

    α! . . ακόμη κάτι κύριε τζων,
    ρούχα δεν χρειαζόμαστε, έχουμε παρα πολλά, μα πάααρα πολλααά,
    γιατι ο μπαμπάς μας φέρνει μπαούλα ολόκληρα κάθε φορά που επιστρέφει απο τις διπλωματικές δουλειές του στο εξωτερικό.
    ______________________________________________

    σύρμαααααα
    :D
    --ναι ναι ναι, ο Βόγλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βενιζελο βαγγελη εισαι και πολυ χοντρομαλακας ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΡΧΙΣΤΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ Η ΑΤΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ .
    Οι Γερμανικές ερπύστριες επέστρεψαν.
    Νέα κατοχή άρχισε .
    Όταν βλέπετε Γερμανό και Γερμανίδα να πράξετε το καθήκον σας γιατί είμαστε Έλληνες , γιατί οι Γερμανοί από τις 11-11-11 είναι κατακτητές μας ,επίσης το ίδιο ισχύει και για τους συνεργάτες τους , δοσίλογους , γερμανοτσολιάδες , κάνετε αποτελεσματική αντίσταση για να υπάρξει σύντομη απελευθέρωση από τα Γερμανικά δεσμά που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ .,
    για να μας κάνουν οι Γερμανοί την Κίνα της Γερμανίας την Ελλάδα μας και να εκμεταλλεύονται τα εδάφη μας με τον ορυκτό μας πλούτο και να μας πληρώνουν με μισθούς Κίνας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χουντοπουσταρα Τζων-τσουλα δεν σε γαμουμε οσο και να κωλοτριβεσαι.

    Να ρε μαλακα Σαμαρα απο τι χουντακια αποτελειται το μπουρδελο κομμα σου. Δημοκρατη του κωλου αποτυχημενε παρανοικε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αποκαλυψη

    Τον γυρω του διδικτυου κανουν ντα εγγραφα σε μορφη PDF που αποδεικνυουν οτι η κ. Μακρη Ευανθια Μποτσαρη η κουμπαρα και συμβουλος της κ. Γιαννακου Μαρριετας δεν ειχε την αππαιτουμνενη προυπηρεσια των 7 ετων για να εκλεγει Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Ενα ακομα σκανδαλο που αποκαλυψε πρωτο το πρεσσ...
    σε δυσκολους καιρους τεινει να εξακριβωθει αφου εχει διαταχτει ΕΔΕ απο την κ. Διαμαντοπουλου Αννα απο τις 10-8-2011 και την διενεργει η κ. Σωτηροπουλου Αναστασια Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Τα χαρτια μιλουν μπονα τους

    Πηραν ως προυπηρεσια κυριου ερευνητη την αποσπαση της κ. Μακρη Μακρη Μποτσαρη στην Φιλοσοφικη Σχολη που εγινε για βοηθητικο εργο δηλ. γραματεια και οχι για εργο κυριας ερευνητριας!!

    Επιτελους κατι κινειται σε αυτον τον τοπο..

    Πρεπει ομως να βοηθησουμε ψυχολογικα την κ. Σωτηροπουλου να γραψει την αληθεια γιατι η υπερκοματικη μαφια την απειλει οπως ακουγεται!! Το Τηλ: της ειναι 210 2896-834, 775

    Καλουνται οι μπλογκερς να παρουν τηλεφωνο και να την εμψυχωνουν να γραψει την αληθεια και να ζητησουν δικαιοσυνη

    Φοιτητες Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αποκαλυψη

    Τον γυρω του διδικτυου κανουν ντα εγγραφα σε μορφη PDF που αποδεικνυουν οτι η κ. Μακρη Ευανθια Μποτσαρη η κουμπαρα και συμβουλος της κ. Γιαννακου Μαρριετας δεν ειχε την αππαιτουμνενη προυπηρεσια των 7 ετων για να εκλεγει Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Ενα ακομα σκανδαλο που αποκαλυψε πρωτο το πρεσσ...
    σε δυσκολους καιρους τεινει να εξακριβωθει αφου εχει διαταχτει ΕΔΕ απο την κ. Διαμαντοπουλου Αννα απο τις 10-8-2011 και την διενεργει η κ. Σωτηροπουλου Αναστασια Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Τα χαρτια μιλουν μπονα τους

    Πηραν ως προυπηρεσια κυριου ερευνητη την αποσπαση της κ. Μακρη Μακρη Μποτσαρη στην Φιλοσοφικη Σχολη που εγινε για βοηθητικο εργο δηλ. γραματεια και οχι για εργο κυριας ερευνητριας!!

    Επιτελους κατι κινειται σε αυτον τον τοπο..

    Πρεπει ομως να βοηθησουμε ψυχολογικα την κ. Σωτηροπουλου να γραψει την αληθεια γιατι η υπερκοματικη μαφια την απειλει οπως ακουγεται!! Το Τηλ: της ειναι 210 2896-834, 775

    Καλουνται οι μπλογκερς να παρουν τηλεφωνο και να την εμψυχωνουν να γραψει την αληθεια και να ζητησουν δικαιοσυνη

    Φοιτητες Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αποκαλυψη

    Τον γυρω του διδικτυου κανουν ντα εγγραφα σε μορφη PDF που αποδεικνυουν οτι η κ. Μακρη Ευανθια Μποτσαρη η κουμπαρα και συμβουλος της κ. Γιαννακου Μαρριετας δεν ειχε την αππαιτουμνενη προυπηρεσια των 7 ετων για να εκλεγει Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Ενα ακομα σκανδαλο που αποκαλυψε πρωτο το πρεσσ...
    σε δυσκολους καιρους τεινει να εξακριβωθει αφου εχει διαταχτει ΕΔΕ απο την κ. Διαμαντοπουλου Αννα απο τις 10-8-2011 και την διενεργει η κ. Σωτηροπουλου Αναστασια Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Τα χαρτια μιλουν μονα τους

    Πηραν ως προυπηρεσια κυριου ερευνητη την αποσπαση της κ. Μακρη Μακρη Μποτσαρη στην Φιλοσοφικη Σχολη που εγινε για βοηθητικο εργο δηλ. γραματεια και οχι για εργο κυριας ερευνητριας!!

    Επιτελους κατι κινειται σε αυτον τον τοπο..

    Πρεπει ομως να βοηθησουμε ψυχολογικα την κ. Σωτηροπουλου να γραψει την αληθεια γιατι η υπερκοματικη μαφια την απειλει οπως ακουγεται!! Το Τηλ: της ειναι 210 2896-834, 775

    Καλουνται οι μπλογκερς να παρουν τηλεφωνο και να την εμψυχωνουν να γραψει την αληθεια και να ζητησουν δικαιοσυνη

    Φοιτητες Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ- ΛΑΟΣ ..ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΣΑΣ..ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΑΦΕΝΤΑΔΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ(ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΑΠΛΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΤΡΩΜΕ ..ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΛΛΑΓΗ) ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΑΛΛΟ..Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αποκαλυψη

    Τον γυρω του διδικτυου κανουν ντα εγγραφα σε μορφη PDF που αποδεικνυουν οτι η κ. Μακρη Ευανθια Μποτσαρη η κουμπαρα και συμβουλος της κ. Γιαννακου Μαρριετας δεν ειχε την αππαιτουμνενη προυπηρεσια των 7 ετων για να εκλεγει Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Ενα ακομα σκανδαλο που αποκαλυψε πρωτο το πρεσσ...
    σε δυσκολους καιρους τεινει να εξακριβωθει αφου εχει διαταχτει ΕΔΕ απο την κ. Διαμαντοπουλου Αννα απο τις 10-8-2011 και την διενεργει η κ. Σωτηροπουλου Αναστασια Καθηγητρια ΑΣΠΑΙΤΕ

    Τα χαρτια μιλουν μονα τους

    Πηραν ως προυπηρεσια κυριου ερευνητη την αποσπαση της κ. Μακρη Μακρη Μποτσαρη στην Φιλοσοφικη Σχολη που εγινε για βοηθητικο εργο δηλ. γραματεια και οχι για εργο κυριας ερευνητριας!!

    Επιτελους κατι κινειται σε αυτον τον τοπο..

    Πρεπει ομως να βοηθησουμε ψυχολογικα την κ. Σωτηροπουλου να γραψει την αληθεια γιατι η υπερκοματικη μαφια την απειλει οπως ακουγεται!! Το Τηλ: της ειναι 210 2896-834, 775

    Καλουνται οι μπλογκερς να παρουν τηλεφωνο και να την εμψυχωνουν να γραψει την αληθεια και να ζητησουν δικαιοσυνη

    Φοιτητες Σελετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ενας "τρελλος" Παπαδοπουλος

    Πίσω σου χουντόβρασμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΚΚΛΗΣΗ

    ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΣΠΑΙΤΕ
    ΕΥΑΝΘΙΑ Μ,ΑΚΡΗ ΜΠΟΤΣΑΡΗ ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΕΔΕ

    ΦΑΓΑΝΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ>>>

    ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. σύρμαααααα :D
    --ναι ναι ναι, ο Βόγλης

    27 Νοε 2011 9:02:00 μ.μ.

    ==
    Χα!
    Μου αρεσει το γραψιμο σου,να ξερεις,κυριε Βογλη (η οπως αλλιως σε λενε)..

    Στο σχολιο ομως αυτο με "ξενιζει" (πως να σου το πω) το "εμεις" και το "μου" που χρησιμοποιεις.

    Ειναι νομιζω εμφανες οτι οταν αναφερομαι στην αλητοσυμμορια πασοκ-σκυλια και στα .."παραγωγα της"! δεν εννοω καθολου εσενα κ.Βογλη.

    Θα ελεγα για μενα ειναι και προφανες αυτο..

    Οπως επισης οταν ζηταω "τρελλο Παπαδοπουλο" τον ζηταω για "μιας χρησης ..καθαρτικο":
    Συλληψη και ΑΜΕΣΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ της αλητοσυμμοριας πασοκ-σκυλια..
    Χωρις οικτο .Χωρις ελεος..

    Λοιπες .."προοδευτικες" δυναμεις κουκουεξω-κουκουμεσα-οξω και τετοια ..δεν με απασχολουν,χωρις αυτο να σημαινει οτι τους εχω και σε καμμια υποληψη!!

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φεύγουν τα καλύτερα μυαλά στο εξωτερικό...
    Και εδώ μας μένουν οι σίες κοσιώνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. τα καλα μυαλα ξενιτεια η ανεργια
    τα καλα μουνια ποτε δεν ειχαν προβλημα..

    εμμεσως πλην σαφως
    η κερατσα σια
    ζητα επιδοτησεις
    για να εκμεταλευτουν οι αλαφουζοι
    τα καλα μυαλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΛΥΚΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΕΡΑΣΕ ΤΟ ΧΟΥΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ.. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΔΟΥΛΟΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΚ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ ΧΥΔΑΙΟΙ ΚΥΝΙΚΟΙ ΑΛΛΑΖΟΝΕΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ..ΒΑΘΙΑ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΑ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΙ.. ΑΛΗΤΟΣΥΜΟΡΙΑ-ΜΑΦΙΑ ΝΔ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ..ΛΑΟΣ.. -ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΑΙΜΗΤΟΜΟ ΤΩΡΑΑΑΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Tίναξε o αρχιμαλάκας ΓΑΠ και η παρέα των Ηλιθίων του (ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    καί οί πρόθυμοι ΛΑγΟΙ- NTORES )
    - τήν Ευρωπαική Μπάνκα - καί όχι μόνον -
    στόν αέρα !!!!!

    Τα επόμενα χρόνια, με αρχή απο το 2012,
    o Ελληνικός Λαός, θά ζήσει στιγμές
    ΑΠΟΛΥΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ
    ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ/
    ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ/ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ/
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ !!!

    Μόνο ένα ΛΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, πού θά καταδικάσει
    όλους αυτούς τούς ΕΘΝΟΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ καί ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ.. zivagos lamogios pasokus-pasokus
    πού μάς οδήγησαν στήν Εθνική Πτώση πλέον,
    ίσως (ίσως!!!!!!) ικανοποιήσει τουλάχιστον,
    τo ## Εθνικό περί Δικαίου Αίσθημα ##!!!!!

    Ο Θεός να μας λυπηθεί !!!!
    --------------------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Δημόσιοι υπάλληλοι τεμπέληδες, κλέφτες ταξιτζήδες, νοθέμποροι φαγητών, ομοφυλόφιλοι και παιδεραστές παπάδες, μιζαδόροι πολιτικοί, χρηματιζόμενοι γιατροί, φοροφυγάδες, καταπατητές οικοπεδοφάγοι, αρχαιοκάπηλοι, βιζιτούδες μοντέλα, ηθοποιοί μεγαλέμποροι ναρκωτικών, νταβατζήδες αστυνομικοί, μπράβοι, παπατζήδες, μαυραγορίτες, χαρτορίχτρες, μέντιουμ, άθλιοι τζογαδόροι, και παντός είδους υπάνθρωποι, απατεώνες και αγύρτες συμπληρώνουν το βρώμικο παζλ της Ρωμιοσύνης… «Μασκαρά, Γκρέκο μασκαρά…» (Γ. Μηλιώκας «Γκρέκο μασκαρά»).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. «Ίσως είναι ο πιο διεφθαρμένος, ο πιο εκφυλισμένος λαός του κόσμου. Με την επανάστασή τους (του ʼ21) αποκάλυψαν τον πραγματικό τους χαρακτήρα. Είναι η πιο ματαιόδοξη και η πιο ανειλικρινής φυλή γης, μία χημική ένωση απʼ όλα τα ελλατώματα των προγόνων τους. Σʼ αυτά πρέπει να προσθέσεις τα ελλατώματα των Τούρκων και των Εβραίων. Κι όλα αυτά ανακατωμένα σʼ ένα τσουκάλι δουλεί...ας» (Λόρδος Βύρων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αντέχετε να δούμε τα πρόσωπά μας στον καθρέπτη; Να μπούμε στα άδυτα του εαυτού μας; Είστε έτοιμοι να βουτήξουμε μαζί μέσα στο άπατο βόθρο της Ρωμιοσύνης; Είμαστε τελευταίοι σε όλα, ουραγοί σε κάθε είδους στατιστικής. Ας δούμε τα στοιχεία:

    «Η Ελλάδα βρίσκεται στην χειρότερη μοίρα συγκρινόμενη με το μέσο όρο των υπόλοιπων χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης». (Ευρωβαρόμετρο έτος 2009).

    «Πρωταθλητές στην κατανάλωση λιπαρών τροφών και γλυκών αναδεικνύονται οι Έλληνες, σύμφωνα με έρευνα του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας του Ο.Η.Ε., στοιχεία τα οποία αναδεικνύουν ότι 3 στους 4 Έλληνες είναι υπέρβαροι ή παχύσαρκοι» (site «Αθήνα 9.84» σελ. «Ζωή και υγεία» 30/7/08).

    «Η Ελλάδα έχει έναν από το χαμηλότερο εάν όχι το χαμηλότερο ποσοστό γονιμότητας στην Ευρώπη και την πρώτη θέση σε εκτρώσεις. Για να διατηρήσετε έναν πληθυσμό χρειάζεστε έναν ποσοστό γονιμότητας 2,1 στην Ευρώπη. Το ποσοστό γονιμότητας στην Ελλάδα από το 2003 έως το 2008 ήταν περίπου 1,34. Εάν αυτός ο τύπος γονιμότητας συνεχιστεί για πολλά έτη θα δούμε μια αιχμηρή πτώση στον πληθυσμό» (Site Υπογεννητικότητα, Πέμπτη 23 Ιουλίου 2009).

    «Η Ελλάδα εμφανίζει το υψηλότερο ποσοστό χρηστών ενδοφλεβίων ναρκωτικών στην Ε.Ε.» (Εφημ. Το Βήμα, 21.11.2001).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στη χώρα της Μπανανίας τα ραβασάκια, τα φακελλάκια, οι μίζες, οι συναλλαγές, οι παράνομες προμήθειες και κάθε είδους ρουσφέτια αποτελούν απλή καθημερινότητα στις συνδιαλλαγές μας. Απʼ τον σκουπιδιάρη μέχρι και τον πρωθυπουργό λαδώνονται όλοι σʼ αυτή τη χώρα. Το μαύρο και το παράνομο χρήμα, που κυκλοφορεί στη χώρα μας ξεπερνά κατά πολύ ακόμα και τον κρατικό προϋπολογισμό. Λέξεις που έχουν σχέση με την παρανομία όπως διαφυγόντα, διαμαρτυρημένα, φαλιμέντο, δόντι, μεσάζοντες, διπλοθεσίτης, λομόγιο, λάδωμα, καπηλία, κλοπές, κομπίνες και άλλα τέτοια ακούγονται συνεχώς και καθημερινά.

    «Είναι αισχρό να ζητάμε από θεούς αυτά,
    που μπορούμε να δώσουμε εμείς στους εαυτούς μας».
    (Επίκουρος).

    theoliveshop@msn.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση